Väliaikatietoja treffiuudistuksesta

Hei käyttäjät,

Eilen julkaistussa treffiuudistuksessa ilmenneitä ongelmia selvitetään tämän viikon ajan. Tällä välin treffikäyttäjät voivat käyttää vanhaa Treffit-palvelua tuttuun ja turvalliseen tapaan.

Tällä haluamme tuplavarmistaa että treffailunne jatkuu ongelmitta ja että uudistuvasta palvelusta on karsittu viat mahdollisimman tehokkaasti ennen kuin siirrämme käytön sinne lopullisesti.

Perjantaina 14.12.2012 kerromme teille lisää väliaikatietoja.

Treffit Plus -asiakkaat:
- Hyvitämme käyttökatkoksesta aiheutuneen tauon teille automaattisesti kahtena lisäpäivänä tilaukseenne
- Epäselvissä tilanteissa, kuten uudistuneessa palveluissa tehdyistä tilauksista, voi olla yhteydessä Suomi24:n käyttäjätukeen osoitteeseen [email protected]. Tilaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Muistathan kertoa viestissä nimesi, käyttäjätunnuksesi ja tiedot tilauksestasi.

Kiitos kaikille kärsivällisyydestänne.

Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

14

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuohon etusivulle selvemmin se että tänne pitää tulla lukemaan väliaikatiedot, Vaikkapa ihan suora linkki uusimpaan 'väliaikatietoon'.

      Eikös ne viat ja ongelmat olisi pitänyt olla selvitettynä ja korjattuna ja uudelleen testattuna hyvän aikaa ennenkuin yrititte käyttöönottoa??? Kuten näette, moninkertaisen työn aiheuttaa alokasmainen töppäily..

    • Väenpaljosus, joojoo. Omaaa tyhmyyttä avata uusi palvelu siihen aikaan, kun on odotettavissa kuurin kuorma. Uusi systeemi olisi pitänyt avata aamulla kello 04.00. Turhaa huolehtia käyttäjien uuden tulemisesta. Tuolla osaamisella se ei tule ikinä toimimaan.

    • jose6

      Ymmärrän, että alku vaikeutta esiintyy uusiin palveluihin siirryttäessä, mutta harmillista oli se, että tässä uudistetussa versioissa, profiilissa näkyi kaikille sellanen tieto,mitä EI ollut tarkoitettu näkyväksi. Ennen kaik toimi, mut tässä uudessa ei, ja vaikka yritin tietoja muuttaa...... se ei onnistunut. Noh, tällä haavaa, kun vanhaan taas palattiin....tiedot näkyy oikein. Nyt vaan täytyy seurata tarkkaan taas, jos uusintaa yritetään..... kuinka paljon tietoja ihmisille tulee näkyviin. En kyllä ole luottavaisin mielin tämän kanssa, ja taitaa olla profiilin poisto edessä.

    • Muumimamma^

      YLLÄPITO ! ÄLKÄÄ AVATKO UUTTA TREFFI PALVELUA !! Tämä VANHA ON PAREMPI ! Uusi on sekava ja siellä näkyi tietoja, mitä ei olisi muille saanut näkyä.
      Vanhassa terffipalvelussa paljon parempia ominaisuuksia, kuten profiilin voi piilottaa, uudessa se pitää poistaa kokonaan, eikä voi myöhemmin enää ottaa käyttöön.
      Samoin, että kaikki vierailijat näkyvät vain 24 tunnin ajalta ja saa vrk:ssa viestitellä vain 5 hlö:n kanssa!
      Se oli huonoa, et jos haluu katsoo, kuka on laittanut suosikikseen, pitää maksaa siitä vielä.
      Taitaa olla mullakin vaihtaminen e-kontaktiin, jos uusi treffi palvelu otetaan käyttöön.

      • maltti on valtti

        Ilman muuta odotamme uusia sivuja.

        Ne NÄYTTIVÄT todella tyylikkäiltä ja helppokäyttöisiltä, mutta jumittuivat. Miljoonan käyttäjän sovellus ei ole hellp testata, mutta einä nämä turnipsit sitä ymmärrä. Asioilla on tapana järjestyä.

        Vaikuttaa siltä, että täällä on muiden deitti-saittien ammattimaisia kommentoijia tai muuten ammattikitisijöitä, joita on harmiksi asti kaikkialla.


      • Kehittäjä
        maltti on valtti kirjoitti:

        Ilman muuta odotamme uusia sivuja.

        Ne NÄYTTIVÄT todella tyylikkäiltä ja helppokäyttöisiltä, mutta jumittuivat. Miljoonan käyttäjän sovellus ei ole hellp testata, mutta einä nämä turnipsit sitä ymmärrä. Asioilla on tapana järjestyä.

        Vaikuttaa siltä, että täällä on muiden deitti-saittien ammattimaisia kommentoijia tai muuten ammattikitisijöitä, joita on harmiksi asti kaikkialla.

        Kyllä tässä näyttää tapahtuneen veeärrä uudemman kerran. Onkohan kukaan näiden palveluiden kehittäjä koskaan kuullut suorituskykytestauksesta?

        Sitä uutta palvelua olisi pitänyt kehityksen alusta asti testata lopullista suoritusympäristöä vastaavassa testiympäristössä siten, että konefarmissa suoritettava testiohjelma muodostaa yläkanttiin varmuusvaran kanssa laskettua suurimman oletetun käyttäjämäärän aiheuttamaa kuormitusta monta kertaa suuremman kuorman oikeiden käyttäjien suorittamia käyttötapauksia matkien. Tarkoitukseen soveltuvia ohjelmia löytyy jopa ilmaiseksikin. Kun sovelluksen muiden testien säännöllisen suorituksen yhteydessä suoritettaisiin myös suorituskykytestit ja niiden tuottamille arvoille määriteltäisiin hälytysrajat, huomattaisiin tällaiset ongelmat heti niitä aiheuttavan ohjelmakoodin kirjoittamisen jälkeen, ja niihin voitaisiin puuttua saman tien. Itse asiassa, mitään koodia ei pitäisi laajamittaisemmin kirjoittaa, ennen kuin sille on olemassa kelvolliset testit — testien suunnittelu kuuluu tehdä jo ohjelmistoa määriteltäessä, ja testausalusta pitää olla valmiina ennen kuin ohjelmiston varsinainen toteutus edes kunnolla alkaakaan.

        Mikä siinä oikein on, ettei viitsitä testata kunnolla? Eikö tähän mennessä ole jo nähty tarpeeksi tätäkin vastaavia tapauksia? Kaupallisen tason sovelluskehityksessä on täysin anteeksiantamatonta, että esim. suorituskyvyn "testaus" tehdään julkaisemalla sovellus! Ei hyvää päivää — järki hoi, älä jätä! Turha on myös syyttää ongelmista palvelun avaukseen liittyvää suurta käyttäjämäärää ja kuormituspiikkiä. Se pitää ottaa aluasta asti testauksessa huomioon, ja koodista pitää tehdä niin tehokasta ja laitteistoresurssit mitoittaa niin, että sen yläkanttiin arvioidun suurimman piikin päällekin jää vielä reilu varmuusvara. Kuten edellä totesin: Jos testaus olisi tehty kuten kuuluu, eli ohjelmiston kehityskaaren alusta asti ja perusteellisesti, ei tällaisia ongelmia tulisi. Niiden ilmaantuminen on ihan puhtaasti kehitys- ja ylläpitotiimin välinpitämättömyyttä sekä ammattitaidottomuutta.


      • kitisijä

        E-kontakti on persiistä.


      • S24käyttäjä

        Olet e-kontaktin agentti siis ammattikommentoija?
        Lopetahan mustamaalaaminen ja mainostaminen.
        Kuka vaihataisi e-kontaktiin josta joutuu maksamaan?


    • Nimettömänä minäkin

      Voi ei!!! Palvelu oli pois käytöstä päivän, ja nettinörtit meni ihan paniikkiin!!

      Te puitte nyrkkiä nyt, nimettöminä, ja sitten kun palvelu on taas toiminnassa, niin käytätte sitä kuin lampaat. Voi v*ttu teidän pellejen kanssa. Menkää itteenne.

      • Kitisijöitä riittää

        Hyvä, heheh. Ja nämä nörtit saavat palvelut vieläpä ilmaisina. Kotikasvatus kunniiaan sanoisin.


    • vituttaa

      Jos teidän on ihan pakko se uudistus toteuttaa (vastoin käyttäjien toiveita), niin infotkaan ensikerralla aikataulusta paremmin.

      - ilmoitus treffi-palstalle jo muutaman päivän etukäteen näkyviin, ei vasta aamulla kun tietojen siirtäminen alkaa illalla kuten viime yrittämällä
      - sähköpostia kaikille käyttäjille, eikä vaan osalla kuten viimeksi ilmeisesti oli lähetetty. Itse en ollut mitään s-postia saanut, mutta kommenteista päätellen joillekin oli sellaista tullut

      MUTTA MIELUITEN PERUKAA KOKO UUDISTUS

    • nettitreffi20

      Uudet sivut näyttivät todella hyviltä, nuorekkailta ja selkeiltä, paljon paremmilta miltä nämä nykyiset. Aikakin, että siirrytään 21. vuosituhannelle ulkonäön suhteen. Kunhan saatte toimimaan ne toimimaan, mitä en epäile yhtään etteikö ongelma korjaudu päivässä parissa.

      Ehkä suomi24 käyttäjäkunta on sen verran iäkästä, että uudistukset pelottavat.. Vanha koira ei opi uusia temppuja, vai miten se oli ;)

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2115
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      266
      1814
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      293
      1775
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      68
      1753
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1605
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1463
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      55
      1307
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      292
      1242
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1234
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1213
    Aihe