Uskon sana Kokkolassa loppusuoralla !

surullistamuttatotta

Näyttää siltä etteivät Kokkolalaiset enää innostu tästä harhalahkosta, monet kannattajista ovat jo hakeutuneet muihin tilaisuuksiin vaikka johtaja vielä epätoivoisesti yrittää pitää kulissit ylhäällä, kaikista pahin oli lähiaikoina kun hän oli Afrikassa Heidi Bakerin kanssa, siinä sitä on soppaa ja harhaa vaikka muillekin jakaisi eikä se yhtään paranna asiaa kun hän palvoo Kenneth Haginia, lopputulos tästä on että ihmiset sairastuvat henkisesti ja se on jo todettavissa, toivottavasti osasto 15:lla on vielä paikkoja auki koska niitä tullaan tarvitsemaan.

68

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poikapatrickinvastuu

      Puheissaan antaa jo ymmärtää että Kokkola ei enää ole hänelle kovinkaan tärkeä vaan sanoo että he pärjäävät ehkä ihan itse eli kapteeni joka jättää hukkuvan laivan, hyvinkin edesvastuutonta eikä välitä heistä jotka ovat psyykkisesti vaurioituneet tästä pojanklopin lahkosta, ainakin rahaa näyttää tulevan kun hän ja puoliso matkustaa jatkuvasti ja kuluttavat toisten ihmisten rahoja ajattelematta mihin tarkoitukseen ne on annettu, saa nähdä milloin käy kuten nokia-missiossa aikoinaan, merkit ovat ihan samanlaisia, on vain ajan kysymys milloin korttitalo romahtaa !

    • aAAAmu

      Turha lähteä soitellen sotaan, jos ei Herra ole siinä mukana ja siunaa! Aika näyttää, miten käy/kävi ja paljonko jäi "sotainvaliideja"

      • loppuvat

        Reilu 60 on heitä Keski-Pohjanmaalla.


    • hullutlääkärit

      Osasto 15 on aina täynnä ja aina löytyy paikka tosi hullulle ja terve kotiutetaan. Siitä pitää huolen ryhmä joka haluaa että heillä on töitä ja työpaikka.

    • herransanaa

      Eipä ole otettu sinne tällä sivustolla mellastavaa tappouhkauksia ja mulkunkatkomisviestejä suoltavaa hullua vajakkiakaan.
      Niin tuskin sinne joutuu jos uskoo tonttuihin, maahisiin tai Jumaliin?

    • Kaikki jumaluskot ovat mielikuvitusolennon palvontaa. Kumma että nykyään kun on tietoakin tarjolla aikuiset ihmiset pitävät mielikuvituskaveria vaikka sellaisiin uskominen kuuluu jäädä esipuberteettiin. Osastolle 15 pitäisi kaikki sellaiset laittaa.

      • tiedekinonuskoa

        Puhu vain omasta puolestasi. Et voi väittää, että kaikki maailman miljoonat ihmiset ovat vain mielikuvituksen varassa, jos heillä on selvä hengellinen kokemus. Määrittele tieto. Tieto siitä, että on kokenut jumaluuden, on myös tietoa ilman sinun vastaväitettäsi. Jos tarkoitat tieteellista tietoa, niin se on uskomista aina siihen, mitä kulloinkin pidetään viimeisimpänä "tieteellisenä" tietona. Uskomista sekin. Et voi itse nimittäin tehdä niitä kaikkia "tieteellisia" kokeita, joiden loppupäätelmiä uskot todeksi.


    • PelastukoonKenVoi

      Kommentit osoittavat, että uuspakanuus on totta. Ei ole Jumalan tuntemusta maassa! Hyvin on saatana hommansa hoitanut ja annatte sen aivan mielellänne itsenne viedä. En ole hihhuli, en uskonsanalaisia, olen uskovainen, joka ymmärtää missä ajassa eletään. Lukekaa raamattua enemmän, luulette vähemmän. Jeesus Kristus pelastaa, ei uskonlahkot.

      • Onnistuuko_näin

        Tarviiko mitään lukea jos uskoo sokeesti vaan siihen mihin sinäkin?


      • Mb85E

        Tämä on se ainainen uskovien kommentti;"lue raamattua","se on raamatussa kirjoitettu". Ihmiset sen raamatun tarinat on kirjoittaneet ja monet kirkkkojen sensorit retusoineet vuosisatojen aikana. Turha siihen opukseen on vedota minään totuutena tai todisteena mistään.


    • valepojankloppi

      Kyllähän sen piti arvata tästä pojanklopista, ensin keksii onnettomuus-valheita ja kertoo muutakin valetodistuksia, nyt kun meni naimisiin ei enää kehtaa kertoa suoria valheita mutta antaa ymmärtää ettei välitä seurakunnastaan yhtään tai miten jäsenet voivat koska osa ovat jo hyvinkin huonossa kunnossa psyykkisesti ja ovat jo ehkä huomanneet että on puhuttu suuria mutta mitään ihmeitä ei ole tapahtunut koskaan, törsää muiden rahoja turhiin matkoihin ja yrittää pakkokääntää ihmisiä junissa, ostoskeskuksissa yms tuloksetta mutta loppu taitaa olla lähellä, nyt jo siirtävät koulutuksia muualle kun Kokkolassa ei enää löydy osallistujia.

    • Paholaisenkatu8

      Ei näytä kovinkaan hyvältä kun johtajiston jäsenet eivät pysty hallitsemaan omaa perhe-elämää edes, on eroja, psyykkisiä sairauksia yms.... mutta näin siinä käy kun nimittää itseään eikä ole Jumalan voitelua vaan PAHOLAISEN ja pääpaikka on riivattu täynnä PAHOJA HENKIÄ Afrikasta ja muualta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • rikollistatoimintaa

      Johdossa 20 kpl josta kaikki ovat itse-nimitettyjä eikä Jumalan, nämä ovat sidottu erilaisiin tehtävänimikkeisiin jotta saadaan heitä tuntemaan tärkeydensä lahkossa ja tekohymyillä varustettuna yrittävät houkutella lampaita sudenluolaan ja nyt kun osalla menee henkisesti huonosti niin vastuu ei näy missään ja avioliitot rakoilevat kun ovat enemmän lahkon tiloissa kun kotona hoitamassa tärkeimpiä asioita mutta näin tehdään tämänkaltaisissa lahkoissa.

      Julkinen puoli on keinotekoisesti hienosteltu, kaikki jotka kyseenalaistavat jotakin tai ovat toista mieltä kuin he, poistetaan systemaattisesti jopa TV7:an avulla joka myöskin on mukana tässä näkymättömänä tukena, monet ihmiset tulevat sinne siinä toivossa että olisi jotakin annettavaa mutta huomaavat liian myöhään olevan syvässä kuopassa eikä enää omin voimin pääse pois, he jotka kuitenkin jotka ovat pystyneet lähtemään, heitä painostetaan ja käydään jopa häiriköimässä toisten ryhmittymien rukoskokouksia yms... tämä on täysin häikäilemätön lahko ja lapset ovat manipuloitu niin pitkälle etteivät enää ole edes lapsia vaan heistä tehdään apattisia koneita kaikenmaailman ikävillä koulutuksilla ja pikemminkin aivopesulla !!!

    • sairastatouhua

      Onpas sairaan-oloista touhua, eikö kukaan ole vastuussa muutakun mielikuvituksessa ??

    • Faktaaa

      Perustivat Poriin

    • valepoikapatu

      Tuommonen hirviö-lahko pitäisi saada pois kartalta, moni kärsii ja tulee kärsimään kun kuuntelevat näitä valheita.

    • HarhauskonSana

      Haluaisin varoittaa kaikkia, sillä tänne Kokkolaan on kutsuttu isompi käärme afrikasta, eli paikallisen uskon sanan pastorimme oppi- isä Thomas Muthee. Sihisevä oppipoika meinaa jakaa kutsuja jokaiseen talouteen täällä ja tyhjentää helmikuussa kampushalliin isäntänsä myrkylliset torahampaat. Voi noita sokeita nuoria, ketkä palvovat tällaista harhaoppia. Mitä pahaa me ollaan tehty, kun saatiin tällainenkin vitsaus riesoiksemme?

    • Ketäsittenhuijata

      Monet ovat jo onneksi oivaltaneet että tämä on huijausta, sunnuntain jumalanpalveluskin oli puolityhjilään eli loppu on lähellä !

      • LuterilainenRauhallisuus

        Käyköhän kukaan siellä aikaisissa klo 05.00 alkavissa rukoushetkissä????
        Olen usein mennyt uskon sanan tukikohdan ohitse kaupassa käydessäni ja iltapäivällä, kun ulkona alkaa hämärtämään, niin kyllä siellä valot palaa.
        Herätys liikkeiden ihmiset ovat kovasti tällaisen perään.
        Helluntai tuttavani maalta utelivat tästä uskon sanan liikkeestä ja kyselivät, että olenko käynyt näiden tilaisuuksissa.
        He luultavasti kävisivät, jos asuisivat lähempänä.


    • ainoaoikeauskovainen

      miesten sana ja saunapiiri vetelee viimeisiä hengähdyksiä ainoastaan muutama henkilö käy siellä, harhaoppiset ovat hajoittaneet piirin.

    • NokiaUSSjaSyms

      Kaikki harhaoppiset kokoontumiset hajoavat, harhaoppiset eivät kykene hajottamaan Jumalan asettamia vaan ne hajoavat itsestään koska ovat ilman voitelua ja opetukset ovat ilman Pyhän Hengen voimaa !

    • On olemassa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään päin maailmaa kyennyt tuomaan esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta, jumaluudesta tai menninkäisestä. Ovat siis kaikki mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

    • MinäjaJeesus

      Kuuleppas Riihitonttu, ei sinulta mitään kysellä enää loppusuoran päässä ja jotkut tekevät uskonratkaisun ja toiset eivät, molemmilla kohtaa kuolema mutta sen jälkeinen matka voi olla hyvinkin erilainen.

      • MB85E

        Ihan on samanlainen jo se sentään pappinnekin sanovat : "maasta olet tullut ja maaksi olet tuleva".


    • lutherskkristen

      ei mitään uskonratkaisua tarvitse tehdä kaste lahjoittaa taivaspaikan

      • vaiettäluthers

        höpsis. Siis esim. kastettu murhaaja saa automaattisesti sen lahjan. Ole vaikka kuinka lutherskristen, niin väärässä olet. Teitä luterilaisia on muuten maailmassa minimaalisen vähän. Mekaaninen sakramentalismi on yksinkertaisesti väärin.


      • äläopetaväärin

        ultralutherilainen käsitys on vajaa. Itse Pietari sanoi (Apt. 4:19): Tehkää siis parannus (tark. uskonratkaisu ) ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois.


      • äläopetaväärin

        korjaus edelliseen: Apt. 3:19


      • Anonyymi
        äläopetaväärin kirjoitti:

        ultralutherilainen käsitys on vajaa. Itse Pietari sanoi (Apt. 4:19): Tehkää siis parannus (tark. uskonratkaisu ) ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois.

        objektiivinen armonväline eli Pyhä Kasteen Sakramentti uudestisynnyttää ihmisen


    • rahastuksenmakua
    • psykoosikloppi

      Pojanklopin leikki-ennustukset eivät käyneet toteen, hänelle on tärkeämpää yrittää ahtautua tunnettujen henkilöiden yhteyteen eikä mitään muuta, matkustaa muiden rahoilla ja vaimoke-raukka pitää seurata mukana ja esiintyä kuuliaisena hymyilevänä vaimona kokouksissa kun Patu-poika loikkii ja huutaa falsetissa kun ylä-asteella oleva, paikallinen lahko ei enää pysy koossa ja monet ovat jo nähty muissa kokouksissa kun heille luvattu ei käynytkään toteen, täysin edesvastuutonta toimintaa !

      • thomasmuthee

        Näin on.


    • Uskonsanaonkäärme

      Päivittää kuten aikoinaan Kenneth Hagin, Koko Uskonsana-liike ("Word of Faith" movement), kuten sitä kutsutaan, on kykenemätön havaitsemaan eroa ja johtuen tästä kyvyttömyydestä, heidän oppinsa ovat järjestelmällisesti luisuneet alamäkeä pois Raamatun oikeasta Jumalasta kohti Syvyyden Kuilua. "Käärmeen henki" on vähitellen vietellyt tämän alunperin vilpittömän joukon niin, että nykyisin käärme voi ilmaista itsensä heidän keskellään ja he näyttävät olevan tietämättömiä sen läsnäolosta; mutta, mikä vielä pahempaa, käärmeen voima ilmenee heidän keskellään samalla, kun he uskovat seuraavansa ja palvelevansa Jeesusta Kristusta! Tämä suuri petos on Antikristuksen petos ja se rehoittaa valtoimenaan tämän tyypin seurakunnissa.

    • harhapoika

      Patrick Tiainen puhui saarnassaan 2.2.2016 uskon julistuksen isien oppikirjoista yhdistäen Kenneth Haginin olevan tällainen uskon julistuksen isä. Patrick puolusteli Haginia sekä sanoi hänen varoittaneen menestysteologiasta, jossa etsitään henkilökohtaista menestystä ennen Jumalan valtakunnan menestystä. Patrick Tiainen sanoi, että hänen kirjahyllynsä on täynnä Kenneth Haginin kirjoja.

      Menestysteologian harhaoppeihin ei kuulu vain taloudellisen menestyksen opetuksen jahtaaminen, vaan myös positiivisen tunnustuksen oppi, jossa ihminen puhuu uskon sanoja ja uskossa sanotut sanat luovat uutta ja muuttavat ihmisen mieltä ja hänen elämänsä olosuhteita. Kenneth Hagin opetti kirjassaan Toimiva Usko, että voit saada sen mitä sanot. Kun tutkimme Patrickin opetusta ja julistusta, niin hän julistaa monessakin kohden uskon sana-liikkeen, eli menestysteologian oppia puhutuista sanoista, jotka saavat aikaan muutoksen kun ja jos ihminen tarpeeksi pitkään sanojen kautta puhuu, niin se johtaa muutokseen.

    • käärmeenhenkisitoo

      No tämä selittääkin miksi kukaan siellä ei ymmärrä mistä on kyse, käärmeen henki on sitonut heidät sokeiksi, tämä on ehdottomasti rukousaihe !

    • JeesusVoiPelastaa

      Ihmisillä joilla on ollut rakkautta sydämmessä ovat muuttuneet uskon sanan lahkossa, ilkeys ja palava harhaoppisuus kukoistaa !

      • Harhauskontoa

        Olet oikeassa. Ei heidän kanssaan tule enää toimeen, jollet ole juuri samaa mieltä kaikesta. Ylimielistä ja sokeaa toimintaa. Pastori piilottelee naisväen helmojen takana eikä taatusti tule vastaamaan mistään aiheuttamastaan tuhosta.


    • poikapatunkäärme

      Heidän tekaistuilla FB-sivuilla löytyy vain positiivisia kommentteja, kaikki jotka kyseenalaistavat tai kritisoivat blokataan systemaattisesti heidän ja TV7plus:an sivuilta, törkeätä harhaanjohtamista ja valetta koko käärmeenlahko !

    • kuoronaiset

      tälläinen huhaa loppuu aina.Jos sanaa haluatte kuunnella,kirkko on oikea paikka.

    • Shamaim

      Eipä taida tulla loppua Kokkolan seurakunnalle. :) Ja Poriin on perustettu myös Word of Faith- srk. Jumala heitä siunatkoon! :) Loppu sen sijaan tulkoon kaikelle tälle pahan puhumiselle, ja yhdistäköön Jumala uskovat.

      • ryöstökalastus

        Jaahas, Porissakin kalastellaan maksavia asiakkaita naapuriseurakunnista.


    • HaginBakerTiainen

      Näitä perustetaan vain sen takia että saisi kerätä patupojalle lisää rahaa, käärmeen henki on niin kovasti vallassa eikä voi palvella kahta herraa ....

    • lapsellinenpoika

      PikkuPatu on valeprofeetta ja harha ....

    • lopettakaajo

      PsykoosiPatu ei ole terve ??? pitäisi hoitaa osastolla jotta saisi terveyden takaisin, nyt toiminta vain hajottaa ihmisiä ja perheitä !!

    • JeesusPelastaaEiPatu

      Innolla avataan uusia kohteita mutta käy kuten nokia-missiolla, epätoivoisesti hyytyy kovalla vauhdilla, some:ssa yrittävät vielä kehua voimasanoin itseään mutta todellisuus on että väkipakolla kerskuillaan moniko on tullut uskoon jne totuus on kuitenkin se et ei kukaan tule uskoon vaan sen takia että lausutaan patun perässä joku rukous, siihen tarvitaan myöskin Jeesus !

    • harhalahko

      miksi koulutuskuntayhtymä on vuokrannut kampus-hallin tällaiselle harhalahkolle. Eilen katsoin uskon sanan jumalanpalvelusta netistä joku nuori nuorisopastori siellä puhui. Siinä ei ollut mitään sisältöä ja sanomaa koko puheessa. Miksi tämä lahko saa harhauttaa nuoria, jonkun pitäisi varoittaa tästä ÖT:n ja Keskipohjanmaan mielipideosastolla.

    • mutheejääköönkeniaan

      Harhapastori Keniasta tulee sinne mutta miksi, mies on järjestänyt feikki-parannuksia Keniassa ja jahdannut mama-Janea, väittänyt että hän on noita yms .... miten joku edes kehtaa kutsua tällaista noita-tohtoria tänne täyttämään kaupunkimme pahoilla hengillä vai tullaanko vain katsomaan miten oppilas patu pärjää kun hommat ei oikein mene niinkuin word of faith haluaa, nytkin hän jakaa taas näitä säälijuttuja netissä jotta saisi taas äidinvaistot heräämään, väittää ettei koskaan lue mitä hänestä kirjoitetaan ja kuitenkin lukee ???

    • poikapakeneekeniaan

      Porissa on vain kourallinen jäseniä kuten kertovat itse ja kokkolasta maksetaan kaikki kulut, tämä kuvaa jo aika paljon, samoin kokkolassa kokoukset hyytyvät ja mitään parantumisia ei ole tapahtunut, pikemminkin päinvastoin, koko liike perustuu valheeseen ja sen todistaa moni eri ihminen, monet ovat lähteneet ja moni harkitsee lähtemistä, jäseniä näkyy jo muissakin tapahtumissa että on vain ajan kysymys milloin tämä pojan liike loppuu ... toivottavasti hän kantaa vastuuta jos jonkun elämäntilanne huononee tämän takia, luulen kuitenkin että lähtee keniaan tai jonnekin pakoon ...

    • SeurakunnanVastuu777

      Heh heh heeee....Kyllä tässä maassa sentään kaikki tällaiset ei kristilliset huuhaaa pljut saavat kylmän suihkun ja suosittelen että ketään tähän puljuun sekaantuneista uskovaisista ei enää kelpuuteta takaiksin mininkään Kokkolalaisesen seurakuntaan mistä ovat tänne lähteneet...eiköhän siinä oo rangaistusta kylliksi tästä harha retkestä.

    • häpeähäpeähäpeä

      Lahko on vielä muutaman epätoivoisen ihmisen vetämä harha, 28.05.2017 näkyy ihmisiä
      jotka vielä yrittää omin voimin pitää kulissia yllä, paljon jumalattomia näkyy ja opetus
      on pelkkää hössötystä, musiikilla ei enää edes voi nostaa tätä kundalini-tunnelmaa, tästä
      varoitettiin mutta eihän hengellisesti sokeat ja kuolleet ymmärrä mistä on kyse, täysin
      käsittämätöntä on että K.J jolla on mittarissa aika paljon ei hänkään ymmärrä ettei koko
      asia ole Jumalasta vaan hänen vastakohdastaan, hedelmistä tämä tunnetaan ja mitä
      tästäkin on tullut satoa, ei mitään hyvää, pelkkää vääryyttä, pettämistä, eroja, psyykkistä
      ongelmaa yms... lista on pitkä ja kukaan ei ota vastuuta ja perustaja on hävinnyt kuin
      pieru saharaan ........

      • Kälviänhelluntai

        Puhujaksi raavittu Mika Jantunen, jonka nimi kaikuu kirosanana David Herzogin Suomen vierailun jälkeen


    • KaunisValaistus

      Joulun aikaa Uskon sanan kokoustiloissa oli ainakin ikkunoissa kauniit jouluvalot ja sisälläkin näytti olevan tunnelmallinen valaistus, vaikka en ole kyseisessä paikassa käynyt, mutta ohikulkiessa kyllä huomasi.
      Hyvät tilathan siinä on, jos Uskon sanan toiminta lakkaa, niin siinä on jollekin hyvät liiketilat käyttöön.
      Ennenhän siinä myytiin toimisto tekniikkaa mm. applen tietokoneita, joita aikanaan käytiin katsomassa, mutta siitä on jo lähemmäs 20 vuotta aikaa.

    • karusellipuuttuu

      Oli niitä jouluvaloja kauppojen ikkunoissa myöskin ja yhtä jumalatonta kaupallista meininkiä, kohta uskon sanan tilat vapautuvat koska lahko on loppusuoralla, ei ole johtajistoa eikä opettajia, kutsupuhujia jotka eivät puhu raamatun sanasta ja 85 % musiikkia, uskon tivoli ?

    • Anonyymi

      harha lahko älkää menkö sinne teidät on jo kasteessa pelastettu lapsikaste on ainoa oikea kaste se on raamatullinen ja oli voimassa jo alkukirkossa

    • Anonyymi

      suom. seurakunnalla on solu jota vetää naispappi joka hyväksyy priden ja homoseksuaalisuuden

    • Anonyymi

      Mikä lienee ollut tämän Uskon Sanan todellinen tarkoitus ja mihin sillä pyrittiin... tietääkö kukaan...

      • Anonyymi

        Uskokaa jo. Tällä sivustolla ei julisteta harhaoppeja eikä politiikkaa, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Suurin osa seurakunnista hyväksyy homoseksuaalisuutta, ummistaa silmänsä tai piilottaa asian ??

    • Anonyymi

      Arvostan. Tehtiin ainakin sitä mihin uskottiin. Toisin ku nää ev Lutit. Voi se kuori olla kunnossa ja muuten juopotellaan ja papit on homoja yms. Maailman ihmisiä vailla Jumalaa ja Jumalan rakkautta.

    • Anonyymi

      Ev lutissa ei käy eikä sen kanssa liittoudu kukaan muu kuin haureuden hengessä vaeltavat seurakunnat.

    • Anonyymi

      Täälä nauretaan ihmeille ja merkeille ja uskovaiset on "psykoosissa". Kuinkahan moni näistäkin kommentoijista on viime vuodet juossut maski turvalla korona piikit perheessä kuolemaa pakoon :D

    • Anonyymi

      Ystävän lapsi vietiin evlutin rippileiriltä psyk osastolle kun sai siellä ilmeisesti vähän "hengellistä kasvatusta" mieluummin veisin lapseni uskon sanaan ku olis vielä olemassa.

    • Anonyymi

      Uskon Sana oli menestysteologinen seurakunta Kokkolassa.

    • Anonyymi

      Jotain ristiriitoja tuli seurakunnan sisällä koskien seksuaalisuutta. Toiset hyväksyivät homoseksuaalisuuden ja toiset taas eivät sitä hyväksyneet.
      Se oli asia, joka jakoi mielipiteet kahteen leiriin.

    • Anonyymi

      Joo käsittääkseni toimii nyt ev lut kirkkona

    • Anonyymi

      Kaikenlaisia outoja asioita tapahtui Uskon Sanan jäsenille, varsinkin johtohenkilöille...
      Olivat jatkuvasti otsikoissa...

    • Anonyymi

      Niin sehän on luvattu kirjoituksissa että vainoa saadaan kun Jeesusta seuraamme ja palvelija ei ole Herraansa suurempi.
      Mutta niin mietityttää tosiaan että kauhean vainon keskellä sai tää pastori elää niinku näistä nettikeskustelujen sisällöstäkin voi havaita. Et eikö tosiaan omat srk jäsenet ton vertaa tukeneet ennenkuin lankeaa pois uskosta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      68
      1324
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      53
      993
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      52
      869
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      808
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      770
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      83
      770
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      690
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      31
      672
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      55
      663
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      635
    Aihe