Törkyposti poistetaan

TosirealistiKokkolan

Olen vaatinut ylläpitoa poistamaan kaikki sääntöjenvastaiset avaukset, kirjoitukset ja kommentit. Tiedän, että muutaman päivän kuluessa tapahtuu melkoinen karsinta tällä sivustolla. Häiriköt käyttävät aikaa hyväkseen törkeyksien levittämiseen tietäen, että ylläpito ei toimi viikonloppuisin.

25

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfghv

      Tämä ei myöskään ole ripulistin omistama haukkumis ja rähinäkanava, eikä myöskään perin "mielenkiintoinen" sää- tai muukaan henkilökohtainen päiväkirja. Lopeta itse törkyinen loanheitto, syyllistäminen ja rähinöinti.

      • Niin hyvin sanottu! Mutta ei narsisti tajua mitään.. Tämä ei todellakaan ole ripulistin oma palsta, ja äijä on itse se pahin häirikkö.


    • Minun on mahdotonta ymmärtää että miksi et ymmärrä tätä faktaa:

      Jos kirjoitat vakionimimerkillä mutta et rekisteröi sitä niin väistämättä siitä seuraa herjaviestejä 'nimelläsi' kirjoitettuna. Tämän takia esimerkiksi meikäläinen rekkasi itsensä. Oletko kyvytön vai haluton toimimaan samoin?

      • dghtdr

        Käppänän katkera haukkuminen ja kitinä jatkuisi entiseen malliin, niin myös ansaitsemaansa palautekin. Vähän kuin koira jahtaisi loputtomasti omaa häntäänsä, mutta sellaistahan tämä kaikkien hullujen suvaitseminen on. Oishan siinä tietty hohdokkaampi säväyksensä kun suoltaisi iänikuista törkyistä katkeruuttaan rekattuna...


    • Hyvä, sillä siinä tapauksessa kaikki sinun avaukset ja kommentit poistetaan, sitä odotellessa.

    • Heikki_Hurjasuoli

      Ihme tyyppi, kun jaksaa päivästä toiseen roikkua jossain nettipalstalla.

      • dfzhjkl

        ...ja niin tyhmä kun ei tajua ettei sitä tulla sietämään täällä koskaan...


    • Vbkk

      Älä poistata kryptauksia perseaivo

    • narsisti-kyykkyyn

      Miten sinä pöllö saat olla TÄÄLLÄ viellä?sinähän se kaikista HULLUIN oot!ja täällä viellä?

      • On ripulisti varmaan välillä bannattu? Mutta hän vain tulee palstalle uudestaan..?


    • TOSIripulisti

      Onko katkerampaa oliota kuin ripulisti.

      • TosirealistiKokkolan

        Onko katkera sama kuin katkero, jota joskus tulee nautituksi, tai jotain syötävää. TOSIripulisti on sairas homo, hah hah haaa!!!...


    • monenvuodenjätteet

      Nyt on jo maanantai yli puolen päivän. Ei ylläpito käy edes kahta sivullista läpi puhdistaakseen palstaa. Ei ne poista aina ilmiannettujakaan. Ylläpito on sysännyt vastuun lukijoille, niin säästyy rahaa. Monesti huomaa että on yhdessä ketjussa monia törkyviestejä, ja vain yksi ilmiannettu poistettu välistä; siitä näkee heidän oman panoksensa puhdistamiseen. eli ei OLE.

    • TOSIRealistiKokkolasta

      Eiköhän sen vastuun pitäisi olla myös meillä palstan avaajilla ja kirjoittajilla näillä "yleisillä" palstoilla. Täällä on kyllä hyvä syyttää ylläpitoa jne. Mutta.. jos itse kukin hieman miettisi, mitä ja miten avaa kirjoituksiaan, niin "ylilyönnit" varmaan vähentyisivät.. ja ainahan niitä hieman provosoiviakin aloituksia tarvitaan keskustelun ylläpitämiseksi.

      • henkilökuntavastaa

        Keitä muuta siitä syyttää että hullut ja keskenkasvuiset saavat pitää tätä julkisena leikkikenttänä.
        Otetaan esimerkkinä Iltasanomat, jonka uutissisältö on hyvin pitkälti harkittua totuudenmukaista yksityiselämää kunnioittavaa, ja kaikki kommentit käyvät tarkistuksen läpi ennen julkaisua. Siellä on työntekijöitä sitä varten ja tänne niitä ei ole palkattu. Ei se ole lukijoiden syy.


      • TOSITyhmäVastaus

        Paljonko olet maksanut kirjoituksistasi palstalle.. et yhtään mitään. Ja kehtaat olla vaatimassa "ilmaiseksi" palstalle valvontaa. Ilmaista lounasta ei ole.. jos et sitä tiedä.


      • onpahermo
        TOSITyhmäVastaus kirjoitti:

        Paljonko olet maksanut kirjoituksistasi palstalle.. et yhtään mitään. Ja kehtaat olla vaatimassa "ilmaiseksi" palstalle valvontaa. Ilmaista lounasta ei ole.. jos et sitä tiedä.

        Ei tarvi moneen muuhunkaan paikkaan maksaa ja sensuuri/valvonta toimii kuitenkin. Tälläkin saitilla on useita tulolähteitä, ei tarvi rahastaa pelkkiä kirjoittajia/lukijoita, on typerää vedota siihen ettei käyttäjä maksa tietyistä toiminnoista. Sivuston oma etu olisi pitää siisteyttä yllä.. Moni olisi valmis pienellä korvauksellakin sitä tekemään, ennen oli seriffit hoitamassa melkein joka palstalla. Turhia palstoja voisi karsiakin, helpottaisi tarkastelua.

        Mitä muuten raivoat asiasta? Selvästi näkee kiihtyneisyyden, onko se sinun rahoistasi pois?


      • TOSITyhmäKommenti

        Missä kaikkialla saat ilmaisia palveluja tai tuotteita, kerrotko muutaman esimerkin? Minä ainakin joudun ihan euroilla maksamaan kaikki palvelut tai tuotteet, joko veroina tai sitten käteisellä.

        Ja kyllä tämän, niin sinun kuin minunkin kirjoittelun, joku kuitenkin kustantaa. Luuletko, että tämäkään palsta toimisi ilman rahaa. Toki rahan määrällä on sitten jokin vaikutus palvelun/tuotteen laatuun.. ja se näkyy sitten ehkä tällä palstalla.


      • määritteletyhmä
        TOSITyhmäKommenti kirjoitti:

        Missä kaikkialla saat ilmaisia palveluja tai tuotteita, kerrotko muutaman esimerkin? Minä ainakin joudun ihan euroilla maksamaan kaikki palvelut tai tuotteet, joko veroina tai sitten käteisellä.

        Ja kyllä tämän, niin sinun kuin minunkin kirjoittelun, joku kuitenkin kustantaa. Luuletko, että tämäkään palsta toimisi ilman rahaa. Toki rahan määrällä on sitten jokin vaikutus palvelun/tuotteen laatuun.. ja se näkyy sitten ehkä tällä palstalla.

        Miten palvelun taso ja rahan ahneus kävisivät koskaan käsi kädessä. Luulet että yrityksen rahan saanti suoraan vaikuttaa kaikkeen palveluun. Luulisi että kaikki tietää kuinka paljon ylimitoitettua 'palkkaa' johtajat ottavat itselleen.

        yksi esimerkki on Happypancake joka on kokonaan ilmainen. Suomi24:ssa maksaa kaikki lisäominaisuudet treffi-osiossa, jotka hP:ssä on ilmaista.

        Ja niinkuin jo aiemmin kerroin niin monella mediakanavalla on tiukka sisällöntarkastelu, eikä kirjoittajien tarvitse maksaa kommenteistaan. Luulisi sinun noin tietäväisenä tai kokeneena muistavan että samankaltaisia sivustoja on paljon., vai etkö tiedä muun kuin suomi24 osoitetta?


      • Uusavutonko

        Joo.. kyllä vastuu pitää olla aina jollakin toisella kuin itsellä. Niin niitä uusavuttomia syntyy, kun ei tarvitse itse vastata mistään, vaan aina on joku muu "siivoamassa" jäljet.


    • Itsesensuuria

      Kun ihmisiltä katoaa kokonaan kontrolli, tullaan siihen, että kirjoitetaan, mitä sattuu. Kehittääkö se jotenkin ajatteluamme tai välisiämme suhteita. Tämä ei koske ainoastaan nimettömänä julkaistua. Jotkut kirjoittavat täysin päättömiä jopa FB-sivuilla. Kuka ehtii kaiken valvoa, jos oma moraali laskee niin alas kuin esim. näillä sivuilla. Ettekö, hyvät ystävät tajua, että se on moraalitonta, jos ei suoranaisesti rikollista?

      Otin aikanaan kantaa jatkuvaan yhden ihmisen ja hänen elinkeinonsa osoitteluun ja piikittelyyn täällä. Jos ja kun ihminen syyllistyy rikoksiin, sitä varten meillä ovat olemassa poliisi, syyttäjä ja tuomioistuin - ei kai nyt sentään joku "tuomioistuin Suomi 24". Sen lisäksi, kun aletaan puhutella nimellä jotakin mahdollisesti rikolliseen tai moitittavaan tekoon syyllistyneen ammattia tai toimeentulolähdettä, niin voi ihmetellä, miten se henkilön tekoihin kuuluu.

      Meillä on ainakin vielä toistaiseksi ja onneksi olemassa yrittämisen vapaus. Kyllä markkinatalous pitää huolen, jos liiketoimi ei pyöri. Vielä ala, johon viittaan, on tarkkaan säädelty ja vaaditaan tiettyjen tutkintojen omaavien osallisuutta yrityksessä, jotta sitä voi pyörittää. - Luulen, että ne jotka esim. tätä yksittäistä yrittäjää, tämän perhettä ja toimeentuloa mollaavat, ovat itse jotenkin epäonnistuneet, kenties samanlaisiin tekoihin syyllistyneet, joista irvaavat tai ovat joidenkin aineiden vaikutuksessa kirjoitellessaan.

      Sanonpahan vain, että älkää hyvät ihmiset vajotko niin alas, että painelette mitä tahansa nappuloita ja osoitatte suuren tyhmyyden. Toivottavasti jokainen ajattelee ennen kuin kirjoittaa. Kukaan sivujen valvoja ei pysty panemaan järkeä päihimme eikä ehdi lukemaan poistaakseen kaiken saastan näiltäkin sivuilta.

    • sekavatjutut

      Voi sua harhasta raukkaa oot sä kyllä melkonen pölvästi

    • TosirealistiKokkolan

      Olen tehnyt ylläpidolle aloitteen. Jatkossa yksi henkilö saa käyttää vain kolmea nimimerkkiä. Onko selvä! Onhan, hah hah haa!!...

      • TosirealistiKokkolan

        Kas kas kateellista homovalerealistia, hah hah haaa!!!...


    • naurattaamuakin

      Hoh hoh hoo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe