Anna palautetta Suomi24:n uudistuksesta!

Hei,

Keräämme palautetta Suomi24:n uudistuksesta. Mielipiteesi on meille tärkeä, joten anna meille hetki aikaasi ja vastaa kyselyyn.

https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=297336402&_k= YxpmFqGf-1y4mG35CIyOumcROyAF8R6XE-lOn8ICtPxTG3VeTyksZxeCmPmFIbDf&_hid=S24_palautekysely_2_15

Tulemme julkaisemaan kyselyn tulokset myöhemmin.

Kiitos jo etukäteen!

Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

116

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enpäsä

      Miksi teette näitä kyselyitä, kun paremman tuloksen saatte lukemalla esim tätä palstaa?

    • Aaltopahvi.kierrätykseen

      Miksi tämä pyyntö näkyy ainoastaan suomi24 etusivulla ja tällä palstalla? Eikö tiedottamisesta ole edelleenkään opittu yhtään mitään? Tällä palstalla tehty kirjoitus katoaa huomiseen mennessä sivulle kaksi, eli unohduksiin.

      Laittakaa takaisin se Tiedotteet palsta ja linkki viimeisimpiin tiedotteisiin niin että näkyvät joka ikisellä sivulla Suomi24:lla, jokaisessa palvelussa, niin Postissa, Treffeissä, Chatissa kuin Tarjouksissakin. Ja asiasta myös Facebookissa kuin Twitterissä ja sähköpostilla.

      Vaikuttaa että palautetta ei oikeasti edes haluta. Tämä tänne palstalle ja etusivulle laitettu viesti on vain kasvojen pesu Suomi24:lta - on tehty mitä käyttäjille luvattu.

      • tiedotteet.takaisin

        Tiedotteet sivun oikeaan reunaan vitsilaatikon (Luetuimmat) alle


      • todellarehellistä
        tiedotteet.takaisin kirjoitti:

        Tiedotteet sivun oikeaan reunaan vitsilaatikon (Luetuimmat) alle

        Joo, luetuimmissa viestejä missä vastauksia 0 tai 1 ..

        Tätäkin olen kysynyt ylläpidolta jo vuosia sitten. Vastaus oli että vitsailu on niin hauskaa.. nyt sitten yrittävät esittää niin rehellisitä, niin rehellistä .. pellejä koko porukka tyystin.


    • herää.pahvi

      Tälle palstalle pitää nykyisin eksyä ja kuka idiootti käy Suomi24n etusivulla??

    • nevö.höörd

      Mikä on tällainen palautekysely missä ei ole kerrottu mitään aikataulusta? Siis mihin asti aikaa antaa se palaute. "myöhemmin" on Suomi24 sanastossa sama kuin "ei koskaan"

    • turhavaiva

      Mitä merkitystä tälläsillä kyselyillä on kun ei käyttäjiä kuitenkaan kuunnella ja teette lopulta ihan vaan miten ite lystäätte? Vai onko se sitä varten että voidaan tehdä mahdollisimman päinvastoin kun mitä käyttäjien enemmistö haluais?

    • eipaljoainnosta

      Kun te seuraavan kerran teette uudistuksia, niin kannattaisi varmaankin juoda ne kehitysnesteet vasta kehittelyn jälkeen.
      Koko Suomi24 on nykyään sellainen sivusto, että ei kiinnosta uudet tekohengitykset.
      Kuollutta lehmää on turha yrittää lypsää.

    • palautetta.kehiin

      Etusivulla linkin teksti "Anna palautetta Suomi24:n uudistuksesta" ei kerro sitä mitä pitäisi. Tekstistä ei käy ilmi että linkki vie kyselyyn. Nyt varmasti valtaosa mieltää linkin tarkoittavan palautepalstaa.
      Eikö siellä ylläpidossa kukaan mieti ennenkuin laitetaan julkijakoon asioita? Vai onko tarkoituskin antaa virheellinen viesti ja piilottaa asia kaikin keinoin? Etusivulla ei käy kukaan ja täältä kyselyä ei löydä kukaan!

    • Nyt se pää kiinni, NYT PÄÄ KIINNI!!!!!!! Julkinen palaute on päivän selvää monissa asioissa joten antakaa olla, ei kiinnosta noi teidän kyselyt ja teitä ei kiinnosta julkinen palaute tai teidän omat lupauksenne

      • MiksiNäin

        Vedäppä happea välillä! Voit itsekin liittyä sinne sisäpiiriin joka on KAIKILLE avoin. Mistä siis kiikastaa? Haluat vain huutaa kovaan ääneen että kaikki on perseestä ja ihan päin vittua. Välillä annat itsestäsi fiksun kuvan ja annat hyviä kehitysvinkkejä ja välillä heittäydyt mahallesi lattialle lapsimaista itkupotkuraivaria varten. Se on sirullista...


      • MiksiNäin kirjoitti:

        Vedäppä happea välillä! Voit itsekin liittyä sinne sisäpiiriin joka on KAIKILLE avoin. Mistä siis kiikastaa? Haluat vain huutaa kovaan ääneen että kaikki on perseestä ja ihan päin vittua. Välillä annat itsestäsi fiksun kuvan ja annat hyviä kehitysvinkkejä ja välillä heittäydyt mahallesi lattialle lapsimaista itkupotkuraivaria varten. Se on sirullista...

        Onhan palstalla muitakin sisäpiiriläisiä kuin minä... Ongelma on vain se että sisäpiirin palaute on 100% erilaista kuin julkinen palaute, sattumaako?


    • kivasivu

      Vastattu on. Kiva,että sai laittaa omia ehdotuksia.Uskon kyllä,että niitä luetaan.

      • Kiitos vastaamisesta!

        Terkuin,
        Elina
        Suomi24


      • kivasivu

        Älkää sitten hirveästi pahoittako mieltänne näitten valittajien takia. Kaikki varmasti sielläkin yrittää parhaansa.Tietty katkot palvelussa minuakin harmittaa,mutta meidän hyväksihän tätä laitetaan.


      • kivasivu kirjoitti:

        Älkää sitten hirveästi pahoittako mieltänne näitten valittajien takia. Kaikki varmasti sielläkin yrittää parhaansa.Tietty katkot palvelussa minuakin harmittaa,mutta meidän hyväksihän tätä laitetaan.

        Ei tätä meidän hyväksi kehitetä, vaan ylläpidon hyväksi, versiosta 2009-2011 luovuttiin puutteelisten palvelutehojen vuoksi ja nyt (yritetään) korjata omia mokia


    • Tasoatasoatasoa

      1) Haku -kenttä 1. sijainen: jospa jokin aihe kiinnostaa ja haluaa tutkailla jälkeenpäin, mihin suuntaan juttu ajautuu, haku olisi ehdoton. Kaikki aiheet eivät kiinnosta. (Eikö konvertointi
      vanhasta ohjelmasta onnistunut?)
      2) Keskustelunavauksen alta mainokset kannattaisi siirtää sivutilaan: siis se, missä on kokoelma kasvokuvia (ei kiinnosta)
      3) Päivän aiheista pidempi lista näkyviin ja pelkästään aiheiden nimen perusteella,
      jolloin 1. sivulle mahtuisi 50-60 aihetta. Pitäisi olla valikko: päivän viimeiset 50 aihetta tai päivän kaikki aiheet.
      4) Olisiko aiheellista, että kirjoittaja ottaisi ensin kantaa, mikä aihealue ja aihealueen vieressä voisi olla laskuri, kuinka monta aloitusta on tullut.
      5) Voisi eritellä yleiset keskusteluaiheet ja henkilökohtaiset vuodatukset.
      6) Ehkä jotain kontrollia suosittelen: siivoaisin kaikki alapää-viittaukset, siivoaisin kaikki kirosanat, jne. siis jotain tyyliä sentään kandeis yrittää.....................
      7) Ja sitten ihan asiallisuus voisi olla kliffa hyve: onks jändee, kun mistä tahansa voi kirjoittaa, mitä vain ja miten vain........ÄO??

    • Heippa,

      Seuraamme myös palstoja päivittäin ja keräämme palautetta talteen. Kyselyllä pyrimme kuitenkin tavoittamaan myös niitä, jotka eivät välttämättä halua jakaa ajatuksiaan julkisesti. Kyselyllä saamme myöskin selkeää dataa siitä, mikä on isommalle joukolle tärkeää. Esimerkiksi voimme ratkaista eri ominaisuuksien prioriteettijärjestyksen nojautuen numeraaliseen tietoon.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • Olisit voinut mainita vielä "mikäli palaute ei miellytä meitä, uhkailemme tarvittaessa jopa poliisilla ja erotamme luotsit jotka ovat jossain palautteessa (kuten viestipuu) julkisen enemmistön kannalla"


      • pienen.piirin.kysely

        Laitahan Elina kiireesti tiedotusta kyselystä!!!
        Tämä kyselylinkin piilottaminen tälle paslatlle ei palvele ainakaan tarkoitusta, ei semminkään epämääräinen palautepyyntö Suomi24:n etusivulla.


      • palaute.hukkaan

      • ellu_hevonvittuun

        Suksivittuun ellu


      • moottorisahalla-alas

        Itse ehdotan että viestipuuta ei tarvita. Suurin enemmistö lienee sitä mieltä, että sille ei ole mitään tekoa ja suuren enemmistön päätökset ratkaisevat.


      • moottorisahalla-alas kirjoitti:

        Itse ehdotan että viestipuuta ei tarvita. Suurin enemmistö lienee sitä mieltä, että sille ei ole mitään tekoa ja suuren enemmistön päätökset ratkaisevat.

        Enemmistö ei ratkaise mitään, vaan SISÄPIIRI johan se on nähty.

        Se tuskin ketään haittaa ylläpidon lisäksi että saa klikattua viestipuun käyttöön kuten oli 2009-2011


      • Miehenlogiikkaa

        Oliskohan jo aika tehdä JOTAIN asian suhteen eikä vetkutella näitä selviä ohjelmointi mokia!
        Ja taas samaa mokaa jatkuu tässäkin asiassa,olis kirveellekin töitä ja paljon sittenkin.
        Eli oikea nimimerkki olisi : Miehen logiikkaa eikä suinkaan Miehenlogiikkaa,mikä lienee jotain kapulakielistä löpinää.


      • neuvoton

        apua..vaihdoin salasanan kun kerran käskettiin..unohtui tietystinnii.!nyt en saa vaihdettua salasanaa..aina vaan "virhe,virhe"..oli viikonlopun kiinni ja jatkuu vaan.eeiii vastausta..24lta..ei pääse "sisäpiiriin".


      • dumps

        Suomi24 ja Elina,kun s24 päätti tehdä tämän nykyisen päivityksen ei s24 sella ilmeisesti ollut mitään hajua siitä,miten uudet päivitykset toimivat jatkossa lähdettiin toteuttamaan kiireesti projektia jota ei hallittu,nyt esim chätistä toiseen vaidettaessa jokainen kerta pitää uudelleen kirjautua missä vika? ja kuten s24 sanookin kehitys ei pääty näemmä koskaan se menee huonompaan suuntaan.


      • ummeli7777

        Ainakin 70 palstalla o todella ongelma saada viestiä lähetetyksi.
        Huonommaksi vain meni;((


      • Kyllä menee halut kirjoitella,Tämä on ihan hanurista;((((((


    • serto

      No nämä sivut on taas totaalisesti jumissa.Oiskohan aika kehittää uudestaan.

    • jumipaskaakokoilta

      joka sivulla, rullat senku pyörii minuuttitolkulla ja sitten

      504 Gateway Time-out
      The server didn't respond in time.

      502 Bad Gateway
      nginx


      - Pitäkää tunkkinne!!

      • testaantuotannossa

        Älkäähän nyt viitsikö. Jokaisella joka on joskus toiminut alalla ymmärtää että uuden kehittämisessä esiintyy aina pieniä lasten tauteja..


    • vittu-mitä-paskaa

      Pesemättömällä vitulla on ajateltu, kun tätä uudistusta suunniteltiin.

    • hdfg

      Hyvä että olitte vienyt tuon kyselyn toiselle palvelimelle. Siis selvästikin toisen firman palvelimelle, kun se toimi samaan aikaan kun tämä sivusto tarjosi vain
      504 Gateway Time-out
      502 Bad Gateway

    • viestipuu.kyselyssä

      Nosti. Vastatkaa. Kannattakaa viestipuuta!

      • pahvit.kierrätykseen

        Miksi nostit???? Tätä ei saa nostaa takaisin, painukoon unholaan...

        Syy on se että tällä postauksella Suomi24 myöhemmin tulee väittämään että kaikilta on kyselty, on ollut julkinen kysely asiasta. Ja paskat julkinen - tälle palstalle pitää oikein eksyä kun ei ole enää edes PALAUTE-linkin takaa löydettävissä. Suomi24 ei halua edes julkista palautetta vaan pelkästään palautelomakkeella ja sähköpostitse. Tämän palstan merkityksen suomi24 ylläpito on tahallisesti nollannut.

        Jos Suomi24 haluaa julkisen kyselyn tehdä, heidän täytyy myös julkisesti esittää se pyyntö ja tehdä selväksi että aiheesta on KYSELY, EI PALAUTE!

        Etusivulla on asiasta: "Anna palautetta Suomi24:n uudistuksesta!" Useampi luulee että on linkkimtälle palstalle, ei mihinkään kyselyyn. Samahan se on tämän postauksen otsikon kanssa, ei siitä todellakaan ilmene että haluavat vastauksia kyselyyn!!

        Tiedottaminen ei ole koskaan toiminut Suomi24:lla ja nykytilanne vienyt tiedottamisen vielä kehnommaksi kun kaikki entiset palstat on kokonaan hävitetty. Ei ole enää Tiedotteet palstaa ja siitä viimeisimmät näkyvillä sivuilla.

        Jos kyselyyn ei tule vastauksia, saattavat jopa Suomi24n pahvit käsittää että nöin ei voidakaan toimia!


      • pahvit.kierrätykseen

        Ja sitäpaitsi. Sisäpiirille on jo mennyt OIKEIN SÄHKÖPOSTILLA kutsu osallistua kyselyyn. Sähköpostilla on hoidettu se että kaikki sisäpiiriläiset ovat mukana, muista viis!


      • kysely_ei_tavoita

        Totta, harva löytää tänne. Ja useimmat aktiivikäyttäjät eivät käy pääsivullakaan vaan valmiilla kirjanmerkeillä, joten hekään eivät tiedä mitään kyselystä.

        Jotta kysely oikeasti tavoittaisi KAIKKI, pitää sen näkyä joka sivulla esim. heti luetuimpien listan jälkeen tai sitä ennen. Tai jopa keskustelupolun yläpuolella punaisella.


      • kysely_ei_tavoita kirjoitti:

        Totta, harva löytää tänne. Ja useimmat aktiivikäyttäjät eivät käy pääsivullakaan vaan valmiilla kirjanmerkeillä, joten hekään eivät tiedä mitään kyselystä.

        Jotta kysely oikeasti tavoittaisi KAIKKI, pitää sen näkyä joka sivulla esim. heti luetuimpien listan jälkeen tai sitä ennen. Tai jopa keskustelupolun yläpuolella punaisella.

        näinhän kerran oli, varmana tavoitti JOKAISEN, tosin kyselyssä ei kyselty lainkaan KIISTAN ALAISISTA asioista koska tulos olisi ollut niin erilainen kuin "sisäpiirin enemmistöllä"


    • Kerroitte joku kuukausi sitten tekevänne rikosilmoituksen kun enemmistö on kaivannut liikaa viestipuuta, tuli vaan mieleen että suostutteko sovitteluun tai kirjalliseen menetelmään tai menettekö heti oikeuteen?

      Entä paljonko vaaditte korvausta todistelukustannusten lisäksi, tai tyydyttekö siihen että viestipuuta toivoneet saa sakkoa :)

    • Annoin.toivoin

      Ainakin minä toivoin sitä takaisin..

      12345678901234567890
      Hassua, että kirjoitusikkuna on nyt kooltaan 4 riviä korkea ja 20 merkkiä pitkä.
      Tabletti käytössä, toimi paremmin vielä viikko sitten.

    • löpöitlöp

      Aika pelle kysely oli missä ehdoteltiin ainoastaan jo vanhoja ja poistettuja ominaisuuksia.

      Esimerkiksi missään ei näkynyt kyselyssä nappia mistä voisi lukea lukemattomat viestit ketjussa ja pomppia eteenpäin. Sitäkin on ylläpidolle ehdotettu, mutta jos kaikki uudet parannus ehdotukset (ei siis vanhojen ominaisuuksien palautus) jätetään huomioimatta, niin eihän tämä sivusto tule koskaan kehittymään.

      Itse uskon vakaasti noiden kysymyksien perusteella, ettei mitään kehitystä tule tapahtumaan ja se mikä on jo tehty on tehty ja lukkoon lyöty, eli mistään ja millään kehitysehdotuksilla ei ole mitään vaikutusta.

      Ei sinne listaan oltu lisätty mitään kehitysehdotuksia mitä tälläkin palstalla on ehdotettu, vaan ainoastaan vanhoja poistettuja ominaisuuksia. Nyt sitten ylläpito palauttaa vanhoja ominaisuuksia ja esittää kuin ne olisivat suuria uudistuksia. Pelkästään sivuston ulkoasua on muutettu ja vähennetty ominaisuuksia joita nyt sitten "palautellaan". Mitään parannus ehdotuksia ei ole kuunneltu, koska uudet sivustothan ovat jo tehty, että ihan turhaa löpinäähän tämä on. Löpistään sitten :D Löpötilöp köp ja löp

      Surkea esitys ylläpidolta.

      • wref

        "Aika pelle kysely oli missä ehdoteltiin ainoastaan jo vanhoja ja poistettuja ominaisuuksia."

        Siinä pellessä kyselyssä oli lopussa tyhjä laatikko, johon sai lisät omat kommentit ja toiveet vapaamuotoisesti. Itse ainakin kirjoitin siihen pitkän litanian. Eihän noihin kyselyihin voi ikinä laittaa kaikkea mahdollista valmiisiin vaihtoehtoihin, tai siitä tulisi kilometrien mittainen kysymyslista.


      • Vaikokö
        wref kirjoitti:

        "Aika pelle kysely oli missä ehdoteltiin ainoastaan jo vanhoja ja poistettuja ominaisuuksia."

        Siinä pellessä kyselyssä oli lopussa tyhjä laatikko, johon sai lisät omat kommentit ja toiveet vapaamuotoisesti. Itse ainakin kirjoitin siihen pitkän litanian. Eihän noihin kyselyihin voi ikinä laittaa kaikkea mahdollista valmiisiin vaihtoehtoihin, tai siitä tulisi kilometrien mittainen kysymyslista.

        Juurikin näin! Minäkin kirjoitin siihen laatikkoon omat toiveeni. En edes odota, että ne kaikki toteutetaan mutta ainakin on esitetty mielipide.

        Kunhan vaan muistetaan, että palaute tulee asiallisesti niitä saatetaan kuunnellakin. Todennäköisesti nämä "haistakaa vittu saatanan idiootit"- palautteet joutavat suoraan roskiin.


      • tätä.toivoin
        Vaikokö kirjoitti:

        Juurikin näin! Minäkin kirjoitin siihen laatikkoon omat toiveeni. En edes odota, että ne kaikki toteutetaan mutta ainakin on esitetty mielipide.

        Kunhan vaan muistetaan, että palaute tulee asiallisesti niitä saatetaan kuunnellakin. Todennäköisesti nämä "haistakaa vittu saatanan idiootit"- palautteet joutavat suoraan roskiin.

        Minä toivoin, että ylläpito lukisi ja vastaisi täällä ja että ilmoitettuihin toiveisiin, kehitysehdotuksiin ja vikoihin reagoitaisiin.


      • Näinsemenee
        wref kirjoitti:

        "Aika pelle kysely oli missä ehdoteltiin ainoastaan jo vanhoja ja poistettuja ominaisuuksia."

        Siinä pellessä kyselyssä oli lopussa tyhjä laatikko, johon sai lisät omat kommentit ja toiveet vapaamuotoisesti. Itse ainakin kirjoitin siihen pitkän litanian. Eihän noihin kyselyihin voi ikinä laittaa kaikkea mahdollista valmiisiin vaihtoehtoihin, tai siitä tulisi kilometrien mittainen kysymyslista.

        TAJUATKO että niitä on täällä ehdoteltu TURHAAN!!

        Mitään uusia ehdotuksia ei ole siis kuunneltu, koska siellä oli ainoastaan vanhoja. Muutenhan ne olisivat olleet siellä listalla äänestettävänä!!


      • sameoldsongand
        Näinsemenee kirjoitti:

        TAJUATKO että niitä on täällä ehdoteltu TURHAAN!!

        Mitään uusia ehdotuksia ei ole siis kuunneltu, koska siellä oli ainoastaan vanhoja. Muutenhan ne olisivat olleet siellä listalla äänestettävänä!!

        Lisäksi meinaatko että ne uudet ehdotukset saavat paljon ääniä kun niitä ei ole laitettu sinne toivottujen ominaisuuksien listalle äänestykseen ollenkaan .. lupaillaan kyllä, mutta tämä kaikki on Farssi. Kaikki kyselypohjatkin on tehty jo aikoja sitten. Ei sinne mitään uusia ehdotuksia ole otettu ..


      • ymmärryshoi
        Vaikokö kirjoitti:

        Juurikin näin! Minäkin kirjoitin siihen laatikkoon omat toiveeni. En edes odota, että ne kaikki toteutetaan mutta ainakin on esitetty mielipide.

        Kunhan vaan muistetaan, että palaute tulee asiallisesti niitä saatetaan kuunnellakin. Todennäköisesti nämä "haistakaa vittu saatanan idiootit"- palautteet joutavat suoraan roskiin.

        Mielestäni palautteessa merkitsee _ainoastaan_ se onko siinä asiaa ja ehdotettu asia on järkevä. Omasta mielestäni on aivan sama vaikka se olisi kirjoitettu Indokiinaksi, jos siinä palautteessa on järkeä. Vaikka joku kirjoittaisi kaunokirjoituksella, mutta palautteessa ei ole asiaa, niin mielestäni SE menee roskiin.

        Asioissa kun pitäisi keskittyä asioihin eikä henkilöihin.


    • Vastattunna

      Vastattu.
      JosS24 pyytää palautetta tuolla lomakkeella, niin eikös se ole se lomake tärkeämpi kuin tähän ketjuun vastailu? Asiattoman kielen käyttö on varsinkin tuomittavaa ja osoittaa kirjoittajissa sivistymättömyyttä ja moukkamaisuutta.

      • puurot.ja.vellit

        Sulla menny puurot ja vellit sekaisin! Lomake on kysely uudistuneen suomi24 osalta onnistuimsesta ja jatkohaaveista..
        Palaute on vapaamuotoista palautetta tällä palstalla. Ja palautetta voi antaa mistä tahansa suomi24 palveluista, ei pelkästään iidistuneesta keskustelusta tai etusivusta mistä kysely on tehty.

        Toki tämän palstan lähtölaskenta annettiin jo kun PALAUTE-linkki viekin palautelomakkeelle!


      • palautesivu

        Joo, PALAUTE-linkin pitäisi tulla tähän foorumiin niin kuin välillä oli ollutkin. Onko nyt niin, ettei @suomi24 enää seuraa tätä palstaa?

        Ja täällä sitten pitäisi olla tarjolla palautelomake samalla lailla kuin oli aiemmalla PALAUTE-sivulla joskus ollutkin
        http://keskustelu.suomi24.fi/suomi24-kehitysversio
        ja siellä (nyt toimimattomina) USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET JA TYÖLISTA sekä PALAUTELOMAKE.


      • palautteet_ja_tiedotteet
        palautesivu kirjoitti:

        Joo, PALAUTE-linkin pitäisi tulla tähän foorumiin niin kuin välillä oli ollutkin. Onko nyt niin, ettei @suomi24 enää seuraa tätä palstaa?

        Ja täällä sitten pitäisi olla tarjolla palautelomake samalla lailla kuin oli aiemmalla PALAUTE-sivulla joskus ollutkin
        http://keskustelu.suomi24.fi/suomi24-kehitysversio
        ja siellä (nyt toimimattomina) USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET JA TYÖLISTA sekä PALAUTELOMAKE.

        Tai aihealueissa voisi olla Palautteet-sivu ja samalla myös Suomi24:n tiedotteet, kuten oli ennenkin.


    • näin_se_toimii

      Kuten näkyy, ei yhtään ylläpidon vastausta. Turhaa löpinää siis tämä avaus.

      • herää.pahvi

        Avaa se linkki avauksesta. Siellä on kysely. Ei tähän ketjuun mitään palautetta ole tarkoitus kerätä!!!!!


    • Asiallisuutta.pyydetään

      Ylläpito lukee.

      Jokaiseen valitusvirteen ei erikseen ole aiheellista kommentoida.

    • NOSTO-

      NOSTO

    • ääliöt

      Olette karsineet keskusteluja jotka koskevat byrokratiaa, psykiatrian hoitoja ym valtaapitäviin kohdistuvaa. Oletteko saaneet jotain korruptiorahaa poliittisilta päättäjiltä? Kyselynne on pelkkää utelua joka kohdistuu kyselyn vastaajaan. Toimintanne on mennyt törkeäksi sananvapauden rajoittamiseksi!

    • tiedottaa

      NOSTO ensimmäiselle sivulle.

    • Mitä hyötyä palautteesta on koska enemmistöpalaute vaatisi satoja tuhansia palautteen antajia kuten olette itse todenneet

    • jarrujako

      Sivusto on tullut ERITTÄIN HITAAKSI AVAUTUMAAN, MIKÄ JARRUTTAA?

    • Joko alatte kertomaan mitä helvettiä se "puunäkymä" tarkoittaa?

    • juuuuuuuuuu

      Fuck off , ääääsvibe !

    • GunlögJakobstad

      Olen jo lähes täysin siirtynyt G-Mailiin.Sielä on kapasittettia ja voit olla vama että sähköpostisi kulkee,eikä tule vanhojen viestien katoamisia,kuten suomi24:ssa.Suomi24 lähinnä viihde juttu.

    • Tosihuonouudistus

      Koko palsta on jatkuvasti jumissa eikä keskusteluita meinaa löytää. Tämä uudistus oli syvältä.

    • Kirjauduin, kirjoitin muutaman rivin kommentin, yritin lähettää.
      Kone rupesi jankuttamaan, etten ole kirjautunut.
      No laitoin nikkini, ei tullut laskutehtävää, kone vaan jankutti, etten ole kirjautunut.
      Sinne meni kommenttini, harmittaa.

      • samat sanat, laitan tuon oman kommenttini tännekin.
        Vielä senkin jotenkin kestää että automaattisesti kirjautuminen katkeaa muutaman kymmenen minuutin kuluessa. Mutta kun se näy missään. Vain kun esim. laitat kommenttia, herjataan, ettet ole kirjautunut.

        Niinpä sitten pitää ensin kirjautua ulos jotta voi kirjautua uudestaan.

        No kun kirjaudut, yhtäkkiä sivusto heittäytyy siihen edelliseen ketjuun, jota olet lukenut tai sinne kommentoinut. Ja hae taas se oikea ketju, jotta pääset kommentoimaan.

        Kun sitten näppää auki oikean kohdan, ainakin minun kone alkaa heittelemään ketjua. Sitten huomaatkin että aivan väärä lokero on auki.

        Siis ihan oikeasti – onko tarkoitus karkottaa kirjoittajat pois? Ei tämä niin vaikeaa voi olla…


    • akshdch

      Miksi treffit osiossa pidempiä viestiketjuja ei saa ollenkaan auki. Kone vaan lataa ja lataa.

    • applix

      Hei!
      Löysinpä tämän palautekanavan ;-)

      Ensin kiitokset koko Suomi24 keskustelufoorumin ylläpitämisestä. Osallistun satunnaisesti pariin harrasteet-osion alueiden keskusteluun.

      En kyllä valitettavasti löydä mitään kehuttavaa uudistuksessa. Näyttää siltä että on vain seurattu muotivillitystä, jossa sivustoja tehdään kököimmäksi tietosisällön kustannuksella. Liekö mobiilipäätelaitteiden ja tablettien yleistyminen ohjannut tähän, mutta itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia lukea sivustoja pieniruutuisessakaan laitteessa.

      Pahin puute on hakumahdollisuuden poistuminen, joka alentaa koko sivuston arvon ihan radikaalisti. Laittakaa se nyt takaisin ja äkkiä. Muutoin kyllä käyttäjät valuvat muille foorumeille.

      • todellakin_kehitystä

        Käyttäjät näyttävät jo valuneen muille sivustoille ja itsekin seuraan perässä. Kun jotain kehitetään luulisi asioiden laidan parantuneen näin ainakin käyttäjän näkökulmasta. Kun sitten kaikki tuntuu vain pahentuneen niin miksi on tehty massiivinen kehitystyö ihan turhaan. Mikään ei oikein tunnu toimivan.

        Itselle ongelmia tuottanut esim. laskutoimitus ennen viestin lähetystä joka ei hyväksy oikeaa vastausta. Kun sitten peruuttaa viestin ja yrittää muualla niin aivan sama laskutoimitus pamahtaa esiin joka ei taaskaan mene läpi oikeasta vastauksesta huolimatta. Tietyillä aihealueilla ei näy tulevan lainkaan uusia ketjuja koska ilmeisesti sama ongelma koskettaa kaikkia muitakin NETTIKESKUSTELUA EI SIIS VOI ENÄÄ EDES SYNTYÄ. Hienoa, olette luoneet keskustelupalstan jolla ei voi keskustella. Näin sitä pitää, hienoa edistystä ei voi muuta sanoa.


    • Pena21

      kansiot ei edelleenkään aukea postissa, nyt vielä kysyy uutta salasanaa eikä anna vaihtaa !!!???

    • mikävikana

      Missä vika kun monilla näyttää olevan hankaluuksia kirjautua Suomi24 palveluun? Milloin tähän saadaan korjaus? Voisiko ylläpito vastata tähän? Itse onnistun joskus kirjautumaan, mutta yleensä en. Kirjautuessa antaa ilmoituksen, että väärä käyttäjänimi ja/tai salasana. Se ei voi pitää paikkaansa, koska joskus kirjautuminen kuitenkin onnistuu. Olen käyttänyt samaa tunnusta ja salasanaa hyvin pitkän aikaa. Toisella tunnuksella kirjautuminen onnistuu aina, joten vika tuskin on koneessani.

    • NÖRTITASIALLA

      Miksi antaa palautetta? Huono, huonompi huonoin... Kyselette palautetta. No annoin sitä, missä tämä keskustelupalsta on tunnin kuluessa? Jossain, mistä kukaan ei viitsi skrollata sitä. Aiheita tulee tuutin täydeltä, kuka viitsii selata sivuja tunnista toiseen, josko sattuisi osumaan silmään tämä aihe (tai muukaan). Huonommaksi meni.

    • hukkaan.mennyt.kysely

      Missä viipyvät kyselyn tulokset????
      Kyselyhän suljettu jo yli kaksi viikkoa sitten..

      • kaIteritango

        Eihän täällä ole ollut minkäänlaista ylläpitoa vähään aikaan, kun ovat ilmeisesti tutkintavankeudessa.
        On ollut jo parikin juttua lehdissä, joiden mukaan Suomi24 on RKP:n tehostetun tarkkailun alaisena...
        Lakihan muuttui siten, että nettisivujen sisältö on nykyään täysin ylläpidon vastuulla.


      • kaIteritango
        kaIteritango kirjoitti:

        Eihän täällä ole ollut minkäänlaista ylläpitoa vähään aikaan, kun ovat ilmeisesti tutkintavankeudessa.
        On ollut jo parikin juttua lehdissä, joiden mukaan Suomi24 on RKP:n tehostetun tarkkailun alaisena...
        Lakihan muuttui siten, että nettisivujen sisältö on nykyään täysin ylläpidon vastuulla.

        Siis KRP:n tietenkin, mutta varmaan RKP:n hyysäreiden tarkkailussa myös:)


    • rikollisuus.pois

      Ylläpidon naamat julkisuuteen! Rikoksia tehtailevat kiusaavat moderaattorit pois ja tilalle asiallisempaa väkeä!

    • valkoselkärotta

      jaa tääläks kaikki ny jakaa turhaa miälipiteitä?
      määki sitte!
      koittakaa ny jo hemmetti saara noi viruuslinkkie jakajat hemmettii täältä!
      määki ainaki kolme (3) kertaa ole ilmottanu ja silti vaa sama spämmäjä riahuu riveillä.
      mitä hyätyä o ilmottaa, jollette te tee mitää hä?

    • Minkä ihmeen takia viestit lentää taivaan tuuliin tuolla esim. 70 kahvipirtissä??????

    • Tämä meni todella huonommaksi.;((((

    • hyvästi_idiootit

      Annan palautetta: Yläpito on täysin perseestä, ja tekee jostain syystä ihan kaikkea muuta mitä pitäisi!

    • eihoukuttevastaamaan

      Jotenkin tämä uusi layout tökkii.
      Vasemman reunan hakuvalikko menettelee, mutta uusien viestien kirjoittaminen aiempaa köykäisempää. Vai olisiko väärä selain, kun puoli näyttöä on pelkää tyhjää ja sitten nimimerkin kanssa saa taistella, kun se ei hyväksy mitään.

    • Entykkääkoskaonhuono

      Tarviiko jotain palautetta antaa...oikeesti? Ulkoasu on kauhea! Ainakin normaalin tietokoneen näytöllä. Kattokaa nyt tota etusivua. Valkoisen taustan päällä helvetin isoja mainoksia ja jopa samoja mainoksia moneen kertaan. Sivun varsinainen sisältö pienellä ja ja todella niukasti edustettuna. Ei edes erota mainosten joukosta. Kaikki tekstit, fontit ja asettelut aivan järjettömiä ja epämiellyttäviä lukea. Ei tee enää mieli lukea keskuteluja saati kirjoittaa jotain.

      Hirvee määrä outoja juttuja ja bugeja. Esim. tämän palautekeskustelun aihealueen linkkiä ei ole missään, jouduin availemaan monta sivua ennenkuin löysin. Kun klikkaa jonkun keskustelun otsikko, niin keskustelu sivu avautuu viimeisimmän viestin kohdalle. Ei tullut teillä mieleen, että ehkä haluaisin kuitenkin lukea sen ekan viestin ensin?

      Jatkuvat viat toiminnoissa. Tänään päädyin tälle palstalle sen takia, että en pystynyt kirjautumaan profiiliini. Pääsivulla ilmoitti "palvelinvirheestä" ja treffitsivulla "väärä käyttäjätunnus/salasana".

      Suomi24 on ollut ennenkin huonosti hoidettu ja toteutettu palvelu, mutta tämän uudistuksen jälkeen se on vielä huonompi.ö Ei tee mieli käyttää. Treffien takia olen täällä roikkunut, vaikka sekin ottaa päähän. Toimii miten sattuu, jo edellisen uudistuksen jälkeen havaittuja vikoja ei ole koskaan korjattu ja koko homma pyörii muutenkin rahastusta varten kehitettyjen palvelujen ja feikkiprofiilien ehdoilla.

      Ja hei oikeesti, miksi nimimerkeissä ei voi olla välilyöntejä ja näitä vastaavia miksi kysymyksiä riittäisvi vaikka kuinka paljon ja kyllä te ne tiedätte...tällaiset kyselytkin ovat ihan turhia. Te tiedätte mikä täällä mättää, ette vain halua tehdä asialle mitään tai ette osaa... siltä se ainakin käyttäjälle ihan rehellisesti näyttää. Ei ne puheet, vaan ne teot...tiedättehän. Hyvää päivän jatkoa! @suomi24

    • LAITTAKAA SÄHKÖPOSTINI KUNTOON !!!
      VASDTATKAA PALAUTTEISIIN !!!

    • viksa

      huomenta.miksi ei päästä sähköpostiin?

    • halpamakkara

      Sivuston teko on varmasti ulkoistettu joillekkin intialaisille? Joku on eka kertaa päässyt koodailemaan 60centti/h?

    • cpt-Morgan

      Vai että vastaa avauksen linkin. MITEN?
      "Kyselyyn ei voi tällä hetkellä vastata. Kysely on sulkeutunut.. "

      Aivan hanuristahan tämäkin uudistus on, kuten aikaisempikin. Toki ottaa aikansa tottua, mutta ei tähän huonoon totu, ei sitten millään, ehkä ei kannatakkaan. Olen etsiskellyt jo tovin muita kaskustelupalstoja löytääkseni paremman, ja löytyyhän niitä. Kovasti ihmetyttää tuo nimimerkin kirjoitustyyli, omituinen. Miksi se on tuollaiseksi tehty?

    • pentti-kalevi16

      MULTA HAVIS KOKO SAHKOPOSTI SANOO ETTA KAYTTAJA TUNNUS JA SALASANA ON VAARA JA VARMASTI ON OIKEA PASKAKS MENI

      • mies.v31

        älä käytä @suomi.24 loppu osaa, itellä valitti samaa. vaan käyt.nimi ja salasana.


    • sonnid

      siis KOSKA ne profiilikuvien lataukset tulee mahdollisesk, tai edes poistaa oma kuva???!

    • Tämä uudistus on edelleenkin aivan perseestä. Kestää puol päivää päästä sinne palstalle minne haluaa kun kokoajan pitää valikosta valita seuraava osio ja taas seuraava. Ainakin kun kännykällä on ja kaiken lisäksi kokoajan pitää olla latailemassa koko sivua uudestaan joka sekin vie aikaa hitaalla kännykkänetillä. Palauttakaa nyt suosiolla se vanha s24 takaisin tässä uudessa kun ei tee edes yhtään mieli käydä kun on niin hanurista käyttää

      • ei_hyvin_mene

        Niinpä. Tuo ongelma on siis kännykällä, kun pitää ikuisuus veivata sinne oikeaan osioon, tietokoneella se käy sujuvammin kun ei tarvitse joka kerta avata uudestaan sitä keskusteluvalikkoa. Paska tämä uudistus oli joka tapauksessa muutenkin, juuri kun se saatiin hiottua edes jotenkin toimivaksi ja käyttäjät tottuivat siihen, niin sitten tuli tämä...


      • jeej

        Sujuvastihan puhelimellakin navigoi, ei kai sulla ole Nokia 3310 käytössä (tosin sillä ei päässyt nettiin)


      • loisto-uudistus

        Nopealla koneella onnistuu hetkessä.


    • tuhero

      MISSÄ SE KUNNOLLINEN HAKUTOIMINTO VIIPYY?! JA MIKSI EI VOI PEUKUTTAA MUIDEN KIRJOITUKSIA??

      • kiusapeukutperseessä

        Toivottavasti ei enää ikinä voikaan!!!


      • mlukku

        ..juuri näin...ei tänne tarvita mitään peukkuja....olkoon se feissin heiniä.....


    • Asiallisuus

      Turhuuden turhuus -kaikki on turhaa - vanha ja uusi !

    • tympii60

      Hei! Miten suomi24 sivuilta pääsee kokonaan pois? Vai onko tämä sewllainen ikuinen sivu,jota ei voi sulkea? Suomi24 on täynnä roskapostia ja nykyään vielä epäselvempi kuin ennen. En löydä täältä enää mitään.
      Ja haluaisin sellaisen sivun,jossa lukisi että poistaa kaikki postit eikä vain sivu kerrallaan. Näinhän puhelimessakin on mahdollista.

    • En ole päässyt sähköposti saapuneet sivulle johtuuko tämä sivustojen uudistuksesta vai mistä.
      Olisi kiva saada vastaus tähän ongelmaan.

      • http://www.suomi24.fi/palaute


    • mlukku

      Koska saadaan toimimaan sellaiset profiilit joissa on ääkkösiä...(ä,ö å)..ei voi olla vaikea ohjelmalisäys / korjaus.

      • minnaSmiIe

        Pitäishän niiden toimia. Ainaki uusia ääkkösellisiä on voinu tehä. Toki koko homma pilattu sillä että esim. profiili hämärä olemassa, se estää profiilin hamara perustamisen, väittää että jo olemassa.
        Tyypillistä suoli24 tasoa siis..


      • Täällä_vieläkin
        minnaSmiIe kirjoitti:

        Pitäishän niiden toimia. Ainaki uusia ääkkösellisiä on voinu tehä. Toki koko homma pilattu sillä että esim. profiili hämärä olemassa, se estää profiilin hamara perustamisen, väittää että jo olemassa.
        Tyypillistä suoli24 tasoa siis..

        Herää vain kysymys, että miksi sinä pankkiautomatti/pikapankki/pakettiautomaatti/kannyman/minnaSmile roikut täällä edelleen, vaikka täällä ei tunnu olevan mitään hyvää, eikä ylläpitäjä toteuta toiveitasi sivuston muuttamiseksi sinun toiveidesi mukaiseksi?

        Eikö olisi aika siirtyä sellaiselle forumille, mikä miellyttää, eikä aiheuta jokapäiväistä tuskaa? Tai perustaa oma, jonka saa tehdä JUURI sellaiseksi kuin haluaa, eikä tarvitse inistä joka päivä, kun julkista toisten omistuksessa olevaa palstaa ei muuteta yhden spämmääjän toiveiden mukaiseksi?


      • minnaSmiIe
        Täällä_vieläkin kirjoitti:

        Herää vain kysymys, että miksi sinä pankkiautomatti/pikapankki/pakettiautomaatti/kannyman/minnaSmile roikut täällä edelleen, vaikka täällä ei tunnu olevan mitään hyvää, eikä ylläpitäjä toteuta toiveitasi sivuston muuttamiseksi sinun toiveidesi mukaiseksi?

        Eikö olisi aika siirtyä sellaiselle forumille, mikä miellyttää, eikä aiheuta jokapäiväistä tuskaa? Tai perustaa oma, jonka saa tehdä JUURI sellaiseksi kuin haluaa, eikä tarvitse inistä joka päivä, kun julkista toisten omistuksessa olevaa palstaa ei muuteta yhden spämmääjän toiveiden mukaiseksi?

        Luehan sinä nimimerkkini uudelleen. minnaSmile on rekisteröity nimimerkki joten sitä ei voi kirjautumatta käyttää. Kirjoitan vain samalta näyttävällä nimimerkillä


      • minnaSmiIe
        Täällä_vieläkin kirjoitti:

        Herää vain kysymys, että miksi sinä pankkiautomatti/pikapankki/pakettiautomaatti/kannyman/minnaSmile roikut täällä edelleen, vaikka täällä ei tunnu olevan mitään hyvää, eikä ylläpitäjä toteuta toiveitasi sivuston muuttamiseksi sinun toiveidesi mukaiseksi?

        Eikö olisi aika siirtyä sellaiselle forumille, mikä miellyttää, eikä aiheuta jokapäiväistä tuskaa? Tai perustaa oma, jonka saa tehdä JUURI sellaiseksi kuin haluaa, eikä tarvitse inistä joka päivä, kun julkista toisten omistuksessa olevaa palstaa ei muuteta yhden spämmääjän toiveiden mukaiseksi?

        Minulla oikeus kirjoittaa mielipiteeni täällä siinä missä sinullakin.


      • mlukku
        minnaSmiIe kirjoitti:

        Pitäishän niiden toimia. Ainaki uusia ääkkösellisiä on voinu tehä. Toki koko homma pilattu sillä että esim. profiili hämärä olemassa, se estää profiilin hamara perustamisen, väittää että jo olemassa.
        Tyypillistä suoli24 tasoa siis..

        ....no pitäisi ja pitäisi mutta.......
        Uuden nikin voi avata ja se hyväksyy ääkköset-kin....mutta kun sitten yrittää esim. chatissa avata tälläisen profiilin niin esille tulee pelkkä apina ja pahoittelut.....


    • Minun.mielipide

      Loistouudistus!

      Sivut ovat nopeammat, keveämmät, kaikkea turhaa tauhkaa on karsittu mikä on hyvä, välit ovat hyvät, hyvä selata, värit loistavat ja pelkistetyt.

      Vielä kun saadaan kaikki toimintahäiriöt pois ja sellainen nappi millä voi selata uudet viestit, niin tämän hipoo täydellisyyttä!

      Hyvä tiimi!

    • ruutumerkki

      saapuneet, lähetetyt, poistetut ja roskapostikansioihin postien edelle RUUTU, johon voi laittaa X:n, että voi poistaa useamman postin yhtä aikaa, kuin että joka ainut posti pitää käsitellä erikseen esim MAINOS-ROSKAPOSTI, jota tulee todella paljon!

    • Ei_viitsi_enää_täällä

      Palstat ovat täynnään typeryyksiä; Ulostejuttuja, kiroilua, haistattelua jne. Ylläpito ei niitä ehdi / viitsi / halua poistaa, eikä luotseja enää ole.
      Ilmeisesti tämä palsta halutaan vähitellen ajaa alas. Konstit siihen on ainakin tehokkaat. Asiallisia juttuja ei juuri ole näkynyt "uudistuksen" jälkeen, ilmeisesti niitä ei edes haluta.
      Toisaalta, onhan kyllä niinkin, että erilaiset mielenvikaiset ja käytösvammaiset tarvitsevat tällaisen paikan, mihin purkautua ja mihin kirjoitella "hauskoja" juttuja. Ehkä se helpottaa ahdistusta - mene ja tiedä.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe