USA:n armeija ja CIA käytti selvännäkijöitä

nökkö

Onnistuneita kokeiluita useaan otteeseen. Saddam Husseiniakin jäljitettiin telepaatikkojen avulla. CIA kutsui selvännäkijät apuun selvittämään mitä Venäjä puuhasi valtavissa halleissaan. Selvännäkijät kuvailivat tarkasti valtavat sukellusveneet. Skeptikot eivät uskoneet ja sotajohto ei ottanut vakavasti ennenkuin valtavat ydinsukellusveneet laskettiin vesille.
https://www.youtube.com/watch?v=LT3sgAwMMWA
Telepatia ja selvänäkö on tieteellisesti todistettu.

16

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öljgfdaklhfs

      Martta-täti katsahti keittiön ikkunasta ulos. Mitä ihmettä! Hänen Roosa-lehmänsä lenteli taivaalla! Täti tiesi kyllä, että Roosa oli lehmä, joka teki mitä tahtoi, mutta tämä oli kyllä jo liikaa. Miten kummassa hän nyt voisi lypsää Roosan?

      Täti pyyhälsi nuttura tutisten niitylle.
      - Roosa, alas ja äkkiä! hän huusi kiukkuisena. Lehmät eivät lennä. Tiedät sen kyllä itsekin. Kuuletkos, lehmät eivät osaa lentää.
      - Nöff, eivät osaa, vahvisti porsas.
      Roosa ei ollut kuulevinaan. Se piirsi hännällään kaarevan kahdeksikon taivaalle ja nautti täysin siemauksin elämästään.

      Martta täti koetti maanitella Roosaa tulemaan alas.
      - Roosa ruususeni, katsopas miten rapeaa heinää, sinun lempiruokaasi. Tule rouskimaan, tule.
      Roosa katsahti alas. Se sukelsi tätiä ja heinätuppoa kohti mutta suhahti sitten takaisin yläilmoihin. Roosapa ei halunnutkaan laskeutua. Se nautti lentämisestä!

      Voi täti parkaa. Hän tajusi, että tuo jukuripää ei tulisi vapaaehtoisesti alas. Kuinka hän saisi Roosan siepatuksi? Täti tuumi hetken ja kiiruhti sitten latoon. Sieltä hän löysi tukevan ongenvavan ja otti sen mukaansa niitylle. Täti odotti kunnes Roosa lensi alemmas, tähtäsi ja sinko siiman ilmaan.
      - Huh huh, hanhi huokaili.
      Roosa ei piitanut tädin puuhista. Se harjoitteli taitolentoa puiden latvojen yläpuolella.

      Roosa laskeutui tuuheaan kirsikkapuuhun ja oli laulavinaan kuin lintu:
      - Mitityy, titityy, mytytyy...
      - Roosa kulta, lopeta heti paikalla, täti torui. Lehmät eivät laula! Lehmät ammuvat: ammuu, ammuu.
      Martta täti kapusi vintille. Hän otti mukaansa vahvan köyden ja teki siitä lasson. Nyt hän viimein saisi Roosan kiinni. Mutta voi. Lasso singahti viuhuen ohi ja Roosa lenti vihellellen tiehensä. Martta-täti kimmastui ja kapusi vintin ikkunasta katolle. Siellä hän päätti odottaa. Ennemmin tai myöhemmin Roosa lentäisi hänen ulottuvilleen ja silloin täti tarttuisi sitä hännästä.

      Sekään ei kuitenkaan onnistunut.
      - Mokoma kanttura, saa minut aivan näännyksiin, täti puhisi. Miten hän saisi Roosan käyttäytymään niin kuin tavalliset lehmät? Ilta jo tummeni ja aurinko kultasi sinisinä siintävät kunnaat, kun täti vihdoin keksi. Hän haki ladosta pensselin, maalia ja valtavan vanerilevyn. Täti maalasi kookkaan kyltin ja ripusti sen veräjään. Kyltissä luki: TAVALLINEN LEHMÄ SAA PAIKAN. VIHREÄ LAIDUN JA LÄMMIN NAVETTA VAPAANA!
      Roosa kaarteli huoletonna taivaalla ja täti ei ollut moista lintusta huomaavinaankaan.

      Martta-täti meni sisään. Hän kaivoi kaapistaan tilkkuvakkansa, kaksi paria vanhoja rullaluistimia ja istui ompelukoneen ääreen. Hän harkitsi ja punnitsi, suunnitteli ja sommitteli ja valitsi yhteensopivat tilkut. Lopuista tulisi täytettä. Täti ryhtyi ompelemaan ja huristeli koneellaan koko yön. Kun aamuaurinko nousi, uusi lehmä oli valmis. Porsas ja hanhi katselivat hämmäställeen tuota ilmestystä.


      Täti talutti uuden Tilkku-Tiltunsa navettaan. Se sai Roosan paikan, suolakiven ja seimen, joka oli täynnä herkullista heinää. Martta-täti taputteli uuden lehmänsä kangasposkea.
      - Juuri tuollaisen lehmän minä tarvitsen, hän kujersi. Hän leperteli Tiltulle oikein kovalla äänellä, jotta Roosa varmasti kuulisi joka sanan.

      Martta-täti meni sisään laittamaan aamiaista. Hän paahtoi leipää ja paistoi munakokkelia. Hän näki ikkunastaan, kuinka Roosa liihotti ilmassa Tilkku-Tiltun yläpuolella. Roosa kiersi ja kaarsi - ja lensi äkkiä nuolena taivaalle, yhä ylemmäs ja ylemmäs. Sitten se syöksyi yhtäkiä kuin raketti alas ja laskeutui laitumella loikoilevan Tilkku-Tiltun päälle. Humpsis! Kangaslehmästä tuli laakea kuin lakana ja Martta-täti taitteli sen huolella piirongin laatikkoon.

      Roosa-lehmä söi lopun päivää laitumella heinää kuten tavalliset lehmät tekevät. Se hätisteli hännällään kärpäsiä, kuten lehmät aina tekevät. Se vilkuili tosin tuhka tiheään ja kovin kiinnostuneena vajan katoksessa olevaa traktoria, Martta-tädin mielestä vähän liiankin uteliaana.
      - Höpsis, taidan kuvitella turhia, täti tuumi itsekseen. Roosako muka tahtoisi ajaa traktoria!

    • ufoparapsykologi

      Mielestäni nämä aloittajan mainitsemat yliaistilliset tiedonhankintametodit tulisi yhä
      laajemmassa mittakaavassa ottaa myös modernin ufotutkimuksen työkaluiksi.
      Meidän tulee vihdoinkin tajuta, että näköhavaintoraportit eivät ufotutkimusta eteenpäin vie !

      • muttamutta

        Totta turiset koska edellä mainitut yliaistilliset tiedonhankintametodit tulisi saada myös modernin ufotutkimuksen työkaluiksi.

        Ja on aivan totta etteivät mitkään paperiraportit vie ufotutkimusta vie eteenpäin.

        Mutta asiassa on myös pari "mutta"-tekijää.

        Ensimmäinen "mutta" on se,että kaikki ufotutkimusjärjestöt joutuisivat lopettamaan toimintansa koska kaikki olisi selvää pässinlihaa.

        Näin ollen kukaan erityisen ansioitunut ufotutkijakaan ei enää saisi medianäkyvyyttä.

        Toinen "mutta" on tietysti se,ettei kukaan enää rikastuisi hömpällä ja sehän vasta ketuttaisi!


      • ufoparapsykologi

        Mainitsemasi vaara tosiaan on olemassa , mutta uskon , että opiskelu ja totuttelu aloittajan mainitsemien yliaistillisten ufotutkimusmetodien luotettavaan käyttöön kestää vielä useita vuosikymmeniä, ellei peräti vuosisatoja.
        Perustan väitteeni kanavointiin, mikä informaation hankintametodi on ollut
        ufotutkimuksessa käytössä jo pitkään, sen varhaismuoto, profetointi, jopa vuosituhansia.
        Eikä kukaan voi parhaalla tahdollakaan väittää, että kanavointi-informaatio olisi
        tänäkään päivänä luotettavaa.
        Yleensä kaikkinainen ufotutkimuksessa saatu tieto on erittäin vaikeasti hyödynnettävissä.
        Väitetään esimerkiksi, että suurvalloilla on salaisissa varastoissa viranomaisten käsiin joutuneita, jopa suhteellisen hyvin säilyneitä ulkoavaruudellisia aluksia ja niiden osia, mutta mitään käytännön merkitystä niillä ei ole.
        Paljastuksia kyllä luvataan tehdä, mutta eipä niitä kuulu tulevan.
        Vain yksi poikkeus on, Roswellin kärkitransistori, mutta hyvä näinkin.


      • Yrjö_Adamski

        Tuossa "Parasta ufokeskustelussa"- teemassa joku umpihörhö kirjoitti:

        " Ainakin suomen ufopalstoilla mielenkiintoisimpia ovat kiihkoskeppanoitten ja kaikkienkieltäjien selitykset jopa päivänselvissä tapauksissa. Selitykset ovat monesti paljon naurettavimpia kuin parhaimmissakaan sketseissä. "

        Usko on valtava voimavara:

        Umpihörhön raju palaute kertoo, että usko viranomaisten salaisiin paikkoihin
        varastoimista uforomuista on päivänselvä tapaus ja betonista faktaa. Ilmeisesti sitä ovat hörhön mielestä myös päivänselvät George Adamskin lautaslennot.


    • Vienanmeren etelärannikolla sijaitsevan Severodvinskissa sijaitseva Sevmas-telakka on vuodesta 1939 lähtien rakentanut yhteensä 164 sukellusvenettä vuoteen 2013 mennessä.
      Näin ollen ei tarvitse olla kovinkaan etevä arvatakseen mitä tehdään telakka-alueen halleissa.
      Filmissä puhutaan ( jos kuulen oikein) "Ekola"- tyypin sukellusveneestä.
      Tässä tarkoitetaan luultavasti " Akula"- luokan ydinsukellusveneitä joilla lännessä oli koodinimi " Typhoon"- luokka.
      Sekaannusten välttämiseksi on pakko todeta että tuo " Akula"- nimi on nimenomaan Venäjän käyttämä luokkanimi eikä sitä saa sekoittaa NATOn käyttämään " Akula"-luokkaan joka sitten on ihan toinen venetyyppi.
      Näin ollen niin pitäisi tietää ihan tarkkaan mitä ja koska kaukokatsoja on kertonut selvittäneensä jotta voidaan arvioida mistä on ollut kyse.

      • ennenkinosattiin

        Itse suhtaudun suurimpaan osaan noista YouTuben videoista erittäin suurella varauksella koska niiden "totuusarvo" on melko usein lähes mitätön.

        Ja mikäli jotkut ovat sitä mieltä että telepatia ja selvänäkö on tieteellisesti todistettu,niin se on vain heidän mielipiteensä mutta ei tieteen mielipide.

        Sitä paitsi jo internetin aikaa joissain aikakausilehdissä kerrottin 1970-luvulla Neuvostoliiton turvallisuuspalvelu KGB:n (nykyisin FSB) käyttävän telepatiaa ja selvänäköä omaavia henkilöitä vakoilutehtäviin.

        Niiden tarinoiden mukaan nämä telepatiaa ja selvänäköä omaavat henkilöt myös kouluttivat KGB:n agentteja vastaaviin tehtäviin.

        Näiden aikakausilehtien nimiä en enää muista (tuskinpa ne enää ilmestyvätkään) mutta nämä tarinat jäivät osittain mieleen koska ne olivat niin erikoisia.

        Silloinhan elettiin sitä aikaa,jolloin kylmä sota oli kuumimmillaan ja niihin aikoihin syntyi monia urbaaneja legendoja joita nykyisin voi hyödyntää internetissä.

        Ja kuten aina ennenkin,joidenkin videoklippien vakuuttavuutta lisätään sillä perinteisella tavalla eli joillain auktoriteettisilla laitoksilla ja tässä tapauksessa ne ovat USA:n armeija ja CIA.

        Palataanpa ajassa taaksepäin ja Irakin sotaan.Silloin brittien joukot hyökkäsivät kohti Basraa ja amerikkalaiset joukot kohti Bagdadia.

        Silloin amerikkalaiset joukot saivat tiedustelutietoja irakilaisten joukkojen määristä,ryhmityksistä ja asemista Bagdadin lähistöllä ja itse kaupungissa myös Venäjän sotilastiedustelupalvelu GRU:lta joka myös jäljitti Saddam Husseinia.

        Eli siis telepaatikot eivät jäljittäneet Saddam Husseinia.


      • pohti-tärtti
        ennenkinosattiin kirjoitti:

        Itse suhtaudun suurimpaan osaan noista YouTuben videoista erittäin suurella varauksella koska niiden "totuusarvo" on melko usein lähes mitätön.

        Ja mikäli jotkut ovat sitä mieltä että telepatia ja selvänäkö on tieteellisesti todistettu,niin se on vain heidän mielipiteensä mutta ei tieteen mielipide.

        Sitä paitsi jo internetin aikaa joissain aikakausilehdissä kerrottin 1970-luvulla Neuvostoliiton turvallisuuspalvelu KGB:n (nykyisin FSB) käyttävän telepatiaa ja selvänäköä omaavia henkilöitä vakoilutehtäviin.

        Niiden tarinoiden mukaan nämä telepatiaa ja selvänäköä omaavat henkilöt myös kouluttivat KGB:n agentteja vastaaviin tehtäviin.

        Näiden aikakausilehtien nimiä en enää muista (tuskinpa ne enää ilmestyvätkään) mutta nämä tarinat jäivät osittain mieleen koska ne olivat niin erikoisia.

        Silloinhan elettiin sitä aikaa,jolloin kylmä sota oli kuumimmillaan ja niihin aikoihin syntyi monia urbaaneja legendoja joita nykyisin voi hyödyntää internetissä.

        Ja kuten aina ennenkin,joidenkin videoklippien vakuuttavuutta lisätään sillä perinteisella tavalla eli joillain auktoriteettisilla laitoksilla ja tässä tapauksessa ne ovat USA:n armeija ja CIA.

        Palataanpa ajassa taaksepäin ja Irakin sotaan.Silloin brittien joukot hyökkäsivät kohti Basraa ja amerikkalaiset joukot kohti Bagdadia.

        Silloin amerikkalaiset joukot saivat tiedustelutietoja irakilaisten joukkojen määristä,ryhmityksistä ja asemista Bagdadin lähistöllä ja itse kaupungissa myös Venäjän sotilastiedustelupalvelu GRU:lta joka myös jäljitti Saddam Husseinia.

        Eli siis telepaatikot eivät jäljittäneet Saddam Husseinia.

        Suhteellisen tosissaan USA oli tuon Stargate projektinsa kanssa. Niin pitkään se jatkui. Se tarkoittaa sitä että ei se pelkkää hömppää voinut olla kun siihen resursseja uhrattiin. Youtube on pelkkä välikappale. Siellä on isolla rahalla tehtyjä laadukkaita dokumentteja että myös silkkaa tuubaa.
        Yksi media muiden joukossa siis. Jos ei medioita olisi, et tietäisi mistään mitään, vai meinaatko matkustella ympäri maailman haastattelemassa kaikkia "asiantuntijoita" henkilökohtaisesti?


      • ennenkinosattiin

        Tällaisissa tapauksissa voi varmaan jokainen olla suhteellisen tosissaan jonkin projektinsa kanssa oli se jatkunut miten pitkään tahansa.

        Tällaisista projekteista ja sen kustannuksista pitää saada myös satavarmaa näyttöä ja siihen YouTuben videoklipit eivät riitä.

        Toin esille myös sen urbaanin legendan siitä,että Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB olisi myös käyttänyt telapaatikkoja ja selvänäkijöitä apunaan.

        Ja kun tätä asiaa tuli muisteltua hieman enemmän,niin urbaanin sen legendan mukaan KGB "pommitti" Moskovassa sijaitsevia ulkomaiden suurlähetystöjä korkeataajuuksisilla mikroaalloilla.

        Tämän kerrotaan aiheuttaneen suurlähetetystöjen työntekijöiden parissa sairastelua,pahoinvointia ja jopa tilapäisiä muistinmenetyksiä.Eräänlaista mielenhallintaa siis.

        Tähän urbaanin legendaan törmäsin myös paranormaalissa blogissa kun sitä kerran huvikseni tutkailin.Siellä se tosin oli,ja oikein piirrosten kera,vaihtunut CIA:n ja NSA:n säteilyn avulla harrastamaksi mielenhallintatoiminnaksi.

        Ei tarvinne sanoa sitä että kuka,nyt jo edesmennyt naishenkilö,on tarinan pääosassa.

        Noiden eri medioiden suhteen olemme sillä tiedon valtatiellä eli internetissä.

        Näin ollen minullekaan ei vuosikausiin tullut yhtään päivittäissanomalehteä saati muutakaan aviiisia enkä nitä ole edes ostanutkaan.

        Se ei ole tarpeellista koska tiedon valtatiellä voi lueskella lähes minkä tahansa maan medioita ja muita julkaisuja yms.

        Tosin niidenkin suhteen pitää erotella jyvät akanoista ja oppia myös median lukutaito.....


      • pohti-tärtti
        ennenkinosattiin kirjoitti:

        Tällaisissa tapauksissa voi varmaan jokainen olla suhteellisen tosissaan jonkin projektinsa kanssa oli se jatkunut miten pitkään tahansa.

        Tällaisista projekteista ja sen kustannuksista pitää saada myös satavarmaa näyttöä ja siihen YouTuben videoklipit eivät riitä.

        Toin esille myös sen urbaanin legendan siitä,että Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB olisi myös käyttänyt telapaatikkoja ja selvänäkijöitä apunaan.

        Ja kun tätä asiaa tuli muisteltua hieman enemmän,niin urbaanin sen legendan mukaan KGB "pommitti" Moskovassa sijaitsevia ulkomaiden suurlähetystöjä korkeataajuuksisilla mikroaalloilla.

        Tämän kerrotaan aiheuttaneen suurlähetetystöjen työntekijöiden parissa sairastelua,pahoinvointia ja jopa tilapäisiä muistinmenetyksiä.Eräänlaista mielenhallintaa siis.

        Tähän urbaanin legendaan törmäsin myös paranormaalissa blogissa kun sitä kerran huvikseni tutkailin.Siellä se tosin oli,ja oikein piirrosten kera,vaihtunut CIA:n ja NSA:n säteilyn avulla harrastamaksi mielenhallintatoiminnaksi.

        Ei tarvinne sanoa sitä että kuka,nyt jo edesmennyt naishenkilö,on tarinan pääosassa.

        Noiden eri medioiden suhteen olemme sillä tiedon valtatiellä eli internetissä.

        Näin ollen minullekaan ei vuosikausiin tullut yhtään päivittäissanomalehteä saati muutakaan aviiisia enkä nitä ole edes ostanutkaan.

        Se ei ole tarpeellista koska tiedon valtatiellä voi lueskella lähes minkä tahansa maan medioita ja muita julkaisuja yms.

        Tosin niidenkin suhteen pitää erotella jyvät akanoista ja oppia myös median lukutaito.....

        Tähtiportti pähkinänkuoressa löytyy Wikistäkin.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Project


      • H.Öntti
        ennenkinosattiin kirjoitti:

        Tällaisissa tapauksissa voi varmaan jokainen olla suhteellisen tosissaan jonkin projektinsa kanssa oli se jatkunut miten pitkään tahansa.

        Tällaisista projekteista ja sen kustannuksista pitää saada myös satavarmaa näyttöä ja siihen YouTuben videoklipit eivät riitä.

        Toin esille myös sen urbaanin legendan siitä,että Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB olisi myös käyttänyt telapaatikkoja ja selvänäkijöitä apunaan.

        Ja kun tätä asiaa tuli muisteltua hieman enemmän,niin urbaanin sen legendan mukaan KGB "pommitti" Moskovassa sijaitsevia ulkomaiden suurlähetystöjä korkeataajuuksisilla mikroaalloilla.

        Tämän kerrotaan aiheuttaneen suurlähetetystöjen työntekijöiden parissa sairastelua,pahoinvointia ja jopa tilapäisiä muistinmenetyksiä.Eräänlaista mielenhallintaa siis.

        Tähän urbaanin legendaan törmäsin myös paranormaalissa blogissa kun sitä kerran huvikseni tutkailin.Siellä se tosin oli,ja oikein piirrosten kera,vaihtunut CIA:n ja NSA:n säteilyn avulla harrastamaksi mielenhallintatoiminnaksi.

        Ei tarvinne sanoa sitä että kuka,nyt jo edesmennyt naishenkilö,on tarinan pääosassa.

        Noiden eri medioiden suhteen olemme sillä tiedon valtatiellä eli internetissä.

        Näin ollen minullekaan ei vuosikausiin tullut yhtään päivittäissanomalehteä saati muutakaan aviiisia enkä nitä ole edes ostanutkaan.

        Se ei ole tarpeellista koska tiedon valtatiellä voi lueskella lähes minkä tahansa maan medioita ja muita julkaisuja yms.

        Tosin niidenkin suhteen pitää erotella jyvät akanoista ja oppia myös median lukutaito.....

        Joillakin on se medianlukutaito vaan sellainen, että mediasta riippumatta vain omia käsityksiä tukevat uutiset ja lähdetiedot hyväksytään. Sellaisia ihmisiä kutsutaan älyllisesti epärehellisiksi. Kansankielellä uppiniskaisiksi.


    • CIA testasi shakkisuuruuteen telepaattista häirintää. Peli pelattiin jenkeissä. Katsojien joukossa oli CIA:n Stargate- projektiin osallistuva telepaatikko jonka tehtävä oli pilata toisen pelaajan peli koeluontoisesti lähettämällä telepaattista häirintää.

      Kyseisen pelaajan peli menikin täysin plörinäksi ja häneltä meni hermot totaalisesti. Liekö sattumaa vai ei, mutta koetta pidettiin onnistuneena. Asiasta tietämätön pelaaja totesi itse pelin jälkeen että tämä oli jotakin CIA:n juonia.

      • vakavakysymys

        Onkohan Suomen politiikassa paljonkin telepaattiseen häirintään kykeneviä ?
        Vai onko sattumaa, että politiikka pyrkii nykyään menemään plörinäksi ?


      • m.sirian

        Sanotaan et jotkut kestää painetta enemmän ku toiset. Osa selityksestä lienee siinä, et kuinka herkkä on telepatioille/kuinka hyvin pystyy suojautumaan. Ite oon kehittänyt täydellisen suojan. Se ei ole folio, vaan omassa keskuksessa oleminen. Tarkoittaa kausaalikehossa elämistä. Living in the I am-ness, in the universal bliss.


      • k.a.risma
        m.sirian kirjoitti:

        Sanotaan et jotkut kestää painetta enemmän ku toiset. Osa selityksestä lienee siinä, et kuinka herkkä on telepatioille/kuinka hyvin pystyy suojautumaan. Ite oon kehittänyt täydellisen suojan. Se ei ole folio, vaan omassa keskuksessa oleminen. Tarkoittaa kausaalikehossa elämistä. Living in the I am-ness, in the universal bliss.

        Joillakin ihmisillä on sellainen vaikutus toisiin, jota kutsutaan karismaksi, auraksi tai muuksi kutsujastaan riippuen, että läsnäolonsa on aistittavissa eritavalla kuin muiden. Viime kesänä tapasin entuudestaan tuntemattoman ihmisen, vanhemman mieshenkilön, jonka olemus oli kuin lämmin aamuöinen tuuli. Poikkesi todella keskimääräisen ihmisen olemuksesta. Olo oli hämmentynyt seurassaan vaikka ei oltu vaihdettu keskenään sanaakaan. Oltiin oltu samassa seurueessa monta tuntia, kun tämä mies lopulta tuli luokseni, katsoi silmiin ja otti kädestäni kiinni ja sanoi että me ei tunneta ennestään, mutta me on tunnettu aina. Mies sanoi asioita minusta joita ei tiennyt edes seurueen tutut kaverit. Tuntui kuin olisin seisonut alasti siinä mutta vailla häpeää. Tämän jälkeen hän sanoi kannustavia asioita jotka sai vedet silmiin ja ihmetyksestä suun aukeamaan, että miten kukaan voi olla tuollainen ja mistä hän voi tietää. Hän sai toden teolla pohtimaan omaa identiteettiäni ja muutti sitä positiivisemmaksi pelkällä läsnäolollaan. Enkeli maan päällä. Moista karismaa en ole kohdannut vaikka monia "virallisesti" karismaattiseksi mainittuja henkilöitä olenkin tavannut. Joidenkin karisma voi olla myös negatiivista. Nimiä en sano mutta eräs tunnettu poliitikko on sellainen, että ihmisille tulee tuskanhiki pelkästään siitä että on samassa rakennuksessa.


      • m.sirian
        k.a.risma kirjoitti:

        Joillakin ihmisillä on sellainen vaikutus toisiin, jota kutsutaan karismaksi, auraksi tai muuksi kutsujastaan riippuen, että läsnäolonsa on aistittavissa eritavalla kuin muiden. Viime kesänä tapasin entuudestaan tuntemattoman ihmisen, vanhemman mieshenkilön, jonka olemus oli kuin lämmin aamuöinen tuuli. Poikkesi todella keskimääräisen ihmisen olemuksesta. Olo oli hämmentynyt seurassaan vaikka ei oltu vaihdettu keskenään sanaakaan. Oltiin oltu samassa seurueessa monta tuntia, kun tämä mies lopulta tuli luokseni, katsoi silmiin ja otti kädestäni kiinni ja sanoi että me ei tunneta ennestään, mutta me on tunnettu aina. Mies sanoi asioita minusta joita ei tiennyt edes seurueen tutut kaverit. Tuntui kuin olisin seisonut alasti siinä mutta vailla häpeää. Tämän jälkeen hän sanoi kannustavia asioita jotka sai vedet silmiin ja ihmetyksestä suun aukeamaan, että miten kukaan voi olla tuollainen ja mistä hän voi tietää. Hän sai toden teolla pohtimaan omaa identiteettiäni ja muutti sitä positiivisemmaksi pelkällä läsnäolollaan. Enkeli maan päällä. Moista karismaa en ole kohdannut vaikka monia "virallisesti" karismaattiseksi mainittuja henkilöitä olenkin tavannut. Joidenkin karisma voi olla myös negatiivista. Nimiä en sano mutta eräs tunnettu poliitikko on sellainen, että ihmisille tulee tuskanhiki pelkästään siitä että on samassa rakennuksessa.

        Hän on ymmärtänyt ykseyden ja siihen tietokin perustuu.

        Kaikki ollaan yhtä ja samaa perustaltamme. Mulla on muisti siitä kun tulin tähän syntymään, millaisesta tilasta tullaan. Tämä muisti tuo niitä samoja energioita tajuntaan ja palauttaa tuohon tilaan takaisin, aina kun muistaa. Kun tietoisuus syntyy tähän maailmaan, hän saa kokemuksen, että hän todellakin on kaikki ihmiset. Eroa ei ole henkisellä tasolla. Yksi on kaikki muutkin, jokainen on. Tämä oivallus päivatajuntaan tuotuna täräyttää vanhan minän pihalle - transformaatio alkaa. Alkaa autuaallinen matka takaisin Itseen. Oman mestarini tunnistan hiljaisuudesta, transsendenttinen hiljaisuus missä vain ollaan. Jokainen opiskelija on kuin kopio henkisestä isästään. Joku manifestoi enemmän lämpöä, joku toinen enemmän viileyttä, mikä ilmentää puhtautta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5637
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      233
      3102
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      265
      2613
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      123
      2425
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2060
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      203
      1709
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      90
      1698
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      155
      1384
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1215
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1161
    Aihe