rakas asiakas

joku vaan siivooja

- Meillä siivoojilla on tarkkaan sovitut palvelukuvaukset, joten ethän suutu jos sanon että tuo tai tuo juttu ei kuulu minulle. En itse päätä mitä jaksan/haluan tehdä vaan sen päättävät molempien ylemmät tahot.

- Ennenkuin valitat tietyistä asioista, varmistathan että ne oikeasti kuuluvat siivoojan työtehtäviin.

- Kun tulen siivoamaan toimistoasi, minulle on turha selitellä että siirtele vaan rauhassa papereitani yms, koska se ei oikeasti kuulu meille. Siivoamme vain vapaana olevat tasopinnat.

- Jos käyt vessassa isommalla hädällä, pesethän pöntön käyttösi jälkeen. Kuivunutta kakkaa on tosi kiva hinkuttaa irti käsi kipeänä.

- Jos roskiksesi on täynnä, nostathan vaikka ne pussin sivut ylös tai ota pussi roska-astiasta pois, mutta ethän kasaa kekoa roska-astiaan niin että kun tulen sen tyhjentämään, joudun ensin käsin ottamaan päällimmäiset roskat pois etteivät kaikki tipu lattialle.

- Ethän lainaa luvatta siivousvälineitämme ja jätä niitä lojumaan likaisina jonnekin, en mielelläni aamuisin lähde kiertämään taloa etsien rikkalapiota harjaa.

- Minä en ole huoltomies, joten minulle ei kannata tulla ilmoittamaan jos lamppu on palanut tai oven kahva irti tms, asia hoituu nopeammin jos ilmoitatte suoraan huoltomiehelle vioista.

- Jos tiputat kahvia tms reippaammin esim toimistosi lattialle, pyyhithän sen heti vaikka käsipaperilla. Tahra lähtee helposti pois tuoreena.

- Vaikka vessoissa olevat paperitelineet eivät ole lukossa, ei se tarkoita että saisit viedä käsi/vessapaperia omaan käyttöösi. Saan syyt niskoilleni kun paperi loppuu vaikka se olitkin sinä joka tyhjensit paperitelineen.

- Se, että minulle kuuluu vain sekajätteiden tyhjennys, ei tarkoita että voit täyttää pussit pahveilla ja papereilla, jotka oikeasti kuuluisi kierrättää omiin astioihinsa. Kiire on vain tekosyy laiskuudelle.

11

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moppaus

      Aika kattava, mutta puuttui vielä tärkein.
      Mukava asiakas, sovithan esimiestahon kanssa, millä tunti-/könttähinnalla mitä teemme. Meillä työntekijöillä ei ole valtuuksia sopia veloituksesta.
      Ja sovithan siivoustyöhön kuulumattomista tehtävistä sen tahon kanssa, joka ne hoitaa.
      Emme palvele esim. alkoholitimittajina, ja omilla kustannuksillamme käytä pankissa. Emme vastaa isompien öljyerien toimittamisesta eteenpäin, ym.

    • buuubbb

      LOISTAVASTI kirjoitettu Rakas asiakas!!!!

      • Joku vaan siivooja

        Kiitos. Oli pakko avautua tänne.


    • mennyttä

      Mä olin joskus teininä toimistoa siivoomassa ja kuulin esimieheltä että olen jonkun roskiksen unohtanut tyhjentää. Muistan ihmetelleeni asiaa että mikä se roskis voi olla.. Sitten eräänä iltana töissä muistaakseni pomonpomonpomo tuli minua tervehtimään ja kertoi että hänelle asti on valitettu kun en tyhjennä sitä roskista. Tätä sitten ihmeteltiin ja selvisi siinä että ne toimiston työntekijät kävivät itse tyhjentämässä sen roskiksen toiseen roskikseen. Mietin pitkään jälkikäteen että mitä törppöjä siinäkin toimistossa oli töissä. Miksei voi vaan ystävällisesti sanoa siivoojalle että "huomasitko tuon roskiksen tyhjentää.." Miksi pitää johki suurelle johtajalle valittaa ensin... Minä siinä pyörin 3 iltana viikossa eikä kukaan viitsi mainita asiasta. Hohhoijjaa.

      • joku vaan siivooja

        Toi on kyllä kans totta, välillä ois helpompaa jos asiakas sanoisi just tollaset pikkujutut suoraan siivoojalle. Mulla on kanssa ollut lukemattomia tilanteita jossa noi kiertää esimiesten kautta ja kun tieto tulee mulle, saattaa olla et se on muuttunut tai aikaa on mennyt useampi päivä/viikko..no, sellasta se on. :)


      • hullun hommaa.
        joku vaan siivooja kirjoitti:

        Toi on kyllä kans totta, välillä ois helpompaa jos asiakas sanoisi just tollaset pikkujutut suoraan siivoojalle. Mulla on kanssa ollut lukemattomia tilanteita jossa noi kiertää esimiesten kautta ja kun tieto tulee mulle, saattaa olla et se on muuttunut tai aikaa on mennyt useampi päivä/viikko..no, sellasta se on. :)

        samoin, jos jotain unohtuu tai tehty 'väärin' menee heti sähköpostia ainakin kolmelle henkilölle ylemmälle taholle ja sitten vasta itse saan tiedon. useesti asia hoituisi kätevämmin kun ilmottaisivat siivoojalle suoraan.


      • Kuulin taannoin tilanteessa, jossa siivoojaa syytettiin siitä että hän oli jättänyt ylälukon auki eräässä postin kohteessa.
        Valitukset jatkuivat ja jatkuivat, kunnes sitten selvisi että aamupostin jakaja aina avasi lukon ja sitten jätti sen auki.

        Toisinaan tuntuu että siivoojaa voidaan syyttää jopa siitä että Pohjois-Korea tekee ydinokkeita tms..


      • siivoja
        Jari-75 kirjoitti:

        Kuulin taannoin tilanteessa, jossa siivoojaa syytettiin siitä että hän oli jättänyt ylälukon auki eräässä postin kohteessa.
        Valitukset jatkuivat ja jatkuivat, kunnes sitten selvisi että aamupostin jakaja aina avasi lukon ja sitten jätti sen auki.

        Toisinaan tuntuu että siivoojaa voidaan syyttää jopa siitä että Pohjois-Korea tekee ydinokkeita tms..

        Juu, meidän siivoojien syytä on kaikki ongelmat mitä vaan maailmalta löytyy, mm. nälänhätä. Ja on se kummallista kun ei edes osata tehdä ihmeitä, esim. hakea kuuta taivaalta!


    • Ronttisiistiii

      Entäs aika/käytettävissä olevat menetelmät. Jos satojen neliöiden yrityksen lattiat kaipaa peruspesua, ja kello käy 2h/3 h iltoja. Muu aika on omaa, josttei mikään maksa. Ilmanvaihtotorvien päällä kasvaa harmaanmusta pölykuorma. Tuotantopuolelle ei ole pelivälinettä, joka nostaisi metallin pois lattiasta, harjakone vain nostaa sakean räjähdysherkän...
      Siinä siivooja on vitsi, noin, pesee kolmessa pisteessä astioita, ja moppaa minkä ehtii, ja lämmin on, itse voi olla ikinä onnellinen et ois oikeesti puhdasta ehtinyt.
      Toimistoväki osaa kahvinkeittimiä sammutella.
      Ja sitten jo kauan sitten joku valitti vessanpyttyyn syöpyneestä metallista, vasta kun olin aloittanut- aiempia peruja.
      Luulikohan että p--- jätän nimen omaan siihen pyttyyn. Testattu on mietona happamatkin, mutta mikä hitulainen on lasitteen alla- ruostunut, se on.

    • ssss2

      s

    • Suursiivousalalla.

      Rakkaille asiakkaille pitäisi opettaa ensin, mitkä jutut kuuluvat energiajätteeseen, mitkä sekajätteeseen, mitkä paperijätteeseen ja mitkä biojätteeseen.
      Kuinka usein olenkaan löytänyt peltisiä tonnikalapurkkeja biojätteestä, banaanin ja omenan kuoria lehti tai energiajätteestä...jne.

      Ne rakkaat asiakkaat eivät ole mitään rakkaita asiakkaita vaan perkeleen tyhmiä, sokeita, näkövammaisia ja vinksahtaneita työnantajan ajan kuluttajia. Sosiaalipummeja, henkisesti rajoittuneita tumpeloita. Mutta minuahan eivät pompota yksikään, tulee takaisin ja tuplana. Märällä rätillä naamaan tarvittaessa. Akat ovat pahimpia.
      Joskus toimiston ainoa oikea ihminen on siivooja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe