Uudistuksia treffeissä

Hei käyttäjät,

Olemme tehneet Treffeihin seuraavia päivityksiä:

Viestittelyn Flirtit-ominaisuus on avattu myös peruskäyttäjille.

Plus-käyttäjille:

Megafonin näyttökerrat on nyt tuplattu, eli jatkossa huuto näkyy 1 000 näyttökertaa. Niille käyttäjille, jotka ovat viimeisen kahden viikon aikana käyttäneet kohdennettua Megafonia, annetaan 500 lisänäyttökertaa.

Plus-käyttäjän on nyt mahdollista ostaa lisähuutoja.

Hakutoimintoon on tullut uusi ominasuus, jonka myötä voi hakea niitä käyttäjiä joiden ihannekumppani sinä olet. ( Sukupuolen, iän ja paikkakunnan perusteella)

Jatkossa Plus-käyttäjyyden voi piilottaa muilta käyttäjiltä. Ominaisuus löytyy käyttäjätilin asetuksista. Jos Plus-käyttäjyyden piilottaa, ei profiili listaudu hakutulosten kärkeen vaan listautuu samallalailla kuin peruskäyttäjien profiilit.


Terveisin,
Suomi24 Ylläpito

29

2249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piilokuikintaa

      mitä se tää maksavan käyttäjän piilotusmahdollisuus oikein on. Jos kerran maksava voi nähdä toisten käyntikerrat yms niin miksi ihmeessä halutaan piilosta katsella toisten tietoja. Esiin vaan kuka on maksava...

    • Hei voisitteko vetää noi treffit jonnekin muualle, meitä on paljon joita kiinnostaa vain kirjoitella mielipiteitä ja noi pornoa hakevat karvapellet kiusaa meitä kokoajan!

      Olen kirjoittaja en etsi seksiä en anna omaani enkä tahdo keneltäkään sen omaa!!


      Jotenkin se vaan tuntuu 99% miehistä olevan ymmärrystä vaille!

      Joku ero jos vaikka seksiä hakevat tai tyrkyttävät kirjoittaisi vaikka vaaleenpunaiselle alustalle, että tietävät sitten siniselle kirjoittaessa ettei täällä kaivata píllun eikä munan kuvia!

      Ei myöskään ylläpidon tyrkyttämänä!!

      Onko asia ymmärretty?

    • 15+15

      Tehtiinkö mitään niille jumituksille? Ettekö te nyt ymmärrä että se treffisivusto ei toimi, sen peruskäyttö eí toimi joten se pitää saada ensi sujuvaksi ja sitten noita megafoni ym härpäkkeitä jalostaa siihen.

    • 14+17

      "Hakutoimintoon on tullut uusi ominasuus, jonka myötä voi hakea niitä käyttäjiä joiden ihannekumppani sinä olet. ( Sukupuolen, iän ja paikkakunnan perusteella)"

      Melkoisen tarpeeton ominaisuus. Hyödyllisempi olisi ollut jos ominaisuus etsisi kenen ihannekumppani olisin pituuteni, painon, hiustenvärin, harrastusten etc mukaan. Ikä, sukupuoli ja asuinpaikka, noh ei vaadi kyllä mitään mielikuvitusta, mutta saittehan aikaa haaskattua taas turhanpäiväiseen.

    • treffit kuntoon

      Voi voi @suomi24 Mua inhottaa olla aina tyytymätön teidän tekosiinne, mutta onhan tämäkin päivitys kovin turhanpäiväinen.

      Kiva, että avasitte flirtit ilmaiskäyttäjille. Nyt kun näen, millaisia flirttikuvia teillä on niin enpä olisi halunnut niistä mitään maksaakaan. Surkuhupaisia tekeleitä. Pahimpana ehkä ne hiuksiin kiinni jääneet kädet, parturiako siinä yritetään kuvata? Missä on silmäniskut ja hymyt ym. oikeat flirtit?

      Sanotte, että uudistukset perustuvat palautteisiin. Ihannekumppani hakua on varmaan toivottu, mutta sitten te päätittekin toteuttaa sen iän, sukupuolen ja paikkakunnan mukaan. Hei ette voi olla tosissanne? Kuinkahan monta treffailijaa täältä löytyy, joka hakisi kumppania vaikka koko suomesta ja toivoisi tällä haulla löytävänsä jonkun joka asuu eri paikkakunnalla kuin itse mutta etsisi kumppania kuitenkin hakijan paikkakunnalta? Tällasia profiilejahan noilla kriteereillä voi löytää. Käytännössä nuo kriteerit tulevat hakuun jo automaattisesti hakijan omasta profiilista. Ja tuo sukupuolijuttu on ihan outo, siis mitä sillä ajetaan takaa? Että miehenä haluaisin etsiä profiileja joiden ihannekumppani on mies? Siis miehiä myöskin vaikka olen hetero? Ikä on noista kolmesta ainoa, jolla saattaa olla hyötyä tehdä hakuja.

      Teillä on kuitenkin jo olemassa tuo synkkausprosentti-toiminto, jonka pitäisi perustua hakijan ihannekumppanin kriteereihin ja laajemmin kuin vain noihin kolmeen seikkaan. Tai ainakin näin te väitätte. Ja teille on jo kohta vuosi sitten ehdotettu, että muuttaisitte sen laskennan toisinpäin. Niin että se laskisi prosentin siitä miten hakija sopii kohteen ihannekumppaniksi. Ja sitten vaan hakutuloksiin järjestämisvalinta niiden prosenttien mukaan. Ei ole rakettiedettä. Se käytännössä korvaisi tuon nyt tehdyn haku-uudistuksen ja tekisi siitä samalla käyttökelpoisen.

      Teillä on myös edelleen haun muissa toiminallisuuksissa puutteita, kuten tuloslistassa profiilien näkyminen moneen kertaan ja seksuaalisen suuntautumisen ja kiikarissa valintojen aiheuttamat puutokset hakutuloksissa. Miksi ette korjaa näitä vikoja, kun teette treffien kehitystä tällaisten turhanpäiväisten uusien toimintojen sijaan? Nyt näyttää siltä, että teillä on ihan kadoksissa se punainen lanka, miten saisitte parannettua Treffipalveluanne. Valitettavasti. Vaikka ymmärrän kyllä, että kaikki uudistukset mitä Treffeihin on tehty uuden alustan julkaisun jälkeen on ollut päälle liimattuja pieniä ja kosmeettisia asioita. Varsinaisesti Treffit sivuston rakenteelliseen toimivuuteen ei ole tehty mitään parannuksia viestittelyn ja hakusivun palstojen muuttamisen jälkeen. Vaikuttaa siltä, että teiltä on lähtenyt osaamista pois tai jostain muusta syystä, pystytte tekemään vain pieniä muutoksia tyyliin valintarastiruudun lisääminen hakuelementtiin. Kun sivun toiminta-alustassa on vikoja, niin niitä ette sitten osaakaan korjata. Tai rakenteellisia ongelmia, kuten sivun asettelua eri selainympäristöissä ym. Kertokaa nyt ihmeessä, mikäli olen väärässä tässä asiassa?

      Tuosta megafonin uudistuksesta en osaa sanoa mitään, toivottavasti vaan sivut latautuisivat vastedes nopeammin ja omalla etusivullani ei näkyisi niin paljon karvanaamoja jatkossa.

      • pallo hukassa?

        Täyttä asiaa. @suomi24 on aivan hukassa palvelun kehittämisen kanssa. Ei @suomi24 ainakaan käyttäjiään kuuntele, ei halua tehdä palvelusta toimivaa. YHtälö on mahdoton.


      • yksinkertainen

        Öö, kai tuossa ihannekumppanihaussa ideana on just se, että sulle ei näytettäisi miehiä tai lesboja ollenkaan. Tai ihan eri ikäluokkaa olevaa jengiä.

        Siis valitse "nainen" hakuehdoksi ja näytä vain joiden ihanne olet niin ei sinne miehiä tule näkyviin.


    • Äly hoi, älä jätä!

      @suomi24

      Aika älytöntä laittaa huutoihin lisää näyttökertoja viikko jälkeenpäin. Olisi olut paljon järkevämpää antaa lisähuuto/lisähuutoja.

      Nyt täyssin pähkähulluja huutoja jatkuvasti. Siis vanhoja mm. seuraava;
      "Ihania viikonloppuhetkiä kaikille :) Nauttikaamme TUPLApyhistä !!!"

      Näyttää tyhmältä, idioottimaiselta huudolta koskapa tuo mainittu 'TUPLApyhä' oli ja meni jo edellisenä viikonloppuna. Tämä taas oikein periesimerkkinä harkitsemattomuudesta kuinka @suomi24 ylläpito hommansa hoitaa.

      "Äly hoi, älä jätä!"

    • IT-ammattilainen

      @suomi24

      Treffien etusivulla lukee:
      "Olemme julkaisseet palautteeseenne perustuvia uudistuksia!"

      Korjatkaa ensin viat ja laittakaa perusta kuntoon. Uudistusten julkaisu vain lisää ja tuo uusia ongelmia. Työjärjestys ei ole lainkaan oikea!!!!

    • Redirecting error

      "The page isn't redirecting properly

      Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

      This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

      Mikään ei ole palvelussa muuttunut..
      Ei @suomi24 ongelmia edes halua korjata.

    • treffit kuntoon

      Kokeilinpa sitten ihan käytännössä tuota uutta hakukriteeri-ominaisuutta, koska sen saa (toistaiseksi) käyttöön kun tyhjentää hakuikkunassa kaikki hakukriteerit. "näytä ainoastaan joiden ihannekumppani olen"-valinta tulee silloin käytettäväksi, vaikken ole plus-asiakas. Bugihan tämäkin on, mutta pääsin kokeilemaan toiminnallisuutta.

      Sukupuoli ja paikkakunta-valinnoilla ei siis tee mitään, mutta ikä kriteerillä pystyi vähän leikkimään. Pystyin siis etsimään profiileja, jotka kelpuuttavat minun ikäisen profiilin vaikka ovat eri ikäryhmää kuin minä itse. Mitä hyötyä siitä sitten käytännössä on? Olen vahvasti sitä mieltä, että hakutoiminnosta saisi todella hyvän, jos @suomi24 antaisi ottaa tässä käyttöön muitakin hakukriteerejä eli pituus, paino, ruumiinrakenne, tausta, elämän tyyli, arvot jne. Ja sen pystyisi tekemään myös prosentti-toiminnon avulla, kuten edellisessä viestissäni ehdotin.

      Ja tässä lisäksi ilmainen vinkki teille: Hakutulos listassa miniprofiileissä on paljon tyhjää valkoista tilaa. Niihin voisi laittaa näkyville monta asiaa profiilin ihannekumppanista, eli siitä mitä profiili on hakemassa, vaikka mainitun sukupuolen, pituuden, painon ja sen yhteensopivuusprosentin! Se, että miniprofiileissa näkyy tällä hetkellä seksuaalinen suuntautuminen ja horoskooppi on aivan turhaa. Jos haku korjattaisiiin toimimaan oikein, niin sukupuolinen suuntautuminen valittaisiin hakukriteereillä eikä sitä tarvitsisi enää näkyä profiilien hakutuloksissa. Sillä siiloinhan kaikki haetut olisivat pelkästään esim. heteroja tai homoja. Ei sitä tarvitse miniprofiileissa toistaa. Sen tilalle voisi laittaa näkyviin, kuten ehdotin vaikka sen mitä profiili on hakemassa. Siis oikeasti miettikää nyt vähän loogisestikin. Hakukriteereillä on tarkoitus valita, mitä hakutuloksiin haluaa ja hakutuloksissa näkyvissä miniprofiileissa tulisi olla mahdollisimman paljon informaatiota profiilista, ne mitä edellä mainitsin ja lisäksi vaikka aika milloin profiili on viimeksi ollut palvelussa kirjautuneena. Ja tuloksien järjestämisvaihtoehdoksi sen yhteensopivuuden, niin johan alkaisi pelittää!

    • Ihme toimintaa

      Onko tää "internal server error" taas jotain uudistuksia?!?
      Ei oo todellista että joku palvelu voi tökkiä näin paljon jatkuvasti!!

    • .....

      Suomi24 Treffejen hakukone ei toimi välillä oikein. Kun painaa "näytä seuraavat ..." niin yhtäkkiä tuleekin "hakuosumia 0kpl".

    • Urkkaruutu

      Tää,tää,tääTää siis megafooniuudistus..

      Olipaan ajattelematonta jopa suolihuuhtelu - @suomi24 pöppööltä.
      Kohdistus - näyttöjen määrä - karsee yhtälö..

      Epätasa-arvosuus nousee uusiin svääreihin - toisaalta häviää käsitys siitä kuinka kauan huuto on näkyvissä.. Kannattaako huudella huomenia tai pääsiäistä kun huuto näkyykin viikkokausia kohdistuksesta tms. riippuen.

      Nilsiän vanhoillepiioille 55-57v kohistettu huuto kiusaa ko. kohderyhmää varmaan kuukauden, hesassa samalla kohdistuksella ohi 5 minuutissa.

      @suolihuuhtelu24 porukalla homma hanskassa, eli hukassa.. LOL

    • Helena 60

      www.sokot.fi siellä kaivattais kirjoittelemaan erikoisesti naisia,tietenkin miehiäkin niin löytyy kirjoitus valintaa.Kyllä siellä löytyä hyviäkin tyyppejä pitenpiaikaiseen ystävyyteen.

      • Misteli

        Totta!! Hyvä sivusto, välillä paljonkin vapaita miehiä ja ihan hyviä tyyppejä, osa ainakin! Naiset: Sinne!! :)


    • armaani hukassa

      Nyt @suomi24 treffien viestikenttä muuttunut aivan valkoiseksi, vanhat viestitkään ei näy. Vikaa vian perään.

      VAIHTAKAA NYT IHMEESSÄ SE VANHA SUOMI24 TREFFIT TAKAISIN, SE OLI TOIMIVA, EI JUMITTANUT ETC. KELATKAA!

    • Seliseli

      Noni, pitihän tää arvata. Ilta ku saapu ja olis ollu aikaa taas kirjotella ni saitti ihan jumissa. TEHKÄÄ NY HELVETTI JOTAIN SILLE. Raha kyllä kelpaa mut ei maksulle vastinetta..

    • ....

      Koska deittipalstalle tehdään sellainen uudistus, että sivusto toimii? Se olisi monelle käyttäjälle hyvin mieluinen ja toivottu uudistus.

    • matti meikäläinen

      www.sokot.fi. on ilmainen.Entinen sokkorehfi muotoinen keskustelu palannut käyttäkää sitä ,siellä mukavaa seuraa tarjolla.

    • hiirihaukka

      Tänään on keskiviikko ja tänään on kolmas ilta tällä viikolla kun palvelu ei toimi. Teillä ei siis riitä palvelinkapasiteetti treffien pyörittämiseen. Tänään sentään tajusitte vetää sen iltayhdeksältä kokonaan alas "huoltokatkolle". Hienosti ajoitettu, taatusti ruuhkaisin aika jolloin porukka siellä vierailisi.

      Eikö niin, että teillä tulosvastuulliset päättäjät on todennu, että uusia palvelimia ei osteta ja kapasiteettia ei lisätä ennen kuin pluskäyttäjiä (aka maksavia asiakkaita) on tarpeeksi? Jos peruspalvelu ei toimi, kaatuilee ja tökkii jatkuvasti:

      a) ette saa pluskäyttäjiä, koska noin heikosti toimivasta palvelusta kukaan ei kehtaa maksaa

      b) joudutte kuluttajasuojalain mukaan hyvittämään takaisin kaikkia plusasiakkaita käyttökatkoista.

      Harmi että Suomi24 ei ymmärrä peruspalvelun merkitystä käyntikorttina koko palvelun luotettavuudelle.

      • 6+12

        Nyt annat hieman harhaanjohtavaa valistusta; "että uusia palvelimia ei osteta ja kapasiteettia ei lisätä ennen kuin pluskäyttäjiä (aka maksavia asiakkaita) on tarpeeksi?", nimittäin itselläni on plus-palvelu eikä suomi24 treffit toimi sillä yhtään paremmin, ainoastaan maksaminen harmittaa.


    • kassu

      www.sokot.fi kävin siellä,porukkaa vain sinne lisää,kyllä ainakin toimi se totta on.

    • Kaikellä ystävyydellä.. yrittäkää nyt saada peruskäyttö toimivaksi ennen kuin pitää mielestänne niin upeita uudistuksia tuoda markkinoille. Se nyt olisi a ja o että sivusto olisi sujuvasti toimiva eikä tällainen joka ilta jumissa oleva alkeellinen tekele. Toki itseäkin harmittaa, mutta vielä enemmän niiden puolesta jotka tällaisesta onnettomasta palvelusta maksavat.

    • pala kurkussa

      Palstalla "Amerikkalainen jalkapallo" on suomi24-avaus:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11867171

      "Olemme uudistamassa Suomi24:ä ja etsimme syvähaastatteluihin erilaisia Suomi24-käyttäjiä. Olisitko sinä halukas osallistumaan haastettelututkimukseen amerikkalaisen jalkapallon ympärille kokoontuneen yhteisön edustajana? Olette pienehkö, mutta aktiivinen urheiluharrastajien ryhmä Suomi24:ssä, joten haluamme saada yhteisönne jäsenet mukaan vaikuttamaan siihen, millainen Suomi24 on tulevaisuudessa."

      Onko joku täällä saanut jo haastattelukutsun? Vai onko harrastukset vääriä? Amerikkalaisen jalkapallon harrastajatko päättävät mitä Suomi24 tekee palveluilleen uudistuksessa???

    • ilo ja autuusko?

      Onko mitään merkittäviä uudistuksia tulossa lähi-aikoina tähän paskanjauhanta treffisivustolle?

    • Treffit kuntoon

      Hei @suomi24 kirjoitatte, että: "Olemme tehneet Treffeihin seuraavia päivityksiä".

      Oletteko koskaan kuulleet, että termi "päivitys" voi tarkoittaa myös korjauksia järjestelmässä oleviin vikoihin, ei pelkästään uusien toiminnallisuuksien käyttöön ottamista. Eli ennenkuin otatte tuotantoon näitä turhanpäiväisiä uudistuksia, jotka kaikenlisäksi ovat huonosti suunniteltuja ja testaamattomia niin korjatkaa perustoiminnoissa ilmenevät viat ja ongelmat, kiitos.

    • dfcfv

      joka saatanan ilta se alkaa tökkimään,vissiin ku porukkaa tulee niin paljon.

      sitä ei vissiin saa kuntoon,on se ihme tuo facebook ku se toimii.

      rahat kyllä otetaan,treffi plus ja jne

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe