Palsta on kuollut

terveysonetuoikeus

Jos on pakko ottaa esiin jo todellakjin vuosia sitten kuolleiden sepustuksia vuodelta 2011, niin om palsta kuollut. Tosin nuokin sepustukset olivat parempia kuin nykyisten lastentarhalaisten oksennukset Kuparipannusta ja Mummolasta, enempään ei näiden aivokääpiöiden jutut riitä. Siitä on yhtä hyvin ylläpito vastuussa, että Kanariansaaret-palsta kuolee.

33

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotkut kirjoittelijat kuitenkin elelevät.

    • Homokolli

      Ei palsta ole kuollut. Toiveiden mukaisesti siitä on muodostunut Gran Canarian ja Playa del Inglesin homoseksuaalien oma areena, joss keskustellaan poikarakkaudesta ja kaalikääryleistä. Ei siinä mitään sen kummempaa ole.

      Muistakaa tilata jouluhomo kotiinne.

    • Arvostellasaa

      Et arvosta ravintola-arvosteluita?

    • äläaselittele

      Ainoa trolli olet sinä siellä pannuravintolassa. Ensin haukut omaa ravintolaasi että saat syyn sitä puolustaa. Jatkuvasti nostat pannua koskevia juttuja tänne etusivulle. Ensin haukut ja minuutin kuluttua kehut, usein laitat hinnastonkin "todisteeksi" pannun halvoista hinnoista.Todella läpinäkyvää. Mikäs motiivi sinulla oikein on? Niinpä, olet pannuvintolan kanssa tekemisissä.

      • Näinpähkäilen

        Minä kerroin tuon faktan jo 1,5-2 vuotta sitten ja luonnollisesti minutkin haukuttiin trolliksi ja sain kuraa niskaan.
        Kupariravintolan tarjoilijoilla ei kiireestä johtuen ole varmasti aikaa netissä päivystää, mutta entä heidän puolisot? Tuo Kuparipannun haukutaaan-kehutaan-haukutaan jatkumo ei ole sattumaa, vaan jollakin tavalla nämä kirjoittajat ovat Pannuravintolan lähipiiriä.
        Ensimmäinen pannua käsittelevä haukkumisviestiketju on aloitettu jo vuonna 2010, joten ei varmasti ole kukaan ulkopuolinen asialla, vaikka he yrittävät niin todistella keksimällä jonkun mystisen "trollin" joka kelloajasta riippumatta päivystää netissä haukkumassa Inglesissä olevaa hänelle tuntematonta ravintolaa.

        Muutama viikko sitten oli kanssa puhetta että tuohan on loistava tapa markkinoida omaa ravintolaa. Ei äkkiseltään tule lukijalle mieleen että haukkuja sekä kehuja ovatkin todellisuudessa samat ihmiset, ne Pannuravintolan lähipiriläiset.


    • Tuoaikaisempi

      Oletko huomannut yhden asian? Kukaan ei koskaan käytä tuota Ilmianna-painiketta. Jos nämä olisivat aidosti suuttuneita että joku ravintola Kuparipannua haukkuu, niin he hakkaisivat tuota painiketta pää punaisena ja ylläpito poistaisi haukkumisviestit. Nyt he eivät niin tee. Miksi? Koska he ovat itse nuo haukkumisviestit kirjoittaneet jossa pannuravintola saa ilmaista mainosta kun he sitten taas kehuvat pannua. Siitä tietää etta "pannulaiset" on taas mainostamassa kun viestiä tulee minuutin välein. Ensin haukutaan ja heti kehutaan kunnes etusivulla ei ole muita kuin Pannuravintolaa ylistäviä viestejä.

    • Yksivaihtoehto

      Sitten voitaisiin alkaa tekemään ylläpidolle ilmoituksia aina kun kuparipannulaiset täällä trollaavat?? Ongelma lienee että poistaako ylläpito niitä kun oman ravintolan mainostaminen tuskin on kielletty. Moraalitonta se kyllä on, mutta ei varmaan kiellettyä. Olisi kuitekin asiallinen keskustelupalsta meillekin parempi kuin joku nykyinen Kuparipannun mainoskanava.

    • Tykästyttyon

      Me olemmme asiakkaita.aina kun iglesissä käymme suuntaamme ravintola kupsripannuun siksi kun siellä on vaan niin hyvää ruokaa.jos paikkaan tykästyy tulee käytyä siellä.

    • Raskauttavaseikka

      Jos tuota mainostamista on ollut, kuten on ilmiselvästi ollut, niin onko Kuparipannun omistajat asiasta tietoisia? Se muuttaa asian täysin jos he ovat tietäneet asiasta, eivätkä ole kieltäneet moista toimintaa. Ovatko he hyväksyneet tämän menetelmän? Faktahan on se että "Pannua" on mainostettu täällä surutta jo muutaman vuoden.

      • Näinpähkäilen

        Siis useampi kuin muutama noista trollaajista on suoraan sanonut että he tuntevat Kuparipannun omistajat. Yksi viime viikolla kirjoitti että hän tuntee heidät "savon ajoilta". Varmasti ovat kertoneet omistajille mitä ovat netissä trollanneet, mutta tuskin omistajat heidän toimintaa hyvälla katsovat. En minä ainakaan katsoisi. Luulisi että vain negatiivista tulee tuollaisesta trollaamisesta ravintolalle.


      • Useastikerrottu
        Näinpähkäilen kirjoitti:

        Siis useampi kuin muutama noista trollaajista on suoraan sanonut että he tuntevat Kuparipannun omistajat. Yksi viime viikolla kirjoitti että hän tuntee heidät "savon ajoilta". Varmasti ovat kertoneet omistajille mitä ovat netissä trollanneet, mutta tuskin omistajat heidän toimintaa hyvälla katsovat. En minä ainakaan katsoisi. Luulisi että vain negatiivista tulee tuollaisesta trollaamisesta ravintolalle.

        Useasti ovat mainostajatrollit kertoneet kuuluvansa ravintola Kuparipannun lähipiiriin. Useita kertoja tämä on kerrottu. Jokainen voi nuo viestit etsiä joissa he asian kertovat että ovat Pannuravintolan lähipiirissä.


    • harmillinentapaus

      eli tämä kuparipannun ravintolan mainostus onkin siis peräisin itse pannusta .vielä vuosi sitten jotkut uskoivat että mummolalla on jotain tekemistä tämän kanssa ja että jäljet johtaisivat sylttytehtaalle mummolaan mutta minä en uskonut. täytyypä asia ottaa puheeksi kuparipannussa kun helmikuussa menemme jos haluamme enää mennä .sekin vaihtoehto on olemassa

    • ilmaistakaljaapannusta

      Saakohan nuo trollaajat ilmaista ruokaa ja juomaa pannusta vastineena pannun mainostamisesta? Moni heistä on tosiaan sanonut että tuntevat hyvin pannun omistajat.

      • kaikenmaksan

        Niillä lienee se kuparipannun -50% alennuskortti josta täälläkin on puhuttu. Harmi että me muut joudumme maksamaan täyden hinnan. Tai maksettiin.


    • IhanaIngles

      Palstalla ihanat poikarakkauden edelläkävijät, nuo homoseksuaalien aateliset tarjoavat kuumaa seuraansa ja te ääliöt puhutte jostain typerästä ravintolasta. Hankkikaa jouluhomonne nyt niin sitten helpottaa.

      • Käärylekaali

        Mehän ollaan jouluhomoja, sviddu sä oot kuutamolla.


    • harmillilistatuokin

      Niin. Harmillista nuo homokeskustelutkin on aina palstalla.

      • HomoCanario

        Sehän se juuri parasta tällä palstalla onkin. Inglesissä meitä homoja on paljon, todella paljon ja täällä palstalla trollimme trollasivat jotta saimme tämän areenaksemme poikarakkauden saloja availemaan. Yhä enemmän ja enemmän meitä nyt kysellään Inglesin baareissa ja seuraamme kaivataan. Jouluhimo on haluttua seuraa ja laatutavaraa joulun iloksi.


    • turhaatrollausta

      Ihan sama homo se tällekin palstalle kirjoittelee, kun kirjoitteli PS palstalle homofantasioitaan, joitakin vuosia sitten. Mm. Paavo Väyrynen ja Timo Soini toimi hänen kuvitteellisina seksiobjekteinaan.
      Habitus lienee kumminkin sellainen, ettei flaksi juuri käy, silläkään saralla.

    • Pannuvaihtuukarhuun

      Minua on alkanut ottamaan päähän kun kuparipannulaiset haukkuvat Karhubaaria. Miksi? Eivät he edes kilpaile samoista asiakkaista niin mikä on motiivi tuollaiseen? Luulen että menen käymään tuolla "karhussa" ja jätän pannuravintolassa käynnin väliin heidän haukkumisten takia.

      • Kateellisiayrittäjiä

        Pannun omistajat varmaankin luulee saavansa lisää asiakkaita tuolta Karhusta kun haukkuvat sitä. Kilpailu lienee kovaa Inglesissä.


    • toteamus

      Sama homo-ongelmainen se vaan yrittää ongelmastaan tehdä ainoan palstasisällön.

      • Hamehemmo

        Meidän Inglesin homoseksuaalinen elämän rikkaus tosiaan aiheuttaa kateutta henkisesti köyhissä ja ajattelultaan rajoitteisissa typeryksissä. Siksi on tärkeää pitää Inglesin homoseksuaalit ja poikarakkauden ilosanoma täällä framilla. Tämähän kuitenkin on Inglesin homojen palsta.

        Äläkää unohtako jouluhomoa.


    • eiToivoakaan

      Onneksi "Hamehemmo" sossupummina ei koskaan pääse Inglesiin ja vaikka pääsisikin, tuskin homotkaan suosisi... Idiootti, mikä idiootti...

      • Kerttusetä

        Hän on jo täällä. Asustaa vakituisesti. Ihan vaan tiedoksi nimittelijälle. Miten omat pelimerkit....


      • Poika.nimeltä.Päivi

        Näin on. Lisäksi hänestä on koreana nuorena miehenä ollut paljonkin iloa meille vanhemmille homomiehille. Olenkin tavannut Hamehemmoa useasti ja kulkenu ylpänä vierellään hänen sipsutellessaan korkokengissään ja minihameessaan vierelläni. Upea mies.


    • AllerHoi

      Avohoitopotilaana se ei koskaan joutune jutuistaan edesvastuuseen...

      • Kerttusetä

        Millähän lailla homoseksuaalisuuden iloista ja poikarakkauden ihanuudesta kertominen on edesvastuullisuudellisesti laitonta. Niiden tuomitseminen sensijaan on syrjintää ja pahimmillaan rangaistavaa toimintaa. Myös avohoitopotilaiden ja vähäisemmän kapasiteetin omaavien pilkkaamiselle löytynee rikoslaista pykälä.

        Kannattaa varoa mitä kirjoittaa. Tämä vaan opiksi.

        Nimim. Ex lakimies.


      • Kallistaonpannussa
        Kerttusetä kirjoitti:

        Millähän lailla homoseksuaalisuuden iloista ja poikarakkauden ihanuudesta kertominen on edesvastuullisuudellisesti laitonta. Niiden tuomitseminen sensijaan on syrjintää ja pahimmillaan rangaistavaa toimintaa. Myös avohoitopotilaiden ja vähäisemmän kapasiteetin omaavien pilkkaamiselle löytynee rikoslaista pykälä.

        Kannattaa varoa mitä kirjoittaa. Tämä vaan opiksi.

        Nimim. Ex lakimies.

        Näin on, eikä ravinto/baariarvosteluissakaan mitään laitonta ole. Eiks ole tosi kallista kun kuparipannubaarissa yhdelle kaalikääryleelle tulee hintaa 28.00 euroa, huh! Kaljakin maksaa 3,5 kertaa sen mitä Inglesin edullisimmassa suomalaisravintolassa. Pannubaari on siis tasan 3,5 kertaa kalliimpi, eli saatanan kallis baari.


      • enuskonutensin
        Kallistaonpannussa kirjoitti:

        Näin on, eikä ravinto/baariarvosteluissakaan mitään laitonta ole. Eiks ole tosi kallista kun kuparipannubaarissa yhdelle kaalikääryleelle tulee hintaa 28.00 euroa, huh! Kaljakin maksaa 3,5 kertaa sen mitä Inglesin edullisimmassa suomalaisravintolassa. Pannubaari on siis tasan 3,5 kertaa kalliimpi, eli saatanan kallis baari.

        Kuparipannubaarin hinnastosta tarkastin juuri ja tottahan nuo hurjat hinnat on. En ensin uskonut, mutta onhan täällä uutisoitu moneen kertaan kuparipannubaarin olevan Inglesin kallein suomalaispaikka. Kyllä se totta vaan on.


      • kuvotusta
        Kerttusetä kirjoitti:

        Millähän lailla homoseksuaalisuuden iloista ja poikarakkauden ihanuudesta kertominen on edesvastuullisuudellisesti laitonta. Niiden tuomitseminen sensijaan on syrjintää ja pahimmillaan rangaistavaa toimintaa. Myös avohoitopotilaiden ja vähäisemmän kapasiteetin omaavien pilkkaamiselle löytynee rikoslaista pykälä.

        Kannattaa varoa mitä kirjoittaa. Tämä vaan opiksi.

        Nimim. Ex lakimies.

        Todellakin EX "juristi"! Jos todellisen, toimivan yrityksen, valheelliseen halventamiseen keskittyy, sillä on normaalisti sanktiot. Ne ei oo muodossa "EX".


      • Pannumeneekiinni
        kuvotusta kirjoitti:

        Todellakin EX "juristi"! Jos todellisen, toimivan yrityksen, valheelliseen halventamiseen keskittyy, sillä on normaalisti sanktiot. Ne ei oo muodossa "EX".

        Mitä vittua papparainen vingut siellä????
        Tarkoitatko sitä kun kuparipannubaarilaiset valehtelee että Karhuravintolassa makkaraperunat maksaa 39,90 vaikka todellisuudessa on 10 kertaa halvempaa.

        Kuparipannubaarissa kaalikääryle maksaa 28,00 euroa ja tämän voi jokainen hinnastosta tarkastaa. Kuparipannubaari menee kanssa kiinni aivan pian. Tämäkin on totta.

        Sinä papparainen olet ainoa joka pannubaaria halventaa, sillä ilman sinun vittuiluita ainakin minä olisin lopettanut pannubaarista puhumisen jo ajat sitten.
        Ilmeisesti kerjäät lisää pannutrollausta? Kyllä se minulle sopii.

        Vituttaa tommoset kusipäiset päänaukojat saatana!!!


      • Kerttusetä

        Kerttusetä ei ole herjannut yhtään ravintolaa. Kerttusetä liputtaa homoseksuaalisuuden sateenkaarilippua poikarakkauden hyväksi. Kerttusetä tekee niin siksi, että se on hänelle tärkeää. Kerttusetä asustelee Playa del Inglesissä ja käy kaikissa kaupungin suomibaareissa. Kerttusetä pitää kaalikääryleistä paljon ja vähän vähemmän makkaraperunoista. Kerttusetä kun on hyvän ruoan ystävä. Kerttusetä voisi olla sinunkin ystäväsi, jos et herjaisi häntä tällä palstalla. Kerttusetä on hyvin vihainen nyt.

        Muistakaa tilata jouluhomo iloksenne Inglesissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe