Onko tämä kiusaamista?

Grim_reaperrr

Olen siis melkein 16v tyttö ja menossa lukioon. Olen hyvin taiteellinen ja maalaan harrastuksena öljyväreillä tauluja. Taulut ovat synkkiä ja pelottavia muiden mielestä. Okei, myönnän että ne ovat melko synkkiä kun niissä esiintyy meilkeinpä aina jotain kuolemaan viittaavaa, esim. viikatemies. Mutta eikö se olekin liikaa, kun parhaat ystäväni nauravat ja sanovat että "kuinka rumia, hyi helvetti". He sanovat noin aina oli kyseessä minkälainen maalaukseni tahansa. Vaikka kaikki muut sanoisivat työstäni "River of life" että se kaunis ja uskonnollinen niin nämä ystäväni haukkuvat sen lyttyyn. Ei tunnu kivalta. Onko tämä kiusaamista vai luulenko vaan?

11

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Middlefingerup

      Ensikerralla kokeile kysyä niiltä itseltä että mitä hyötyvät siitä kun sanovat niin? Onko elämässä joku oikeasti niin huonolla mallilla ettei keksi muuta, vai onko perseeseen juuttunut kasetillinen hiekkaa ? Itse nostelisin varmaan seinille mutta älä sä sitä kokeile .

      • kiitiliini

        Goottityyliin kuuluu pelottavat jutut ja tuntemukset itsekkin tykkään fantasia kuvista


    • Kiusaaminen on mitä tahansa, millä pyritään vahingoittamaan tai loukkaamaan toista. Eikä sillä määreelläkään niin ole väliä, sillä jos tuntee olonsa epämukavaksi tai loukatuksi sen jälkeen, mitä on kokenut, niin silloin kai sitä tuntee itsensä kiusatuksi.

      Voi olla, että ystäväsi eivät osaa ilmaista maalaustesi herättämiä tuntemuksia muutoin kuin nauramalla ja solvaamalla niitä. Voi olla, että ystäväsi ovat sinun taidoillesi ja näkemyksillesi kateellisia. Voi olla, että he eivät oikeasti tiedä mitä ajatella maalaustesi esille tuomasta puolestasi, ja reagoivat siksi noin.

      Olipa syy mikä tahansa, ei se ole oikein sinua kohtaan, koska ystävän ajatellaan yleensä olevan ystävällinen ja sinun puolellasi, eikä arvostelevan sinua ilkeästi. Tuntuuko siltä, että voisit kertoa heille, ettei heidän pilkka maalauksiasi kohtaan tunnu sinusta mukavalta ja että se loukkaa? Se voisi auttaa heitä näkemään tekemänsä vääryyden, ja ainakin tietämään, että heidän käytöksensä ei ole oikealla tolalla.

      Sinulla onneksi tuntuu olevan ympärilläsi myös ihmisiä, jotka kannustavat sinua. Tsemppiä lukioon ja onnea matkaan kaikessa!

      Terkuin,
      NettiSaapas, Katja Kajaanista

    • No jos sun tuotokset on uskonnollisia, niin niiden on välttämättämoltava rumia. Uskonnollisuus on rumaa, rikollista ja tuomittavaa.

      Kristillisten mielestä on kaunista ja palvottavaa valita joku syytön kantamaan muiden synnit. Tämä syntipukki tapetaan sitten syyttömänä,mettä muut voivat tehdä syntiä? Sairaalloinen ajatus ja jokainen ajatteleva ihminen pistäisi tällaista palvovan säälittävän hyypiön Haagiin ihmiskunnan vihollisena tuomittavaksi.

    • 5satf6yu7asgt978eraf

      ehkä sinun ystäväsi ovat kateellisia taidollesi tai harrastuksellesi joten he yrittävät saada sinut luopumaan siitä

    • eioikeitakavereita

      Sinun "kaverisi" ovat ilkeitä. Jos he eivät pidä jostain niin asia voidaan ilmaista paljon hienomminkin. Mielestäni tuollainen kielenkäyttö on jo kiusaamista, ja varsinkin kun se pahoittaa sinun mieltä. Ei ole olemassa rajaa jolla erotetaan kiusaaminen ja ei-kiusaaminen. Se, mikä pahoittaa toisen mieltä on jo kiusaamista.

    • Urpoleena

      Mielipiteet eivät ole kiusoittelua vaan esimerkiksi lyöminen potkiminen ja haukkuminen omatuntoasi vahingoittaen.

    • KiusaatuKurja

      Mielipiteet eivät ole kiusaamista vaan teot. Esimerkkinä Nordea, joka lähettää laskuja vaikkei ole edes rahaa.

    • yksinäinenharakka

      Ehkä oot jollain tapaa kypsempi henkisesti kuin sun kaverit. Ne eivät ymmärrä sun taiteellisuutta ja sisinpäsi syvällisyyttä. Ne kaverisi ovat sua lapsellisempia, eivät ymmärrä mitään taiteesta. Älä välitä heistä, vaan jatka sitä taiteen tekoa ja pyri eteen päin. Älä unohda taidetta, vaikka kaverisi sanoisivat mitä. Hienoa, että itse tiedät olevasi lahjakas. Kaverit voivat olla myös kateellisia..

    • Todellakin on kiusaamista. Tuo ei ole kritiikkiä vaan suoraa haukkumista. Suosittelen että jätät "kaverisi".

    • elämäOnX

      taitelijan on opittava myös se, että vain harva todennäköisesti tulee pitämään töistäsi ja vielä harvempi maksamaan niistä mitään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe