Anna & Viena?

PilviPyryjaAnna

Anna saa pikkusiskon piakkoin, ja olemme ajatellet tytölle Viena-nimeä. Tosi kaunis minun mielestäni ja Annan pariksi oikein hyvä.
Mutta onko se teistä sopiva nimi? Tykkäämme yleisesti ottaen aika perinteisistä ja vanhoista nimistä, emmekä liian erikoisista... Onko Viena liian erikoinen? Viena on myös aika vaikea lausua... vai onko teistä? Entä kuuleeko Vienan helposti että 'viina'?
Paljon kysymyksiä.. :D Ja myös muita ehdotuksia Annan siskolle otetaan vastaan. Lapsia on siunaantumassa todennäköisesti vielä ainakin yksi, voi olla että kaksi tai kolmekin vielä! Joten jos valitsemme Vienan, onko -na sarjaa liian vaikea jatkaa?? Kiitos jos jaksatte vastailla :)!

8

282

  Vastaukset

  • Viena on nätti nimi ja se sopii hyvin Annan siskolle:) mutta tässä vielä joitakin ehdotuksia

   Anna ja:

   Lili
   Fanni
   Rosa
   Elsa
   Elsi
   Elle
   Marissa
   Viola
   Elina

  • Viena on nätti nimi. Muita nättejä sarjaan sopivia vaikkapa Elina ja Miina taikka Liina tai Louna....Fiona? kauniita -na nimiä on paljon :) Poikien nimeksi voi sarjaa vaikkapa vaihtaakin?

   Niin ja ei Vienasta tule mieleen viina, minulle tuli ehkäpä vähän mieleen Vienna joka olis myöskin kyllä kaunis nimi mutta ehkä tupla N on liian samanlainen Annan kanssa. Jos nimi mietityttää minusta yhtä kauniilta kuulostaa myös nimi Vieno.

   Muita kauniita nimiä jotka sopii Annan siskolle joista saattaisitte pitää olisi esimerkiksi Siiri, Olga, tai Heljä. Omasta mielestäni koska Anna on hyvin kansainvälinen ja klassinen nimi siskon nimeksi sopisi Juulia, Laura, Helena/Elena tai Matilda? :) Onnea ja mukavia mietintöjä! :)

  • Vähän ehkää turhan erikoinen tavallisen ja tylsän nimen rinnalle.

  • Viena on ok.

   Mielestäni lasten nimet voivat olla erilaiset...ei tarvitse olla kaikilla -na päätettä. Samantyyppiset, toisistaan kuitenkin selkeästi poikkeavat ja persoonalliset vanhat/ajattomat nimet ovat parhaita.

   Muita:
   Oona
   Emma
   Elisa
   Nina
   Amanda
   Asta
   Eva
   Elna
   Erin
   Emilia
   Greta
   Leea
   Lina
   Helena
   Heli
   Henna
   Saana
   Matilda
   Maleena
   Maija
   Maria
   Katja
   Reeta
   Sofia
   Ulla

  • Kiitos vastaajille :) Taidamme kuitenkin pysyä toistaiseksi tämän Vienan kannalla... LISÄÄ MIELIPITEITÄ KAIVATAAN!

   Ehdotitte ihania nimiä, esim. Lounahan olisi aivan ihana seuraavalle! Paitsi ettei oikein kolahda... vielä ainakaan :/ Helena ja Elna myös aivan ihania.

  • Anna ja Ruusu
   Anna ja Amalia (mun suosikki)
   Anna ja Ruska
   Anna ja Lilja
   Anna ja Jasmiini
   Anna ja Kirsikka
   Anna ja Tuuli
   Anna ja Edla

  • Anna ja Viena olisivat ihana sisaruspari. Vaikka Anna on hyvin yleinen ja Viena harvinaisempi, on niissä samanlaista pehmeyttä ja kansainvälisyyttä. Mahdollisille tuleville lapsille voisi sitten antaa nimiä, jotka muuten sisältävät samoja kirjaimia. Esim. Eini, Heini, Noora, Ilona, Vilho, Joona...

  • Itse oma nimeni on Vienna ja mielestäni nimi Anna sopisi Vienan tai Viennan kanssa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   185
   3473