Mieheni isä pahoinpiteli auton ovella.

yksvain

Yritän kertoa lyhyesti tilanteeni. Tämä tapahtui eilen aamulla kuuden aikoihin.. Miesystäväni vanhemmat ovat siis yrittäneet erottaa meitä lähes alusta saakka.. siinä useimmiten onnistuen hetkellisesti. He eivät pidä, että olen heidän poikansa kanssa koska olen tällä hetkellä työtön. Opiskelut alkaa näillä näkymin tammikuussa. Heillä on yritys ja rahasta ei ole puutetta. Minä olen vain pohjasakkaa heidän mielestä koska en ole töissä atm. He ovat uhkailleet poikaansa erilaisilla asioilla (jos ei eroa minusta) ja eilen aamuyöllä mieheni tuli hakemaan minut pois kaupungilta autollaan.. Huomasin että hänen isänsä seurasi pitkän matkan ajan meidän perässä omalla autollaan. Päästyämme asunnon pihalle mieheni meni hakemaan koiraani hänen asunnostaan. Jäin autoon istumaan ja odottamaan kunnes huomasin että mieheni isä saapui paikalle autollaan. Hän käveli luokseni. Uhkaili ja haukkui minua erittäin halventavasti. Käskin hänen painua muualle, jonka jälkeen hän huomasi, että roikutin oikeaa jalkaani ulkopuolella autosta... Yhtäkkiä hän alkoi koko painollaan ja voimallaan työntämään auton ovea kiinni jalkani siinä välissä puristuksissa huvittunut ilme kasvoillaan. Riuhdoin epätoivoisesti jalkaani irti täysin turhaan. Vasta mieheni tullessa takaisin ulos hän lopetti. Tämän jälkeen käskin miestäni viemään minut omaan asuntooni. Edelleen hänen isä seurasi perässä taloni pihalle jatkaen puhuen kaikkea halventavaa. Linkkasin asuntoni sisälle jossa tilasin taksin sairaalaan... jalassani on nyt suhteellisen pahat ruhjevammat ja sitä särkee edelleen todella paljon.. lääkäri teki lausunnon ja kävin tekemässä rikosilmoituksen. Kuinka paljon korvausvaatimuksia voi tässä tapauksessa pyytää? Jouduin tuhlaamaan rahojani kalliisiin taksimatkoihin edes takaisin koko aamupäivän ja siinä tapahtumassa minulta myös repesi kenkä.. Mutta mikä olisi kohtuullinen vaatimus?

9

1201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teenäin

      Tee rikosilmoitus pahoinpitelystä,ja pyydä lähestymiskielto myös.

    • wqqwwmwmwmw

      Ei tule mitään suhteestanne. Kaippa löytyy parempia? Lähin naapurini on Sinun tilanteessa, ja avioliitto päättyi juuri tuohon, miehen vanhemmat terrorisoi uskonnon avulla vaimoa, kunnes ei enään jaksanut, vaan erosi, 15 vuotta kesti.

    • Kostoonsuloinen

      Voihan sitä pyytää vaikka 1000e euroa mutta eri asia saatko edes kolmasosaa siitä.
      Paras rangaistushan olisi sama kohtelu tuplana tekijälle mutta kun ollaan ihanassa suomessa niin eihän se käy päihinsä

    • Tilanteesi kuulostaa tosi ikävältä ja hyvä, että olet lähtenyt hakemaan siihen neuvoja.

      Tapauksessasi voit vaatia korvauksia kaikista kuluista, joita pahoinpitelystä on aiheutunut, kuten lääkärin palkkioista, lääkkeistä, matkoista ja rikkoutuneista kengistä. Lisäksi voit vaatia korvauksia kivusta ja särystä, ja jos sinulle jää vammoista pysyvää haittaa ja/tai arpia.

      Korvaussummat määrittyvät aina yksilöllisesti tilanteen mukaan. Niiden hakemiseen saat neuvoja oikeusaputoimistosta. Lähimmän oikeusaputoimiston yhteystiedot löydät täältä http://www.oikeus.fi/oikeusapu/fi/index/yhteystiedot.html.

      Neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä myös Rikosuhripäivystyksen palvelupisteeseen. Tällöin voit luottamuksellisesti keskustella palvelupisteen työntekijän kanssa tilanteestasi. Lähimmän palvelupisteen yhteystiedot löydät www.riku.fi sivuilta.

      Toivottavasti näillä neuvoilla pääset eteenpäin.

    • gjkljfssghj

      Tuli mieleen tuosta sana vastaan sana... eli löytyykö todistajia tilanteelle. Ikävää uhrin kannalta jos hänellä ei ole todisteena kuin oma kertomus vaikka se on totta. Miettisin tarkkaan jos se miehen poika eli kirjoittajan poikaystävä ei pysty parempaan tässä tilanteessa, jättäisin koko sakin.

    • Miehesi_vai_miesystäväsi

      Poliisi lienee tutkinut tapauksesi, koska olet tehnyt rikosilmoituksen.

      Kaikkea mitä ihmiset esittävät ei kannata uskoa yksioikoisesti ja varmaankin myös poliisit tämän voivat ymmärtää.

      Mitä tahdot tässä asiassa? Rahaa? Miehesi sympatiaa? Miesystäväsi sympatiaa? Poliisin sympatiaa? Omien vanhempiesi sympatiaa? Jonkun muun tahon sympatiaa? Motiivista on kysymys!

      Kun poliisilla on lääkärin lausunto pahoinpitelystä, mikä heitä estää toimimasta? Mitä miehesi tai miesystäväsi on mieltä tästä tilanteesta?

      Kuka on uhri tässä tapauksessa todellisuudessa, riippuu siitä mikä on totuutta tässä tapauksessa?

    • Sympatiaa_kokenut

      Kun olet totuudellisesti kertonut niin koen sympatiaa kanssasi, ja kehotan sinua viemään asian vaikka EU-tuomioistuimeen tai YK:n alaisuuteen, jos oman maasi viranhaltijat eivät sinua tahdo auttaa! Tietysti on vielä näitäkin suurempi taho ja voit hänelle viedä asiasi ja siihen myös sinua kehotan, kun vain itse olet totuudellisesti asian esille tuonut. Suurin taho tässä maailmassa on ainoa Luoja itse ja tuomionsa on totuudellinen ja vanhurskas ja Poikansa nimessä voit esittää asiasi Tuomarille ja voit olla varma, että tuomio on vanhurskas ja pyhä sen astuessa voimaan, toki voit sitä ennen kokea vielä paljonkin vääryyttä tässä maailmassa, sillä tämä maailma on pahan vallassa, kuten Raamatun kautta Jumala on sen ihmisille ilmoittanut. Usko Isään Jumalaan ja Poikaan Jeesukseen ja Pyhään Henkeen, vaikka tässä maailmassa ihmiset tekevät myös laittomuuden tekoja, jotka tulevat esiin valheina ja väkivaltana, ja lievempänä muotona mielivalta ja valheisiin uskomiset ja moninaiset lievät pahuudet, kuten Raamatussa ne esitetään, ja elämme tätä pahaa pimeyden aikaa juuri nyt tässä maailmassa ja myös Suomessa.

      Tietenkin sinun on hyvä ymmärtää esittäessäsi totuutta, ettei sitä lainkaan uskota tässä maailmassa, sillä maailma on pahan vallassa.

    • Jesuis12

      Voi autoparkaa, vielä ovella pahoinpidelty...

    • Mies_aina_rikollinen

      nainen aina uhri.

      Vaikka nainen olisi murhannut miehensä on vain miehensä uhri.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe