Jumalattaren sanat (The Goddess Charge) suomennos

witcheslore

Ajattelin kääntää suomeksi Jumalattaren sanat (The Goddess Charge), jota yleensä ainakin coveneiden täysikuun rituaaleissa luetaan. Toivottavasti tästä on apua ainakin niille, joiden kielitaito ei ole niin hyvä tai syystä tai toisesta riittävä. Viivalla alkavat sanat lausuu yleensä ylipappi (covenissa), mutta niitä voi solitaarikin soveltaa.

- Kuunnelkaa Suuren Äidin sanoja, hänen, jota vanhat kutsuivat myös nimillä Artemis, Astarte, Athene, Dione, Melusine, Afrodite, Kerridwen, Dana, Arianrhod, Isis, Bride... Ja monilla muilla nimillä.

" Milloin ikinä minua tarvitset, kerran kuussa, ja parempi silloin ku kuu on täysi, löydä tiesi johonkin salaiseen paikkaan ja palvo henkeäni; minun, joka olen kaikkien noitien kuningatar. Sinne löydä tiesi, sinä joka haluat oppia kaiken taikuuden, vaan et ole vielä saavuttanut sen syvintä salaisuutta: Näille minä opetan tuntemattomien salat. Ja tulette olemaan vapaa orjuudesta ja vapautenne merkiksi olette riiteissänne alastonna; ja tanssitte, laulatte, syötte, musisoitte ja rakastelette - kaikki minun kunniakseni. Sillä minun on hengen hurmio ja minun on myös ilo maan päällä. Sillä lakini on rakkaus kaikkia olentoja kohtaan. Pidä korkein ihanteesi puhtaana. Tavoittele sitä lakkaamatta, äläkä anna kenenkään estää tai kääntää sinua tieltäsi, sillä minun on salainen ovi, joka avautuu Nuoruuden maahan ja minun on elämän viinin malja sekä Kerridwenin pata, joka on kuolemattomuuden pyhä Graali. Minä olen armelias Jumalatar, joka sydämiinne antaa ilon lahjan. Elämässä annan tiedon ikuisesta hengestä ja kuoleman tuolla puolen annan rauhaa ja vapautta sekä yhdistän teidät niiden kanssa, jotka ovat menneet edeltänne. Enkä liioin vaadi uhrausta, sillä katso, olen kaiken olevaisen äiti ja rakkauteni virtaa päällä maan. "

- Kuule Tähtien jumalattaren sanoja, Hänen, joka makaa tähtien tomussa ja jonka jalkaterät ovat taivaamme kantimet ja jonka keho kietoo itseensä koko universumin.

"Minä, joka olen vehreän maan kauneus sekä valkea kuu keskellä tähtien ja vesien salaisuus ja halu ihmisten sydämissä, kutsun sieluasi. Nouse ja tule luokseni. Sillä minä olen luonnon sielu joka antaa elämän maailmankaikkeudelle. Minusta kaikki on lähtöisin ja minuun kaikki myös palaa. Ja kasvojeni edessä, jumalten ja ihmisten rakastetut, antakaa syvimmän sielunne avautua ikuisuuden purkauksessa. Palvokaa minua sydämellä, joka iloitsee; sillä katsokaa, kaikki rakkauden ja nautinnon teot ovat minun rituaalejani. Ja niin; antakaa sielussanne olla kauneutta ja sisua, voimaa ja myötätuntoa, kunniaa ja armeliaisuutta, iloa ja kunnioitusta. Ja sinä, joka minua etsit, tiedä että kaipuusi ei löydä täyttymystä ellet tiedä Salaisuutta: Sitä mitä etsit, ellet itsestäsi löydä, et myöskään tule löytämään sitä ulkopuoleltasi. Sillä katso, olen ollut kanssasi alusta asti ja minä olen se, jonka löydät kaipauksesi saavutettua täyttymyksensä."

0

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tapio Suominen on kuollut

        Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
        Maailman menoa
        278
        19162
      2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

        Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
        86
        3582
      3. Tapio suominen

        Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
        Ikävä
        124
        2255
      4. Mitä toivot

        Tämän hetkiseen tilanteeseen?
        Ikävä
        196
        1956
      5. Sydämeni on

        varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
        Ikävä
        142
        1860
      6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

        Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
        Maailman menoa
        293
        1610
      7. Minä itkin kotona kun tajusin että

        Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
        Ikävä
        10
        1362
      8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

        "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
        Maailman menoa
        86
        1298
      9. Muistutus t-Naiselle.

        Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
        Ikävä
        149
        1162
      10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

        Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
        Maailman menoa
        242
        1059
      Aihe