Koira raiskasi minut

Koiranraiskaama

Olin tuolloin 16-vuotias tyttönen, kun ystäväni kertoi minulle antaneen koiransa nuolla pilluaan ja sen tuntuneen erityisen hyvältä. Aloin harkita, viitsisinkö antaa oman koirani kokeilla hiukan omaa kireää pilluani. Minulla oli isokokoinen doobermanni koiranani. Se oli tuttuja kohtaan ollut jo aika nuoresta asti sellainen, että saattoi hypätä niskaan ja yrittää nussia. Siksi koiraa pidettiin tarhassa vieraiden läsnäollessa. Perheenjäsenille se ei sitä tehnyt. Yhtenä iltana vanhempieni ollessa elokuvissa päätin, että nyt oli sellainen fiilis, että aioin kokeilla kaverini ehdotusta.
Äitini oli ennen lähtöään pyytänyt pesemään koiran. Niinpä menin suihkuun ja riisuuduttuani päästin koiran pesuhuoneeseen. Se istuutui maahan tuijottaen minua kieli pitkänä läähättäen, ja välillä minusta tuntui kuin se olisi ajatellut minusta jotain likaista.
Kyykistyin maahan ja koira nousi heti jaloilleen ja lähestyi minua. Se pysähtyi aivan eteeni ja laski päätään hiukan kuin saadakseen reaktioni aikeisiinsa. Kun en perääntynyt tai komentanut sitä, se lipaisi pilluani kerran. Sitten se nosti päänsä ja odotti reaktiotani, joka oli: “Hyvä poika, anna mennä.” Koira alkoi lipoa pilluani kuin olisi ymmärtänyt sanani. Se lipoi ja lutkutti ja tunne oli uskomaton. Tiesin nyt, miksi kaverini oli pitänyt tästä. Kohta pesuhuone täyttyi lutkutuksen äänistä, ja minun huokailustani.
“Ahhh…”
“Ooh…”
“Lisää…”
Käännyin kontilleni lattialle ja pyllistin koiralle, joka alkoi nuolla pyllyäni. Huohotin innoissani, kunnes tunsin koiran lopettaneen nuolemiseni. Hiukan pettyneenä kurkistin konttausasennossa taakseni ja kauhistuin. Näin vain vilaukselta koiran kovana sojottavan ison kyrvän, kun se jo nousi päälleni pitäen tassuillaan kiinni lantiostani.
“Ei helvetti! Pois!”, huusin koiralle, joka oli aivan kiiman vallassa ja yritti löytää reikääni minun yrittäessäni epätoivoisesti estellä. Koira oli niin suuri, etten saanut sitä työnnettyä päältäni. Yritin kaikin voimin, mutten saanut sitä päältäni. Tunsin välillä sojottavan kyrvän hipaisevan oikeaa paikkaa ja toivoin, että koira ei tajuaisi sitä.
Lähdin konttaamaan kohti pesukonetta. Aioin nousta sen varassa ylös ja näin saada koiran irti minusta. Päästyäni koneen luo silmäni pullistuivat lähes päästäni, kun tunsin, kuinka koira survaisi ison kullinsa sisääni. “AAAARHHH”, rääkäisin. Koira alkoi nylkyttää minua eläimellisesti. Tahti oli ripeä, ripeämpi kuin pornoleffoissa, joita olin katsonut netistä. Kipuakin tuntui, sillä kulli oli todella iso. Kohta kuitenkin se alkoi olla jopa nautittavaa. Tunsin kuinka koiran kuolaa tiputteli selkääni ja valui sieltä pyllyvakooni… Se liukastutti lopulta pilluakin lisää.
Koira nussi niin kovaa ja tulisesti. Kohta liikkeet hidastuivat. Tunsin kuinka koira työnsi itsensä niin syvälle kuin sai, harkiten ja tarkkaan. Kurkistin taakseni ja näin, kuinka sen takamukselle syntyi ryppyjä sen työntäessä isoa elintään sisääni. Kohta tunsin, kuinka se laukesi ja hitaasti irrottautui minusta. Nesteet valuivat pitkin pesuhuoneen lattiaa, ja minä läsähdin niiden päälle. Silmistäni valui vielä kyynel, joka oli tullut pakokauhusta, ei niinkään kivusta.
Hetken ihmeteltyäni siinä lattialla tajusin, että koira nuoli pilluani puhtaaksi. Nousin heti ylös, ettei koira vain tekisi sitä uudelleen. Peruutin seinää vasten ja koira tuijotti minua. Se tuli lähemmäs ja hädissäni avasin saunan oven ja kiipesin lauteille, jonne koira tuli perässä. Istuin selkä seinää vasten ja himokas koira yritti etutassuillaan ottaa kiinni selästäni ja nussia minua edestä. Se laskeutui takajalkoineen alemmalle lauteelle minun istuessani ylemmällä. Raivokkaasti se tunki itsensä reisieni väliin ja alkoi nussia minua kovaa.

17

9733

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Koiranraiskaama

   Samassa kuulin ulko-oven käyvän ja äidin iloisen huudon: “Kotona ollaan!” Yritin työntää koiraa pois itsestäni, mutta se vain rynkytti kehoani seinää vasten, kolisten.
   “Mitä sielä tapahtuu?”, kuului äidin lähestyvä ääni. Samassa otin saunakiulun ja pamautin sillä koiraa kylkeen. Koira pomppasi irti minusta ja meni häntä koipien välissä vähän matkan päähän minusta, alimmalle lauteelle. Samassa pesuhuoneen ovi aukeni ja sieltä katsoi äitini ihmeissään.
   “Otitko sen saunaan asti? No ainakin on puhdas”, äitini naurahti. Minä vain mumisin jotain takaisin vielä järkyttyneenä edellisestä.
   “Mitä se kamala kolina oli äsken?”, äitini ihmetteli panokolinoitamme.
   “Öö… Minä… hakkasin naulan tuosta seinästä sisään.”
   “Okei”, äitini sanoi ja lähti. Koira tuli taas minua kohti. Nousin pikaisesti ylös ja hyppäsin alas lauteelta. Huusin kovaan ääneen äitiä, joka pinkaisi takaisin. Olin lukinnut koiran saunaan ja pidin ovea kiinni äitini tullessa. Äiti ihmetteli huutoani.
   “Minä vain… öh… että jos voisit ottaa koiran? Käyn vielä suihkussa. On likainen olo…”
   Äitini katsoi ihmeissään, kun menin seinän nurkkaan enkä edes vilkaissut koiraa.
   Pestyäni itseni menin huoneeseeni ja kävin tapahtumia läpi. Koira raiskasi minut… Selvä.
   Siitä lähtien en halunnut olla koiran lähettyvillä, ja aina kun se oli pakollista, teki koira minulle samoin kuin vieraille. Hyppäsi päälle. Isä joutui aina repimään sen niskastani, sillä sen tiesivät kaikki, että tuollaista jättiläistä ei pidättele mikään.
   Myöhemmin myimme koiran eräälle miehelle, joka oli tuolloin 18, ja muuttanut juuri opiskeluasuntoonsa, jonne kaipasi seuralaisekseen koiraa. Vaihdoin hänen kanssaa puhelinnumerot. Myöhemmin ilmeni hauskoja juttuja hänen ja entisen koiramme touhuista. Hän pyysi minua mukaan. Se, meninkö vai en, jää teidän mietittäväksenne. Nykyään olen pojan kanssa yhdessä. Ollut nyt noin kaksi vuotta.

   • Anonyymi

    Ei koira tehnyt mitään mitä et halunnut kun päästit maistiaisille kai lupa on muuhunkin.


  • Dobbermanni

   Sairasta

   • Anonyymi

    Jos tuntuu hyvälttä niin anna


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tuntuu hyvälttä niin anna

    Painu hoitoon sairas eläimiin sekaantuja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Painu hoitoon sairas eläimiin sekaantuja

    Kerroit juurikin totuuden itsestäsi.


  • trops4

   goiruus

  • Sujuva juttu vaikka jo muutaman vuoden vanha. Lukisin mielelläni lisää. Olisi kiva kuulla oletteko hankkineet "oman" koiran.

   • Anonyymi

    Olisi kiva lukea myös Lady Godivan viime aikaisia kokemuksia ;)
    Pervo-mies


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi kiva lukea myös Lady Godivan viime aikaisia kokemuksia ;)
    Pervo-mies

    Jaahas niuvanniemen hörhöt taas jaksaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaahas niuvanniemen hörhöt taas jaksaa

    Kyllä me jaksetaan kun sinä jaksat kommentoida.


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Kyllä me jaksetaan kun sinä jaksat kommentoida.

    Onkos Godivalla jotain uusia kokemuksia tällä saralla? ;)
    Pervo-mies


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onkos Godivalla jotain uusia kokemuksia tällä saralla? ;)
    Pervo-mies

    Ei ollenkaan. Sitä samaa puurtamista vaan.
    Aamulla isäntä ja sitten koira.
    Illalla koira ja sitten isäntä.


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Ei ollenkaan. Sitä samaa puurtamista vaan.
    Aamulla isäntä ja sitten koira.
    Illalla koira ja sitten isäntä.

    Onhan sulla sitten oikeinkin kivasti toimintaa ;) Kahden uroon tyydyttämistä...
    Kateeksi käypi...
    Pervo-mies


  • Anonyymi

   Eläimiin sekaantuminen on sairasta.

   • Niin se on Koronakin mutta toimeen tullaan


   • Anonyymi

    Koirahan se raiskasi sen tytön ja sekaantui ihmisiin. Jos se koira olisi raiskannut sinut niin silloin olisi se koira sekaantunut eläimeen.


  Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   3829
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   68
   1755
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1468
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1237
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   71
   1180
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   354
   1098
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1036
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   955
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   911
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   908
  Aihe