Treffiuudistus viivästyy

Hyvä Suomi24 Treffien käyttäjä!

Olemme erittäin pahoillamme, mutta suorituskykyongelmien takia joudumme siirtämään tiistaille 11.12.2012 suunniteltua palvelu-uudistuksen julkaisua. Sillä välin treffikäyttäjät voivat treffailla vanhassa palvelussa tuttuun tapaan.

Tutkimme asiaa lisää ja kerromme keskiviikkona 12.12. tilanteesta tarkemmin.

Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

62

2754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • infoa kiitos

      Ja koskakohan se vanha palvelu on taas käytettävissä? Kenties ensviikolla vai ensvuonna?

    • Hei!

      millon se vanha palvelu taas toimii?Parempaa infoo olis kiva saada :)
      Kiitos paljon!!!!

    • Vanhassa varaa parem

      Palatkaa siihen vanhaan pysyvästi ja tehkää siihen vain kevyttä hienosäätöä. Jotkut ovat kertoneet edellisestä muutoksesta jokunen vuosi sitten. Se aiheutti sellaisen härdellin, ei pahemmmasta väliä. Miksi ylipäätään toimivaa systeemiä pitää muuttaa suuresti? Karkoitatte ihmiset muihin palveluihin ja mainostaajat juoksee perässä, jos aiotte ihan tosissanne ottaa tuon palvelun käyttööön samantapaisena, mitä se tuossa vilahti.

      Kysykää ihmisiltä, mikä siinä vanhassa on oikeasti parannettavaa. Kannattaa muistaa, että yksinkertainen on toimivaa.

    • ei toimi ei

      "Sillä välin treffikäyttäjät voivat treffailla vanhassa palvelussa tuttuun tapaan."

      Jaa miten, kun tulee vain ilmoitus, että uudistus siirtyy? Ei se vanha palvelu tällä hetkellä käytettävissä ole.

    • vanha on paras!

      Älkää ottako sitä palvelua ikinä käyttöön koska se on todella surkea kaikinpuolin, en löytänyt mitään hyvää koko uudistuksesta, pelkkää huonoa ihan kaikki!
      Yleisilme epäselvä ja vanhahtava ja raskas, epäkäytännöllinen, todella huonot hakuominaisuudet, vieraskirja puuttuu ja paljon muuta.
      Pysykää vaan vanhassa jos ei parempaa ole tulossa!

      • kauhea!

        Komppaan!!! Mitään hyvää en keksinyt uudesta palvelusta! Sivut todella epäselvät ja hankalan oloiset käyttää. Kun en kuvaani ole ladannut niin profiili kuvakin oli aivan järkyttävä!!! Viestit ei näkyneet, ei vanhat ei uudet ei mitkään! Unohtakaa nyt koko uudistus ja antakaa tämän vanhan olla! Muuten täytyy vaihtaa sivustoa!


    • vituhevonperseestä

      hahahah... tämän ilmoituksen ois heti voinu laittaa jos suoli24 jotain uudistaa ni peseeseen menee aina,, vittu et oikee naurattaa nää uudistukset,,,

      • vali vali vali

        hoida idiootti pääsi kuntoon


    • vanhassa vara paremp

      Joo antakaa olla sen vanhan, koittakaan siihen sitten lisäillä jotain pientä jos siltä tuntuu. Kovin paljoa ei tuosta uudesta saanut irti kun se vaan jumitti. Monimutkaisempi ja rumempi isoine teksteineen se ainakin vaikutti olevan. Minulla on ollut vanhasta systeemistä pelkästään hyviä kokemuksia, ja olisi sääli jos tuollainen tunarointi pilaa sen. Miksi edes piti yrittää uudistaa noin rankalla kädellä jos ei kuitenkaan koneet kestä?

    • Vilperi746

      Olikohan se tekstiviestimaksamisen poistaminen nyt ihan loppuun asti harkittu veto? Se oli ominaisuus, joka erotti palvelun monesta muusta kilpailijasta.

    • Näin o

      Ihan kamalalta näytti tuo uus palvelu kun sinne sisäl pääsi yhden kerran. Sen verran oli sekavan olonen vaik ei toiminutkaan kunnol. Miksi kaikki toimiva pitää aina uudistaa? Täytyy olla kaikkea he****tin sälää.. Keep it simple!

    • Pianko ex-käyttäjä

      Ajattelin minäkin laittaa palautetta vilaukselta tuon uuden ilmeen nähtyäni mutta tässäpä se tulikin jo moneen kertaan sanottua - uusi on raskas, huono, ruma, kömpelö..!! :(( Sen parin minuutin tutkimisen jälkeen mitä ehdin tehdä, arvostin vanhaa Treffit-versiota aivan uskomattoman paljon enemmän kun tiesin vaihtoehdon mitä se voisi olla.. Oikeesti, jos noin raskas ilme koko sivulla, paljon ISOA vaaleaa tekstiä tummalla taustalla, voisi luulla tätä pelkästään näkövammaisten treffipaikaksi!! :o Vai onkohan tätä nyt sponsoroinut NKL!?! :D (= Näkövammaisten Keskusliitto ry, FYI jotka ette tiedä!) Hohhoijaa.. :( Vanhassa vara parempi, vanha Treffiversio takas käyttöön ainakin loppuvuodeksi kiitos!!!

    • Don't give up!

      Treffiuudistus oli hyvännäköinen ja sisältää paljon loistavia ideoita.

    • nimimerkki74

      Hyvä antakaa vaan vanhan sivuston olla, paljon selkeämpi ja helpompi käyttää. Esim tos uudessa huonoa se kun ei nähnyt koko profiilin tietoja kerralla vaan piti klikkailla eri välilehtien kautta. Huono ja hidas idea käyttää näin käyttäjien kannalta. Nämä vanhat on just hyvä älkää muuttako toimivaa systeemiä

    • Uutta odotellessa

      Paljon on tullut nostagiaa potevia kommentteja. Mielestäni Suomi24 treffit kaipaavatkin vähän jo uudistusta. Uusi treffisivusto näytti mielettömän hyvältä. Itse en edes jaksa melkein enää käyttäänäitä vanhoja sivustoja. Odotan innolla uutta sivustoa ja ymmärrän jos kaikki ei mene aina ihan putkeen. Näillä muilla maailma tuntuu kaatuvan jos joku ei heti toimi halutulla tavalla.

    • Minäpäs tykkäsin !!

      Olihan se uudistuksen yleisilme ensiksi aika järkytys, mutta mielestäni se ei ollut niin paha mitä kaikki täällä nyt haukkuu. Oli hienoa, että sai kerrottua tarkemapaa, kuinka paljon urheilee, juo alkoholia ja kuinka tärkeää itselle uskonto on. Mielestäni tämä vanha sivusto on ollut ikäloppu jo pitkään, koska monessa asiassa ei saa valita, kuin yhden vaihtoehdon, joka ei taas kerro yleensä koko totuutta. Tuossa uudessa sai kerrottua paremmin itsestään ja ihannekumppanistaan, mitä oikeasti täällä on hakemassa! Minä ehdin uudessa sivussa lisäämään jo kaikki tietoni ja mielestäni oma sivunikin näytti oikein mallikkaalta. Eli toivottavasti saatte homman rullaamaan, että kiinnostus tähän sivuun säilyisi. Olen ollut todella kyllästynyt vanhaan sivustoon jo pitkään, enkä usko että jaksan tuota edes käyttää. Enkä edes huomannut, että vieraskirja puuttui, mutta turhin juttuhan se oli ikinä!

      • Erkki234

        Sen kuinka paljon urheilee, juo alkoholia ja kuinka uskonnollinen on, saisi aivan helposti kerrottua nykyisissäkin treffeissä, jos profiilin asetuksiin kehitettäisiin kyseiset jutut.

        Itse kiinnitin huomiota lähinnä uuden treffisivuston surkeaan hakuun. Firefoxilla ei tuntunut toimivan ollenkaan, Chromella jotenkuten. Monet eivät ole merkinneet kaupunkia profiiliinsa joten maakuntahaku on ainoa järkevä. Maakunta piti itse kirjoittaa eikä voinut valita valikosta.

        Hakutulokset päivittyivät todella hitaasti aina kun teki hakuun jonkun muutoksen ja seuraavalle tulossivulle en päässyt kertaakaan. Eli näin vain muutaman kymmenen hakutulosta vaikka profiileja olisi löytynyt tietyllä ikäskaalalla satoja maakunnasta.

        Varmaan tuo suorituskykyongelmakin vaikutti siihen että haku oli käyttökelvoton, ei ihme että tehot loppuu kesken kun hakusysteemi on niin raskas ja kankea.


    • Mikä selain???

      Milläköhän selainversioilla uusi palvelu on tarkoitus näkyä oikein? Itellä IE8 ja ainakin eilen tekstit oli toistensa päällä jne. vai johtuiko vaan yleisestä toimimattomuudesta? ;)

      • sdaasddasdas

        Käytä jotain kunnollista selainta tuollaisen muinaisen tietoturvaongelmaisen roskan sijasta.


    • Käsittämätöntä osaamattomuutta ja välinpitämättömyyttä.

    • pekka135

      Minusta kans oli ihan näppärät nämä uudet!

    • pettynyt3

      Olen samaa mieltä siitä, että tulisi mieluummin kehittää nykyistä versiota. Ottakaa siitä pois ja lisätkää uusia juttuja, mutta älkää muuttako ulkoasua noin radikaalisti. Eilen kokeilin uudistunutta versiota ja se oli kamalan raskas, jos on vähänkään huonompi kone tai käyttää palvelua puhelimella, on se hei hei tälle palstalle ihan jo senkin puolesta. Tuo uudistus ei vain ole toimiva. Miksi sivustolle pitää lisätä kaikkea kilkettä joka tekee sivuston raskaammaksi käyttää? Yksinkertaisuus kunniaan!

    • treffailija2

      Miten ihmisillä on näin valtavaa muutos vastarintaa?

      Minusta siinä uudessa versiossa on paljon hyviä juttuja. Kunhan vaan ylläpito saa suorituskykyongelmat korjattua, niin hyvä siitä tulee.

      Vanhassa versiossa on oikeasti todella paljon korjattavaa, mutta ihmiset ovat vaan tottuneet käyttämään sitä, ja eivät edes huomaa kaikkia vikoja ja epäkäytännöllisyyksiä. Tämä on vähän niin kuin siirtyisi vanhasta 90-luvun kännystä suoraan uusimpaan älypuhelimeen. Deal with it people!

      • Haluatko kertoa, mitä vanhassa on rikki mutta korjattu uudessa?


      • treffailija2
        sleepydragon kirjoitti:

        Haluatko kertoa, mitä vanhassa on rikki mutta korjattu uudessa?

        Lähdetään vaikka liikkeelle siitä käyttöliittymästä, joka on tällaisessa palvelussa jokseenkin suuressa osassa. Se on/oli kömpelö ja vanhanaikainen.

        Jos esimerkiksi halusit nähdä profiilin kuvan tarkemmin, oli se kahden klikkauksen takana. Vastaavia juttujahan se on täynnä. Uudessa tällaiset asia oli paljon näppärämmin. Esim. tuo kuvajuttu, ei tarvinnut klikata ollenkaan.


      • Uutta?
        treffailija2 kirjoitti:

        Lähdetään vaikka liikkeelle siitä käyttöliittymästä, joka on tällaisessa palvelussa jokseenkin suuressa osassa. Se on/oli kömpelö ja vanhanaikainen.

        Jos esimerkiksi halusit nähdä profiilin kuvan tarkemmin, oli se kahden klikkauksen takana. Vastaavia juttujahan se on täynnä. Uudessa tällaiset asia oli paljon näppärämmin. Esim. tuo kuvajuttu, ei tarvinnut klikata ollenkaan.

        Ennen edellistä "uudistusta" valokuva oli suoraan näkyvissä isona kun siirryit kuvat-sivulle. Jos nähtävänä oli enemmän kuvia, niitä piti klikata siirtyäkseen seuraavaan.

        Jokainen uudistus otetaan vastaan samalla tavalla: Uuden version ilmestyessä vanha on juuri parhaimmillaan, eikä siitä millään voisi luopua.


    • kyllä se siitä

      Minusta uudistus vaikutti hyvältä. Systeemi vain ei kestänyt käyttäjäkuormaa ja hidasteli siksi rajusti. Annetaan uusi mahdollisuus, ei haukuta sen perusteella, että on nähty yksi sivu. Ylläpito mokasi pahasti, mutta tsemppiä uuteen yritykseen.

    • "Tältä sivulta on siivottu kirosanoja"...Se toimii kuitenkin-JIPPIIII!!!

    • Miekin tykkäsin tuosta uudesta. Kunhan se toimii kunnolla. Yksi asia jäi vaan häiritsemään. Siinä asumismuodossa ei vieläkään ollut sitä että asun lapsen kanssa. Oli vain kumppania, yksin yms..

    • Hakutuloksissa ei löytynyt kohtaa: online tilassa..

    • jaloilla äänestäjä

      Jep, komppaan tota "online" tilaa...sitä ei kyllä kannattas pois jättää.
      Ja onhan tässä negatiivista palautetta tullutkin...mutta kyllä näytti raskaalta sivulta...toivottavasti sitä selkeytetään....jos ei, niin minut saa ainakin listoilta poistaa.
      oli kun abstrakti taidetta )))

      • oma asia onko online

        Minusta se paljastaa aivan liikaa, että muut pääsevät kyttäämään, milloin olen online. Minua ei myöskään kiinnosta nähdä ko. tietoa muista. Mitä väliä sillä on? Riittää, että voi esim. hakea viimeisen viikon aikana kirjautuneita, jottei turhaan kirjoita 'kuolleelle' profiilille.


    • Hei nyt kun se viivästyy niin miten olis kun itsekin asun maakunnan renalla, että tuon haun voisi rajata suuntanumeroalueisiin?

    • 123kmsda

      Horoskoopit oli muuten osaltaan väärin, ainakin leijonan ja oinaan kohdalla.

      • hyvä niin

        Horoskoopit ovat huuhaata, joten niissä voi olla väärin vain se, että ne ylipäänsä näkyvät. Uudistuksessa oli hienoa, että horoskooppinsa saattoi piilottaa. Samalla profiiliinsa saa iän oikein, mutta syntymäaikaa ei tarvitse paljastaa niin tarkkaan.


    • Stigu69a1

      Voi taivas,nyt menivät Treffit piloille,harmitus suuri........

    • salminenkari

      Koitakaa nyt jotetenkin saada linjat kuntoon kun aina pätkii teillä ei hyvää mainosta teille

    • tirr

      E-kontakti.fi
      Seuraajokaiselle.fi
      iskuri.net
      Treffeille.net
      Match.com

      Tossa nyt vähän toimivia vaihtoehtoja. E-kontakti ollut varmaan paras, eniten tullut tutustuttua ihmisiin siellä, mutta maksullinen :(

      Sääli että tää toimiva ilmanen nyt suljettiin ja tilalle tuli sekava sekamelska.

      • Huonoa mainosta

        E-kontakti.fi
        Seuraajokaiselle.fi
        iskuri.net
        Treffeille.net
        Match.com

        Tossa nyt vähän toimivia vaihtoehtoja. E-kontakti ollut varmaan paras, eniten tullut tutustuttua ihmisiin siellä, mutta maksullinen :(

        Sääli että tää toimiva ilmanen nyt suljettiin ja tilalle tuli sekava sekamelska.


        Todellakin sääli, että tämä ilmainen mutta edes JOTENKUTEN toimiva suljettiin ja tilalle tulee sekava sekamelska ja lisäksi pääosin vielä MAKKSULLINEN!!!


      • Moikka,

        Mistäs olet jo uudistunutta palvelua päässyt kokeilemaan, kun sanoit että tilalle tuli sekava sekamelska?

        Palvelu on tosiaan tehty teidän antamanne palautteen ja kehitysideoiden perusteella. Kehitystyö jatkuu päivityksen jälkeenkin. Suurin apu meille on, että käytätte uudistunutta palvelua jonkin aikaa ja SITTEN annatte palautetta siitä, missä mahdollisesti olisi parantamisen varaa. Ei kannata vielä tuomita, kun palvelu ei vielä ole edes käytössä, eihän?

        Terkuin,
        Elina
        Suomi24


      • uudistusta odottava
        suomi24 kirjoitti:

        Moikka,

        Mistäs olet jo uudistunutta palvelua päässyt kokeilemaan, kun sanoit että tilalle tuli sekava sekamelska?

        Palvelu on tosiaan tehty teidän antamanne palautteen ja kehitysideoiden perusteella. Kehitystyö jatkuu päivityksen jälkeenkin. Suurin apu meille on, että käytätte uudistunutta palvelua jonkin aikaa ja SITTEN annatte palautetta siitä, missä mahdollisesti olisi parantamisen varaa. Ei kannata vielä tuomita, kun palvelu ei vielä ole edes käytössä, eihän?

        Terkuin,
        Elina
        Suomi24

        Tsemppiä, Elina. Valittajat valittavat huvikseen.


    • tirr

      Pääsinpä innokkaana kokeilemaan joulukuussa aktiivisena treffipalveluiden käyttäjänä/kokeneena surffarina. Palvelu oli aivan järkyttävää sillisalaattia, toisin kuin aiempi vanha, mutta hyvä ja selkeä palvelu. Uusi kun ei ole paremman synonyymi..

      • ....................

        Eihän tälle suomi24 treffiuudistukselle täällä juurikaan ole kannatusta näkynyt, enkä ole kenenkään kuullut sitä kiittelevän, eikä varmasti monikaan tule kiittelemään!!!


      • uudistusta odottava
        .................... kirjoitti:

        Eihän tälle suomi24 treffiuudistukselle täällä juurikaan ole kannatusta näkynyt, enkä ole kenenkään kuullut sitä kiittelevän, eikä varmasti monikaan tule kiittelemään!!!

        Miten sitä voisi kiittää, kun ei olla päästy käyttämään vielä?


    • TuplaJarmo

      Minusta seuraajokaiselle.fi on ollut hyvä ja toimiva palvelu. asiakaspalveluun saa jopa puheliitse yhteyden.

    • Ei enää nuori

      E- kontakti on yksinkertainen käyttää, toimii kuin unelma ilman takerteluja ja eikä maksukaan ole kovin korkea kun ostaa treffailuaikaa pitemmän ajan kerralla.
      Suomi24 treffipalsta on ilmeisesti suunnattu jatkossa lähinnä vain nuorille ja nuorille aikuisille alle 30v seuranhakijoille ja siksi siitä on tulossa monen mainitsema värikäs sillisalaatti, varsinkin yli nelikymppiset siirtyvät varmaankin uudistuksen jälkeen muihin seuranhakupalvelimiin etsimään sitä oikeaa tai vähemmän väärää.

      • Piia neiti

        Itse olen 26v ja suosin myös e-kontaktia ja mikä todennäköistä menen uudestaan heidän asiakkaaksi, sitä paitsi suomi24 treffit tulee uudistuksen jälkeen myöskin pääasiassa maksulliseksi.


      • ,,,,,

        Itse suosittelen "rahat tänne ja ehkä seuraa piste com "-sivustoa..


    • tirr

      Voihan vittu mikä sillisalaatti tää uus paska on. Miten ihmeessä ihmisen tulis lukea noita viestejään kaiken ton sekamelskan keskeltä, ku ei edes erota mikä on uusi viesti ja mikä lähettetty kuukausi sitten?

      Nappeja saa painaa niin vittun vitusti, että pääsee ylipäätään tekemään mitään.

      Entisellä sivustolla tieto oli pakattu silmälle ystävällisesti, nyt vaan levitelty ku aamukusi lattialle.

      • tirr

        Voe helevetti oikeesti, se oli sit siinä, haistakaa vittu, jos tarviin seuraa jatkan E-kontaktissa, siellä on asiat selkeät ja palvelu jopa toimii hyvin! Voin vaikka maksaakin siitä, ettei tarvi vittuuntua tälleen vammautetussa palvelussa. Vaikka se E-kontakti ei ihan 100% täydellinen olekaan, yltää se näköjään reilusti tämän liukumiinan yli kirkkaasti!

        Silmiin sattuu, vituttaa, lentävät flash kikareet vaihtaa paikkaa sattumanvaraisesti, hakea ei voi kumppaneita enää, silkkaa paskaa tukosta ja visvaa koko syylä täynnä!


    • jepu jee

      Mää en ainakaan heti keksinyt, että mistä voi rajata sellaiset käyttäjät, jokka ei oo esim. viikkoon kirjautunut. Aika turhaa kirjoittaa profiilille, joka ei oo käytössä. Siihen vois vaikka miniaikana olla 24 tunnin sisällä, ei sitä sen tarkemmin oo tarvetta tietää. Tai olisi edes parin päivän sisään.

      Vois olla vaikka niin, että profiili menee automattisesti piilotettu tilaan, jos on tietyn aikaa käyttämättä, siinähän olisikin hyvä idea. Vaikka sen pari viikkoa tai jotain, turhaanhan se esillä on, jos sitä ei käytä. Sitten kun kirjautuu palveluun, niin se pitäs aktivoida uudelleen taas pariksi viikkoa tai mikä se aika olisikaan, mutta esimerkkinä.

    • jopas_teitte_temput

      Miksi noin hidas?
      Miksi en saa poistettua suosikkeja suoraan suosikki-listasta? pitää mennä kyseiseen profiiliin että saan sen poistettua.
      Miksi "mottoni" (jossa minulla lukee tyyliin: "motot on pyllystä" hahahaa) pomppaa ylös?
      Harrastukset: Lemmikit, Liikunta ja Matkailu, entäs vaikka postimerkkeily? Harrastuksille siis vapaa tekstilaatikko ennemminkin kuin Huispaus?!?! Aikuisten oikeesti! Entäs Hiihto/lumilautailu?! vihaan hiihtoa, en osaa lautailla, mutta laskettelen.. :)
      Ketäs noi tyypit tuolla oikeassa reunassa on? :) lähetetyt viestitkö? mitäs minä sillä tiedolla teen? Ja jos nyt joku tuollaista palvelua tarvitsee, niin olisivat edes aikajärjestyksessä..
      Politiikka: mielestäni aika karkeat jaot..
      Persoonallisuus katosi porifiilistani, sillä olisi kiva kertoa asioita enemmän omin sanoin..

      PS. Kaikki viestit kadonneet.. ei se nyt maailmaa kaada, mutta jollain saattaa kaatua. Ja entiseen malliin ollut viesti -osio taisi olla vähän selkeämpi..

    • UusiinTuuliin
    • pettynytkäyttäjä

      kiitos vain suomi24 uusi asu aivan helvetin EPÄSELVÄ ! viesti lootassa on mitä sattuu viestejä ja yksi uusi viestikin, kumma kyllä tätä ei näy missää luettavassa muodossa... täysin toimiva sivu pilattiin kertakaikkisen totaalisesti, olen pettynyt :(

    • tirr

      Poistinpa oman profiilini ja jatkan tästä lähtien muualla, hyvää tulevaa kevättä ja haistakaapa vittu!

    • Pois palvelusta

      Todennäköisesti suomi24 treffeistä tulee vielä paljon pois lähtijöitä, ainakin niitä keillä on vähänkin varaa tai haluja maksaa tulevat siirtymään maksullisiin deitti palveluihin.

    • täyttätuubaaskaa

      tuo uus treffit onjo käyttäjiä kohtaan suoranaista vittuilua... kaikki on ripoteltu sinne tänne, oletteko te oikeasti kuunnelleet käyttäjiä ollenkaan vai ihan huvikseen tekemättämyyden puuttessa tehneet tuon?

      Jos etsit uusia tuttavuuksia, hauskaa treffiseuraa tai sitä oikeaa, nyt löydät

      veikkaampa että mianostetut tuttavuudet ja treffiseura jää kyllä löytämättä jos uusi ulkoasu on jäädäkseen siihen loppui minun deittimahdollisuudet että kiitos aivan saatanasti siitä

    • ENTINEN TREFFARIKOHT

      Ylläpito on poistanut kymmenittäin asiakaspalautteita tästä ketjusta.. miksi kritiikkiä / parannusehdotuksia eli ASIAKKAIDEN TOIVEITA VAIENNETAAN?

    • vanha takas

      Suomen syntyvyys kääntyy laskuun uudistuksen vuoksi.

    • kaaleppi1

      miksei treffit pelaa ..ei ees aukee .. mikä mättää????

    • ...juppi..

      Toistan aiemmat kysymykset..se vanha ei edes toimi!! Kokeilkaa jossain virtuaalisimulaatiossa niin kauan että voitte sitten julkaista..toisaalta ihan sama mutta kun luvataan niin homma ei kuitenkaan toimi..saat karkin..etpäs saakkaan!

    • maraka188

      Eikös treffit alakkaan pelata ..ei kai vain oo kämmätty taas ja kunnolla ....
      päättäkää jo .pelaako vai ei ..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2115
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      266
      1814
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      293
      1775
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      68
      1753
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1605
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1463
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      55
      1307
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      292
      1242
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1234
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1213
    Aihe