Oletteko pelanneet spiritismiä?

Spirits everywhere

Eli oletteko koskaan pelanneet spiritismiä ja tapahtuiko mitään? Itse pelasin kaverin kotona, peliporukassa oli siis useampi ihminen, en nyt tarkalleen muista kuinka monta. Noh, kysyttiin sitten että oliko siellä ketään ja lasihan liikkui kyllä-kohtaan. Vakuutan ettei kukaan liikuttanut lasia, kaikkien sormet tuskin koskettivat lasia. Kysyttiin sitten että kuka tämä henki oli. Lasi alkoi liikkua kirjaimelta kirjaimelle ja lopulta muodostui sana "ystävä". Sitten kysyttiin että kuinka vanha hän on ja lasi liikkui ei-kohtaan. Sitten kysyttiin että kuka on ihastunut kaveriini Kerttuun. Muodostui sana "tuo". Kysyttiin sitten pari kertaa että saadaanko lopettaa, vastaus oli ei. Siinä vaiheessa oltiin jo aivan kauhuissamme. Lopulta kukaan muu ei uskaltanut enää puhua joten kysyin yksinäni että saammeko lopettaa ja vastaus oli kyllä.

55

2589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfd

      Olen kokeillut 3 kertaa. Milläkään kertaa ei toiminut. Ehkä sen takia, koska meillä ei ole ollut kunnon spiritismilautaa, ja kirjaimet olivat epäselviä..

    • 1+1=2

      Joo oon pelannu. me tehtiin se lauta ja sit me kyseltiin kaikkee ja sit mä kuolin. loppu

      • jjoooo

        Ahhahaha! :D


    • Kokeillut!

      Vaihda super marioon, siinä tapahtuu enemmän.

    • Oobeehoo nordika

      Joo oon kokeillu, se meni heti siihen hei hei juttuun

    • tietämätön

      Ajattelin ostaa laudan. Mitä mieltä olette noista jotka on keltaisessapörssissä myynnissä (haku ouija), toimisivatkohan ne?

    • Spela gitarr

      Miksiköhän sitä sanotaan pelaamiseksi kun se ei mikään peli ole.

      • Spirits everywhere

        Itekki oon aina miettiny sitä, mut en keksiny mitään muutakaan otsikkoo :/


      • sama ruottiks

        Pelaaminen, leikkiminen.


    • uskovamies1

      Älkää ryhtykö pelaamaan spiritismiä, pyydän. Mielenterveytenne voi pettää, moni on tehnyt itsemurhan jatkuvan pelon vuoksi. Älkää leikkikö pahojen henkien kanssa, vaan hyväksykää ja uskokaa Herra Jeesus syntienne sovittajaksi ja elämänne herraksi!

      • Uskokaa uskovamies1:stä! On vaarallista leikkiä saatanan henkivaltojen kanssa, siinä voi mennä mielenterveys, ja pahimmassa tapauksessa ei pääse kuoltuaan taivaan valtakuntaan Jeesuksen kanssa, vaan joutuu ikuisiksi ajoiksi rangaistavaksi
        tulihelvettiin.


    • sitroen.

      Parempi olla pelaamatta.
      En nyt ala selittämään, olen jo riittävän monta kertaa selittänyt. Sen verran vain, että:
      Näin lapseni viimeksi mielisairaalassa noin 10 vuotta sitten. Demoni oli vallannut hänet...
      Ei ole tervehtynyt...

      • hm...

        Olikos tämä se virallinen diagnoosi että "demoni valtasi"?


      • Uskonnot persiistä
        hm... kirjoitti:

        Olikos tämä se virallinen diagnoosi että "demoni valtasi"?

        Varmaan taas näitä kristittyjen juttuja. Tuntuvat keksivän tällaisia stooreja ja ajattelevat että valehtelemalla pelastavat vielä jonkun sielun. Tässä vihje kaikille: valehtelu ei ole koskaan pelastanut sieluja.


      • huonojakin vanhempia

        "Näin lapseni viimeksi mielisairaalassa 10 vuotta sitten"

        Voi herraisä, oletko hylännyt lapsesi?


      • Skeptikko
        huonojakin vanhempia kirjoitti:

        "Näin lapseni viimeksi mielisairaalassa 10 vuotta sitten"

        Voi herraisä, oletko hylännyt lapsesi?

        Joo nää hullut keksii tarinoita jotka jos ne on totta niin osoittaa että ne on ihmiskunnan pohjasakkaa. Luultavasti tääkin tyyppi vaan heittänyt hatustaan!


      • christinasi
        huonojakin vanhempia kirjoitti:

        "Näin lapseni viimeksi mielisairaalassa 10 vuotta sitten"

        Voi herraisä, oletko hylännyt lapsesi?

        Juurikin tätä olin tulossa kirjoittamaan. Uskomaton "kristitty"!!! Hylkää lapsensa mielisairaalaan ja jauhaa Jumalan rakkaudesta. Itse kylmä kuin kivi. Se Jumalan rakkaus ei lämmitä sitä lastasi siellä mielisairaalassa vuosikymmentä, kun sinä saarnaat suoli24:llä.


    • jumalalle kiitos

      aika epäselvä tilanne, ei muista mukamas kuinka monta pelaajaa oli vitut valehtelee
      ja mikä se sellanen pöytä on jossa pitää olla juomalasin kokoiset kirjaimet jotta lasi voi olla vuorollaan joka kirjaimen päällä aivan paskaa aivan paskapuhetta

    • Raamattu on Totuus

      Jumala sanoo: "Älkää kääntykö vainaja- ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne." (3Moos.19:31)

      • 6+1

        Siinä taas "jumala" koittaa hallita ja oikeuttaa monopoliasemaansa. Monissa muissa uskonnoissa kuolleille puhuminen on sallittua ja hyväksyttyä.


      • ymmärrystä elämään

        Ainoa totuus on itse elämä.
        Elämää tutkimalla sinusta pitkässä juoksussa voi tulla viisas.
        Jokaisen tulisi tietää jo lapsena mitä elämä on...sen jälkeen voi ruveta rakentamaan luonnollista elämää jossa on sisältöä,joka kehittää sinun ajatusmailmaasi...ajatusmaailmasi on sinun sisäinen salainen maailmasi,jossa voit luoda tulevaisuutesi.
        Elämä ainoastaan on sarja ajatuksia...sarja kokemuksia...siinä elämä on.
        Hyvässä elämässä ensin pitää olla hyvät ajatukset...siitä todennäköisesti seuraa hyviä kokemuksia...mutta me elämme kaksinaisuuden maailmassa ,me tulemme kohtaamaan,myös ns. huonoja kokemuksia..siinäkin on ajatuksen paikka,osata kääntää kokemuksen toinen puoli,sieltä löytyy varmasti aivan hieno opetus.
        Näin toimien ajatusmaailman kanssa sinusta kehittyy ennenpikää visas ihminen...eli hyvän ajatusmaailman omaava.
        Syntymän hetkellä(elämää ymmärtämättömät kutsuvat sitä kulemaksi)sinulla on vain ajatuspääoma ,sillä me synnymme kotiin ja jatkamme siellä elämää.
        Tässä näemme kristittyjen ristiriidan,heillä on kuolema,,ja Jeesus on kuolemalla mukamas sovittanut syntimme,että meillä elämä olisi.
        Siis täyttä puppua koko juttu...eihä kuolemaa ole olemassa,muualla kuin elämää ymmärtämättömien puheissa..uskovaisten puheissa.
        Mutta uskontojen tapa säilyttää valta-asema pitää olla jokin pelote jolla kirkon jäsenmaksut kerätä ymmärtämättömiltä ihmisiltä.


    • moiksumoi

      pelattiin kerran muutamavuosi taakse päin kaverin kanssa. kysyttiin onko huoneessa joku ja lasi meni kohtaan kyllä. Pyydettiin merkkejä niin kattoon heijastuva kello vaihtoi paikkaa ja ruusuke meni aivan vinoon. Saatiin lopettaa jo ekalla kysymällä. Lautana meillä toimi oma tekemä, leivinpaperi johon kirjoittiin ihan lyijykynällä.

    • Valoa kansoille

      Kannattaa välttää pelaamista. Varsinkin tietokonepelit kannattaa jättää pelaamatta. Kannattaa myös välttää uskontoa ja tiedettä ettei pimahda.

    • tuomas¨¨``

      Henki -maailma on totta, mutta tuo "ystävä" ilmoitus on valhetta. Tiedän erään porukan kirjoittaneen kerran laudalla sanat: "Jeesuksen Kristuksen veri", niin lasi oli räjähtänyt pieniksi sirpaleiksi.

      Spiritismi on suurta syntiä, jossa ollaan todellisuudessa tekemisissä langenneiden enkeleiden kanssa, joita varten helvetin tuli on valmistettu, kun aika koittaa.

      Käänny Jeesuksen puoleen ja pelastut Taivaaseen.

    • pysy poissa pelistä

      Pelattiin spiritismiä yli 30v. sitten, kaikki mitä se ennusti on toteutunut, lopetimme. Peli kertoi yhden pelaajan kuolin ajan sekä syntymättömien sukupuolet ja nimiä. Kaikki toteutuivat. En pelaa enää koskaan.

      • Skeptikko

        Joojoo. Esitä todisteet? Laudalla mitään tietoa ole saatu


      • joojjoojjoo
        Skeptikko kirjoitti:

        Joojoo. Esitä todisteet? Laudalla mitään tietoa ole saatu

        Joo joo.. johan hän sanoi että kaikki tapahtui mitä se spiritismi ennusti.


      • Skeptikko
        joojjoojjoo kirjoitti:

        Joo joo.. johan hän sanoi että kaikki tapahtui mitä se spiritismi ennusti.

        Joojoo. Oisit kummiskin voittanu lotossa jos se lauta toimis.


    • hoitsu6.6.6

      Jos pelaatte enemmän noilla peleillä, niin tervetuloa mielenterveys puolen asiakaaksi ennemmin tai myöhemmin..

      kolmenlaista asiakasta mielenterveys puolella:
      1Päihteiden suurkuluttajat
      2Traumat
      3kiihko uskovaiset/ magialla leikkijät

      • ....................

        Ei terveillä ihmisillä ole mitään pelkoa seota jonkun laudan takia. Juuri nuo uskovaiset ovat niitä, joilla nuppi menee sekaisin milloin mistäkin, ja ongelma on juuri se, että he ovat hyväuskoisia typeryksiä, joilta puuttuu taito tarkastella asioita edes alkeellisella kriittisyydellä. Jos siis pelleilet laudan kanssa ja samalla puun oksa naputtaa ikkunaa vasten, niin tällaiset ihmiset kuvittelevat oikeasti, että joku perkeleen piru siellä naputtelee ja herkkämielinen ihminen saattaa oikeasti menettää järkensä tuossa. Ongelma ei siis ole spiritismi, tai mikään musta magia, vaan ihmisten heikot mielet, jotka eivät ole päivittyneet tälle vuosituhannelle.

        Tämä kiinnostanee teitä, varsinkin tuosta kymmenennen minuutin jälkeen:
        http://www.youtube.com/watch?v=ykvd__Wv9po


      • Be awake and live

        Varmasti on osin niin, kuin edellinen hoitsu kirjoitteli. Mutta jos tätä asiaa miettii ihmisen perusluonteen kannalta, niin ihmisessä asuu myös pahuus. Pahuus tulee ilmi kateutena, aggressiona, kostonhimona jne.
        Jos ajatus ja aikomus sisältää mahtavan voiman, niin ihminenhän voi pahantahtoisilla toiveilla, ajatuksilla levittää ympärilleen tietynlaista pahaa energiaa. Se vaikuttaa aina jossain suunnassa. Tämän huonosti voivan omassa psyykessä ja elämän piirissä. Hän ei tiedosta sitä tai myönnä.
        Mikä on ajatuksesta seuraava asia? Joskus se on teko. Kun ihminen on psyykkisesti epävakaa, sairaskin, niin teot on sitä mitä päässä ns. liikkuu. Normaali ihminen pystyy käsittelemään ajatuksiaan ja tunteitaan sillä tasolla, ettei tule tehtyä ihan kaikenlaisia juttuja.
        Ihminen on kiinnostunut mysteereistä ja kaikenlaisista "yli ymmärryksen" olevista jutuista. Reaalisesti ajatellen ihmiselle tulisi tulla tärkeäksi rakkaus, terveys ja sopiva ajanvietto työn ja vapaan välissä. Silloin, kun kokee, että näiden asioiden kanssa on vaikeuksia, joutuu joko ammattiavun piiriin tai läheisten tuki riittää avuksi. MUTTA ihminen on joskus ajanut asiansa niin solmuun, että hän etsii ulospääsyä tuskista tai vaivoista aivan muualta. Joskus tai aika usein hän näkee ongelmia muissa ihmisissä. Silloin paetaan. Kuka pakenee mihin...

        Se on totta, että pilkan kohde näiden spiritismi-juttujen kohteena usein on uskova. Raamattu on oikeasti jollekin tärkeä. Se ei ole sama asia, kuin hihhulina tai fundamentalistina heiluminen.
        Kun kuitenkin Raamattu kertoo yksiselitteisesti sen, että teidän tulee rakastaa toinen toistanne. Siinä ei ole missään kohdassa mainittu, että on hyväksyttävää tuomita toista ihmistä.
        Siinä on useita kohtia, joissa kielletään kaikki ennustajat, henkien manaajat, noituus, kaikenlainen manipulointi toisen psyyken osalta. Jos voi palvella vain yhtä Jumalaa, niin ei voi uskoa ja palvella samanaikaisesti jotain ihmistä tai henkeä, joka "ilmoittaa" tulevia ja ennustaa. Ei Jumala halua, että Raamatun sisältämät asiat aiheuttaa pelkoa. Tai että joku uskova pelästyttäisi "julistuksellaan" toista. Jumala haluaa ottaa pelon pois ihmisiltä. Ei se ole sen kummallisempaa. Miksi pitäisi ollakaan?
        On siinä mainittu, että olkaa valveilla. Ette tiedä paikkaa, aikaa, hetkeä, jolloin tulee tuomio. Olkaa valveilla... kuinka joku muu voisi tietää tulevia asioita silloin? Ei siinä ole pelottavasta asiasta kyse. Jokaisella on elämä ja jokainen kuolee joskus.


      • ällä kuula
        .................... kirjoitti:

        Ei terveillä ihmisillä ole mitään pelkoa seota jonkun laudan takia. Juuri nuo uskovaiset ovat niitä, joilla nuppi menee sekaisin milloin mistäkin, ja ongelma on juuri se, että he ovat hyväuskoisia typeryksiä, joilta puuttuu taito tarkastella asioita edes alkeellisella kriittisyydellä. Jos siis pelleilet laudan kanssa ja samalla puun oksa naputtaa ikkunaa vasten, niin tällaiset ihmiset kuvittelevat oikeasti, että joku perkeleen piru siellä naputtelee ja herkkämielinen ihminen saattaa oikeasti menettää järkensä tuossa. Ongelma ei siis ole spiritismi, tai mikään musta magia, vaan ihmisten heikot mielet, jotka eivät ole päivittyneet tälle vuosituhannelle.

        Tämä kiinnostanee teitä, varsinkin tuosta kymmenennen minuutin jälkeen:
        http://www.youtube.com/watch?v=ykvd__Wv9po

        Ei usknnoilla nuppi mene niikään herkästi...vaan uskovaiseksi tullaan usein,että on nuppi sekaisin.


    • sirkkulisi

      Meillä Sysmässä pelaa kaikki. Osa akoista uskoo ja on ihan latva b mutta minä en.

    • Tosiasiaa.

      Joo on erittäin vaarallista alkaa"leikkiin" puhumattakaan hakeen tietoa
      okkultismista ja muista henkimaailman asioista, nuorempana jouduin käymään henkiparantajalla ja vanhemmiten asia alkoi kiinnostaa uudelleen ja siitä ei hyvää
      seurannu. tuntu että kaikkiasiat lähti raiteiltaan ja pelkäsin sairastuvani pahanpäiväisesti. oli rukoiltava että asiat alkais parempaan päin ja pikkuhiljaa
      niin on käynytkin, usko jumalaan.

    • Kellarin ikkuna

      Kyllä vaan.70-luvulla kokeiltiin kavereitten kanssa ja lasi liikkui melko kovaakin vauhtia. Tärkeintä oli se kun kysyttiin onko henki kotona, ja jos lasi ei liikunut, niin sillä kertaa oli turha yrittää. Mutta silloin kun "henki" oli paikalla, niin vastauksia tuli ja ihan järkeviäkin vielä. Kerran kysyttiin kuka voittaa jääkiekon MM-mestaruuden, niin se vastasi katso kellarin ikkunalaudalta. Kukaan ei vaan uskaltanut mennä katsomaan.
      Kokeilimme myös sillai, että kysyjä kuka oli vuorossa, ei kertonut kysymystään ääneen eikä myöskään koskenut lasiin. Siitä huolimatta vastauksia tuli.

      Yksi kerta jäi jotenkin mieleen kun lasi ei meinannut millään lähteä liikkumaan, niin kutsuttiin minun äitini mukaan ja johan lähti.
      Sitten vielä sen verran, että jos henki ei ole kotona ja siitä huolimatta yrittää vaan, niin voi saada lasin liikkumaan, mutta vastaukset ovat ihan siansaksaa.

      Minä ainakin uskon siihen.

    • yksi...

      Mä pelasin kerran kolmen muun tyypin kanssa bileissä. Ei ollut lautaa vaan tehtiin paperille ja lasi. Sen muistan että lasi liikkui ihan vimmatusti eikä kukaan myöntänyt liikuttavansa sitä. Sormi tuskin kosketti lasia mullakaan. Kaikilla silmät kiinni. Ei sitten sen koommin pelattu.

      • Skeptikko

        Joojoo hauskan stoorin keksit, miksei laboratorio-olosuhteissa liiku?


      • Totuus!
        Skeptikko kirjoitti:

        Joojoo hauskan stoorin keksit, miksei laboratorio-olosuhteissa liiku?

        Koska demonit haluavat salata olemassa olonsa, näin he saavat enemmän skeptikkoja lankaan.
        Ne näyttäytyvät ja pelottelevat todella harvoin usealle ihmiselle yhtäaikaa. Tälla tavalla ne varmistavat esim ettei kukaan usko ihmistä joka väittää että heillä kummittelee ym. Ja tiedän tasan tarkkaan mistä puhun.

        Muistakaa että niiden pääasiallinen tehtävä on saattaa ihmiset pois Jumalan huomasta. Katsoppas skeptikko ympärillesi. Kaikki mikä on pahasta saa rehottaa mielin määrin ja kaikki mikä on hyvästä vainotaan.
        Kaikki tapahtuu juuri kuten kirjoitettu on.


    • 2+8

      Tollasissa on mukana vaan alhaiset henget eli ihan sama, ku olisitte jonkun kaverinne kanssa juttusilla. Ei siis mitkään valaistuneet ja hyvät. Kunhan piruilevat teille, kun otatte yhteyttä. Ovat alhaista värähtelytasoa.
      Itse en kuulu kirkkoon, koska se ei hyväksy mun kokemuksia (= henget, enkelit, henkimaailma yleensäkin). Mutta kannattaa aina suojata itsensä vaikka sanomalla toi Jeesuksen Kristuksen kautta, kun pyytää jotain. Alhaiset henget ei sitä oikein kestä, kun on kyse korkeasta ja positiivisesta ylihyvästä energiasta :)
      Yritin tässä yksinkertaisesti asian selittää.

    • Tässä llinkissä vaikuttaa Pyhän Hengen voima ja vapauttaa riivaajavoimista, pitää vain pyytää Jeesus sydämeen niin uudestisyntyy ja pääsee kuoleman jälkeen taivaseen. http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

    • Never

      Älkää kokeilko.
      Jos kuitenkin joudutte esim. kaveriporukan painostuksesta kokeilemaan, niin muistakaa tuo Jeesuksen Kristuksen kautta.
      Jos ette sitä ääneen pysty sanomaan, niin hokekaa sitä ainakin mielessänne.

    • M 50

      Minulla on pelkästään mukavia kokemuksia spiritismistä Seksiä henkien kanssa jne.

    • JÄNSKÄKOKEMUS

      Kokeiltiin vuosia sitten serkkuni kanssa spiritismiä kun olimme mökillä kahdestaan. En todellakaan uskonut mihinkään höpönlöpöön, mutta tämä kokemus kyllä muutti kummalla tavalla kaiken. Pelasimme illalla kun oli jo pimeää ja takkatuli loi todella, todella hyytävän tunnelman. Pelissä lasi todellakin liikkui... kumpikaan meistä ei sitä liikuttanut. En sitten tiedä onko mahdollista, että ihminen alitajunnassaan onnistuu jotenkin lasia liikuttelemaan fiksusti, vähän kuin hypnoosissa. Joka tapauksessa kysyimme erilaisia kysymyksiä joihin saimme aika , hmm jännittäviä vastauksia, tässä muutamia mitä vielä muistan: Kysyimme ketä lasia liikuttaa (eli ketä siellä on), vastauksena tuli nimikirjaimet HG, jotka ovat mökin rakentaneen jo edesmenneen isoisämme nimikirjaimet. Kysyimme "onko (silloinen tyttöystäväni) Hanna minulle se oikea". EI, tuli vastaukseksi, jonka jälkeen lasi siirty kirjaimiin I-R-A.. serkkuni jähmettyi hetkeksi sillä se oli hänen "ex-tyttöystävänsä" nimi, tosin he eivät ikinä olleet virallisessa suhteessa.

      Kysyin esimerkiksi onnennumeroani, jonka jälkeen lasi liikkui numeron 4 päälle, OIKEIN. Peliin tuli myös isoisäni edesmenneen vaimon eli mummoni nimikirjaimet. Pelasimme peliä ehkä reilun puolen tunnin verran. Heti alussa serkkuni sai pienen sätkyn sillä hänestä tuntui, että joku olisi "kivunnut" hänen selkäänsä pitkin. Yksi pelottavista hetkistä oli kun kysyimme pystyykö hän antamaan jonkun merkin itsestään, esimerkiksi ilmestymällä jotenkin takkatuleen. Sanoi, että kyllä ja saimme nousta pelistä, mutta onneksi takassa ei mitään näkynyt vaikka menimme lähelle katsomaan.

      Olin kuullut, että peliä ei saa lopettaa ellei siihen anneta lupaa. Aluksi tulikin pari kertaa EI, mutta onneksi lopulta Kyllä. Oli todella jännä kokemus. Yritimme myöhemmin uudestaan samalla kun digikamera kuvasi... ei onnistunut : D Eikä myöskään myöhemmin kotona toiminut. Toisaalta en suosittele välttämättä kokeiltavaksi, muuuttaaa... olipahan kokemus että jos kiinnostaa niin miksi ei. Monet ei usko kun kerron, mutta itellä tulee aina hyvin hyvin outo tunne kun asiasta puhun ja yleensä kyynel valahtaa silmästä. Ei siis todellakaa mitään itkua, mutta jostain se vain tulee sellainen, että silmät kostuvat, todella outo tunne. Ja serkku ajattelee vieläkin, että minä liikutin lasia.

    • arodia

      Kannattaa rahallisessa mielessä ottaa yhteyttä amerikkalaiseen miljonääriin ja ottaa tililleen miljoona euroa jotka hän luvannut yliluonnollisen tapahtuman todistettavasti esittäneelle.

    • M301

      Mulla on kans kokemusta asiasta n.15 vuoden takaa. meitä oli 8 kaverusta ja yks tytöistä keksi piirtää leivinpaperille nuo kirjaimet,numerot, kyllä ja ei jne. Aloitimme suoraan kysymyksillä, monet kysymyksista sellaisia joihin vain kysyjä tiesi vastauksen. Vastaukset olivat nimiä vuosilukuja, päivämääriä yms. Lasi liikkui vaikka yritimme painaa sitä vasten pöytää. Meillä leikki loppui siihen kun alettiin kyselemään kristinuskoon liittyvistä asioista, kuten jeesuksesta, lasi alkoi liikkumaan ihan omiaan. Eipä ole tehnyt mieli kokeilla koskaan uudestaan...

      • Skeptikko

        Kuvittelit koko homman.


    • kokeiltu on.

      EN SUOSITTELE!

    • Kauan sitten...

      Opiskeluaikana yli 40 vuotta sitten pelasimme tyttöporukalla muutaman kerran. KIrjaimet ja Kyllä/Ei joku piirsi lyijykynällä paperille lasin kokoisiin ympyröihin. Meillä oli hauskaa, kyselimme silloisista ja tulevista poikaystävistä. Mitään maailmaakaatavaa tai varsinaiseen "henkimailmaan" meneviä asioita emme kyselleet.

      Yksi tapaus on jäänyt mieleen: Me tytöt (4 henk.) olimme kauppaoppilaitoksen opiskelijoita. Naapuritalon vintillä asui kaksi ammattikoululaista poikaa. Emme olleet aiemmin olleet keskenämme missään tekemisissä - emmekä myös sen illan jälkeen. Jostakin syystä meistä työtöistä joku asioi vinttiasuntomme parvekkeella. Naapurintalon parvekkeelta kaveri tervehti ja huuteli, että tulkaa likat paukulle.
      Mehän lähdimme koko porukka. Juoma oli jotakin mitä emme kukaan olleet aikaisemmin maistaneet. Pojat eivät suostuneet kertomaan mitä juoma oli.
      Palasimme omalle "vintille" parin drinkin jälkeen.

      Siinä sitten pohdimme mitä juoma oli ollut. Joku meistä keksi, että kysytään laudalta. Vastaus tuli heti: Punssi. Hyvä kun olimme moisen juoman nimenkään aiemmin kuulleet...

      Asiantilan tarkistamiseksi tuli välittömästi lähtö paikalliseen tanssiravintolaan. Suoraan baariin ja tilasimme tietysti punssia.

      Vähän siinä yksi ja toinen ryki, kun porukalle selvisi, että meille tarjottu juoma tosiaan oli ollut punssia.

    • joo joo

      En suosittele, aiheuttaa suotta mielen järkkymistä. Uskon kyllä pahoihin henkiin, mutten oikein näihin spiritismi-istuntoihin. Yleensä spiritismiä pelataan tilanteessa, joka on hyvin jännittynyt ja latautunut. Alitajunta voi aiheuttaa jänniä juttuja ja mielikuvitus saa ihmisen näkemään, kuulemaan ja tuntemaan ihan mitä sattuu. Vaikka olisi aivan varma ettei kukaan ole liikuttanut lasia, joku todennäköisesti kuitenkin liikutti.

    • Turhaa Q

      Suosittelen nauramaan kaikille yliluonnolliseen uskoville. Ajan haaskausta ja saalittävää todellisuuden kieltämistä. Tavallista teillä joilla ei ollut mahdollisuutta leikkiä lapsena kaverien kanssa.
      Sitten kaikki kirjoittelee esim. tämä kokemus oli todella pelottava, saan painajaisia, en uskalla mennä nukkumaan jne. Tästä herää kysymys: Minkä vitun takia teette sellasta josta voi tulla mielenvikaiseksi. Voin sanoa ettei spiritismiin uskovat ole yhtään sen parempia kuin vitun typerät uskovaiset.

      • Älykkyydestä luovuin

        Helpommalla pääsee kun nauraa ihan kaikille. Kaikesta voi seota ja kaikki ovat tyhmiä.


    • Anti-devil Missile

      No näitä tulipaloja ja poltergeisteja ja vainajahenkiä on nähty mutta opetusmielessä kerron eräästä nuoresta moniongelmaisesta tytöstä joka lähti kokeilemaan kavereiden kanssa lautapelejä ja kysyi kuolemastaan. Sitä ei ehkä olisi kannattanut tehdä koska tuli OD ja päivämäärä. Siis kuolinsyy yliannostus ja kuolinpäivämäärä, hyvä ettei kellonaikaa. Tyttö oli hoidossa jo valmiiksi ja meni niin palasiksi ettei nukkunut kahteen viikkoon, ei uskaltanut olla yksin hetkeäkään ja oli todella peloissaan pitkän aikaa. En tiedä miten lopulta kävi mutta voitte vetää johtopäätökset ihan itse kannattiko. Vainajahenkiä ja tietäjähenkiä on olemassa, samoin muita riivaavia ja riehuvia henkiä, kuten sielunvihollinen ja hänen esikuntansa. Sitten on uskonnollisia viisastelijoita. Vihollisella on ollut aikaa opiskella sanakirjoja, lakikirjoja, karttoja ja Raamatunkäännöksiä, valitettavasti. Sitten on pahoja ihmisiä jotka toimivat esim. huumekauppiaina ja roolipelinjohtajina samaan aikaan. Raamatussa on annettu ohjeita näitä tilanteita varten. Minullakin on kokemusta ja uskon että Jeesus on Herra ja Mestari ja että Hänen nimessään on Pyhän Hengen voima ja että Raamattu kokonansa on totuus. Helppoa tietä ei ole luvattu kenellekään.

    • Spirits Everywhere

      Miksi pahuksessa kaikki tulee tänne ruikuttaan et "raamatussa sanotaan ettei saa olla yhteydessä paholaiseen" en tehny tätä palstaa tollasta varten. Kysyin että oletteko pelanneet spiritismiä ja jos ette ja olette sitä vastaan niin älkää tulko tänne. Kiitos.

      • Totuus!

        Siksi että sinunlaiset harhauttajat eivät pääsisi tekemään enempää vahinkoa. Jos olisit valon lapsi, VAROITTASIT muita kokeilemasta! Se että olet avannut portit demoneille elämääsi ei tarkoita että muiden kannattaa tehdä samoin.

        Toivon Siunausta elämääsi.


    • tyttö14

      mä en halua edes kokeilla sitä,tiedän että siihen liittyy pahoja henkiä ja demoneita.viisaat ihmiset oikeesti tajuu et siitä ei seuraa hyvää jos ei ota peliä tosissaan ja kysyy vaan päästään mitä huvittaa. ettekö te nyt vittu tajua että maailmankaikkeudessa on oikeasti jotai todella pahaa ,jolla leikkiminen koituu vielä teidän kohtaloksi? teinä miettisin pari kertaa ennen ku pelaisisin sitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe