Miehen ja naisen näkemys Hihhulin näkökulmasta.

kysynnyt

Onkohan se niin että jos miehen ja naisen suhteet korostuvat samaan sukupuoleen ,niin onko se sitten syntiä vai voiko sitä hyväksyä jos saa papilta vihkimisen.Kyseinen hihhili on sitä mieltä että tämmöistä ei saisi sallita edes Jumalan valtakunnassa.Mutta ottakaamme huomioon että Jumala on luonnut meidät kaikki ,jos se on niin kuin hihhuli saarnaa niin miten se voi olla mahdollista kuin hän saarnaa että kaikki mitä Jumala on luonnut on oikein ja siihen ei voi puuttua.On hieman ristiriitaista ajattelutapaa meidän kaikkien rakastamamme hihhulia ja hänen ajattelutapaansa kohtaan.

13

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkijärjestyy

      Voimme toki ottaa yhteyttä Juha Hakalaan puh: 040-5567754 tai Huhtala Alpo puh:040-5930119 tai Myllymäki Jukka puh: 040-5307781 ja vielä Männistö Heikki puh: 040-0798024.Ja toivoa että he antaisivat hihhulille oikeanlaista helluntai opetusta ,että mitä kansalle on soveliasta saarnata.Toivon ojennusta Helluntai seurapiiriin sisäiseen ajattelutapaan.Muuten Helluntaisuus on ihan mielestäni ok.

    • Miksi ette soita suoraan mulle, - jutellaan :)

      Homous on edelleen synti ja kauhistus Jumalan kasvojen edessä. Huoruus on edelleen synti Jumalan kasvojen edessä. Jumala on se, joka tuomitsee syntisen! Parannuksen tekevän Hän armahtaa, olkoon miten syntinen tahansa. Ilman parannusta ei ole armoa!

      Jumala ei luo heteroja tai homoja, - Jumala luo ihmisiä.

      • armahdusta

        Kyllä se nyt on näin että on parempi että otetaan johtoportaisiin yhteyttä,koska tuntuyu siltä että et ole tässä todellisuudessa mukana kuin kerran nuoriso on jättämässä Helluntaiseurakunnan ja mitä sen jälkeen jää vuosikymmenien jälkeen niin ei ole muuta kuin muisto vain.On todella harmillista ja myös surun paikka kuin tämä on mennyt tähän pisteeseen.
        Oletko todella sitä mieltä että voit mainita alttarilla huoruus ja huoraaminen,tämä kyllä menee minun käsityksen yli koska en ole keneltäkään kuullut tuollaista kielen käyttöä.Otan kantaa vielä edellisen kommemntiisi ,että jos käyt huoran luona joka toinen viikko ja sitten,ja sitten anot armahduksen Jumalalta niin onko sinun omatunjtosi sitten ihan kohdallaan.
        Mitäkähän vaimosi ja sukulaisesi ajattelevat tämmöisestä toiminnastasi,ja saatika vielä että annaat vaimollesi lutikoita kaupantekiäksi.Jos sinun vaimosi sietää sen ,niin hän on kyllä todella rakastunnut sinuun ja ei haluaisi menettää sinua millään.
        Mutta ota huomioon että kaikella on rajansa,ja eihän se nyt sovi että olet vieraissa kuin olet antannut HUOM lupauksen vaimollesi että rakastat ja kunnioitat häntä sekä myötä että vastoinkäymisessä.Avioliitto ja sen merkitys on että pitää olla rehellinen,kuin myös jos on seurakunnassa niin on hvin sopimatonta käyttää sinunkaltaista kielenkäyttöä.Uskon kyllä että tulet saamaan uudenlaista valistusta kuin Juha ja hänen kannssa työntekiät ottavat sinut todelliseen puhutteluun.Tämä on hyvinkin häpeällistä toimintaa sinulta Reijo.Nyt kyllä on niin että asiat eivät ole sinun kohdallasi hyvin.


    • Uudestisyntynytluomus

      Pyhä Henki opettaa ja ohjaa oikeaan

      Jumala antaa jokaiselle uskovaiselle eli uudestisyntyneelle kristitylle Pyhän Hengen asumaan hänessä iankaikkisesti. Pyhä Henki johdattaa uskovaista kaikkeen totuuteen ja auttaa erottamaan hyvän pahasta, niin että uskovainen voi hyljätä pahan tekemisen ja valita hyvän: Jumalan tahdon tekemisen. Uskovaisen ei tarvitse opetella ulkoa joitakin syntiluetteloita voidakseen tietää, mikä on oikein ja mikä väärin. Pyhä Henki ohjaa häntä valitsemaan oikein arkielämän tilanteissa.

      • Aamen. Juuri näin. :)


    • Tässä vaiheessa meidän kaikkien on hyvä palauttaa mieliin sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta, jumalasta tai metsän peikosta. Ovat siis kaikki mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja huolimatta siitä että eri kansantarustoissa niitä tosiksi väitetään. Kalevalan mukaan riihitontut ovat todellisia, metsänpeikot ja jumalat taas Raamatun tosiksi julistamia.

      • Jännä juttu miten tuo Raamttu antoi minun ymmärtää, että olen syntinen ihminen ja tarvitsen syntieni anteeksi antamisen. Ja tiedättekö mitä, kun ateistina ja Jumalan kieltäjänä ja pilkkaajana sanoin sydämessäni Hänelle, että anna syntini anteeksi JOS OLET OLEMASSA, niin sen jälkeen sain sen kokea. Satua tai ei se toimii! Ihmeellistä. En olisi ikinä päivänä uskonut että se tapahtuu minulle. Olin kyllä nähnyt että muille kyllä, muta että minulle... Huippua! Siksi voin todistaa, että Jeesus elää on kuollut minun syntieni puolesta, ihan niinkuin Raamattu sanoo. Jos tekee niinkuin se sanoo, tapahtuu niinkuin se sanoo. Älyttömän yksinkertaista.

        Syntisille katuvalle Hän antaa armon.


    • O-m-a-tk-o-i-r-a-t

      ETTÄ NÄIN

      Kuulin että Seinäjoen Helluntaiseurakuntakin hajosi. Seinäjoella varsinkin nuoriso ja niistä nuoret naiset ja nuoret aikuiset ehdottomasti halusivat lähteä. Vanhojen tyhmien äijien samat horinat kyllästyttivät heidät. On sairaan lapsellista huudella vielä perään että kun kymmenen vuotta on kulunut niin tulette kerjäämään lakki kourassa takaisin pääsyä.

      Lapualla se näyttää hienolta . NIILO YLI-VAINION aikaan ökykirkoksi rakennuttu seurakuntasali ,on" KAATUMISPISTEESSÄ ". Jumalanpalveluksessa 5-10 yli kuuskymppistä pappaa ja kaksi mummua.


      Kokkolassa kuulunut samanlaisia tarinoita että nyt tää paska riittää.Ymmärettökö te todella,MITÄ ON TAPAHTUMASSA, NUORISO JA NUORET AIKUISET JÄTTÄÄ TEIDÄT .MISSÄ SYY ?????


      HELLUNTAILAISUUTTA ja ÄÄRI-ISLAMIA ei erota toisistaan millään, ei edes laboratoriossakaan. Kumpikin ääriliike haluaa siitä uskomuksestaan olla se ainoa, jonka DEMONISN pillin mukaan kaikkien pitäisi elää. Ja joka ei halua elää SURMATAAN. Ääri islamilaisuus TAPPAA RUUMIIN, mutta HELLUNTAILAISUUS TAPPAA , SIELUN sekä RUUMIIN.


      Taitaa olla perää väitteessäsi. Useat HELLUNTAILAISET on yhtä JYRKKIÄ, SYRJIVIÄ ja toisista PAHAA PUHUVIA, kuin on ÄÄRI-ISLAMISTITKIN.
      Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "RAJAN" yli, YLITTÄNEET "rajan", menneet pois USKOSTA, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei SYRJI muita, normaali ihminen elää RAUHASSA uskonsa kanssa.

      OMAT KOIRAT PUREE.

      • Varo ettei tuo sappesi vie sinua helvetiin. Siksitoiseksi en minä ainkaan suosittele helluntailaisuutta vaan Jeesusta. :)


      • Kristinusko, juutalaisuus ja islam perustuvat kaikki Aabrahamin harhanäkyihin (huumeissa?). Ne palvovat siis samaa mielikuvitusolentoa, ovat vaan kaikki antaneet olennolleen oman nimen. Minkäänlaista näyttöä ei heillä kellään tietenkään ole olentonsa olemassaolosta.
        Ihmiset ovat luoneen jumaliaan omiksi kuvikseenkymmeniätuhansia vuosia, siksi noita jumalia onkin niin jumalattoman paljon. Eriuskoisten viha on sisäänrakennettuna kaikkiin yksijumalaisiin uskoihin. Jopa kristinuskoon jossa on typerästi jaettu jumaluus äänestyspäätöksellä 300- luvulla kolmiyhteiseksi mutta silti yhdeksi. Viimeinen äänestys koski sitä onko se jumala sitten kolmi- vai kaksiyhteinen. jumalallista päätöksentekoa.
        Mielikuvitusystävät ja -olennot kuuluvat lapsen kehittyessä esi- tai vielä jopa varhaispuberteettiin, ei terveen aikuisen ihmisen elämään.


    • huolesttunnut

      Reijo jos et suosittele Helluntaiseurakuntaa,niin miksi sinulla on omassa Facebookissa tilinumero joka tulee evankeliumia.Olen kuullut että yrität myydä matkoja halvalla ulkomaalle ja se mikä rahamäärä ylittyy niin sinä otat sen niin kuin palkkioksi.Kohta olet niin liemessä ja vaikeuksissa että sinä et itsekään usko Jeesukseen kuin asiat ovat meneet tähän pisteeseen.Kehoittaisin nyt että nöyränä poikasena menet Helluntaiseurakuntaan ja pyydät anteeksi käytöstavoiltasi ja otatte syvällisen /hengellisen keskustelun johtoportaissa olevista henkilöiden kanssa,ja annat niitten sanoa mikä on oikeaoppinen käytös Helluntaiseusakunnan piirissä.
      Nyt kuuluu semmoista että nuoiremmat sukupolvet ovat jättämässä seurakunnan ja vanhemmisto vastaa siihen´että kyllä te vielä tulette takaisin itkemällä ,mutta kenelle he pitää itkeä koska vanhemmisto on jo silloin kuollut tai aloittaneet matkanssa hohti Jumalanvaltakuntaa.
      En halua pahaa sinulle Reijo,mutta kyllä sinunkin nyt pitäisi ymmärtää että nyt ei kaikki mene niin kuin olet ajatellut.Helluntaiseurakunta on ollut mielestäni kautta aikojen hyvällä maineella menestyvä seurakunta ,ja nyt tämmöinen häpeän merkki tulee kaikkien tietoon.Korjatkaa se mitä on korjattavissa ennen kuin menetätte tulevan sukupolven.
      Toivotan että onnistutte siinä koska teillä on hyvä seurakunta.Siunausta ja Jumalan toivomuksen mukaista toimintaa tulevaisuudessakin.Sydämmeläni sanon Aamen tähän.

      • No sittenhän kaikki on hyvin. Siunausta myös sinulle. :)


      • Tulevaisuusontoivottua

        Kiitos Reijo .Se on sitten hyvin kuin osaat käyttäytyä asiallisella tavalla,ota nyt tämä sanoma vakavasti että ei tule mitään ongelmia seurakunnassa ja että saatte myös nuorison pelastettua pahuudelta.Nuoriso on kuitenkin tuleva Helluntaiseurakunnan jatkaja,ja se on todella tärkeä asia koska jos ei ole nuorisoa joka ottavat jatkakseen seurakunnan sanomaa niin sehän kuolee pois mikä taas ei ole toivottua.
        Siunausta sinulle nyt Reijo koska sitä sinä todella tarvitset. Aamen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe