Järkyttävää, tämäkö muka "parempaa palvelua"?

Ei-oo-todellista

Täysin epäonnistunut "uudistus". Entistä huonompaan menty ja sentään nähty koko suomi24.fi historia. Grafiikka täysin persiistä kaiken muun lisäksi. Ketä tämä muka palvelee? Mainostajiako vain? Taitaa mainosten katselijat häippästä tämän uudistuksen myötä. Minä ainakin. Tämähän on kuin olisi menty nettiaikakauden alkuun johonkin 1980 -luvun loppuun. Niin kökkö. Vanhanaikainen ja huonosti toimiva.

Ei oo todellista! :D (edellä olevia "merkkejä ei sallita" tää vielä...

140

748

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paimen

      Miten löydän aikaisemmin kirjoitetun ketjun hakusanalla, kirjoitettu noin 2 vuotta sitten. Toivoisin tämän palvelun takaisin.

      • Guugleauttaa

        Googlella, laita perään "suomi24"


    • Kettunen

      "Uudistaminen" on täällä itsetarkoitus, ei palvelujen toimintavarmuus. Loppuvuonna 2014 meni viisi kuukautta, ennen kuin onnistuin ohjeita noudattaen palauttamaan kelvollisen salasanan. Ja taas on edessä viisi kuukautta samaan leikkiin. Muissa palvelimissa homma hoidetaan varttitunnissa.

    • zcvbbb

      Joo on tää hankalampi pitää monta kertaa klikata ennen ku pääsee tietylle sivulle lukemaan tai kirjottaan ihan p:stä koko suomi24

      • lapispså

        Ei taida, eikä tule minusta tämän palstan kirjoittajaa...taitaa kaikki kirjoittelut jäädä nyt...Eihän täällä löydä edes itseään, saati muita. Kauhean laajalla alueella kaikki, kummallisissa lokeroissa asiat..jne. jne. Ovatkohan nämä uudistajat itse kokeilleet täällä kirjoittamista. Nyt ollaan hajallaan, kuin entisajan varpusparvi ja näin ollen asiat ja sanomiset väljähtyvät, eivätkä ota ns. tulta alleen ja tiivisty ...joo, eipä kiinnosta....


      • tyhjänsaapyytämättäkin

        Jo toinen muutos minun aikanani ja vielä enemmän metsään kuin se ensimmäinen. Lopetan palstalla vierailun. Siirryn muualle tai tämä turha ajankulu loppuu kokonaan. On sitä muutakin ja jopa toimivaa harrastusta vielä olemassa. Ei toimi enää edes entinen nimimerkki näköjään.


    • ewrfwefwefe

      Johan beta versio sai valtavan negatiivisen palauteryöpyn, silti jatkoitte

    • dsasdsaass

      zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      • kdkdkdkdkdk

        Samaa mieltä, täysin unettava systeemi. Ketä tämä palvelee, en tosiaan tiedä, mutta tiedän ketä tämä ei palvele...tämä ei palvele keskustelijoita, eikä keskustelua. Äärimäisen typerä uudistus. Jos tänne jotain kirjoitan, se on tätä arvostelua vain....


    • Pitäkää_tunkkinne

      Mainostajia tietenkin, millään muulla ei enää väliä nykyään.

    • HurjanIsoFonttikin

      Kyllä tämä hieman nyt vaikuttaa ikään kuin hyvin, hyvin likinäköisen lapsen tekemältä. Minäkin saatoin heittää lukulasit pois, mitä en ole moneen vuoteen yhdelläkään toisella sivustolla voinut tehdä. Aihealuepalkki on kyllä ihan jees, mutta se voisi ehkä liikkua vierityksen mukana niin, että on koko ajan näkyvissä.

      • KauheastiTyhjääkin

        Vähemmän tyhjää kuin keskusteluita voisi mainostajien tiloista tinkimättä asioista kiinnostuneille lukijoille näyttää hyvin helposti siten, että profiilikuva ja nimimerkki sekä päiväys siirrettäisiin puhekuplan yläpuolelta footteriksi puhekuplan vasempaan alakulmaan.

        Tällä menetelmällä mainokset itseasiassa pysyisivät kauemmin näkyvissä, koska asioista kiinnostuneen lukijan ei tarvitsisi puhekuplissa kahlatessaan vierittää mainosta jo yhden puhekuplan takia näkymättömiin.


      • Sormikysymys

        Kosketusnäyttöjenkin käyttömielessä navigointia tulisi hieman kehitää, sillä ei ole mitään järkeä siinäkään, että jo puolen tunnin Suomi24-keskustelusurffauksen jälkeen kosketusnäyttö kuluu puhki puhekuplia näytöllä töppösormella edestakaisin hinkatessa. Sitäpaitsi nykyään hyvin kuluttajansuojatietoiset asiakkaat eli kosketusnäyttönsä Suomi24-keskusteluissa puhki hinkanneet kuluttajat saattaisivat vaatia jopa korvauksia puhki kuluneista kosketusnäytöistään sillä perusteella, ettei Suomi24: ssä missään oltu mainittu, että Suomi24-keskusteluun osallistuminen saattaaa kuluttaa kosketusnäytön puhki!

        Töpposormiset kuluttajat ovat varmasti uudistuksesta niin kauan mielissään, kunnes huomaavat, että kosketusnäyttö meni puhki. Nuori ja näppäräsorminen kosketusnäyttöjen kuluttajasukupolvi varmasti tuskailee jo nyt sitä, että pitää hinkata näin paljon.


    • ville5v

      Voikohan enempää mennä päivitys perseelleen? Verrattuna vanhaan päivitetty versio on tasolla joka lopetti mielenkiinnon koko palstaan. Pitäkää tunkkinne tai palatkaa vanhaan versioon. Ihan järkyttävää yrittää pitkistä viestiketjuista löytää uusinta viestiä.

      Nimimerkki: Ex aktiivinen suomi24n käyttäjä.

      • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

        Aivan totta, suuri ja surkea muutos. Nyt oikeasti ei jaksa enää tätä, että käyttäjien mielipiteitä ei kuunnella vaan kuvitellaan, että kaikki kelpaa mitä tarjotaan ja otetaan jopa riemulla sekä ihastellen vastaan. Kuinka tyhminä Suomi24 pitää edellisen version käyttäjiä?


      • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

        Oli pakko laittaa tuollainen nimimerkki, kun mitään tavallista sanaa tai kirjainta ei oikein kelpuuteta eikä mitään merkkejä. Hoh-hoijaa, lasten tekemä ohjelma, laita vaippa korttiaukkoon ja käytä...


    • Melor

      Muutoksen jälkeen en pääse kirjautumaan suomi24 tiliini laisinkaan - ompahan uskomattoman epäonnistunut uudistus.

      • kukatämänteki

        TODELLA HUONOON SUUNTAAN MENI, UUDISTUS !!!


      • P.A.ska

        Ihan hirveää pas.kaa! Tämä kyttäys systeemi on vielä pahempi kun ent. Neuvostoliitto! Meitä halutaan kontroloida! Poliisivaltio!


    • aikansakutakin

      Sellaista, mikä ei ole rikki, ei pidä korjata. Tämä uudistus on täysin susi. Vanhassa S24:ssä oli kaikki paikallaan, nyt ei saa mistään mitään selvää. Minne lie tämäkin viesti menee.

      Omalta osaltani on nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko S24 palaa entiselleen tai kirjoittelen tässä viimeistä viestiäni. Haluan tässä yhteydessä kiittää tätä foorumia ja keskustelukumppaneitani, kuluneiden vuosien ja tuhansien viestien ajalta. Kiitos.

      • jfpierps

        Samoin, kiitos sinnepäin...kirjoittelu loppuu taatusti, ei tätä jaksa....kirjoitukset ovat missä lienevät ja tämä käy jo työstä, näiden viestien selaaminen...


    • loppuitahan

      Kun yhteisö katoaa, niin yhteisö katoaa... Loppui tähän suomi24n käyttäminen.

    • Petettyt

      Täysin perseestä uudistus. En tule käyttämään. Pthyi!

      • ei-hyvä

        Paras ulkonäkö versio alkoi tuosta 02.11.2009 eteenpäin. Mutta tämä nykyinen ulkonäkö uudistus otti takapakkia ainakin 20 vuotta.


      • miten niin?

        Sirkuksen puu oli ihan huippu.


      • Paras ulkonäkö versio alkoi v.2010.Nyt huononi todella paljon jopa tuosta v.2010.Silloin oli myös galleria joka oli parempi kuin yhteisö mut nyt sit hävitettiin jopa yhteisökin!!!!Voin vain ihmetellä et miks nää uudistukset menee kokoajan huonompaan suuntaan????


      • suolen_kulta-ajat

    • tytsi35vjo

      Missä aakkosellinen hakemisto, miten, missä hakea hakusanalla jotain esim:tiettyä aihetta, missä aihe alue ufot? Siis ei tää on nyt on ihan persiistä niinku moni sanoo en tuu käyttämään enää suomi 24 . Anteeks vaan siis ihan todella huono uudistus. Mitään ei löydy helpolla eikä välttämättä edes toimi. Entinen takas heti oli paljon parempi.

      • uudistuspersiistä

        Just näin. En tule käyttämään tätä enää ennen kuin palataan takaisin vanhaan. Kiitti ja hyvästi!


      • tytsi35vjo

        Vielä lisää että googlen kautta löysin vasta aiheen ufot kirjoittamalla keskustelua ufoista ja sttenkin pitää selata listaa joka on vaikea selkoinen. Siis täh? Ei kyllä onnaa tulee harvoin käytyä enää tai sit kuten sanoin loppuu tällä sivustolla käyminen. Ja tämänkin ettiminen hankalaa huh huh.....paina sitä paina tätä sit vielä tuolta......:( aikansa kestää jos edes löytää.


      • fagama

        Ufojuttuja voit mennä lukemaan huuhaa -palstalle.


    • harmistus

      Yhteisö ja oma profiili takaisin, niissä oli koko S24:n juju.
      Uudessa versiossa sama vika kuin kaikissa muissa systeemeissä. Tekijät tietävät käyttäjiä paremmin mitä he kaipaavat ja tarvitsevat. Asia vaan ei kuitenkaan mene sillä tavalla.

    • ei-onnistunut

      Uudistuslistasta puuttuu jopa viestinmuokkaus mahdollisuus, vai että vuoden kerätty ideoita ja mietitty, juupajuu.
      Samalla voisi tuon ulkoasun päivittää nemeään vanhaan tyyliin jolloin esim. ipadillä ei tarvitse tyhjiä 5cm. kokoisia alueita selailla voestien aloituksessa ja välissä, mainoksethan niissä varmaan pitäisi olla jos ne toimisi, ärsyttäviähän ne on mutta tyhjyyttä parempia.
      Reunoillakin on tyhjää paljon.

      8" tabletissa ainoastaan pysty asennossa sivut on jotenkin edes siesettävät, normaalikokoinen ipad on jo liian suuri.

    • Hei,

      Ulkoasua on suunniteltu pitkään ja siinä on pyritty palvelemaan tasapuolisesti erilaisia käyttäjiä päätelaitteesta riippumatta. Mobiilikäyttö kasvaa jatkuvasti merkittävästi, eikä tabletti- ja älypuhelinkäyttäjiä voi sivuuttaa suunniteltaessa palvelua.

      Yhteisöä ei tulla palauttamaan sellaisenaan, mutta jollakin aikavälillä Suomi24:ään tulee ominaisuuksia vanhasta yhteisöstä, kuten yksityisviestit ja mahdollisuus luoda yhteyksiä toisten käyttäjien kanssa. Uusi palvelu on haluttu rakentaa keskustelujen ympärille, koska ne ovat Suomi24:n sydän.

      Uudistus on vasta alku. Suosittelen kaikkia pysymään mukana vielä ja katsomaan millainen palvelusta kehittyy. Teillä on myös jatkuvasti mahdollisuus vaikuttaa. Ensimmäiset tutkimukset tehdään varmaan jo lähiviikkoina.

      Tarkistan, oliko viestinmuokkaus tulossa. Aihealuehaku on tulossa, ja se helpottaa varmasti palvelussa liikkumista merkittävästi.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • ei-onnistunut

        Tuo viestin muokkaus olisi siitä syystä erittäin tärkeä ja hyvä ominaisuus että ei tarvitsisi poistaa vanhaa viestiä ja siitä jäisi aina kuitenkin näkymään merkintä viesti poistettu.
        Monesti saattaa tulla virheitä kirjoitukseen tai muota tarpeita kyseiseen ominaisuuteen.

        Tämähän on kyllä lähes kaikissa palveluissa olemassa rekisteröityneille/kirjautuneille käyttäjille, onkin suuri ihme että se puuttuu Suomi24 palstalta.

        Hyviäkin ominaisuuksia tähän on kuitenkin saatu kuten tämä vastaa toiminto, sikäli tuokaan ei aivan täysin tarpeellinen ole koska viesti ei mene ketjun loppuun vaan väliin kuten tässä näkyy, ketjun loppuun vastatessa tuo lainaus on tai olisi aina tarpeellinen.


      • Voihan, nykyjään tabtelitta, puhelimella, lämmpärillä yms. pääsee ihan normaalisti nettiin. ei tarvita siis "mobiilisivuja" se WAP on kuollutta aikaa, en tiedä olitteko edes mukana siinä ikinä. Huuto.net ainakin oli


      • Scheissea

        Vai että älylaitteita varten on tämä pskauudistus tehty. Kyllä meitä tavallisen tietokoneen käyttäjiä on kuitenkin edelleen, varmaan jopa enemmän kuin älylelujen käyttäjiä. Monilla muilla sivustoilla on ERIKSEEN oma mobiiliversio, tämäkö oli teille liian suuri haaste?


      • 5656

        Windows 8 on surullisen kuuluisa esimerkki siitä miten perseelleen asiat voivat mennä kun käyttöliittymä suunnitellaan pääsääntöisesti mobiilikäyttöä varten. Suomi24 voisi tutustua hiukan aiheeseen. Tällaisella te ehkä palvelette nuoria, jotka tihrustavat kaiken kännyköistään, mutta ajattel samalla mahdollisesti pois ison joukon niitä ihmisiä, joilla on jopa varaa maksaa palveluista. Tai olisi, jos olisi palvelua.


      • No Windows sentään ottaa palautetta. Esim. käynnistä valikko palautetaan ja pääsee suoraan "tietokonenälymään"


      • vaini
        pankkiautomaatti kirjoitti:

        No Windows sentään ottaa palautetta. Esim. käynnistä valikko palautetaan ja pääsee suoraan "tietokonenälymään"

        Työpöytänäkymään ja resurssienhallintaan on päässyt suoraan alusta asti käynnistymään Windows 8 ja 8.1 versioissa.


      • Oikeastaan 8,0:ssa ei ole päässyt ja lisäksi sammutus on tapahtunut "win 3,1 tyyliin" näppäinyhdistelmällä ALT F4

        No jos Microsoft olisi kuten suomi24, toteaisi he "sisäpiirin tutkimukset eivät tue käynnistä valikkoa tai työpöytää" "emme voi tietää onko valtava palaute yhden tai muutaman käyttäjän kirjoittama"


      • pettynytentinenkäyttäjä

        Aivan surkea 'uudistus' - loppuipa tämänkin sivuston käyttö!!


      • tutkitaan.ja.hutkitaan

        Elina @suomi24, "ensimmäiset tutkimukset"
        Eikös tutkimuksia ole tehty jo vuosi??? Nyt vain ryssitte sitten oikein kunnolla..


      • Elina.vain.ulos.ja.pois

        Elina @suomi24, "Tarkistan, oliko viestinmuokkaus tulossa"
        Ei sitä ole luvattu, ei edes oma viestin poistoa, ei tarvitse tarkistaa.. Toki viestisi aina yhtä tyhjää..


      • epäilevä

        "Mobiilikäyttö kasvaa jatkuvasti"

        En usko. Tämähän tarkoittaisi sitä, että jos käyttäjiä olisi vaikkapa viikonloppuna iltapäivällä paljon, niin seuraavana arkiaamuyöllä olisi vähintään yhtä monta mobiilikäyttäjää. Olisiko mitään tapaa varmistaa asia luotettavasti?


      • Lukihäiriöinen

        Sielä on saa-tana taas joku laara jonka aivosolut on syöpynyt.

        Menkää kouluun ja antakaa miesten tehdä nämäkin työt,häipyykää laarat sieltä koska te ette osaa tietotekniikkaa yhtään mitään.

        Joten poistukaa laarat veke,on tämä täyttä pas-kaa nyt sielä väkelletty silmät ristissä.

        Häipypykää akat suunittelusta.kiitos ne on miesten hommia ne.Koska tässä on nyt tulos,voi saa-tana.


      • Jos yhteisö on poistettu niin MITEN LÖYDÄN JA SAAN YHTEYDEN VANHAAN KAVERIINI JONKA KANSSA VIESTITELTIIN profiilin kautta????
        V A S T A T K A A!!!!!!!!!!!


      • Voi.surkimuksia

        Kyllä nyt kävi niin ettei minun profiili ole enää näillä sivuilla, poistin sen koska huomasin. Kuin vajaamieliset olisivat lomille päässeet ja löytäneet kellrista kompuutterit. Alkaneet tökkimään namiskuukkeleita ja tulos on sitten tämä mitä yritetään kovasti kehua. Kävi vain päin vastoin.


      • kuseetus

        Voit ellu vetää vitun päähäs noilla kommenteilla . Kuten täällä on jo todettu tuo ei liity mitenkään sivujen toimivuuteen . Nää ln päin vittua toteutettu . Siihen ei vaikuta millä saatanan vehkeellä näitä kattelee . Mää kattelen kolmella,siis kattelin ennen, mutta nyt sivut ei toimi millään vehkeellä . Joten ÄLÄ JAUHA PASKAA


      • eivoimobiililaitteilla

        tätä kun ei voi enää katsella muutakuin pcllä. ei onnaa mobiililaitteilla . oletteko kokeilleet .


      • xbxbxbxbxbxxb
        pettynytentinenkäyttäjä kirjoitti:

        Aivan surkea 'uudistus' - loppuipa tämänkin sivuston käyttö!!

        Surkeista surkein....Jos tämä ylläpidon mielestä on sellaista ns. tasapuolista palvelua kaikkien kanssa, menee siinä jo pieleen ja pahasti. Mitä laajempi juttu, sen haaleampi...jne. Jos ympätään kaikki mahdollinen samaan soppaan, ei siitä tule kuin sotkua sotkun päälle. En kirjoittele mitään aloituksia, kunhan vain haukun silloin tällöin tätä uudistusta, se on ainoa tapani nyt täällä toimia. Nyt on ns. pesuveden mukana heitetty lapsikin, ja tulos on tämä. Huono huono huono huonoista huonoin keskustelu ikinä, ei tässä pääse sille keskustelutasolle, jolle haluaisi, eikä näistä viesteistä koskaan tiedä, mihin ne edes katoavat...yksi pienen pieni plussa: laskutoimituksesta saa selvän...


      • jwhdqwds

        Suunnitelkaa vaan, mutta yleensä aina mennään huonompaan suuntaan. En näe tässä mitään edistystä.
        Ainut etu on automaattinen lainaus, mutta uusien lukemattomien vastausten löytäminen on puolestaan entistä vaikeampaa.
        Olette taas saaneet laskutkin mukaan. Muutama päivä sitten niitä ei näkynyt.
        On luonnonlaki, että kun päästään tiettyyn lakipisteeseen on ainut mahdollinen suunta alaspäin.


    • orv123

      Olen aivan samaa mieltä,takapakkia koko hössötys,siellä taas aivottomat töissä,

      • juurikin.niin

        juurikin niin.


    • Ala-arvoinen

      Hienosti tuhositte tämän sivuston ja vielä muka joku raati ollut antamassa palautetta. Tämä on ihan kärkipäässä kaikkein huonoimmista uudistuksista ellei jopa huonoin. Voi hyvin ollakin huonoin, niin paska tämä on. Sivusto tuhottiin ihan täysin ja se on aika uskomatonta kun kyseessä Suomen vilkkain sivusto. Tulee mieleen Nokia ja Elop. Tuhon määrä on yhtä suuri.

      Vissiin tilasitte muutoksen joiltain 18v CSS HTML "neroilta" ja keskustelualusta ilmeisesti vedetty suoraan kaksplussasta?

      • Ala-arvoinen

        Aijoo nyt kun katsoin kehittäjien haastattelua niin näkikin että "devaajat" olivat jotain 23 v ja sitten oli lisäksi ux/käytettävyys-porukkaa = A Recipe for a disaster !!


    • Vihainen-

      NO, MEINAAKO YLLÄPITO REAGOIDA MITENKÄÄN TÄHÄN KÄYTTÄJILTÄ TULLEESSEEN HYVIN YKSIMIELISEEN PALAUTEESEEN? VAI MEINAATTEKO VAAN VÄKISIN PITÄÄ TÄTÄ ROSKA-ALUSTAA PYSTYSSÄ?

      • Sipirja

        Voin vastata ylläpidon puolesta. Uudistusta on suunniteltu ja ehkä jopa testattu jo vuoden ajan, ja kaikki toimii loistavasti. Pientä viilausta on aina, mutta kehitys kehittyy, kaikki muuttuu lakkaamatta paremmaksi, Suomessa on työvoimapula ja on vain haasteita, ei vaikeuksia. Opit kyllä pitämään valkoisesta ajan kanssa, ja opit lukemaan rauhassa vain yhden viestin kerrallaan ja sitten skrollaat kaikessa rauhassa alemmas seuraavaan viestiin. Yritä päästä eroon muutosvastarinnastasi, ja myönnä, että tämä valkoinen tyhjyys on loistojuttu, parasta aikoihin sitten Siperiaan karkotuksen.


      • Aaltopahvi.kierrätykseen
        Sipirja kirjoitti:

        Voin vastata ylläpidon puolesta. Uudistusta on suunniteltu ja ehkä jopa testattu jo vuoden ajan, ja kaikki toimii loistavasti. Pientä viilausta on aina, mutta kehitys kehittyy, kaikki muuttuu lakkaamatta paremmaksi, Suomessa on työvoimapula ja on vain haasteita, ei vaikeuksia. Opit kyllä pitämään valkoisesta ajan kanssa, ja opit lukemaan rauhassa vain yhden viestin kerrallaan ja sitten skrollaat kaikessa rauhassa alemmas seuraavaan viestiin. Yritä päästä eroon muutosvastarinnastasi, ja myönnä, että tämä valkoinen tyhjyys on loistojuttu, parasta aikoihin sitten Siperiaan karkotuksen.

        Siperiaan koko kehitysjoukko!!!!


    • GoodByeSuoli

      Uudistus on täysin epäonnistunut.

    • Ihan omituinen tämä sivusto nyt kyllä on...

    • hienoa

      Hyvää on ainakin ettei mainoksia näy! Lieneekö tarkoituksella, vaiko virhetoiminto?

      • keskeneräistä

        ipadillä on täyttä tyhjää, oikeasti n. 5cm ylhäällä kun avaat sivun.
        Jokaisen viestin välissä on n. 2cm tyhjää ja välillä se 5cm. myöskin.
        Reunoilla on tyhjää n.3cm.

        Nykyään ei voi zoomata sivua joka oli kaikilla laitteilla ennen juurikin se toimiva, toimiipa se kaikilla muillakin sivuilla, kukaanhan ei millään mobiilisivulla varmaan edes surffaile edes kännyköillä.


    • Hyvästit

      Järkyttävä.

      • voikauhiasentään

        Hiano...hih hih hihhii...


      • Hieno

        Siis aivan helevetin hieno!


    • kolloklljhhlhyk

      Joo surkea

    • Tylsistynytspacekäyttäjä

      Yleensä tykkään muutoksista, mutta tämä on aivan jäätävää! Valkoinen tylsä sivu, keskustelujen välissä kamalasti tyhjää tilaa. Aneeminen etusivu! Tämänhän pitäisi olla viihdesivu, ei mikään verotoimiston kotisivu. Lisäksi kaikki nuo pienet typerät "uudistukset" nimimerkissä ei saa olla välilyöntejä? wtf? Vanhoihin (1v) keskusteluihin ei voi vastata, vain 10 keskustelua etusivulla, mitäköhän vielä paljastuu? Samat ikivanhat tv-ohjelmat pyörii tuolla keskustelu-aluella, vaikka niihin ei kukaan mitään kirjoita. Viestikenttää ei voi venyttää isommaksi, kuten oli ennen. Siis oikeesti, järkyttävää. Tää näyttää ihan joltain html-kurssin välityöltä. Huh!

    • Imekää

      On tämä ihan jäätävää PASKAA...Niinkun olis menty 15 vuotta taaksepäin linkkilistoihin ja muuhun paskaan... Ja tyhjää tilaa aina joka puolella 10 cm..... Voi jumalauta mikä PASKA tämä sivusto on nykyään!

    • qwertty

      Tätä uudistusta oli tekemässä 3 henkilöä... voihan.....!

      • ihmejuttu

        Eihän tänne pääse edes aloitusta tekemään, ja vastaaminenkin on aivan melkeinpä mahdotonta.
        Kertokaa nyt, miten voi jonkun keskustelun avata?


      • 8645
        ihmejuttu kirjoitti:

        Eihän tänne pääse edes aloitusta tekemään, ja vastaaminenkin on aivan melkeinpä mahdotonta.
        Kertokaa nyt, miten voi jonkun keskustelun avata?

        Olisko vaikka tuosta joka palstalla näkyvästä sinisestä napista, jossa lukee "Aloita uusi keskustelu".


    • joo-

      Mitä tässä olen näitä lueskellut ja hieman uutta palvelua käyttänyt, niin mikähän idea oli julkaista näin raakile versio uudesta toteutuksesta? Monia vanhoja, vuosia olleita ominaisuuksia hävitettiin samalla kertoen, että tuodaan aikanaan sitten takaisin jos tarvetta jne..

      Muutosvastarintaa aina on uudistuksissa. Siitä tässä nyt ei välttämättä olisi kuitenkaan täysin kyse. Mutta ei käyttäjät katoa, tottuvat pikkuhiljaa näihin 'parannuksiin' mitä tässä on tehty ja asia unohtuu. Vähän niin kuin pankitkin parantavat aina palveluaan :P

    • ihan syvältä tää uusi suomi24..kerään kimpsut ja kamppeet minäkin ja sanon..HASTALAVISTA BABY

    • hanskathukassa

      Yritin löytää paikkakuntapalstaa mutta mihin lie piilotettu. Vaikuttaako näkymään se että käytössäni on Lumia? No ei kannata vastata koska en löydä vastaustakaan täältä. Pyh.

    • näinonnäreet

      Susi jo syntyessään.Parempi olis jo lopettaa koko pelleily.

    • IHAN SURKEA!! taidan poistaa koko profiilin.. ei täällä ole enää mitään minkä ta
      kia tänne tulisi.

    • Surkeaa

      Kuuntelisitte palautteita, lähes 100% on pettyneitä uusittuihin sivuihin. Jotain meni todella pieleen. Esin. tyhjät välit... miksi? Ennen näki yhdellä vilkaisulla monta viestiä, nyt saa koko jan rullata ja vaihdella sivuja. Onko se muka parannus? Takaisin vanhaan!

    • Tyhmä

      Taysin susi touhu! Hanurista. Viisauta ei kaikilla....

    • nihhh

      Miksi niin järkyttävästi tyhjää tilaa: lohkojen välissä on tyhjää, sivun alareunassa monta senttiä tyhjää, sivuilla tyhjää. Jos levitän selainikkunan koko näytön leveydelle, niin noin 2/3 sivualasta on tyhjää. Ja silti navigointipalkki on kiinni keskusteluissa. Ei järin hyvää tilankäyttöä eikä palvele ketään.

      • hghghghghgh

        Tämä tyhjä tila on kuin olisi kärpäsenä autiomaassa tai valtameressä, täysin susi, vaikka susikin on sentään laatua eläinkunnassa. Tästä tulee mieleen myös ensimmäinen keksitty tietokone, joka oli lähes huoneen kokoinen järkäle, Kyllä näkyy hyvin, mutta on alkeellinen..ja tönkkö!!!


    • Fonttia_pienemmäksi

      Tässä uudistuksessa tehtiin täsmälleen samat virheet kuin viimeksi Tiede-lehden keskustelupalstalla. On yritetty tehdä mobiiliversio ja tehty sivustosta tietokoneen näytöltä lukukelvoton. Tabletteja ja mobiililaitteita on nimenomaan kritisoitu siitä, että niiden näkymät on kuin tehty näkövammaisille - heitä mitenkään halventamatta - mutta tavan käyttäjä odottaisi näkymiinsä enemmän substanssia. Viimeksi sivustoilla oli tällaiset näkymät joskus vuonna 1994. Tämä uudistus perustuu samaan virheelliseen oletukseen kuin Windows 8, että tietokoneet vaihtuisivat puhelimiin ja tabletteihin. Niin ei tule käymään, koska kaikki vakava työ tehdään edelleen perinteisillä koneilla joissa on näppäimistö, kunnon näyttö ja tarpeeksi kapasiteettia. Suljette näin käyttäjistä pois juuri maksukykyisimmän osan eli koneella työtä tekevät.

      • Aiheettaenempään

        Uudistus johti kutakuinkin katastrofaaliseen lopputulokseen.


    • trolleja

      Ette ole sitten estäneet massapostitusta... huh huh

    • nimimerkki____

      Onpas todella surkea uudistus.
      Ei tee enään mieli edes tulla koko sivustolle. Edellinen oli hyvä ja nykynen surkee.
      Harmi että hyvä sivusto piti pilata.

      • ei-hyvä

        Niimpä, hyvä sivusto pilattiin täysin. Itse en enää käytä tätä sukeaa tekelettä, ennen kuin ylläpito ilmoittaa ottavansa sen vanhan selkeän ja paremman ulkoasun takakaisin, en ennen.

        Kumma kun ylläpito ei tajua että uudistuksia VOI tehdä ilman että ulkonäköön kosketaan.


    • Kapusta

      Joku kerkesi hyökätä näköjään tänne palstalle.

    • vjhjh

      Täysin samaa mieltä,aivan järkyttävä.

      • oikein

        Plussa sulle


      • jfjfjfjfjfjfj

        Onko noilla uudistajilla aivoja, tuli vain mieleen....


      • luulija-
        jfjfjfjfjfjfj kirjoitti:

        Onko noilla uudistajilla aivoja, tuli vain mieleen....

        on...luulisin.


    • joo-oo

      itse myös sitä mieltä että tämä uusi on lähinnä vitsi vanhan rinnalla. Lähes kaikessa mitä aikaisemmin olen käyttänyt tulee vain ilmoitus että ups etsimääsi sivua ei löytynyt. Ketä uudistus palvelee

    • apuaaa123

      Luulin tulleeni Kelan sivuille. Harvinaisen kamalat sivut, vaikka eihän nyt tästä sen kummempaa voisi kuvitellakaan.

    • Lukihäiriöinen

      "Ulkoasua on suunniteltu pitkään ja siinä on pyritty palvelemaan tasapuolisesti erilaisia käyttäjiä päätelaitteesta riippumatta."

      Ettäkö suuniteltu pitkään?

      Ethän sinä nyt voi tuollaista väittää sielä pokkana tai voit mutta aineissaan on pitänyt olla,eihän tälläistä moskaa tee kuin 1 vuotiaat pikku lapset,kerroppa meille oliko pentuja ne suunittelijat?

      Olihanhan se katainenkin täysi pentu ja häppäs mäelle karkuun,onkos ne teidän suunittelijat häipynyt myös,siltä nimittäin näyttää,mitään todellista parannusta ei ole tullut mihinkään,sielä tehtiin huononnus suunitellusti.

      Ja takuulla ei ole olleet järjen jättiläisiä ne heput.

      Seon vähän aina kun uudistusta tehdään niin eihän mene sinne päinkään,ei pitäisi pentujen päästä koneelle kun ei tiedä mistään mitään,ja teitä saata-noitako pitäs vielä neuvoa,ei per-kele.

      Kyllä te suunnittelijat ja kaveerajat nyt politte syvimpään pas-kaan.

      • ppprprprprprp

        Niinhän ne perustelee, että suunniteltu pitkään, mutta lopputulos on surkea, siitä ei pääse mihinkään, oli suunniteltu pitkään tai ei...Nämä suunnittelijat eivät ilmeisesti ole näitä käyttäjiä, keskustelijoita.....tämä on järkyttävä.


    • vanha_käyttäjä

      "itse myös sitä mieltä että tämä uusi on lähinnä vitsi vanhan rinnalla. Lähes kaikessa mitä aikaisemmin olen käyttänyt tulee vain ilmoitus että ups etsimääsi sivua ei löytynyt. Ketä uudistus palvelee"

      Komppaan tota. Ite en pääse edes kirjautumaan sivuille (yli 10 v. ollut sama profiili). Upsista vaan tulee todellakin! :(

      • Nautin_nyt

        Ainakin MINUA palvelee. Olen hyvin tyytyväinen uudistukseen. Etusivu on selkeä, eikä täynnä hömppää. Hömppäähän täältä löytyy, jos sitä kaipaa. Itse käytän lähinnä etusivun alaosan linkkilistaa, treffejä ja sähköpostia, välillä lueskelen ja kommentoin keskusteluja tai chattaan. Joten nämä kaikki toimii ja löytyy hienosti täysin ongelmitta. Mielestäni uudistus on paras mitä suomi24-aikanani eli noin 16 vuoden aikana on tapahtunut. Olen hyvin hyvin tyytyväinen tähän uudistukseen. Se edellinen uudistus teki etusivusta ihan mainos-hömppä-krääsä-sivun, eikä adblock-ohjelmatkaan oikein saanut sivua siitiksi, kun siinä oli keskusteluista niin paljon hömppäotsikoita, jotka veivät tilaa ja linkit olivat todella alhaalla pitkän skrollauksen takana. Nyt linkit ovat hyvin ja välilehdet selkeät. Sisäänkirjautuminenkin selkeä. Erittäin onnistunut uudistus minun mieleinen ja täydellisesti palveleva - nyt tekee mieli vain laulaa: Hei älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot! Tietysti ne joskus sitten taas tekee sen....


      • päänikusi
        Nautin_nyt kirjoitti:

        Ainakin MINUA palvelee. Olen hyvin tyytyväinen uudistukseen. Etusivu on selkeä, eikä täynnä hömppää. Hömppäähän täältä löytyy, jos sitä kaipaa. Itse käytän lähinnä etusivun alaosan linkkilistaa, treffejä ja sähköpostia, välillä lueskelen ja kommentoin keskusteluja tai chattaan. Joten nämä kaikki toimii ja löytyy hienosti täysin ongelmitta. Mielestäni uudistus on paras mitä suomi24-aikanani eli noin 16 vuoden aikana on tapahtunut. Olen hyvin hyvin tyytyväinen tähän uudistukseen. Se edellinen uudistus teki etusivusta ihan mainos-hömppä-krääsä-sivun, eikä adblock-ohjelmatkaan oikein saanut sivua siitiksi, kun siinä oli keskusteluista niin paljon hömppäotsikoita, jotka veivät tilaa ja linkit olivat todella alhaalla pitkän skrollauksen takana. Nyt linkit ovat hyvin ja välilehdet selkeät. Sisäänkirjautuminenkin selkeä. Erittäin onnistunut uudistus minun mieleinen ja täydellisesti palveleva - nyt tekee mieli vain laulaa: Hei älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot! Tietysti ne joskus sitten taas tekee sen....

        Älää ny ellu omaa tekelettä yritä kehua . Tää ei mee läpi . Pälli


    • vtunitkijä

      Älä poraa, fontit on parempia tässä nykyisessä

      • ei-hyvä

        Ja taas ylläpito koittaa epätoivoisesti kehua omaa surkea paskaansa. Miksei niille mene jo jakeluun että haluamme vanhan toimivan takaisin.


      • koshmosh

        Jos pitää zoomin sivun defaulttina, niin fontti on hyvä periaatteessa, mutta liian suuri. Mutta kun tätä sivustoa on pakko käyttää zoomi -2, jottei joudu istumaan puolimetriä kauempana, ja muutenkin tarpeellinen, että näkee riittävästi viestejä. Silloin en erota kunnolla i ja l kirjaimia toisistaan, eikä johdu näkökyvystä tai näytöstä. Eli fontti on kehno, vaikka fonttikoko on silloin vieläkin "normaalia" kokoa suurempi zoom -2:lla.


      • Nautin_nyt
        ei-hyvä kirjoitti:

        Ja taas ylläpito koittaa epätoivoisesti kehua omaa surkea paskaansa. Miksei niille mene jo jakeluun että haluamme vanhan toimivan takaisin.

        Hei, kuules, meitä käyttäjiä on erilaisia. Ei ylläpidon tarvii kehua - saisivat kyllä, koska uudistus on erittäin onnistunut ja selkeä MINUN mielestäni. Aikasempi oli pelkkä mainos-hömppä-krääsä-etusivu, nyt on hyvä ja selkeä. Älä itke, minä siedin, kun oli pakko sitä edellistä ja nyt on meidän vuoro taas saada meidän mieleinen sivusto. Laulelen vain onnellisena nyt:"Hei, älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot..."


      • Nautin_nyt
        koshmosh kirjoitti:

        Jos pitää zoomin sivun defaulttina, niin fontti on hyvä periaatteessa, mutta liian suuri. Mutta kun tätä sivustoa on pakko käyttää zoomi -2, jottei joudu istumaan puolimetriä kauempana, ja muutenkin tarpeellinen, että näkee riittävästi viestejä. Silloin en erota kunnolla i ja l kirjaimia toisistaan, eikä johdu näkökyvystä tai näytöstä. Eli fontti on kehno, vaikka fonttikoko on silloin vieläkin "normaalia" kokoa suurempi zoom -2:lla.

        No, mun silmälaseille ihan passeli fontti ja koko. Nääkin asiat on vähän tai siis täysin ihmisen silmistä kiinni. Jollakin, kuten minulla, on huonompi näkö kuin sinulla. Onneks fonttikokoa voi tosiaan muuttaa omille silmille sopivaksi. Näähän on vaan ctrl ja ctrl- -ongelmia, eli ei yhtään mitään.


      • niinoikkein
        ei-hyvä kirjoitti:

        Ja taas ylläpito koittaa epätoivoisesti kehua omaa surkea paskaansa. Miksei niille mene jo jakeluun että haluamme vanhan toimivan takaisin.

        Plussa sulle


      • ei-hyvä
        Nautin_nyt kirjoitti:

        Hei, kuules, meitä käyttäjiä on erilaisia. Ei ylläpidon tarvii kehua - saisivat kyllä, koska uudistus on erittäin onnistunut ja selkeä MINUN mielestäni. Aikasempi oli pelkkä mainos-hömppä-krääsä-etusivu, nyt on hyvä ja selkeä. Älä itke, minä siedin, kun oli pakko sitä edellistä ja nyt on meidän vuoro taas saada meidän mieleinen sivusto. Laulelen vain onnellisena nyt:"Hei, älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot..."

        Paljonko ylläpito maksaa että hehkutat heidän paskaansa?


      • huihuhluhh
        Nautin_nyt kirjoitti:

        No, mun silmälaseille ihan passeli fontti ja koko. Nääkin asiat on vähän tai siis täysin ihmisen silmistä kiinni. Jollakin, kuten minulla, on huonompi näkö kuin sinulla. Onneks fonttikokoa voi tosiaan muuttaa omille silmille sopivaksi. Näähän on vaan ctrl ja ctrl- -ongelmia, eli ei yhtään mitään.

        Mobiililaitteille suunniteltu sivusto, mutta mobiililaitteella ei pysty zoomaamaan. Helvetin pieni fontti ja senttimetreittäin tyhjää valkoista joka puolella. Vakuuttavaa työtä suorastaan.


      • Nautin_nyt
        ei-hyvä kirjoitti:

        Paljonko ylläpito maksaa että hehkutat heidän paskaansa?

        Kuulepas natisija, hanki sinäkin oikea elämä, ettei pelkästään suomi24 ole kaikki, mitä elämässäsi on. Silloin huomaat, että ei kenenkään tarvitse maksaa sinullekaan, kun on mukavaa ja suomi24 toimii ihan niin kuin pitääkin. Minä olen tyytyväinen suomi24-uudistukseen ja ihan ilman mitään korvauksia.


      • Nautin_nyt
        huihuhluhh kirjoitti:

        Mobiililaitteille suunniteltu sivusto, mutta mobiililaitteella ei pysty zoomaamaan. Helvetin pieni fontti ja senttimetreittäin tyhjää valkoista joka puolella. Vakuuttavaa työtä suorastaan.

        No tohon mobiilisovellukseen en voi kommentoida, koska ei tule käytettyä suomi24 juurikaan muulla kuin läppärillä. Todella todella harvoin olen kännykällä katsonut aikani kuluksi. Eikös täällä ole natinaa pikemminkin siitä, että fontti on liian suuri, eikä liian pieni. No, mutta sitten vaan fonttia isoksi ja läppäreillä saa ctrl- niin pieneksi, kun ikinä haluaakaan.


      • ei-hyvä
        Nautin_nyt kirjoitti:

        Kuulepas natisija, hanki sinäkin oikea elämä, ettei pelkästään suomi24 ole kaikki, mitä elämässäsi on. Silloin huomaat, että ei kenenkään tarvitse maksaa sinullekaan, kun on mukavaa ja suomi24 toimii ihan niin kuin pitääkin. Minä olen tyytyväinen suomi24-uudistukseen ja ihan ilman mitään korvauksia.

        Perusteleppas kunnolla miksi nämä selkeä sivut ovat muka myrkkyä? http://web.archive.org/web/20141004100410/http://www.suomi24.fi/


      • vanha_takas_pls

        Oikein surku tulee, kun katselee tuota toimivaa kokonaisuutta, joka tämä ennen oli.
        Nykyinen on todella, kuin win8 erehdys, josta ms joutuu ottamaan pakkia reilusti, kun kukaan ei halunnutkaan niitä typeriä duplopalikoita tietsikan ruudulle.


      • fonttimies
        ei-hyvä kirjoitti:

        Ja taas ylläpito koittaa epätoivoisesti kehua omaa surkea paskaansa. Miksei niille mene jo jakeluun että haluamme vanhan toimivan takaisin.

        En halua koska on paremmat fontit


      • hyväuudistus
        koshmosh kirjoitti:

        Jos pitää zoomin sivun defaulttina, niin fontti on hyvä periaatteessa, mutta liian suuri. Mutta kun tätä sivustoa on pakko käyttää zoomi -2, jottei joudu istumaan puolimetriä kauempana, ja muutenkin tarpeellinen, että näkee riittävästi viestejä. Silloin en erota kunnolla i ja l kirjaimia toisistaan, eikä johdu näkökyvystä tai näytöstä. Eli fontti on kehno, vaikka fonttikoko on silloin vieläkin "normaalia" kokoa suurempi zoom -2:lla.

        Mä istunkin 3 metriä kauempana 60 tuumaisen television edessä.

        Loistavat fontit, KIITOS ylläpito ja tiimi!


      • fontit.aivan.sama
        hyväuudistus kirjoitti:

        Mä istunkin 3 metriä kauempana 60 tuumaisen television edessä.

        Loistavat fontit, KIITOS ylläpito ja tiimi!

        Ketä tässä foniti kiinnostaa kun mikään ei toimi ja tyritty kaikki mahdollinen. Kaikki perustoiminnotkin kadotettu ja spämmärit hallitsee palstoja!!!


      • ddddddd
        ei-hyvä kirjoitti:

        Ja taas ylläpito koittaa epätoivoisesti kehua omaa surkea paskaansa. Miksei niille mene jo jakeluun että haluamme vanhan toimivan takaisin.

        Toivotaan ja mitä ilmeisemmin keskustelijat katoavat, tätä hölmöyttä ei viitsi katsella. Tämä haukkumispalsta on nyt paras.


    • hähähehehe

      Aika paljon fanaattisesti negatiivisia käyttäjiä on täällä kommentoimassa. Melkein voisi luulla, että sivustossa olisi jotain vikaa...

      • No ylläpidon asenne on "negatiivinen palaute" vastaan "muut käyttäjät"

        Eli jos 100.000 valittaa viestipuun puutteesta, niin ylläpidon logiikan mukaan 900.000 on tyytyväisiä sen puutteeseen


    • yrjö

      Ei aukea sähköpostit, ei mitkään sivut välillä, ja "pakko" sanoa, minua suorastaan kuvottaa tuo kuva, ukko ilman aivoja ja päälakea, vai kuvanneeko se suomi24:ää??? Oksettava, etova, kuvottava!

    • mobiilikäyttäjä

      Jos tämän uudistuksen on määrä palvella paremmin mobiilikäyttäjiä niin metsään meni.
      Koko ajan saa olla selaamassa alaspäin kun viestejä näkee yhden kerrallaan hyvällä tuurilla.
      Aihealueet pomppaavat valikosta esiin kun niille sattuu sopimaan ja toimimisenkin kanssa on toivomisen varaa.

      Pitänee keksiä jokin muu nollaamiskeino, uusi sivusto ei miellytä pätkääkään visuaalisesti saati toiminnoiltaan.

    • Miksiköhän ihmessä se yhteisö piti poistaa, Chat ainoa palvelu jota täällä olen käyttänyt, mutta osa sitä oli muiden chattilaisten lisääminen kaveriksi, kuvien näkeminen ja muiden tietojen jako joita nykyisiin profiileihin ei saa. kuinka alkeellisia on koodarit jos kuvanlisäyskin on niin hankala toteuttaa?

      • Oon kanssasi täysin samaa mieltä!!!Minäkin käytin tosi paljon yhteisöä ja sitä ennen galleriaa joka oli muuten parempi kuin tuo yhteisö.Olis tosi ihanaa jos suomi24 tajuis palauttaa gallerian.TURHA TOIVO!!!!


      • Lähes jokaista asiaa, myös yhteistön poistoa voidaan perustella SISÄPIIRIN VALTAVALLA ENEMMISTÖLLÄ... Oli se sitten viestipuu tai vanhojen lukitus tai mikä tahansa


      • Hei,

        Yhteisö suljettiin, mutta tiettyjä osia siitä tullaan tekemään uuteen palveluun. Esimerkiksi muiden käyttäjien seuraaminen/kaveriksi lisääminen on työlistalla, samoin yksityisviestit. Uutta palvelua kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa ja teillä on mahdollisuus vaikuttaa.

        Jos enemmistö käyttäjistä toivoo jotain ominaisuutta, jota työlistalta ei jo löydy, se voidaan sinne lisätä. Viestimme avoimesti käyttäjille kaikkien tutkimusten tuloksista, koska periaatteemme on, että kaikille päätöksillemme pitää olla peruste.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


      • suomi24 kirjoitti:

        Hei,

        Yhteisö suljettiin, mutta tiettyjä osia siitä tullaan tekemään uuteen palveluun. Esimerkiksi muiden käyttäjien seuraaminen/kaveriksi lisääminen on työlistalla, samoin yksityisviestit. Uutta palvelua kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa ja teillä on mahdollisuus vaikuttaa.

        Jos enemmistö käyttäjistä toivoo jotain ominaisuutta, jota työlistalta ei jo löydy, se voidaan sinne lisätä. Viestimme avoimesti käyttäjille kaikkien tutkimusten tuloksista, koska periaatteemme on, että kaikille päätöksillemme pitää olla peruste.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24

        Tosin enemmistön toive vaatisi yli 500.000 käyttäjää... Näihän te olette sanonut.

        Eli jos 1000 käyttäjää antaa palautetta jossa kaivataan viestipuuta, niin teidän logiikalla miljoona ei sitä kaipaa... Tämän kerroitte kehitysversiossa


    • pitkäpinna

      Näin on ! Tähän loppu suomi24:n käyttö ,rajansa kaikella.

    • kustille

      Kyllä meni pahasti metsään tämä uudistus

    • Kyllästynyt1

      Palauttakaa vanha systeemi takaisin! Ei tää toimi mobiilisti ja vielä vähemmän tietokoneen ruudulla. Eipähän tarvitse tätäkään sivustoa enää käyttää,pitäkää tunkkinne.

      • Hyvätfontit

        Hyvin toimii telkkarissa. Eteenpäin on menty.


      • volvo.on.kinkkitraktori
        Hyvätfontit kirjoitti:

        Hyvin toimii telkkarissa. Eteenpäin on menty.

        Samsungin romuisssa?? Mistä puhut? Eteenpäin? Volvon penkkiä oot siirtäny likemmäs tuulilasia??????


      • Lgee
        volvo.on.kinkkitraktori kirjoitti:

        Samsungin romuisssa?? Mistä puhut? Eteenpäin? Volvon penkkiä oot siirtäny likemmäs tuulilasia??????

        Eteenpäin on menty. Loistavat fontit ja palstakin on nyt kevyempi eli parempi selata.

        Kiitos ylläpito uudistuksesta!


      • lgee
        volvo.on.kinkkitraktori kirjoitti:

        Samsungin romuisssa?? Mistä puhut? Eteenpäin? Volvon penkkiä oot siirtäny likemmäs tuulilasia??????

        Vielä sen verran selvennystä, että jos jolle kulle on järkytys että palsta on "keventynyt"

        Mutta koittakaa ymmärtää että kun jollekkin palstalle kerää aikojen saatossa koko ajan enemmän ja enemmän toimintoja ja lisää ja lisää tavaraa, niin ennen pitkää se alkaa jumittamaan. Juurikin näin sille vanhalle kävi, eli oli jo hidas roskaläjä.

        Oikein hyvä karsia kaikki turha tauhka pois ja jos jollekin palveluille on OIKEASTI kysyntää, niin katsoa sitten asiaa uudestaan.

        Oikein Zeniläisen ihailtavaa ylläpidolta, Kiitos!


      • säälittävää-touhua

        ja niin läpinäkyvää :DDD ylläpito kehuskelemassa taas tökerön epäonnistuneita tuotoksiaan... ;) mutta turhaa esitystä kaikki. Ja niinhän ne on sen ainoan edistyksenkin pilaamassa vielä, tuomalla mm. turhat kiusapeukut takasin jossain vaiheessa. Laskuthan ilmaantukin jo. Että siihen jumitukseen päin ollaan tässäkin surkuversiossa taantumassa.


    • Fanaattinennegatiivinen

      Upp

    • oikeajore

      Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen tähän uudistukseen kaikinpuolin. Jatkossa näkyy mitä muuta uutta ilmaantuu, niin keskustelusivuille kuin chatinkin puolelle. Kärsivällisyyttä. Keskeneräistä työtähän ei saisi arvostella.

      • hehhehheeee

        Käytä nyt vaan sitä Suoli24 virallista profiilia, turha huudella puskista kun kaikki tunnistaa kuitenkin ;) ja joo, kivahan täällä varmaan lopulta on ylläpitäjien jutella ihan vaan keskenään :D koittakaa siinä sit epätoivolla pitää tää jo pahasti horjuva hökkelikorttitalonne pystyssä..


    • Poropeukalo

      Joo, Tosi Järkyttävä "UUDISTUS"..;;(((( En pääse millään opilla vanhalla käyttäjätunnuksellani lukemaan sähköpostiani vaan piti perustaa uusi nimimerkki ja sitä mukaa uusi sähköposti..;;((((( Jokin on TOSI PAHASTI PIELESSÄ suomi24:n "uudistuksessa!!!!

    • Poropeukalo

      Joo, minulla onnistuu muilla sähköposteilla TÄYDELLISESTI SISÄÄNKIRJAUTUMINEN MUTTA EI MILLÄÄN OPILLA SUOMI24:N SIVUILLA..;;((((((

    • haittalevy

      ei haittaa

    • Mihin hevon helevettiin kommenttini joutui???????????????????

      • Aha, tuo turha meni kyllä perille muttei se varsinainen asia... Uusi yritys. Eli, vähän myöhässä nyt olen tämän viestini kanssa, kun uudistus on jo jonkun kuukauden ollut. Mutta sain vasta palautettua tämän nimimerkin käyttöön, ja olen kuitenkin tätä vuodesta 2008 käyttänyt. Järkytys oli suuri kun pääsin profiiliini. Pelkkä "vapaa kuvaus". Missä ovat muut tiedot ja päivitykset? MISSÄ YKSITYISVIESTIT????? Missä ihmeessä koko yhteisö (siis entinen galleria, joka oli vielä parempi) oikein on???? Toisten profiileja oli mukava katsella ja pidin viestittelystä ja yhteydenpidosta käyttäjien kesken! Eräs erittäin olennainen asia on siis nakattu suohon täältä...
        Ja tämä uusi kökköinen ulkoasu... En tiedä, kaikki on jo sanottu. Tämähän on kuin jostain keskustelupalstojen historian aamuhämäristä vuoteen 2015 paiskottu. Eli siis alkeellinen, huono, paska, alkeellinen, alkeellinen ja yhä edelleen alkeellinen! Varsinainen tekele.
        Aaa, ja se mobiilikäyttö... Paskaa! Kokeiltu on. Ja missä on kunnon haku? Mihin joutui ja - ?
        Olen ollut täällä vuodesta -08, eli aika kersasta asti, mutta nyt en tiedä mitä teen jatkossa. Kiva kun sain nimimerkin palautettua, mutta se ydinasia nimimerkillisyydessä eli kunnon profiilit ja yksityisviestit ovatkin historiaa. Paska uudistus, ei voi muuta sanoa, saatans!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe