Elisa/Saunalahti - ei koskaan enää tätä paskaa!

raivostunut

Nyt meni kuppi lopullisesti nurin Saunalahden puhelinliittymän kanssa. Mielestäni on hevonpaskaa, että joutuisi maksamaan 1 €/kk siitä, mikäli haluaa mainosspämmin pois. Tilaa se ja se lehti 12 kk:ksi ja saat venäläisen perseensuristimen kaupan päälle. Ei kiinnosta mitkään Bonnierin lehdet! Tämmöiset spämmitekstarit välttääkseen tarvis sitten maksaa 12 €/vuosi?! Onko reilua? Jos minä maksan jo liittymän käytöstä, miksi helvetissä minun pitäisi maksaa mainoksettomuudesta!!!

On ollut myös ongelmia e-laskun kanssa (tästä on tosin jo kuukausia aikaa), kerran väittivät ettei e-laskua voinut toimittaa ja siksi alkoivat lähettämään niitä lähes pari euroa maksavia paperilaskuja. Verkkopankissa asian tarkistettuani siellä näytti kyllä olevan e-laskusopimus voimassa! Taistelin ja taistelin ja sain lopulta onneksi sen parin euron hyvityksen seuraavaan laskuun. Otin laskut jatkossa tekstarina, jottei taas tule samoja ongelmia. Jos minä olen sopinut e-laskusta, en koe sitä oikeaksi, että minulta riistetään pari euroa jostain paperilaskusta, kun e-lasku ei tahdo toimia! Onko se asiakkaan vika, ettei hommat toimi? En tiedä, kummassa päässä tunaroitiin, mutta asiakkaan vika se ei joka tapauksessa ole!

Ja 24,90 €/kk on kohtuuton hinta Huoleton 3G 21M:sta, kun sekin on hidas kuin tervassa tarpova täi. Ja en asu missään korvessa. Jos otat Tarkka 3G:n (jos ei puheluita ja tekstareja paljoa tule), joudut siltikin paskalla netillä varustetusta liittymästä maksamaan kuukausimaksua 17,90 €/kk!

Siis: Elisa/Saunalahti voi painua sinne minne aurinko ei paista!

18

1474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elisanperintä

      Sama tunne täällä Saunalahtea/Elisaa kohtaan. Sukulainen kuoli ja olin pesänhoitaja, ilmoitin Elisalle, että liittymä lopetetaan ja lähettäkää loppulasku, koska vainaja ei käytä sitä enää. Odottelin ja lasku tuli muistaakseni jotain 380 € luokkaa koska siinä oli ulkomaan puheluja paljon. Maksoin lakun pois heti ja asia piti olla sillä selvä, mutta 8 kk jälkeen sain perintätoimistolta kirjeen jossa perittiin joitakin summia ja kieltäydyin ilmoitin laskutukseen ja perintäfirmalle, että saatava on riidan alainen ja pyysin selvitystä Elisan taloushallinnosta ja sain sellaisen sitten myöhemmin. Vastaus oli se, että olin maksanut laskua liikaa ja se on kirjattu heillä tappioksi ja siksi perintä. Pyysin peruuttamaan perinnän ja 2 kk myöhemmin tuli perinnästä kirje, että kaikki ulosmittaukset ovat loppuneet ja Elisa lupasi palauttaa liikaa maksetun summan, enkä enää katsellut onko koskaan tullut koska en halua olla enää tekemisissä Elisan kanssa nyt enkä koskaan.

      • raivostunut

        Just tommosta sontaa niiltä saa asiakas päällensä, niin puhelinliittymien kuin laajakaista- ja viihdepakettien kanssa.

        Tutulla on Elisa Viihde, jonka kanssa hänellä on nyt pallo jalassa vielä vajaat 1,5 vuotta, kun hänet houkuteltiin viime syksynä hankkimaan urheilukanavapaketti ja Elisa Viihde olisi tullut kalliimmaksi, jos sopimus olisi jatkunut toistaiseksi voimassa olevana. Hän olisi nyt halunnut lopettaa koko roskan, vaihtaa sen pelkkään Elisan laajakaistaan määräajaksi ja hankkia urheilut jostain nettipalvelun kautta, mutta tämä ei käynyt Elisalle, kun Viihde-sopimus tehtiin silloin määräaikaiseksi.

        Aspan kanssa juttelun jälkeen hän huomasi OmaElisa-tilillään, että joku oli muuttanut kanavapaketin sopimuksen päättymispäivän vuoden päähän ilman lupaa (tämä aspa vittuillessaan puhelun jälkeen kenties?). Vielä samana aamuna ennen hänen soittoaan aspaan päivämäärä oli alkuperäinen. Alun perin hän oli sopinut, että urheilupaketti olisi vain toistaiseksi voimassa oleva, koska ei ole varmaa saako kanavantarjoaja oikeudet tiettyjen liigojen pelien lähetykseen. Tämä oli käynyt Elisalle silloin.

        Hän joutui uudestaan ottamaan yhteyttä aspaan ja nyt hän sai sitten onneksi rauhassa lopettaa kanavapaketin, kun määräpäivä muutettiin soittopäivään. Viihteestä hän ei tosiaan pääse vielä pitkään aikaan eroon. Tämä risoo häntä, koska Elisan kautta saatavat laitteet ovat aivan paskakasoja, Viihdeboksi on jouduttu vaihtamaan ainakin kerran ja modeemi varmaan kaksi kertaa. Kanavat jumittuu selatessa, kuva pätkii aina minuutin välein ja kanavahaku hävittää kanavia.

        Sen sijaan, että Elisa olisi tullut tässä vastaan ja antanut hänen vaihtaa määräaikaisen Viihteen määräaikaiseen laajakaistaan, niin Elisalle ei tämä käynyt. Nyt kiukustuneena hän on vaihtamassa lähes 20 vuoden asiakkuuden jälkeen ja määräaikaisuuden jälkeen palveluntarjoajaa laajakaistalle ja siirtää pian puhelinliittymänsäkin toiselle operaattorille. Enkä yhtään ihmettele. Todella asiatonta ja törkeää toimintaa tuollainen sopimuspäivämäärän salakavala yksipuolinen vaihto. Aivan sama, vaikka homma korjattiin jälkeenpäin, niin paskan makuhan tuosta kokemuksesta varmasti jää suuhun. Hänen vaimokkeensakin on jo vaihtamassa puhelinliittymänsä operaattoria pois tästä kökköfirmasta. Siinähän Elisa menettää sitten kerralla kaksi asiakasta, mikä on hyvä juttu.

        En lisäksi ymmärrä, miksi Elisa syrjii hinnoittelussaan niitä, jotka eivät halua palloa jalkaan kahdeksi vuoksi. Tämä ei ole reilua ja haittaa kilpailutusta. Tyytyväinen asiakas kyllä pysyy toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksellakin kauan asiakkaana, jos Elisa pitää asiakkaansa tyytyväisenä. Jos kusee edellämainitulla tavalla asiakkaan muroihin, niin menettää asiakkaan kenties iäksi. Lisäksi tyytyväinen asiakas kertoo kokemuksistaan keskimäärin kolmelle ihmiselle, kun taas tyytymätön jopa keskimäärin 11:lle. Siinä sitten firma karkottaa potentiaalisia asiakkaita.

        Eli JYRKKÄ EI Elisalle ja sen alabrändille Saunalahdelle! Kilpailuttakaa ahkerasti, varokaa määräaikaisuusorjuutta ja pistäkää Facebookissa olevat rohkeasti palautetta Elisan sivulle, niin muutkin näkevät, miten asiat on. Kun tarpeeksi tulee negatiivista palautetta, mikä näkyy tuhansille, ehkä toimintatavat muuttuvat sitten lopulta asiakasystävällisemmiksi!


    • Heippa!

      On harmi kuulla, että markkinointilupa on aiheuttanut turhautumista. :( Mainosten ei missään nimessä ole tarkoitus ärsyttää asiakkaita. Markkinointiluvan ansiosta voimme tarjota asiakkaille edullisia liittymiä ilman määräaikoja. Markkinointiluvaton liittymä on tosiaan euron kalliimpi.

      E-laskun ongelmat kannattaa selvittää pankin kanssa, sillä kyseessä on asiakkaan ja pankin välinen sopimus. Elisa ei pääse mitenkään käsiksi asiakkaan e-laskusopimukseen (esimerkiksi muokkaamaan, luomaan tai lopettamaan sitä).
      Usein e-laskun purku ja uudelleen tilaus on ratkaissut ongelmia, ainakin joidenkin pankkien kohdalla. Jos e-laskun toimitus pankkiin ei onnistu, niin lasku on pakko toimittaa muuta kautta.

      Mainitsemasi hinta 24,9e/kk on liittymän normaalihinta. Kannattaa seurailla mahdollisia kampanjatarjouksia liittymistä! :)

      Tuo perintäasia kuulostaa kyllä ikävältä ja välitän nyt kyllä ehdottomasti pahoittelut tuosta! Kuolemantapauksissa etenkään asiat eivät saisi vaikeutua tuolla tavoin.

      Elisa Viihde- sopimus sisältää 24kk määräajan, johon kumpikin osapuoli sitoutuu sopimusta tehdessä. Laitteilla on takuu koko sopimuksen voimassaolo ajan, joten niitä vikatilanteissa voidaan sitten vaihdella. On kuitenkin ikävä kuulla, että tuttavallasi ilmenee ongelmia.

      Saunalahdelta saa myös laajakaistoja ilman määräaikaa, joten myös toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia suosiville löytyy vaihtoehtoja. :)


      Kiitos palautteistanne!


      Janika/Palstatiimi
      http://elisa.fi/palsta

      • ellunkäki

    • herääihmeessä

      No hitto ei kuolleitten laskuja ja lainoja tarvitse toisten maksella.
      Älä hitossa tuollaiseen kusetukseen ala.

    • hephep_

      DNA:lta saa 4G tehon 21,90€/kk kun osaa vähän tinkiä. :)

    • 123456789.0

      niin, Elisan e-laskut ei toimi, monta harmia.

      siten laskut tulee puolen vuoden kulutua perintätoimistolta, kurjaa.

    • vähän-ajatteleva
    • PEEAAAA

      12 euroa vuosi :D Kyllä on jumaliste köyhää sakkia jos 12e satuttaa noin paljon. Paa tähän tilinumeros niin mä maksan sulle sen 12e niin ei tarvi kitistä.

      • hoit_su

        ☺☺☺


    • Elisanpalvelupaskaa

      Joo, ei toimi Elisan laajakaista, modeemi kai sitten rikki. Kaksi vuotta sitten alettiin hommaamaan Wi-Fi -yhteyksiä uudessa kerrostaloasunnossa kuntoon. Ei onnistunut lukuisien ohjeiden, Elisalla juoksujen, puhelujen ym. jälkeenkään puolessa vuodessa. Luovutettiin ja käytettiin liikkuvia laajakaistoja jokaisen koneessa erikseen. Ei mitenkään jaksanut taistella. Huoltomieskin kävi saamatta asiaa kuntoon.
      Nyt palattiin asiaan. Meille luvattiin huoltomies Elisalta laittamaan yhteyden kuntoon ilmaiseksi, kun ostimme taas viihdepaketin. Edellinen oli palautettu, kun ei voitu käyttää. Laskua silti maksettiin kauan turhaan.
      Niin meille tulikin huoltomies kaksi kertaa, eikä hänkään saanut laajakaistaa ja viihdepakettia toimimaan. Jätti työnsä kesken, ja sanoi, että soittakaa Elisan palvelunumeroon ja kokeilkaa itse. Eihän se meiltä onnistu kun ei alan ammattilainenkaan osannut. Siispä kipitin taas Elisan myymälään, ja siellä fiksu tyttö sanoi, että jospa modeemi on rikki. Saimme lainaksi uuden kokeiltavaksi. Sehän toimi ja kaikki oli kunnossa. Lainalaite piti palauttaa ja OSTAA uusi 90e, sen Elisalta rikkinäisinä saadun tilalle. Eivät antaneet muuten.
      Sitten innolla sitä asentamaan, mutta...
      Eipä enää toiminut mikään! Ei nettiyhteydet, TV:stä hävisi osa normaalikanavista, viihdepaketti ei toimi. Aivan samoin toimittiin kuin lainamodeeminkin kanssa. Tuntikausia monena päivänä kokeiltu kaikki mahdollinen. Soitettu maksulliset palvelunumerot. Pitäisi kuulemma kutsua kallis huoltomies ja maksaa itse. He nimenomaan lupasivat laittaa kuntoon samaan hintaan. Se luvattu huoltomies hävisi kuin pieru Saharaan, kun ei osannut laittaa. Puhelinnumeroa ei saa mistään. Aina pitää mennä Elisan myymälään valittamaan erikseen ja siellä ollaan kyllästyneitä meihin. Aina vaan pitää maksaa lisää jostakin palvelusta, eikä tapahdu mitään. Kun vaan jaksaisi pitää puoliaan, mutta kun ei.
      Huomenna pitäisi taas mennä sanomaan, ettei uusi modeemi meidän konsteilla pelitä. Kumma, että laskuja tulee tyhjästä, eikä apua saa mistään. Onko tämä oikein? Prosessia jatkunut taas kolmisen viikkoa.

      Elisa vaan rahastaa viimeisetkin eurot, EIKÄ AUTA! Älkää luottako niiden myyjien puheisiin, ne lupaavat, mutta seuraavassa hetkessä pyörtävät, jos tulee ongelmia. Välinpitämätöntä porukkaa!

    • Elisanpettämäasiakas

      Niin kävi meillekin Jyväskylän Elisassa. Valehdeltiin.

    • Moikka!

      Ompas sielä mennyt moni asia pieleen. :( Katsoisimme mielellämme sometiimin kesken, että mitä tuossa on oikein tapahtunut. Meille voi laittaa Facebookissa, Twitterissä ja Palstalla yksityisviestiä. Jos haluatte että selvitämme tätä kautta sopimus- ja vikatilanteita, tulkaa huikkaamaan meille asiakastietojanne.

      Emilia / Sometiimi
      http://elisa.fi/palsta

    • Tyytyväinenasiakas

      Itselläni on tuo saunalahden 3G 21M rajaton 18,90e/kk. Ensi viikolla olisi muuttunut 24,90e/kk, eikä oma elisan kautta kysyessä saanut halvemmalla enää. Kävin eilen ottamassa sitten DNA 3G 21M puhelut ja viestit 0,045e/min. Ei kuitenkaan tule puhuttua niin paljoa. Tänään elisa laittoi viestiä, teemme paremman tarjouksen. Parempi tarjous tuli ja elisa jatkuu. 4G olis saanut halvalla. Elisa kuuluu ja pelaa parhaiten täällä kaakkois/itä suomessa.

    • ew56tryh55555

      Dna 15 euroa vastaava liittymä, ja moi liittymä 6 euroa mutta en tiedä enempää sen nopeudesta, datarajoitus siinä on tuohon hintaan ainakin mutta ilman datarajoitustakin taisi olla vielä halvempi kuin dna, kokeillaan tässä kun saadaan toi moi liittymä käyttöön. Moi on kaiketi joku dna kumppani..

      Itse vaihdoin pois elisalta kun puhelut ei toiminu asunnossa

    • EiEnääElisaaKoskaan

      Hyvästi Elisa, nyt lähti liittymä vaihtoon nähtyäni laskun:

      Puhelut
      HUOLETON Veloitukset ajalta
      Suomesta ulkomaille - Ruotsi
      Kesto 00:58:43
      20,31 EUR

      Ei pelkoa että palaan tähän rahastusfirmaan enää koskaan!

      Lisäksi ottaessani liittymän nimenomaan tarkistin kahteen kertaan että en saa roskapostia tai viestejä, eikä mennyt kuin pari viikkoa että alkoi puhelimeen tulemaan parturimainoksia!!

      Valehteleva ammattitaidoton pa*kafirma Elisa, pysykää kaukana!

    • JuutalaisElisa

      Ahahaha vituttaako homo elisa mullaki menee vaihtoo, DNA tuplasti parempi, sekun sentää toimii :DDd. Kyllä muaki vituttais olla elisalla töissä jossai palstatiimissä juutalaisten maksamalla senttipalkalla :Dddd

    • GoodBuy

      Olin vaihtamassa Telian (ent. TeleFinland) kahta liittymää Elisaan. No, tuli ns. hyvä tarjous. Sähköpostiini lähetettiin tilausvahvistus, jossa luki, että paperilasku 2.90, vaikka sovittiin sähköinen lasku. No kaivoin Elisan kotisivut esiin, josta yritin löytää palvelunumeroa. Aikani plärättyäni (myös omaElisaa, joka ei antanut yhteyttä) löysin numeron, johon soitin. Kerrottuani asiani heti kehotettiin menemään (!) omaElisaan. No kun se ei toimi!! (irtisanomisaika). Eiku menoksi, eli lähimmälle Elisan pisteeseen. Siellä sanottiin, että heillä näkyy sähköinen lasku??
      Tein pikapäätöksen: palaan takaisin Teliaan, eli sopimus ei astu voimaan. Syy: sekava asiakaspalvelu heti kättelyssä. Muistutin kuitenkin jättämään jo vuosia sitten ostamani läppärin tietoturvan ennalleen ja kaikki piti olla ok. Eikö mitä: kun illansuussa avasin läppärini, TIETOTURVANI OLI KATKAISTU. Onnekseni lähelläni on Telian piste. Marssin ostamaan uuden tietoturvan, ja sen jälkeen Elisan tiskille. Siellä taas näkyi, että tietoturva on voimassa?? (varmaan laskutus). Elisa saa pitää tunkkinsa, kaikki pois.
      Eikö todellakaan Elisa panosta siihen, mikä pitää asiakkaat tyytyväisenä. Kivikautista meininkiä, jos ei edes puhelimitse voi pientä asiaa hoitaa. Parhaiten asiansa on hoitanut TeleFinland, oli tyytyväisiä asiakkaita. Toivottavasti Telia pitää saman linjan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      257
      2486
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1592
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe