Jos ei käytä kumia?

hölökynkölökynnn

Jos ei käytä kumia,,mutta tyty käyttää e-pillereitä..enkä laukea sisään. niin voiko tästä yhdistelmästä jollain mahdollisuus prosentilla tyty tulla raskaaksi? molemmat ollaan 18v ja seksisuhde lähinnä kyseessä.. kumi tuntuu vaan olevan ylimääränen turhuke kun e-pillerit on keksitty.. ja jos vaikka laukeaisin sissään niin kuinka iso mahdollisuus sillon tulla raskaaksi? jos se siis vetää niitä nappeja.

5

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Härski Harri cm

      Ottaisitko kuvan ja pistä linkki

    • hcgchg

      TIedätkö matematiikasta jotakin ja erityisesti todennäköisyyslaskennasta?

      Todennäköisyyslaskentahan osoittaa sen että jos on mahdollisuus johonkin, kyse ei ole siitä jos se tapahtuu, vaan milloin se tapahtuu. Mahdollisuus voi olla kuitenkin mikroskooppisen pieni ja periaatteessa se voi tapahtua kerran miljoonassa vuodessa, eli käytännössä ei koskaan.

      Ihan tavallinen yhdyntä ilman mitään ehkäisyä ja naisen ollessa hedelmällisimmillään sisältää tietyn mahdollisuuden raskauteen. Se ei kuitenkaan ole missään tapauksessa 100% varmaa.

      Munasolu ei elä kerrallaan kuin muutamia tunteja kuukaudessa, joten sinällään mahdollisuus on jo aika pieni. Miehen sperma voi elää jopa viisi päivää, mutta yleinen keski-ikä on kolme päivää, joka kompensoi noita tunteja ja mitä pidempään sperma on naisen elimistössä ollut, sitä huonolaatuisemmaksi se käy.

      Touhutipat eivät sisällä siittiöitä, joten raskauteen vaaditaan ehdottomasti miehen ejakulaatio.

      Raskauden mahdollisuus on siis ilman ehkäisyäkin aikamoista onnenkauppaa. Tietenkin sen verran suuri että yleensä raskauden alkuun menee terveillä ihmisillä muutamia kuukausia kiivasta yrittämistä ennenkuin tärppää.

      Kukaan ei ole koskaan sitä määritellyt tai tutkinut että kuinka suuri mahdollisuus ilman ehkäisyä on tulla raskaaksi kun nainen on hedelmällisimmillään, eli ovulaation aikana. Mutta jos nyt oletetaan että se on 50%, niin silloin ensinnäkin pillerien teho lisätään tuohon (pillerien ehkäisyteho on 99%) Seuraavaksi tuohon mikroskooppisen pieneen mahdollisuuteen lisätään vielä kondomin ehkäisyteho (muistaakseni 98%)

      Jossakin oli tutkimus siitä kuinka tehokas on keskeytetty yhdyntä ja sen teho oli 99% luokkaa myös (HUOM! kun se tehdään oikein!)

      Tällöin mahdollisuus raskauteen on 0,000005%

      Ja tämä silloin kun nainen ovuloi.

      Tuohon mahdollisuuteen päästäksesi saat heittää nopalla aika monta kertaa peräkkäin kutosen. En lähde edes laskemaan kuinka helvetisti pitää osua kutoseen että päädytään tuohon mahdollisuuteen.

      Pillerien ilmoitettu ehkäisyteho, eli 99% ei tarkoita sitä että joka sadasta naisesta yksi tulee raskaaksi. Silloin pillerit olisivat todella tehottomia ja vaarallisia, koska se tarkoittaisi sitä että jokaisesta sadasta yhdynnästä nainen tulisi raskaaksi!

      Tuo prosentti tarkoittaa sitä että pillerien teho ei ole aina 100% luokkaa vaan valmistuksessa on voinut jotain mennä pieleen ja sen yhden pillerin teho on mitätön. Mutta ehkäisytehoa ylläpidetään pillereillä, jolloin yhden heikompilaatuisen pillerin tehottomuus ei vielä haittaa.

      Samoin kondomien kanssa. Kondomit ovat erittäin kestäviä oikein käytettynä, mutta kondomien ehkäisytehona 99% merkitsee sitä että yksi sadasta kondomista ehkä rikkoutuu.

      Yleensä kondomin rikkoutumisen kyllä huomaa ja se poistetaan ja tilalle otetaan uusi. Eli todellakaan tässä maailmassa jokaiselle sadannelle kortsun käyttäjälle, tai jokaisesta sadannesta kondomiyhdynnästä ei tule lapsia. Jos kortsu olisi niin epäluotettava, se olisi aika nopeasti keksimisensä jälkeen unohdettu.

      Valitettavasti kun lääkärit ja hoitajat näistä puhuvat nuorille, he eivät ymmärrä tätä puolta ja siksi heidän perustelunsa tai varoittelunsa voi olla aika yliampuvaa.

      Jos käytätte pelkästään pilleriä ja käytätte sitä säännöllisesti ja yhdytte ejakulaatioosi asti, teillä ei ole käytännössä mitään pelkoa raskaudesta. Ovulaation aikana raskauden mahdollisuus olisi silloin 0,5% ja tuo siis käytännössä vain kolmen päivän aikana kuukaudesta. Muina päivinä kuukaudesta teho olisi jo tähtitieteellisen hyvä.

      Tämä tarkoittaisi sitä että kolmen päivän ajan kuukaudesta, jolloin teillä yhdyntäkertoja on 6 kappaletta (aamulla ja illalla), sinä joutuisit heittämään 100 sivuisella nopealla kaksi kertaa peräkkäin numero ykkösen. Tiedät itsekin että se on melkoinen onnenpotku.

      Mutta aivan kuten lotossa, kun ihmisiä on maailmassa miljoonia, jonkun kohdalla tärppää silloin tällöin ja pillerit pettävät.

      Jos tyttösi pelkää raskautta ja pillerienkin lisäksi haluaa käyttää kondomia, neuvoisin että hän kävisi keskustelemassa lääkärin kanssa pelostaan ja saamassa lääkäriltä tietoa siitä kuinka tehokas väline pilleri itseasiassa onkaan. Tieto yleensä vähentää pelkoja näissä asioissa. Kumia teidän on turha käyttää pillerien kanssa. Siihen menee vain rahaa. Sinun on myös aivan täysin turha vetää pois keskenkaiken, koska pillerit ovat aivan tarpeeksi tehokkaat estämään hedelmöittymisen.

    • ...

      K

    • hardened1

      Kannattaa muistaa myös se että ne pillerit eivät suojaa miltään taudeilta...

    • tatjana2013

      Luin juuri kyseiseen aiheeseen liittyvää tietoa niin jos tyttö ottaa pillerit joka päivä samaan aikaan 21pvän ajan todennäköisyys tulla raskaaksi on vain 0,1% joten vaaraa ei pitäisi olla. Epillerit ei sitte tietenkään suojaa sukupuolitaudeilta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1247
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      84
      841
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe