Demonin kutsuminen. ÄLÄ YRITÄ !!

åasfh

3. kaverin kanssa etsimme jotain pelottavaa kun ei oikein spiritismi napannu ja löydettiin tälläinen nettisivusto enkä nyt sano sen nimeä kun te pennut lähette kokeilee elikkä me tehtiin tälläinen rituaali jossa me kutsuttiin demonia ja oli nettisivullakin varoitus että älä yritä tätä. Sitten kun rituaali oli valmis me lähdimme mäkkiin. mäkissä syötiin ja mulla tuli kusihätä, menin vessaan ja kun aloin pesemään käsiäni peilissä näkyi takanani kaunis nainen kun käännyin siinä ei ollut ketään. MUTTA kun katsoin uudestaan peiliin siinä seisoi verinen punasilmäinen nainen veitsi kädessä. Noin kaksi kuukautta se demoni, kummitus piinasi minua kunnes se sanoi minulle (tapa itsesi) sitten se vain katosi enkä oli nähnyt sitä ämmää kolmeen vuoteen tähän mennessä. En soittanut tai kertonut kellekkään koska ajattelin että minua pidetään hulluna ja sijoitetaan mielisairaalaan jne. Mutta älkää tehkö tätä !!

24

4283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkärisi
    • bfgbgbg

      Tuollainen on todella vaarallista sekä typerää leikkiä ja et sinä oikeasti ole sen demonin otteesta vapaa edelleenkään paitsi jos olet totisesti tullut uskoon ja rukoillut apua Jeesukselta. Ei se demoni todellakaan mihinkään ole kadonnut luotasi vaikka et olekaan mitään kokenut tai nähnyt aikoihin. Joko se tarkkailee sinua edelleen ja odottaa hetkeä jolloin se pääsee asumaan sisääsi tai sitten pahimmassa tapauksessa se on jo päässyt sisääsi jossain vaiheessa kun olet tehnyt jotain syntisiä asioita. Maailmassa ei ole kuin yksi nimi jolla demoneita voi käskeä poistumaan ja jota demonit totisesti pelkäävät ja se on Jeesus Kristus. Lue Johanneksen evankeliumi uudesta testamentista ja rukoile Jeesukselta apua ja pyydä Jumalalta pyhän hengen kastetta rukouksessa.

    • mainitsija

      Tissit! [tissit mainittu].

    • worldisyours

      Siirsit itsesi aika-avaruusjatkumoon, jossa ikäviä asioita tapahtui. Toki onhan täs hyvääkin, nyt sinun on helpompi uskoo että yliluonnollisia asioita tapahtuu, ja täten voit hyödyntää sitä jotenkin muutenkin. Mieti mitä haluat elämässä ja ala selvittämään keinoja miten voit siirtyä sille aika-avaruusjatkumolle jossa asiat tapahtuu kuin toivot niiden tapahtuvan.

    • Seelenhueter

      Pappi voi olla avuksi, tässätapauksessa. Voi peruuttaa manauksen.
      Vaikka elämme 2016 on jin ja jan, demoonit ja hyvyys yms edelleen olemassa.
      Tasapainoisuus on tärkeä asia. Harhoja voidaan tuottaa toisille tai aiheuttaa ne itse.
      Mustamagia, demoonit, lusifer ja mitä niitä onkaan on vaaraalinen alue

      • fda

        Ei tapahdu mitään, eikä papitkaan moisiin usko. Pelkkää taikauskoa.


      • Anonyymi
        fda kirjoitti:

        Ei tapahdu mitään, eikä papitkaan moisiin usko. Pelkkää taikauskoa.

        Niinhän ne jotkut sanoo kun olen ottanut nut itse yhteyttä demoniin olin amatoori silloin ja sanoin vihaajani nimen demonille demoni sanoi vain selvä ja katosi kunnes se aikaisempi oli viillellyt paperia 6 tuntia luulen edelleen johtuvan siitä demonista😬


    • SpiritismismiäKaikki

      Eli "spiritismi ei napannu" ja sitten kuitenkin pelasitte spiritismiä (ymmärtävämättä tekevänne juuri sitä). Henkiä voi nimittäin kutsua monella tavalla.

      Kuten jo joku epäili edellä, et ehkä ole päässyt ongelmasta eroon ja se alkaa uudelleen, jos olet syystä tai toisesta "heikommassa hapessa" (sairastut tms.). Kannattaisi ottaa yhteyttä pappiin ja puhua hänen kanssaan asiasta, mutta omat rukouksetkin auttavat.

      • henkimaailma

        Demonitkin väsyy yrittämään. Ne kokeilee ihmisen rajoja niin kauan kun näkevät mahdollisuuden päästä ihmisen sisään. Jos ihminen ei jatka spiritismiä tms. joka pitää portin auki tuonpuoleiseen, voi olla että demonin ote ja voima loppuu omalla ajallaan. Jeesuksen nimessä nämä lähtee pois, se on varminta.


    • pitkäänuskossa

      Ei siinä välttämättä pappeja tarvita. Ei voi mennä takuuseen, mitä mieltä se pappi on. Ei auta muutama vuosi potaskaa teologisessa tiedekunnassa, jos ei ole henkilökohtaiseksi uskossa sielunvihollisen voittajaan, Jeesukseen Kristukseen.
      Voit rukoilla ihan omin sanoin: Jeesus Kristus, anna anteeksi, että ole sekaantunut pimeyden voimiin, vapauta minut näistä voimista ja auta minua täydelliseen vapauteen.

    • auttaja-häme

      toi demonin poistaminen on vaikea, ei pysty moni pappikaan. Poistin yhdeltä naiselta demonin, demoni yritti pakottaa naisen tappamaan miehensä. Nainen joutui olemaan selvinpäin koska päihtyneenä demoni sai hänet tekemään järkyttäviä asioita.

      • ndbgöh

        Mikä tahansa mikä horjuttaa ihmisen tasapainoa tai hänen voimiaan heikommaksi, avaa pahoille hengille mahdollisuudet tehdä ikäviä temppuja. Hommaa voisi verrata sairautena kuin flunssaan tai aidsiin: jos vastustuskyky on heikko saavat virukset vallan, ja ihminen joutuu sairauden valtaan.


    • Anonyymi

      Arvaa mitä: musta alkaa tuntuu et mäkin vessois asuu jotai punaa naamasii ämmii aika lailla.

    • Anonyymi

      Tehokas keino demonin poistamiseen:
      1) Nauti runsaasti hernekeittoa sopivasti ennen puoltayötä
      2) Kun kello lähentelee puoltayötä mene WC:n peilin eteen
      3) Aikavälillä 24:00... 24:10 päästä pitkä pieru ja sano samalla: "Poistu piru pierussa "

    • Anonyymi

      Homma toimii !
      Kokeilin viime yönä !
      Demoni sai äkkilähdön !

      • Anonyymi

        Pieru on vahva ase kummitusten ja demonien torjuntaan !


      • Anonyymi

        Ei kannata kuitenkaan liikaa innostua.
        Evoluutio voi ennen pitkää kehittää pierunkestäviä demoneja !


    • Anonyymi

      Nii

    • Joo älkää kutsuko demoneita. Ne on pahoja voimia. On turvallista kutsua jumalia, luonnonhenkiä ja enkeleitä.

    • Anonyymi

      Eilen museiden mysteereissä juttu meediosta henkiolennoista.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Florence_Cook

      Siis museioiden mysteereihin päässyt tuo juttu. Voitteko kuvitella. Vaikka selvitettin hyvin epäselvällä tapaa miten huijaukseksi mutta Illalla kävin pimeällä laittamassa taskulampun valossa ovia kiinni, yöh.

      • Anonyymi

        Tarkotin Museoiden mysteerit sarjaa. Miten se nyt noin mäni 😄. Osassa kerrotaan BloodMary tyylinen juttu, mihin liittyvää tutkimuksen osaa säilytetään jossain Yhdysvaltalaisessa museossa. Päätökseksi tuttu turha varoitus, on parempi olla yrittämättä rakentaa henkikaappia itse. https://www.youtube.com/watch?v=TqQLEnlRaNk


    • Anonyymi

      Huomaa että täälläkin on ainoastaan tietämättömiä ihmisiä. On olemassa vain muutamia yli 2000 vuotta vanhoja tekstejä, joissa puhutaan faktaa alempien jumalolentojen eli "demonien" kutsumisesta. Kyseiset kirjoitukset ovat vahvasti suojattuna Vatikaanin salaisissa arkistoissa, vaikkakin on vuotanut aiemmalla vuosikymmenellä julkisuuteen, että yksi tällainen kirjoitus on kateissa. Lähde oli tosin epäluotettava ja jos näin on tapahtunut, on hyvin mahdollista, että hauraat savilaatat olisivat kestäneet mahdollisessa ryöstössä tullutta tärinää.

      Kuitenkin kaikkihan jo tietävät, ettei internet ole mikään luotettavin lähde tällaisille testeille. Ne eivät ole "todella vaarallisia ja typeriä" asioita, vaan ennemmin uteliaisuutta joka vahvasti on kiinni tällaisissa asioissa. Ei sitä koskaan tiedä, elämmekö simulaatiossakaan vai onko tämä "alkuperäinen maailmankaikkeus". On kuitenkin fakta, etteivät ihmiset ja muut näkyvät eliöt ole ainoita tämä maailman asukkeja.

      Jos puolestaan ensimmäinen teksti olisi tosi, on epätodennäköistä, että kyseessä olisi demoni tai muu alempi jumalolento. Mahdollisuuksia näyn todenperäisyydestä on kuitenkin loputon määrä; emmehän (ihmiskunta) tiedä, mitä maailmankaikkeus sisällään pitää. Kaikki on siis mahdollista niin kauan kuin toisin todistetaan.

    • Anonyymi

      Huh huh. Siinä on vaan se juttu kun ihmiset ovat uteliaita ja minäkin haluaisin kokeilla josko noihin juttuihin pääsis käsiksi vaikka tiedän että se on erittäin vaarallista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe