Pulmatilanne oli parempi nimi palstalle

... koska apua täältä ei juuri saa. Kysymyksiin on vakiovastaus: "Olemme jo vastanneet teille.". Jos oikeasti hauaisitte vastata esitettyihin kysymyksiin, ette käyttäisi tuollaista 0-vastausta, joka saa vain v-käyrän nousuun - vai sitäkö te haluattekin?

Ainakin ydinvoimapalstalle moderaattoreiden toiminta on ollut painajsmaisen ongelmallista noin kolmen vuoden ajan. "Kysy ja auta" on vitsi. Kuka teitä auttaa, ellette te itse? Kuka meitä auttaa? Ei kukaan. Ei ainakaan robottivalvojat, virallisemmin "automaattisuodattimet". Heittäkää se jo huit nevadaan.

8

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säännöt kunniaan

      Hyvibhän siellä on toimittu.Jatkuvat massapostituksetkin on poistettu, vaikka välillä vähän hitaasti.Joidenkin mielipidejärjestöjen toimitsijat jaksavat kopioida poistettuja viestejä ammattinsa puitteissa, mutta sehän on heidän työtään.

    • junnaa junnaa

      Pulmatilanne oli todella parempi otsikko. Ylläpito olisi mainiosti voinut kysyä mielipiteitä ennen tätä muutosta.....ja kun kyseessä näin mitätön muutos, niin silläkin ajalla olisi voinut korjata todellisia pulmia ja virheitä.

      • @Suomi24 haluaa, että käyttäjät palvelevat toisiaan. Niin valvojille jää enemmän aikaa selitellä robottivalvojien suorittamia asiallisten viestien poistoja.


    • Moikka Vastaaja,

      Kävimmekin eilen pienimuotoista keskustelua toisessa aloituksessasi, mutta voin nyt vastata täälläkin :).

      Ihan ensimmäisenä haluan painottaa (kuten eilenkin kirjoitin), meillä ei ole käytössä mitään robottivalvojia. Meillä ei ole käytössä minkäännäköisiä automaattisuodattimia. Meillä ei ole käytössä yhtään mitään automatiikkaa, joka ehdottaa, poistaa, siirtää tai millään muulla tavalla tekee yhdellekkään viestillä yhtään mitään. Kaiken hoitavat moderaattorit, jotka ovat myös kaikki ihan 100% lihaa ja verta (ellei joillain satu olemaan esimerkiksi proteeseja tai muuta vastaavaa, niin hyvin en heitä kaikkia tunne :) ).

      Pyrimme vastaamaan mahdollisimman tarkasti kaikkiin kysymyksiin, mutta kuten tämänkin palstan esittelyssä lukee:
      "Huomioithan, että ylläpito lukee palstalle jätetyt viestit, muttei vastaa jokaiseen henkilökohtaisesti. Jos haluat kysyä erityisesti ylläpidolta jotain, laita viestiisi @suomi24 merkintä, jolloin viesti osoittautuu automaattisesti meille. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, lähetä meille suoraa palautetta palautelomakkeen kautta. "

      Emme tietenkään halua, että ihmiset turhastuvat jos emme vastaa heidän kysymyksiinsä täydellisesti. Kuitenkin ajan säästämiseksi, emme välttämättä vastaa samoihin kysymyksiin jatkuvasti.

      Palstan nimi "Kysy ja auta" tulee siitä, että kuka tahansa voi tulla tänne esittämään kysymyksen Suomi24:n palveluun liittyen ja kuka tahansa voi myös tulla tänne vastaamaan muiden kysymyksiin, jos tietää siihen vastauksen. Tarkoituksena on siis, että yhteisön sisällä ihmiset voivat auttaa toisiaan. Me tietenkin myös autamme käyttäjiä kaikista kinkkisimmissä ongelmissa.

      Toivottavasti vastasin tarpeeksi laajasti sinulle :)!

      Terveisin,
      Rasmus
      Suomi24

      • Säännöt kunniaan

        Kyllähän poistopyynnössä on tarkkaan perusteltu poistopyynnön syy ja usein vielä syyt, kun niitä on useita.Eikös näin olekin?


      • kokemust aon
        Säännöt kunniaan kirjoitti:

        Kyllähän poistopyynnössä on tarkkaan perusteltu poistopyynnön syy ja usein vielä syyt, kun niitä on useita.Eikös näin olekin?

        Ei poistoa tarvitse mitenkään perustella. Kyllä se poistetaan ilman perusteluakin.


      • Rasmus @suomi24

        Jätähän jo nuo ylimieliset hymiöt pois.

        MInun mielestäni mentiin huonompaan suuntaan tässä uudistuksessa, mieluummin jokaiselle yhteisön palvelulle oma 'pulmapalsta'. Vai että "yhteisön sisällä ihmiset voisivat auttaa toisiaan", ei siihen tarvi tällaista mammuttipalstaa. Ja tehän poistatte myös näitä muiden kirjoittamia vastauksia aika armotta. Muistan tuosta kuukausi pari taapäin kun kirjoitin vastauksen ja sen poistitte vaikka olikoon se Elina kun kehui. Piti vain kirjoittaa vastaus uusiksi. No eipä mitään nyhthän sekin koko ketju on poistettu
        .
        .


    • yksjukkis

      Pitäs olla palsta missä käyttäjät neuvovat toisiaan, ja sitten se minne kaikki muu, johon ei näytä tulevan kuin jotain ylimielisiä ylläpidon vastauksia tai sitten ihan hölynpölyä, että korjataan, vaikka ilman mitään kaukoputkea näkee, ei ylläpito yllä sellaiselle tasolle. Ip bannaus on ihan perseestä, kun on vaihtuvat ip:t, häiriköt kohta valloittavat kaikki vapaat ip:t ja ip:n näkymisen voi estää helposti. Taidatte ampua haulikolla yhtä pientä saalislintua, ja suurin osa hauleista menee ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1724
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1229
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1088
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1035
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      55
      930
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      853
    7. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      9
      815
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      812
    9. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      804
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      803
    Aihe