En nyt tiedä tuleeko tää oikeeseen paikkaan mut tarvisin nopeaa vastausta tähän:
Eli olen laittanut 'rajoitetut listalle' yhden henkilön. Nyt minut merkittiin yhteen kuvaan ja jos esim. kommentoin jotakin kuvaa niin näkeekö tämä kyseinen henkilö nämä kuvat? Minun kansioissani ei näe, mutta entä kun hän selaa omia 'uutisiaan' eli etusivua niin näkyykö siellä kuva johon minut on merkitty? Yleensähän näin käy, mutta auttaako tuo rajoitetulle listalle laittaminen?
Eli olen laittanut 'rajoitetut listalle' yhden henkilön. Nyt minut merkittiin yhteen kuvaan ja jos esim. kommentoin jotakin kuvaa niin näkeekö tämä kyseinen henkilö nämä kuvat? Minun kansioissani ei näe, mutta entä kun hän selaa omia 'uutisiaan' eli etusivua niin näkyykö siellä kuva johon minut on merkitty? Yleensähän näin käy, mutta auttaako tuo rajoitetulle listalle laittaminen?
Vastaukset 1
Vanhimmat
"Mitä tapahtuu, kun lisään jonkun Rajoitettu-listalle?"
http://www.facebook.com/help/206571136073851/
"Voinko määrittää, mitä kaverini näkevät uutisissaan?"
http://www.facebook.com/help/225435534134033/