Nyrkkiä laivalla

Linda

Tosi hauska juttu, kun saatiin iso porukka lähteen viettään pikkujoulujuhlia laivalle. Ei silleen, että laivamatkoissa mitään hohtoa muuten olis, mutta hyvä puoli niissä on, että porukka pysyy aika hyvin koossa ja ettei tarvitse huolehtia taksimatkasta kotiin ja jokainen saa nukkua aamulla pitkään. Ja tietty paras puoli on, että Juhani matkan varaajana siis jonkinlaisena matkanjohtajana sai itselleen yksikseen päälliskauppaa luksushytin. Parisänky ja peilit. Ja me kaksi koko yön ja niin ison osan päivää kuin voidaan olla poissa porukasta ilman että on liian epäilyttävää. Ainoa huono puoli on, että naisista lähti vain Pauliina ja Johanna, jotka ottivat yhteisen hytin sekä Mia, joka jäi mun pariksi. Mut eipähän mun tarvitse paljon hytissä olla. No se voi tietty juoruta, mutta onneksi se liimautu heti alkuillasta Tomppaan, joten lupasin auliisti niille hytin, että meen sit jonnekkin.
Kunnes ikävä tosiasia tuli ilmi. Ja mä kuulen sen vasta nyt. Ihan viime hetkellä seurueeseen oli liittynyt Juhanin kaveri Kari, joka tietenkään ei enää ollut tällaseen sesonkiaikaan saanut omaa hyttiä. Mitä siihen voi sanoa, kun Kari ilmoitti, että sähän Juhani oot yksin hytissäsi, et kai hän sinne voi tulla. Vittu vittu vittu. Se niistä monesta ihanasta tunnista.
Juhani alko kehitellä miten voitais olla rauhassa hytissä. Karilla oli ainakin vauhti päällä, joten varmasti juhlisi tappiin asti. Meidän taas olisi ihan liian ilmiselvää lähteä heti. Sovittiin että mä hiippaan hyttiin puol kahdelta ja Juhani tulee kahdelta. Siin on ainakin kaks tuntii aika varmaa rauhaa. Käyhän sekin aika sit paremman puutteessa paitsi et mihin vittuun meen yöksi, jos se Tomppa on Mian kans mun hytis. Pauliinan ja Johannan hyttiin en kyl haluu. Vituttaa. Mä kun olin valmistautunutkin. Mul on avokauluksinen musta mekko. Puolpitkä ja siin on syvät halkiot. Ja alla metallihohtovihreät uudet lateksibikinit, joiden alaosasta on haarat auki. Ja pimppi on juuri ajeltu. Tekis mieli kumartua ja kattoo porukan ilmeitä. Kaiken lisäksi rinnat on ihan syöty.
No vitutkseen on hyvä lääke ottaa vähän reippaammin. Mä en paljon drinkeistä perusta, mutta vetäsen useamman daiguirin tosta vaan. Menee vähän liiankin kanssa päähän. Vittu nää kaikki luulee saavansa iskettyä mut. Mä lähden hyttiin nyt. Kellokin on jo aika liki. Meen vähän etukäteen leikkimään. Ajatus alkaa tuntua alapäässä. Ja koska alusasun haarat on auki, niin mekko alkaa kostua - onneksi on musta. Noustessani koitan piruuttani sohvaa ja sekin on märkä. Olen suunnitellut sen verran kivaa touhua Juhania odottaessani.
Menen hyttiin. Otan jääkaapista minikuohuviinipullot. Nautiskelen toista pikkuhiljaa samalla kun strippaan hameeni pois peilin edessä ja keikutan itseäni. Hyväilen itseäni ison peilin edessä. Nännit kovettuvat kivikoviksi. Sitten hyväilen sileää pimppiä. Istun sängyn reunalle. Liu´utan sormea edestakaisin märässä pimpissä. Hieron klitorista. Työnnän sormia sisälle ja sitten koko kättä niin pitkälle kuin yletyn. Kaivan matkakassista valtavan tekokyrvän `jättiliinin´ esille odottamaan. Samaten otan sängylle elokuussa ostamani valtavat pallot. Sitten avaan toisen kuoharipullon. Mutta en juo sitä vaan työnnän pimppiin ja annan kylmän kuohuvan juoman valua sisälle kuumaan pimppiin. Se kuohuu ja poreilee. Sitten annan sen valua takaisin pulloon. Koko pimppi on tulessa ja käyn aivan kuumana. Tekisi mieli lähteä lateksibikineissä ja pullo sisällä ravintolaan ja ottaa Juhani siinä tanssilattialla kaikkien nähden ja heti.
Olen tulemaisillani, mutta hidastan vähän sillä haluan pitkittää siihen saakka kun Juhani tulee. Haluan tulla niin että hän suukottaa pimppiäni ja imee kuohuviiniä sisältäni. Ovi käy ja Juhani tulee ja vetää heti ovella kivikovan kullinsa esille ja sanoo, että nyt saat sitä mitä olet koko illan halunnut. Onko sun jano, kuiskaan. Tarjoan kuohuvaa. Juhani tulee ja alkaa nuolla ja imeä ja juoda kuohuviiniä suoraan pillustani ja tulen ihan saman tien ja pimppini puristaa niin voimakkaasti että kuohuviini lentää Juhanin kasvoille.
Mutta tämä on vasta alkua monelle orgasmille. Juhani työntää kullinsa sisälleni. Nostaa jalkani ylös. Vetää ja työntää edestakaisin. Huudan ja voihkin. Sitten hän ottaa sen valtavan tekokyrvän ja työntää sen sisälleni. Olen niin märkä, että se liukuu ilman rasvaa ihan helposti. Huudan edelleen ja kerjään aitoa tavaraa siihen lisäksi.
Juhani työntää oman kivikovan kullinsa tekokyrvän päälle. Ei meinaa mahtua, mutta hän runnoo sen ihan väkisin. Sattuu mutta tuntuu hyvältä. Katsomme isosta peilistä. Juhani ei halua tulla vielä. Mutta minä annan tulla. Huudan `Juhani, nussi mua koko ajan aina lisää´. Yhtäkkiä havahdun johonkin. Tunne ettemme ole yksin. Kari seisoo oven suussa silmät palaen. En tiedä kauanko hän on ollut siinä, mutta katseesta ja housujen pullistumasta päätellen kauan. Juhani ei huomaa vieläkään mitään. Yritän sanoa, mutta en pysty muuta kuin voihkimaan.
Katson, kun Kari avaa housunsa ja alkaa hieroa itseään. En halua tällaista, haluan pois ja äkkiä. Mutta aivot on ihan sumeat juomisesta mutta ennen kaikkea uudesta lähestyvästä orgasmista. Kari tavoittaa yhtäkkiä Juhanin katseen ja kysyy saako hänkin tulla. Ja hän lähestyy meitä. Tilanne ei ole enää hallinnassa ja kaikki tiedämme sen.
Juhani vetäytyy ulos. Hän sanoo, että saat tehdä vain sitä mitä hän käskee, sisälle et saa mennä. "Laita nyrkki sen pilluun, ohjaan sinua! " Kari siirtyy jalkojeni väliin. Näen että hän himoitsisi työntää kovan kullinsa sisälleni. Sen sijaan hän laittaa kätensä varovasti pilluuni. Juhani ohjaa sitä ja käskee runnoa. Alhaalta ylöspäin. Sitten Juhani työntää kullinsa siihen käden päälle ja alkaa raivoisasti työntyä sisälleni. Välillä hän käskee Karin puristaa hänen kulliaan siellä sisällä. "Mä en haluu tulla vielä, mutta oon ihan lähellä", Juhani sanoo. Hän vetäytyy ulos ja työntyy peppuun. Kari työntää kättään edestakaisin pillussani niin että nesteet vain roiskuvat ja Juhani työntyy peppuun nopeammin ja nopeammin ja pimppini ja peppuni puristelevat aivan hulluna.
Juhani alkaa huutaa. Ja käskee Karia laittaa kullinsa suuhuni. Kari tekee niin tyytyväisenä sitä juuri odottaneena. Hän on aivan himosta sekaisin, kun häneen ei ole koskettu lainkaan. Imen Karia melkein liian lujaa. Puristelen hänen kiveksiään ja hieron kullin vartta. Tunnen että se ei kestä kauaa, on liian kiihottunut katselusta ja nyrkityksestä. Juhani käskee sen runkata rinnoilleni. Ja sitten Juhani tulee huutaen hulluna ja minä tulen varmaan kuudennen kerran. Ja Kari runkkaa raivokkaasti ja alkaa voihkia, kun hänen spermansa lentää suurille rinnoilleni. Kari nyyhkyttää. Olen ihan lopussa, olemme kaikki. Nukahdamme niin, sikin sokin, spermaa rinnoillani ja pepussani.
Ikuisuuden kuluttua heräämme, käymme suihkussa ja sanon Karille, että nyt saat nähdä jotain mitä et ole koskaan nähnyt. Sinä saat hieroa pilluani, et muuta. Alan hyväillä Juhania. Nuolen hänen peppuaan. Lipitän reikää kielelläni. Suutelen kiveksiä ja kyrpää joka seisoo kohti kattoa. Vähitellen alan rasvata peppua. Työnnän kättäni varoen sisälle. Ensin vähän, hetken kuluttua melkein kyynärpäähän saakka. Vedän edestakaisin. Pikkuhiljaa ujutan myös toisen käden sisälle. Juhani nauttii ja voihkii. Vedän kädet ulos. Otan sen valtavan tekokyrvän ja äskeisten valmistelujen jälkeen se menee helposti Juhanin peppuun. Työnnän sitä edestakaisin. Samalla imen hänen ihanaa kyrpäänsä. Kari katsoo silmät pyöreinä, ensin kauhuissaan, mutta vähitellen kiihottuen valtavasti. Hän hieroo minua ja alkaa nuolla. Tulen. Juhani tulee. Laukeaa huutaen ja täydessä stondiksessa. Nielen ja lipitän. Maistuu hyvälle, kanelipullalle. Kari katselee kaihoten meitä täysin tyydyttyneitä ja sanoo hiljaa, että haluaisi niin kovasti nussia meitä molempia, työntää kullinsa vuorotellen pimppiini ja Juhanin peppuun. Me vain hymyilemme tyytyväisinä. Me määräämme.

5

10805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noh..

      Ihan huono! Siis miks ihmees pitää olla jotain kirosanoja tarinassa! Siis järki käteen!!

      • fukk

        nyrkkipano on hidasta hommaa, ei sitä kättä noin vain sisään tungeta! Muutenkin koko novelli eteni liian nopeasti, ja oli semmoista yleismaailmallista sepustusta. Ota rauhallisemmin ja kuvaile tarkemmin mitä milloinkin tapahtuu, niin sujuu paljon paremmin.


      • Linda
        fukk kirjoitti:

        nyrkkipano on hidasta hommaa, ei sitä kättä noin vain sisään tungeta! Muutenkin koko novelli eteni liian nopeasti, ja oli semmoista yleismaailmallista sepustusta. Ota rauhallisemmin ja kuvaile tarkemmin mitä milloinkin tapahtuu, niin sujuu paljon paremmin.

        Kirosanoja tarinassa on, koska pahoihin tapoihini kuuluu välillä kiroilla. Sorry jos se sinua loukkaa. Voisi kuvitella, että tällaisen palstan ja tällaisten juttujen lukija on sen verran kokenut, ettei pienestä kiroilusta hätkähdä. Ja tosiasia on, että kyllä sitä kirosana livahtaisi sinultakin siinä vaiheessa, kun perässäsi on kaksi nyrkkiäni - oletan, että olet mies. Tai jos naisella on jättiläisdildo ja aito kyrpä siinä päällä. Koitan siis jatkossa kiroilla vähemmän. Tee sinä oma stoory, joka siis ei ole huono, haluaisin lukea sinun näkemyksesi hyvästä tarinasta ja siten ehkä itsekin kehittyä. Tämä on haaste!

        ************************************'

        Hei kyseessä on novelli eikä romaani, joten en kuvaile rauhallisesti kaikkia tilanteita. Ja koska tämä on suunnattu myös naisille, on tarinassa alkujuonta. Oletkohan koskaan tutkinut samaa teoriassa tai käytännössä, mutta naisille suunnatuissa tarinoissa on myös alkujuoni, miten tilanne kehittyy ja miksi tapahtumat tapahtuvat. Käytännössä siis esileikki, harrastatko koskaan moista? Pääasiassa miehille suunnattu pornohan usein alkaa siitä, että suoraan kyrpää kakkoseen. Ja siinä koko juoni.

        Tuota, meitä on kai moneksi, sillä minun kokemukseni nyrkkipanosta on erilaiset kuin sinun. On totta, ettei minua kylmiltään fistata, mutten myöskään tarvitse mitään erikoissäätöjä. Jossain vaiheessa aktia, poikaystäväni nyrkki ikäänkuin luiskahtaa itsellään sisääni. Sanotaan nyt vaikka, että vartti yhteensä käsillä ja suulla hyväilyä sekä nussimista, niin valmista on. Vähän rasvaa mielellään mukaan. Poikaystäväni on vielä ihmeellisempi. Kun hän on nyrkkituulella, ei kun sisään vain. Kai hänellä on aika jättiaukko, kun saan välillä laittaa kaksi kättänikin hänen peppuaukkoonsa. Yksi käsi menee helposti eikä vaadi mitään valmisteluja. Tosin nyrkki perseessä olen valtijatar, koska poikaystäväni oma kontrolli ei siinä enää pelaa. Saan hänet tulemaan hetkessä, kun tiedän millaista liikettä kädelläni teen. Tai voin pitkittää vähän.


    • Pete

      Sopivan kinkyä, kirosanat ei haittaa ;)

      • Ei nuoret ole koskaan näkäjää tietäny ttä miehen saa tulwee yhdellä siis 1 sormella??
        Se peräaukosta sisälöle jaettii eturauhasen sitä kun hieroo varmasti mällit lentää.
        Aivan sairasta tunkea koko nyrkkiä sisälle,toivottavsti ei nykynuoret enää ole näin tyhniä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe