Pyramidihuijaus-KÄRÄJÄT?

Tänään KOKKOLASSA!

Pitkään odotettu Keski-Pohjanmaalla ensimmäinen laatuaan oleva pyramidihuijaus-käsittely alkoi tänään käräjäoikeudessa aamulla Kokkolassa.

Pääsyytettynä tästä Kokkolan haaran pyramidihuijauksesta on kokkolalaismies, jota epäillään törkeästä petoksesta. Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus istuu kaikkiaan 7 arkipäivää jutun parissa, joten on varsin mielenkiintoista kuulla miten siellä käy ja tapahtuuko oikeus vai ei,,,, eikös vain?

http://www.kp24.fi/uutiset/350069/Wincapita-käsittely-käynnistyy-Kokkolassa

17

1095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koppi Kaaleppi

      Herranjösses no jo oli aikaki. Onkohan toi yleisölle avoin piinapenkki vois laittaa pyhäpuvun päälle sun lakerikengät jalakaan ja mennä takapiruks sinne kyräilemään näkis vähän miten siellä valehellaan ja hikoillaan?

    • Suomen valtio ei ole toimivaltainen suomen valtion leima ei ole lainvoimainen. Asiasta on lainvoimaisilla valtioiden ja court of justice human right's leimoilla asiakirjat jotka ovat julkista tietoa. Valtion leima leimattaan seuraaviin asiakirjoihin, kansan edustajien äänestys, kansalaisuuden myöntäminen , ei toimivaltaisiin oikeuden käynteihin jne toimivaltaisuutta jota ei ole marraskuusta 2011 mekritsisi, kunta uudistus, sote uudistus, kansan edustajien äänestäminen, vaalit presidentin virkaan asettaminen. Suorassa televisio lähetyksessä eduskunnan kysely tunnilla opetus ministeri kertoi 800 koulun lakkautetun syksyllä 2012, HS uutisoi kouluja lopetun Tuusulassa ja Kouvolan sanomat savossa yhteensä 9 koulua lakkautetun 2013 kesän lopulla. Länsiväylä uutisoi ei tomivaltaisen tuomio istuimen oikeuden käynnneistä etusivullaan helmikuussa 2012 yli 600 häädetty mukana lapsiperheitä ja touko kuussa 100 oppilasta Tapiolan koulussa vähemmän. Pankki automaateissä luki 17 000 orvosta lapsesta mikä on 50 000 suomen kansalaisen törkeä henki ja väkivalta rikos § koskemattomuus. Laki suojelee ihmisten henkeä ja vapautta jos lakia noudatetaan, läänien keskus sairaaloihin kuuluu kaikien toimeeen tulotuen tarpeessa olevien Suomen kansalaisen sosiaaliturva, lääkärit tuntevat sosiaali ja terveys lain säädännön. Laki on kaikkialla maailmassa sama eri kielillä, Suomalaisia ei ole elossa miljoonaa kaikki murhatut ovat työikäisiä ja nuoria sekä lapsia. Rahaa painetaan väestön lukumäärän perusteella. Suomalaisia oli 2006 n. 5 400 0000. Julkinen keskustelu totuuden mukaisesti ratkoo ongelmia,court of justice human right's jonka posti varastetaan lentokentältä on laillinen toimivaltainen tuomi istuin suomalaisia koskien. Valtio on virkaan asettautuneeet tuomarit ja valtion kansalainen ja lainvoimainen valtion leima.Kansan murha jatkuu työttömyysturvaa ei ole maksettu toimeen tulotukina ja pihalla on purkulava taas kerran täynnä irtaimistoa. Perustuslaki on koskematon kuten ihminen. Suomen laki 1§ kun suomen valtion leima ei ole lainvoimainen suomen lippu nostetaan puolitankoon pysyvästi. 2§ Seuraavaksi pelastetaan elossa olevat. § Koskematomuus § Jokainen on lain edessä tasaveroinen. § Oikeus poistua maasta kenenkään estämättä. § Oikeus tehdä haluamaansa työtä. § Uskonvapaus § sananvapaus court of justice human right's on laillinen toimivaltainen tuomio istuin, minun oikeuteni poistua maasta ei toteudu.

      • pysy asiassa

        Kukaan jaksa noin pitkää jargonia lukea jonka joku on jostain copypastannu!


    • MitäMiehiä

      No siellä on joku pääepäilty mutta tuolla puhutaan laajasta oikeusjutun käsittelystä niin onko jotain sivuepäiltyjäkin tuomarin puntarin alla?

      • Raksa_Rane

        Jaa'a se on niin hikinen taas tuo KP-kakkosnelosen uutinen, ettei tosta saa mitään irti itte pirukaan. Ei ees nimiä eikä rahasummia jotta ei voi muutaku päivitellä.


    • Tietäjä

      Jänniä nämä kavalluskäräjät ehkä tiedämme huomenna lisää, jos tiedämme.

      • whos the man

        Kuka kokkolalainen?


    • RedBillREVOLUTION
      • voi jutta

        Kyllä jutta hoitaa veronmaksajien rahoilla tommoset huijaukset ja takuut on kunnossa


    • Huhaa hommaa

      Sehän on ihan lasten kengissä koko Suomen oikeuslaitos, tutkijasta tuomariin.

    • käkriäinen

      olikos pramiidihuijaus jotain helluntalaisten kekkereitä muistaakseni

    • Taidan tietää

      Eihän siellä nyt vaan istu eräs kokkolalainen eläkeläismies syytettyjen penkillä muistaakseni näin oli ja aiemminhan hänestä oli täälläkin juttua.

      • kuka tietää?

        Mikä mies?


      • WHO??
        kuka tietää? kirjoitti:

        Mikä mies?

        Niin,kuka tämä mies on??
        NIMI ESILLE !!!


      • pisnäsmies
        WHO?? kirjoitti:

        Niin,kuka tämä mies on??
        NIMI ESILLE !!!

        Ihan kaikille tuttu kokkolalainen liikemies ison yrityksen johtaja ei mitään nappikauppaa he he.


      • Charles Ponzi
        pisnäsmies kirjoitti:

        Ihan kaikille tuttu kokkolalainen liikemies ison yrityksen johtaja ei mitään nappikauppaa he he.

        Nythän tämä meni jo paremmin. Ainakin osa huijatusta rahasta jäi maakuntaan. Edellisen "ketjukirje" huijauksen rahat taisi mennä Afrikkaan. Nigerian pojat jakoivat perintörahojaan ja muutama älykäs Kokkolalainen liikemies lähti bisneksiin mukaan noin kymmenen vuotta sitten.Nyt on varmaa tietoa laittakaa tilille FI 1066234-345678 sata euroa ja ilmoittakaa puhelinumero niin kerron lauantain loton ja jokerin kolme ensinmäistä numeroa.


    • Se on Salaisuus

      Ei ne lehet piä pahemmin mölyä näistäkään käräjistä jotta liekö tuo syytetty vaihtanu hiippakuntaa vai mitä siellä salaillaan?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3463
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      183
      1881
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      170
      1869
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1655
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1487
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      358
      1329
    7. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1183
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1130
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1054
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      63
      1022
    Aihe