Mistä voi johtua, että useimmiten kun syön Fazerin Sininen maitosuklaapatukkaa en saa allergiaoireita, mutta aina välillä (sanotaanpa vaikka joka viides kerta) kun syön kyseistä suklaata niin suu ja kurkku turpoo pahasti sekä maha menee sekaisin? Olen pähkinä- sekä soijapapu allergikko, mutta patukan ei pitäisi sisältää näitä. Sama asia pätee Fazerin Sininen Vadelmajogurtti-patukkaan, mutta siitä saan lähes joka toinen kerta oireita.
Fazerin Sininen suklaalevyä pystyn syömään ilman mitään ongelmia, eikä siitä ole tullut ikinä minkäänlaisia oireita.
Voiko se johtuu siitä, että "tuote saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää", niin kuin patukassa lukee? Vai lieneekö johtuvan soijalesitiinistä?
Fazerin patukka
pullapää
1
152
Vastaukset
- teija.dunder
OIre liittyy patukoihin mutta ei suklaalevyyn. Näin ollen on oletettavaa, että se liittyy valmistusketjuun todennäköisemmin kuin itse perustuotteeseen. Voi olla, että patukoissa on jostain valmistusketjuun liittyvästä asiasta johtuen todennäköisemmin pieniä määriä pähkinää kuin levyssä. Tätä voi kysellä Fazerilta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 636190
- 635599
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise1284465- 573889
- 143795
- 323219
- 682989
- 592846
- 702599
- 471960