Välimeren risteilyllä vaimoni saa....

vaihtelu virkistää..

Olimme pari vuotta sitten välimerellä viikon risteilyllä ja taisi olla saman varustamon laiva joka vuosi sitten kaatui.
Kun risteily oli jo lopuillaan ja seuraavana aamuna saavuimme lähtösatamaan, olimme jo täunnä koko risteilyä ja jotain vaihtelua kaipasimme.
Olin pannut merkille kuinka vaimoni katseli tummaihisia tarjoilijoita kiinnostuneena ja kotonakin kerran yllätin hänet koneelta katselemassa kuinka vaalea pohjoismainen tyttö sai mustaa oikein kunnolla, nolostui kun yllätin ja sulki nopeastri koneensa
Viimeisenä iltana kun olimme ruokailleet ja vaimo meni puuteroimaan nenäänsä sain mielettömän ajatuksen ja kutsuin pöytäämme tarjoilleen tumman kiharapään että jos tulisit töiden päätyttyä käymään hytissämme parilla paukulla.
Ensin mies kieltäytyi heikolla englanninkielellään ja vetosi ankariin laivayhtiön sääntöihin henkilökunnan ja matkustajien kanssakäymiseen, mutta kun lykkäsin vaivihkaa 200e ja hyttimme numeron vaivihkaa hänen käteensä, hetken emmittyään sanoi suostuvansa.
Sanoin että vaimollani on huomenna synttärit (28v) ja yllättäisin hänet, mies ymmärsi heti mistä olik kysymys ja hymyili niin että naama oli yhtä valkoista hammasriviä ja että vuoro loppuisi noin kaksi yöllä.

Vetäydyimme hyttiin ruokalevolle ja herättyämme vaimoni tahtoi heti seksiä, mutta kieltäydyin vetoamalla väsymykseen vaikka kovasti haluttikin.
Kaadoin kunnon paukut molemmille ja vilkaisin levottomana kelloa joka lähestyi jo kohta kahta, pikkusen alkoi jo kaduttaa koko hommakin.
Kukas siellä nyt oventakana koputtaa tähän aikaan, vaimo ihmetteli?
Avasin oven ja siellä olikin kaksi negrua joista toisella oli iso samppaniapullo kädessä ja sanoi että tänne on tilattu tälläinen.
Joo, vaimollani on synttärit ja ja,,,tulkaa tekin sisälle tarjoan yhdet teillekkin.
Vaimollani oli tosi hölmistynyt ilme, mutta sivusilmällä huomasin kuinka hän katseli miesten valkoisia housuja joiden edessä oli aikamoinen kohouma.

Vaimo oli jo aikamoisessa nousuhumalassa ja kun nämä miehet muitta mutkitta istuivatkin hänen molemmille puolille, oli hän aikas ällikällä.
Kuiskasin vaimoni korvaan että tässä on sulle synttärilahjasi ja tiedän mistä olet aina haaveillut, käytä hyväksesi.
Näin kuinka puna levisi vaimoni poskille ja kädet asettuivat miesten etumuksille - ihanko totta, et voi olla tosissasi - sanoi.
En tiedä johtuiko humalasta vai kiimasta, vaimoni alkoi selvästi kiihoittumaan aja hieroi miesten etumusta jo aikamoisella vauhdiilla.
Vaimoni on aika pienekokoinen plondi ja näytti niinn heiveröiseltä kahden ison karjun välissä joista toinen alkoi puristella vaimoni isoja rintoja ja vetäisi samantien ne näkyviin löysän yöpaidan sisältä josta paljastuikin terhakkaasti pystysä olevat nännit joita jo alettiin imemään kahden suun voimin.
Otin salaa pienen videokameran ja aloin kuvaamaan tapahtumaa.
Ei siinä menny mionuittiakaan kun vaimolta oli riisuttu koko silkkinen yö-asu päältä ja miehetkin jko alkoivat riisumaan valkoisia housujaan.
- Oletko sä nyt aivan varma Pekka tästä, vaimoni kysyi vapisella äänellään multa, kuin varmistaakseen ettei tee mitään väärää.
jatkuu...

6

14878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtelu virkistää..

      Piankos miehet olivat vain boxserit päällä ja vaimoni käsihän jo niiden sisällä kouri, toisen miehen noustessa seisomaan vaimon eteen riuhtaisi hän vauhdilla ne alas ja sieltähän paljastui aikasmoinen riippuva mustamakkara joka pienessä vaimoni kädessä alkoi kasvamaan koko ajan paksuutta ja nousten samalla kuin viisari nytkähdellen koko ajan tanaan.
      Kauhee, on se kauheen iso - kuulin vaimoni sanovan vapisevalla äänellään.
      Toinen kaatoi hänet selälleen melko rajustikin isolle sohvalle ja otti käsillään molemmista jaloista kiinni ja levitti vaimoni herkun kuin tarjottimelle eteensä (en nähnyt minkäänlaista vastustelua, heh), samalla irroittaen toisean kätensä ja varovasti etusormellaan raotti vaimoni pimppiä.
      Huomasin kuinka vako oli tiukasti yhdessä, mutta kun mies sitä varovasti raotti, sieltä lähti kuin helmi heti ulkos ja se muuttuikin pieneksi noroksi - taisi vaimoni olla hemmetin kiimoissaan kun noin märkänä heti oli.
      Toisen miehen kalu oli jo täysissä mitoissaan ja varovasti vaimo sitä kädellään hieroi eestakaisin ja huomasin kuinka hän vertasi sen paksuutta salaa käsivarteensa.
      Terskasta valui kirkasta kiimanestettä jota vaimoni alkoi etusormellaan hieromaan valtavaan herkkumutterin päähän.
      Varmaan muijallani teki mieli ottaa se suuhunsa ja katsoi kuin lupaa kysyen minua kohti- nyökkäsin ja samassa jo oli suu aivan ammollaan ja iso herkkutatti alkoi menemään sisään, mutta se oli liian iso joten aikamoisen työn sai tehdä enne kun mahtui.

      Toinen oli jo tällä välin alkanut imemään pimppiä ja nuoli vimmastusti klitorista joka alkoi paisua silmissä pystyyn kuin pieni sormi jo sojoitti - kauhee ininä alkoi kuulumaan naiseni suusta, jokos se noin helposti alkaa orkkuu vääntämään - mietin, kun munkanssa aina kestää vartin ennen kun saa.
      Mutta sitten vaihtuivat osat ja yläpäässä oleva mies puoliväkisin työnsi toisen miehen pois tieltään ja päätti viedä kalunsa vaimooni.
      Mies nosti vaimoni hytin lattialle jonne asetti vaimoni selälleen (taisi olla kavereilla nokkimisjärjestys kumpi saa ensin työntää lihaan seipäänsä).
      Välittömästi naiseni levitti jalkansa ja samalla nostaen persettäänkin kuin tyrkyttääkseen herkkuaan enämpi esille.
      Siinä vaimo makasi ja huohotti malttamattamattomana, pimppi oli tosi märkänä ja kiilsi siinä lampun valossa kuin kiiltomato.
      Katsoin miehen kalua ja aloin jo katumaan kun vaikutti siltä että se oli turvonnut entisestään - joskos se edes mahtuisi vaimoni herkkuub, no märkä se ainakin oli muijani imun jäljeltä.

      Huomasin kuinka vaimoni vapisi ja katsoi kuinka kalu alkoi lähestyä pimppiään - ei se mahu, ei se mahu huusi kun herkkutatti oli jo puolittain sisällä.
      Varovasti mies työnsi kaluaan, välillä kuin hakien luistoa pyöritteli tattiosaa pimpin huulilla.
      Mutta nyt alkoi miehelläkin kiima olla sellaista sorttia että näin kuinka paine kasvoi pimpinhuulilla ja väkisinhän se sinne oli menossa.
      Vaimoni parahti kun tattiosa muljahti sisään ja kaappasi miehen perseestäkiinni vaistomaisesti kiinni ja veti sitä itseään kohti - pelkäsi varmaan että mies vetäsee sen heti ulos ja vaati lisää sisäänsä.
      Mutta ,mies ikäänkuin kiausallaan alkoi herkutella kalullaan siten että antoi tatin tulla välillä ulos ja painoi sen samantien sisään.
      Kauhee parkaisu kuului joka kerta vaimoni suusta ja koko olemus värähti kun muljahdus tapahtui sisäänpäin ja pois tullessa sellainen imumaiskahdus kuin mäntä tulee ulos.
      Mies naurahti vaimoni malttamattomuudesta ja alkoi lopulta antamaan kalua koko varrellaan, näin kuinka hitaasti varsi painui sisään ja oli se vaimoni ilme sanoin kuvaamattoman nautinnollinen.
      Jatkuu...

      • moi minunkin mieheni tykkää kun vieraat nussii sano ettei se kulu siitä vaan paranee ollaan oltu yhdessä 40 vuotta


      • Risteilyllä....

        Hitaasti musta kalu alkoi painumaan yhä syvemmälle ja vaimoni ilmeestä päättelin että teki tosi gutaa, hän pani ison tyynyn päänsä alla jotta näkisi partemmin ja otti jaloistaan kiinni samalla nostaen pienen peppunsa mahdollisimman korkealle.
        Nännit nöpöttivät kiimasta ja pikkuhiljaa alkoi tahti nopeentumaan nyt oli yhtä huutoa orkun lähestyessä, mutta toinen negru tahtoi ja malttyamattomasti päästä herkuttelemaan ja puoliväkisin riuhtaisi toisen pois.
        Nopeesti kalu vetäytyi ja taas se maiskis ja valtava imuääni ääni kun tattiosa valahti ulos naisestani, pimppi jäi apposen auki ja alkoi pikkuhiljaa vetäytymään umpeen, mutta toinen kalu ehti ensin ja valahti vauhdilla sisään.
        Katsoin kuinka vaimollani oli silmät nautinnosta kiinni ja ei edes huomannut että toinen kalu oli mennyt sisään.
        Mies käänsi nopeasti vaimoni ja polvillaan sängyn päädyssä ollessaan nosti pienen herkkupeppunsa jalat tiukasti yhdessä herkkupillu oli kuin tarjottimella.
        Kuului vain yhtä yninää vaimon suusta kun (aivan kuin olisi itkenyt, mutta tiesin sen johtuvan orkusta)musta mamba alkoi tosissaan liikehtimään koko ajan lisäten tahtiaan.
        Ensimmäisellä kalulla aloitettu orkku pantiin loppuun toisella kalulla, eikä edes vaimo huomannut siinä vauhdissa eroa, huusin ettei laske sisään, mutta eihän äijä suomee ymmärtänyt ja samassa näin kuinka paksu varsi alkoi nytkähdellä.
        Mies painoi kalun aivan pohjaan asti mutta silti vartta oli 5 senttii ulkona jonka alaosa laajeni ja supistui sperman syöksyessä paineella sisään - uuuh kuinka kuumaa se on, vaimo kiljaisi kuuman sperman tavoittaessa pimpin pohjukan.
        Paljonko sitä oikein tulee, mietin kun olin laskenut jo kymmenen sykäystä kalunvarresta ja nythän sitä alkoi jo purskahdella tiukan välilihan ja paksun kalunvarren välistä paineeella uloskin.
        Mahtavaan karjaukseen päätteeksi alkoi kalu vetäytymään herkkupimpistä ja taas tuo mainio maiskaus ääni, mutta tattiosan päästyä ulos pimpin vielä ollessa avoinna huomasin kuinka kolme spermaruiskausta lähti kuin luodit avonaisesta pimppireijästä sisään joilloin niiden tavoittaessa pohjakosketuksen vaimoni värähti vaistomaisesti jokaisen ruiskauksen tahtiin.
        Nythän sieltä alkoi spermaa valumaan ulos sellaisella kuohulla, kuin pieni joki olisi valunut pimpistä, jos oikein näin se taisi jopa höyryta, taisi tosiaan olla kuumaa.
        Toinen äijä odotti nyt vuoroaan ja kaappasi naiseni syliinsä samalla ujuttaen toisellakädellä kalun sisään - nyt kuin isolla oksalla muijani istui ja painoi samalla kyntensä miehen mustaan selkään nautinnosta.
        Ihmetteli kuinka kevyesti mies alkoi tukevalla otteella liikuttamaan naistani kaluansa vasten, kuin kevyttä nukkea olisi pompottanut - toistahan orkkua naiseni siinä alkoi jo vääntämään jalkojen ollessa miehen selän takana tiukasti ristissä.
        Voi kauhee kuinka hyvää tekee parhaillaan ja eikös ole tukeva tämmä oksa jossa istun parhaillaan, naiseni kiusoitteli mulle.
        Huomasin kuinka miehellä alkoi lähestyä h-hetki...jatkuu


      • Jo ukkeli
        Risteilyllä.... kirjoitti:

        Hitaasti musta kalu alkoi painumaan yhä syvemmälle ja vaimoni ilmeestä päättelin että teki tosi gutaa, hän pani ison tyynyn päänsä alla jotta näkisi partemmin ja otti jaloistaan kiinni samalla nostaen pienen peppunsa mahdollisimman korkealle.
        Nännit nöpöttivät kiimasta ja pikkuhiljaa alkoi tahti nopeentumaan nyt oli yhtä huutoa orkun lähestyessä, mutta toinen negru tahtoi ja malttyamattomasti päästä herkuttelemaan ja puoliväkisin riuhtaisi toisen pois.
        Nopeesti kalu vetäytyi ja taas se maiskis ja valtava imuääni ääni kun tattiosa valahti ulos naisestani, pimppi jäi apposen auki ja alkoi pikkuhiljaa vetäytymään umpeen, mutta toinen kalu ehti ensin ja valahti vauhdilla sisään.
        Katsoin kuinka vaimollani oli silmät nautinnosta kiinni ja ei edes huomannut että toinen kalu oli mennyt sisään.
        Mies käänsi nopeasti vaimoni ja polvillaan sängyn päädyssä ollessaan nosti pienen herkkupeppunsa jalat tiukasti yhdessä herkkupillu oli kuin tarjottimella.
        Kuului vain yhtä yninää vaimon suusta kun (aivan kuin olisi itkenyt, mutta tiesin sen johtuvan orkusta)musta mamba alkoi tosissaan liikehtimään koko ajan lisäten tahtiaan.
        Ensimmäisellä kalulla aloitettu orkku pantiin loppuun toisella kalulla, eikä edes vaimo huomannut siinä vauhdissa eroa, huusin ettei laske sisään, mutta eihän äijä suomee ymmärtänyt ja samassa näin kuinka paksu varsi alkoi nytkähdellä.
        Mies painoi kalun aivan pohjaan asti mutta silti vartta oli 5 senttii ulkona jonka alaosa laajeni ja supistui sperman syöksyessä paineella sisään - uuuh kuinka kuumaa se on, vaimo kiljaisi kuuman sperman tavoittaessa pimpin pohjukan.
        Paljonko sitä oikein tulee, mietin kun olin laskenut jo kymmenen sykäystä kalunvarresta ja nythän sitä alkoi jo purskahdella tiukan välilihan ja paksun kalunvarren välistä paineeella uloskin.
        Mahtavaan karjaukseen päätteeksi alkoi kalu vetäytymään herkkupimpistä ja taas tuo mainio maiskaus ääni, mutta tattiosan päästyä ulos pimpin vielä ollessa avoinna huomasin kuinka kolme spermaruiskausta lähti kuin luodit avonaisesta pimppireijästä sisään joilloin niiden tavoittaessa pohjakosketuksen vaimoni värähti vaistomaisesti jokaisen ruiskauksen tahtiin.
        Nythän sieltä alkoi spermaa valumaan ulos sellaisella kuohulla, kuin pieni joki olisi valunut pimpistä, jos oikein näin se taisi jopa höyryta, taisi tosiaan olla kuumaa.
        Toinen äijä odotti nyt vuoroaan ja kaappasi naiseni syliinsä samalla ujuttaen toisellakädellä kalun sisään - nyt kuin isolla oksalla muijani istui ja painoi samalla kyntensä miehen mustaan selkään nautinnosta.
        Ihmetteli kuinka kevyesti mies alkoi tukevalla otteella liikuttamaan naistani kaluansa vasten, kuin kevyttä nukkea olisi pompottanut - toistahan orkkua naiseni siinä alkoi jo vääntämään jalkojen ollessa miehen selän takana tiukasti ristissä.
        Voi kauhee kuinka hyvää tekee parhaillaan ja eikös ole tukeva tämmä oksa jossa istun parhaillaan, naiseni kiusoitteli mulle.
        Huomasin kuinka miehellä alkoi lähestyä h-hetki...jatkuu

        Hienoa, että annat vaimon nauttia. Meillä useita kokemuksia yli 40 vuoden yhdessäolon ajalta.


    • Upea tarina!

    • Ihaanaaa...

      ...fantasiaa, hehehe :) ... sinä, minä, naapurin anna, siitä se ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe