Treffien Ihannekumppanit - itä se on?

treffit ei toimi

@suomi24,
tämä teidän treffiuudistuksenne on täysi susi. 5 kuukautta on toivottu että jokin alkaisi pelaamaan ja toisi kaikkea mitä palvelun uudistuksen yhteydessä luvattiin...

otetaan vaikka ihan malliksi treffien etusivulla Ihannekumpanit. Siis mitkä ihannekumppanit, mistä ne kolme siihen päiväkausiksi arpoutuvat??? yhtään noista arvotuista en kyllä itse olisi listalleni löytänyt..

Ihannekumppani listaus näkyy vain plussasta maksaneille, miksi siis aivan turhasta maksaa??? koko etusivu on toteutukseltaan ala-arvoinen. missä viipyy se reaaliaikaisuus? 3/6 kpl noita uusia profiileja, viimeksi kirjautuneita jne on kovin vähän. mikseivät avaudu pidemmiksi listoiksi haluttaessa. lisäksi haluaisin että etusivulle tulisi profiileja jotka täyttävät hakuehtoni..

10

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savon sandra vainen

      ottakeehan mallia oikeista treffipalveluista sielä suoli24:sa.

    • orivesi kutsuu

      Täysin turha listaus etusivulla tuo Ihannekumppanit.
      Miksei se edes päivity?
      Ja siis kolme kumppania löytyy 100 000 joukosta, kyllä on kehnoo...

    • EINÄITÄTREFFEJÄENÄÄ

      Olen täysin samaa mieltä ap.n kanssa. @suomi24 :n olisi nyt hyvä ryhtyä suhtautumaan vakavasti treffiensä kehittämiseen. Jo silloin heti uudistuksen jälkeen on annettu runsainmitoin palautetta siitä, että etusivu ei toimi ja kaikki listat päivittyy huomattavalla viiveellä ja ihan samalla tavalla hakutoiminto on täysyin keskeneräinen tekele. Online-tilan näkyminen ja viestintätoiminto korjattiin paremmaksi ja etusivun tilastot korvattiin pikahaulla, mutta sen jälkeen ei palvelulle ole tehty mitään. Profiileista puuttuu edelleen se, milloin profiili on kirjautunut viimeksi ja hausta puuttuu mahdollisuus järjestää lista online-tilan mukaan. Lisäksi listan järjestykset ovat muutenkin mitä sattuu. Etusivun liostoissa näkyvillä muutamalla profiililla ei tee käytännössä mitään. Pitäisi olla pitkät reaaliaikaiset listat, joista suoraan näkisi keitä on paikalla ja keitä on tullut uusia. Ja on uskomatonta kuulla, että maksullinen ihannekumppanilistakin on yhtä puppua kuin ilmaiset listat. Maksullinen palvelu ei siis tuo mitään sellaista lisää, minkä vuoksi se kannattaisi ostaa. Amatöörien tekele suorastaan. Ja on hyvin tiedossa myös se, ettei profilien ihannekumppanisopivuus-prosentit vai mitä potaskaa ne nyt ovatkaan kerro profiillien sopivuuksista mitään. Ylläpidolle on annettu hyviä ideoita yhteensopivuusprosentti-toiminnon kehittämisestä ihan laskukaava esimerkein, mutta kaikki ideat on siivottu roskikseen tai ainakin siltä näyttää, koska mitään kehitystä ei ole tapahtunut. Minäkin saan yhteensopivuusprosentiksi sata sellaisesta profiilista, joka hakee eri sukupuolta. Tässä suomi24:n treffiviritelmässä vaihtuu omakin sukupuoli-identiteetti niin että humps vaan.

    • Ei löydy ei..

      @suomi24

      Miksi etusivulla ONLINE tilassa olevan Ihannnekumppanin klikkaamisen myötä saa ilmoituksen:

      "
      [error]
      404
      Not Found
      Häh?! Mitä tapahtui?

      Täällä ei ole mitään eikä ketään.

      Vaan eipä hätää, ota uusi startti hakupalvelusta ja löydä parempaa seuraa."

      Eipä oikein vakuuta??????

    • Hei,
      onko sinulla aktiivinen Treffit Plus -paketti?

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • mitä häh en tajuu

        ja se aktiivinen treffit plus pakettiko ratkaisisi ja korjaisi kaikki teidän treffien ongelmat vai?


      • Ei löydy ei.

        Piia @suomi24,
        kyllä on, aktiivinen plus-palvelu. listassahan on VAIN kolme profiilia kerrallaan, muut kaksi avautuivat, eivät olleet online. Viimeisenä ollut online tilassa ollut aiheutti virheen.

        Turhauttavaa kirjoittaa näitä virheselosteita kun ne eivät johda mihinkään. Muitakaan ilmoitettuja virheitä ei ole korjattu. Olette ylimielisiä, ette suostu edes kertomaan missä mennään Treffit palvelun kanssa.. Mobiilikäyttö on mahdotonta.

        En enää aio jatkaa plus-käyttöä. jätän kokonaan suomi24 käytön ja siirryn toimivaan treffipalveluun ja maksan siitä mieluusti. olen juuri eilen aloittanut toisessa palvelussa, se on kalliimpi mutta toimii, jopa mobiilisti kaikilla laitteilla ja selaimilla.


    • ihannekumppani hukas

      @suomi24,
      sellainen ihmetyksen aihe että miksi ihannekumppanit ovat vain uusia profiileja?
      kun otin käyttöön plus-palvelun, käytännössä vain sen jälkeen perustetut profiilit tulevat ihannekumppaneiksi. Aika törkeää vanhoja profiileja kohtaan...

      Ja toinen ihmetyksen aihe: jos itse muutan iheannekumppanin tietoja, muutos ei näy etusivulla oleviin ihannekumppaneihin. Miksi???

      .

    • treffihessu

      @suomi24 tuntuu todella turhauttavalta lukea näitä viestejä täältä, kuinka treffien ominaisuuksissa on edelleen kuvatunlaisia bugeja ja virheitä. Edes peruskäyttö ei toimi kunnolla näiden virheiden takia. Ja todella iso asia on se, että pluspaketin maksullisia ominaisuuksia ei ole osattu tehdä fiksusti. Millaistahan osaamista siellä treffien kehittämistiimissä oikein on, mutta tuntuu ihmeelliseltä jollei mitään idean poikastakaan ole päässyt syntymään. Ihan perusjuttu voisi olla esim. sellainen, että ilmaiskäyttäjälle näkyisi 3-6 viimeksi kirjautunutta suosikkiprofiilia tai ihannekumppaniprofiilia ja sitten pluspaketti-käyttäjälle näkyisi reaaliajassa päivittyvä vaikka satojen profiilien lista. Etusivulle vaan näihin listalaatikoihin profiileja allekkain ja alimpien profiilien kohdalla hämärtyisi ja lukisi: osta pluspaketti ja näe lisää profiileja. Ei luulisi olevan mitään rakettitiedettä. Se on tietysti ongelma, jolleivat nämä listat ihan teknisesti toimi edes tämmöisinä kuin ne ovat treffien nykyversiossa. Jos nykyisessä treffipalvelun alustassa on tekniset rajoitteet kehittää toimintoja järkevimmiksi ja toimiviksi, niin silloin on tietysti vaikeaa kehittää palvelua. Se tuntuu vaan ristiriitaiselta siihen nähden, että ylläpito on mainostanut uutta treffialustaa sellaiseksi, että sitä pystyy kehittämään toisin kuin vanhaa. Tällä hetkellä se kehittäminen ei vaan näy missään, kun perusjututkaan eivät toimi.

      • Sama tunne täällä. Itse yrittänyt olla taas vaihteeksi aktiivinenkin, mutta kun mikään ei vie eteenpäin. Mitään korjauksia saati kehitystä ei ole tapahtunut aikoihin. @suomi24 ylläpito vain kiertelee asioita, on hiljaa ja vastaamatta.

        .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3229
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1285
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe