Tungetteleva äiti, vittuileva isä + perhepaskaa

mitäsnytsitte

Joo siis olen 14 vee tyttö, ja siis mun äiti hengittää koko ajan niskassa kiinni. Ei varmaan nuorten kesken niin epätuttu asia, mut eikse mee jo vähän yli jos äiti käy sun kaapit ja vihot läpi sillon ku et ole paikalla? Ei onneks koneelta chattejani kato varmaankaan läpi, mut on se nyt vähän ahdistavaa ettei itellä saa olla omassa huoneessa yksityisyyttä. D: Ja miten saisin sen lopettamaan sen? Itseäni haittaa varmaan eniten, että se aina käy mun piirrokset läpi mitä oon yrittäny piilottaa siltä. Ja minä siis piirrän useimminkin, mutta en halua, että kukaan näkee mun joitai epäonnistuneita luonnoksia tai ylipäätänsä epäonnistuneita piirroksia, kun kyllä mä näytän ne 'onnistuneet' työt sille. aaaah ku ahdistaa et joku näkee susta sen epäonnistuneen osan, siltä se mulle tuntuu D:
Ja liittyy taas asiaan, mitä mun kuuluisi tehdä kun kuulee äitinsä puhuvan paskaa sinusta tyyliin olohuoneessa serkuille jotka on jäänyt yöksi? Tai mitä kun on monta kertaa jäänyt kiinni siitä miten se on puhunut kuinka paska kakara olen?


Ja sitten pieni alkutarina isääni liittyen : se hakkas mua kun olin pieni, mut on se nyt onneks jo lopettanut sen, kun aloin lyömään takasin. Ton takia en mielellää olis missää tekemisissä sen kanssa, ja ku en mä tiiä et jos se kuitenki yhtäkkiä räjähtää mulle. Ja edelleen se yrittää ihan selvästi esittää mulle mukavaa, että saisi mut 'ostettua' sille. (se btw on yrittänyt mm lahjoa mua oikeesti että mä 'painaisin ton koko väkivaltajutun villaisella' ) Mutta joo siis en oo hirveesti sen kanssa tekemisissä, ja oon aika selvästi kyllä näyttänytkin, etten halua olla sen seurassa millään tavalla.
Mutta niin, siis nyt tulee niin turha asia, mutta vituttaa itseäni ihan hirveästi, siis se laulaa silleen inhottavasti, niiku ihan ärsyttääkseen vaan muita. (ik tosi tärkeetä) Ja ei se koskaan muuten sitä tee ellen minä ole paikalla, ja silloin kun minä sanon sille että voisikos pitää sen turpansa kiini ni sitten tulee se että ''sä et voi puhua vanhemmilles tolla tavalla''. Oon kiltistikkin pyytänyt sitä lopettamaan mutta ei. Ja ei mun mielenterveys kestä tota enää parin vuoden jälkeen hirveen mukavasti ni lähden aina paikalta kun se alottaa sen, etten minä räjähdä ja saa rangaistusta siitä. 8)
Anteeks kuullostaa niin angstilta, ja ei mua varmaan haittaiskaan muuten toi, mutta kun minä tiedän että se tekee sen vittuillakseen minulle.
Ja siis kyllä se muutenkin vittuilee, pakko mainita siitä kituvasta harakasta moottoritiellä ruokapöydässä puhuen juttua suoraan minulle - minä olen vegaani eettisistä syistä, puhuu kuinka paskassa seurassa minä liikun, valittaa kun en koskaan tee mitään muutakun ole omassa huoneessa, jatkuvasti mainitsee kuinka mun pitäis mennä sahaamaan taas niitä ranteita auki muualle kuin hänen taloonsa (lopettanut jo) jnejnejne.

Jos on muuten samanlaisia kokemuksia, ni mä luen mielelläni ~

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo toi on kyllä väärin että isäs on hakannu sua :/ onneks ei tunnu tekevän sitä enää, vaa yrittää päästä toivottavasti sopuun sun kanssa? ymmärrän siinä mielessä sua että en mäkää antais ainakaa heti anteeks lyömistä, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa, ei tiedä.....
      mutta sitten tää äitis... mä sain sun kirjotuksesta kuvan että oot liikkunu "huonoissa ympyröissä" se ehkä selittää osaltaan sun äitis käytöksen vaikka sekää ei ole oikein, mutta se on varmaa vaa huolissaan? mainitsit tekstissä "puhuu kuinka paskassa seurassa minä liikun" olitko/ootko jossain huumepiireissä tai muuta epämääräistä?
      voin sanoa vaa tähän että lopeta ajoissa, mitä olet ikinä nyt tehnykkään, vielä kun voit -jos voit.
      tulet katumaan tekemisiäs sitten vanhempana. ja tekemiset vaikuttaa myös sun tulevaisuuteen. jos on mahis muutokseen, nii tartu siihen, aina on toivoa. itsemurha ei ole vaihtoehto :/

      ja vielä respectit siitä että oot päässy viiltelystä eroon, se on jo iso asia :)

      • juujjjuu

        Mmh Dx
        Ja en oo siis mitää huumeita tai sellast koskaan, kunhan kiusaa vaan varmaanki. Dx Sen kannalta oon kunnon lapsi etten oikeesti tee mitään huumeita tai vandalismia 8L


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1944
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      252
      1640
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1557
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1494
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1378
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1209
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1177
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1163
    9. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1162
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      33
      921
    Aihe