Opettajan lomat!

Ylioppilas

Pitäis lyhentää neljään viikkoon . Täysin väärin muita kohtaan että saavat olla koko kesän lomalla ,kun on muutenki niin lyhyitä ja helppoja päiviä.

71

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vhuvuoy

      Ryhdypä opettajaksi, jos oot kateellinen. Aina voi koettaa sitä ihanuutta.

      • Liikaloma

        Ei sitä voi aina koettaa. Pitää olla oikea koulutus. Vittu minäkin putkimies en pääsis varmaankaan peruskouluun opettajaksi. En varmana. Silti oot oikeassa että ei oo reilua opettajien pitkät kesälomat. Ne vois tehdä jotakin tuottavaa työtä kesäisin. Neljän viikon loma on ihan ok.


    • Kerro myös jotain kansanedustajien lomista.

      • Demokraato

        Joo saatana niillä paskapäillä vasta härskit lomat on. Vittu päätetään omat palkat ensin paljonko nostetaan tällä kaudella. Sitten kun näyttävät eduskunnan istuntosalissa TVssä niin sieltähän on saatana vähintään puolet lintsaamassa. Vittu mitä sakkia. Vittu meikäläinen viiskymppinen työtön kun hakee töitä niin vittuillaan että oot liian vanha vaikka olisit just vetäny triatlonissa uudet ennätykset. Saatana puhutaan että pitäis tehä töitä hautaan saakka ja eläkeikää korottaa mutta kun ei vittu oo töitä niin ei. Kai tässä pitää vetää ittensä narunjatkoks ja minkin rehuks. Saatana minäkin olen ollut töissä asiantuntijatehtävissä ympäri planeettaa mutta mihinkä en saatana enää kelpaa kun olen 50v.


    • Poliitikko

      Ihme että tästä ei keskustella enemmän , nämä kaikki tietävät pitäis laittaa samalle viivalle muiden kanssa...

    • kolmeen

      Joo nuo lomat houkuttelevat liian hyviä tyyppejä opettajiksi. Vähennetään lomat minimiin niin päästään eroon pätevistä opettajista. Kouluunkin on kivempi mennä syksyllä kun opet on pitäneet lommaa eikä ole tehneet kesällä mitään. Saadaan aloittaa ”puhtaalta pöydältä”

    • Rehtoori

      hyviä tyyppejä? Hah hah hyvät tyypit menevär kyllä muualle kuin opettajiksi

    • maikkarix

      KSE

    • Monipuoline

      No ei silleen mutta kohtuus kaikessa. Jos opettajat saavat kahden ja puolen kuun kesäloman niin miksei muutkin? Itse olen sitä mieltä että koulut pitäis olla kesälomalla vain neljä viikkoa. Lapset on älykkäitä ja viksuja joten he vois opiskella enemmänkin. Lapsí kerkee kahdessa ja puolessa kuussa vieraantua yhteiskunnan järjestyksestä. Se on liian pitkä loma. Talttahampaiset perkeleet herää puolenpäivän maissa syömään lasagnea ja talttahampaineen jäätelöä. Siinä se kesä menee kiroillen ja juonien. Ennen vanhaa sitä sentään lapsena leikittiin. Nykyään lapset vain kíroilee ja huutaa homoa ja huoraa. Ilkeilevät ja vittuilevat. Siinä on perheessä katottu Salattuja Elämiä. Ihmiskunnan syvintä saastaa tuollaiset sarjat. Niillä aivopestään lapset kusipäisiksi. Kukaan sivistynyt ihminen ei seuraa tuollaista roskaa. Itse katsoin vuonna 2000 moista sarjaa muutaman jakson ja totesin että ei sivistynyt, lukenut, opiskellut, korkeasti koulutettu ihminen moista saastaa katsoa. Sarjan tekijät pitäisi haastaa oikeuteen terrorismista. Salatut Elämät on saastaa, myrkkyä ja tuhoavaa ja ihmisiä vaurioittavaa skeidaa!

      • Koulutustatosiaan

        Ikävä kyllä taitaa koululaitos olla se, mikä tässä maailmassa sosiaalisen median lisäksi aivopesee. Ota selvää käsitteestä piilo-opetussuunnitelma, niin huomaat kuinka järjestelmällistä käytöksen ohjaamista ja tukahduttamista kouluissa toteutetaan. Aihetta sivuaa hyvin teos Koulutuksen sosiologia.
        Samaa mieltä olen kanssasi lasten käytöksen muuttumisesta yleisellä tasolla, mutta en alkaisi leimaamaan kaikkia. On sitä huono käytöksisyyttä ollut ennenkin, enemmän tai vähemmän.


    • Perhaps22

      Opettajilla ei ole kesälomaa vaan nimi on kesäkeskeytys.

      • HellanLettasSentään

        Niin, Suomessakaan ei alennettu palkkoja. Tuli vain kilpailukykysopimus...


    • Sourppiino

      Mee saatana kortistoon niin sitte ne lomat vasta alkaa kyllä se on ihme touhua tuolla työmarkkinoilla roska hommiin pitäs olla astronautin paperit vähintään kaikenmaailman ihme elintaso länkyttäjiä täynnä työpaikat rupee köyhintäki vituttamaan

    • eikollo

      Hyvä ehdotus!

      Jotta opettajilla ei olisi liikaa lomaa, niin lasten kesäloma saa kestää vain kesäkuun. Tai sitten heinäkuun, miten keskustan pääministeri Sipilä asian haluaa määrätä. Stubb ja Soini eivät varmaankaan vastusta, kun vanhemmat niin haluavat...

      • tuntiopettajana

        Oikeasti? Lapsuus on NIIN lyhyt aika, miksi se pitäisi viettää koulussa?

        Lasten kesäloma on liian lyhyt. Noin 40 % opetushenkilökunnasta tekee jo nyt kesän palkattomana. 90% opetushenkilökunnasta tekee jo nyt töitä lomillaan.

        Mistä sä kuvittelet, että ne kaikki kurssisuunnitelmat ja opetusmateriaalit tulevat? Taivaasta valmiina vai? Ei niitä ehdi tehdä työajalla arkena.
        Ne tehdään kesälomalla.

        Te ETTE tiedä mistä puhutte.


    • Siitävaan

      Ryhdy opettajaksi, pääset palkattomalle koko kesäksi.

    • LyhyistäPäivistä

      Mistähän te kuvittelette, kun puhutte opettajien lyhyistä päivistä, tulevan kaiken opetusmateriaalin? Kuvistöiden valmistelut, musiikintunnin biisien valinnat, niiden soittamisen harjoittelut, materiaalit erilaisiin leikkeihin ja peleihin, monisteet, kokeet, Wilma-viestien ja rapprttien kirjoittelut, sähköisen materiaalin valmistaminen jne?

      Opettaja tekee nämä iltaisin tai oppituntien jälkeen koululla. On myös palavereja, opekokouksia, veso-päiviä ja koulutuksia. Opettan todellinen viikkotyöaika on 40—50 tuntia. Kesäkeskeytyksen aikana opettajat käyvät koulutuksissa ja esim. elokuun alku käytetään jo tulevan lukuvuoden suunnitteluun ja valmisteluihin.

      Ei opettajalle jää varsinaista lomaa neljää viikkoa enempää. Ja te duunarit, teidän ei tarvitse tuoda töitä kotiin eikä olla työnne puolesta jatkuvan arvostelun ja moittimisen kohteina.

      Että kannattaa pitää pienempää suuta, jos ei asioista mitään tiedä.

      • känsänkynttilä

        Veljeni ja äitini ovat opettajia. Kenelläkään ei ole niin paljon vapaata kuin heillä. Höpöhöpöä nuo väitteet kesän töistä ja 50 tunnin viikoista.


      • Bimbobambo

        Ovat osa-aikaisia opettajia?


    • Jerker_60

      Ei siinä pelkkä kesäloma. Kun muuten tekisivät tehokkaasti opettelu työnsä. Nyt lukiossa on syksystä lähtien ollut 5-6 vkoa niin kutsutta koevikkoa. Tästä ajasta meidän tyttö on pääosin ollut kotona. Lisäksi on paljon muitakin "tapahtumia" jotka vievät kouluaikaa, ja iltatapautumista seuraava päivä on vapaa koulusta. Vuosisuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä nämä näkyvät niin kuin olisi normaali koulupäivää.

    • Sommartiden

      Ei kytätä toisten lomia, kaikillahan meistä on kohta loma, jotka työssä käymme!

    • siovjoi

      Valittajia koko porukka.

    • aineenopettaja

      Itse pitkään peruskoulun ja lukion opettajana työskennelleenä olen täysin samaa mieltä siitä, että opettajien lomat verrattuna esim. moniin muihin julkisen sektorin työntekijöihin tai viranhaltijoihin ovat kohtuuttoman pitkät. Moni muu työ on vähintäänkin yhtä raskasta tai kuormittavaa kuin opettajan työkin, joten minusta työn raskaus ei käy perusteeksi opettajien muita pidemmille lomille.

    • Kesäkeskeytys

      Opettajien 10kk aikana tehty palkka on jaettu vuoden jokaiselle kuukaudelle,,ja opeilla ei ole virallista kesälomaa. Kesäaikaa nimitetään kesäkeskeytykseksi, jolloin ei ole opetusta, mutta useimmat joutuvat seuraavaa syksyä suunnittelemaan.koko kesä tuskin kellään menee lomaillessa. Turhaa purnata opettajien kesälomasta kun sellaista ei ole.

      • chauffeur

        Miten se, että lomaa nimitetään keskeytykseksi, vähentää vapaan määrää?


      • Carolan
        chauffeur kirjoitti:

        Miten se, että lomaa nimitetään keskeytykseksi, vähentää vapaan määrää?

        Eihän se vähennäkään, mutta palkka jonka opettaja saa keskeytyksen aikana on koulutyön aikana ansaittu. Jos keskeytyksen aikana tekisi töitä, tulee siitä uusi palkka.


      • ei_ehtisi
        Carolan kirjoitti:

        Eihän se vähennäkään, mutta palkka jonka opettaja saa keskeytyksen aikana on koulutyön aikana ansaittu. Jos keskeytyksen aikana tekisi töitä, tulee siitä uusi palkka.

        Ei me muutkaan niitä lomarahoja ja lomapalkkoja loma-aikana tienata!


    • Tuutikki456

      Ei meidän opet aikanaan niitä Wilma viestejä kirjoittele omalla ajalla. Kyllä ne sinne kirjoitellaan ihan koulupäivän aikana. Ja juovat siinä samalla kaffia kun oppillaat keskenään opettelevat luokassa uusia asioita tai jotain muuta siellä keskenään hommailevat. Vanhempain vartit ja muut on pääsääntöisesti koulupäivän aikana. Koululla ovat noin 6 tuntia päivässä ehkäpä ne pari tuntia sitten kotona vielä töitä tekevät. Sitten on vielä omat lomat 2x kouluvuoden aikana. Kun eihän sitä voi koululaisten loman aikana etelään mennä vaan silloin kun omalla puolisolla on lomaa.

      • Allupikkk

        Helpottiko kun kirjoitit tuon?


    • Tietämöttömyyttä

      Täällä naukuvien mielestä vissiin koulut tulisi lakkauttaa kokonaan ja laittaa opettajat vaikkapa pakolaisleireille vapaaehtoistyöhön.

      Yhtään koulua arvostavaa kommenttia ei ole. Ei kiitoksen kiitosta siitä valtavasta työmäärästä, jonka opettajat tekevät lasten ja nuorten eteen joka ikinen koulupäivä, käyttäen monesti illat, viikonloput ja lomatkin valmisteluun, suunnitteluun jne.

      Ihmeellinen tämä nykymaailma. Vain oma napa kiinnostaa, vain omaa työtä arvostetaan. Lasten ja nuorten pitäisi antaa elää vapaina, heitä ei saisi kasvattaa, ei käytöstä muovata eikä heiltä saisi vaatia työntekoa. Rahan pitäisi koteihin tulla vastineetta, vaikkei kukaan eväänsä liikauttaisi.

      Opettajan työ tehdään urakkaluontoisesti lukuvuoden aikana. Todellinen opettajan työaika on kymmenkertainen viikon oppituntimäärään. Seuraavan kerran, kun lapsenne opettaja lähtee leirikouluun tai johonkin suureen tapahtumaan, voisivat vanhemmat miettiä, millaisia uhrauksia opettaja tekee työskennellessään 24/7 viikon ajan saaden palkkaa vain kuudelta tunnilta päivässä?

      Luokanopettaja esim. saa käteen muutaman euron yli tai jopa alle 2000 € kuukaudessa. Kannattaako tätä kadehtia?

      • keväällä_vähän_rennommin

        Puhut monessa kohtaa täyttä paskaa! Ylempänä tuo jonka äiti ja veli puhuu asiaa. Noin se menee omilla tuttavillakin ja ovat ihan virka kyöstejä!


    • TOSIrealistinKokkola

      Hyvä hyvä. Elämä on niin kuin sen järjestää, sano... Jokaisella on oikeus valita opintonsa ja ammattinsa. Jos ei ole halua päästä ylempiin virkoihin, niin pitäköön suuren turrpansa kiinni, ja tyytykööt siihen mitä on saanut. Vaikkapa siihen, että on Kokkolan kaupungin "suojatyöläinen", hah! Turha se on enää itkeä vanhoilla päivillä, kun paskat ovat housuissa.
      Eräs kaupungin työläinen, surkimus, valitti huonoa palkkaansa. Sanoin, että olisit käynyt kouluja, ja lopeta tuo typerä narina ja maltaita maksava tupakointi. Taisi jäbän nuoruus ja se tärkein opiskeluaika kulua kapakoissa istuen, tupakoiden, "kamujen" ja oluttuopin ääressä...
      Voi saa..na. Siihen loppui kaveruus kerralla. Ja äijä kehui matkustelleensa "ympäri maailmaa", mutta iskän ja äiskän kukkaron turvin. Nyt itkee perheellinen jätkä kun ei olekaan se entinen "vapaa ihanuus", voi saa..na...

    • KoivuhaanKovis

      Taas tosiressu kirjottaa asiaa. Tunnen tyyppejä ainaski kymmenen. Terassilla valittavat kuorossa surkeutta. Olis järjestänny elämäsä muulla tavalla. Tupakka ja olut oli tärkeää sillon ko olis pitäny käyvä kouluja.

    • toope-ankka

      En kelaa mutta sanompa jotakin.
      Erilaiset taudit niinhän se elämä menee.

      Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden nimissä, kaikilla pitäisi olla samanpituiset työajat ja samanpituiset lomat.
      Työtkin pitäisi hinnoitella enemmän suoritteen, osaamisen ja ahkeruuden mukaan koska papereilla on useinkin vain WC paperin arvoa jolla rahastetaan niitä jotka tekevät oikeesti töitä.

      Arvon kukin ansaitkoon, mutta evp majuri ei ansaitse mitään, koska hän on vai luikuri jota yhteiskunta on ylläpitänyt aina, ensin koulutettu ja sitten avustettu helpolla työsaralla josta jotakin 48 vuotiaana ei ansaitulle eläkkeelle.

      Näillä sivustolla voi analisoida sitä mitä hän on tehnyt ja miten hän on elänyt lopputuloksena 1000000 peukkua alaspäin.

    • Kultalusikkasuussa

      Joilla on aikaa tänne kirjoitella ei tarvi yhtää lomaa. Enemmän vaan töitä niin ei aika mene hukkaan.

    • Seulottua

      Eihän se aika työttömänäkään hukkaan mee se on hyvä tilaisuus kehittää taitojaan,itteään harmi vaan kun persaukisuus vaivaa aikaajoin mut myö en valita turha lähtee vinkumisen tielle aikuinen ihminen kantaa vastuunsa itestään hyvää lomaa opeille ovat sen ansainneet

    • soinnillista

      Alkuperäinen kirjoittaja on it````tuuntunut vanhempi, jonka kersat ovat kotona riesana koko kesän, vaativat ruokaa ja jotain muutakin.

      Hän on oikeassa. Lapset pääsevät nykyään liian helpolla jo pienestä asti.

      Eivät lapset tarvitse muuta lomaa kuin neljä viikkoa kesäkuussa ja joitakin vapaapäiviä sitten jouluna. Sillä lailla saadaan oikea työmäärä opettajillekin, eiväthän ne talvellakaan muuta tee kuin näyttävät vain kirjaa ja käskevät lukemaan.

      On aika koululaistenkin pienestä saakka ryhtyä Suomen kilpailukykyä kasvattamaan.

    • onmitäodottaakin

      Prkl, että minä tykkään tästä hommasta. Ooo..kesänlapsi mä ooon....Kannatti opiskella opettajaksi. Juuri nyt 7.6.2016 klo 1.33 fiilistelen somessa ja nukun aamulla piiiiiitkään. Heräilen joskus puolenpäivän jälkeen. Et sitä rataa. Täydellä palkalla, 4200 €/kk.

      • Mullekanssa

        Kateeks käy. Ootko hitsari vai putkimies?


    • ikilomasaikkuloma

      Saikku rules, ei tarvi olla kateellinen ............... aina lomaaaaaaaahhh .....

    • 56555

      Samaa mieltä! Kertovat samoja vanhoja juttuja vuodesta toiseen ja suosivat tuttujensa lapsia ja nostavat kovia liksoja

      • Kuoppaakaivaatai

        Pientä katkeruutta kun et jaksanu koulussa muuta kuin kaivaa persettä?


    • pitkät-tikkaat

      Opettaja joka ymmärtää tasa-arvosta jotakin haluaa kaikille kansalaisille samat edut.

      Opettamisesta tulee raskasta jos on valinnut väärän ammatin, mutta opettajan koulutuksella voi päästä lisäkoulutuksella vaikka sairaalaan siivoojaksi, siivoojan on vaikeampi päästä opettajaksi vaikka tulisi paremmin toimeen lasten kasvattamisessa.

      Opettajan koulutuksella voi täällä narista, koska vapaa aikaa jää niin paljon.

      • Humpuksh

        Mistähän asti kaikki kansalaiset ovat saaneet samat edut? Päästäänkö joskus tilanteeseen jolloin kansanedustaja ja maanviljelijä saa saman paljon ja saman loman? Entä tilanteeseen jolloin juristi ja lähihoitaja suorittavat opinnot yhtä nopeasti ja ilman opintolainaa?


      • Kateellineduunari

        Haista sie pitkät tikkaat haiseva huilu!


    • peli-poikki-jäähylle

      Etuisuudet ja tuet eivät ole palkkaa, vaikka ne joskus lasketaankin palkasta.

      Tässä keskustelussa samanpituiset työajat ja lomat pitäisi kuitenkin olla kaikilla samat.

      Wahlroosin maataloustuet ovat ainakin perseestä mies on ollut viimeaikoina hiljaa, koska ei tiedetä missä hänen rahansa ovat piilossa.

      • Javieläkerran

        Opettajilla ei ole yhtään viikkoa lomaa, vaan kesäkeskeytys ja 10kk aikana saatu palkka on jaettu 12 kk:lle. On ihan turhaa keskustella opettajan lomasta, kun sellaista ei ole. Ota asioista selvää ennen kuin kirjoitat.


      • näinseon_
        Javieläkerran kirjoitti:

        Opettajilla ei ole yhtään viikkoa lomaa, vaan kesäkeskeytys ja 10kk aikana saatu palkka on jaettu 12 kk:lle. On ihan turhaa keskustella opettajan lomasta, kun sellaista ei ole. Ota asioista selvää ennen kuin kirjoitat.

        Mitäs keskeytyksiä ovat syys-, joulu-, hiihto- ja pääsiäislomat? Se on se 190 päivää vuodessa. Monesti hyvin vähillä viikkotunneilla. Paljon kuitenkin kevyitä päiviä, käydään kirkossa, retkillä on teemapäivät ja muuta puuhastelua. Muutama päivä loppukesästä voi olla joku lukujärjestys kahvittelu mutta loput on vapaata, palkallista!


      • Töitäteen
        näinseon_ kirjoitti:

        Mitäs keskeytyksiä ovat syys-, joulu-, hiihto- ja pääsiäislomat? Se on se 190 päivää vuodessa. Monesti hyvin vähillä viikkotunneilla. Paljon kuitenkin kevyitä päiviä, käydään kirkossa, retkillä on teemapäivät ja muuta puuhastelua. Muutama päivä loppukesästä voi olla joku lukujärjestys kahvittelu mutta loput on vapaata, palkallista!

        Vaatii kirkko-, teemapäivät ym. aika paljo suunnittelua ja
        valvontaa. Lähde itse koko koulun kanssa retkelle ja testaa, toimiiko ilman että on kokoustettu, suunniteltu, varattttu kyyditykset, vahdittu jne.!


      • Hermotmenivät

        Olin kerran yhellä leirikoululla vanhempana valvojana ja toista kertaa en lähe, 5 päivän tunnit voi laskea 5x24h työpäiviksi.


    • peli-poikki-jäähylle

      Kesäkeskeytys 2,5 kuukautta, syyslomat, talvilomat ja lomarahat päälle ei käy kateeksi onpa raskasta ja vaikeaa.

      Turha on keskustella kaikilla pitäisi olla tasa-arvoiset ja oikeudenmukaiset palkat.

      Aina kun jostakin keskustellaan tulevat opettajat tietoineen vääristelemään yhteiskunnan asioita, eipä ole ihme jos suomessa menee huonosti.

      Ensiviikolla on taas Pariisissa OECD seminaari ei muuta kuin mukaan kesäkeskeytys menisi talteen.

      Joe ei ole tullut kutsua, niin olet jälkeen jäänyt kehityksestä.

      • Beb

        Hola
        Kola
        Sola
        O
        P

        Ö
        E
        Päällä
        Å
        I
        O
        PEL
        Pop
        Kipu
        Olki
        .
        W
        V
        P
        Yähjeejuujaa
        Nurin
        Narun
        Poti
        Sola
        Bebe.


      • Ainahaukutaan

        Opettajat nyt on viimeinen ammattiryhmä, jonka takia yhteiskunnalla menee huonosti. Syyt on muualla.


      • Ettiedämistään

        Miksi monella opettajalla on
        Burnout jos on vain niin helppoa?


      • KylläTiedän
        Ettiedämistään kirjoitti:

        Miksi monella opettajalla on
        Burnout jos on vain niin helppoa?

        Liian paljon kilttejä 6 L:n tyttöjä, jotka eivät pysty pitämään järjestystä yllä. Jokos ne mieskiintiöt on saatu jo sinne opettankoulutukseen?


      • Kesälläloma

        Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa ei ole mies saati naiskiintiöitä. Miehiä ei ope hommat kiinnosta, on liika vähä lomaa ja palkkaa. That's true. Jos etuisuuksia leikataan on mamut ja muut vitosen pellet opeina jatkossa.


      • nöffnöff
        Ettiedämistään kirjoitti:

        Miksi monella opettajalla on
        Burnout jos on vain niin helppoa?

        Burbout tulee kun ei osata miellyttää oppilaita.Haistattavat pitkät v it ut opettajille.Sitten ollaan hysykseen ettei kolleegat regoi .Ei ihme että varsinkin nuoret naisopet on kireitä kun vilunkieli ja usein sairaslomalla.


    • Zombio

      Kokkola
      Löööö
      Älä
      Ooppera
      Pppp
      Olo
      Yyyyyy
      Ååäeeee
      www
      SssA
      WDE
      I
      S
      A
      E
      K
      Ö
      E
      ,
      .
      .
      .
      .

      Eee
      Pop
      Q
      M.Ö
      Rääkä
      I

    • Lomapysyy

      Voihan niistä purnata vaikka maailman tappiin mutta ei ne lyhene.

      • jaksatteko

        Li Anderssonin ehdotus lisäisi monelle opettajalle viikkotunteja!


      • Pitkätpäiväto
        jaksatteko kirjoitti:

        Li Anderssonin ehdotus lisäisi monelle opettajalle viikkotunteja!

        Opettajan viikkotunteja on myös suunnitteluaika. Eivät ne päivät nii lyhkäsi oo ku jotkut luulee.


    • Juupelisjuumm

      Opettajajien lomat ei kuulkaas vedä vertoja Kokkolan kaupunginjohtajan lomille...

      • Lomakuloma

        Lomat on kerrytetty. Täysin luvan varaista


    • Normi työssäkävijällä on usein niin, että kun töistä lähtee, niin työt on siinä. Opettajilla on varmasti vielä monenmonta hommaa iltaisinkin, kun joutuvat korjaamaan kokeita ym. Minä en ole ainakaan kade heidän lomilleen. Heidän ammatissaan asiat on noin ja siihen ei tarvitsisi kyllä kenenkään nipottaa. Ei tuo opettajan työ varmaankaan edes mitään kovin herkkua ole.

      Ja kun kerran koulussa kesällä ei ole oppilaita, niin mitäs opettajat siellä tekisivät tyhjässä rakennuksessa...

      • normilamatjalomautus

        Niin kun niillä ei ole asiakkaita eli oppilaita niin ne pitäis lomauttaa!


      • Justjoojajaa

        ehkä joku järkevämpi on tämän asian päättänyt ettei tavallisen tallaajan tarvitse päättää, mikä on oikein


      • Justjoojajaa kirjoitti:

        ehkä joku järkevämpi on tämän asian päättänyt ettei tavallisen tallaajan tarvitse päättää, mikä on oikein

        No kyllä se varmaan on laitettu tuo systeemi sellaiseksi mikä on paras.


    • Opeopeoopeee

      Jokainen täällä noin kateellinen voi ottaa kirjan kauniiseen käteensä ja alkaa lukea opettajaksi. Tervetuloa joukkoon opettamaan lapsia!

    • Superjeesus

      Opettajat vois korjata kesällä homekouluja. Saatais ne kuntoon syksyks

      • SuperUrpolleVastaus

        Korjaa itse. Tulisi valmiiksi 10000 v päästä.


    • kunnonlomat

      Opettajat on koulupäivien aikana töissä 24/7. Ei ne voi painaa työpaikan ovea kiinni ja lopettaa työpäivää siihen niin kuin tekee monet esim. tehdasduunarit jotka muuten tienaa paljon enemmän kuin opettajat. Opettajien vapaat on ihan ansaittua urakkatyön vastinetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe