Mistä sopiva nainen pienimunaiselle?

kun oma ei riitä

Olen pienikaluinen mies, pituutta on riittävästi, mutta paksuutta 10-11cm riippuen mistä kohdasta mittaa, ja pieni terska. Ulkonäöllisesti voin rehellisesti myöntää olevani komea, mallina toiminut ja usein sanottu suomen Brad Pittiksi jne. Minulla ei ole vaikeuksia saada sänkyseuraa, mutta en yksinkertaisesti halua sellaista, koska kerta toisensa jälkeen joudun kokemaan saman pettymyksen, se ei tunnu läheskään niin hyvältä kuin runkkaaminen, eikä naisetkaan tunnu suuremmin nauttivan pienestä kalustani. Monelta naiselta on tullut epäsuoria kommentteja kaluni pienuudesta, kukaan ei ole suoraan haukkunut, mutta usein vihjailtu, että ei se koko niin merkkaa ja ovat saaneet todella isoa ja se ei ollut lainkaan hyvä kun sattui vain. No en usko tällaisia kommentteja, mutta kiitos naiset kun edes yritätte olla ystävällisiä.
Kerran elämässäni olen saanut ns. kireää naista. Se oli kyllä jännä tunne kun tunsin oikeasti pimpin ohuen kaluni ympärillä, paksukaluiset tuntevat tämän varmaan jatkuvasti ja ymmärränkin miksi seksi on heille tärkeää. Tai onhan se minullekin, mutta vain runkkauksen merkeissä, koska seksistä naisen kanssa en pysty enää nauttimaan. Toivon toki pystyväni, mutta löydänkö enää koskaan tällaista kireää naista, varsinkin kun tuollaista asiaa ei voi lähteä etukäteen kyselemään, ja en halua enää kokea näitä samoja pettymyksiä joissa tunnen kaluni riittämättömäksi.

6

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole olemassa

      edes pienimunamiehiä, sensijaan monella naisella on liian iso värkki!

      • Panovärkit kohillaan

        Minun ei tarvitse vonkua isomunasen miehen perään se kun löytyi kerralla.
        Minun värkki ei oo liian iso hänen kalulensa. Oraaliyhdynnästä vakioyhdyntään. Ei mulla mun mieheni kalussa ole mitää vikaa. Kokoo ja näköö on vartta sitä on tuntuu kyllä kun panee menee. Eikä sähellä.


    • jees op

      Jos huolettaa niin vertaile omia mittojasi esimerkiksi japanilaisten tai thaimaalaisten mittoihin. Thaimaalaiset miehet saavat naista...
      Pienikaluiseksi itsensä tuntevan kannattaa opetella kielen ja sormien käyttö kohdalleen. Jos mies osaa nuolla naisen orgasmiin, tuntee naisen anatomian hyvin ja sorminäppäryyttäkin on harjoiteltu niin sellainen kilpailee hyvin isokaluisemman mutta vain omasta orkustaan kiinnostuneen tyypin kanssa.

    • Kikka3

      Hei! Itselläni on ns "tiukka pillu" ja olen oikeasti pettynnyt muutamia kertoja kun miehellä ollu liian "paksu" kalu mahtuakseen sisään. Muutamalla ollut hieman ohuempi, mutta ei olisi mahtunnut ilman liukuvoidetta. Meitä on erilaisia ja erikokoisia. Rohkeasti vaan uudestaan!

      • ei niin suuri mutta

        kiitos kikka kauniisti sanottu,se on hienohommakoska yleensä ne on holeja ,eli hyvin väljiä ,eikä anna vastusta panon aikana,ja se on melko turhaa ähertämistä olisi ihana löytää nainen jolla on niin san,pieni pil.se rupeaa kyllä tuntuun jo melko epävarmalle että ois ,suuri kiitos jos ei mitään muuta.


    • Mittaat väärinkö?

      10 - 11cm on normaali paksuus Euroopassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      86
      1637
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1287
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1074
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      386
      803
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe