Koira raiskasi minut

Koiranraiskaama

Olin tuolloin 16-vuotias tyttönen, kun ystäväni kertoi minulle antaneen koiransa nuolla pilluaan ja sen tuntuneen erityisen hyvältä. Aloin harkita, viitsisinkö antaa oman koirani kokeilla hiukan omaa kireää pilluani. Minulla oli isokokoinen doobermanni koiranani. Se oli tuttuja kohtaan ollut jo aika nuoresta asti sellainen, että saattoi hypätä niskaan ja yrittää nussia. Siksi koiraa pidettiin tarhassa vieraiden läsnäollessa. Perheenjäsenille se ei sitä tehnyt. Yhtenä iltana vanhempieni ollessa elokuvissa päätin, että nyt oli sellainen fiilis, että aioin kokeilla kaverini ehdotusta.
Äitini oli ennen lähtöään pyytänyt pesemään koiran. Niinpä menin suihkuun ja riisuuduttuani päästin koiran pesuhuoneeseen. Se istuutui maahan tuijottaen minua kieli pitkänä läähättäen, ja välillä minusta tuntui kuin se olisi ajatellut minusta jotain likaista.
Kyykistyin maahan ja koira nousi heti jaloilleen ja lähestyi minua. Se pysähtyi aivan eteeni ja laski päätään hiukan kuin saadakseen reaktioni aikeisiinsa. Kun en perääntynyt tai komentanut sitä, se lipaisi pilluani kerran. Sitten se nosti päänsä ja odotti reaktiotani, joka oli: “Hyvä poika, anna mennä.” Koira alkoi lipoa pilluani kuin olisi ymmärtänyt sanani. Se lipoi ja lutkutti ja tunne oli uskomaton. Tiesin nyt, miksi kaverini oli pitänyt tästä. Kohta pesuhuone täyttyi lutkutuksen äänistä, ja minun huokailustani.
“Ahhh…”
“Ooh…”
“Lisää…”
Käännyin kontilleni lattialle ja pyllistin koiralle, joka alkoi nuolla pyllyäni. Huohotin innoissani, kunnes tunsin koiran lopettaneen nuolemiseni. Hiukan pettyneenä kurkistin konttausasennossa taakseni ja kauhistuin. Näin vain vilaukselta koiran kovana sojottavan ison kyrvän, kun se jo nousi päälleni pitäen tassuillaan kiinni lantiostani.
“Ei helvetti! Pois!”, huusin koiralle, joka oli aivan kiiman vallassa ja yritti löytää reikääni minun yrittäessäni epätoivoisesti estellä. Koira oli niin suuri, etten saanut sitä työnnettyä päältäni. Yritin kaikin voimin, mutten saanut sitä päältäni. Tunsin välillä sojottavan kyrvän hipaisevan oikeaa paikkaa ja toivoin, että koira ei tajuaisi sitä.
Lähdin konttaamaan kohti pesukonetta. Aioin nousta sen varassa ylös ja näin saada koiran irti minusta. Päästyäni koneen luo silmäni pullistuivat lähes päästäni, kun tunsin, kuinka koira survaisi ison kullinsa sisääni. “AAAARHHH”, rääkäisin. Koira alkoi nylkyttää minua eläimellisesti. Tahti oli ripeä, ripeämpi kuin pornoleffoissa, joita olin katsonut netistä. Kipuakin tuntui, sillä kulli oli todella iso. Kohta kuitenkin se alkoi olla jopa nautittavaa. Tunsin kuinka koiran kuolaa tiputteli selkääni ja valui sieltä pyllyvakooni… Se liukastutti lopulta pilluakin lisää.
Koira nussi niin kovaa ja tulisesti. Kohta liikkeet hidastuivat. Tunsin kuinka koira työnsi itsensä niin syvälle kuin sai, harkiten ja tarkkaan. Kurkistin taakseni ja näin, kuinka sen takamukselle syntyi ryppyjä sen työntäessä isoa elintään sisääni. Kohta tunsin, kuinka se laukesi ja hitaasti irrottautui minusta. Nesteet valuivat pitkin pesuhuoneen lattiaa, ja minä läsähdin niiden päälle. Silmistäni valui vielä kyynel, joka oli tullut pakokauhusta, ei niinkään kivusta.
Hetken ihmeteltyäni siinä lattialla tajusin, että koira nuoli pilluani puhtaaksi. Nousin heti ylös, ettei koira vain tekisi sitä uudelleen. Peruutin seinää vasten ja koira tuijotti minua. Se tuli lähemmäs ja hädissäni avasin saunan oven ja kiipesin lauteille, jonne koira tuli perässä. Istuin selkä seinää vasten ja himokas koira yritti etutassuillaan ottaa kiinni selästäni ja nussia minua edestä. Se laskeutui takajalkoineen alemmalle lauteelle minun istuessani ylemmällä. Raivokkaasti se tunki itsensä reisieni väliin ja alkoi nussia minua kovaa.

27

17317

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Koiranraiskaama

   Samassa kuulin ulko-oven käyvän ja äidin iloisen huudon: “Kotona ollaan!” Yritin työntää koiraa pois itsestäni, mutta se vain rynkytti kehoani seinää vasten, kolisten.
   “Mitä sielä tapahtuu?”, kuului äidin lähestyvä ääni. Samassa otin saunakiulun ja pamautin sillä koiraa kylkeen. Koira pomppasi irti minusta ja meni häntä koipien välissä vähän matkan päähän minusta, alimmalle lauteelle. Samassa pesuhuoneen ovi aukeni ja sieltä katsoi äitini ihmeissään.
   “Otitko sen saunaan asti? No ainakin on puhdas”, äitini naurahti. Minä vain mumisin jotain takaisin vielä järkyttyneenä edellisestä.
   “Mitä se kamala kolina oli äsken?”, äitini ihmetteli panokolinoitamme.
   “Öö… Minä… hakkasin naulan tuosta seinästä sisään.”
   “Okei”, äitini sanoi ja lähti. Koira tuli taas minua kohti. Nousin pikaisesti ylös ja hyppäsin alas lauteelta. Huusin kovaan ääneen äitiä, joka pinkaisi takaisin. Olin lukinnut koiran saunaan ja pidin ovea kiinni äitini tullessa. Äiti ihmetteli huutoani.
   “Minä vain… öh… että jos voisit ottaa koiran? Käyn vielä suihkussa. On likainen olo…”
   Äitini katsoi ihmeissään, kun menin seinän nurkkaan enkä edes vilkaissut koiraa.
   Pestyäni itseni menin huoneeseeni ja kävin tapahtumia läpi. Koira raiskasi minut… Selvä.
   Siitä lähtien en halunnut olla koiran lähettyvillä, ja aina kun se oli pakollista, teki koira minulle samoin kuin vieraille. Hyppäsi päälle. Isä joutui aina repimään sen niskastani, sillä sen tiesivät kaikki, että tuollaista jättiläistä ei pidättele mikään.
   Myöhemmin myimme koiran eräälle miehelle, joka oli tuolloin 18, ja muuttanut juuri opiskeluasuntoonsa, jonne kaipasi seuralaisekseen koiraa. Vaihdoin hänen kanssaa puhelinnumerot. Myöhemmin ilmeni hauskoja juttuja hänen ja entisen koiramme touhuista. Hän pyysi minua mukaan. Se, meninkö vai en, jää teidän mietittäväksenne. Nykyään olen pojan kanssa yhdessä. Ollut nyt noin kaksi vuotta.

   • Anonyymi

    Ei koira tehnyt mitään mitä et halunnut kun päästit maistiaisille kai lupa on muuhunkin.


   • Anonyymi

    Jos tämä on totta, niin mene psykatrille, jos ei niin rupea kirjailijaksi.


  • Dobbermanni

   Sairasta

   • Anonyymi

    Jos tuntuu hyvälttä niin anna


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tuntuu hyvälttä niin anna

    Painu hoitoon sairas eläimiin sekaantuja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Painu hoitoon sairas eläimiin sekaantuja

    Kerroit juurikin totuuden itsestäsi.


  • trops4

   goiruus

  • Sujuva juttu vaikka jo muutaman vuoden vanha. Lukisin mielelläni lisää. Olisi kiva kuulla oletteko hankkineet "oman" koiran.

   • Anonyymi

    Olisi kiva lukea myös Lady Godivan viime aikaisia kokemuksia ;)
    Pervo-mies


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi kiva lukea myös Lady Godivan viime aikaisia kokemuksia ;)
    Pervo-mies

    Jaahas niuvanniemen hörhöt taas jaksaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaahas niuvanniemen hörhöt taas jaksaa

    Kyllä me jaksetaan kun sinä jaksat kommentoida.


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Kyllä me jaksetaan kun sinä jaksat kommentoida.

    Onkos Godivalla jotain uusia kokemuksia tällä saralla? ;)
    Pervo-mies


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onkos Godivalla jotain uusia kokemuksia tällä saralla? ;)
    Pervo-mies

    Ei ollenkaan. Sitä samaa puurtamista vaan.
    Aamulla isäntä ja sitten koira.
    Illalla koira ja sitten isäntä.


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Ei ollenkaan. Sitä samaa puurtamista vaan.
    Aamulla isäntä ja sitten koira.
    Illalla koira ja sitten isäntä.

    Onhan sulla sitten oikeinkin kivasti toimintaa ;) Kahden uroon tyydyttämistä...
    Kateeksi käypi...
    Pervo-mies


  • Anonyymi

   Eläimiin sekaantuminen on sairasta.

   • Niin se on Koronakin mutta toimeen tullaan


   • Anonyymi

    Koirahan se raiskasi sen tytön ja sekaantui ihmisiin. Jos se koira olisi raiskannut sinut niin silloin olisi se koira sekaantunut eläimeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koirahan se raiskasi sen tytön ja sekaantui ihmisiin. Jos se koira olisi raiskannut sinut niin silloin olisi se koira sekaantunut eläimeen.

    Olet kyllä oikeassa. Kyllä siinä itsensä eläimeksi tuntee.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Luen kiinnostuneena näitä juttuja kun itselläkin yksi kokemus. Olin noin 35v kaksi pientä lasta meillä oli pystykorva narttu ja oli kiimassa mieheni varotti sitten siällä ja kytät pissalla narussa. Mieheni lähti viikoksi töihin, tein nartulle tiukat housut pysyy varmasti. Käytin ulkona narussa ja laitoin tiukat housut, näin naapurin joiran irti laitoin oman naruun. Koira juoksi heti meille, yritti leikkiä nartun kanssa ja hyppiä selkään.
   Katsoin vierestä kun nylkytti monesti narttu antoi nylkyttää. Urkki innoissaa hyppi ja yhtä äkkiä nopeaan säikähdin joko huomasin panee persieen narttu antoi panna oli kuin olisi nauranut ,a lkoi pikkuisen uliseen urkki oli vaan päällä rapsuttelin narttua nyt ssat mutta viereen, kun uros pääsi sitten irti sen kalu oli valtava nuoleskeli ja pikkuhiljaa kalu meni sisään, vein nartun sisälle.
   Illalla menin tupakalle urkki nukkui portaiden päässä, sanoin sille pillu mielessä taidat olla. Istuin portaille, koira nuuski ja pukki päällään otin jalkojen väliin ja rapsuttelin, koira työnsi kuonen haaroihin ja nuolasi pari kertaa työnnin pois, mutta se tuntui vielä.
   Rapsuttelin lisää teki taas katselin ympärille annoin nuolla helvetti kun teki hyvää,
   kastuin kunnolla yöpuku oli aika ohut pitkin vedoin nuoli minä tulin teki oikein kipeää kun sain orgasmin ja se vain nuoli. Menin sisään ajattelin kokemus tuokin.
   Aamulla käytin koiraa ulkona ja sisään.
   Tein maatilan töitä ja urkki juoksi taas pihalla olin navettatakki päällä, koirahan juosta lopsötteli ladon luo, istuin pölkynpäähän ja jututin sinähän eilen nuolit kunnolla pillua nostin navetta takkia nuoli polvea sanoin et kai sinä taas pillu poltteli avasin jalkoja meni makuulle ja nuoli puristin kovia nännejä koira nuoli taas orgasmiin asti työnnin pois nousi polvea vasten otin tupesta kiinni melko nopeaan kalu paisui ja se oli taas iso, nousin käskin pois. Navetassa tein hommia pillua kuumotti otin paksun puu varren ainakin ranteen paksuinen laitoin haaroihin ja ajattelin koiran kalua hieroin pillua oli pakko työntää sisään muutama liike ja olin himossani.
   Otin järjen käteen ja lopetin. Talon sisällä narttu vinkui sanoin lisääkö haluat vein ulos odottelin urkki tuli rapsutin narttua sulhanen tulee,Urkki taas haisteli ja hyppi ja löysi suolen alkoi kova pano narttu vain odotti vinkui taas vähän kun patti kasvoi sisällä urkki lukki pitkin painalluksin ja jäi kiinni. Kun urkki löysäs vein nartun saunaan nuolemaan pyllyään sieltä valui tavaraa.
   Makoilin sängyssä, rinnat hiety yöpaidassa oli pakko hieroa ei helpottanut, otin karjalanpiirakan teko rullan, öljysin ja työnnin sisään tulin vaan hullumaksi, kavelin sisällä ja nauratti kiima-aika, menin ulos uros hyppäsi heti no minunkon sulhanen täällä annoin heti nuolla pillu oli kuin ympyrä turrana koira hyppi syliin yöpaita siirtyi tökki vatsaan käännyin vähän ja suoraan sisään annoin vähän ja työnnin pois.

   Kävin sisällä kora lukittu saunaan. Avasin oven koira nuuski kaikkea kalu pilkotti nätistiistui rahiin ja nojasin sohvaan koira kierti ja nuoli sanoin nyt saat kunnolla koira nousi syliin tökki ensin pyllyn reikään sekin tuntui hyvältä työnsin ja sitten osui oikeaan ensin ohut kalu likkaana ruiski sitten piti pohjassa ja nylkytti kalu paisui alkoi kova työntö iso pallo öipsahti sisään huusin ja vapisin spermaa tuli.
   Pallo kasvoi koira hidasti, valtava kalu ruiski kovia ruiskauksia koira nuoli rintoja ja nännejä vapisin halusta koira alkoi vinkua ja sitten sitä tuli ja tuli välillä aina vapisin yhtä äkkiä nautin isosta sisällä pikku hiljaa tunsin ei paina enää niin ja koira veti pois vihlasi pikkuisen. Makasin siinä vähän ihmeissäni, annoin koiran panna.
   Uros makasi lattialla, olin vielä haarat levällään ja valui koko ajan, koira alkoi nuolemaan olin horkassa sanoinvielä siivoat, rapsuttelin ja se nousi syliin, Äkkiä se painoi kalun pilluun lotina kävi se vain suvoi tunsin kuinka paisui iso pallo luiskahteli märässä pillussa sitten jai siään makasin ja halusin olin koiran huora ajatus miehet panee porukalla kalu tuntui koko ajan kohta ruiski ja paljon oli vähemmän aikaa kiinni. Panin uroksen ulos pesin itseni moneen kertaan ja sänkyyn.
   Aamulla päätin viimmeinen kerta ja se on pitänyt. Näin joskus unta koira lauma nai osa tappeli olin kuin niiden narttu aamulla oli pakko tyydyttää, tässä mun tarina nyt olen 58v

   • Hyvä tarina ja onnellinen loppu. Naapurikin sai pillua ja kaikki nautti.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olisi upeaa katsella kun koira nuolee ja panee naista.
   M41 Satakunta

   • Todellakin olis...


   • Anonyymi
    Herra6458 kirjoitti:

    Todellakin olis...

    Juurikin näin ;)
    Pervo-mies


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Turkipippurin omistaja törkeä lapsenraiskaus 21.2.2024

   Lapin käräjäoikeus Rovaniemi 1.3.2024 törkeä lapsenraiskaus,syyllinnen Turkinpippurin omistaja Farsad Doski Reger https:
   Rovaniemi
   50
   2632
  2. Mitä muuttaisit kaivatussasi?

   Rehellisiä vastauksia kiitos.
   Ikävä
   113
   1602
  3. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1546
  4. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   20
   1383
  5. Purra antoi Hakkaraiselle tylysti kenkää

   Persujen puheenjohtaja Riikka Purra, joka on myös persujen puoluehallituksen puheenjohtaja, on päättänyt hovinsa kanssa
   Perussuomalaiset
   316
   1377
  6. Siitä näkemisestä tuolla oikeissa kuvioissa

   Odotusarvo olisi, että hakeutuisit aktiivisesti tilanteisiin tai paikkoihin, missä olisi mahdollista törmätä. No niinpä.
   Ikävä
   110
   1297
  7. Farmi Suomi -matskua julki! Iida Vainio ja Archie Cruz intiimissä hetkessä: "...yölläkin sitten..."

   Sutinaa kerrakseen… Rokkari Archie Cruzilla ja kultamekolla kohahduttaneella Iida Vainiolla on ollut mm. tällaista visp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1277
  8. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   75
   1099
  9. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   357
   1094
  10. Vanha valta heitti nyt Kelloniemen ulos

   Vanhan vallan juoksupoika Ilpo Tervonen kruunattiin Heikin ritarikunnan ensimmäisen rasvaajan ansiomerkillä. Juhana Kell
   Kemijärvi
   74
   1033
  Aihe