Ritvan matkat ja retket Star tours Raisio

Rimpula

Onko kukaan ollut raisiolaisen matkatoimiston Ritvan matkat ja retket, Star Tours-matkoilla? Kokemuksia?

11

3794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvaastipettynyt

      Ritvan matkoilla ja retkillä en onneksi ole ollut, sillä riittää, että tilasin 2013
      mainitulta matkatoimistolta vuoden viisumin, jonka yhteydessä painotin, että uuden viisumin piti alkaa HETI, kun edellinen loppuu. Hahaha! Arvaillaanpa onnistuiko matkatoimistolle näinkään yksinkertainen juttu!
      Seuraus oli, että jäin tuntien kuulusteluun raja-asemalle, koska arvon matkatoimisto oli "huolehtinut" siitä, että vanha viisumini, joka olisi ollut vielä ko. päivänä voimassa. oli mitätöity ja seuraava alkoi vasta viikon kuluttua!
      Olin näin ollen tullut Venäjälle ilman voimassaolevaa viisumia ja kuten todettu, seurauksena oli tuntien kuulustelu, mönkään mennyt Solovetskin matka (670 euroa), 6000 ruplan sakko ja päivän paluumatka kustannukset Oulun kautta etelään.
      Koska Ritvan matkat ja retket ei vapaaehtoisesti suostunut minkäänlaisiin korvauksiin otin yhteyttä Kuluttajansuojeluvirastoon. Tältä tuli päätös, jossa todetaan, että syy oli YKSINOMAAN Ritvan matkat ja retket-toimiston ja tälle annettiin "suosituksena", että se korvaisi minulle KAIKKI matkasta aiheutuneet kustannukset. Olen odotellut yli kolme vuotta enkä ole saanut vielä senttiäkään.... En edes käyttäkelvottomasta viisumista maksamaani n. 130 euroa!
      Näyttöä on: Kaikesta kirjeenvaihdosta ym. on jäljennökset niin minulla kuin Kuluttajansuojeluvirastolla.
      Sormet pois tuon yrityksen matkoista! Kuten edellä kerrottu, ei vaikeuksien tapahduttu taatusti saa siitä firmasta korvausta senttiäkään ainakaan mikäli sama (epäilyttävän hoono soomi) henkilö, R.A. , on hommassa mukana.

      • Visaton

        Matkatoimistot eivät myönnä viisumeita vaan Venäjän konsulaatti asiakkaan tekemän hakemuksen perusteella.
        Konsulaatilla on oikeus muuttaa haetun viisumin voimassaolon päivämääriä.
        Saattaa myöskin olla niin, että olet hakenut uutta viisumia niin myöhään ettei konsulaatti ole ehtinyt käsitellä sitä ajoissa. Ehkä tämän vuoksi se on myönnetty alkavaksi myöhemmin kuin sitä on haettu. Olihan jättämässäsi hakemuksessa viisumin päivämäärät oikein?
        Myönnetyn viisumin voimassaolon päivämäärät näkee passiin liimatusta viisumista. Kannattaa tarkistaa tuo ennen matkalle lähtöä, niin ei tule "yllätyksiä". Passissa voi olla vain yksi voimassa oleva viisumi. Tämän vuoksi edellinen viisumi on mitätöity. Uusi myönnetty viisumi ei ole ollut käyttökelvoton vaan sehän on ollut voimassa vuoden.
        Oma moka, koska olet lähtenyt matkalle ilman voimassa olevaa viisumia.
        Kuluttajansuojeluvirasto?


      • suojatonkuluttaja

        Jos tilaan viisumin vaikka maitokaupan kautta ja painotan, että sen pitää liittyä saumattomasti edelliseen ja maitokaupan myyjä takaa niin tapahtuvan, odotan sellaisen myös saavani. Jokainen idiootti tietää, että viisumi saadaan konsulaatista eikä maitokaupasta, vaan jos jälkimmäinen on luvannut sen hankkia, on tämä sopimus, jonka rikkomisesta on turha yrittää luikerrella millään tekosyyllä. Jos maitokauppa ei pysty toimittamaan viisumeita, ei sitä pidä myöskään luvata kuten on tehty (viestien vaihto on tallessa). En ole tilannut mitään ilmaista hyväntekeväisyyspalvelusta vaan olen siitä maksanut ja niin tilaus kuin maksukin ovat tapahtuneet taatusti ajoissa viisumipalvelua tarjonneen omien ohjeiden mukaan.
        Jos tulen kauppaan ostamaan auton ja ilmoitan ajoissa, että haluan sen olevan ajokunnossa, olisi melko älytöntä istuutua rattiin todetakseni tankin olevan tyhjän ja tota noin-myyjä sanoo, että sellainen juttu pitää tarkistaa itse. Auton suhteen vain sen huomaa ajoissa paikan päällä, viisumin mitääntekemättömyyden vasta rajalla.
        Jos viisuminTOIMITTAJA ei osaa itse lukea venäläisten merkintöjä vaan myy viisumin voimassaolevana sen käyttörajoituksesta eli viikon mitättömyysvälistä edes HUOMAUTTAMATTA, on kyseessä ilmiselvä petos josta on turhaa yrittää vetäytyä tietämättömyyden varjolla. MINUN ammattini ja toimeni ei ole myydä viisuminhankkimista!
        Törkeää oli jutussa lisäksi, että Venäjän Rajan "luvattomasta ylityksestä" saatujen sakkojen ym. (sakkolappu ei ollut vielä tullut) hankaluuksien lisäksi viisumin toimittaja, aikaisemmin mainitun Ritvan matkat ja retket edustaja ja omistaja(?), ehdotti vielä, että ajaisin uudestaan (400 km?) rajalle kokeillakseni, onko "uusi" viisumi voimassa! Putoat vuokratuilta tikkailta niiden pettäessä ja vuokraaja ehdottaa, että kokeilisin firman yhtä varmoja toisia tikkaita.
        Se siitä ja sen käytöstä.
        KKV Kilpailu- ja kuluttajavirastolle lähettämieni todisteiden perusteella nämä totesivat minun olleen täysin oikeassa ja suosittelivat em. matkatoimistoa korvaamaan kuluni ja mikäli tätä ei tapahdu vuoden kuluessa, ilmoittamaan siitä heille. Näin teinkin ja odotan edelleen toimenpiteitä niin sieltä kuin em. surullisen kuuluisalta matkatoimistoltakin, josta ei kuulunut muuta kuin sorry vaan, oma vika.


      • rrrrrrrrrr
        Visaton kirjoitti:

        Matkatoimistot eivät myönnä viisumeita vaan Venäjän konsulaatti asiakkaan tekemän hakemuksen perusteella.
        Konsulaatilla on oikeus muuttaa haetun viisumin voimassaolon päivämääriä.
        Saattaa myöskin olla niin, että olet hakenut uutta viisumia niin myöhään ettei konsulaatti ole ehtinyt käsitellä sitä ajoissa. Ehkä tämän vuoksi se on myönnetty alkavaksi myöhemmin kuin sitä on haettu. Olihan jättämässäsi hakemuksessa viisumin päivämäärät oikein?
        Myönnetyn viisumin voimassaolon päivämäärät näkee passiin liimatusta viisumista. Kannattaa tarkistaa tuo ennen matkalle lähtöä, niin ei tule "yllätyksiä". Passissa voi olla vain yksi voimassa oleva viisumi. Tämän vuoksi edellinen viisumi on mitätöity. Uusi myönnetty viisumi ei ole ollut käyttökelvoton vaan sehän on ollut voimassa vuoden.
        Oma moka, koska olet lähtenyt matkalle ilman voimassa olevaa viisumia.
        Kuluttajansuojeluvirasto?

        Tuntuu aika uskomattomalta kun matkustaja ei voi tarkistaa passistaan onko viisumi voimassa on tosiaan hyvä ja helppo konsti tarkistaa ja säästyy takuuvarmasti kaikelta pahalta ja mielipahalta , kieltämättä joskus on ollut erikoisia tilanteita eikä kannata uskoa mitään ennenkuin itse tarkistaa viisumin alkaminen ja loppuminen niitä päivämääria tosiaan muutellaan eikä niistä muutoksista tulla kysymään kuluttajalta sopiiko näin , se on jo aikamoinen temppu sysätä ongelmat matkatoimiston harteille sehän vaatii käsittelyä korkeinta oikeutta myöten pitää vielä muistaa se mistä viisumit on annettu siellä ei ole kuluttaja suojaa ja maahan jonne ollaan pyrkimässä ei ole kuluttaja suojaa , kyllä uuden viisumin saa alkamaan mutta vanha viisumi katkeaa siihen päivään kun uusi alkaa tärkeintä on saada toimitettua hyvissä ajoin viisumihakemus viisumitoimistoon haiskahtaa siltä , että on tullut kiire viisumin kanssa , entäpä jos olisit ihan itse vienyt viisumianomukset viisumitoimistoon olisit täsmälleen samassa jamassa mutta kun ihmisen pitää oppia kantapään kautta , harjoittelu tekee mestareita


    • rrrrrrrrrr

      Me ainakin olemme tyytyväisiä Raisiolaisen matkatoimiston palveluihin ikinä ei ole ollut ongelmia se mitä on sovittu on aina pitänyt 100 prosenttisesti ja se ystävällinen palvelu mikä Raisiosta on annettu
      on mielihyvin otettu vastaan , kertakaikkiaan ei moitteen sanaa kyllä Espoolaiset milihyvin käyttää
      Raision palveluita .

      • Olen käyttänyt Startour s in/ Ritvan matkat palveluja lähes parin vuosikymmenen ajan. Mitään vaikeiksia ei
        ole koskaanollut. Hotellit ovat olleet tasokkaita samoin oppaiden palvelut. Kiitos Ritva ja Ari.


    • Anonyymi

      Olen ollut ja erittäin tyytyväinen ❤ Suosittelen🤗

    • Anonyymi

      Olin Ritvan matkalla. RUSKA matkalla Ivaloon. Bussissa 45 ihmistä. Eräs rouva yski koko ajan.. E tiedä oliko sairas lähtiessä vaiko sairastuko matkalla. Todennäköisesti oli jo sairas lähtiessä kun sano mulle tämä ei ole korona. Viimesenäiltana tuli mun viereen syömään. Tiistai aamuna minä tunsin että jaaha tämän sain häneltä. Olen ollu puolitoista viikkoa sairaana lääkäri epäili keuhkokuumetta. Miksi aikuiset ihmiset ei opi kun olet sairas pysy kotona.

    • Anonyymi

      Olin ystäväni kanssa Gdanskin joulumarkkinamatkalla 11-15.12.23. Oli todella aivan ihana ja onnistunut matka. Hotelli oli hyvä, samoin ruokailut ja sijainti aivan vanhan kaupungin vieressä. Opas oli tosi hyvä ja hoiti hommansa erinomaisesti. Ohjelma oli monipuolinen ja antoisa. Ei olisi kuvitellut saavansa kokea niin paljon pienessä ajassa. Mahtava matka kaikin puolin, joten siitä jäi tosi hyvä mieli. Muutenkin Ritvan matkoilla ei tarvitse pettyä, sillä ne ovat niin hyvin järjestettyjä viimeisen päälle. Kiitos siitä. Suosittelen!

    • Anonyymi

      Aivan mahtavia reissuja! ❤️ Vanhan ajan henkeä ja joustavuutta palvelussa, kaikista osallistujista huolehditaan hyvin.

      Aina voi tulla yllättäviä tilanteita ja haasteita vastaan, kun tien päällä ollaan ja muuttujia on paljon, mutta symppis Ritva laittaa aina kaikkensa peliin, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä.

      Jos kaipaa oikeasti rentoa nollausta, niin että ammattilaiset huolehtii kaikesta ja plakkariin jää hyvä mieli, niin tässä ratkaisu! ☺️

      • Anonyymi


        Ritva Lemmikki omaa myös hyvän kirjoitustaidon. Kukapa sitä itseään morkkaisi tai haukkuisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1562
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1149
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      985
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      61
      777
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      666
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      647
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe