Puurot ja vellit on menneet sekaisin

Erkkipanimerkille

Jonnii aikaa olen täällä seuraillut päätäni pyöritellen näitä kommentteja. Sen verran on tullut havainnoitua, että jollain on todella paha olo.

Ei oikein käy selväksi kumpaa tässä nyt inhotaan enemmän - Alanyaa vai suomalaisia naisia, varsinkin jos on ylipainoa.

Suomalaiset naiset ovat kuulemma terasseilla juomassa siideriä tai kaljaa (siideriä ei muuten saa kovinkaan monesta paikasta). Mitä suomalaiset miehet tekevät? Istuvat juomassa Coca Colaa eivätkä koskaan aiheuta härdelliä? ;) Eipä!!!!

Ennenkuin aloitat moisen sheissenjauhannan, katso peiliin. Mitä näkyy?

Vain tyhmä uskoo tuollaista missä kirjoitustyylisikin jo kertoo että olet yksi ja sama henkilö, joka provoaa täällä.

Hanki apua itsellesi niin ei tarvitse loppuelämää rypeä itsesäälissä.

45

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllästyttääjo

      Niin samaa mieltä kanssasi !!! Sivusto pilataan jatkuvalla haukkumisella. Alapään juttuja viljellään yms.

    • SivustaKatsojaHenkilö

      Mielestäni on hyvä että täällä keskustellaan avoimesti myös suomalaisten sikailuista Alanyassa.
      Itseäni harmittaa ne reilusti ylipainoiset naiset, jotka notkuu räkäposkella Alanyan "suomibaareissa", kuten nyt esimerkiksi Heikin Baarissa.
      Ihan hirveää katseltavaa, kun känniset & puuteessa rypevät yh-naiset ja mätisäkit häpäisevät siellä päivittäin itsensä ja muut suomalaiset.
      Tuntuu vähän siltä, että torttua jaetaa ihan jokaiselle paikalliselle miehelle.
      Ei siinä mitään, jokainen tietysti tekee elämällään mitä haluaa, mutta kun nämä neitokaiset antavat kuulemma painaa paljaalle.
      Tämä taas pahentaa jo entisestään Alanyan tippuri epidemiaa, joka on riivannut kaupunkia jo yli vuoden

      • hyvälomaa

        TOISTEN asiostahan se on hyvä olla harmissaan. Vähemmän tulee kiinnitettyä huomiota OMIIN asioihin ja käyttäytymiseen. Omilla reissuillani en kylläkään hirveästi ole nähnyt minkään painoisia Suomalaisia "räkäposkella"


      • Kyselijät
        hyvälomaa kirjoitti:

        TOISTEN asiostahan se on hyvä olla harmissaan. Vähemmän tulee kiinnitettyä huomiota OMIIN asioihin ja käyttäytymiseen. Omilla reissuillani en kylläkään hirveästi ole nähnyt minkään painoisia Suomalaisia "räkäposkella"

        Huomaatko itse ollenkaan, että puutut ja osallistut nyt TOISTEN ja jopa KOLMANSIEN tekemisiin, matkustamattomuuksiin tai olemisiin?


      • juuniintaaspäivää

        Ihmisten ulkonäkö näyttää olevan pääpuheenaihe suurimmassa osassa juttuja. Ok, jos sikailee, niin miksikö se ulkonäkö siihen pitää tuoda mukaan muutakuin siitä syystä, että syyt on ihan kirjoittajassa, ei niissä kuvailemissa "sikailijoissa". Think a little before you write your shitinhere.


      • fwerer
        juuniintaaspäivää kirjoitti:

        Ihmisten ulkonäkö näyttää olevan pääpuheenaihe suurimmassa osassa juttuja. Ok, jos sikailee, niin miksikö se ulkonäkö siihen pitää tuoda mukaan muutakuin siitä syystä, että syyt on ihan kirjoittajassa, ei niissä kuvailemissa "sikailijoissa". Think a little before you write your shitinhere.

        Ei ole sattumaa, että aina kun kohtaa huonosti käyttäytyvän suomalaisen sikailijanaisen, niin kyseessä on samalla ulkoiselta habitukseltaan rajoitteinen tapaus. Miksi niin? Omaa surkeuttaan koitetaan sikakännissä että toiset eivät sitä huomaisi. Mutta kyllä huomaa ja jo ennen näytelmän alkua.


      • juuniintaaspäivää

        Älä lässytä sheebaa siellä! Ilmeisesti sinä uskot tuon, mutta me muut emme. No, me emme istukaan siellä ravintoloissa yömyöhään vaan käymme syömässä ja that's it. Pakkoko on siellä nuokkua uniaikaan juomassa itteään känniin halvalla alkoholilla ja napata ohessa niitä sinisiä äksypillereitä? Loma on kyllä ihan muuta kuin seurata mitä muut tekee =)) . En jaksa vääntää enempää, sanonpahan vaan että mielestäni olet putkiaivo ja joka menee kuin lammas sekä uskoo kaiken mitä lukee tai kuulee. Oletko ollut niin sitti ukko, että menetit typykkäsi ja nyt purat pahaa oloasi meihin muihin? Viimeisestä lauseestakaan ei saanut mitään tolkkua...


    • ÄitiKleopatraHotellista

      Tukevien naisten touhujen seuraaminen Alanyassa pistää kyllä kieltämättä ihmetyttämään.
      Mikä ihme saa aikuisen naisen käyttäytymään noin ulkomailla?

      • oopsiedaisy48vee

        no mutta tukevat ihmiset ovat myös miehiä? Miten voi olla niin, ettet näe näiden Suomen sankareiden touhuja? Ai juu, koska itse kohellat siellä kännispäissään (tai vaan nojatuolimatkailet). =) Hihi!!


    • Lihavatailaiha

      Ja onko tämä sikailu siis ainoastaan ylipainoisten suomalaisten naisten ongelma ? Normaalipainoiset naiset osaavat käyttäytyä paremmin kuin lihavat ? Yh-äidit käyttäytyvät huonommin kuin sinkkunaiset ? Ihmeellistä yleistämistä !

      • Vainonpartija

        Juurikin näin se menee. Kiitos asiallisesta ja havainnollistavasta kiteytyksestä. Jostakin syystähän joku on ylipainoinen. Jostakin syystähän joku on yh-äiti. Aivan sama syy on huonoon käytökseenkin. Aivan turha tulla tänne syyttämään muita kirjoittavia asennevammaisuudesta, kun ei itse kykene huolehtimaan itseään normaaliksi !


      • Turkinhihasta

        En ole nähnyt ainoatakaan venäläistä tai saksalaista naista sikailemassa Alanyassa. Sen sijaan tuhansia suomalaisia naisia olen.


      • oopsiedaisy48vee

        Tuhansien naisien? Just! Pitäs varmaankki vähän lueskella turismista Turkissa? Varsinkin suomalaisten.
        Itse olen todennut niiin Suomessa kuin Turkissakin, että venäläiset naiset pynttäytyy mutta ovat myös töykeitä maailman napoja, kuten miehetkin. Johan se on nähty aikaa sitten mitä tapahtui kun pääsivät matkustelemaan ULKOMAILLE. Lienet itsekin matkustanut vasta reilun 35 ikäisenä ja sen kyllä huomaa.


    • laihapoikahelzingistä

      Taitaa samat epäonnistujat kirjoitella joka saitilla.Lihavat sitä ja lihavat tätä.
      Miehet on pallomahoja ja naiset sotanorsuja jne.Oiskohan tärkeintä se oma elämä ja antaa toisten tehdä mitä ne haluaa.Eikä ole keneltäkään pois jos läskit nussii jossain maailmalla oli mies tai nainen.Hyvä että jossain saavat.

      • uikiu

        Joo joo mutta se teeskentely ja kuvittelu siitä että ovat ja käyttäytyvät muka kuin normaalit ja oikeat ihmiset, niin voisi saman tein heittää romukoppaan.


    • OlenHoikka

      Mätisäkit ja pallomahat eivät ole normaaleita ihmisiä.
      he ovat SUOHIRVIÖITÄ !

    • Finskakvinnorärbäste

      ...ja siis se, että suomalainen on eimallinmitoissaolevaanorektikko tekee Alanyasta ja Turkista alemman kansanosan matkakohteen? Miten ihmisen ulkonäkö liittyy maan viehättävyyteen, jos saa kysyä? Miksi matkustat moiseen paikkaan, kun selvästikin tätä toimintaa ja inhottavia suomalaisia olet joutunut katselemaan niin mooooonta kertaa? Ihmettelen vaan. Minusta tuntemattomia arvostelevat ihmiset, joiden tekstityylistä näkee että kirjoittavat eri nimmareilla, ovat pohjasakkaa.

    • NaurattaaKovin

      Suohirviöt eivät pääse syksyksi Alanyaan, koska matkat perutaan :D

      • Turkisairlanes

        Siinä tyhmää naurattaa,kun älykkyys osamäärä yhtä iso kuin silmien väli,niin nauraa omille jutuille.
        Että ihan tiedoksi sulle piripää että Vantaalta lentää kaksi kertaa päivässä kone Istanbuliin ja sieltä on jatkolennot Alanyaan.
        Ei vaikuta vaikka matkoja mahdollisesti peruttaisiin mitä ei kovin paljon tapahtunut.
        Mutta jos asuu korvessa ja ainoot huvit on käpylehmät ja näppylä hanskat niin kyllä se pistää naurattamaan tyhmempääkin saatikka sinua.


    • sairastaporukkaa
    • Ivanhoe

      Lopettakaa tämä typerä haukkuminen suomalaisista naisista .
      Mielestäni kaikki naiset ovat kauniita omalla tavallaan.

      • MätisäkitÄllöttää

        Mätisäkin ei ole ihmisiä...Ne on koirien alapuolella myös turkkilaisten miesten mielestä. YÄK!


    • Trollitohtori

      Täällä on saitaita ihmisiä! Sen verran vakavaa laatua etteivät sitä itse ymmärrä :( Tosin aina kun uutta kommenttia laitellaan, hieroo Suomi24 käsiään yhteen. Rahan tuloa kun ei voi estää tässä aiheessa. Olisi vaan kiva tietää onko nuo trollit duunissa Suomelle vaiko ihan randomidillejä.

      • Pikavipitauttaa

        MInustakin on törkeää kun Alanyassa saituroidaan ja pihistellään. Pistäisivät kunnolla rellestäen. Tosin voi olla että Alanyan matkaajaprofiileilla ei kertakaikkiaan ole enempää ja matkakin on ostettu pätkässä Aurinko-luotolla.


    • NaurattaaKöyhätIhmiset

      Tyypillinen Alanyaan menijä on minimipalkalla kärvistelevä häviäjä, jolle Alanya on ainoa mahdollisuus käydä ulkomailla Tallinnan ja Tukholman lisäksi.
      Alanyasta tietysti otetaan aina se paskanen huoneistohotelli, koska perse ei kestä parempaa.
      Bazaari on häviäjän paratiisi. Sieltä ostetaan kaikki vaatteet jitselleen ja joululahjat lapsille.
      Ei sillä niin väliä, vaikka ovat paskoja piraatti vermeitä. Pääasia että halavalla saa.
      Kurpitsalamppu pitää tietysti myös Suomeen tuoda, koska se on niin coooool

      • Haveanicetime

        no mitäs asunnon omistajat sitten mielestäsi ovat? Niin, eihän niillä rahaa ole, ovat saaneet asunnon ilmaiseksi ja vieläpä velattomaksi... huhhoijaa, jatka sinä täällä länkytystäs, minä jatkan lomailua omassa asunnossani Alanyan lämmön alla :). BTW hyvää syksyä!


      • Haveanicetime

        ....jäi vielä kertomatta sinulle se, että jos kunnollisen ihmisen tapaan silität vaatteesi, lienet pannut merkille onko saumat jojollaan riippuen mistä olet vaatteesi ostanut? Et varmaan tästäkään ymmärrä mitään. En aio sinulle edes tätä valaista koska olet trolli.


    • suositus

      Me myimme asuntomme heti kun huomasimme mihin suuntaan maa on menossa. Eikä ole vielä harmittanut, päinvastoin. Rahalle saimme meille sopivamman vaihtoehdon Välimeren länsiosasta. Sinneppä matkamiehen tie vie jälleen syksyksi ja jouluksi kotiin. Suosittelen.

      • trolnapper

        =) trolli! Yritys tosin hyvä.


      • Ettämihinuskoa

        On se mielenkiintoista,kun Alanya keskustelu palstoilla toiset hippaheikit kirjoittelee että ei asuntokauppa käy lainkaan .
        Tai joutuu myymään melkein ilmaiseksi,kun kukaan ei osta niitä asuntoja.
        Ja tämä insinööri on saanut heti myytyä,kummallista ei jummara ollenkaan.
        Tai jos on myynyt halvalla niin on ostanut Välimeren länsiosasta saamillaan rahalla jonkun kapisen koirankopin,kun muuta ei sillä rahalla saa Välimeren alueelta jos on uskomista näitten täällä kirjoittavien veijareitten kirjoituksista.
        Kun Välimeren aluella saman arvoisten asuntojen hinnat on melkein tuplat verraten Alanyassa tällä hetkellä.
        Esim.Kreikka,Espanja,Kroatia on sen verran tarkisteltu hintoja että on faktatietoa.


    • sivistymätöntä

      Täällä todella henkisesti sairaita ihmisiä kirjoittelemassa. Huomaa, että avohoitopotilaat vaan lisääntyvät. Todella törkeää arvostelua naisia kohtaan täällä. Hankkikaa elämä ja lopettakaa toi pa..an jauhaminen ja hävetkää.

      • ei_koskaan_turkkiin

        Turkissa lomiaan viettäviä suominaisia kohdellaan todella silkkihansikkain, siihen nähden, miten he siellä käyttäytyvät ja millainen ulkonäkö heillä on.


      • Tuossa just vähän aikaa sitten aloitin ketjun Turkish Airlinesista. Mielestäni ihanasiallisella kysymyksellä, kyseisestä yhtiöstä ja Istanbulin kentästä kun ei ole niistä kokemustaä

        Ei mennyt monta minuuttia, niin jo loanheitto alkoi.


      • niinsevaanonjoo
        ei_koskaan_turkkiin kirjoitti:

        Turkissa lomiaan viettäviä suominaisia kohdellaan todella silkkihansikkain, siihen nähden, miten he siellä käyttäytyvät ja millainen ulkonäkö heillä on.

        käytös ja ulkonäkö ei liity toisiinsa paitsi jos olet jostain katkera.


    • TässäTuleeSangollinen

      Turkkiin lomaansa viettämään menevät ansaitsevat kaiken sen paskan mitä heidän päällensä heitetään.

      • Perustele miksi.


      • PieniSiivuPerusteluja
        amaran kirjoitti:

        Perustele miksi.

        Turkinmatkalaiset ansaitsevat tidostavien ihmisten halveksunnan koska turismillaan osaltaan tukevat Erdoganin johtamaa islamistista hirmuhallintoa joka polkee ihmisoikeuksia sekä vangitsee ja teurastaa omia kansalaisiaan.


      • Hyvä perustelu. Halaksunta on j
        mielestän väärä sana.

        Saako niihin maihin matkustaa, jotka tappavat muiden maiden kansalaisia?


      • Taas näpyttelyvirheitä. Suokaa anteeksi.


      • ÄläPureMunAnanasta

        Arvoisa nimimerkki amaran on miellyttävä keskustelija palstalla.
        Hän ei sorru alatyylisiin loukkauksiin asioista eri mieltä oleviin.

        Olen samaa mieltä että halveksunta oli liian voimakas sana. Paheksuntani toki Alanyan matkaajille langetan.

        Amaran on viemässä keskustelua uusiin sfääreihin joista ei loppua tulisi. Näistä voinemme keskustella esim. Filosofia- palstalla.
        Pysykäämme siis Turkissa ja Alanyassa.


      • Kiitos ystävällisyydestäsi.

        Käyn vilkaisemassa. Piakkoin nukkumaan.
        Asun toisella puolella maapalloa. Aikaerorasite.


      • niinsevaanonjoo
        PieniSiivuPerusteluja kirjoitti:

        Turkinmatkalaiset ansaitsevat tidostavien ihmisten halveksunnan koska turismillaan osaltaan tukevat Erdoganin johtamaa islamistista hirmuhallintoa joka polkee ihmisoikeuksia sekä vangitsee ja teurastaa omia kansalaisiaan.

        ai, no miten Thaimaassa sitten voi matkustella? Ilman että tulee kakkia sinulta niskaan?


      • fagert
        niinsevaanonjoo kirjoitti:

        ai, no miten Thaimaassa sitten voi matkustella? Ilman että tulee kakkia sinulta niskaan?

        Sitä sinun pitää kysyä minulta Thaimaan-palstalla :)


    • VastausKysymyksiin

      Maailmassa on n. 200 itsenäistä valtiota.
      Tämä on Turkin ja Alanyan palsta joten keskustelemme niistä.

    • enjaksakirjottaanimeä

      trollipa hyvinnii...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe