Suojatöissä olevat luotsit

antikorrupt

Olisipa mukava tietää kuinka pitkän bannin metsäluotsi minulle antoi.En rikkonut sääntöjä,mutta bannin sain,enkä tiedä kuinka pitkäksi ajaksi.
Häntähän saa vain punaisella kehua ja myötäillä,muuten ei chatissa ole enää yleistä,yhtäläistä,eikä edes salaista puheoikeutta jos ei kuulu tiettyyn suojelupiiriin.
Mutta onneksi minun elämäni ei rajoitu ruutuun.Aurinkolenkille tästä....

19

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksikymmentäkuusi

      Joo minäkin sain bannin en edes puhunut mitään. Nämä luotsit eivät ole ajatasalla ihan oikeesti. Mutta kun korvessa kasvanut ei voi vaatia paljoa, ei edes että näppäimet osaisi ja lukea kuka kukin on. No kaunis päivä tulossa, ulkoilemaan vaan, hyvä näin.

    • ihanit

      Kyllä YP pitäisi huomioida sekin asia, että näillä keskustelupalstoilla hyvin vähän arvostellaan cooll ja megatykki sekä Muuan luotseja. Kyllä se kertoo jostain nämä selina1 ja tapsaa koskevat kirjoitukset. >Epäoikeudenmukaisuus saa ihmiset raivoon ihan missä vaan onko se töissä tai sätissä lopputulos sama. Puolueeton luotsi on kova sana sätissä tänä päivänä, selina1 sitä ei ole.

      • ikävätyyppi7

        Näin on, coolia megatykkiä ei arvostella, se johtuu siitä, että he ottavat jokaisen tasavertaisesti huomioon, tai on ottamatta. Näkihän sen taas, jasmiinistä joku kirjoitta, tai nikistä, selina oli heti äänessä, missä näät sellaisen nikin. selina tulee huoneeseen, niin eripura alkaa, onko sekään oikein? eli luotsin pitäis asiallinen olle, mutta hän ei taida osata sitä taitoo......valitan suuresti kaikkien puolesta, ikävä mennä edes sisälle jos hän on siellä.. Olen puhunut, saakon se riittää.


      • fysiikkakemia

        Kyllä, selina sanoo noin juuri ettei sellaista nikkiä ole enään. Kuitenkin totuus on se , että senkin nikin takana on ollut ja on edelleen tämä ko. AO joka vaihtaa nikkiä jatkuvaan ja muita seuranta nikkejä käyttää. Minusta ihan turhaa puolustamista, ei me olla sokeita eiekä hölmöjä eikä tyhmiä. Mutta se selinan puolueellisuus tulee todella hvyin esille tuossa tapauksessa. Jasmiini sai aikanaan laitella kaikki pikkupostien ja punaisilla tulleet tekstit ylelle, nyt niitä ei saa kukaan laittaa. Onko tällä Oksasella joku eri Jumala siellä Ylläpidossakin, voidaan esittää kysymys.? Ylläpitokin jos joskus viitsisi vastata näihin keskusteluihin, moni asia varmaan selviäsi sättiläisillekin.

        Parin viikon ajalta launataita otanta sätistä kadonnut Vanhimmat huoneesta Allerin vaihdettua omistajaksi seur otanta.

        Eilen oli Vanhimmat huoneessa yht 103 keskustelijaa klo 19 noin. Kahden huoneen lukumäärä tuo. Ennen oli liki 200, 2 huonetta oli 50 täynnä tuohon aikaan, eli 160 3 huone oli käytössä ja siihen päälle vielä huone 60 . Sama oli jokseenkin viikko sitten. Kaikki poistuneet eivät ole kuolleet kuitenkaan. Miettikää ennen oli huoneet 40 , 50 , 60 ja nyt vaan Aikuiset ja Vanhimmat. Paljon hävinnyt porukkaa riitojen vuoksi ja huoneiden nimen muutoksen vuoksi.


      • tupajumisemuni
        ikävätyyppi7 kirjoitti:

        Näin on, coolia megatykkiä ei arvostella, se johtuu siitä, että he ottavat jokaisen tasavertaisesti huomioon, tai on ottamatta. Näkihän sen taas, jasmiinistä joku kirjoitta, tai nikistä, selina oli heti äänessä, missä näät sellaisen nikin. selina tulee huoneeseen, niin eripura alkaa, onko sekään oikein? eli luotsin pitäis asiallinen olle, mutta hän ei taida osata sitä taitoo......valitan suuresti kaikkien puolesta, ikävä mennä edes sisälle jos hän on siellä.. Olen puhunut, saakon se riittää.

        Ei vaan sen takia kun sulkevat silmänsä rähisijöiltä, ensimmäisen kerran 18 vuoteen on luotsit jotka jotakin tekevätkin. Cahatilla nykyisin jopa viihtyy kun kielenkäyttö on siistiytynyt.


      • jooooooooopajooo

        18 vuotta jaksoit odottaa tätä onnenpäivää että viihdyt cahatissa


      • varmastikismittää
        tupajumisemuni kirjoitti:

        Ei vaan sen takia kun sulkevat silmänsä rähisijöiltä, ensimmäisen kerran 18 vuoteen on luotsit jotka jotakin tekevätkin. Cahatilla nykyisin jopa viihtyy kun kielenkäyttö on siistiytynyt.

        Hienoa 18-vuotta on aika pitkä aika odottavalla, nyt sinut on palkittu, Onnea siitä. Me muut emme koe samoin, ennen sai kuitenkin keskustella ylellä nykyisin pitää punasille siirtyy, varsinkin silloin kun selina ja jasmiini on huoneessa, että ette näe kaikkia juttuja, kismittääkö?


    • ewilhiko

      Juuri chatissa oltuani selina kommentoi:huumeet pitäisi vapauttaa??Ono asiatonta ?

    • Banaanipirtelö

      Ongelma on siinä, että pätemisestä orgasmin saaville on annettu liikaa oikeuksia. Mikäli chattia halutaan kehittää, siihen voisi tuoda äänestyksen, jolla häirikkö voidaan äänestää ulos. Tällöin ei tarvita toisten kyykyttämisestä nauttivia, tai muuten vain pimeitä, luotseja, mikäli tämä on se oikea termi sättinatsismille. Golfissa niitä henkilöitä, jotka käy hoputtamassa greeniltä toiselle kutsutaan golfnatseiksi.

      Eilen saamani bännit oli ip-bänni. Käytännössä lensin pellolle chathuoneesta ja sitten tuli ilmoitus "sivua ei löydy". Osoitteessa oli viittaus johonkin poistettuun sivuun, jossa ilmeisesti on jotain ohjeita sättikäytöksestä. Bännien seurauksena testasin mielenkiinnosta miten ip-bänni on kierrettävissä (kaipa siihen liitty hieman tunteitakin) ja pakko sanoa, että ei siitä ole mitään iloa, jos vähänkin osaa tietotekniikkaa. Toisin sanoen, koko moderointi on tavallaan turhaa, eli jos joku haluaa tosissaan floodata, on se täysin mahdollista nykyisillä metodeilla.

      Mikäli moderaattorin tehtävä olisi kasvattaa, niin silloin kasvatusmetodien tulisi olla audienssille sopivaa. On outoa, että 50 huoneessa ei saisi flirttailla, heittää kaksimielisiä ja seksistisiä juttuja siksi, että joku 50 neitsyt (taruolento) siitä loukkaantuisi siten, että alkaisi lapioimaan ämpäritolkulla ahdistuslääkkeitä naamaansa! Fiksu moderaattori toimisi siten, että hän puuttuisi selkeästi laittomiksi katsottaviin asioihin ja kysyisi muiden mielipidettä siitä, loukkaako jonkun ihmisen jutut toisia. Mikäli esimerkiksi puolet olisivat sitä mieltä, että loukkaa, niiin silloin banni olisi oikeudenmukainen ja demokraattinen päätös.

      • IhanVittuVarmanaKerron

        Muuten loistava idea, mutta saattaisi siinä demokraattisessa äänestyksessä lentää ulos myös meitä (kyllä kyllä, narsistina rinnastan itseni näihin meihin.) viattomia sättäreitä, siksi koska tottahan mummovoittoisessa ja seksinvastaisessa huoneessa karsastetaan vähänkään nuorempia naishenkilöitä, jotka ehkä joskus saattavat olla enemmänkin ylellä ns.äänessä ja jotka muutaminen harvojen vähän välkympien miesten kanssa jutellessa ihan aikuisten kesken joskus muustakin kuin hiivaleipätaikinan koostumuksesta, saavat välittömästi mustasukkaisten mummeleiden vihat niskaansa, (eli huoneesta poiston syy demokratiassa.)

        Flirttailukin kun ehkä on joidenkin patavanhoillisten mielestä syntiä, niin tottahan sekin aiheuttaa mielipahaa ja sitten tietenkin sekin jos mummoikäinen ei itse ole toisena osapuolena siinäkään, harmittaahan sekin ja antaisi hyvän vaikkakin sairaan syyn huoneesta pois äänestämiselle. Ai miksikö? Koska sättireviirin puolustaminen on se ensiarvoisen tärkeä asia joillekin tuolla.

        Mutta muuten voisi olla erittäin toimiva idea.

        Toinen idea. Onhan siellä se keski-ikäiset huone täysin tyhjänä. Sinnehän voisi siirtyä tuolta" vanhoillisista muttei niin viisaista"-huoneesta. Ja toivoa kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että mummelit ja muut seksittömät huora-huutelijat jäisivät omaan huoneeseensa valittamaan sitten jo seuraavasta aiheesta.

        Ajan tappamiseen ja tylsistymiseen ihan jees juttu tämä chatti on, mutta aikuisena olettaisin voivani keskustella vähän muustakin kuin sukkien kutomisesta ja lapsenlapsista. Kumpiakaan ei allekirjoittanut harrasta!

        Hyvää, aurinkoista ja ennen kaikkea sateista ja koleaa sekä sillinmakuista Vappua!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      326
      3575
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      222
      3068
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2583
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2092
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2085
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1877
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1722
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1705
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      277
      1396
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1332
    Aihe