Jokohan imatralainen ''ISIS-taistelija Joni'' on

mitä_kuuluu

http://yle.fi/uutiset/isis-soturi_joni_kertoo_ylelle_en_ole_paassyt_viela_tappamaan/7827075
Jonin taustoista piirtyy kuva epävarmasta ja epäsosiaalisesta nuoresta, jolla ei ole juurikaan ystäviä. Hän sanoo sen itsekin suljetulla nettifoorumilla:
”Olen yksinäinen tyyppi, joka istuu koneella kaiket päivät.”

Hän kirjoittaa nettikavereilleen, että ennen Allahin tuloa elämäänsä hän oli vaarassa tulla sellaiseksi, jolla ei ole mitään syytä elää.

”Vaikka pääsin islamilaiseen valtioon ja minusta tuli taistelija, olen silti prosessissa löytääkseni itselleni oikean paikan sen sisällä”, hän avautuu Twitterissä helmikuun alussa
Nyt hän on jotakin. Mujahid in the blessed land

26

3171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konepistoolillinenrauhaa

      Sossu antaa rahaa kun kertoo tekevänsä töitä kulttuurinedistämiseksi pohois-karjalassa

    • erkka4

      Nämä palaavat taistelijat aivopestyinä muodostavat valtiollisen turvallisuusuhan, jokaista pitää supon vahtia lopun ikää. Määrä lisääntyy kaiken aikaa, pitäisi katsoa rikokseksi vieraan vallan puolesta taistelu, tuomio odottaisi palatessa, ehkä pari vuotta ehdotonta, eikä kelakorvaus juoksisi. Ei pidä hyssytellä, homma on jo karannut viranomaisten hallinnasta.

      • temari_isis

        https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-kansanedustaja-huolestui-jihadistien-tapaturmasuojasta/
        Kansanedustaja Tuula Väätäinen (sdp.) on huolissaan siitä, että suomalaiset osallistuvat ulkomailla – kuten Syyriassa – käytäviin konflikteihin ilman sotilastapaturmalain tuomaa suojaa.

        Kriisinhallintapalvelukseen kutsutut vakuutetaan ensisijaisesti Valtiokonttorin Sotilastapaturmalain mukaan. Suoja ei kuitenkaan koske kansalaisia, jotka osallistuvat ulkomailla käytäviin konflikteihin niin sanotusti omin päin.

        Väätäinen tiedustelee hallitukselta kirjallisessa kysymyksessään:

        – Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin kuten Syyrian sisällissotaan ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?


      • mossatti

        Kaikki näistä paskiaisista tulevat ongelmat hoituu saunan takana 9mm buranalla.


    • killerniko
      • 4711

        Sian perseen nuolija.


    • äbäläwäbä
    • äbäläwäbä
    • Cohtalocuiscaileecaucana

      Tässä video Nikolle.,ei se taidakaan olla niin autuasta tuo lähtö neitsyiden perään...häneltähän tämä maallinen morsian olikin jo viety,voipi sitten alkaa asennoitua taivaan neitsyihin.No miltä näyttää noin taisteijan silmällä,eipä varmaan hyvältä mutta pitää rukoilla...eikö vaan.Toivottavasti et palaa suomeen ikuna päivänä ja elämäsi on helvettiä siellä missä olet.Turhaan kirjoittelin,eipä taida Nikon prepaid toimia siellä missä itkeskeleekin.
      http://www.kaotic.com/50700_War-Videos-Multiple-ISIS-Rats-Picked-Off-By-Long-Range-Sniper.html

    • isisjaäitis

      A spokesman for ISIS has claimed in an interview that it's only a matter of time before the jihadists expand and conquer Europe. He also defended the terror group's practices of mass enslavement and beheadings, and said that it plans to carry out "the largest religious cleansing campaign" in history, which will include the killing of hundreds of millions of people.

      "No, we will conquer Europe one day. It is not a question of if we will conquer Europe, just a matter of when that will happen. But it is certain. ... For us, there is no such thing as borders. There are only front lines," the spokesman, identified only as a German ISIS fighter, told journalist Juergen Todenhoefer in an article for CNN.

    • abu_ibrahim

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1432341693999.html

      Hyökättyään kyliin Isis vangitsee ensin asukkaat erottelee toisistaan naiset ja miehet. Yli 14-vuotiaat pojat teloitetaan. Äidit erotetaan nuorista naisista ja tytöistä. Nuoret tytöt pakotetaan riisuutumaan alastomiksi. Heidän kauneuttaan arvioidaan ja neitsyyttään yritetään selvittää. Ne nuoret naiset ja tytöt, joita pidetään kauneimpina neitsyinä lähetetään Raqqaan, joka kuuluu terroristien päätukikohtiin.
      Terroristimies saattaa pitää orjaa vain muutaman kuukauden ja kyllästyttyään laittaa orjan uudelleen myyntiin orjamarkkinoille, joilla naisia nöyryytetään toistuvasti.

      Banguran raportista selviää, että esimerkiksi yksi tyttö myytin orjaksi 22 kertaa. Lisäksi toinen orjaksi joutunut tyttö, joka onnistui pakenemaan, näytti tatuointeja, joissa kerrotaan tytön olleen miehen ”omaisuutta”
      Tiedot Isisin kaappaamien orjien määristä vaihtelevat. Nykyinen arvio on, että Isisin seksiorjiksi kaapattuja naisia olisi 3 000–5 000. Isisin orjista suuri osa on uskonnoltaan jesidejä, joita terroristit pitävät erityisen vaarallisina vastustajina.

      – Raportti on täynnä tietoja Isisin harjoittamasta orjuuttavasta sadistisesta seksistä. On vaikea käsittää, millaiset ihmiset voivat tehdä näin, Bangura kertoo Washington Postissa.

      – Orjat joutuvat seksiorjuuteen ja raiskatuiksi. Heitä pakotetaan myös prostituutioon ja äärimmäisen väkivaltaiseen seksiin.

    • Joni_Niko

      74-vuotias entinen tuomari ja poliitikko, nykyinen kirjailija ja journalisti Jürgen Todenhöfer kertoo Mirrorin haastattelussa, millaista elämä Isis-terroristijärjestön keskeisissä kaupungeissa oikeasti on.

      ”Kaikkialla sama juttu. Nukkumista lattialla tai rikkinäisissä vanhoissa sängyissä. He kertovat tarinoita siitä, että taistelijat ovat rikkaita ja että heillä on useita vaimoja, jotta nuoria ihmisiä saataisiin houkuteltua liittymään heihin”, Todenhöfer kertoo.

      Jürgen Todenhöfer on ensimmäinen Isis-alueille vapaasti päässyt länsitoimittaja. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun hän kävi Irakissa ja Syyriassa suuria alueita ja useita kaupunkeja vallanneen jihadistijärjestön luona.

      Tällä kertaa Todenhöfer vieraili Irakin Mosulissa ja Syyrian Rakkassa ja Aleppossa. Rakka on järjestön epävirallinen pääkaupunki.

      Todenhöferin kertoman perusteella järjestön värväyksessään käyttämä propaganda sen jäsenten elämästä on kaukana totuudesta.

      ”He saavat tavallisesti palkkaa vain, jos he voittavat taistelun. Mosulin vallanneet saivat 1 000 tai 2 000 dollaria. Tavallisille taistelijoille maksetaan 50 dollaria kuukaudessa”, Todenhöfer kertoo.

      ”Heillä ei ole kymmentä naista miestä kohden. Tämä on toinen myytti. Useimmilla taistelijoilla ei ole naista. 15- ja 16-vuotiaat tytöt, jotka lähtevät maistamme liittyäkseen ISIS-järjestöön, pannaan naisille tarkoitettuihin taloihin, joissa heille yritetään löytää aviomiehet”, hän jatkaa.

      Todenhöfer sanoo, ettei hänen tapaamillaan Isis-taistelijoilla ollut välillä muuta syötävää kuin suklaakeksejä.

      Jürgen Todenhöfer kohtasi vierailunsa aikana myös monia länsimaalaisia jihadisteja.

      ”Tapasin monta taistelijaa Britanniasta, Ruotsista ja Saksasta. Kysyin heiltä kysymyksiä koraanista, mutta he eivät kyenneet vastaamaan, koska he eivät tunne koraania”, useita kirjoja Lähi-idästä kirjoittanut Todenhöfer kertoo.

      Hänen mukaansa ulkomaalaisten taistelijoiden on mahdotonta lähteä Isis-alueilta, vaikka he haluaisivatkin.

      ”He eivät voi palata kotiin, koska he ovat Isis-taistelijoiden silmissä pettureita. Heidät teloitetaan. He ovat kuolemaantuomittuja, jos he haluavat lähteä”, Todenhöfer sanoo.

    • IsisUutiset

      Lauantaina Maghrebi Witness -tili kertoi, että Abu Hurayra al-Finlandi -niminen mies olisi ajanut räjähteillä lastatun Hummer-ajoneuvon shiialaisten kasarmiin lähellä Baijin kaupunkia Pohjois-Irakissa. Tili välittää tietoja Isisin tekemistä iskuista.

    • piru-uskonto

      ISIS-taistelijoihin on lähtenyt britaniasta ja muistaakseni Sveitsistä ISIS-taistelijoitten morsiamiksi. tilanne on perillä kaukea pettymys. Älkää olko aivopestyjä ja uskoko heidän lupauksiin. kivitetään säkkipäässä tai tapetaan tai laitetaan myydän orjana eteenpäin. Karua kohtaloa.Omaiset ei voi mitään auttaa kotimaasta. Älkää olko hupsuja. ISIS-kouluttajat opettaa jo pikkupoikia leikkaamaan nalleilta tai nukeilta päitä, että pääsevät paratiisiin. Pirusta tää uskonto!

    • IsisOnEye

      Joni (Niko) vastailee kysymyksiin "Askissa", pääosin islamin uskonasioista myös naima-asioista joku kyselee;
      "-Forgive me, Abu Ibrahim. I apologise If I have offended you when I sent you a proposal. I won't do it again. May Allah protect you."
      "-Its not a wise idea to throw marriage proposals on a public site. Especially in this situation. Ive had kuffar fool around with me before on internet, so I cant put trust around to every single thing coming my way.

      Askbook is not the right place for private talks. Unless you make an accountand then send Qs with names, and have a conversation with the Qs only"

      Pommitukset häiritsee myös hiukka yö unia, mutta hengissä näyttää viel olevan.
      Eli kysykää Nikolta jos uskallatte, tonne Askiin kannattaa rekata feikkinimmarilla ta Niko saattaa olla jonain päivänä Kalasnikovin kanssa oves takana
      http://ask-book.com/Kittensinribaat

    • PäivitysPäivittäjä

      Päivitetääs tätäkin taas, hengissä näyttäs Niko olevan ainaki muutama päivä sitten Raqqassa Syyriassa, pääasiassa uskotopaskaa ( islam) näyttäs juttelevan englanniksi, mutta on tuolla joku suomalainenkin tehnyt kysymyksiä suomeksi.
      Siis seuraavat lainaukset "askista"
      http://ask-book.com/Kittensinribaat

      "Sano jotain suomeksi.

      Jos Suomen hallitus ja kansa luulevat että Suomi voi jatkaa osallistumistaan Islaminuskon vastaisessa liittoumassa täällä näin ilman että mitään vastareaktiota tulisi ollenkaan, niin ehkä tulevat vielä joku päivä erehtymään pahemman kerran.

      Parempi vain unohtaa lähi-itä ja miettiä sitä vieressä istuvaa Putinia sen sijaan...
      27 days ago . " (Tää on ennen Brysselin iskuja)

      "4 days ago
      Oletko ilmoittautunut vapaaehtoiseksi itsemurhaoperaatioon?

      Kyse on jalosta itsensä marttyyrisoimisesta aattensa takia, eikä mistään epätoivoisesta henkensä pois heittämisestä elämään turhaantumisen takia. Ja jos niin tekisin, niin en kyllä rehentelisi sillä sosiaali mediassa etukäteen."

      Naisten pukeutumisesta Nikolla on vankka islam mielipide:

      "Ja jos nämä naiset luulevat että on naisten oikeuksista ja naisellisuudesta se, että he saavat liikkua kaduilla puoli alastomina kehoaan esittelemässä kuin mikäkin kaupan tiskin lihamöhkäle, sen sijaan että peittäisivät kehonsa ja pysyttelisivät mieluiten talolla että kaikkien siveys ja kunnia säästyisi, niin voivat poistua valtion alueelta ja vaikka lähteä eurooppaan harjoittamaan tätä mieli sairauttaan.
      10 days ago"

    • PäivitysPäivittäjä

      Niko on taas vastaillut muutamiin kysymyksiin "Askissa", kiireitä tuntuu olevan.

      http://ask-book.com/Kittensinribaat

      Answers
      Jos haluaisit, voisitko lähteä sieltä pois?
      En.
      15 hours ago
      Assalam Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh, Abu Ibrahim. Are you okay? Ukht Al-Itāliya @AlItaliya
      Wa aleikum salam wa rahmatullahi wa barakatuhu. Yes Im all ok.
      15 hours ago
      Akhi, how are u? gülşâh @gulshahada
      Im good and healthy.
      15 hours ago
      Bismillah. “Your Lord has neither forsaken you nor hated you. And indeed the Hereafter is better for you than the present (life of this world). And verily, your Lord will give you so that you shall be well-pleased.” (93:3-5) Is everything o.k? I hope you are o.k & not in any difficulty, Abu Ibrahim
      Wa aleikum salam. Yes Im all ok here alhamdulillah. Just Im not having as much time to keep talking here.

    • PäivitysPäivittäjä

      Niko taas vastaillu lyhyesti "Askissa" ilmeisesti taistelut ei vielä häiritse Raqqan kaupungissa. Joku suomi- veijari jonne kysyy
      * "Answers
      Onko oikeesri nii et jos nainen tappais sut nii et pääse taivaasee?
      Yhtä oikeesti kun ei sianläskillä rasvatun luodin takia pääsis paratiisiin... Eli siis ei.
      about 1 day ago"

    • sääliksikäy1

      mahtaako poikarukka olla enää hengissä

    • ijjiaja

      Saako hän jopa patsaan tänne. Aika sankari.

    • kajah

      Taitaa olla hommat loppu.

      • Anonyymi

        Vieläkö kaveri on hengissä?onko kellään tietoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö kaveri on hengissä?onko kellään tietoa?

        Tietääkö kukaan?


    • Anonyymi

      Mina rakastuin Pekan sininen silma, Pekka rakastui minun ruskea silma.

      T. Antonio F.

    • Anonyymi

      Onko edelleen johtava vihreä? tai muu katuanarkisti hallitusken suosikki ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe