Anna & Viena?

PilviPyryjaAnna

Anna saa pikkusiskon piakkoin, ja olemme ajatellet tytölle Viena-nimeä. Tosi kaunis minun mielestäni ja Annan pariksi oikein hyvä.
Mutta onko se teistä sopiva nimi? Tykkäämme yleisesti ottaen aika perinteisistä ja vanhoista nimistä, emmekä liian erikoisista... Onko Viena liian erikoinen? Viena on myös aika vaikea lausua... vai onko teistä? Entä kuuleeko Vienan helposti että 'viina'?
Paljon kysymyksiä.. :D Ja myös muita ehdotuksia Annan siskolle otetaan vastaan. Lapsia on siunaantumassa todennäköisesti vielä ainakin yksi, voi olla että kaksi tai kolmekin vielä! Joten jos valitsemme Vienan, onko -na sarjaa liian vaikea jatkaa?? Kiitos jos jaksatte vastailla :)!

8

233

Vastaukset

 • Viena on nätti nimi ja se sopii hyvin Annan siskolle:) mutta tässä vielä joitakin ehdotuksia

  Anna ja:

  Lili
  Fanni
  Rosa
  Elsa
  Elsi
  Elle
  Marissa
  Viola
  Elina

 • Viena on nätti nimi. Muita nättejä sarjaan sopivia vaikkapa Elina ja Miina taikka Liina tai Louna....Fiona? kauniita -na nimiä on paljon :) Poikien nimeksi voi sarjaa vaikkapa vaihtaakin?

  Niin ja ei Vienasta tule mieleen viina, minulle tuli ehkäpä vähän mieleen Vienna joka olis myöskin kyllä kaunis nimi mutta ehkä tupla N on liian samanlainen Annan kanssa. Jos nimi mietityttää minusta yhtä kauniilta kuulostaa myös nimi Vieno.

  Muita kauniita nimiä jotka sopii Annan siskolle joista saattaisitte pitää olisi esimerkiksi Siiri, Olga, tai Heljä. Omasta mielestäni koska Anna on hyvin kansainvälinen ja klassinen nimi siskon nimeksi sopisi Juulia, Laura, Helena/Elena tai Matilda? :) Onnea ja mukavia mietintöjä! :)

 • Vähän ehkää turhan erikoinen tavallisen ja tylsän nimen rinnalle.

 • Viena on ok.

  Mielestäni lasten nimet voivat olla erilaiset...ei tarvitse olla kaikilla -na päätettä. Samantyyppiset, toisistaan kuitenkin selkeästi poikkeavat ja persoonalliset vanhat/ajattomat nimet ovat parhaita.

  Muita:
  Oona
  Emma
  Elisa
  Nina
  Amanda
  Asta
  Eva
  Elna
  Erin
  Emilia
  Greta
  Leea
  Lina
  Helena
  Heli
  Henna
  Saana
  Matilda
  Maleena
  Maija
  Maria
  Katja
  Reeta
  Sofia
  Ulla

 • Kiitos vastaajille :) Taidamme kuitenkin pysyä toistaiseksi tämän Vienan kannalla... LISÄÄ MIELIPITEITÄ KAIVATAAN!

  Ehdotitte ihania nimiä, esim. Lounahan olisi aivan ihana seuraavalle! Paitsi ettei oikein kolahda... vielä ainakaan :/ Helena ja Elna myös aivan ihania.

 • Anna ja Ruusu
  Anna ja Amalia (mun suosikki)
  Anna ja Ruska
  Anna ja Lilja
  Anna ja Jasmiini
  Anna ja Kirsikka
  Anna ja Tuuli
  Anna ja Edla

 • Anna ja Viena olisivat ihana sisaruspari. Vaikka Anna on hyvin yleinen ja Viena harvinaisempi, on niissä samanlaista pehmeyttä ja kansainvälisyyttä. Mahdollisille tuleville lapsille voisi sitten antaa nimiä, jotka muuten sisältävät samoja kirjaimia. Esim. Eini, Heini, Noora, Ilona, Vilho, Joona...

 • Itse oma nimeni on Vienna ja mielestäni nimi Anna sopisi Vienan tai Viennan kanssa

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7582
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  117
  6656
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  176
  3438
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2689
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  691