Ohjeita Suomi24 Treffit uudistukseen

Hyvä Suomi24 Treffit -käyttäjä,

Olemme kertoneet Treffien uudistuvan loppuvuodesta 2012 ja h-hetki lähestyy. Treffit uudistuu ensi viikon tiistaina 11.12. Vanha palvelu suljetaan maanantaina 10.12 kello 22:00, jolloin aloitamme tietojen siirtämisen uudistuvaan palveluun ja tänä aikana Treffit on suljettuna. Palvelu avautuu tiistain (11.12) aikana.

Monet nykyiset ominaisuudet löytyvät myös uudistetusta palvelusta, tosin ominaisuuksia on kehitetty nykyaikaisemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi.

UUDET OMINAISUUDET
- uudenlaista sisältöä treffiprofiiliin
- synkkausprosentti, joka helpottaa seuran löytämistä
- reaaliaikainen haku
- suurempi kuvagalleria
- uudenlainen reaaliaikainen viestittely
- mobiilikäytettävyys
- kirjautuneen käyttäjän oma etusivu
- voit määritellä tarkemmin minkälaista seuraa haet
- mahdollisuus nähdä, kuka on katsonut profiiliasi ja kuka on lisännyt sinut suosikiksesi
- tilastotietoa lähetetyistä ja vastaanotetuista viesteistä
- vähemmän massapostitusta

POISTUVAT OMINAISUUDET
- tekstiviestimaksaminen
- vieraskirja
- salaiset kansiot
- lahjat
- hetki kuuluisuutta
- mahdollisuus piilottaa profiili
- online-tilassa olevien profiilien näkyminen
- Viestejä näytetään vain viimeisen kahden viikon ajalta, mutta niitä voi olla rajattomasti. Treffit Plus-paketin tilanneet käyttäjät näkevät kaikki viestit.

SIIRTYVÄT TIEDOT
Me pyrimme siirtämään mahdollisimman paljon treffiprofiilien tietoja uudistuvaan palveluun. Vanha treffipalvelu sisältää useita tekstisisältöisiä osia, jotka on korvattu uudistuvassa palvelussa monivalinnoilla ja valikoilla. Tästä syystä kaikkien tekstimuotoisten tietojen siirtäminen ei ole mahdollista. Näitä tietoja ovat esimerkiksi salaisten kansioiden kysymykset, kielitaito, liikunta, harrastukset ja omat kommentit. Vanhasta Treffistä siirretään viestit viimeisen kuuden kuukauden ajalta. Käyttäjät, jotka eivät ole tilanneet Plus pakettia, näkevät uudistuvassa palvelussa viestit viimeisen kahden viikon ajalta.

Jos et halua menettää yli 6 kuukautta vanhoja viestejä tai selaisten kansioiden, kielitaidon, liikunnan, harrastusten tai omien kommenttien tietoja, voit tallentaa ne tietokoneellesi ennen maanantaita. Mikäli haluat näkyviin kaikki viestit viimeisen kuuden kuukauden ajalta, voit tilata Treffit Plus-paketin.


Jos olet Treffit Plus -käyttäjä, sopimuksesi jatkuu sovitusti.

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin tai kysyä meiltä apua Treffit uudistuu -palstalla. Otamme kaikki käyttäjiltämme saadut ruusut ja risut vastaan ja pyrimme kehittämään palveluitamme niiden pohjalta.


Ystävällisin terveisin,
Suomi24 Ylläpito

37

2722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väsynythlggggj

      Onko teillä ohjeita siihen miten teidät saisi tajuamaan että olette hlv tyhmiä?

      Joka kerta kun teen jotain niin pullahdan ulos ...

      ihan sama ei sillä ole merkitystä teillä on aina jotain vikaaaaa ei tätä jaksa

      Kiitos vaan sille joka tätä kiusaamista jaksaa harrastaa.

      • Hei,

        Palautteesi on vastaanotettu. Tarkoitatko nimenomaan Treffeissä vai ylipäätään kirjautumista Suomi24:ssä yleensä? Auttaaksemme tällaisissa tilanteissa on avuksi jättää tarkemmat tiedot tilanteesta: missä tilanteessa ongelma ilmenee, miten se ilmenee, missä toimintaympäristössä se ilmenee, saatko jonkun virheviestin.

        Jos et halua lähettää tietojasi julkisesti, voit lähettää palautetta myös palautelomakkeen kautta.

        http://www.suomi24.fi/palaute/lomake

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • elax2009

      Profiilin piilotusmahdollisuuden poistaminen, online-tilan näkymisen poisto ja kaksi viikkoa näkyvät viestit eivät ole uudistuksia, ne ovat sadistista kiusaamista.

      • Lehmät

        Joopa joo aikamoinen kasa huononnuksia taas tulossa suomi24 treffeille.
        Tää kaikki tarkoittaa selväsanaisesti sitä, että menkää tyhmät ostamaan suomi24 treffit plus paketti mikä maksaa, siellä kaikki toiminnat säilyvät ennallaan,
        Tämä on kaiken tämän tarkoitus!


    • Ebbe4

      Taitaapa mennä hienosti puihin tämä juttu ainakin minun osaltani. Yritin tänään ostaa uutta Plussa-pakettia, mutta sitä ei voinut ostaa, koska se vanheni vasta tänään. Kai nyt järjestelmän kuin järjestelmän pitää taipua siihen, että maksun voi suorittaa etukäteen.

      Näinhän tässä siis käy, että huomenna se on jo myöhäistä ostaa ja kaikki vanhemmat viestit kuin sen kaksi viikkoa ovat tuhoutuneet.

    • Surkeus jatkuu

      Pieleen meni. Uudistus alkoi sittenkin yllättäen ja piilotetun profiilini sisältämät viestit menivät bittiavaruuteen.

      Pitänee selvittää onko koko profiilini kaikkine huolellisesti muotoiltuine teksteineen myös hävitetty. Voiko joku perustaa profiilin nimimerkilleni? Vai tuleeko profiilini nyt näkyviin, jolloin minun pitää päivittää otsikkoon älä ota yhteyttä. Onneksi treffikaveri tietää että tämä on S24:n moka.

      Vanhat viestit ovat todella historiaa, koska tekstiviestimaksaminen on kaikeksi varmuudeksi poistettu.

      • Ei salattavaa

        Voi nyyh... Nyt et sitten pystykään enää pelaamaan sitä niin monen miehen mieluista "Profiili piilossa- profiili näkyvissä"-peliä.

        Antaa sen profiilin olla reilusti näkyvissä, vaikka tapaileekin jotakuta, kunhan uskaltaa olla sen verran mies, että kertoo sen myös toiselle osapuolelle.


      • petetty2
        Ei salattavaa kirjoitti:

        Voi nyyh... Nyt et sitten pystykään enää pelaamaan sitä niin monen miehen mieluista "Profiili piilossa- profiili näkyvissä"-peliä.

        Antaa sen profiilin olla reilusti näkyvissä, vaikka tapaileekin jotakuta, kunhan uskaltaa olla sen verran mies, että kertoo sen myös toiselle osapuolelle.

        Naiset osaavat sen pelin säännöt ihan samalla tavalla, nimim. kokemusta on. Muuten olen kyllä kanssasi samoilla linjoilla ko. asian suhteen.


      • reilu peli
        Ei salattavaa kirjoitti:

        Voi nyyh... Nyt et sitten pystykään enää pelaamaan sitä niin monen miehen mieluista "Profiili piilossa- profiili näkyvissä"-peliä.

        Antaa sen profiilin olla reilusti näkyvissä, vaikka tapaileekin jotakuta, kunhan uskaltaa olla sen verran mies, että kertoo sen myös toiselle osapuolelle.

        Hyviin tapoihin kyllä kuuluu laittaa profiili piilloon aina, kun ei ole vapaa uuteen suhteeseen. Eivät kaupatkaan saa mainostaa tuotteita, joita ei ole oikeasti saatavilla. Miltä itsestäsi tuntuisi käyttää aikaa siihen, että perehdyt jonkun profiiliin, kirjoitat hänelle, ja sitten vastaus onkin "sori mut mä oon jo suhteessa" tai todennäköisemmin ei vastausta ollenkaan?


    • pekkap901

      Siis mitä te ihmiset valitatte? On varmasti teillä on jotain bugeja nyt ollut, koska se sivuston uudistus ei ole vielä valmis. Valmistuu tänään. Vanhat profiilit siirretään uuteen, piilotetut myös, joista sitten sait valita mitä sille teet. Uudistus ainakin minun koneella alkoi oikein, siellä luki kello 22 jälkeen. Tänään toivottavasti aukeaa, yleensä vain tämmösissä nopeissa installaatioissa joku homma kusee ja voi venähtää. Minäkin ainakin olen ihan iloinen, että sivustot vähän ees uudistuu tuosta entisestä!

    • Heippa,

      Tällä hetkellä olemme siirtäneet kaikkien käyttäjien tiedot ja paraikaa siirretään käyttäjien viestejä. Ensimmäisessä vaiheessa siirrämme viestit viimeisen kahden kuukauden ajalta (loput siirretään seuraavassa vaiheessa) ja näistä on nyt siirretty 80 prosenttia.

      Vielä hetki, malttakaa. :)

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • Vanha palsta takas

      Laittakaa se vanha takaisin. Nuo poistuvat ominaisuudet tekee uudesta palstasta tosi surkean. Online-tilan puuttuminen on tosi surkea muutos :(

      • vähän yksityisyyttä

        En minä ainakaan halua, että muut pääsevät kyttäämään, koska olen online (eikä itseänikään kiinnosta muiden tila). Mihin sitä tietoa tarvitaan? Valitsetko tulevan treffikumppanisi sen perusteella, onko hän online tietyllä hetkellä?


    • Heippa,

      Vuorokauden loppuun on vielä monta tuntia, tiistain aikanahan me lupasimme. :) Ei vaan, toivotaan kaikki, että mahdollisimman pian on valmista. Ilmoitetaan kyllä hetimiten.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • Terve!

      Kiitos kaikille kärsivällisyydestänne. Koneet ovat ruksuttaneet koko päivän kuumana ja pitkä päivä takana. Viimeinen viestien siirtoerä on menossa ja siirtämättä ovat enää viestit viimeisen kahden viikon ajalta yhdelle osalle käyttäjiä. Joten kohta, ihan kohta! :) Avoimuuden hengessä toivomme vielä hitusen kärsivällisyyttä.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

      • ....

        No tän palvelun kanssa kärsivällisyys on usein koetuksella. Mitkään muut nettisivut ei toimi yhtä huonosti, joten olisko aika saada nääkin sivut toimiin.


    • Ei muutosvastainen

      Toivottavasti palvelimet ei heti kyykkää ensimmäisenä kun käyttäjät kirjautuu uuteen palveluun... saattaa meinaan olla aika paljon kirjautumisia pienen ajan sisällä ;) Stemppiä uudistukseen ja älkää välittäkö noista hermoraunioista valittajista. menisivät sitten muualle jos ei kelpaa. Itse ainakin positiivisin mielin odotan uudistusta! Ja kokemuksesta tiedän että aina saattaa tulla jotain odottamatonta vastaan.

    • 343434

      Miksi ette laittaneet kuvan laittamista pakolliseksi? monta kertaa joutuvat pettymään kun onkin huomannut että siellä ruudun toisella puolella onkin joku ruma nainen....

    • hyvinhän se meni

      Heti tuli ongelma: Koetin muokata perustietoja (kuvaus), mutta tekstilootahan on aivan älyttömän kokoinen. Siis ei näe yhtään mitään, pari riviä. Onneksi sitä voi alakulmasta venyttää. Mutta kun sen suurentaa, niin kaikki tuon lootan alla oleva katoaa näkyvistä, eikä lootaa voi enää pienentää takaisin.

      Selain Opera.

    • Hyvinhän se ei menny

      Näkisin, että tuossa tekstikenttien korvaamisessa slaidereilla meni lapsi pesuveen mukana.

      Liikuntaosio aivan syvältä: lajeja aivan järkyttävän pieni määrä - kaikkiaan 14 vaihtoehtoa, kun jätetään harripotterit ja "joku muu" laskematta. Miten hiihto ja lumilautailu on sama asia? Mitä jos lasken suksilla? Koris ja lentis on kans ihan sama laji.

      Politiikka. Vasen versus oikea on kohtuullisen antiikkinen ajattelutapa, eikä millään tavalla sovellu nykyaikaan. Samoin liberaali vs. konservatiivi, Amerikassako tässä eletään? Ei tässä jää vaihtoehdoksi juuri muuta kuin jättää vastaamatta.

    • Ihan rikki on sivut

      Myös haku on hirvittävän hankalakäyttöinen. Oletteko kuuleet sanaa "käyttöliittymäsuunnittelu"? Tässä sitä ei ainakaan ole käytetty. Entinen systeemi, jossa kaikki vaihtoehdot olivat suoraan esillä, sopivan pienellä tekstillä, jotta ne mahtuivat järkevästi näytölle, oli paljon parempi. Nyt kriteereitä valitakseen joutuu turhaan klikkailemaan valikoita auki ja rullailemaan sivua ylös alas.

      Toivottavasti hakukriteerit edes tallentuvat. Tällä hetkellä koko systeemi vaikuttaa olevan vielä palasina, kun ainut toimiva (?) kriteeri on sukupuoli.

    • humps

      Hei,

      Mistä näkee sen mainostamanne mätsäysprosentin, jonka voi tuolta yksityisyysasetuksistakin viestikriteeriksi laittaa?

      Toivottavasti pahin ruuhka hälvenee muutamassa päivässä.

      • Hei,

        synkkausprosentti on luku, joka antaa tarkkaa tietoa synkkaamisesta muiden käyttäjien kanssa. Se lasketaan vertaamalla käyttäjien ihannekumppanitietoja toisiinsa, lukuunottamatta sukupuolta, ikää ja paikkakuntaa, jotka näkyvät synkkauksessa jo erikseen. Synkkausprosentti näytetään vain niissä profiileissa, joiden sukupuoli synkkaa.

        Mitä tarkemmin määrittelet oman ihannekumppanisi, sitä luotettavamman synkkauprosentin saat.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


    • Kömpelö esitys

      Siihen loppu tämän palvelun käyttö mun osalta. Viikonloppuna siis baarista etsimään seuraa niinku tähänki asti :D

      • Hei,
        kerro toki meille käyttökokemuksesi uudistuneesta treffipalvelusta. Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet.

        Terveiisn,
        Piia
        Suomi24


      • .....
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        kerro toki meille käyttökokemuksesi uudistuneesta treffipalvelusta. Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet.

        Terveiisn,
        Piia
        Suomi24

        Olihan se kiva, jos palvelu toimis kauemmin kuin 2 minuuttia. Ja olis myös kiva, jos edes ne alle 2 viikkoa vanhat viestit olis tallessa, mutta ei näyttänyt olevan.

        ELI OIKEESTI KOITTAKAA NYT SAADA SE PALVELU TOIMIMAAN. On todella törkeää rahastaa noin ala-arvoisesti toimivasta palvelusta.


    • 456456456454500

      Nyt näyttää kaatuneen kokonaan... huoh...

    • mölli

      Käyttökokemukset ovat tällä hetkellä hyvin negatiivisia. Kaikki kestää kuin joskus 90-luvun modeemeilla ja nyt näköjään tuossa ihannekumppanin profiilissa ei voi olla valitsematta noita jotain vaihtoehtoja liikunnan, matkustamisen tai esim. elämänkatsomuksen suhteen. Ei minulla ole noissa jutuissa hirveästi väliä, joten miksi siihen on pakko laittaa mitään. Sivut kun eivät nyt näköjään anna olla laittamatta noita esim. elämäntyylikohtia tyhjäksi.


      Muutenkin nuo vaihtoehdot ovat aika tympeitä ja ei monissakaan tapauksissa mikään ei oikein sovi. Silloin olisi hyvä, jos voi jättää ihannekumppaninkin kohdalla nuo tyhjiksi.

      • Hei ja kiitos tästä palautteestasi. Välitän viestisi eteenpäin treffien tuotekehitystiimille.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


    • _ semmosta

      Kuka tämän uuden saitin on suunnitellut? Olisitte nyt sentään käyttäneet ammattilaisia. Ulkoasu samaa s24-laatua ja kaikesta joutuu maksamaan. On todella hidas koko palvelu. Olisi kunnolla tekemällä saanut paljon parempaakin aikaiseksi.....

    • Hei,
      treffipalvelu käy tosiaan nyt hieman hitaalla ja sivun päivitystä joutuu odottamaan. Me teemme jatkuvasti töitä, jotta saisimme uuden palvelun kaikki palat loksahtamaan paikoilleen.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • siistäh??

        Onko sivusto nyt ensimmäistä kertaa ihan 'toiminnassa'?

        Kai te nyt olette testaillut palvelua etukäteen?


    • Ronsunen

      Ei ole enää. Nyt kun kerran on palattu takaisin alkuun, niin voisi ainakin suositella taustaväriksi muuta kuin ankean harmaata. Mitäpä jos kokeilisi käytää näitä samoja sävyjä, joita näillä muilla s24 sivuilla on. Esim tuollaista neutraalia sinistä, joka voisi vaikka hiljakseen mennä valkoiseen. Tein äsken photarilla alle minuutissa sellaisen testipalasen, jossa oli vaalensinisestä neutraaliin valkeaan menevä "liukuma". Näytti huomattavasti kivemmalta kuin ankea harmaa ja sopisi s24:n väreihin.

      Miksi muuten ne hiton tilastotiedot näkyvät nyt taas isolla etusivulla, tai näkyivät. Eikö olisi kivempaa, jos vain käyttäjä itse näkisi, että kuis moni on torjunut ja kuka ei. Tai, että kuinka monta vierailijaa on käynyt. Minulla ei ole nyt yhtään torjuntaa, mutta ei se minusta mikään kiva ominaisuus ole. Varsinkin, kun moni voi vetää sellaisista ihan väärät johtopäätökset. Ei se tarkoita automaattisesti esim. häirikköä, jos onkin joutunut joidenkin torjumaksi tms.

    • Ebbe3

      Älkääs nyt olko liian ankaria. Oli täysin selvää, että tämän koko luokan päivitys ei tule onnistumaan luvatussa ajassa. Se on tietenkin täysin epäselvää miksi näitä lupauksia aina tehdään joka järjestelmässä, mutta niin se on aina ollut ja tulee aina olemaan.

      Palvelu tulee toimimaan, mutta tuskin vielä pariin päivään.

    • Palaute.

      Niin. Fiksustihan tämä menisi niin, että olisi molemmat palvelut rinnakain käytössä. Palveluiden tietokanta tietenkin sietäisi mielellään olla yhteinen, tai ainakin viestien pitäisi kulkea ristiin.

      Uuden palvelun yhtäaikainen käyttäjien lukumäärä voisi olla jotenkin rajoitettu testausvaiheen ajan. (Mutta kaikkien pitäisi silti halutessaan päästä sitä kokeilemaan.) Näin saataisiin kerättyä käyttäjäkokemuksia ja ihan oikeaa palautetta, sekä kokemusta saitin suorituskyvystä. Samalla käyttäjät pääsisivät kertomaan kumpaa käyttävät mieluummin. Mikäli uudistus ei miellytä, ei sitä kannata toteuttaa ollenkaan.

      Siinäpä minun kymmensenttiseni.

    • 2 cents

      Hei.

      Olette poistaneet harrastukset-tekstikentän uudesta palvelusta kokonaan. Eikö olisi riittänyt pelkän liikunta-kentän korvaaminen valikolla? Harrastuksia kun voi olla niin kovin paljon muitakin kuin mitä valikossanne oli. Esimerkiksi kaikki kulttuuriharrastukset jäävät nyt aika rankasti syrjityiksi. Samoin kalastus ja metsästys, jotka ovat Suomessa kuitenkin vielä erittäin suuri tekijä. Minusta mikään näistä ei oikeastaan kuulu liikunta-otsakkeen alle, vaikka parissa viimeisessä ulkosalla oleillaankin. (Sama koskee vaellusta - eiköhän liikunta ole pikemminkin sitä päivittäistä tai viikottaista liikkumista. Vaelluksen kokisin pitempiaikaiseksi toiminnaksi, jota ei tehdä joka viikko. Päivittäin se on lenkkeilyä!)

    • Miksi asia unohdettu? Ohjeita ei ole päivitetty. Mitään tietoa uudistuksen ajankohdasta ei ole annettu lukuunottamatta sähköpostiviestiä. Laittakaa edes treffien etusivulle lisätietoa ja aikataulu uusiksi. Ei voi olla niin että 7.1. uudistus alkaa, varoitus annettu 3 vuorokautta enne h-hetkeä.... KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      183
      4020
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      200
      1980
    3. 132
      1604
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1273
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      58
      969
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      74
      961
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      922
    8. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      158
      907
    9. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      884
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      75
      875
    Aihe