Onnittelut parta jugille

Talkoo-Taavetti

onneksi olkoon parta-jugi. olet näköjään saanut ryypin poikki, korkin kiinni ja päässyt pahemmista harhoistasi jo eroon kun niin reippaasti olet moneen eri ketjuun jo taas kirjoitellut. Sitä yhtä ja samaa roskaa, tosin. Mutta kirjoitellut jotain kuitenkin.
Näinhän se menee aina. Jugi on pitkän aikaa hiljaa kun maitti päällä niin ei kirjoittaminenkaan onnistu ja sittenkun saa välillä hetkeksi viinan pois isännän paikalta niin pystyy hetken kirjoittelemaankin. toivottavasti nyt pysyisi korkki kiinni vähän kaummin kuin päivän kaksi.

39

287

  Vastaukset

  • Älä jauha paskaa ! Jugi ei sen kummempi roskan kirjoittaja kuin vale-Talkoo-Taavetti joka lienee asianosainen joka ei rohjennut, tai miesystävä ei päästänyt paikalle missä meitä miehiä oli. No toisaalta hyvä. Ei fillaristeja olis kaivattukaan eikä hinttejä.
   Vitutti lukea lehdestä että Pasilassa fillaristit kapinoineet. Ostakaa autot ja olkaa miehiä edes hitusen !!!

   • Kato. Neitiheinolasta siellä koittaa avautua. Tuuli ilmeisesti heiluttaa huulia.
    Ei vaan, hatun nosto ja hamekankaat sulle siinä mielessä että olet puolustamassa poikakaveriasi, partapotsoa. Onko partasella taas hirttäny ryyppi kun ei ite pysty kirjoittamaan?


   • Turhaa haukut valetaavi ketään Heinolasta. Oikea taavetti vetelis ruiskulla siankuset niskastasi sisään hyvin mielellään ! Jugi ja Karju sentään miehiä eivätkä mielistelijöitä jotka kuitenkin perii hukka mielistelystä huolimatta. Vaan eläkeläiselle ei voida mitään !!!


   • Tsemppiä Karju ja Rossin Upi !
    Täälläkin nykyään vaan neitimäisiä fillaristeja ja tyttömäisesti nojallaan istuvia kuljettajia jotka kuuntelee valkoiset korvanapit korvissaan musaa vaikka asiakkaita pitäis palvella. Ei olis onnistunut mun pomonaolo aikanani.


   • No koskas valetaavetti uskaltautuu itse kaljoille miesten mukaan, vai onko samaa maata koirankakkanaaman kanssa , että mies ei päästä kuin talutusnuorassa ulos ?


   • Korkokenkämika kirjoitti:

    Tsemppiä Karju ja Rossin Upi !
    Täälläkin nykyään vaan neitimäisiä fillaristeja ja tyttömäisesti nojallaan istuvia kuljettajia jotka kuuntelee valkoiset korvanapit korvissaan musaa vaikka asiakkaita pitäis palvella. Ei olis onnistunut mun pomonaolo aikanani.

    Kun spårakuskit konsanaan napit päässä


  • Tää partabugi ja timanttilossi taitaa olla avohoito-ohjelman tuotoksia. Tainnu mennä lääkitys pahasti sekaisin. Karju heinolasta taitaa oikeasti olla pelkkä lammas.

  • Koiratuvat ne täällä vaan louskutta leukojaan. Ostakaa kuonokoppa ja hamekangas.

  • Palstoja selaillessa on kyllä huomannu et nää muutamat kommentaattorit ovat tainneet reputtaa tarkkiksen ja oman elämänsä. Surullisinta että pitävät itseään kovina kun louskuttavat jaskaa kaikista, mutta kaikki näkee oikeasti kuinka häiriintyneitä tyyppejä nää on. Sääliks käy niitä jotka joutuu olemaan näiden kans oikeasti tekemisissä. Tosin, ei niitä varmasti montaa ole.

   • Samaa mieltä. Kova oli koirankasvokin kun kuului aikoinaan jopa persupuolueeseenkin, mutta potkastiin pellolle kun eihän siellä saa rätkyttää ja pitäis olla suht koht selvinpäinkin. Toisia haukkuu pitämään korkkeja kiinni, mutta itse antoi Hanurilassa positiivisen näytteen puhalluskokeessa viimeisenä työpäivänään, eikä ole sen jälkeen kanssamme Helmigrilliin uskaltautunut kaljoille. Mieskin voi olla kotona vihainen ettei se Juhana päästä sitä.


  • Tää partabugi on säälittävä. Toivottavasti sais apua jostain.

   • Partebugi on sentään mies verrattuna toisiin kuvienkumartelioihin ja avunhakijoihin.


   • Partajugi aina sanojensa takana. Toiset ne luimistelee. Nähtiin viimekerralla.
    Otetaan uusiksi Jugi kunhan käyn taas stadissa. Yritä saada jengi kasaan Helmeen.


   • Imikö hyvin vai oliko sun vuoro hoitaa homma?


   • Kiitos kaikille mukana olleille. Ei vaan sovinnontekohalukkuutta ollut Koira Käkkyrällä koska ei tullut paikalle.
    Kyllä me ymmärsimme että seurustelun tuossa vaiheessa se Juhana ei oikein mielellään päästä hyvää imuttajaansa kaljaa imemään.


   • Joku syyhän siihen on täytynyt olla, koska yleensä tunkenut joka paikkaan missä johtajia paikalla.


   • Nykyään ilmeisesti esiliina ja mekko yllään tunkee siivousvälineitä kaappiin erään tunnetun Juhanan emäntänä, kun ei kaljoille äijäporukassa enää ennätä ja johtajat ja pomot siitä viis veisaa nykyään.


   • Pyydä Käde Taksikuksi oyltä vappata että pääset juhlistamaan saamaani uutta hyvää ajosarjaa sekä tekemään se sovinto.
    Et kai ole riidanhaluinen tyyppi. Korvakoru hyväksytään.   • No Käde ...Milloin on sopiva tilaisuus ?
    Kuulutko luimistelijoihin ?


   • Kuuloihin. Minulta on otettu luulot pois ja miltei munatkin. En saa tehdä mitään ilman lupaa. Ainoastaan kuskata mummoja.


   • Missäpäin kuskailet kun ei ole näkynyt idän suunnalla ?
    Voidaan käydä kaljoilla jossain toisella puolellakin kaupunkia, mutta jätä auto silloin pois ettei käy kuten Hanurilassa.


  • onneksi olkoon parta-jugi. olet näköjään taas kerran saanut ryypin poikki, korkin kiinni ja päässyt pahemmista harhoistasi jo eroon kun niin reippaasti olet moneen eri ketjuun jo taas kirjoitellut. Sitä yhtä ja samaa roskaa, tosin. Mutta kirjoitellut jotain kuitenkin.
   Näinhän se menee aina. Jugi on pitkän aikaa hiljaa kun maitti päällä niin ei kirjoittaminenkaan onnistu ja sittenkun saa välillä hetkeksi viinan pois isännän paikalta niin pystyy hetken kirjoittelemaankin. toivottavasti nyt pysyisi korkki kiinni vähän kaummin kuin päivän kaksi.
   P.S. älä soittele mulle. Mulla menee nyt kaikki aika homostellessa uuden poikakaverini kanssa, meidän suhde on juki ohi. ikuisesti.

   • Ehei Käkkyrä joka koiran tavoin Taavetin nimissä kirjoittelet. Emme unohda, en minä, eivätkä Hanurilan toisetkaan hymyveikot uskollista pomojen pullankantajaa ja duunarin sortajaa. Puhalluspilli oli kyllä valitettavasti lahjomaton .
    Se me uskotaan ja totta onkin että täyshomo olet ja mukavia hetkiä vaan Juhanasi kanssa kun samasta puolueestakin vielä bongasit hänetkin ja pääsette nyt käsi kädessä pride-kulkueisiinkin osallistumaan.
    Soitan kyllä sulle jonakin sopivana hetkenä ja pyytelen kaljalle, ellet nyt ilmoita milloin ja missä sopisi ne sovinnonkaljat.
    Hymyveikkojenkin suu napsaa, että tavattaisi ihan porukalla. Kyllä Juhana sut senverran päästää. Mä voin jutella hänelle kun soitan sulle ja pyydän sulle sitä iltalomaa.


   • Anteeksi Jugi.
    Pyydän rohkeammin sitä iltalomaa, niin enköhän joskus pääse.
    Soita mulle joskus taas. On kiva jutella.


   • On toki kohteliasta pyytää anteeksi ja vieläpä koiran asemassa kun olet.
    Mutta edelleen jatkat Taavettina esiintymistäsi.
    Eikö olisi aika jo esiintyä face to face ja tulla sovinnontekokaljoille sinne Helmigrilliin kun minullakin tuolta lomaa vielä elokuunkin puolella on.
    Myöskin osa hymyporukasta Hanurilasta mielellään tulisi tervehtimään vanhaa ay-vastustajaa ja pomojen mielistelijää, mutta sovinnon hengessä.
    Soitankin kyllä piankin ja oliko ne naisten alusvaatteet sopivia jotka posti toi ?


   • Useiden soittojen ja viestien perusteella vedettävä sellainen johtopäätös Hanurilan entisestä pomojenkoira-Kähärästä, että suurin luuseri minkä maa päällään kantaa.
    Ei ruhkene Helmigrilliin , vaan tivaa nimeä ja osoitettani, eikä tahdo uskoa, että siellä Helmigrillissä näkee naaman ja saa kaiken tietää. Väittää ettei muka muista mua.
    Täytyy lähettää uudet stringit jos miehensä Juhana päästäisi paremmin iltalomille.


   • Tsemppiä Jugi ! Hyvää lakkopäivää. Ei mitään ryypit poikki , vaan vauhtia lisää. Saattaa lakko laajetakin.
    Terkut koiranturvalle jos tulee Helmeen..


   • Onko ne kaljat jo juotu kun ei ole pitkään aikaan täällä lukenut kummastakaan mitään ?
    Jos ei, niin tulen Helsinkiin käymään aina sillointällöin ja yleensä perjantaisin, että mielelläni liittyisin mukaan.


   • Nyt olisi tänään perjantaina Helmigrillissä, mutta saa nähdä tuleeko se yksi taaskaan.


   • Joulun kunniaksi myöskin kaljat Helmessä perjantaina ja sovinnonkin merkeissä jos sopii.


   • Tulikos juotua ?
    Eikös nyt ole jo Uusi Vuosi lähellä ja vanhat , iänikuiset narinat ?


   • Tuli juotua Taavetinpäiväkaljat Helmessä, vaan eipä ollut kyseinen kokoomuskannattaja Kähärä paikalla, vaikka Jugikin olisi ollut sovintoa lyömässä.
    Kantaa vieläkin minulle ilmeisesti kaunaa kun takavuosina uitin kunnolla siankusella hänen pyrkiessä rikkuroimaan.


   • Valitettavasti edellisessä viestissäni unohdin ihan kertoa tärkeimmän seikan, eli sen, että olen gay-homo


  • Eipä näkynyt yhtään tissiposkea Helmigrillissä Kontulassa perjantaina taaskaan.
   Mielelläni olisin sovintokaljat tarjonnut niin Käkkyrälle, kuin tissiposkille toisillekin, jotka uskaltaneet uhmata miehiään sekä äitejään karkaamalla Kontulan iltaan.

   Samalla olisimme voineet suunitella uusia tulevia työtaisteluitakin, koska tissiposket vaikuttavat kuitenkin lopulta olevansa kunnon AY- miehiä, vaikka naisten kirjoissa kulkevatkin.

   Parta Jugi

  • Tänään olemme tavattavissa jälleen sovinnon merkeissä, tiedoksi Kähärälle ja Juhanakin rohkeasti mukaan ent. Helmigrilliin, nyk. Ilanoon sama paikka Kontulassa tänäänkin perjantaina klo 18 alk. !

   Talkoo-Taavetti

  • Hei kaikki !
   Ilmeisesti tänäänkin on kokoontuminen kun ravintolat jälleen auki ja minäkin Helsingissä että pääsen kyllä ja mukava olis nähdä ne marakatit Käde ja vävynsä sekä miesystävänsä Juhana joka vääntelehtii eduskunnan kyselytunnilla TV.ssä.

   Fillarit sitten sinne kellariin ettei synny eripuraa, koska olemme automiehiä melkeen kaikki läsnäolijat !!!

   Karju Heinolasta

   • Hei !
    Huomenna perjantaina jos kokoontuminen, niin ainakin minä pääsen kun jatkoin saikulla lomaani.
    Syvämulkku pisti lomille toukokuussa kiusallaan, mutta eipä aikaisemmistakaan vuosista oppinut että mähän jatkan saikulla kun huvittaa !

    Helbheikki


  • Hei. Viimekerralla kun olikin puhetta että kun siellä Hebulilla tuollaista meininkiä kerran on, niin rupea sinä Heikki seuraavissa vaaleissa LM tai TSV ehdokkaaksi ja valituksi tultuasi kumpaan tahansa, pistät haisemaan ja karista tupakantuhkaa sen Syvämulkun kaljuun ja trasselilla kiiltäväksi.
   Eiköhän siellä suunta muutu ja lopu kotimaisten vanhempien työntekijöitten kurmoottaminen !!!

   Partajugi

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1988