Tuttuni rääkkää omaa koiraa

Koirahöperö

Eli siis yksi henkilö omistaa koiran, jota ei ole melkein koskaan harjattu muutakuin kerran ja se on suurin piirtein 2-vuotta. Kyseistä koiraa ei päästetä ulos häkistä, sillä se kuulemma karkaa ja kyllä siis sitä käytetään hyvin harvoin lenkilä .koira on jätetty ruokkimatta useampana päivänä. Koira on siis 2.v eikä se ole, koskaan käynyt sisällä. Kyseinen koira päästetään ulos vain sillon kun se heitetään laiturilta suoraan veteen.

Eli pitäisikö sanoa esim. Poliisille tai jonnekki??

27

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koirahöperö

      Anteeksi korjaan se on heitetty suurin piirtein kerran tai kaksi veteen. Ja se pääsee muutenkin häkistä pois, mutta hyvin harvoin.....

    • Jospa_tuota

      ...kokeilisit valistaa tätä tuttuasi miten koiraa kuuluu pitää. Opasta häntä oikeaan toimintaan. Sinulla ehkä lienee taitoa tai ainakin jotakin ymmärrystä siihen miten koiraa pidetään ja hoidetaan?

      Autapa siis ystävääsi sillä se lienee ystävyytenne/tuttavuutennekin kannalta toimivampi ratkaisu kuin jonnekin ilmoittaminen.

      Ja koiralle todennäköisesti ainakin, sillä jos nyt joku viranomainen paikalle jaksaa löntystää, se kuulee omistajalta että kaikki on hyvin, ja jos myös päällepäin näyttää häkki olevan ehjä, juomaa ja ruokaa juuri silloin tarjolla, niin se on siinä. Ja jos jotain puutteita löytyy, niin antaa määräajan, ja taas koira kärsii lisää.

      • Koirahöper

        Kiitos. Kun autoit tässä pienessä jokseen itseäni huolestuttavassa asiassa. Tuli vielä mieleen, entä sitten jos tuttavani ei ymmärrä ja asia voi mennä vielä huonommaksi......


      • Kyllähän noin on kun sanot varsinkin jos omistaja synt.peräinen Suomalainen ei virkavaltaa saa kutsua,varmaan menee välit poikki.Laki kuitenkin määrää tietyt liikkuma neliöt ja tässä ei kerrota miten iso häkki on,esim minä rakensin noin 300 neliötä,ja vielä kuulen natinaa liian vähästä liikunnasta. Siitä olen täysin varma ettei mitään eläintä saa viskata elementtiin mihin sitä ei ole luotu siis nyt vesi,tällähän omistaja varmistaa että koira takuulla haluaa olla häkissä jossa on jos on koppi. Jos ruokinta ja aina saatavilla oleva vesi uupuu,antaisin piun paut ystävyydelle ja kertoisin asiasta paikkakunnan viherpiipertäjille niin ne hoitaa homman kyllä mutta soita nimetön vihje tai ne kertoo kyllä kuka ilmoitti.Panevat jonkun kyttäämään koiran oloja,mikä ei tunnu hyvältä mutta saat yö unesi takaisin.


    • Etälamautin

      No mutta älä ainakaan ilmoita eläinsuojeluun missään nimessä.

    • Vieralia

      Olen tuon koirahöperön kaveri ja olen yrittäny puhua kyseielle henkilölle (koiran omistajalle) asiasta mutta häntä ei kiinnosta kuunnella. (Hän on siis 12v) Kannattaisiko käydä vielä ensin katsomassa ja kyselemässä koirasta?

    • ihmettelenvähän

      Hetkinen, 12-vuotias? Entäs sinä oletko samaa ikäluokkaa? 12-v ei voi olla vastuussa siitä koirasta, hänen huoltajansa ovat. Jos olet itse samaa ikäluokkaa, niin puhuisitko ensin omille vanhemillesi?

      • kuuskaks

        Ei ole todellista että kersoille annetaan vastuu eläimistä?Haloo missä heidän vanhempansa ovat? Baarissako kenties? HUHUU HERÄTYS!!!!!!!!!!!!!!


    • missäjärki

      Ei ole todellistakaan enää nämä viestit. Eikö oikeasti järki sano, että yhteys eläinsuojelujärjestöön. Paikalliselle valvojalle tai mihin vaan.

      • Nopanic

        Lääkkeet unohtunut? Käypä ottaassa ne, niin rauhoitut. Hysteerikko!


      • hjjjjkiul
        Nopanic kirjoitti:

        Lääkkeet unohtunut? Käypä ottaassa ne, niin rauhoitut. Hysteerikko!

        mitä tarkoitat


      • attamuurahainen

        Jos toi imbesilli tarkoitti että olet hysteerikko eläinten takia niin anna olla sillä ainahan on noita luojan muurahaisia on.Surullista muttta totta.


      • nopanic
        hjjjjkiul kirjoitti:

        mitä tarkoitat

        Sitä että lääkkeet pitää ottaa ajallaan ettei hysteria yllätä kuten nyt


    • Koirahöperönkaveri

      Me ollaan koirahöperön kanssa tuota kyseistä henkilöä paljon vanhempia mutta kuitenkin alle 20v. Me ajateltiin käydä katsomassa koiraa lähipäivinä. Emme väitä että tuo kyseinen henkilö olisi yksin vastuussa mutta tiedämme hänen potkivan koiraa.

      • ilmoitatinne

        Jos näet koiran kaltoinkohtelua, tai että koralla on joitakin vamoja/on hoitamatta, ilmoitsiitä eläinsuojeuun, tietysti.


    • ihminenvain

      Sinä teet rikoksen jos et puutu potkimiseen ja huonoon hoitoon. Ilmoitat heti eläinsuojeluviranomaisille!!!

    • minnajjjjjjjk

      kauheeta soita tietenkin poliiseille

    • mantamm

      Tampereela on hyhkyssä haapalinna siellä ystäväni oi nähnyt että vanhan näköinen nainen oli ulkoiluttanut koiraansa tämä vanhan näköinen nainen rääkkää koiraansa eräänä talvena koiralla oli tullut silmän alta verta ja nainen oli tehnyt sen jollain mitä teen...

      • Vieralia

        Ilmoita poliisille. Eläimet ei ansaitse tollasta=..(


    • soolosonja

      ILMOITA HETI POLIISILLE, muuten syyllistyt itse eläinrääkkäykseen.

    • Koirahöperö_ja_senkaveri

      Kyllä me taidetaan ilmottaa. (Me käytiin katsomassa koiraa) Mutta tuskin kukaan jaksaa lähteä tarkastamaan koiran tilannetta sillä päälleppäin näyttää että kaikki on hyvin.(lukuunottamatta monia liikavarpaita ja sitä että siitä näkee että ei ole harjattu aikoihin.) Häkki oli melko pieni ja täynnä ulostetta. Hyvä kun edes mahtui koppiin. Siellä oli paljon muita koiria ja kaikilla sama juttu. (Paitsi että muiden koirien juomakupeissa ei kasvanut levää.) Tuttumme vaihtoi puheenaihetta jos kysyimme jotain.

      • konnuus

        Mitä liikavarpaita? Eihän koirien varpaat lisäänny sen takia ettei harjata.Muuten kuulostaa aika hirveältä koirien olla paskojensa seassa pienessä häkissä.Ilmoitus poliisille tai elåinlääkärille.Senhän vo itehdä myös nimettömänä.Tee hyvä teko.


    • trolliko

      Miks musta tuntuu että tää on kaikki vaan jonkun tylsistyneen satuilua. Jotenkin vaan semmone fiilis, ens on vaan yks koira ja sit ykskaks niitä onkin monta. Koiraa ei päästetä häkistä, mutta käytetään harvoin lenkeillä, eli kyllähän se häkistä pääsee. Koira ei pääse ulos paitsi kun se heitetään veteen jne.

      • Trollion

        Jo vain. Se se on. Aito ja alkuperäinen trolli. Ensin tosiaan yksi koira, nyt monta. Ja tämä kaikki 12-vuotiaalla joka on niin älykäs että osaa vaihtaa puheenaihetta kun asia kääntyy koiriin. Ei mee läpi.


    • emäsika

      Mitä helvettiä tämä nyt oikein on.Eläinrääkkäyksestähän tässä on selvästi kysymys!
      Poliisille ilmoitus ja vähän äkkiä.Omistajat vastuuseen ja eläintenpito kieltoon.Ja minun mielestäni sinne häkkiin ainakin puoleksi vuodeksi.

    • pääluu

      Koira pois tälläiseltä tyhjäpäältä.Koiralla voi olla vielä hyvä elämä jossakin rakastavassa kodissa.

    • Bndnfmfmfml

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe