Iphone5 näytön korjaus itse!

samii23

Moikka ! Kävi tossa pikku vahinko ton luurin kanssa, ja pitäs saada näyttö vaihdettua! Liikkeissä kyseisestä huollosta saatetaan ottaa jopa 300e joten tulisi halvemmaks ihan vaihtaa omin kätösin. Oon kattonu kaikkia videoita youtubesta ja ei näytä ihan mahdottomalta ! Kysymys onki se että onko kellään tästä kokemusta ? Edes Iphone4 näytön vaihtamisesta ? Onko menny iha pielee vai onnistunu ja mistä ootte ne näytöt ostanu ? :)

51

7529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin

      IPhone 4 on tullu avattua kolmeenkin otteeseen. Eipä ole oikeastaan vaikea homma, lähinnä ruuvien irroittelua se on ja sellasta pientä tarkkaavaisuutta liittimien/kaapeleiden irrottamisessa. Näyttö on liimalla kiinni rungossa niin se vaatii hiukan varovaisuutta kun vetää sitä hiljalleen irti ettei käytä liikaa voimaa.

      Välillä on ollut hiukan ongelmia antennin ja etäisyyssensorin kanssa, antenni toimii nyt hyvin kun ruuvasi yhden ruuvin seuraavalla purkukerralla tiukemmalle, etäisyystunnistimen toimimattomuutta en ole jaksanut miettiä kun ei haittaa käyttöä.

      Jos olet siis vaan tarkka osien järjestyksessä ja hentosorminen (ja perus älykäs) niin homma on loppujen lopuks aika helppo juttu

      • näin

        Kaveri tilas mulle tähän tuon uuden näytön ebaysta 28€:lla


      • wauuuu uuu
        näin kirjoitti:

        Kaveri tilas mulle tähän tuon uuden näytön ebaysta 28€:lla

        Laitatko linkin mitä tollasia saa..


      • dkdlsm
        wauuuu uuu kirjoitti:

        Laitatko linkin mitä tollasia saa..

        tännekki kelpais linkkiä oon ite yrittäny kattoo ebaysta ja sielä on jotai yli 100€ maksavia jotain lcd digizer screenejä ja sitte noit halvempia , eiks ne halvemmat oo vaan pelkkä näyttö? ainakaa kuvissa niistä ei lähe sellasia liittimiä mitkä pitää laittaa kiinni siihe puhelimeen?


      • huhhhuh

        Ja Android on vaikea käyttää....


    • ipaskaa

      Siis yhden Iphonin valmistushan maksaa Applelle vain vaivaiset 100 dollarii... ja hinta on sen 799 ekee...
      eip siinä mitään

      • NäinMeillä

        Tuota luokkaa ne ovat kaikilla kannatavilla firmoilla valmistuskustannusten ja myyntihinnan erot.
        Eihän Apple saa jälleenmyyjiltä kuin ehkä puolet myyntihinnasta ja valmistuskustannusten päälle tulevat niin kuljetus-, varastointi-, markkinointi-, suunnittelu yms. kustannukset. Sitten vielä verot, mahdolliset tullimaksut jne.


      • Anonyymi
        NäinMeillä kirjoitti:

        Tuota luokkaa ne ovat kaikilla kannatavilla firmoilla valmistuskustannusten ja myyntihinnan erot.
        Eihän Apple saa jälleenmyyjiltä kuin ehkä puolet myyntihinnasta ja valmistuskustannusten päälle tulevat niin kuljetus-, varastointi-, markkinointi-, suunnittelu yms. kustannukset. Sitten vielä verot, mahdolliset tullimaksut jne.

        Onpa appleuskovaisia helppo huijata. Vain applella ne voitot järjettömiä, muilla paljon kohtuullisempia.


    • näin

      Itse olen korjannut oman Iphone5 tässä about kuukausi sitten tämän videon avulla: http://www.youtube.com/watch?v=HTB4X-7dlt4

      Tosi näppärästi meni vaikka mikää teknologia nero olekkaa ! Piti vaan olla varovaine ja pitää ruuvit tallessa jne. Tilasin tarvikkeet tähän netistä, sellaisen paketin missä tuli tarvikkeita tuon näytön irrottamiseen jne. Ja samalla paketissa tuli mukana näyttö missä oli nuo liittimet ja kaikki samassa, joka oli tosi helppo sitte tohon kiinnittää ku kaikki oli mukana. Eli jos on uskallusta niin kokeilemaan vaan ! Kyllä se aika karulta näytti kun näki oman puhelimensa siinä ilman näyttöä ... ja ajatteli, että jos tää nyt kusee nii se on mennyttä :DDD

      • Mistä sä tilasit ton paketin?? Pitäs itelle vaihtaa myös näyttö!!


      • ...

        Helposti tuo meni. Eipä tämän palstan kaverit pysty muuhun, kuin kirjoittamaan provoja, nekin kirjoitettu kieliopillisesti päin peetä! Lukihäiriöisiä teinejä mokomat!


      • Vaihda nyt
        ... kirjoitti:

        Helposti tuo meni. Eipä tämän palstan kaverit pysty muuhun, kuin kirjoittamaan provoja, nekin kirjoitettu kieliopillisesti päin peetä! Lukihäiriöisiä teinejä mokomat!

        Mikä provo, porukka neuvoo pa porukkaa näytönvaihdossa.
        Asiallista tekstiä.


    • asdfgj
    • iRepair.fi
    • Matti771
    • karhu_emo

      Muuten, löysin jokin aika sitten lasisen näytönsuojan iPhonelle ja sitä ei kyllä voi kuin kehua. 0.2 milliä ohut ja tuntuu mukavammalta kädessä kuin sellanen muovilätystkä :) Täältä löytyi siis http://www.designskins.fi

      • HetiNaarmuilla

        Ipan i psakaa koko desinahkakuoret.. älä tilaa.


    • Päivi204

      Viikonloppuna tippui kännykkä maahan kun oltiin puistossa leikkimässä lasten kanssa. Kilpailutin vähän hintoja, ja päätin harkintojen jälkeen tilata huollon kauniaisten tietokonehuollosta. Tulivat hakemaan aamulla, ja palauttivat puhelimen korjattuna muutaman tunnin kuluessa. Nouto oli ilmaista ja iphone 4s näytön korjaus maksoi 89 euroa. Suosittelen www.tietokonegrani.fi

    • Huijattu.

      Eikö vieläkään Iphonen 5 näyttö kestä puhelimen maahanputoamista?!!!
      Tytöllä on Iphone 4 ja kolmea lasi rikki.tähän mennessä (laaki ja vainaa)
      Varmaa on ettei Iphone 5 osteta IKINÄ !!!

      • Ne suojakuoret, ne suojakuoret niin kestää.
        Kaikki luurit hajoaa, jopa kastumalla useat.


    • tokoitech

      Tuo on kyllä totta, näytön saa itsekin melko halvalla korjattua. Esim tokoitech tarjoa valmiita asennuspaketteja työkaluineen ja ohjeineen, hintakin alle puolet virallisista huoltokuluista ja takuu päälle:)

      • Anonyymi

        Tokoitechin antama takkuu ei pidä paikkaansa. Ei toimi. Sieltä ei kannata ostaa mitää. Parempi ostaa osat suoraan Kiinasta!!!!!!


    • Applemapple

      www.mobiilia.com iphone 5 näytönkorjaus 109,99€.

    • VrS07

      Tokoitech.com:lta tilattu iphone 5c näytön korjaussarja, hinta 70€ ja helppo tilata ja helppo vaihtaa näyttö.

    • Kokemustaon

      Tokoitechillä laatu on omien kokemusten perusteella heikkoa. En suosittele tuota firmaa.

      • Tosi on kyseisestä firmasta ei kannata ostaa mitään.


    • allesataseluuri

      Taas yksi syy miksi ns. tavallisen ihmisen ei kannata laittaa puhelimeen yli 200e rahaa. Se laite voi tuhoutua aivan uutena ja toisaalta kokoajan tulee asoita joiden vuoksi puhelimen uusiminen tulee vastaan nopeasti. Asia on eri sitten tableteissa, joissa on vain asioita jotka saa vasta n. 500e laitteella ja asioita jotka kannattaa huomioida laitetta ostaessa.

      Asia on tietenkin eri, jos on rahaa sitten REILUSTI viisinumeroinenluku, ja joku 500e kaada koko systeemiä. Ja sit yks juttu. LAitetta ei kannata ostaa 36- tai edes 12 kuukauden osamaksulla.... just tuon rikkoutumisriskin takia.

    • kokenut_nut

      Itselläni meni iPhone 5:ssä näyttö rikki viime syksyllä. Tilasin korjaus-setin kiinasta (muistaakseni 70-80e osineen työkaluineen) ja koitin vaihtaa. Tärisevin käsin (ja ei kovin teknisenä ihmisenä) homma sujui ihan OK, sain osat paikoilleen ja näytönkin kiinni ilman että se olisi 'pullottanut'.

      Kuitenkin, puhelinta käynnistäessä näyttö ei syttynyt. Se tärisi kyllä, eli oli päällä, mutta näyttö ei tullut päälle. Muutaman ärräpään jälkeen vein sitten kapulan liikkeeseen (Helsinki, Eerikinkadulla, en muistanimeä), jossa he lupasivat tsekata asian. Kalleimmillaan se olisi ollut 120-140e lasku jossa olisi ollut uusi näyttö ja työ, mutta koska tilaamassani näytössä ei ollutkaan vikaa (yksi piuha oli vain kiinnitetty huonosti), selvisin perushuollolla (sis putsauksen yms..) joka oli muistaakseni 30-40e.

      Jos siis pysyy vain pienet työkalut kädessä, on tuo näytön vaihto omin voimin ihan mahdollista! suosittelen myös satsaamaan kunon suojiin. Omassani on nykyään (www.designskins.fi tilattu) vähän erikoisempi näytönsuoja joka on 2mm ohutta lasia! Kerran tippunut jälleen kunnolla mutta eipä tullut edes suojaan naarmua.

    • Tehty

      AliExpresssistä pelkkä lasi muutamalla eurolla. LCD -härpäkkeiden kanssa alle neljäkymppiä. Asennustarvikkeet ja ohjeet mukana. Siinä on huoltoliikkeen suht vaikeata perustella 150 egen huotoa. Kotikonsteilla alle vartin homma.

    • Isijainsinööri
    • omena007

      itse ostin omani www.puhelinfix.fi saitilta....tuli työkalut ilmatteeks. Toimii kyllä vieläkin tämä näyttö moitteettomasti

    • VanhaVitonen

      Tiedoksi ko iPhone vitosen käyttäjille. Laite on vanhaa 32 bittistä tekniikkaa, eikä Apple tue tätä enää ensi syksyn jälkeen. Iso joukko appeja on jo vailla tukea ja päivityksiä (näet ne: asetukset -> yleiset -> tietoja -> appeja) kaikki tämän ikäiset ja tätä vanhemmat iOS laitteet jäävät myös ilman tukia. Kannattaa miettiä siis, kuinka paljon ko laitteisiin uhraa rahojaan, tai kannattaisiko ostaa uusi? Joitain hyvin vanhoja appeja ei tue enää viimeistä malliakaan olevat iLaitteet.

      iPhone vitosen julkaisusta tulee kuluneeksi syksyllä viisi vuotta, joka on yleinen ikä Applen tuelle.

    • Puhelinfix

      Puskaradiossa on puhelinfix.fi:stä ikävän oloinen arvostelu: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=45647858

      Ilmeisesti kyseisen puhelinfix.fi:n omistaja on varastanut rahaa suomalaisilta, ja hänen kaksi aiempaa verkkokauppaa on siksi laitettu kiinni viranomaisten toimesta. Jutussa on jopa linkki Viron suurimpaan lehteen, jossa tämä juttu uutisoitiin.

      Toki kukin saa harkita kannattaako säästää pari euroa :D itse tilaisin mieluummin e-baystä, mielellään sellaiselta myyjältä jolla on tuhansia hyviä palautteita

      • BossK

        Mitäköhän mahdat selittää kun tänään 16.5. ei Puskaradiossa ole yhtäkään arvostelua vielä PuhelinFixistä? Itse bongasin PuhelinFixin Google mainoksesta. Keskiviikkona 10.5 tilasin näytön puhelimeeni joka oli jo perjantaina sujahtanut postilaatikosta sisään. Taidat olla vain kateellinen kilpailija joka täällä mustamaalaa muita alan yrittäjiä.


      • BossKKK

        Jos googlettaa iltalehti ja tään virolaisen kaupan nimi, niin voi löytää jotain paljon jännempää :D


    • puhelinfix
      • Aitoa_etsimässä

        Onko ipad 3 akku varmasti aito tuote eli sama akku joka on ipadissä alunperinkin?


      • Tarkkana31

        Applehan ei omia osia ulos myy, joten jos joku mainostaa myyvänsä "alkuperäistä akkua" applen logolla, ja myyjä ei ole Applen valtuutettu liike, niin myyjä valehtelee ja oikeasti myy applen logopaperiin käärittyä roskaa Kiinasta mikä pamahtaa kun nukut yöllä


    • Henrilili

      Puhelinfix.fi:stä sen verran, että on kyllä loistavaa palvelua heillä! 28h tilauksen tekemisestä uusi puhelimen näyttö oli pöydällä edessäni. Hyvät työkalut mukana ja loistavat ohjeet YouTube :ssa. Näiden avulla asennus sujui hyvin. Todellinen kympin kauppa. Suosittelen tätä todella lämpimästi kavereilleni ja tuttavilleni. Tulen myös käyttämään jatkossa tämän kaupan palveluita.

      • Näyttöjä

        Onko näytössä näkyvissä ruudukko kun katsot valon kanssa esim. näyttö kiinni?


    • TokoiTech

      TokoiTechiltä tässä kaikille hei! Tosiaan ylempi kommentti on mustamaalausyritys kilpailijalta, tiedän jopa keneltä.

      Sen sijaan että uskoisitte näitä, niin tsekatkaa meidän face-sivut tai laittakaa vaikka viestiä ja tulkaa Turussa paikan päälle käymään :) Toimitamme suomalaisen Weblog Finland Oy:n tiloista kaikki maksetut tilaukset joka arkipäivä.

      Puheet jostain tietojen kopioinneista on helppo todistaa vääräksi: käytämme suomalaista Checkout Oy:tä maksutapojen käsittelyissä, soittakaa heille ja kysykää mitä mieltä ovat meistä.

      Mukavia ostoshetkiä kaikille :)

    • topaku
    • pettymysoniso

      täyttä roskaa noi tokoitech varaosat ja suojakalvotukun panssarilasit ei ole oikeasti edes panssarilasia vaan jotain feikki muovia! ei halua antaa rahoja takaisin noista huonoista tuotteista

      • Mestarigooglettaja

        Firmalla avainlippumerkki, kasoittain positiivisia palautteita facessa ja muualla vs. random rikossyytöksiä nimettömiltä suomi24:ssa, jokainen voi tehdä päätelmänsä hakkujan motivaatiosta :D


    • pettynyt55

      toikoitech kauppa ei vastaa eikä palauta rahoja tuotteesta!!

      • Anonyymi

        Pitää täysin paikkansa.


      • Anonyymi

        Pitää täysin paikkansa. Jälkimarkkinointi on täysin ala-arvoista!!!


    • Anonyymi

      Uusissa iphoneissa ei ilmeisesti näyttöäkään pysty vaihtamaan kuin merkkiliikkeesä tai tulee ilmoitus näyttöön, lehdessä oli juttua. Ei ihme että melkein kaikissa iphoneissa näyttö rikki kun rahastavat älyttömästi kaikella.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe