Lähteäkö seksittömästä suhteesta?

Toivotontako

Perustarinaa tämäkin. Tavattiin ja naitiin kuin pupuset, vuodet meni ja lapsi tuli. Seksi jäi. Oikeastaan se seksi oli max. kerran kuussa jo ennen lasta ja lapsen jälkeen ei ole ollut kertaakaan. Mitä tehdä? Näin 30-vuotiaana miehenä ei kauheasti enää pää kestä tätä pihtaamista. Ei ole kyse myöskään siitä, että omassa ulkonäössäkään olisi mitään vikaa - käyn salilla kolmesti viikossa, kahvakuulailen kahdesti ja jos saa epäsuomalaiseen tapaan sanoa, vartaloni on enemmän kuin hyvässä kunnossa.

Kotona osallistun kotitöihin - siivoan, teen ruoat, hoidan autot, teen muut kotihommat, ruokin kissa (mitä emäntä ei suostu tekemään) ym. ym. ym. mutta ei. Ei seksiä, ei mitään. Naisessakaan ei ulkonäöllisesti ole mitään vikaa, hän on kaunis ja erittäin haluttava eikä lapsen saanti ole muuttanut sitä mitenkään tai miksikään.

Seksiä ei siis vaan ole. Sikäli asiat on jees, että kaikki muu sujuu hyvin ja itse en rupea pettämään, sillä moloni ei saa ruveta hallitsemaan parisuhdetta - mutta näin rupeaa varmasti hiljalleen tapahtumaan. Ongelmana ei myöskään olisi se, ettenkö saisi seuraa. Naisia kyllä riittäisi ja tulen naisten kanssa hyvinkin juttuun, mutta ei vaan kiinnosta (taino kiinnostaa, mutta olen kieltäytynyt kohteliaasti) yhden yön jutut.

Ärsyttää melkoisen paljon, kun itse olen elämäni parhaimmassa kunnossa ja niin on vaimokin, mutta mitään äksöniä ei todellakaan makuuhuoneessa ole, saatika että olisi edes jossain muualla. Ei suuseksiä, ei tavallista seksiä, ei niin yhtään mitään. Ainoa asia mitä enää harkitsen on avioero ja sitä kautta painua huit helvettiin tästä suhteesta, koska seksitön suhde ei vaan toimi. Ymmärtäisin jos olisi joku syy, mutta kun ei ole, on vaan "pää kipeä" tai "ei tee mieli". Pornon katsomistakaan ei jaksa, koska se on tylsää ja käteenkin vetäminen on tylsää. Tuntuu että minäkuvani on tässä hiljalleen täysin pirstoutumassa ja muutenkaan en jaksa tällaista sontaa.

Olen ehdottanut myös kaiken maailman perhekurssisontaa ja mitä kaikkea skeidaa sitä nyt onkaan, mutta ei sellaiseen ole tarvetta kuulemma mennä, kun meillä on kaikki hyvin. No niin onkin. On asuntoa ja autoa, nollavelkaa, molemmat on hyvännäköisiä ja päältäpäin suhde on kuin unelma monenkin ulkopuolisen silmissä. Mutta kun ei ole seksiä. En varmaan pian muista edes miten sitä ollaan naisen kanssa, koska tätä paskaa on jatkunut sen vertaa pitkään.

Mietin jos ennen avioeroa kävisi maksullisissa naisissa, niin ainakin omatunto kolkuttaisi huomattavasti "vähemmän", kuin että jos pettäisin suoraan jonkun toisen kanssa. Ei tätä vaan jaksa - oikeasti. Ymmärrän jos olisin ruma, läski tai jotain muuta tai omistaisin 2cm mikropeniksen. Mutta kun ei ole mitenkään tästäkään kyse. Rakastan vaimoani, mutta ei tästä kyllä tule yhtään mitään näin. Harmittaa vietävästi lapsen puolesta, kun näillä eväin iskä taitaa lähteä suhteesta pois.

41

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naittatti

      Käyttääkö vaimosi hormonaalista ehkäisyä? Minulta ainakin pillerit veivät täysin seksihalut, ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa. Kai vaimosi tietää, että pidät häntä yhä viehättävänä? Synnytyksessä emätin muuttuu paljon, ainakin itsellä tuntui kaikki olevan siellä suunnalla mullin mallin. Sain jumpattua itseni timmimpään kuntoon kuin ikinä, mutta silti olen ihan erilainen. Voiko syynä olla jotain tällaista?

    • Toivotontako

      Meillä ehkäisymuotona käytetään ainoastaan kondomia, koska hormonaalinen ehkäisy on kielletty vaimon toisen synnynnäisen sairauden vuoksi. Muutenkin ollaan käytetty ihan tapaamisesta asti vain ja ainoastaan kumia ja minulle tämä ei ole mikään ongelma koskaan ollutkaan. Mielestäni hän tietää, että pidän häntä viehättävänä, mainitsen rakastavani, näytän hellyyttä, halin ja kaikkea muuta sellaista. Elikkä en vaan ole sohvalla istumassa ja tokaisemassa "seksiä tekis mieli".

      Ymmärrän toki, että synnytys muuttaa asioita - toisilla enemmän ja toisilla vähemmän mutten pidä sitä omalta osaltani kynnyskysymyksenä jos ns. paikat on erilaiset synnytyksen jälkeen. Tämä juttu kuitenkin alkoi jo n. 2-3 vuotta sitten, kun seksikerrat vähenivät noin yhteen kertaan kuukaudessa. Jos oikein hyvin kävi, saattoi saada kahdestikin yhden kuun sisään. Suuseksiä tuli myös sekä annettua että otettua vastaan ja näissä touhuissa homma toimi.

      Viimeksi oikeastaan seksiä oli n. 17kk sitten. Raskausaikana seksiä ei ollut ja sen hyväksyin ehdoitta, koska varmasti naisen minäkuva muuttuu melko paljon raskauden edetessä - en koskaan painostanut tai sanonut huonoa sanaa. Mielestäni raskaana hän oli aivan yhtä haluttava kuin ennenkin ja nyt 8kk raskauden jälkeen hän on entistä paremmissa mitoissa, kuin mitä oli ennen. En vaan käsitä mitä teen väärin, koska en haluaisi lähteä tästä suhteesta, mutta tämä asia tosiaan kalvaa mieltä jokikinen yö. Ei tämäkään tervettä ole. En haluaa elää kulissisuhteessa, vaikka vaimoani tämä ei selkeästi häiritse. Puhuminenkaan aiheesta ei auta, koska sitten mennään perinteiseen "aina sä vonkaat seksiä" -tasolle, vaikka yritän rakentavasti keskustella asiasta.

      Kiitän kuitenkin kommentista!

      • Jonsku1771

        Ois kiva tietää miten siellä asiat etenee??
        ihan näin mielenkiinnosta kun on ollut se vastakkainen osapuoli ja jäänyt miehen ajatukset kuulematta hyvinkin pitkälti.


    • viereentuli2

      Meit samanl miehii on roppakapal,myös nyt ilman nyt juhannusyönä

    • HaluavaPohdiskelija

      Olen pohtinut samaa asiaa jo vuosia. Olen naimisissa eikä meillä ole yhteisiä lapsia, joten synnytysjututkaan ei ole tekosyynä. Olen nainen ja mieheni halusi jo alkukuukausien jälkeen huomattavasti vähemmän seksiä kuin minä. Nyt on totaalikieltäytyjä. Suoraan sanoen v.i.t.u.t.t.aa aivan mielettömästi. En usko enää suhteen eheytymiseen.

      Tunnistan myös tuon syyllistämisen seksin haluamisesta. Ärsyttävää. Samoin kuin aloittaja, mietin melko paljon sitä johtaako tämä eroon.

    • posometamial

      "Tuntuu että minäkuvani on tässä hiljalleen täysin pirstoutumassa ja muutenkaan en jaksa tällaista sontaa. Olen ehdottanut myös kaiken maailman perhekurssisontaa ja mitä kaikkea skeidaa sitä nyt onkaan, mutta ei sellaiseen ole tarvetta kuulemma mennä, kun meillä on kaikki hyvin."

      Sehän voi olla niin, että sinua tarvittiin naistenlehtiperheen perustamiseen ja kiiltokuvakodin luomiseen. Kun lapset ovat pieniä, miehen tarve on vähäisempi, eli lähinnä lisärahan tienaamisessa ja kotitöissä. Myöhemmin isompien lasten kohdalla sinua saatetaan tarvita enenmmän kasvattajana ja miehen mallina.
      Ihmisen seksuaalisuus voi myös muuttua; Vaimosi saattaa nykyään kaivata naissuhdetta.
      Parisuhdeterapia tms. on tarpeen, kun kaikki ei selvästikään ole hyvin. Vaimolle on tehtävä selväksi tarpeeksi painokkaasti, että suhde on korjattava tai se lentää roskiin. Muutoin on tehtävä onanoinnista kiinnostavampaa.

    • Suhteessa_yksin_06

      Moikka!

      Tuttua tekstiä... Täällä 36v 2 lapsen isä. Naimisissa, lainaa uudesta omakotitalosta. Tiedän hyvin missä tilanteessa olet ja mitä mietit. Itse tein sen päätöksen että jäin suhteeseen, kaikesta huolimatta. Seksiä on vaimon kanssa ollut nyt kerran reilun 2 vuoden aikana. Ja 4vuoden aimana ehkä se 2-3 kertaa. Ei siis käytännössä ollenkaan.

      Aluksi suutuin pihtaamisesta, tavallaan... Sitten petyin, suhteeseen, naiseeni, itseeni. Sitten tuli joku suvantovaihe ja ajattelin että kyllä tämä tästä. Vittu mitä paskaa....Sama tilanne jatkuu niin kauan kunnes minä sen lopetan. Sen nyt tiedän vuosien jälkeen, en kuvittele enää mitään. Tämä jatkuva naisen seksuaalisuuden lasku on jo ollut kyllä aavisteltavissa ihan siellä 3-4 seurusteluvuoden aikana.
      Silloinkin sitä vain aina ajattelin että "kyllä tämä tästä". Rakastin häntä....rakastan vieläkin. Se tästä niin pahaa tekeekin, kun henkilö jota rakastat, jonka kanssa halusit lapsia ja perheen ja jonka kanssa haluaisit vielä eläkkeelläkin katsoa palavasti syvälle silmiin kääntää aviovuoteessa selkänsä eikä osoita minkäänlaista fyysistä tai henkistä vetovoimaa.... Se murskaa kyllä kovemmankin miehen vuosien mittaan, voin sanoa....

      Nyt siellä joku nainen miettii, että voi kun tuo mies sanoisi tuon saman vaimolleen. On sanottu... siitä seuraa molemminpuolisia kyyneleitä, naisen lupaus yrittää ja ehkä jos oikein herkkään saumaan sattuu niin hän saattaa jopa etsiä netistä jotain terapiaa(jota olen jo toki ehdottanut vuosia sitten). Viikon jälkeen tämä kuitenkin on taas kaikki unohdettu....

      Vaimo ei muutenkaan pysty keskustella asiasta normaalisti, suuttuu aina ja menee sättimiseksi. Ymmärrän kyllä toisaalta koska hänessähän se vika tavallaan on joka tämän perheen hajottaa ja hankala sitä on esittää tai ottaa vastaan mitenkään pehmeästi. Erokorttia en kylläkään heiluta joka keskustelussa.

      Aina naurattaa nämä yleiset ohjeet, miten osallistumalla lastenhoitoon, ruuanlaittoon , siivoukseen saa naisen taas yhtäkkiä puhkeamaan kukkaan. Voin tässä vahvistaa tuon AP:nkin kertoman, että kun kyse on pitkäaikaisesta haluttomuudesta, niin ei se pillu imuroimalla kostu se on varmaa.
      Jos hakkaa vaimoaan, ryyppää sohvalla likaisissa verkkareissa ja ihmettelee miksei muijaa illalla haluta, ei vika kyllä ole naisen alapäässä vaan miheen yläpäässä.... nyt ei kyllä ole kyse siitä.

      Summasummarum vaihtamalla paranee. Tai se taitaa olla on ainut keino. Itse vain olen luvannut jatkaa suhteessa määräämättömän ajan, mutta toinen jalka on jo ulkona. Samassa tilanteessa oleva nainen saa tulla pelastamaan, tarjolla olis vähän käytetty moneen valmis oleva nuorehko isukki. Puhun ja pussaan....jos vain joku antais....;) wildngentle ät gmail.com

      • swotanalyysi

        Eikö ajatus suhteen lopettamisesta, seksin vähyyden takia olen kuitenkin riski?
        Mitä jos uusi (mikäli löytyy) on aluksi seksiin myötäytyväinen ja sitten kuitenkin hiipuu aikaa myöten samaan pisteeseen? Naisen haluttomuus taitaa olla aika yleistä, vai mistä sovinistiset "puuttessa olevat miehet" -pilakuvat ja vitsit kertovat?
        Monet täällä antavat ohjeita, vaihda naista, aika kepeä heitto. Mikäli seksitön liittoo kaikesta huolimatta kestää pitkään, mikä sitä loppujen lopuksi kannattelee sitten?

        Toivotaan, jos päädyt uuden kumppanin etsimiseen, löydät kaltaisesi ja saat sen mitä luvataan. Mutta voihan se seksi alkaa maistua puulta vonkaajaltakin. ;-)


    • Liikaonliikaa

      Surullista luettavaa.

      Itse olen 40-vuotias nainen, jonka mies ei enää halunnut seksiä, ainakaan kanssani. Sanoi, ettei halua kenenkään kanssa. Asia ei yksinkertaisesti enää kiinnostanut häntä.

      Muuten meilläkin meni oikein kivasti. Oli rakkautta ja ymmärrystä, toisen auttamista ja huomioimista jne. Oltiin hyvännäköisiä ja meneviä.

      Vaikka tuntui hirveältä "menettää kaikki" seksin takia, erosin. En jaksanut enää. Itsetuntoni oli olematon. Tuntui käsittämättömän pahalta, ettei hän halunnut kanssani mutta nyt sinkkuna löydän seksiseuraa todella hyvin. Tajusin nyt, miten jumalattoman tärkeää on hyvä seksi; se tunne, että haluaa ja tulee halutuksi.

      Olet nyt risteyksessä: uskallatko lähteä tuntemattomaan suuntaan? Vaikutat todella tympääntyneeltä tilanteeseen, jota on jo kestänyt kauan.

      Olet varmasti jutellut vaimosi kanssa ja tehnyt tilanteessa sen mitä voi tehdä. Jos vielä silti kerran otat asian puheeksi. Kerrot vain omista tunteistasi. Että et halua enää jatkaa seksitöntä parisuhdetta. Että asia on sinulle ongelma vaikkei vaimollesi ole. Että eroat, jos vaimo ei suostu hakemaan apua. Mikäli mikään ei muutu, sinuna eroaisin. Se on jumalattoman raskasta ja hankalaa, mutta tee se ennen kuin itsetuntosi on murskana. Sitä et helposti takaisin saa.

      • Suhteessa_yksin_06

        Moi!

        Kiva että uskalsit vetää itsesi irti. Samaa mietin itsekin et onko itsekästä ja outoa erota vain ja ainoastaan seksin vuoksi. pari kysymystä?

        - oliko sulla lapsia?
        - Miten lähipirii otti eron vastaan? Arvatenkin sama tilanne kuin mulla, että ulospäin ei tosiaan näy mitenkään että ero voisi edes tulla kysymykseen.
        - Jouduitko "paskiaisen" rooliin, kun nostit kisan pöydälle ja hajotit perheen?


      • Liikaonliikaa

        Meillä on 12-vuotias lapsi.

        Lähipiiri oli järkyttynyt: pitivät avioliittoamme malliliitona onnellisuudessaan ja toisen huomioimisessa. Syitä eroon tingattiin, vastasin, että yksityisasia. Läheisille ystäville kerroin, miten asia on, he ymmärsivät.

        Mieheni otti asian suht tyynesti. Sanoi ymmärtävänsä, koska ei voinut tarjota sitä mitä aviomiehen hänen mielestään kuuluu tarjota vaimolleen. En saanut paskiaisroolia häneltä. Lähinnä hän on surullinen. Vaikeeksi olis mennyt, jos ex olisi syyllistänyt perheen hajoittamisesta tms. Siinä mielessä menee hyvin.


    • hmmmmm

      On kyllä surullista, jos suhde, jossa oikeasti rakastaa kumppaniaan, kaatuu siihen, ettei ole seksiä. Hulluksi tulisin suhteessa, jossa ei saisi läheisyyttä ja seksiä. Jos esim. mies ei huomioisi naista ja olisi kusipää, niin ymmärtäisin seksittömyyden. Itsellä kuolee halut toista kohtaan mikäli suhteessa on muut asiat rempallaan ja mies kohtelee huonosti. Samaa neuvoisin kuin aikaisempi kommentoija. Tee selväksi, että painut hiivattiin suhteestanne, mikäli seksiongelmanne jatkuu. Jospa nainen tajuaisi, että on oikeasti menettämässä sinut. Sitä avioeroa ei ole pakko viedä loppuun asti, mutta eroa vaan vireille, jollei nainen ymmärrä ruveta keskustemaan rakentavasti kuolleesta seksielämästänne. Jospa toinen osapuoli pelästyisi ja ahaalamppu syttyisi palamaan pään yläpuolella, että hei, mies on tosissaan.

    • Lähde heti!
      Itse olen sinua parikymmentä vuotta vanhempi ja olen kokenut saman. Ainoa ero on, että kukaan ei kertonut minulle, että se vaimosi haluttomuus ei tule koskaan loppumaan.
      Itse luotin kaikenmaailman lehtikirjoituksiin, että vaimollani on juuri nyt menossa sellainen ja sellainen kriisi, jonka ohimentyä halut palaisivat entistä kiihkeämpänä.
      Sitä päivää ei ole tullut.

      Aivan kuten aloittajakin, olen pitänyt itsestäni huolta, en juo, en polta yms. tehnyt hyvin työni ja saanut omaisuuttakin hankittua. Eli perusasiat kunnossa.

      Suunnilleen sinun ikäisenä, minulle riitti ja laitoimme tavarat jakoon. Elimme pari kuukautta erillään, mutta koska edelleen rakastin häntä, tein virheen ja palasimme yhteen.
      Sitten taas seksiäkin oli muutaman vuoden ajan, kunnes se taas pikkuhiljaa alkoi vähenemään ja sitten loppui kokonaan 7 vuoden ajaksi. Aivan oikein seitsemän vuotta ilman minkäänlaista seksiä. Ei minkäänlaista läheisyyttä, ei halimista, ei suudelmia, ei lähekkäin nukkumista, ei mitään. Olimme vain kämppäkavereita.

      Sitten suunnilleen vuosi sitten tapasin aivan mahtavan naisen, jonka kanssa kävin mm. tanssimassa. Hänen kanssaan kaikki tuntui osuvan yhteen. Pidimme yhteyttä pitkään, mutta en pystynyt irtautumaan avioliitostani ja jouduimme lopettamaan yhteydenpidon. Sitä kadun.

      Mutta tuon naisen tapaamisen johdosta, otin vaimoni kanssa suhteemme tilan esille ja kerroin, että ellei muutosta tapahdu, edessä on avioero.
      Muutos tapahtui.
      Nukuimme lähekkäin, halasimme, istuimme vierekkäin mm. telkkaria katsoessa yms. Mutta sitä kesti vain muutaman kuukauden ja seksiä oli muutaman kerran.
      Sitten kaikki palasi pikkuhiljaa ennalleen.
      Nyt elämme taas, kuin kämppäkaverit.

      Tuo oma kertomukseni vain siksi, että huomaat että saman asian on kokenut muutkin ja ettei tilanne ehkä korjaannu, vaikka tekisit mitä.

      Neuvoni on, lähde nyt. Myöhemmin kun omaisuutta yms. on kertynyt enemmän, lähtö on vaikeampaa.

      Minä jäin roikkumaan huonoon suhteeseen lähinä siksi, että pidän kaikesta siitä, josta joutuisin avioerossa luopumaan.

      Älä tee samaa virhettä.

      • En.pihtaisi

        Siis oletko vieläkin naimisissa sen saman naisen kanssa?????


      • En.pihtaisi kirjoitti:

        Siis oletko vieläkin naimisissa sen saman naisen kanssa?????

        Kyllä olen edelleen vaimoni (kämppäkaverini) kanssa naimisissa.
        Mutta toivottomaltahan tämä alkaa vaikuttaa. Vaikka muuten asiat on kunnossa, niin kyllä ilman minkäänlaista hellyyttä ja kosketuksia, elämä tuntuu ankealta, tarpeettomalta ja tuhlaukselta.
        Tuhlaanko koko elämäni?


      • siiville

        Tuhlaat. Läheisyys on kaiken aa ja oo. Lueppa se raamatunlause: Ilman rakkautta ihminen on kuin.. Rakkaudessa täytyy olla läheisyyttä ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta. Ota hyppy tuntemattomaan siipesi kantavat aina ! Ja kun toinen ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Itselleni kävi niin, vaikka nyt yksin asustelenkin, mutta olen onnellinen näin. Hellyyttä saan aina kun haluan lähtemällä kotoa liikkeelle.


      • äläinnostaaliikaa

        Hei, aika kevyesti kannustat lähtemään rakkauden perään, ihan kun rakkautta ja läheisyyttä olisi saatavillla tuosta vaan ja helposti. Täytyy kuitenkin ymmärtää, että joskus sitä vain ei tule vastaan. Kuka haluaa halata vain halaamisen vuoksi? Onko se edes aitoa? Seksiä tosin saa ostamalla.


    • mielipide52

      Mulla on myös sellainen avioliitto kuin monella muullakin,ei vaimoa kiinnosta pätkääkään minkäänlainen seksi.Ja sitten jos onnistuu houkutella niin siitä ei tule mitään.Vaikka ikää on jo 62v ja vaimo 53 niin kyllä silti pitäis jotain tapahtua.Liian pitkä avioliitto kai takana(yli 20 vuotta) Onneksi ei ole yhteisiä lapsia. En kai vaan uskalla jäädä yksin. Tai sitten alkaa ryyppäämään oikein kunnolla. Jotain ratkaisevaa täytyy pian tapahtua

    • kinkkistäsulla

      Kerro vaimollesi mitä seksi sulle merkitsee. Nainen kaipaa myös läheisyyttä ja hellyyttä, joka päätyy monesti myös seksiin. Sano että olet ajatellut erota jos ette voi lähentyä, mutta kuuntele myös häntä. Pieni lapsi vie monesti äidin huomion, jos vielä kaikki kotityöt päälle. Seksi ja rakastelu, tyydytetty olo saa jaksamaan. Jakakaa tylsät arkiset hommat niin ehkä hänellä jää muutakin mietittävää kuin koti ja lapsen hoito.

    • hilmann

      Etkö sä lukenut ollenkaan näitä miesten kirjoituksia???

      Sanon eka, että on todella naurettavaa jäädä suhteeseen siksi että se talo/auto/lapset/koira saa jäämään liittoon, jossa ei ole minkäänlaista läheisyyttä!! Tai ajatella, mitä suku sanoin. Seksi kuuluu oleellisesti perustarpeisiin. Johan tossa alkaa mieli jo järkkymään.

      Olen nainen, 48 vuotias ja elin seksittömässä liitossa 10 vuotta, yhteensä naimisissa olin 21 vuotta. Muutaman seksittömän ja täysin läheisyyttömän vuoden jälkeen otin rakastajan. Silloin tiesin ettei mun elämä voi olla elämisen arvoista ilman seksiä. Ennenkuin erosin, pidin rakastajia eli samassa tilanteessa olevia miehiä. Tähänkin väsyin, sitä ei jaksa ikuisesti valehdella, keksiä alibeja. Erosin ja voi hitsi millainen elämä sen jälkeen aukesi! Elän hyvin täyttä elämää, johon kuuluu kaikki tarpeet ja ne myös täytetään. Ex-miehen kanssa hyvät välit, koska hän kuitenkin ymmärsi. Lapset voivat hyvin.

    • halutontahtomattaan

      Haluan kertoa kolikon toiselta puoleta aiheesta, sopiiko?
      Minä olen se haluttomuudesta kärsivä nainen, tämä aiheuttaa minulle tuskaa, koska en edes tiedä, miksi kärsin haluttomuudesta. On varmasti vaikea uskoa, että koen tämän vuoksi syyllisyyttä. Monesti kun lukee puutteessa elävien kirjoituksia, tulee tunne, että pihtaajapuoliso on tahallaan se mitä on. Itse en ole, haen selitystä tilanteeseeni, kumpa saisin vastauksen.
      Pitäiskö salaman iskeä minuun, jotta muuttuisin. Tämän hetken ajatus, voisin elää ilman seksiä koko loppuikäni. Yksinkertaisesti en nauti seksistä ja miksi luoja loi minut tälläiseksi? -en tiedä, harmittaa.

      Miehelläni alkaa loppua kärsivällisyys, ikuinen seksin odottaminen alkaa nakertaa miestä. Pelottaa, miten tässä käy. Häntä kohtaan tämä on todella väärin. Rakastamme kuitenkin toisamme, yhdessä olemme olleet jo 30 vuotta, teinistä saakka, Yhteisiä lapsiakin on.

      Aiheesta(haluttomuudesta) on kirjoitettu paljon ja myös julkaistu monenlaisia artikkeleita. Niistä varmasti moni poimii itselleen omaan tilannetta tai ajatusmaailmaa tukevat kommentit.

      Minun mies ei ole juuri osallistunut kodin siivoamiseen tai lasten hoitamiseen tasapuolisesti kanssani, hän on ollut omilla reissuillaan yömyöhään ja öitäkin poissa. Hän on pettänyt minua, silloin meillä oli vielä viriiliä seksielämääkin. Päätettiin jatkaa yhdessä kaikesta huolimatta.

      Tämän hetken tilanne: seksiä (yhdyntojä) ei ole ollut noin kahteen vuoteen. Itsekin lasken mielessä, onpa kauan. mutta kun omia haluja ei ole, minkäs teet. Tämä on tahdoton tila kohdallani. Sydän hakkaa tahtomattani, seksihaluja ei tule, vaikka tahtoisin.

      Mieheni kärsii, tiedän. Hän ei uskalla enää vongata, varmasti olen murentanut hänen miehisyytensä tuon suhteen. Olen kuitenkin sanonut hänelle, että syy ei ole hänen, eikä kyse ole siitäkään ettenkö rakastaisi häntä.

      Lukemani perusteella, veikkaan, että syy haluttomuuteeni on fysiologinen sekä hormonaalinen, ikääkin tulee koko ajan. Ja tämän vuoksi oletan, että vaikka mies tekisi mitä, kuten aloittaja ja monet muut miehet, se ei auta. Syy on syvällä ja en tiedä auttaako hoidot? joidenkin lähteiden mukaan hoidotkaan eivät aina tuota haluttua tulosta.

      Mitä jos suostuu seksiin, vaikka itse on haluton? Olen miettynyt tätäkin, mutta jos miehelle tarpeiden tyydytys riittää, on se uhrauduttava, vaikka ei tunnu miltään. Miksi meidän seksuaaliset tarpeet eivät kohtaa toisaan? Monet ystävistäni on kertoneet samaa, joten tieän, etten kuitenkaan olen yksin maailmassa asian suhteen.

      Naisena ja haluttomana osapuolena suosittelen, kaikesta huolimatta keskustelun aloittajaa ottamaan asian puheeksi vaimon kanssa ja jos onnistuu, järjestäkää kahdenkeskistä aikaa Jos molemmat haluatte, yrittäkää päästä seksuaaliterapeutin juttusille, monesti ulkopuolinen näkökulma voi auttaa huomaamaan jotain sellaista, mitä nyt ette näe suhteessanne.

      Elämä on arvotuksellista, koskaan ei voi tietä muuttuko asiat elämän myötä. Ymmärrystä antaa varmasti lisää aihetta käsittelevät kirjoitukset. Netistä löytyy tietoa, ., tässä tosi hyvä artikkeli aiheesta: http://www.rakkaudeksi.fi/artikkelit/halu-ja-haluttomuus/mikä-normaali-halu

      Pahoittelen teidän kakkien puolesta, jotka olette epäonneksenne saaneet haluttomuudesta kärsivät naisen. Täällä yksi, joka on syntynyt tähän maailmaan ihmisenä, jolla ei ole seksuaalisia tarpeita. Ei jalatonkaan juokse, tai kädetön taputa. :-(

      • hehkeä-helena

        Oisko sun mielestä sitten ihan hirveetä antautua miehellesi, vaikket seksistä nautintoa saisikaan? Saahan siinä olla lähellä toista. Ei oikein voi olla hyvää parisuhdetta ilman seksiä.

        Mä olen nainen toisesta ääripäästä. Rakastan seksiä, mutta vain osaavan miehen kanssa. Yritin seurustella miehen kanssa, joka ei tiennyt naisen anatomiasta mitään ja sitä mahaakin oli kertynyt. Kyllä mä haluan seksuaalisesti miestä, joka on hyvässä kunnossa ja laittaa naisensa nauttimaan. Mutta jos seksi on pelkkä haarat auki ja sisään- toiminto, ei ihme että naisista tulee haluttomia. Tai jos mies haisee pahalta, röhnöttää sohvalla ja pieree makkarapieruja: ei tollasta voi haluta seksuaalisesti!


      • Vaihtoehdot_vähissä

        Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Olen 56-v mies yli 30 v naimisissa ollut ja lapsia on kolme, kotihommista olen hoitanut aina valtaosan, olen normaalipainoinen, koulutettu ja siisti. Lapsien jälkeen seksi harveni kovasti ja oli pitkään tasolla 1-2x/vuosi, kunnes muutama vuosi sitten loppui yhtäkkiä kokonaan; vaimo ilmoitti että se oli siinä ja ettei halua puhuakaan asiasta. Aina kun yritän avata asiallista keskustelua vaimo poistuu paikalta. Olen myös ihmetellyt että miten se yhtäkkiä on niin vastenmielistä, kun kuitenkin on harrastanut seksiä monta vuotta useita kymmeniä kertoja minunkin kanssani. Ja miksei sitä voi nähdä esim. hartioiden hierontana, jos toinen tarvitsee sellaista. Aika tylyä tuomita toinen loppuiäksi selibaattiin. Vielä ilman selityksiä ja ilman toivoa. En haluaisi muuten hyvää liittoa hajottaa.


      • Jonsku1971

        Olen ollut haluton nainen yli 5v liitossa. Niistä yli puolet haluttomuutta.
        Kuvittelin että haluttomuus kestää loppuelämän. En kärsinyt siitä, koska vaikka osittain suhteemme toimi, hellyys ja rakkaus ymmärrettiin eri tavalla.'
        Syytin itseäni pitkään tilanteestamme, kävin terapiassakin.
        Se sai ainoastaan näkemään että koska itse en kärsi asia ei ole minulle ongelma.
        Ongelma oli parisuhteen tila.
        Näin miehen turhautumisen, kaikki venyi liian pitkälle kun olihan sitä suúnniteltu elämän jatkuvan yhdessä loppuikämme.
        Tuudittauduin kai siihen olotilaan että asia menee ohi. Ehkä kuitenkin tiesin ettei niin tule käymään.
        Ero tuli. Vaikka lähtö oli vaikeaa tiedän että se oli parasta mitä enää pystyi tekemään.
        Nyt puolen vuoden jälkeen erosta halut tuntuvat palaavan. Itselläni ei ole vielä uutta parisuhdetta ja se pelottaakin tulevaisuudessa.
        Elän aikaa jolloin pitää ajatella nyt itseäni. Sitä en ole tehnyt moneen vuoteen.
        Olen asettanut muut etusijalle.
        Tuon mahdollisen suhteen löytymistä olen siltä osin miettinyt että entä jos kaikki alkaa taas samoin parin vuoden jälkeen??
        Onko kenelläkään kokemuksia siitä miten haluttomuuden jälkeen uusi suhde kestää??


    • ounoouu

      Huh, surullista tekstiä. Minusta haluttomuudesta kärsivä osapuoli voisi mennä seksuaaliterapiaan, löytää seksuaalisuus uudelleen jos ei miehen kanssa siihen kykene. Minulla mies on haluton, harvoin tapahtuu mitään vaikka hänellä seisoo usein (tai luulen että mieheni on epävarma) ja minä taas käyn mieheeni aivan kuumana aina kun saan hänet kanssani illalla sänkyyn, koko kroppa on tulessa ja toivon että jotain tapahtuisi. Tuntuu kamalalta painostaa ja siksi jätän asian yleensä on sikseen. Pahalta tuntuu ja harmittaa miesten puolesta, joiden vaimot antaa jatkuvasti pakit. Itsetunto kärsii todella. Koen että ainoa vaihtoehto on jonkunlainen terapia, ensin yksilöterapiaa. Mieheni on kohta pakko mennä terapiaan jos meinaa pelastaa parisuhteemme, ei seksittömässä suhteessa voi elää kun itsellä on haluja. Tuntuu että sitä ihastuu jokaiseen vastaan tulevaan mieheen kun halut on korkealla. Ikää meillä on 27 vuotta, lapsiakaan tuskin tulee koskaan kun ei sitä lasta pyhällä hengellä tehdä.

    • uteliaskysyy

      Aloittaja!
      Oletko koskaan saanut palautetta vaimoltasi minkälainen rakastaja olet (kovakourainen, itsekäs, akti kestää liian kauan jne)? Entä kysynyt nauttiiko hän seksistä? ymmärrät kai, jos seksi(tarkoitat varmaan yhdyntöjä) ei tuota mielihyvää, ei sitä halua, vaikka toinen tekisi minkälaisia taikatemppuja.
      Syy voi fyysinen tai psyykkinen, tuskin sinussa se vika on millään lailla, en usko, että häntä sytyttää kukaan toinenkaan tällä hetkellä.
      Oletan, että vaimoasi ei kuitenkaan ole ympärileikattu? Onko hänellä ollut normaalit synnytykset, ei tullut vaurioita synnytyksessä?

    • peiliin

      Mä olen kyllä samoilla linjoilla kuin edellinen. Haluton nainen = mies ei osaa käsitellä naista.
      Mäkin olin naimisissa ollessani haluton, ukko kampes itsensä reisien väliin, nylkytti hetken ja se oli siinä. Missä oli mun nautintoni?? Sitä ei ollut, koskaan. Eipä ihme, että seksikin loppui...
      Eron jälkeen tapasin MIEHEN, joka tiesi mitä naiselle tehdään. Mä olen nykyään ylihimokas narttu. Rakastan seksiä!

      • ihmiseterilaisia

        Kyllä varmaan on paljonkin sellaisia miehiä jotka eivät osaa käsitellä naista. Monista syistä johtuen.


      • uhgpuhuin

        Aika paljon naiset valittavat haluttomuuttaan mutta kun ovat matkoilla tms niin halut yhtäkkiä palaavat-vieraan miehen kanssa...neuvokaa niitä mieheiänne mistä tykkäätte -älkää alistuko 2min seksiin..


    • eräsäitijavaimo

      Vaikea tilanne jos kaikki muu pelittää.
      Jonkun muun kanssa voi taas kaikki muu mennä päin honkia vaikka seksiä olisi.


      En jaksanut lukea koko ketjua, mutta nosta kissa pöydälle naisesi kanssa, uudelleen vaikka olisitkin niin tehnyt.
      On vaikka mitä terapioita, yrittänyttä ei laiteta.


      Vaikutat aivan ihanalta mieheltä.
      Itse en pystyisi olemaan ilman seksiä.
      Vaihtoehdot ovat vähissä jos tilanne ei muutu.
      Ero tai sitten etsit samassa tilanteessa olevan naisen.


      Toivottavasti tilanne

    • Vieras38

      Haluton vai haluton haluamaan?
      Siis miten kaikki tapahtu, ja nyt ei enää tapahdu mitään. Olen ollut naimisissa kohta 20v, ja meillä oli hyvinkin tyydyttävä seksielämä. Lapsia 4, joista vanhimmat sopivasti murrosiässä, nuorimmat alaluokilla alaasteella. Nyt jotain on vain muuttunut. En jaksa haluta. Ei huvita, ei löydy kipinää, illat/aloitteet toistaa itseänsä. Painostuksen, maanittelun ja vaatimusten alla, kiinnostaa vielä vähemmän, ei pätkääkään. Joskus ylipuhuminen auttaa, joskus annan aviovelvolllisuuden vuoksi. Toistuvat riidat kotitöistä (miehelläni varsin perinteiset ajatukset ja periaatteet kotitöistä), rahasta, vapaa-ajasta ja millon mistäkin vituttaa. Olen huono perustelemaan omia mielipiteitä, pitämään puoliani.....muistutan miestäni joskus siitä, että toiset tekee ja menee miten haluaa, toiset taas tekee mitä pitää. Ja päivän päätteksi on väsy, tyytymätön itteensä, kun ei oo kaikkea ehtiny tehdä, tekemättömät työt vaivaa ja omaan leipätyöhönki pitää keskittyä asiantuntija työssä jossa paljon ihmisten kanssa tekemisissä). Haluisin pitää terveydestäni ja kehostani huolta, siihen ei meinaa löytyä aikaa. Joskus tuntuu etten oo kovin haluttavakaan, vuodet kertyneet hiukan vyötärölle. Viimeisen lapsemme syntymän jälkeen ilmoitin sairaalassa että piuhat poikki. En enää jaksaisi ajatusta, että tulis vielä yksi. Haluisin olla 100% varma. Ehdotin miehelleni, että josko hänkin laittaisi piuhat poikki...se ei käynyt. Ajatus oli kuulemma kauhea...ja sitä paitsi, mitä sillä on väliä, jos saisimme vielä viidennen? Tämä oli ensimmäinen hetki, kun alkoi vaan tuntua, että seksi vähenee.

      Ja seksi alkoi vähetä. En sitä sinänsä "päättänyt" tai ajatellu näin. Ei enää haluttanu. Alkoi tuntua siltä, että mitäs jos keskityttäis toisiimme puhuen, toista huomioiden, viritettäis tunnelmaa pienillä eleillä, katseilla jne. JA niin, ettei sen tartte läheskään aina johtaa mihinkään. Niitä keskuteluja ei vaan syntynyt. Pieniä hipasuja ei vaan löytynyt. Tai jos niitä erehtyi itse tarjoamaan, tulkinta oli, että nytkö? Liian hanakkaa tarjoutumista, liian suorasukasia kommentteja ja kysymyksiä. Ja vastaus alko olla aina ei. enkä jaksanu enää kosketellakaan. Oikeestaan aloin miettimään ja tarkkailemaan, etten vain antais väärää viestiä, toivoa miehelleni, jos en ollu varma halustani. Musta tuntuu että joskus vaadin mieheltäni ajatusten lukutaitoa, mutta toisaalta, jos toisen haluu oikeen hyvin tuntea tai toinen pitäis tuntea yli 20 vuoden jälkeen, niin miksi ei osais aavistaa toisen "toiveita"? Onko mieheni oma halu niin kova, ettei jaksa edetä ja malttaa...pitää fiilistellä.

      Mieheni luulee että haluun olla jotenki vaikeasti lämpenevä ja käytän seksiä pelivälineenä. Ei se ole niin. Ei vaan haluta, laiskottaa ja haluun olla itsekäskin. Joskus töissä tapaa ihmisä, joiden kanssa keskustelu on helppoa, sopivasti huumoria ja vielä jokin piirre mieeesä miellyttää, tulee mieleen, miten tuo mies suutelis, koskettais jne. Onneksi "päiväunia" ei ooo kielletty.

      Noissa muutamissa edeltävissä kommenteissa on jotain järkeä. Pitää osata tulkita toista ja edetä sen mukaan. Pitää osata käsitellä. Suhteessamme on vielä seksiä, mutta sitä on vähän. Ehkä sitä joskus on enemmän, mutta nyt ollaan jotenki niin epätasapainos. Asialle pitäis ehkä tehdä jotain, mutta tuntuu että mieheni saa ettiä vastausket. Ne on sitte sellaset ku on. En jaksa ottaa tekemisen vastuuta enempää ittelleni. Sori vain, mutta kaikki ei tapahdu aina sormia napsauttamalla.

    • ihmettelen_vain

      Tässä viittäkymppiä lähentelevänä naisena realistisesti ajattelen, että miksipä ei seksistä nauttisi, kun ei koskaan tiedä, milloin tulee se päivä, jolloin vaikka sairastuu niin että nauttiminen on myöhäistä. Exäni osasi tuottaa nautintoa ja nautti itsekin mutta sitten halut häneltä vaan katosivat kiireisiin ja muihin murheisiin, eivät olleet nautinnot enää tärkeyslistalla lähelläkään kärkipäätä. Mutta missäpä sitä kohtaisi samanlaisen, turvallisuutta ja pitkää suhdetta kaikkine riemuineen arvostavan. Ravintolasta haetulle ilolle kun tuskin on mitään laatutakeita.

    • GH1245

      Kannattaa lähteä. Itse aikoinaan jäin ja harmittaa. Menimme ex-vaimon kanssa yhteen teini-iässä, olimme molemmat toistemme ensimmäiset. Seksiä oli alusta lähtien melko harvoin, mutta koska olimme molemmat kovin kiireisiä opintojen ja töiden vuoksi niin laitoin asian sen piikkiin. Myöhemmin saimme kaksi lasta ja sen jälkeen seksiä olikin sitten vielä harvemmin, noin kerran-pari vuodessa. Vanhemman lapsen ollessa noin 7 vuotias loppui vaimon kanssa kaikki yhteinen puuha. Aina varovaisesti koitin ottaa asian esille, mutta tulin torjutuksi.

      Vuosikaudet asia minua vaivasi, vaimoa ei tuntunut haittaavan. Pelkäsin, että jos lähden, en saa tavata lapsiani ja myös, että vaimo ei yksin selviä kahden lapsen kanssa ilman minua. Kuviteltu vastuu painoi halujen ohi. Seksittömyys ja läheisyydenpuute romahduttivat pikkuhiljaa Itsetunnon ja jossakin vaiheessa huomasi, että ei voisi kuvitellakaan kenenkään naisen kiinnostuvan minusta. Elämä oli sitä, että kävin töissä, illat katsoin tv:tä, tarkastin lasten läksyt ja luin kirjaa. Palkka meni asuntoon ja autoon sekä peruskuluihin. Niissä merkeissä meni nuoruus ja keski-ikä.

      Viime vuona vaimo ilmoitti, että hänellä on nyt uusi rakas ja haluaa eron. Ero tuli. Nyt asun yksin vuokralla ja olen vanha ja ruma. Yhteinen asuntomme jää lapsille perinnöksi. Kahden vuoden kuluttua jään eläkkeelle.

      • Isä_06

        Olipa samanlaista elämää kuin itse just vietän, ja moni muukin näemmä. Olen siis n.35v mies, isä, aviomies. Vaimo pihtaa, kieltäytyy, ei pysty läheisyyteen parisuhteen merkityksessä nykyään juuri lainkaan. Yhdessä ajokortti-iästä saakka, naimisissa jo kymmenisen vuotta.

        Huomasin itsessäni myös aika huonoja, tuhoisiakin ajatuksia pari vuotta sitten. Vaimo ei halua erota, en minäkään. Kummankin puolelta rakkautta on edelleen, omanlaistaan mutta on kuitenkin. Muutenhan tämä olisikin helppoa ja olisin lähtenyt jo kauan sitten. Ilman seksiä en halua ja pystykkään olla. Olen seikkaillut vieraissa nyt hyvin monesti. Yleensä samaan petiin ajautuu samassa tilanteessa oleva nainen. Pidempääkin salasuhdetta on tullut kokeiltua, seksi on yleensä hullua, ihanaa, kiimaista kaikkea muuta kuin kotona koskaan.

        Pikkuhiljaa tässä on kypsynyt ajatus, että kun lapset ovat vanhempia ja kotoalähtö iässä, lähden minäkin samasta ovenraosta. Joskus vielä haluan suoda itselleni sen, että voin herätä aamulla ja nähdä kumppanini halukkaan katseen, ennemmin kuin sen että silmät kertovat "älä vain ala vonkaamaan".

        Ain't life a bitch...


    • KohtaEX-vaimo

      Tässä kohtalotoveri, nainen ilman lapsia. Meillä ei ole koko yhteiselon aikana ollut ollenkaan seksiä, johtuen mieheni vaikeasta entisestä suhteesta. Aluksi hyväksyin tämän koska ymmärsin hänen kokemuksensa. Yhteistä taivalta on takana vasta vähän, reilut 2 vuotta joista 3kk avioliittoa. Tiedän, olin tyhmä kun ajattelin että jokin voisi muuttua. Nyt siis ero laitettu vireille siitä syystä että seksiä ei vaan heru, ei saa edes koskea. Mies siis haluaa mielummin erota kuin antaa seksiä...näin siis tapahtukoot

      • järkimukaan

        Jos mies ei kykene, niin onhan nykyisin viagraa jolla saa ainakin pelit toimintakuntoon. Mielestäni miehen tulee harrastaa vaimonsa kanssa seksiä pelkän järjen ja toisen halun tähden. Samoin nainen kykenee seksiin halusi hän sitä tai ei pelkästään järjellistä toimintaa. Jos paikat eivät reakoi, niin onhan nykyisin voiteita joista on apua.
        Ymmärrän, että nämä eivät ole parhaita tilanteita, mutta seksittömyys vain toisen tahdosta on VÄÄRIN ja tuhoaa sen vähän mitä on.


      • Peräsmies_Markku

        Viagra ei kylläkään vaikuta miehen halukkuutta lisäävästi vaan auttaa erektiovaikeuksiin. Vaikka mies popsisi kourallisen viagraa ei se hänen seksihalujaan lisää.


    • Thousand_Kisses_Deep

      Olen nainen ja suhteessa se haluton osapuoli. Tai, miten sen nyt ottaa, haluaisin haluta, mutta kun ei niin ei.

      Aikoinani söin masennuslääkkeitä ja pian käytön aloittamisen jälkeen kaikki muuttui. Aiemmin olin hyvin aktiivinen seksin suhteen, ja kerta päivässä ei ollut tarpeeksi. Nyt mikään ei saa mitään liikahtamaan sisälläni. Lääkkeiden lopettamisesta on noin puolitoista vuotta. Mikään ei ole muuttunut. Ennen lääkkeiden käyttöä tykkäsin katsella pornoa, masturboin usein, harrastin seksiä usein. Nyt jos katson pornoa, minussa ei tapahdu mitään. Seksi mieheni kanssa ei huvita millään, ja olen siitä kieltäytynyt pitkään. Joskus suostun mieheni vuoksi, mutta nyt hän ei enää halua sääliseksiä, koska kait kokee sen nöyryyttävänä. Sanoo olevansa mieluummin ilman. Voiko seksistä kieltäytyä pelkästään tahdon avulla? En tiedä, mutta näin hän väittää. Tosin päätöksestä on vajaa viikko....

      Tilanne on kuitenkin sellainen, että MINÄ haluan haluta. Haluan sen tunteen takaisin, että oksat pois ja peitto heilumaan! Mutta mikään ei auta. Kuin osa minua olisi kuollut. En halua olla liitossa, jossa ei ole seksiä. Ja siis seksiä, jossa kummatkin haluavat sitä. Enkä halua olla liitossa, jossa mieheni päättää olla seksittömänä, vaikka satavarmasti seksiä haluaa, ja on onneton ilman sitä.

      En halua olla liitossa, jossa MINÄ en voi antaa miehelleni seksiä, jossa myös minä sitä haluan. Mieluummin olen yksin. Ero tuntuu väistämättömältä, vaikka mieheni ei sitä halua. Mutta. En voi jäädä liittoon, jossa ikuisesti tiedän että minä olin se joka tein mieheni onnettomaksi.

      Tässä siis haluttoman kertomus. Haluttomuus ei ole valinta, ainakaan aina. Minulle se on kirous. Minä menetin elämästäni nautinnon, ja miehen jota rakastan. Ansaitsenko vielä pihtarin leiman?

      • mies47vuotta1

        Kerrot "vain" seksin puuttumisesta ja haluttomuudestasi. Onko teillä muuten läheisyyttä nyt, oliko sitä aiemmin?
        Meillä vaimoni on se haluton osapuoli ja tässä vuosien myötä olen huomannut, että läheisyyden menettäminen on tuntunut pahemmalta kuin "pelkän" seksin loppuminen.
        Tietenkin molemmat on tärkeitä, enkä itsekään olisi uskonut aiemmin, että koskaan tulen sanomaan, etä joku voisi mennä seksin edelle.
        Mutta kyllä hellyydellä, suudelmilla, lähelläololla ja muilla hyväilyillä osoitetaan toiselle se hyväksyntä, joka parisuhteessa on sen koossa pitävä voima.

        En yhtään ihmettele, ettei miehesi halua sääliseksiä. Se todellakin nöyryyttää.
        Oma puoliso osoittaa, ettei halua sinua.
        Se loukkaa joka kerta. Vaikka joskus luulee, ettei se enää voi loukata, mutta aina sen tuntee ja joka kerta jotain pientä kuolee sisältä.

        Tässä kirjoittaessa tuli mieleen, että kuinka tyytyväinen olet itseesi?
        Onko sinun hyvä olla itsesi kanssa?
        Voisiko haluttomuutesi johtua siitä, ettet ole sinut itsesi kanssa?


    • enoleylpeäteostani

      Lyhyesti oma kommenttini ilman sen kummempia spekulaatiota ap:n tapaukseen.
      Olin parisuhteessamme joitakin vuosia se "haluton osapuoli". Seksiä oli silti vähintään kerran viikossa. En vain halunnut mutta tein sen velvollisuudesta. Mieheni huomasi sen, eikä tuo kerran viikossa edes riittänyt hänelle. Ahdistuin yleensä kun hän kysyi onko tänään seksiä, Joo-o Huom. kysyi. Luulin sillon että en yksinkertaisesti halua seksiä enää. Sitten tapahtui ihastuminen, totaalinen semmoinen. Olin kiihottunut tästä vieraasta miehestä koko ajan. Pienikin ajatus hänestä sai mut kuumaksi. Tunne oli molemminpuolinen. Silloin tajusin, että enhän mä ole mitenkään haluton, en vain halua omaa miestäni enää. Pyristelin vastaan yli vuoden ennen kuin antauduin himoilleni ja harrastin useaan otteeseen seksiä tämän himojeni kohteen kanssa.

    • Enhaluaisi

      annan kuitenkin. Väärin sekin. Välissä on ollut monta muutaman kerran vuotta. Sitten päätin että annan vaikka en haluaisi. En tiedä kauanko jaksan. Toinen ei vain kiinnosta enään sillä tavoin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe