Sama Gmail osoite 2:lla

Kyllägooglettaa

Toisin kuin Google väittää sama Gmail osoite voi olla useammalla henkilöllä. Omani on muotoa minaitse(at)gmail.com. Jollakin, posteista päätellen, tamperelaisella, silmälasejakäyttävällä, lentämällä koulutustilaisuuksiin menevällä ja hotellissa majailevalla melkein lääkärillä, joka vielä tekee kämppäremppaa on tili muotoa mina.itse(at) gmail.com. Koska google ei noteeraa pistettä menevät postimme surkeesti sekaisin. JA GOOGLEEN EI SAA MILLÄÄN YHTEYTTÄ, että voisi selvittää asian. Tietääkö joku yhtään puhelin numeroa, email-osoitetta, palautusanto laatikkoa, josta vastattaisiin???.

44

7297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Kyllägooglettaa

        Kokeiltu on, ei toimi. Ottaa kuvakaappauksen, mutta ei vastaa henkilökohtaisesti, vaan tieto käytetään ohjeitten antamiseen yleisellä tasolla. Mitä ikinä sitten tarkoittaakin.


      • Anonyymi
        Kyllägooglettaa kirjoitti:

        Kokeiltu on, ei toimi. Ottaa kuvakaappauksen, mutta ei vastaa henkilökohtaisesti, vaan tieto käytetään ohjeitten antamiseen yleisellä tasolla. Mitä ikinä sitten tarkoittaakin.

        fi ja com... ei ole sama


    • Silloin ei voi mitään palautteen suhteen.

      • Anonyymi

        ET AINAKAAN ÄLYÄSI! se jäi niuvaan!


    • faktaa

      Tuo ei pidä paikkansa. On olemassa vain yksi absoluuttinen käyttäjätunnus / sähköpostiosoite ja se on ilman yhtäkään pistettä. Voit itse kokeilla lähetää postia tai vaikka KIRJAUTUA tunnuksilla gmailiin ne kaikki ovat sinun:

      minaitse(at)gmail.com
      m.inaitse(at)gmail.com
      mi.naitse(at)gmail.com
      min.aitse(at)gmail.com
      mina.itse(at)gmail.com
      minai.tse(at)gmail.com
      minait.se(at)gmail.com
      minaits.e(at)gmail.com
      m.i.n.a.i.t.s.e(at)gmail.com

      Ne viestit jotka sinulle ovat päätyneet on _vahingossa_ lähetetty sinulle, siksi että osoite on kirjoitettu väärin. Gmailissa ei ole mitään ongelmaa. Se miksi niitä tulee lisää johtuu varmaan siitä että osoite on tallentunut lähettäjälle, joka sitten käyttää sitä aina uudelleen.

      • yksi_mahdollisuus

        Joo, oma osoitteeni sisältää välipisteen. Kirjauduin kokeeksi sisään ilman välipistettä onnistuneesti.
        Ongelmasi voisi selittää sellainen tyypillinen ohjelmointimoka, että Gmail sallii kyllä uuden osoitteen muodostamisen välipisteen lisäämällä (tai pois jättämällä), koska sellaista osoitetta ei vielä ole. Itse sähköpostiliikenteessä tätä ei sitten huomioidakaan...


      • Anonyymi

        MILTÄ NOIN MUUTEN TUNTUU OLLLA VAJAKKI!


    • löhölöhö

      Vai kahdella? Tuohan toimii vaikka kahdellakymmenellä. Kaikki eri henkilöitä ja eri puolilla maapalloa. Se siitäkin gmailin fiksuudesta ja sen kehujista.

    • Kirjeenkantaja

      Todisteet on nyt. Kyllä voi olla. Minulle alkoi tulla salkkuraportteja sijoitusyhtiöstä, lehden tilausvahvistuksia jne. Kyseessä samanniminen henkilö. En löytänyt tietä Googlen asiakaspalveluun. Luulen, että järjestelmä on luotu "muuhun" tarkoitukseen, kuin palvelemaan viestintää.

      • näinpänäin

        on, todellakin on.
        Oman nimen toisinpäin kääntäminen tai joku muu persoonallinen juttu, sillä yksilöityy.
        Ei se sähköpostipalvelin pysty näkemään oletko just se pölösen anni, joka asuu Näreenkadulla jolla on se paise hanurissa.
        Mutta kun kirjoitat osoitteeksesi polonen.ann@ tms, yksilöi kyllä.
        Gmail ei sentään niin fiksu ole että pärstäkuvasta vertaa, saati siitä hanurista sitten :D

        Siis lyhyesti, osoitteen voi vaihtaa, serveriä ei.


    • dubbeldoppel

      Suomessakin toimii kahdelle. Minulla ja vaimolla on sama osoite ja hyvin toimii.
      Turhaa horisette.

      • maale

        Hei miten olette saaneet toimimaan molemmille saman? Minulla ja miehelläni myös sama sähköpostiosoite mutta mieheni ei pääse kirjautumaan sisään! Näkee kyllä meille tulleet postit, kiitos vastauksesta.


      • hyvinpelaa12
        maale kirjoitti:

        Hei miten olette saaneet toimimaan molemmille saman? Minulla ja miehelläni myös sama sähköpostiosoite mutta mieheni ei pääse kirjautumaan sisään! Näkee kyllä meille tulleet postit, kiitos vastauksesta.

        Ihan normaaliin tapaan toimii.


    • Vähän_myös_ongelmaa

      Joku lähettää englanninkielistä tekstiä tuttavilleni gmailin osoitteellani. Lähettäjänä olen minä, mutta ei sitä viestiä ole minun postistani lähetetty. Näin on käynyt ainakin kolmelle tuttavalleni.
      Miten se on mahdollista?

      • öjlk

        Sähköpostin "lähettäjä"-kentässä olevalla nimellä ei ole välttämättä mitään tekemistä sen kanssa, mistä sähköposti on oikeasti lähtenyt.

        Roskapostittajan vanha keino saada ihmiset tarttumaan täkyyn, käyttää oikeita nimiä ja osoitteita lähettäjän paikalla. Mahdollisesti jopa vastaanottajan omasta (tai kaverin) osoitekirjasta varastettuja tietoja.


    • Imappipoppi
    • Todennakoisyys

      Siinä on käynyt niin, että tämä "melkein lääkäri" on antanut väärän eli sinun sähköpostiosoitteesi.

      Toisin sanoen hänen oikea sähköpostinsa on vaikka muotoa [email protected] TAI [email protected] tms. tms.

      Kokemusta on tällaisesta ja siitä, että kirjoittaa osoitteensa sitten muotoon [email protected] TAI [email protected] niin poisti tulee perille, kokeiltu on.

      • Anonyymi

        MENE LÄÄKÄRIIN!


    • Hopsis_aloittajalle
    • Hopsis_aloittajalle
    • hohjaa

      Ei voi ymmärtää, miksi joku ottaa itselleen sähköpostiosoitteen tyyliin "minä[email protected]". Vaikka sen kakkosen itse muistaisikin laittaa aina paikalleen, muut eivät sitä muista. Ja pahimpia on tietysti ne, jotka eivät muista sitä itsekään.

      Omaan gmail-luukkuun tipahtelee jatkuvasti posteja, jotka on tarkoitettu toiselle henkilölle. Kaikkein paras oli, kun jopa googlelta tuli viesti, josta selvisi että minun osoitteeni (minä[email protected]) on ilmoitettu tilin minä[email protected] "varaosoitteeksi". WTF?

    • Eihän se ole sama osoite.

    • ljdfkwegftuwegu

      Kuuleppas nyt. Vika ei ole googlen, vaan tyhmien ja huolimattomien lähettäjien.

      Minulla on itsellä sama vika. Minulla on osoite: etunimi.sukunimi(kissanhäntä)gmail.com ja minulle tulee monein samannimisten posteja. Jo ainakin tuhat kpl ja mukana tullut osoitteisto on valtava.
      Olen sitten lähetellyt niitä takaisin ja saanut tietää, että osoitteessa olisi pitänyt olla jokin lisäkirjain tai numero, jota lähettäjät ei ole muistaneet siihen kirjoittaa. Yksinkertaisesti luullaan, että täytyyhän tärkeällä henkilöllä olla osoite etunimi(.)sukunimi jne. Sitten lähetetään viesti etunimi sukunimi ja se tulee minulle, kun ei muisteta laittaa sitä puuttuvaa lisää, mikä ei ole nimen osa.
      Jotkut on niin varmoja oikeinkirjoituksestaan, että väittävät minun pelleilevän.

      Miksei kansa opi käyttämään osoitekirjaa, joka sisältyy kaikkiin postisovellutuksiin webmailia myöten?

    • lääkäriä_jututtaa

      Aloittajan kai pitäisi ottaa yhteyttä siihen lääkäriin ja kertoa ongelmasta.

      • Anonyymi

        Todellakin noin!


    • kfhjasgggh

      Ei ole samaa useilla käyttäjillä. Minulla on juuri sama ongelma.
      Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että suomalaiset käyttäjät, ne jotka postia lähettävät eivät käytä osoitekirjaa, vaan tempaavat osoitteen omasta päästään.
      Jos osoite on sukunimietunimi, tai päinvastoin jotakin niin nämä muistaa vain tuon nimen ja luulee, että osoite on ainoastaan nimet, vaikka todellisuudessa siinä on jokin lisäkirjain tai numero.
      Muisti siis pettää ja otetaan helpoin vaihtoehto, täytyyhän kuuluisuudella olla osoite omalla nimellä.
      Olen saanut tuosta syystä ainakin tuhat viestiä, jopa joulupukilta ja muilta silmää tekeviltä, paitsi en presidentiltä. Keräytynyt osoitteisto on myös valtava, koska lähettäjät ei edes osaa piilottaa osoitelistaa.
      Internet pitäisi kieltää suomalaisilta kokonaan kyvyttömyyteen vedoten.

    • Bartwurg

      Jos gmailissa olisi tällainen virhe, ihmiset saisivat jatkuvasti toistensa viestejä ja ongelma olisi korjattu vuosia sitten. Kyllä näissä on kyse vaan siitä, että joku on kirjoittanut osoitteen väärin tai kertonut sen väärin. Itse olen saanut pari-kolme kertaa sähköpostiini jollekin saman nimiselle tarkoitettuja sähköposteja, mutta nämä eivät varmasti ole kaikki hänen vuosien aikana saamansa viestit, eli suurin osa menee aivan oikein. Näin ollen voidaan päätellä että virhe on muualla kuin gmailissa.

      • geemeilinhyljännyt

        Googlen sivuilla oli vielä vuosi sitten selitys tästä. Ei ole enää. Joskus aikoinaan pisteillä oli väliä. Itsekään en saanut pisteversiota omasta nimestä, mutta pisteettömän sain. Google myönsi sivuillaan, että "saatat saada muille kuuluvaa postia..." Jostain syystä tämä on jäänyt ilman suurempaa huomiota. Ihan piruuttani olen pitänyt vanhan osoitteeni ja käyn välillä katsomassa, mitä kivaa sinne on tullut. Olen kyllä kertonut tuolle kaimalle, että tulee sun posteja tännekin.


      • Anonyymi

        Ei siinä mitään virhettä ole, virheet on K0LLIN päässä!


    • atatat.net

      Mitä tuossa on ihmettelemistä? Minulla ja vaimolla on ollut sama yhteinen emailosoite yli 20 vuotta ja jo paljon ennen kuin mitään Googlea tai gmailia oli olemassakaan. Hyvin on pelannut eikä spammia tule.

    • Anonyymi

      Minulla on sama ongelma, en saa Googlen Suomi puh numeroa tietooni että voisin soittaa,

      • Anonyymi

        Turhaan niistä ilmoittelee. Sehän on vain kivaa kun voi seurata kaimojen elämässä tapahtuvia käänteitä yllättäen ja pyytämättä saapuvien meilien kautta.

        Itselle mieleen on jäänyt kaiman jenkeistä ostama paita, mistä paidan myynyt firma lähetti kuitin minulle. Toisessa tapauksessa lentoyhtiö lähetti minulle kaiman ostaman lentolipun (istumapaikka koneessa yms tarkat lentotiedot). Kolmannessa tapauksessa hotelli kiitti kaiman yöpymisestä minua ja pyysi antamaan palautteen saadusta palvelusta.

        Näitä tosiaan riittää kun gmail-osoitteen ottaa etu- ja sukunimikaimat. Minulla sattuu olemaan se perusversio ja kaimoilla sitten muuten sama, mutta jokin yksilöivä numero sukunimen perässä. Ja kun se numero syystä tai toisesta unohtuu tai putoaa pois, niin minulla riittää lystiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan niistä ilmoittelee. Sehän on vain kivaa kun voi seurata kaimojen elämässä tapahtuvia käänteitä yllättäen ja pyytämättä saapuvien meilien kautta.

        Itselle mieleen on jäänyt kaiman jenkeistä ostama paita, mistä paidan myynyt firma lähetti kuitin minulle. Toisessa tapauksessa lentoyhtiö lähetti minulle kaiman ostaman lentolipun (istumapaikka koneessa yms tarkat lentotiedot). Kolmannessa tapauksessa hotelli kiitti kaiman yöpymisestä minua ja pyysi antamaan palautteen saadusta palvelusta.

        Näitä tosiaan riittää kun gmail-osoitteen ottaa etu- ja sukunimikaimat. Minulla sattuu olemaan se perusversio ja kaimoilla sitten muuten sama, mutta jokin yksilöivä numero sukunimen perässä. Ja kun se numero syystä tai toisesta unohtuu tai putoaa pois, niin minulla riittää lystiä.

        Saimaansekoojalla on jutut jä häiriköintiaiheet vähissä!


    • Anonyymi

      Joo, kyllä tulee nimikaiman s-postia väliin kahdenkin. Oma osoite yhteenkirjoitettuna ilman pistettä, ja pisteellä olevaa postia ilmaantuu aika ajoin, siis gmailin postia.

      • Anonyymi

        EI OLE TULLUT SINULLE EIKÄ KENELLEKÄÄN MUULLEKAAN, LOPETA TUO VALEHTELU.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EI OLE TULLUT SINULLE EIKÄ KENELLEKÄÄN MUULLEKAAN, LOPETA TUO VALEHTELU.

        Ja kaveri ei ole osannut vaihtaa salasanaa ja päässyt eroon samalla sähköpostilla ratsastajasta? Toisaalta vasta 9 vuotta olluna aikaa miettiä siirtoja jotta..


      • Anonyymi

        LOPETA SEKOILU!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        LOPETA SEKOILU!

        Mihinköhän viestiin ongelmasi liittyy vai jäikö aamulääkkeet ottamatta?


    • Anonyymi

      Sama minulla. Olen saanut ainakin tuhat toisikke samannimisille tarkoitettuja viestejä.
      Laskuja, kauppakirjoja, arkaluontoisia tietoja, onnitteluja, sopimuksia jne.

      Tein aikoinaan tyhmästi. kun tein osoitteen omalla nmellä.
      Totuus on kuitenkin se, että muilla ei ole samaa osoitetta, vaan kirjoittajat jättävät osoitteeseen kuuluvan lisä kirjaimen tai numeron pois huolimattomuuttaan.
      On ollut joskus väittelyitä lähettäjien kanssa ja olen saanut lapsellisia vastuksia.

      Älä yritä savustaa googlea, vaan niitä, jotka osoitteen väärin kirjoittavat.
      Kyllä se siitä. Minulla kesti ainakin 10 vuotta.

      • Anonyymi

        Se on juuri noin. Ensimmäisenä Gmailin tilin avaava Ville Virtanen saa perusosoitteen. Toisena tulevalle ilmoitetaan että perusosoite on jo käytössä ja tarjotaan just jotain ville.virtanen2 -osoitetta. Sitten soppa onkin valmis. Jälkimmäinen VV vuokraa auton ja ei kiireessä muista painottaa sen kakkosen merkitystä osoitteessaan. Niinpä meilit lähtee sille, joka ekana sai sen perusosoitteen.

        Kokemusta on omalla kohdalla siitä kun itsellä on perusosoite ja eräällä julkisuuden henkilöllä (täyskaima) on lisänumerollinen osoite. Niin minulle tulee lentobuukkaukset ja hotellien srvostelulinkit ja muut viestit ihan jatkuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on juuri noin. Ensimmäisenä Gmailin tilin avaava Ville Virtanen saa perusosoitteen. Toisena tulevalle ilmoitetaan että perusosoite on jo käytössä ja tarjotaan just jotain ville.virtanen2 -osoitetta. Sitten soppa onkin valmis. Jälkimmäinen VV vuokraa auton ja ei kiireessä muista painottaa sen kakkosen merkitystä osoitteessaan. Niinpä meilit lähtee sille, joka ekana sai sen perusosoitteen.

        Kokemusta on omalla kohdalla siitä kun itsellä on perusosoite ja eräällä julkisuuden henkilöllä (täyskaima) on lisänumerollinen osoite. Niin minulle tulee lentobuukkaukset ja hotellien srvostelulinkit ja muut viestit ihan jatkuvasti.

        Eikä tarvitse olla kaima eikä mikään: Joku alkoi omalla kohdallani jakamaan s-posti osoitettani kaikkiin paikkoihin, mistä oli vuokraillut asioita ja jätti palauttamatta tavarat ja laskut tuli sähköpostiini. Ensimmäisiin jaksoin vastailla vielä, mutta sitten vaihdoin sähköpostiosoitteeseen, jossa ei ole enää omaa nimeäni ja suljin vanhan. Sen verran paljon nimikaimoja, että tuskin tulee mitään palautetta. Ainoa tapa netissä toimia on anonyymiys.


    • Anonyymi

      Patologisella valehtelijalla on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita, myös tilanteissa, joissa valehtelu ei olisi välttämätöntä.

    • Anonyymi

      K0LLIMAAT0RILLA PAK0TTAVA TARVE HÄIRIKÖIDÄ

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe