Tuikku-pappi ylistää sananvapauden tuhoutumista

Tuikku-pappi kirjoittaa eräässä viestissään Kirkkopäivien tarjonnasta:

"kirkkopäivillä oli huikean hienoja puheenvuoroja. Esim. aiheesta uusateismin nousu ja tuho."

Uusateismi ei ole ateismia vaan vääristävä yleisnimitys ihmisille, joilla on luontoon perustuva todellisuuskäsitys ja he sanovat sen, eli käytännössä siis uskaltavat sanoa uskovansa enemmän evoluutioteoriaan, kuin luomisoppiin.

Kyse on siis pelkästä enemmistön sananvapaudesta, jonka tuhoa kirkkopäivillä ylistetään

Voi arvata syynkin miksi kirkkopäivät ja Tuikku-pappi ylistää sananvapauden tuhoutuneen, kun oikeasti se lisääntyy koko ajan.
Kirkolla on vaan niin pahasti pupu pöksyssä että asiat pitää kääntää päälaelleen.
Sama ilmiö oli aikanaan kommunisin kaatumisessa, "arabikevään" vallankumouksissa ja on nyt Pohjois-Koereassa, Syyriassa.
Kyseessä on pelko vallan menetyksestä ja turvautuminen viimeiseen oljenkorteen, joka on käytännössä itsepetos.

11

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päiväkirkko
    • järjestäjän edustaja

      Teini-ikäisen laspen vanhempi iltalehen keskustelussa:
      "
      Eiköhän tuosta nyt jo voi vetää jotain johtopäätöksiä, ettei sinulla kertomasi mukaan ole omia lapsia eikä tule, mutta teet vapaaehtoistyötä häiriintyneiden, epänormaalien ja huostaanotettujen nuorten parissa, kannatat henkeen ja vereen homoliittoja ja olet vakuuttunut uskonnon 'haittavaikutuksista', muttet ole ollut kirkon jäsen 20 vuoteen... Minä taas kuulun kirkkoon, elän normaalissa avioliitossa, teini-ikäinen lapseni on saanut uskonnollisen kasvatuksen, pärjää koulussa, omaa liikunnalliset harrastukset, tulee toimeen kaverien kanssa, ei käytä päihteitä ja omaa hyvät keskusteluyhteydet meihin vanhempiin - eikä tarvetta huostaanotolle ole... Niinpä niin, omat arkielämän havainnot...
      P.S. Hah, lipsauta vielä hiukan lisää tästä sinun 'lähipiiristäsi', niin tulee ilmi, että taisinpa olla oikeassa siitä sinun 'rakkaastasi'
      P.P.S. Tuliko kiire notkumaan homokristan nimmaria, on se hienoa, kun meillä on noin älykäs viisuedustajakin, kiihotuitko hiukan tuon esityksen aikana?
      "

      vastauksia

      "Arkielämästäsi tehty havainto jonka olet tuonut julki:Tuskin se mikään normaali avioliitto on.....tuskin olet kasvattanut lapsesi kristillisten arvojen ja Suomen perustuslain mukaisesti.....kun latelet julkisesti Suomen perustuslain, Jumalan lain ja Jeesuksen oppien vastaisia herjoja.

      Esittää omasta mielestään "sivistyneen kristillisen näkökannan" -joka todella on sivistynyt- mutta kumoaa sen "epäsivistyneellä, epäkristillisellä useinmiten fasismiin ja vainoamiseen yhdistettävissä olevalla näkökannalla."

      voi olla...... että vaikka lapsesi "pärjää hyvin koulussa" j. n. e., niin saamansa kasvatuksen mukaan lapsesi kaapista voi samalla tavalla kurkata natsi niinkuin sinun,niin häiriintyneiden,epänormaalien ja huostaanotettujen parissa työnskentelevät ovat tarpeen.

      Voisitteko ystävällisesti kertoa mille uskonnolle tai sen lahkolle te olette uskollinen,niin voimme sen perusteella arvioida tilanteen? kirjoita vain uskonnon tai sen lahkon nimi,k e "Helluntailainen" = puhuu kielillä, menee ruumishuoneelle puhumaan kielillä yrittäen siten herättää ruumista henkiin j. n. e., suuri määrä erilaisia fobioita "vääräuskoisia" vastaan, jos seurakunnasta eroaa niin sitä seuraa vainoaminen t. m. v. , maksaa veroa ulkomaalaiselle lahkon perustajalle joka elää veroparatiisissa kustannuksellasi j. n. e.?

      Pelkästä mielenkiinnosta.

      No tuota, onko hän ollut syntinen syntmästään saakka eli olet opettanut hänet syntiseksi? Silloin on suuri vaara että sieltä kaapista tulee sellainen ulos jossain vaiheesa,niinkuin sinunkin kaapista-alkaa vaikka joukkomurhaamaan homoja?

      Kannattaa opettaa teiniä noudattamaan suomen perustuslakia, uskonnossa alkuseurakunnan eli jumalan lakia, ja jeesuksen oppeja sanantarkasti eikä olla uskonnollinen millekkään muulle,niin lapsella ei ole koskaan fobioita ja "rasistisia,fasismiin yhdistettävissä olevia käsityksiä" itsestään tai muista ihmisistä. "

      • niimpäniin

        "No tuota, onko hän ollut syntinen syntmästään saakka eli olet opettanut hänet syntiseksi? Silloin on suuri vaara että sieltä kaapista tulee sellainen ulos jossain vaiheesa,niinkuin sinunkin kaapista-alkaa vaikka joukkomurhaamaan homoja?"

        sehän on,kun kaikki mikä kristitylle on tärkeää "on uskvaisilta salattu" (uskontunnustus),ja kun opin mielenlaatu on että "meillä ei ole järkeä, meillä ei oe ymmärrystä" (psykiatriassa "ei ole järkeä, ei ole ymmärrystä" = "vaarallinen itselle ja/tai muille") vakasta hautaan jonkun fasistisen opin mukaan perusteetta syytetty syntiseksi eli rikolliseksi 8psyykkistä terrorismia),niin kaapista voi tulla ulos mitä sortin sekopäinen hihhuli tahansa


      • KariStan
        niimpäniin kirjoitti:

        "No tuota, onko hän ollut syntinen syntmästään saakka eli olet opettanut hänet syntiseksi? Silloin on suuri vaara että sieltä kaapista tulee sellainen ulos jossain vaiheesa,niinkuin sinunkin kaapista-alkaa vaikka joukkomurhaamaan homoja?"

        sehän on,kun kaikki mikä kristitylle on tärkeää "on uskvaisilta salattu" (uskontunnustus),ja kun opin mielenlaatu on että "meillä ei ole järkeä, meillä ei oe ymmärrystä" (psykiatriassa "ei ole järkeä, ei ole ymmärrystä" = "vaarallinen itselle ja/tai muille") vakasta hautaan jonkun fasistisen opin mukaan perusteetta syytetty syntiseksi eli rikolliseksi 8psyykkistä terrorismia),niin kaapista voi tulla ulos mitä sortin sekopäinen hihhuli tahansa

        tuota minäkin olen miettinyt, että

        a) opissa ei ole järkeä
        b) opissa ei ole ymmärrystä
        c) kaikki mikä on tärkeä tietää jää uskovaiselle salaisuudeksi

        niin mitä kirkko oikein opettaa

        vastaus: syntiseksi joka tarkottaa "alempiarvoinen, rikollinen, mielenvikainen"


    • järjestäjän edustaja

      "Voi arvata syynkin miksi kirkkopäivät ja Tuikku-pappi ylistää sananvapauden tuhoutuneen, kun oikeasti se lisääntyy koko ajan."

      Facebuukissa, tvitterissä, sähköpostilla, kännykäällä leviää tämä maailmalla http://keskustelu.suomi24.fi/node/11479326

      • "on, on" tai "ei, ei

        Tuikku-pappikin kulukee sitä kuuluisaa "kultaista keskitietä" toinen jalka taivasten valtakunnassa ja toinen helvetissä,mutta kun ei ole järkeä ja ymmärrystä,ja kaikki mikä on tärkeää hänelle on pimiän peitossa,niin ei ole lukenut että on oltava vain taivasten valtakunnassa,jos ei niin se jalka vie helvettiin.Sitä joko "on, on" tai "ei, ei".


    • Kiitos tietäväisistä kommenteista :)
      Iloa ja siunausta tähän päivään.


      Tuikku-pappi

      • Tuo oli arvattavissa.

        Et ole edes ymmärtänyt keskustelussa esiin tulleita asioita.


      • luunappi papille
        Pe.ku kirjoitti:

        Tuo oli arvattavissa.

        Et ole edes ymmärtänyt keskustelussa esiin tulleita asioita.

        Tuomitseva pappi. Hyi hyi.


    • Sananvapaus leviää kyllä vaikka Illuminaatti tulenee sitä kaventamaan.
      Kansat hajoitetaan jotta on helpompi hallita.

      Sananvapaus olisi tärkeää säilyttää, sitä arvostetaan, niinkuin muitakin hyviä asioita vasta kun se on menetetty.
      Nyt yritetään yhdentää maailmaa, jotkin kehuu globaaliutta ja luulee jotta se on vapautta vaikka todellisuudessa se on tie tehokkaaseen yksilönvapaudenriistoon ja tiukaan kontrolliin.
      Onhan tuo jo nähty mihin esim, eu on vienyt, yksilöt ei ole minkään arvoisia, ei edes koko Suomen kansa.
      Sille alttarille ollaan menossa kuin lampaat BÄÄÄÄ !

      Sananvapaus tuhotaan vielä !

    • kuis on

      pe.ku, oliko se sinun sisko Jehovan todistaja ja sinä ateisti?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      297
      2488
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1153
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      81
      1119
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1053
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      276
      909
    6. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      829
    7. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      825
    8. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      68
      734
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      724
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      719
    Aihe