Vanhimmat-huone

Tuuliviiriäinen

Muutaman hetken seuranneena huoneen juttuja, mietityttää missä on luotsit? Huoneessa jatkuvaa jauhamista pakolaisista puolesta/vastaan, joskus aika rajuinkin kommentein. Olisiko asiallista perustaa oma huone politiikalle ja systemaattisesti siirtää sinne ne ihmiset jotka käy kuumana eikä osaa enää muusta puhua? Kohta vanhimmat-huoneessa ei viihdy enää muut kuin nämä poliitikot. Suurin osa on jo lopettanut, sekö onkin tarkoitus? Ugh, olen puhunut.

228

2240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakenejasmiini

      No ole huoleti, kyllä pakolaiset ovat siellä sijansa saaneet ja tavalliset sättääjät poistuneet. Kiitos jasmiinin joka jauhaa paskaa toisista sättääjistä ja luotsit katsovat läpisormien. Kaikki huoneen luotsit kulkevat jasmiinin talustusnuorassa. Me jotka olemme jättäneet ko. huoneen olemme tulleet jasmiinin ja evilcatin osalta tulleet ammutuksi, koska emme voi sietää kaikkea mitä kirjoitetaan.

      • lisää-valvontaa

        On se kummaa miten se jarsiini on tehnyt joihinkin vaikutuksen ja sitä kautta vain yllytätte yhtä sekopäätä. Itse en ole yhtään sen juttua tai riviä lukenut joten ei yhtään haittaa. Mitä nyt muutaman luotsin tiedän niin he kyllä omillaan kulkevat.


    • hädänalainen

      nyt ei ole huolta, jasmeene menossa Sipilän hätäkokoukseen kuulemaan miten ei saada tehdä..ja saamansa perusteella ammentaa tietoa eteenpäin.....

    • rasmus1

      Noh Noh. Luotseilla on omakin elämä ja osa käy töissä. Luotsihomma on vapaaehtoista. Käytä ruksija jos et kestä moisija juttuja katsella.

    • Sisäpiiri_chathuone

      Ei kyseisessä huoneessa häiritse niinkään Jasmiini juttuineen, kuin se ainainen sisäänpäinlämminnyt sisäpiiritouhu. Siellä on keskustelemassa yleensä aina samat vakinaamat keskenään. Kaikki muut jotka tulevat chattiin, eivätkä kuulu moikattaviin ja suukoteltaviin, heidän kanssaan ei keskustella, eikä heidän kommennteihinsa ei vastata. He jäävät yksinpuhujiksi, tai katselemaan sivusta sisäpiirin syytäessä tekstiä toisilleen. On ymmärrettävää ettei yleiseen chat keskusteluun osallistu, ne muutamat kahdenkesken kaapeissaan aamuyöhön asti kuhertelevat, rakastuneet chat-parit, jotka huomioivat aina vain toisensa.
      Heitä ei kannata muiden edes yrittää häiritä.
      Mutta kun yleisessä keskustelussa muutkin on samanlaisia pienissä ryhmissään.
      Parienmuodostus on ihan normaalia ja hienoakin huomata.
      Mutta, onko vanhimpien chatissa muidenkin tarkoitus todellakin muodostaa tälläisiä, muita syrjiviä sisäpiiriryhmiä? Huomioisitte joskus muitakin keskustelijoita, kuin vaan ne muutamat sisäpiiriinne kuuluvat. Taitaa olla turha toive. Vieraan on ilmeisesti sinne turha tulla keskustelemaan ja odottaa tulevansa mitenkään huomioiduksi.

      • Kuin_kakaroita

        Ikäihmisille tarkotetuissa chateissakin usein näkee, sellaista lapsuudessa ja kouluissakin aikoinaan harrastettua, "Mene pois, ei me olla sun kaa" tyylin. Eli tälläistä valikoivaa, lapselllista, pienisieluista kaveruutta.
        Mielestäni aikuisten tapoihin, eikä ainakaan chatteihin ei pitäisi enää kuulua tälläinen rajaaminen ja syrjintä. Vai johtuuko tämä siitä, että chateissa on enimmistö todellakin vain näitä lapsellisia ja hieman yksinkertaisia ihmisiä?


      • Onhan siellä paljon tuttuja keskenään. Pitää vaan etsiä muita kaltaisiamme. Sieltä kyllä löytyy, kun on asiallisesti etsimässä.


      • Satunainenmatkailijaa

        Olen huomannut saman kun silloin tällöin olen käynyt. Ehkä se on syynä ettei sinne tule kovin herkästi tule mentyä ja kauaa oltua.
        Hyvä kirjoitus.


      • aloittelija

        Nyt pitää kyllä ottaa kantaa ja kertoa että olen hiljattain vasta tullut chattiin ja kyllä minulle suurin osa kommentoi ja vastaa. En ole huomannut minkäänlaista syrjimistä. Monta kertaa on niin että "metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan"! Eikä kannata kaikkea niin tosissaan ottaa ....


      • avohakkuu

        Et ehkä ole huomannut, koska olet vasta aloittelija :)


    • Floora100

      Minä en ainakaan ole kokenut minkäänlaista syrjintää. Enkä kuulu minkäänlaisiin piireihin. Tervehdin yleisesti kaikkia, kun huoneeseen tulen ja ne vastaa ketä vastaa. Keskustelen kaikkien halukkaidenkanssa, kunhan keskustelu on asiallista. Mielestäni aikapaljon riippuu ihmisestä itsestäänkin miten huoneessaolijat ottaa uuden henkilön vastaan.

      • helmed

        Se tervehtiminen minua eniten huvittaa. Kun sisäpiiriläinen tulee, hän moikkaa kaikille yhteisesti. Sitten alkaa se vastailu, jokainen erikseen tulijalle ja vielä kuittaus vastaan. Tämän jälkeen vielä kukkaset ja kiitokset.
        Kun uusi tulee, niin harvoin siihen edes reagoidaan, paitsi toinen uusi. Näin parhaiten pääsee juttuihin, siis uudet keskenään.


      • chat-addikti

        Älä ole mustis,nehän on niitä jotka ovat vuosikaudet ollaan toisten kanssa yht ja jopa miittailleet porukalla.Kai se on selvää että juttelevat toisilleen.Ei siitä pidä olla katkera!


      • vakkarimyös

        Onhan se erittäin lapsellista, mutta joillakin ei ole muita kamuja tai elämää kuin tuo niin annetaan heille se ilo.


      • ryhmahenki
        chat-addikti kirjoitti:

        Älä ole mustis,nehän on niitä jotka ovat vuosikaudet ollaan toisten kanssa yht ja jopa miittailleet porukalla.Kai se on selvää että juttelevat toisilleen.Ei siitä pidä olla katkera!

        "katkera ja mustasukkainen" olet selkeesti adduväkeä = )

        vuosikaudet toistensa kanssa yht olleet voivat perustaa faceryhmän niin toisilleen tuntemattomat voivat tutustua mukavammin


    • Kristofferr

      Luotsit ovat vapaaehtoistyöntekijöitä, joiden ei ole pakko olla jatkuvasti ko. huoneissa. Monilla kun sattuu olemaan muutakin elämää ja tekemistä, kuin vain tämä suomi24!

      P.S Luotsi EC ei ole erityisesti kenekään" kaveri" täällä, eikä kenenkään talutusnuorassa, ei edes ylläpidon ja kaikkein vähiten jonkun pirun sättääjän, sallikaa mun nauraa. Mistä lie jotkut saaneet noin tyhmiä ajatuksia ja käsityksiä päähänsä edes. No, kyllähän sen ymmärtää, kun ajattelee minkä huoneen henkilöt tänne väittävät noita typeriä väitteitään. Kasvakaa jo aikuisiksi, mikäli kykenette! Käyttäytykää kuin ihmiset, eikä tollot!

      • EviICat

        kehuit sitten itseäsi = )


    • kuka-kelle-minustako

      No aika normitilanteita siellä on. Jos politiikka ottaa hietaan, se aihe on kokonaisuudesta vain yksi osa keskusteluaiheista. Itse olen sättäillyt kaikkinensa vuodesta 2000 lähtien, siihen epäsäännölliseen jutteluun on kuulunut monen asian kirjo: syntymästä kuoloon, asumisesta autoihin, kohu-uutisista musiikkiin. Mutta aina kun maassa tapahtuu asioita, joihin päättäjillä on vaikutusvalta, on poliitinenkin näkökulma esillä. Miksei saisi olla? Joskus on esillä vanhusten olot, lapset, menestys jne. Viime kuukaisina pakolaiset.
      Itse otan kantaa mieluiten asialliseen jutteluun kuin loanheittoon tai edes siedän kaapeissani töryn puhujia. Joku tyyppi pännii ajoittain, silloin ruksin, koska "hermo " ei kestä.
      Halaan ja pusin huvikseni, jos haluan ja vaistoan toisen myötämielisyyden asialle.
      Mutta, mistä sätissä saisi sitten puhua?

      Aikana, joka olen sättäillyt, en ole havainnut sisäpiirejä, en tajua niistä kaunaa nostavia ja muiden haukkumista. Liity sinäkin juttelijoihin.
      Se meidän on hyväksyttävä, että sätissä jotkut ovat ystävystystyneet tai muuten tutumpia keskenään kuin me, jotka kovin tiiviseen tuttavuuteen emme edes halua.
      Miksi itkeä luotsia aina paikalle? Aikuisten luulisi osaavan sanoa sanottavansa, ruksia tarvittaessa tai olla provosoitumatta.
      Toki on hetkiä, kun haluaisin itse valikkoon toimintoja, joilla voisi säädellä näkymisiä muutoin kuin nykykeinoilla. Kuitenkin näillä mennään.

    • peppeliinu

      Luotsit on mennyt lakkoo siksi chat ei toiminut ollenkaan päiviin hihihii

    • Jjohan paras sanoi minun pitävän ylläpitoa komennossani ei riitä että Luotseja. olette te mukavia noine luuloinenne. Mutta hauska huomata että olen näin suosittu joidenkin joukossa.

      • etsuosittuvaanrasittava

        Et pidä ketään komennossasi, olet vain niin rasittava, että on parempi paeta paikalta kuin jäädä lukemaan rasistista vuodatustasi. Pysyttelen poissa chatista kun näen nikkisi siellä, koska ei minun ole pakko lukea mitä tahansa ja ruksiakaan en voi.


      • jaksaajaksaajaksaa

        Koskahan se poliisitutkinta alkaa valmistua näkee ketkä niitä syyllisiä kun siellä syyttömiä syyteltiin jasmiin taholta


      • puruk
        jaksaajaksaajaksaa kirjoitti:

        Koskahan se poliisitutkinta alkaa valmistua näkee ketkä niitä syyllisiä kun siellä syyttömiä syyteltiin jasmiin taholta

        Siinäpä se liimasedällä miettiminen onkin.


      • etsuosittuvaanrasittava kirjoitti:

        Et pidä ketään komennossasi, olet vain niin rasittava, että on parempi paeta paikalta kuin jäädä lukemaan rasistista vuodatustasi. Pysyttelen poissa chatista kun näen nikkisi siellä, koska ei minun ole pakko lukea mitä tahansa ja ruksiakaan en voi.

        Outo tietsikka jos et voi ruksia, minulla pelittää ruksit.


      • Ei voi muuta kuin nauraa menee tuossa jutussas jo vellit ja puurot sekaseen , mukavia elonpäiviä sinulle .


      • harmittaako

        Älä luukekaan olevasi suosittu, sanon nyt, olet todella epäsuosittu, jos suosittu sanaa pitää käyttää. Huoneessa kyttäät erinikeillä, et vaan uskalla kommentoida mihinkään, sillä paljastuisit heti, mahtaa olla kova paikka sinunkaltaiselle häirikölle.


    • ihmetellen

      Minun mielestäni tämmöinen syyttely ja sisäpiiristely ei kuulu varsinkaan vanhimpien paikkaan. Eikä chattailuun yleensäkään.Kukin kirjottakoon mitä haluaa ja osallistukoon siihen mitä ylellä kirjoitetaan, tai olkoon osallistumatta.Oma valinta.
      Jos joku ei miellytä helpoin tapa on käyttää ruksi-toimintoa.
      Ovatko vanhimmat tulleet lapsiksi jälleen, vai mistä tuo kateus vihamielisyys ja kaunaisuus oikein pulppuaa?

      • kirjutettaavvuansavvoo

        Ka niihhän sitä sanottaa jotta vanahat tulloo lapsiks uuvvelleen:D Pitäs immeisillä olla muutakkii virikettä ku sättäely:D:D


    • Äänestämään

      Tälläisten mustamaalausjuttujen sijaan, laittakaa tänne vaikka vanhimmat huoneen top 3 listanne ja nimetkää parhaat ja myös pahimmat chatpersoonat, naisista ja miehistä. Lemmikit ja inhokit järjestykseen.
      Osallistukaa leikkimieliseen äänestykseen.

    • MarryMeBaby

      Kukaan ei uskalla pistää chattaajia pahemmuus järjestykseen?

    • KaNNaNottoAsiaaN

      Selina1n luotsiksi valinta kyllä hämmästyttää, mutta suosittelijoina ollut varmasti EvilCat ja ehkä joku muu jolla ollut oma lehmä ojassa. Miettikääpä sitä kauhuskenaariota, että siitä jasmiinista olisi tullut siihen huoneeseen luotsi, eli pienempi paha tuokin valinta on, eikö vain. Jos Selina1 luotsina toimii mielestänne epäkorrektisti, niin tehkää hänestä valituksia ylläpitoon. Ei ylläpitokaan voi loputtomasti olla huomioimatta kyseisen huoneen huonoa ilmapiiriä ja syitä mitkä sen aiheuttavat.

      Jos ylläpito ei asiaan ota kantaa laisinkaan, niin äänestäkää jaloillanne. Siirtykää johonkin tyhjään huoneeseen, mitä samassa ikäryhmäkategoriassa on. Esimerkiksi aina tyhjänä oleva keski-ikäiset huone olisi aivan vapaasti käytössä ja varmasti kaikki mukavatkin sättääjät sinne siirtyvät, kunhan sana siitä huoneesta vaihtoehtona leviäisi. Niin että miten on? Siirrytäänkö vanhimmat huoneen sättääjät sinne? Jätetään vanhimmat huone jasmiiniin ja Selina1n ikiomaksi riitelyhuoneeksi. Siellä saisivat rauhassa haukkua tyhjiä seiniä ja fanitella toisiaan? Sinne voisi jäädä sitten ne kaikki muutkin samaan katergoriaan kyseisten naisten kanssa kuuluvat muut naiset sekä miehet jotka huutelevat törkeyksiä, luotsien puuttumatta siihen. Hiljentämällä nuo riitelijänaiset (ja luotsien luvalla törkeyksiä huutelevat miehenkuvatukset) on huone ollut ajoittain ihan siedettävä. Luotsia ei kait kuitenkaan saa hiljennettyä, joten Selina1n valinnan vuoksi siellä olosta taitaa tulla monelle kärsimystä.

      Lopuksi, luotsiksi valitun henkilön pitäisi olla ehdottomasti puolueeton, ei omaa agendaansa kiihkolla ajava, poliittisia kannanottoja sormistaan ruudulle sylkevä ilkeä ihminen!

      • Timmi50

        Alkaa mennä nettipoliisin tutkintaan tämä osa keskustelusta,,,,


    • assenberg

      Selin1 luotsina,meinasin lentää jakkaraltani kun huomasin,kaikkea sitä maailma keksiikin?

      • jakkara1

        miks et pudonnu?


    • Voi hyvät hyssykät, siis ihan oikeestiko teillä ei muita murheita kun se, kuka on luotsi. Jos aikuiset ihmiset osaisi käyttäytyä aikuismaisesti, ei mitään luotseja tarvittaisi. Mutta on chattaajia jotka käyvät jostain syystä aktiivisimpien keskustelijoiden kimppuun, varmaan huomiota paitsi jäänneenä tms. Sitten kun hyökkäyksiin puolustaudutaan niin ollaan vielä häirikköjäkin, näinhän se menee.
      Mutta tietenkin on niin, jos nämä luotsin valinnasta loukkaantuneet chattaajat poistuisivatkin muihin huoneisiin, niin Vanhimmat-huoneesta voisikin tulla ihan rauhallinen juttupaikka.

      • Totta.


      • ootpaskaukko

        Aulisko syyllistää ne ihmiset jotka eivät näiden häiriköiden hyppiä nokallaan. Kirjoituksestasi saa sen käsityksen, että nämä jotka eivät Selinaa suosi ovat häiriköitä, sanon suoraan haista paska. Kyllä siellä ensimmäisenä hyppii nenällä jasmiini ja viherpeukalo ja selina joka ikiseen komenttiin ottaa kantaa.


      • Voi voi kiva tietää itsekkin. Mutta minä ne kuvakaappaukset lähetän ylläpitoon en yhdellekkään Luotsile. Ja otan ne ihan tällä nikillä.


      • Magyyyy
        ootpaskaukko kirjoitti:

        Aulisko syyllistää ne ihmiset jotka eivät näiden häiriköiden hyppiä nokallaan. Kirjoituksestasi saa sen käsityksen, että nämä jotka eivät Selinaa suosi ovat häiriköitä, sanon suoraan haista paska. Kyllä siellä ensimmäisenä hyppii nenällä jasmiini ja viherpeukalo ja selina joka ikiseen komenttiin ottaa kantaa.

        Liima yrittää provoida koko keskusteluketjua ja kettu säestää.


      • selinatona

        Aulisvaan on luotsi tapsan toinen nikki. sillä hän täällä pitää puolustuspuheita.


    • Koskaan se huone ei rauhoitu ennenkuin kukat kukkivat nenälle. On tämä nähty jo viimeisen 10v aikana, aina vaan pahenee.

      • muuurari

        :D :D :D :D


      • round-up

        *reps* =D


    • Käytäthän_ruksia

      Voi-voi millaista turhamaista kitinää luotseista ja häiriköistä.
      Eikö nämä jasmiineista ja selinoista ym ruikuttajat osaa käyttää ruksia, eli hävittää näytöltään, näin kauheasti häiritsevien chattailijoiden kommentit?
      Mikäli ette ole vielä ymmärtäneet. Ruksihan on tavallaan valvojien ja luotsien apulainen. Koska chateissa esiintyy häiriökäyttäytymistä erittäin paljon.
      Ruksitoiminto on siellä myös tiedän chattaajien viihtyisyyttä parantamassa.
      Teidän ei ole siis pakko sietää epämiellyttäviä keskustelijoita.
      Luotsitkaan eivät ole chatissa vain sen vuoksi, että joku pirullinen häirikkö
      siellä odottaa hänen huomiotaan, testailemalla luotsin bannaamiskynnystä.
      Luotsit on myös chattareita, hekin haluavat osallustua keskusteluun.
      Siinä samalla myös ohjailevat hieman keskustelun luonnetta ja rauhoittelevat tarvittaessa ilmapiiriä, mikäli alkaa näyttää siltä, että keskustelu menee yleiseksi riitelyksi ja nimittelyksi. Luotsien tehtäviin kuuluu myös valvoa, että chatissa noudatetaan laatimia suomi24 sääntöjä. Jokainen voi itse hakeutua luotsiksi ja kokeilla, millaista on olla luotsina ko. huoneessa.
      Silloin varmaan nämäkin jyrkät mielipiteet hieman loivenee.
      Muistuttaisin vielä. Opetelkaa käyttämään ruksia, oman viihtyvyytenne vuoksi.
      Siitä huolimatta, että luotseja ette voi vaientaa.

      • seruksista

        Kuule, se ruksi ei auta, kun he ottavat siihen jonkun lisäksi esim...kaverinsa, niin viesti tulee läpi minulle vaikka kuin olisi ruksin takana ja samoin se nähdään yleltäkin. Olen ruksinut vvuosia, vaan hihassa joku kaveri ja sit tullaan punaisilla.....


    • mussukkapussi

      Ruksi auttaa aina, vaikka ottaisit 5 kavera ei tule läpi sinulle ruksitun sanomat, olen tämän itse testannut. Lähinnä huvittaa noin tietämättömät ihmiste luullaan että sanat tulee ruksinläpi jos ottaa toisen chattaajaan jonoon mukaan.

      • ruksjapoks

        Ruksi ei aina auta, ei edes ns ikiruksikaan. Syytä en tiedä, mutta näin se vaan on.
        Jos sättäät ja käytät niitä ikirukseja, sun pitäisi tuo tietää.
        Kun ikiruksittu tulee huoneeseen ruksijan jälkeen, ruksi ei pidä.
        Näin se vaan menee. Kokemusta on, myös muillakin kuin minulla.


      • kokkeileppauuvestaan

        kun kohdistaa samaan aikaan kahdelle, joista toinen on ruksittu niin teksti menee läpi


    • mlukku

      Mitään ikirukseja ei tarvita. Jos jonkun kirjoitukset ei miellytä niin voi vapaasti poistua. Todella helppoa myös jättää vaan epämieluisat rivit lukematta. Ei ole tarkoituskaan että kaikkien kirjoitukset kaikkia miellyttäisivät. Hakekaa ja etsikää se saman-mielinen ja pistäkää omat jutut liikenteeseen ja antakaa muiden tehdä se sama omissa ympyröissä.

    • huulitörröllään

      Parhaat nais-sättääjät pappilan_neiti ja suttura aina niin iloisia ovat. Miehistä taas parhaat on jaa en osaakkaan sanoa . Pahimpia kun myös kysyttiin niin pyhäkolminaisuus liima, kettu, ja ukkonen9

      • kukaaneioleparempitoista

        Kyllä näkee taas tuossa viestissäsi että kuulut heihin jotka provosoituvat. Liimatainen on chatissa ollut minun muistin ajan eli yli 10 v reilusti. Hänen huumoristaan ovat yleensä kaikki pitäneet , mutta nyt kun alettiin Liimataisen posteja jakaa pitkin Rasmussivustoja ja sekin jaettu ettei koko teksti näy. Jakaja jakoi omaan etuaan puhdistaen, vaan ei oikealla tavalla. Liimtaisesta tulikin häirikkö. Ikimaailmassa ei ole kukaan ennen Liimataista moittinut, ennenkuin kun nämä Kuopion kanahaukat astuivat sättiin.

        Näiden ansoista on Liimatainen, kettu , ukkosta en tiedä edes kuka on, heistä on sylkykuppeja. Heillä ei saa maahanmuutosta mielipiteitä, vaan pitäisi alistua näiden siihen mitä suvakit ajattelevat. Meillä jokaisella ihmisellä on oikeus omaan ajatukseen, jopa sillä Liimataisella ja ketullakin.

        KIrjoittaja nostaa sutturana ja pappilanneidin ylitse muiden. Minusta on ihan sama mitä he ovat, samanlaisia sättääjiä kuin kaikki muutkin. Minä en lähde arvioimaan heitä en puoleen enkä toiseen.

        Ihmisten pitäisi nähdä todellakin ne asiat, mitkä siellä sätissä mättää. Kyllä jos ihmisten postit vääristellään luettavaksi Rasmuspalstalle, jossa lukijoita yli 10000 se ei ole o ikein.

        Suvakinkuva oli kaitten jaettu jossain lehdessä, mutta ihan turha siitä on syyttää sättiläisiä ennenkuin on varma tieto asiasta. Luulen, että yksikään sättiläinen ei ole siinä asiassa osallisena. Mutta nyt siellä on syyttömät saaneet kärsiä kuukausi tolkulla syyötksistä jotka ei pidä paikkaansa. Toiset ihmiset samaistuvat niin mahtipontisuus vuodatuksiin, että Liimataine on syyllinen, mutta en tunne Liimataista, mutta en myöskään usko hänen alistuneen tuollaiseen.

        Keltainen Päänsärkijä sanoi aikoinaan, että savo pilaa sätin ja se pitää paikkansa. sitä et tiedä tarkoittiko paikkakuntaa vai sättääjiä. Olen puhunut.


      • kukaaneioleparempitoista kirjoitti:

        Kyllä näkee taas tuossa viestissäsi että kuulut heihin jotka provosoituvat. Liimatainen on chatissa ollut minun muistin ajan eli yli 10 v reilusti. Hänen huumoristaan ovat yleensä kaikki pitäneet , mutta nyt kun alettiin Liimataisen posteja jakaa pitkin Rasmussivustoja ja sekin jaettu ettei koko teksti näy. Jakaja jakoi omaan etuaan puhdistaen, vaan ei oikealla tavalla. Liimtaisesta tulikin häirikkö. Ikimaailmassa ei ole kukaan ennen Liimataista moittinut, ennenkuin kun nämä Kuopion kanahaukat astuivat sättiin.

        Näiden ansoista on Liimatainen, kettu , ukkosta en tiedä edes kuka on, heistä on sylkykuppeja. Heillä ei saa maahanmuutosta mielipiteitä, vaan pitäisi alistua näiden siihen mitä suvakit ajattelevat. Meillä jokaisella ihmisellä on oikeus omaan ajatukseen, jopa sillä Liimataisella ja ketullakin.

        KIrjoittaja nostaa sutturana ja pappilanneidin ylitse muiden. Minusta on ihan sama mitä he ovat, samanlaisia sättääjiä kuin kaikki muutkin. Minä en lähde arvioimaan heitä en puoleen enkä toiseen.

        Ihmisten pitäisi nähdä todellakin ne asiat, mitkä siellä sätissä mättää. Kyllä jos ihmisten postit vääristellään luettavaksi Rasmuspalstalle, jossa lukijoita yli 10000 se ei ole o ikein.

        Suvakinkuva oli kaitten jaettu jossain lehdessä, mutta ihan turha siitä on syyttää sättiläisiä ennenkuin on varma tieto asiasta. Luulen, että yksikään sättiläinen ei ole siinä asiassa osallisena. Mutta nyt siellä on syyttömät saaneet kärsiä kuukausi tolkulla syyötksistä jotka ei pidä paikkaansa. Toiset ihmiset samaistuvat niin mahtipontisuus vuodatuksiin, että Liimataine on syyllinen, mutta en tunne Liimataista, mutta en myöskään usko hänen alistuneen tuollaiseen.

        Keltainen Päänsärkijä sanoi aikoinaan, että savo pilaa sätin ja se pitää paikkansa. sitä et tiedä tarkoittiko paikkakuntaa vai sättääjiä. Olen puhunut.

        Mietippäs mitä minusta on jaettu pitkin sättiä en edes viitti niitä tänne laittaa, muut on siitä huolen pitäneet. Minun varastettua fleisbook profiiliani on levitely jos minkälaisten hävyttömuuksien kera tuleeko koskaan mieleen että minäkin olen ihminen en sylkykuppi.

        Enempää en tänne kommentoi sillä jokainen teistä totuuden tietää. Minut on haukuttu suvakihuoraksi, mamukiimaiseksi, mustanmulkun nielijäksi..jos teillä on noin likainen mielikuvitus siitä että autan nuoria pakolaisia se ei ole minun häpeäni vaan juuri teidän jotka niitä levitätte. Iknä en lapsiin en edes aikuisiin nuoriin sekaantuisi he on minulle lapsia.

        Jos seurustelisin AIKUISEN miehen kanssa vaikka hän olisi musta se on minun asiani ei teidän. Yksikään ulkomaalainen ei ole minua koskaan loukannut, kuten te hyvät herrat teette. Minä tiedän tasan tarkalleen kuka ne kuvat on levittänyt ja hän vastaa teoistaan..mutta te hyvät kanssaihmiseni toitte ne chattiin johon ne ei kuuluneet millääntavalla.

        Minä ihmettelen miksi tuohon sinun kirjoitukseesi sotkit minut, totuushan on että tuo yks setä sekosi kun syksyllä pakolaiset saapui. Keltainenpäänsärkijä oli sefujen mieliharmi vuosia joten turhaan häntäkään tuohon vedit. Kyllä ylläpito hänetkin tietää.

        Se on varma että jos minulle tulee uhkauksia montunreunoista ne kuuluu muillekkin kuin minulle. Tämä sama mainitsemasi mies eilen sätillä oikein kehui miten oli monien mutkienkautta saanut s-postiinsa varastetusta profiilistani johon oli vääsennetty minun nimissä kirjoitettua sekä lisätty ihan vennonvieraiden kuvia. Uskon että vielä suomessa löytyy joku oikeus ihmisen intimiteettiin.

        Asiat on kesken etten voi niistä enempää puhua mutta saatte olla varmoja jos, ja kun ne valmistuu puhdistan maineeni vaikka Helsinkinsanomien etusivulla. Olen sanonut sanottavani joten nyt kannattaa laittaa jäitähattuun kun ette edes tiedä asioista mitään.

        Kivaa kevättä kaikille.


      • maaliskuunyhdeksäs
        jasmiini_kukassa kirjoitti:

        Mietippäs mitä minusta on jaettu pitkin sättiä en edes viitti niitä tänne laittaa, muut on siitä huolen pitäneet. Minun varastettua fleisbook profiiliani on levitely jos minkälaisten hävyttömuuksien kera tuleeko koskaan mieleen että minäkin olen ihminen en sylkykuppi.

        Enempää en tänne kommentoi sillä jokainen teistä totuuden tietää. Minut on haukuttu suvakihuoraksi, mamukiimaiseksi, mustanmulkun nielijäksi..jos teillä on noin likainen mielikuvitus siitä että autan nuoria pakolaisia se ei ole minun häpeäni vaan juuri teidän jotka niitä levitätte. Iknä en lapsiin en edes aikuisiin nuoriin sekaantuisi he on minulle lapsia.

        Jos seurustelisin AIKUISEN miehen kanssa vaikka hän olisi musta se on minun asiani ei teidän. Yksikään ulkomaalainen ei ole minua koskaan loukannut, kuten te hyvät herrat teette. Minä tiedän tasan tarkalleen kuka ne kuvat on levittänyt ja hän vastaa teoistaan..mutta te hyvät kanssaihmiseni toitte ne chattiin johon ne ei kuuluneet millääntavalla.

        Minä ihmettelen miksi tuohon sinun kirjoitukseesi sotkit minut, totuushan on että tuo yks setä sekosi kun syksyllä pakolaiset saapui. Keltainenpäänsärkijä oli sefujen mieliharmi vuosia joten turhaan häntäkään tuohon vedit. Kyllä ylläpito hänetkin tietää.

        Se on varma että jos minulle tulee uhkauksia montunreunoista ne kuuluu muillekkin kuin minulle. Tämä sama mainitsemasi mies eilen sätillä oikein kehui miten oli monien mutkienkautta saanut s-postiinsa varastetusta profiilistani johon oli vääsennetty minun nimissä kirjoitettua sekä lisätty ihan vennonvieraiden kuvia. Uskon että vielä suomessa löytyy joku oikeus ihmisen intimiteettiin.

        Asiat on kesken etten voi niistä enempää puhua mutta saatte olla varmoja jos, ja kun ne valmistuu puhdistan maineeni vaikka Helsinkinsanomien etusivulla. Olen sanonut sanottavani joten nyt kannattaa laittaa jäitähattuun kun ette edes tiedä asioista mitään.

        Kivaa kevättä kaikille.

        Minä mietin ja vastaankin. Oikeuttaako se Sinua tekemään samoin eli jakamaan jonkun postia Rasmukseen. Luulen, että vielä ei ole varmaa onko ko. ihminen ollut Liimatainen joka laittanut sen MVlehteen. Miksi sinä lähdet koston tielle tietämättä kuitenkaan varmaksi asiaa?.-

        Minä en aliarvioi milläänmuotoa sinun vapaaehtoistyötä, nostan hattua sille että jaksat sitä tehdä. Kyllä teitäkin tarvitaan.

        Kun kerrot tuossa että sinua on nimitelty sätissä. Muistatko itse koskaan nimitteleesi ketään. Juuri äsken sanoit, että pitää ruksia tuo sairas. Olet nimittelyt siellä raiskaajaksi, isän hyväksikäyttämäksi, naisia alamaisilla nimillä, lukemattomia nimikkeitä olet itsekkin sanellut. Kannattaisiko katsoa myös sinne peiliin, voisinko itse auttaa itseäni ja pistäisin suuni suppuun.

        Olet voimakas persoona ja tartut heti asiaan keskusteluissa, vaikka se välttämättä ei koskisi sinua eikä kuuluisi sinulle. Kaikki keskustelijatkaan eivät pidä siitä. Pitäisi oppia antamaan tilaa kaikkien vaikuttaa eikä puuttua sivusta.

        Minä en tuossa kirjoituksessani sanonut sanallakaan nikkiäsi, itse paljastit itsesi tai tunsit että sinusta kirjoitetaan. Kuopiosta on muitakin sättääjiä, minun tietääkseni.

        Kyllä suosittelisin sinulle myös maltillista käytöstä ja käyttäytymistä kanssa keskustelijoita kohtaan. Tämä ei ole pahennusta vaan tämä on ihan tarkoitettu sinulle oman itsesi säästämiseksi.

        Keskusteluista kun hakee niillä nimimerkeillä millä olet esiintynyt sätissä juttuja. Kummasti niissä kaikkissa on joku riita pystyssä ja sinä olet osallisena siihen.
        Tietenkään et sinäkään ehdi kaikkeen, mutta moneen kuitenkin. Kyllä se kertoo jostakin sekin.


      • maaliskuunyhdeksäs kirjoitti:

        Minä mietin ja vastaankin. Oikeuttaako se Sinua tekemään samoin eli jakamaan jonkun postia Rasmukseen. Luulen, että vielä ei ole varmaa onko ko. ihminen ollut Liimatainen joka laittanut sen MVlehteen. Miksi sinä lähdet koston tielle tietämättä kuitenkaan varmaksi asiaa?.-

        Minä en aliarvioi milläänmuotoa sinun vapaaehtoistyötä, nostan hattua sille että jaksat sitä tehdä. Kyllä teitäkin tarvitaan.

        Kun kerrot tuossa että sinua on nimitelty sätissä. Muistatko itse koskaan nimitteleesi ketään. Juuri äsken sanoit, että pitää ruksia tuo sairas. Olet nimittelyt siellä raiskaajaksi, isän hyväksikäyttämäksi, naisia alamaisilla nimillä, lukemattomia nimikkeitä olet itsekkin sanellut. Kannattaisiko katsoa myös sinne peiliin, voisinko itse auttaa itseäni ja pistäisin suuni suppuun.

        Olet voimakas persoona ja tartut heti asiaan keskusteluissa, vaikka se välttämättä ei koskisi sinua eikä kuuluisi sinulle. Kaikki keskustelijatkaan eivät pidä siitä. Pitäisi oppia antamaan tilaa kaikkien vaikuttaa eikä puuttua sivusta.

        Minä en tuossa kirjoituksessani sanonut sanallakaan nikkiäsi, itse paljastit itsesi tai tunsit että sinusta kirjoitetaan. Kuopiosta on muitakin sättääjiä, minun tietääkseni.

        Kyllä suosittelisin sinulle myös maltillista käytöstä ja käyttäytymistä kanssa keskustelijoita kohtaan. Tämä ei ole pahennusta vaan tämä on ihan tarkoitettu sinulle oman itsesi säästämiseksi.

        Keskusteluista kun hakee niillä nimimerkeillä millä olet esiintynyt sätissä juttuja. Kummasti niissä kaikkissa on joku riita pystyssä ja sinä olet osallisena siihen.
        Tietenkään et sinäkään ehdi kaikkeen, mutta moneen kuitenkin. Kyllä se kertoo jostakin sekin.

        Minä en ole ikinä syyttänyt Liimataista en ketään sättiläistä. Liimatainen on itse ne luuloillaan herättänyt henkiin. Minä En edes nyt puhu edes mv-jutusta vaan paljon vakavammasta asiasta. Miksi teitä kiinnostaa minun yksityiselämäni. Chat ja yksityisyys ei kuulu yhteen. Vaikaa olette te kiitettävästi herkutellee sillä mv-jutullakin joka sekin laiton.


      • jasmiini_kukassa-ite
        maaliskuunyhdeksäs kirjoitti:

        Minä mietin ja vastaankin. Oikeuttaako se Sinua tekemään samoin eli jakamaan jonkun postia Rasmukseen. Luulen, että vielä ei ole varmaa onko ko. ihminen ollut Liimatainen joka laittanut sen MVlehteen. Miksi sinä lähdet koston tielle tietämättä kuitenkaan varmaksi asiaa?.-

        Minä en aliarvioi milläänmuotoa sinun vapaaehtoistyötä, nostan hattua sille että jaksat sitä tehdä. Kyllä teitäkin tarvitaan.

        Kun kerrot tuossa että sinua on nimitelty sätissä. Muistatko itse koskaan nimitteleesi ketään. Juuri äsken sanoit, että pitää ruksia tuo sairas. Olet nimittelyt siellä raiskaajaksi, isän hyväksikäyttämäksi, naisia alamaisilla nimillä, lukemattomia nimikkeitä olet itsekkin sanellut. Kannattaisiko katsoa myös sinne peiliin, voisinko itse auttaa itseäni ja pistäisin suuni suppuun.

        Olet voimakas persoona ja tartut heti asiaan keskusteluissa, vaikka se välttämättä ei koskisi sinua eikä kuuluisi sinulle. Kaikki keskustelijatkaan eivät pidä siitä. Pitäisi oppia antamaan tilaa kaikkien vaikuttaa eikä puuttua sivusta.

        Minä en tuossa kirjoituksessani sanonut sanallakaan nikkiäsi, itse paljastit itsesi tai tunsit että sinusta kirjoitetaan. Kuopiosta on muitakin sättääjiä, minun tietääkseni.

        Kyllä suosittelisin sinulle myös maltillista käytöstä ja käyttäytymistä kanssa keskustelijoita kohtaan. Tämä ei ole pahennusta vaan tämä on ihan tarkoitettu sinulle oman itsesi säästämiseksi.

        Keskusteluista kun hakee niillä nimimerkeillä millä olet esiintynyt sätissä juttuja. Kummasti niissä kaikkissa on joku riita pystyssä ja sinä olet osallisena siihen.
        Tietenkään et sinäkään ehdi kaikkeen, mutta moneen kuitenkin. Kyllä se kertoo jostakin sekin.

        Vielä sen verran että vaatikaa joskus itselle ne todisteet mistä joku höperö mua syyttää...mutta on niin helppo uskoa kaikkea soopaa.


      • jasmiini_kukassa-iteee
        maaliskuunyhdeksäs kirjoitti:

        Minä mietin ja vastaankin. Oikeuttaako se Sinua tekemään samoin eli jakamaan jonkun postia Rasmukseen. Luulen, että vielä ei ole varmaa onko ko. ihminen ollut Liimatainen joka laittanut sen MVlehteen. Miksi sinä lähdet koston tielle tietämättä kuitenkaan varmaksi asiaa?.-

        Minä en aliarvioi milläänmuotoa sinun vapaaehtoistyötä, nostan hattua sille että jaksat sitä tehdä. Kyllä teitäkin tarvitaan.

        Kun kerrot tuossa että sinua on nimitelty sätissä. Muistatko itse koskaan nimitteleesi ketään. Juuri äsken sanoit, että pitää ruksia tuo sairas. Olet nimittelyt siellä raiskaajaksi, isän hyväksikäyttämäksi, naisia alamaisilla nimillä, lukemattomia nimikkeitä olet itsekkin sanellut. Kannattaisiko katsoa myös sinne peiliin, voisinko itse auttaa itseäni ja pistäisin suuni suppuun.

        Olet voimakas persoona ja tartut heti asiaan keskusteluissa, vaikka se välttämättä ei koskisi sinua eikä kuuluisi sinulle. Kaikki keskustelijatkaan eivät pidä siitä. Pitäisi oppia antamaan tilaa kaikkien vaikuttaa eikä puuttua sivusta.

        Minä en tuossa kirjoituksessani sanonut sanallakaan nikkiäsi, itse paljastit itsesi tai tunsit että sinusta kirjoitetaan. Kuopiosta on muitakin sättääjiä, minun tietääkseni.

        Kyllä suosittelisin sinulle myös maltillista käytöstä ja käyttäytymistä kanssa keskustelijoita kohtaan. Tämä ei ole pahennusta vaan tämä on ihan tarkoitettu sinulle oman itsesi säästämiseksi.

        Keskusteluista kun hakee niillä nimimerkeillä millä olet esiintynyt sätissä juttuja. Kummasti niissä kaikkissa on joku riita pystyssä ja sinä olet osallisena siihen.
        Tietenkään et sinäkään ehdi kaikkeen, mutta moneen kuitenkin. Kyllä se kertoo jostakin sekin.

        Tulimieleeni etten kenenkään postia jaa ainoastaan omiani, jos katson sen tarpeelliseksi.


      • TaunoLiimatainen
        jasmiini_kukassa kirjoitti:

        Minä en ole ikinä syyttänyt Liimataista en ketään sättiläistä. Liimatainen on itse ne luuloillaan herättänyt henkiin. Minä En edes nyt puhu edes mv-jutusta vaan paljon vakavammasta asiasta. Miksi teitä kiinnostaa minun yksityiselämäni. Chat ja yksityisyys ei kuulu yhteen. Vaikaa olette te kiitettävästi herkutellee sillä mv-jutullakin joka sekin laiton.

        Voi voi kun voisin laittaa kuvasieppaukset jasmiinin syyttelystä tänne, niin kaikki sen näkisivät. Jasmiini valehtelee taas niin, että korvat heiluvat. Syytti minua siitä, että olisin ollut tekemässä hänelle valeprofiilia ja asia on viety poliisille. Kyseessä perätön ilmianto, josta max rangaistus vankeutta, tais olla peräti kaksi vuotta.
        Tuon viestin saina joulukuussa ollessani kolmen viikon reissussa. Tai niitä viestejä oli tullut kaksi peräkkäin. Haukkui, solvasi ja syytti myös erästä Sari Nygreniä.
        Onneksi olen oppinut sen, että jasmiinin vihaviesteitä pitää aina ottaa kuvakaap-paus. Mutta sekään ei auta, mummo väittää niitäkin valheiksi.

        Täällä kehuu olevansa suvakki ja olevansa myös ylpeä siitä. Toisessa viestissä taas kertoo, että häntä on haukuttu suvakiksi. Päättäisi nyt lopulta onko suvakki-nimitys
        kunnia vaiko solvaus. Tuulella käypä mummo.
        Mullekin pisti vihaviestin punaisella, että olen häntä haukkunut suvakiksi ja matu-kiimaiseksi. Ja molmepiahan tuo narsisti-psykopaatti on.


      • TaunoLIimatainen
        jasmiini_kukassa kirjoitti:

        Mietippäs mitä minusta on jaettu pitkin sättiä en edes viitti niitä tänne laittaa, muut on siitä huolen pitäneet. Minun varastettua fleisbook profiiliani on levitely jos minkälaisten hävyttömuuksien kera tuleeko koskaan mieleen että minäkin olen ihminen en sylkykuppi.

        Enempää en tänne kommentoi sillä jokainen teistä totuuden tietää. Minut on haukuttu suvakihuoraksi, mamukiimaiseksi, mustanmulkun nielijäksi..jos teillä on noin likainen mielikuvitus siitä että autan nuoria pakolaisia se ei ole minun häpeäni vaan juuri teidän jotka niitä levitätte. Iknä en lapsiin en edes aikuisiin nuoriin sekaantuisi he on minulle lapsia.

        Jos seurustelisin AIKUISEN miehen kanssa vaikka hän olisi musta se on minun asiani ei teidän. Yksikään ulkomaalainen ei ole minua koskaan loukannut, kuten te hyvät herrat teette. Minä tiedän tasan tarkalleen kuka ne kuvat on levittänyt ja hän vastaa teoistaan..mutta te hyvät kanssaihmiseni toitte ne chattiin johon ne ei kuuluneet millääntavalla.

        Minä ihmettelen miksi tuohon sinun kirjoitukseesi sotkit minut, totuushan on että tuo yks setä sekosi kun syksyllä pakolaiset saapui. Keltainenpäänsärkijä oli sefujen mieliharmi vuosia joten turhaan häntäkään tuohon vedit. Kyllä ylläpito hänetkin tietää.

        Se on varma että jos minulle tulee uhkauksia montunreunoista ne kuuluu muillekkin kuin minulle. Tämä sama mainitsemasi mies eilen sätillä oikein kehui miten oli monien mutkienkautta saanut s-postiinsa varastetusta profiilistani johon oli vääsennetty minun nimissä kirjoitettua sekä lisätty ihan vennonvieraiden kuvia. Uskon että vielä suomessa löytyy joku oikeus ihmisen intimiteettiin.

        Asiat on kesken etten voi niistä enempää puhua mutta saatte olla varmoja jos, ja kun ne valmistuu puhdistan maineeni vaikka Helsinkinsanomien etusivulla. Olen sanonut sanottavani joten nyt kannattaa laittaa jäitähattuun kun ette edes tiedä asioista mitään.

        Kivaa kevättä kaikille.

        Mitä sinä jasmiini oikein sekoilet. Väität, että minä sekosin, mun mamut tulivat Suomeen. Kyllähän totuus on, että sinä sekosit. Laitoit ensin syksyllä SPR:lle postia, jossa kysyit, että miten voisi päästä vapaaehtoistyöhön. Hyvä niin. Mutta taisit samaan aikaan liittyä Rasmukseen ja silloin menit sekaisin, sinusta tuli matu-kiimainen. Mitään muuta ei päähäsi mahtunut kuin maahanmuuttajat, ei mitään muuta. Kun minä ylellä juttelin jonkun kanssa maahanmuutosta ja kritisoin sitä hallitsemattomaksi ja vain joittenkin bisnekseksi, sinä huusit sivusta: Liimatainen on rasisti. Sinä ja muut Rasmuslaiset ette hyväksy muunlaisia mielipiteitä kuin omat
        suomalaisia kohtaan olevat rasistiset.
        Syytät vielä, että olisin sua uhkaillut hiekkamontun reunalle viemisestä. Tässäkin sinä taas valehtelet. Lyös pöytään todiste, että olisin niin tehnyt, niin näemme totuuden. Viestini, jossa puhuin siitä, veit Rasmukseen ja jätit vietin lopun pois.
        Viestissäni ei uhkailtu sinua eikä ketään muutakaan. Kerroin vain mitä Ruotsissa on tapahtunut ja ennustin, että sama tulee tapahtumaan täälläkin, koska seuraamme monissa asioissa naapuriamme. Loppuun kirjoitin, että toivottavasti sinä et ole näkemässä sitä päivää. Tämän lopun jätit julkaisustasi pois.
        Tunnustit taas, että olet vienyt asioita poliisille. Oliko tämä hiekkamonttu-juttu jo kolmas perätön ilmianto? Muista, että niistä voit saada linnatuomion.
        Jasmiini pallo jalassa, mikäpä sen hauskempaa.


      • kohtalosimääräätitse
        TaunoLIimatainen kirjoitti:

        Mitä sinä jasmiini oikein sekoilet. Väität, että minä sekosin, mun mamut tulivat Suomeen. Kyllähän totuus on, että sinä sekosit. Laitoit ensin syksyllä SPR:lle postia, jossa kysyit, että miten voisi päästä vapaaehtoistyöhön. Hyvä niin. Mutta taisit samaan aikaan liittyä Rasmukseen ja silloin menit sekaisin, sinusta tuli matu-kiimainen. Mitään muuta ei päähäsi mahtunut kuin maahanmuuttajat, ei mitään muuta. Kun minä ylellä juttelin jonkun kanssa maahanmuutosta ja kritisoin sitä hallitsemattomaksi ja vain joittenkin bisnekseksi, sinä huusit sivusta: Liimatainen on rasisti. Sinä ja muut Rasmuslaiset ette hyväksy muunlaisia mielipiteitä kuin omat
        suomalaisia kohtaan olevat rasistiset.
        Syytät vielä, että olisin sua uhkaillut hiekkamontun reunalle viemisestä. Tässäkin sinä taas valehtelet. Lyös pöytään todiste, että olisin niin tehnyt, niin näemme totuuden. Viestini, jossa puhuin siitä, veit Rasmukseen ja jätit vietin lopun pois.
        Viestissäni ei uhkailtu sinua eikä ketään muutakaan. Kerroin vain mitä Ruotsissa on tapahtunut ja ennustin, että sama tulee tapahtumaan täälläkin, koska seuraamme monissa asioissa naapuriamme. Loppuun kirjoitin, että toivottavasti sinä et ole näkemässä sitä päivää. Tämän lopun jätit julkaisustasi pois.
        Tunnustit taas, että olet vienyt asioita poliisille. Oliko tämä hiekkamonttu-juttu jo kolmas perätön ilmianto? Muista, että niistä voit saada linnatuomion.
        Jasmiini pallo jalassa, mikäpä sen hauskempaa.

        Sinä se osaat haukkua tuleeko mieleesi että haukut nyt ihmistä??? Aika ronskia tekstiä...nyt kysyisin onko sinut estetty pääsemästä chatthuoneisiin kun tänne oksennat jatkuvasti, huomasin että olet saanut useampia varoituksia jopa vipin poistosta alkaen varoitettu.


      • aaassssffffkkkjjjhjjjak

        Mistä tietää kuka saa varoituksen Vipin poistosta? Minä en ole koskaan nähnyt että luotsi varoittaisi Ylellä, vai kertooko luotsit kanssachattaajille että nyt aikovat ottaa Vipin pois.

        Muistakaa aina TaunoLiimatainen ei välttämättä ole chatissa oleva Liimatainen, sekin on tosiasia asioiden joukossa.

        Täällähän voi feikata tahallaan noita chatttajien nikkejä, paljonko tuota jasmiinia feikataan erilaisilla versioilla.


      • TaunoLiimatainen
        kohtalosimääräätitse kirjoitti:

        Sinä se osaat haukkua tuleeko mieleesi että haukut nyt ihmistä??? Aika ronskia tekstiä...nyt kysyisin onko sinut estetty pääsemästä chatthuoneisiin kun tänne oksennat jatkuvasti, huomasin että olet saanut useampia varoituksia jopa vipin poistosta alkaen varoitettu.

        Minä en haukkunut, minä kerroin asiat niinkuin ne ovat tapahtuneet. Yhdestäkään valheesta minua ei ole saatu kiinni eikä saada, koska en valehtele. Jasmiinin kertomat valheet voin todistaa valheiksi yksi toisensa jälkeen. Jospa"kohtalonmääräätitse" laitat mulle sä-postiosoitteesi, niin postaan sulle tuon hiekkamonttujutun ja monta muuta.
        En ole saanut bannia. Tulin tänne kirjoittamaan, koska aloin näitä keskusteluja lukemaan. Yhdessä viestissä jasmiini valehteli, ettei ole mua koskaan uhannut.
        Nuo väitteet voin todistaa valheiksi. Voin laittaa nekin sulle todisteeksi.
        Oliko muuta?


      • kohtalosimäärätitse
        TaunoLiimatainen kirjoitti:

        Minä en haukkunut, minä kerroin asiat niinkuin ne ovat tapahtuneet. Yhdestäkään valheesta minua ei ole saatu kiinni eikä saada, koska en valehtele. Jasmiinin kertomat valheet voin todistaa valheiksi yksi toisensa jälkeen. Jospa"kohtalonmääräätitse" laitat mulle sä-postiosoitteesi, niin postaan sulle tuon hiekkamonttujutun ja monta muuta.
        En ole saanut bannia. Tulin tänne kirjoittamaan, koska aloin näitä keskusteluja lukemaan. Yhdessä viestissä jasmiini valehteli, ettei ole mua koskaan uhannut.
        Nuo väitteet voin todistaa valheiksi. Voin laittaa nekin sulle todisteeksi.
        Oliko muuta?

        hauskatyttö[email protected] tänne voit laittaa kaikki mitä löytyy.


      • Kurkelanpoika
        TaunoLiimatainen kirjoitti:

        Minä en haukkunut, minä kerroin asiat niinkuin ne ovat tapahtuneet. Yhdestäkään valheesta minua ei ole saatu kiinni eikä saada, koska en valehtele. Jasmiinin kertomat valheet voin todistaa valheiksi yksi toisensa jälkeen. Jospa"kohtalonmääräätitse" laitat mulle sä-postiosoitteesi, niin postaan sulle tuon hiekkamonttujutun ja monta muuta.
        En ole saanut bannia. Tulin tänne kirjoittamaan, koska aloin näitä keskusteluja lukemaan. Yhdessä viestissä jasmiini valehteli, ettei ole mua koskaan uhannut.
        Nuo väitteet voin todistaa valheiksi. Voin laittaa nekin sulle todisteeksi.
        Oliko muuta?

        Liimatainen Tauno olet sairastunut dementiaan oireesi viittaa tautiin. Ei ole helppoa omaisille.


      • TaunoLiimatainen
        kohtalosimäärätitse kirjoitti:

        hauskatyttö[email protected] tänne voit laittaa kaikki mitä löytyy.

        Antamasi osoite on epäkelpo. Näin ilmoitti suolen posti.


      • TaunoLiimatainen
        Kurkelanpoika kirjoitti:

        Liimatainen Tauno olet sairastunut dementiaan oireesi viittaa tautiin. Ei ole helppoa omaisille.

        Kuules jasmiini, olet tuota samaa tautia mulle tarjonnut jo pitkään.
        Silti se ei ole vielä mulla puhjennut.


      • kohtalosimäärääitsee
        TaunoLiimatainen kirjoitti:

        Antamasi osoite on epäkelpo. Näin ilmoitti suolen posti.

        ö ooksi muuta..


    • kevättulee

      rahan ahneus sekoittuna kaikkeen muuhun voi viedä perikatoon

    • kysymys11

      Mikä ylläpito???? Onko kukaan normaali sättääjä (ei jasmiini) saanut koskaan apua ylläpidolta?

      • RäksytyskerhoVittuun

        Ei sieltä saa apua kuin jasmiini ja hänen hännystelijänsä ja räksyttäjät. Oletteko huomanneet, että tällä räksytyskerhon kaikilla jäsenillä on kruunu? Kertoo suomi24:n ylläpidosta ja luotseista paljon.


      • enräksytä
        RäksytyskerhoVittuun kirjoitti:

        Ei sieltä saa apua kuin jasmiini ja hänen hännystelijänsä ja räksyttäjät. Oletteko huomanneet, että tällä räksytyskerhon kaikilla jäsenillä on kruunu? Kertoo suomi24:n ylläpidosta ja luotseista paljon.

        Kyllä olet oikeassa, suorastaan häveliästä että saaneet pitää kruununsta. Sieltä on viety kruunuja ihan sellaisilta chattaajilta jotka ei edes räksytä, tietenkin on näitä jotka tahallaan provoavat ja sitten ei haluta mieltää sitä provoksi, vaan luotsi ottaa tosissaan.

        Kun katsoo tätäkin keskusteluketjua, niin kyllä kruunulliset osaavat sanoa ja arvioida ja luotsi jossain nimitteli tyhmäksikin. Kyllä pitäisi ainakin sillä luotsilla olla käytöstavat.


    • huuhaahoo

      Juuri edellämainittujen seikkojen takia minä olen alkanut vältellä chat-vanhimpien osiota. Siellä ei ole mitään rakentavaa, ainoastaan haukkumista , häirintää, alituista tappelua milloin mistäkin. Olisi mukavaa kirjoitella ihan muuten vaan, jopa mukavista asioista, mutta tiettyjen riidankylväjien takia se on mahdotonta.

    • selinajasmiinikarppaulos

      jasmiini_kukassa on tuonut huoneisiin riitaa jo yli kymmenen vuotta, Aina kun mummo tulee huoneeseen, alkaa riita. 90-prosenttisesti riidan aloittaa jasmiini.
      Hän solvaa jotain nimimerkkiä, pistää heti ruksin, jotta solvattu ei voi vastata ja eipä
      mene kauankaa kun tulee uusi solvaus ja ruksi. Tätä tekniikkaa hän on käyttänyt jo pitkään. Saman on opettanut karpaatille ja selinalle. Nythän selinaa, tuota hölöttäjää ei voi enää ruksia, tekivät ressukasta luotsin. Mutta sitä hölötystä pitää lukea 24/7.
      Joka ainoaan viestiin hölinä vastaa 1-4 sanalla. Mukana ei tahdo kukaan pysyä.
      Järkeviin keskusteluihin hölinä ei kykene koskaan. Kun hän huomaa, että ei pysty enää vastaamaan järkevästi, kirjoittaa: keskustelu loppui nyt.
      Hölinä on nostanut itsensä jumalaksi. Heittelee muille moitteita: rauhoitupas, tyyli pitää muuttua, hiljaa. Ja jatkaa samaa rataa samalle hakkumalleen rivi toisensa jälkeen. Ja pian kertoo, että bannaa tyhmät.
      Aika surkeeksi on suoli päässyt menemään.

      • Suleima1

        Juuri noin! En ymmärrä, kenen etu nykyinen sätti on!

        - keskustelu loppui nyt - rauhoitupas - tyyli pitää muuttua - hiljaa -


    • pokskuks

      Ylläpito voisi lokistaan tarkistaa 19.3.2016 klo 22-23.55 väliset keskustelut. Sieltä näkee miten menee Vanhimmat huoneessa. Täytyy todeta surkeat ovat luotsi valinnat, ihan oikeesti. Jos huone tarvitsee 5 luotsia, niin ei voi olla yksin chaattajissa vika!!!!>!!!

    • hiljainenchattari

      Parhaat sättärit on Jasmiini ja Selina ja Karpaatti, sillon kun vielä oli sätissä, Nyt joku väittää että on jollakin muulla nikillä, mutta tiedän että on lopettanut. Jasmiini ja Selina ovat suoraselkäisiä, sanovat niinkuin asiat ovat ja sekös häiriköitä wituttaa. Häiriköinti on selvästi vähentynyt kun luotseja paikalla useampi nykyisin ja häiriköt tietty valittaa, tottakai on ankeaa kun pitää suun olla supussa.

      • puhuvacättäri

        olisit pysynyt todellakin hiljaa


      • rekisteröitytavaramerkki

        Tunnen Viher-Peukalon, eikä ole karpaatti, mutta kun addiktit arvailee, niin onhan se kivakin höynättää, antaa luulla, jos kiksit siitä saavat.


      • tavaramerkkisinällään
        rekisteröitytavaramerkki kirjoitti:

        Tunnen Viher-Peukalon, eikä ole karpaatti, mutta kun addiktit arvailee, niin onhan se kivakin höynättää, antaa luulla, jos kiksit siitä saavat.

        Minäkin tunnen Viher_Peukalon ja on Karpaatti.


      • Oxford

        Nähtävästi joku kaipailee karpaa,Viher_Peukalo ei ole hän.


      • JumalaRankaiseeValheesta
        Oxford kirjoitti:

        Nähtävästi joku kaipailee karpaa,Viher_Peukalo ei ole hän.

        Minä tunnen myös Viher_Peukalon ja tiedän, että on karpaatti. Tunnistin heti, kun näin ensimmäisen rivin ja kysyin vippinikilläni kaapissa, niin myönsi olevansa karpaatti.


      • Ex-ChattaajaNainen

        Sekö on Chatin tarkoitus? Olla hiljaa suu supussa? Ok, olen ymmärtänyt chatin käyttötarkoituksen ihan väärin.
        Jatkossa vietän aikaani muualla kuin chatissa suu supussa hiljaa istuen.

        Kiitos ja näkemiin. Riidelkää rauhassa!


    • kaksinaamaista

      Miten eilen illallakin oli riitaa kun ko. naiset olivat paikalla ja jasmiini oli osallisena. 10v takaa löytyy täältä kirjoituksia miten tämä ko. rva on häirinnyt. Katsohan kirjoittaja peiliin. Siellä oli illlalla riita vaikka puuttuivat kettu ja liima, siinäs näette että osaavat kinata ilman heitäkin.

      • näin

        Eilen illan riita oli Molun riitelyä josta sai bannin.


    • pääsiäistipuliki

      Minä odotan joka ilta sitä kuin kuuta nousevaa, että joku tulee tänne kertomaan, miten ihanaa oli chatissa. Miten sulassa sovussa me siellä somasti keskustelimme, ei ollut kellään pahamieli eikä kenestäkään tullut Mielensäpahoittajaa.

      Hyvää Pääsiäistä ja samma på svenska Glad Påsk.

    • höynäytettävät

      Minäkin olen huijannut monta kertaa noita arvuuttelijoita..Kerran sanoin että "mies vie aamulla peräkärryn Naantalin mökille"..niin olin Neidom.Kenkä....kerran "kehuin maahanmuuttajia" niin olin Jasmiini ja monta muuta tapausta, kauan olleena tietää toisen tyylin puhua ja voi arvuuttelijoita höynäyttää salanikillä...hehehehe

      • KukinTekeeOmatValintansa

        Lähinnä huvittaa kuusikymppinen nainen, ikuisesti 35, joka leikkii aina vaan kolmevitosta. Hän on liittoutunut samanhenkisten räkyttäjien kanssa ja se liitto on solmittu jo 40 huoneessa. Katkeruus, kavaluus on näiden tunnuslause. Eivät he huijaa muita kuin itseään ja joitakuita vähempi lusikkalla saaneita reppanoita. Pitkiö jäädä rakkaudettomaan liittoon rahan takia? Elämä kului ohi ja parhaat vuodet sätin kahinoissa.


      • HuomasinSaman

        Hahaa haa huomasin saman lipsahduksen. Kertoi käyneensä silmälääkärissä viimeksi v 2006 ajokortin takia. Viiskymppisenähän se ajokortti pitää uusia lääkärikäynteineen. Nyt on vuosi 2016.


      • Enhaluaollamukana

        Pitää olla aika välkky ja usein paikalla, että hokaa ton! Pupu2 on mun arvaus!


      • 55-55
        HuomasinSaman kirjoitti:

        Hahaa haa huomasin saman lipsahduksen. Kertoi käyneensä silmälääkärissä viimeksi v 2006 ajokortin takia. Viiskymppisenähän se ajokortti pitää uusia lääkärikäynteineen. Nyt on vuosi 2016.

        Vielä vuonna 2012 45 vuotta täyttäneiden tuli toimittaa todistus näkökyvystä poliisiviranomaiselle. Hyväksyttävän todistuksen teki optikko, silmälääkäri tai yleislääkäri.

        http://www.piilolinssioptikko.net/ajokortin-nakovaatimukset/


    • helppoa48

      ja kun kepulaisia alkaa moittia niin jassu löytyy oitis, hehehehehehhe--oli millä nikillä tahansa

    • AnnaNaantali

      No MagicaDeSpell nyt ei huijaa ketään. Jutut ainaa samaa paskaa. Nikkejä löytyy HuoneenHulluin (sopii hyvin hänelle) BlueLacewing. Nämä miesten nikkejä eli kenkä luultavasti transu. Sitten Ajanpuuterihuntu, neidon.kenka, harsohuntu, keijukaiskuoriainen. Kusettaa luotseja vaihtamalla nikkiä, että saa taas kruunun. Luulee varmaan harhaisessa päässään, että on todellinen very important person. No ei siinä mitään. Onhan se chatkin yksi paikka jossa voi elää satuelämää. Tosin todella säälittävää.


      • Lounas

        Ylläpito sentäs käypi poistelemassa jotain, että tietoisia ovat, ilmeisesti. Soppa on kokkiensa näköinen :D


    • eitajua

      Miksi chattitte?

    • hispaniakko

      Ei se mikään vanhempien huone ole,hullujen savolaisten huone paremminkin.

      • dixon

        Nimenomaan sitähän se,ei vois vähempää kiinnostaa mokomat valittajat vanhat kurtut ja savolaiset mummot.


      • tiistai2903

        He ovat täydellisiä, tietävät koska meillä muilla on lääkkeiden ottaminen, tietävät mikä sairaus meitä vaivaan, tietävät keitä me olemme, tietävät naisnikin olevan mies, tietävät että me valehdellaan, tietävät millä autolla sinä ajat ja minkä värisellä, tietävät petätkö puolisoasi, tietätävät että olet työtön luuseri, tietävät että sinun lapsesi ovat hunningolla, tietävät että olet alkoholisoitunut, tietävät että olet lihava, tietävät että ole impotentti, tietävät siis kaiken kaikesta. Tuo on sätin savolaisten ominaisuus, muiden mielipiteillä ei ole arvoa.


      • danielliga
        tiistai2903 kirjoitti:

        He ovat täydellisiä, tietävät koska meillä muilla on lääkkeiden ottaminen, tietävät mikä sairaus meitä vaivaan, tietävät keitä me olemme, tietävät naisnikin olevan mies, tietävät että me valehdellaan, tietävät millä autolla sinä ajat ja minkä värisellä, tietävät petätkö puolisoasi, tietätävät että olet työtön luuseri, tietävät että sinun lapsesi ovat hunningolla, tietävät että olet alkoholisoitunut, tietävät että olet lihava, tietävät että ole impotentti, tietävät siis kaiken kaikesta. Tuo on sätin savolaisten ominaisuus, muiden mielipiteillä ei ole arvoa.

        Tiistai... et tiedäkään miten oikeassa olet,ei olisi osuvammin kirjoitettu heistä(savolaisista chattareista) .


      • ToivoaTäynnä

        Ihmisellä on aika kurja elämä ja sättiin sidottu sekin, jos kolmen nikin kommentit aiheuttavat noin elämän murtumisen, Kirjoitat kymmenillä nikeillä tänne kahdelle palstalle ja haukut samoja nikkejä. Ryhdistäydy ja yritä karsia pelot pois vai oletko jo niin toivosi menettänyt, kai seuraavaksi hyppäät junana alle..:)


      • paavoapitkinjapoikin
        ToivoaTäynnä kirjoitti:

        Ihmisellä on aika kurja elämä ja sättiin sidottu sekin, jos kolmen nikin kommentit aiheuttavat noin elämän murtumisen, Kirjoitat kymmenillä nikeillä tänne kahdelle palstalle ja haukut samoja nikkejä. Ryhdistäydy ja yritä karsia pelot pois vai oletko jo niin toivosi menettänyt, kai seuraavaksi hyppäät junana alle..:)

        Eihän partapojissa ole Toivo-nimisiä hyvä jasmiini, eivätkö he ole Mohammedeja ja muita sellaisia.
        Eli olisit ottanut nikiksi MohammediaTäynnä.


      • ToivoaTäynnä
        paavoapitkinjapoikin kirjoitti:

        Eihän partapojissa ole Toivo-nimisiä hyvä jasmiini, eivätkö he ole Mohammedeja ja muita sellaisia.
        Eli olisit ottanut nikiksi MohammediaTäynnä.

        Minä en ole jasmiini, luuletko että kaikki ketä arvostelee sinun ala-arvoisia tekstejäsi ovat jasmiineja, ei suinkaan, onneksi löytyy vielä muitakin järkeviä.


    • kannattaalukea
    • Meille_muille

      Kannattaa mennä tuolla chatissa omaa polkuaan, puuttumatta näiden riitelijöiden keskusteluun, olla osallistumatta ja kommentoimatta niihin mitenkään.
      Kannattaa osallistua vain asialliseen keskusteluun ja jättää tuollaiset omaan arvoonsa. Sellaiset ihmiset, joka pysyy sivussa tälläisestä, ei myöskään häiriinny tästä riitaisesta ilmapiiristä. Tämä vinkkinä niille, joiden huomaa ärsyyntyvän tästä eräiden ainaisesta riitelystä. Ei siitä kannata ärsyyntyä, eikä puuttua siihen. Eihän koko chatin tarvitse hermostua ja riitaantua muutaman ihmis-suhteissaan taitamattoman ja asiattoman häslääjän käytöksen takia.
      Syitä jos pohtii, tähän tietynikäisten naisten käytökseen. Se voi selittyä vaikkapa vaihdevuosiongelmilla. Joistakin naisista tulee todella hankalia vaihdevuosien alettua. Chat ei silti ole oikea paikka tulla riitelemään ja purkamaan kiukkuaan ja katkeruuttaan ja ahdistustaan väärällä tavalla tuntemattomille ihmisille.
      Mutta parempi, että tälläiset tapaukset kiukuttelevat chatissa, missä me muut voimme halutessamme heidät ruksia näkymättömiin.
      Live-elämässähän heitä ei aina pääse tällä tavalla pakoon.

      • trattapos

        Jasmiin-kusessa aina ruksittu,kun tulen sisään ja muutama muukin tolvana.


      • jasmiinionturhamummo

        jasmiini on jo niin vanha pieru, että vaihdevuodet ovat takana kymmenien vuosien päässä.
        Eli vika löytyy korvien välistä.
        Toiseen korvaanhan on jo asennettu kallis implantti. Ei tosin auta järjenjuoksuun.


    • keskiviikkoa

      Minusta se ruksi voisi olla sellainen, että se nikki katoaa myös listalta piiloon. Minä saan suoraan mahaani muutamasta nikistä. JOs ne nikit piiloituisivat ruksin jälkeen, olisi ihana kirjoitella siellä niiden kivojen kanssa.

      • keskiviikkoa

        -siis mahaan kouristuksia- ( jäi sana pois)


    • julle56565

      Oli muuten hienoa chattailla ,kun ei ollut paikalla selinaa eikä jasmiinikusessa illalla 29.03.2016 ,oli rauhallista ja innovatiista keskustelua.

      • juuuuuuuuu

        hahahahhahah


    • sabadabanuu

      Olisko tämä Magenta myös jasmiinin yksi nikeistä tai sitten jokin vatipää muuten,sillä tuntuu olevan kans samanlaiset mielipiteet selinan ja jasmiikusessa kanssa?Arvostelee muita,mutta ei suvaitse jos häntä arvostellaan.

      • tivolin-pelle

        Kyllä tämä Magenta on kuvausta intohimoisesti harrastava Kotkan pimatsu. Ei se nikin vaihtaminen auta, jos ei juttujaan vaihda.


      • samaatoistava

        No ei ole Magenta kylläkääm jasmiini. Kotkan pimatsuja kyllä taitaa olla...eivät siivet tainneet egyptiin saakka kantaa.......ja karvatkin kevään myötä kadonneet.


    • Mummo_

      Ei Kotkan pimu itseään ole koskaan peitellytkään, nikkiä vaihtamalla vain urpot tippuu kyydistä....

    • Minun_ohjeeni

      Pysy erossa tälläisistä ilkeistä ja asiattomista ihmisistä, myös chattailessasi.
      Elämäni aikana olen oppinut, että ilkeistä ihmisistä pääsee eroon, kun heidän kanssaan ei ole missään tekemisissä. Paljon vähemmällä pääsee, kun heidät heittää elämässään aina yli laidan. Ei tarvitse pahoittaa mieltään muiden takia.
      Uusia parempia ihmis-suhteita löytyy tilalle, kun päästät irti näistä huonoista.
      Työyhteisössä tämä ei vaan aina onnistu ja siinä onkin haastetta että jaksaa.

      • Jasmiini_kukassa_itse

        Kiitos ohjeesta niin olen tehnyt ja teen.


    • kasarmikatu

      Tyhmien vanhojen mummojen juoruhuone se on,KUN EI OLE MUUTA ELÄMÄÄ,voi voi.

      • En_suosittele

        Juoruhuone ja vaihdevuosivaivasten kiukunpurkauspaikka. Muutamia mielenvikaisiakin mukana harhaluuloineen vainoamassa muita. Riittää kun kerran kk kurkkaa, niin aina sama meno, mikään ei muutu.


    • Ei_pakkomiellettä

      No eipä kuule käydä katsomassa. Kun meitä kiinnostaa chattailessa ihan muut asiat, mitä joku jasmiini jossain rasmuksessa tai muualla jauhaa, tai väittää.
      Käy sä vaan yksin katselemassa niitä ja viihdy tuon jasmiinipakkomielteesi kanssa. Meillä muilla on muuta tekemistä.

      • jassuulossätistä

        Olepas jasmiini taas hiljaa, sulta ei ole kystty mitään


    • Herää_jo

      Tuollainen vainoharhaisuus ja pakkomielle on jo vakavaa. Minä en nimittäin ollut todellakaan nyt kyseinen Jasmiinisi. Koettaisit oikeasti päästä tuollaisesta. Unohda tuo nainen ja keskity johonkin muuhun elämässäsi.

    • TotuusEiPalaTulessakaan

      Jasmiinin yksi uusista nikeistä on Hilma-Takapajula. On poistanut vanhan eli jasmiinin nikkinsä, kun oli niin ryvettynyt. No kaikkihan sen nikit on ryvettyneitä enemmin tai myöhemmin.

    • Miksi pitää olla samassa huoneessa missä joku tietty ihminen ärsyttää? Hitto..onhan noita huoneita ja lisää aukeaa. Koittakaa vaan elää sovussa ja muistaa sen ruksin hyödyllisyys :) Kaikesta länkytyksestä myös ei kannata välittää..nimim. kokemus puhuu ;)

      • exboben

        Ei luotsia voi ruksia tai torjua,lentää heti pihalle ja ei asiaa samana päivänä mihinkään chattiin,tähän pitäisi tulla muutos.


      • niintainäinainaväärin

        Kuule mutta kun asetuksista et saa estettyä pikkupostin lähettämistä. Posti kulkee tukkeutumiseen asti ja häirikkö joka kerran on häirikkö jatkaa sitä aina. Tulee ne postit sinne toiseenkin huoneseen, ainut ettei viitsi lukea niitä.

        Moni lähtenyt jo aiemmin ko nikin vuoksi ja nyt lähtee lisää näiden riitojen takia. Annetaan vaan Takapajulaan tilaa, sitähän riittää Suomessa.


    • Vihdoinjärjestys

      Koskaan ei ole ollut keskustelupalstoilla näin paljon yhtä sättihuonetta koskevia kirjoituksia. Se osoittaa juuri sen että vihdoin on tullut kuri huoneeseen. Ennen kun elettiin "pellossa" niin ei ollut mitään valittamista. Nyt kun kaikki wittuilijat ovat joutuneet syyniin niin jo alkoi valitus. Pelihousut revitään kun ei saakkaan enää sanoa mitä sylki suuhun tuo ja loukata toisia ja saada kaikki muut veetuilijat kuorossa säestämään. Nämä jotka ovat nyt katkeria ja aikaisemmin wittuilleet, ovat entisiä koulukiusattuja, jotka sätissä purkavat vanhoja traumojaan, kun ovat kouluaikoinaan alistuneet eivätkä pystyneet puolustautumaan. Sätissä he ovat korjanneet tilanteen, mutta kun yks kaks tulikin järjestys, ovat he taas kokeneet tuon kiusatuksi tulemisen, vanhat muistot palaavat.
      Ryhdistäytkää älkääkä valittako.

      • Auktoriteetti_uhmaiset

        Auktoriteettejähän ei tuollaiset wittuilijat ei siedä. Tuollaiset saa raivareita, jos vähän koetetaan pistääa aisoihin. Kokevat ettei ole enää mitään kivaa, kun ei saa porukalla kiusata jotain sättäriä, tai kiukutella siellä vapaasti.


      • katmandunkirous

        Sinä,Vihdoinjärjestys nikki,oletko itse selina vaiko jasmiinkukassa?Huone on katastrofaalisen pelon kourissa ,ihmiset pelkäävät kaikkea sanomistaan,mikään ei pelasta tätä kyseistä huonetta kaatumatta jos selina ei jätä tehtäviään,hänellä ei ole minkäänlaista kontrollia keskustelijoihin eikä auktoriteettia,kaikki mikä liittyy allerin julkaisuihin on pannassa niin kauan kuin tämä saa häärätä niin kuin huvittaa,eihän ymmärrä edes ruotsinkieltä .Sanomattakin on selvää ,että nämä puolustajat ovat hänen suojattejaan joita ei bannata koskaan.


      • oksalla

        Sinä järjestäydy vaan käräjäoikeudessa, jonne aina olet viemässä juttuja. Anjan, ruusan, sateenkaarinaisen, jasmiinin , hilman lukemattomia muita nikkejä . Sinun vuoksesi alkoi vanhimmat huoneessa jälleen kerran riitä. Olet aina riidellyt ja rahankiilto silmissä vedät käräjille. Nyt keksit ett mv lehti viedään ja siellä sinun kuvasi jakanut oikeuteen, lycka till yrityksellesi. Olet kunniankipeä vanha nainen jolla ei muuta tehtävää ole o llut aiemmin kuin jahdata sätissä ukkomiehiä. Liimatainen joutu sun hampaisiin kun ei tanssinut sinun pillisi mukaan. >Olet ennekin siellä haukkunut nikkejä ja kantanut vihaa. Aikoinaan sefut banni sut viikoksi nyt ne antaa sulle lisäaikaa kun haukut meitä. Kävin rasmussivustolla lukemassa miten meitä sättiläisiä sielläkin haukuit, Inhottava , ilkea nainen olet. Ikinä en tule kehumaan sinua mistään,


      • 444444444444444444

        Haista pitkä p*******sätti ei ole entisellään ollut näiden luotsi valitojen jälkeen, se Kuopiolaisten matujen sätti nyt, jota varkaus peesaa.


      • Pelle.P.Peloton
        oksalla kirjoitti:

        Sinä järjestäydy vaan käräjäoikeudessa, jonne aina olet viemässä juttuja. Anjan, ruusan, sateenkaarinaisen, jasmiinin , hilman lukemattomia muita nikkejä . Sinun vuoksesi alkoi vanhimmat huoneessa jälleen kerran riitä. Olet aina riidellyt ja rahankiilto silmissä vedät käräjille. Nyt keksit ett mv lehti viedään ja siellä sinun kuvasi jakanut oikeuteen, lycka till yrityksellesi. Olet kunniankipeä vanha nainen jolla ei muuta tehtävää ole o llut aiemmin kuin jahdata sätissä ukkomiehiä. Liimatainen joutu sun hampaisiin kun ei tanssinut sinun pillisi mukaan. >Olet ennekin siellä haukkunut nikkejä ja kantanut vihaa. Aikoinaan sefut banni sut viikoksi nyt ne antaa sulle lisäaikaa kun haukut meitä. Kävin rasmussivustolla lukemassa miten meitä sättiläisiä sielläkin haukuit, Inhottava , ilkea nainen olet. Ikinä en tule kehumaan sinua mistään,

        Mitä kuuluu Jasminin rikosilmoituksille? Joko on monet oikeudenkäynnit käyty? Tuskinpa vaan ja tuskin käydään :D


    • TeenMitäHaluan

      Minut saa bannia koska tahansa. Hommasin F-secure Freedomen, jolla IP-osoite vaihtuu 10 sekunnissa. Lisäksi oikeata IP:tä on mahdoton jäljittää. Että siitä vaan selina bannimaan. AHAHAHAHAA

      • tietäväinenkalle

        Vaan koneesi IP on aina sama se ei vaihdu.


      • TeenEdelleenMitäHuvittaa

        Heh. En ole kuullukaan, että koneella oma IP-osoite. MAC-osoitteen tiedän, mutta jos ohjelma heittää sut esim amerikkaan, niin ei sua voida jäljittää. Olen antanut tahallaan itteni bannia ja ei mene tosiaan kun se 10 sekuntia, niin on uusi IP. Tuo ohjelma kuulemma toimii samaan tapaan kuin tor-verkko. Eivät edes poliisit pääse jäljille. Sekös teitä tietäväisiä sun muita jasmiinin haisevan vitunnuolijoita ärsyttää. :D


    • odotellenpaljastumistasi

      Mihin kunniallinen ihminen, joka käyttäytyy normaalisti tarvitsee jotain tor-verkkoa ellei provoamiseen, muiden kiusaamiseen ja häiriköintiin? "Antanut itelleni bannia?" tai "Eivät edes poliisit pääse jäljille." eli pidät itseäsi jumalana, jota ei kosketa yhteiskunnan säännöt. Olet niiden yläpuolella, koska hallitse hieman pintaa syvemmältä tietotekniikkaa. Hmmm
      Tuossa ylävästelyssäsi kaivat omaa kuoppaasi. Mikään ei ole ikuista. Aina tulee joku, joka on sinuakin nokkelampi ja viisaampi. Kerropa lisää itsestäsi!

    • OlenJumala_

      Tor-verkkoa ja vastaavia tarvitaan puolueellisia luotseja varten, jotka tottelevat hilma-takapajulan eli jasmiinin käskyjä. Ja niitä luotseja varten, jotka käyttäytyvät mielivaltaisesti, kuten esim tapsa. On myös rehtejä ja rehellisiä luotseja, kuten Muuan ja cooll. Selina1, tapsa ja EvilCat ovat näitä mädättäjäluotseja. Jasmiinin ohjauksessa siis.

    • JokuJokuJokuJokuJoku

      Aikuiset ihmiset! Eikö teille se riitä, että olette kyseisen huoneen jo täyttäneet riitelyllä ja solvauksilla. Pitääkö ne riidat raahata myös keskustelupalstoille.

      Minua hävettäisi jos minun vanhempani käyttäytyisivät noin!

      On tämä sairasta!

    • Nimimerkkierkkilä

      Eikö ennen näitä viestiketjuja lukittu jotenkin? Olisikohan nyt jo aika näidenkin muutamien?

      • Vanhakin

        Ennen oli keskusteluissa omat valvojat jotka poistivat näitä asiattomuuksia. Ne tänne takaisin, siivoaisivat palstaa.


      • silla.lailla.nunnan.naa

        ts. sensuridaan ongelma [seli&anja] maton alle, niin ongelmaa ei ole


    • kullekesälä

      Säälittäviä valittajia suurinosa naisnickeistä ,itsesääliin käpertyneitä alkoholisteja tai mielenterveyspotilaita,näin oletan juttujen perusteella.Raivostuttavia vertailuja ja kertomuksia siitä miten hyvin muka asiat ovat tai eivät ole.Mustasukkaisia toisista Chattajista joita eivät koskaan edes nähneetkään.Ei omaa kontrollia ollenkaan arvostellaan muita ja muiden kirjoituksia,ei nähdä puita metsältä eikä nähdä mitä itse ovat.

      • OpetteleKirjoittamaan

        Tiedätkö, että pisteen, pilkun tai vaikkapa kysymysmerkin jälkeen tulee välilyönti?


      • kullekesälä
        OpetteleKirjoittamaan kirjoitti:

        Tiedätkö, että pisteen, pilkun tai vaikkapa kysymysmerkin jälkeen tulee välilyönti?

        Ai niin unohdin mainita sen ,että ovat myös pilkunviilajia joilla narsismi sairautena .


      • ihankokohullua

        Heh. Olet tyhjän nauraja, joka valittaa chatissa ja chat-keskustelussa naisista. Olisiko sinun jo aika myöntää, että olet miehiin päin kallellasi. Lisäisi chatviihtyvyyttä, kun muuttaisit gay-chattiin!


      • kullekesällä

        Tyhjännauraja on yhdyssana ,valitettavasti en naureskele siellä sätssä,olen taka-alalla mieluummin ,kommentoin joskus epäasiallista keskustelua,tunnistat minut hyvin siitä etten käytä hymiöitä ja kirjoitan miten lystään onhan se chatti,vai kuinka?Chatti keskustelut ovat sitä elävää kieltä jota käytetään puhuessa kuten huomaat savolaisista viäntäjistä ja kiäntäjistä,mie ,miun,siun ja ym.Kannattaa olla tarkkana sinunkin selina ,sua vedätetään siellä punaisella oikein urakalla ja kaikki nauraa sinulle ,teeskentelevät kaveria ylellä.Olen muuten hetero ja en kyttää vanhojapiikoja siellä.


      • ihankokohullua

        Tyhjännauraja vai tyhjän nauraja? ;)

        Mies se tulee räkänokastakin vaan ei tyhjän naurajasta.


      • quardianexx

        Osu ja uppos ,taas saatiin hyvä esimerkki siitä millaisia vänkääjiä olette,juuri tämä asia on huomattu chatissa olet hyvä esimerkki siitä.Minun osaltani saatte pitää chatin ja luotsinne jotka eivät ymmärrä keskustelun tasoa eivätkä osaa edes ruotsinkieltä,ne jotka sitä taitavat kirjoittakaa toisella kotimaisella (ruotsi) selina ei ymmärrä sitä,siksi "potta" päässä.


      • kissaraunioilla
        ihankokohullua kirjoitti:

        Tyhjännauraja vai tyhjän nauraja? ;)

        Mies se tulee räkänokastakin vaan ei tyhjän naurajasta.

        Mistä tulee tämä tyhjännauraja ,mistä moinen nimitys,eihän täällä voi nauraa,kun ei edes hymiöitä käytössä?Elätkö jossain vainoharhaisuuden maailmassa?


    • paskajätkä1

      eräs rouva kertoi ostaneensa lihat ja juomat. sopineensa treffit hulin kaa. huli ei ilmestyny paikalle. että semmonen kaveri.

      • tampaaja

        kaikkee hölympölyä sinäkin selität kuulleesi


    • hulieiosaalaskea

      haukkaan just coudajuustoleipää, Lidlistä. on tää helkutin hyvää. päällä metwurstii

    • Elämän_sisältökö

      Mitä jos hankkisitte elämän, sen sijaan, että kyttäätte netissä ja chateissa jotain jasmiinia, tai tiettyjä henkilöitä pakkomielteisesti. Mikäli ette ole kokonaan menettäneet yöuniannekin, heti kun silmänne auki saatte,
      olette jo aikaiseen aamusta täällä vatvomassa ja vainoamassa.
      Huolestuttavaa tälläinen tuntemattomien vainoaminen. Vainoamanne ihmiset voivat olla, huonoja ja kelvottomia ihmisiä. Arvostelut heistä voi pitää täysin paikkansa. Mutta mitä hyödyttää heistä jatkuvasti jauhaa näillä palstoilla ja kytätä heitä netissä? Miksi joku ihminen hallitsee näin vahvasti ajatuksianne?
      Jos tälläisestä vainoamisesta on tullut harrastuksenne, miettikääpä, onko mielenterveytenne kunnossa?
      Onko elämänne tällöin liian tyhjää, oletteko alkaneet etsimään siihen sisältöä tälläisestä jotenkin sairaasta harrastuksesta?

      • huolestuja

        Tylsää se vaikuttaa olevan sinunkin elämäsi, kun jaksat jauhaa anonyyminä anonyymeistä keskustelupalstalla.


        Hankkikaa elämä
        kyttäätte netissä ja chateissa
        pakkomielteisesti
        vatvomassa ja vainoamassa
        vainoaminen
        Vainoamanne
        jauhaa ja kytää
        vainoaminen
        mielenterveys kunnossa
        elämänne tyhjää
        sairas harrastus


        Olisiko peilin paikka. Kysyt sieltä, onko mielenterveytesi kunnossa. Tekstistäsi päätellen on syytä huoleen. http://www.tervassalo.fi/


    • aidalla

      Merisumu on joku selinan kätyreistä niinkuin mulderkin,ettei vain olis jasmiinkukassa?

      • Mun mielestäni merisumu on oikein miellyttävä chattailija, miksi hänen henkilöllisyyttään pitää arvailla?


      • illuminaattori

        Ei sitä tarvitse arvailla,itsehän hän tekee sitä kaikkien nikeistä,milloin tuo on se ja toi tuo,sekin on vaihtanut nikkinsä ja tuo on varmaan entinen se.Tämä esimerkki hänen sättäilystään.


      • maallakin
        Zamio kirjoitti:

        Mun mielestäni merisumu on oikein miellyttävä chattailija, miksi hänen henkilöllisyyttään pitää arvailla?

        Käy Zamio useemmi näät mikä räksyttäjä meri.sumu! Haukkuu moni huoneessa hau hau.Että miellyttävä hahahahahaha


    • Kuule Zamio, aina on arvailtu ja moni fiksu ja miellyttävä sekä asiallinen lopettanut juuri tuon takia.

      • Olen vahvasti samaa mieltä. Koko sätin idea häipyy, jos anonymiteetti paljastuu. Huikeita tarinoita ihmisten kiristämisestä lähtien olen kuullut tapahtuneen, kun henkilöllisyys on paljastunut.


      • Chatin alkuperäinen idea oli jutella muiden kanssa anonyymisti ja varoa ettei paljasta henkilöllisyyttään tuntemattomille ja hiukan piti varoa jopa tuttujakin. Tämä on jopa chatin säännöissä. Niin kauan kun olet anonyymi ei nimimerkillä ole mitään väliä..mutta heti kun paljastat nimesi, asuinpaikkasi, osoitteesi ym..alkaa helposti se kuuluisa kakkamyräkkä ja nimimerkinvaihto ja arvailurumba :) Kannattaa olla anonyymi sekä kiva juttelija mahdollisimman monelle, silloin on mukavampi chattaillakin.


      • On sattunut sellainenkin tapaus, että paikkakunnalla oli kaksi saman nimistä henkilöä. Siitäkös on tullut ikäviä asioita käsitellä toiselle osapuolelle, joka ei ole koskaan chatissa käynytkään ammoin tietänyt sen olemassa olosta.

        Minäkin olen kuullut näitä tarinoita elävästä elämästä, mitä joku chättilainen aiheuttanut. Mutta siitä ei sen enempää, toisen käden tieto ei aina ole luotettavaa


    • kopsut

      Eikä selina ymmärrä muiden huumori. Vaan hiljentää kun ei tajua. Hänen huumoriaan kyllä pityäis kaikkien ymmärtää, surkeeta huumoria hänellä. Näkee hänen vastauksistaan kuika ylimielinen hä on muita kohtaan, on tainnut neste (keltainen)nousta jo korkeelle.

      • kudukudu

        Miten voi ymmärtää jos on juonu aivonsa pilalle?Nykyään myös lääkkeet mukana kuvioissa ,eläkkeellä päästänsä kaikki asiat pyörii vain kissoissa ja chatissa.


    • käkiki

      onk kukka käkke kuullu?

    • tuulikinelämä

      tuulikki4: harsosuntuN, harsohunnun entinen nikki harsohuntu ilman N-kirjainta lopussa on poistettu ylläpidon toimesta no en ihmettele. ei taida olla enää kun kenkä ja sitten magica magicaltakin lähti vip

      toi tuulikki on mun bändärini. Se rakastaa mua ja on iloinen, kun taas näki mut. Olen sen elämän tarkoitus.

    • uksijokaeitukka

      Lulesin eta se veiki joka oli paha vika sattisa se aiheuti mutaman henklan sekominen huluksi ja kovan riitan muta kyla taita olla paatsa enmpi vika ja pitkan aikan .se vika. nut pistetan kimpu kamsu pussin ja pusilla matkustaman taks mista mia tulin. toivoan te jaksat olla vihaset huvin paljo kaukan ja elama teile on yksi viha aina. te ei tukka toinen ihmiset vain luulevit paljo paha aina.se paha ja on ikava muos.

    • olkoonkukavaan

      Eiköhän riitä että pidät tiedot ominasi, ei ne ketään kiinnosta.

    • Heinävesirulaa

      Kaikenlaista hölynpölyä!

    • simovilkas

      Varokaa seranne nikkiä,se puuttuu kaikkien asioihin ja tälle nikille ei kannata kertoa mitään se laulaa kaikki tiedot muille.

      • ananasvoileipä

        Vanha katkeroitunut ihminen,siinä yksinkertainen ja kaiken kertova nimitys vanhimmat huoneen chat naisista.


      • pakariska

        Suttura , niin heikkolahjainen ja osaamaton,ctablack ,jotain on pahasti vialla,hänen kirjoituksistaan ei saa mitään tolkkua ,miksi tällaiset tulevat tuonne vanhimmat huoneeseen vinkumaan?


      • heitälöytyylisää
        pakariska kirjoitti:

        Suttura , niin heikkolahjainen ja osaamaton,ctablack ,jotain on pahasti vialla,hänen kirjoituksistaan ei saa mitään tolkkua ,miksi tällaiset tulevat tuonne vanhimmat huoneeseen vinkumaan?

        Ovatko kare ja macenta sen parempia ?? ja ketä muita vielä ??


    Ketjusta on poistettu 69 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      326
      3575
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      222
      3068
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2583
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2092
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2085
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1877
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1722
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1705
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      277
      1396
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1332
    Aihe