Aihe

Ihmissyöjä-kannibaalit Jumalat & kumpp.

IHMISSYÖJÄTkannibaalit

VAROITUS Oikeasti ihmisille. Olen näköjään niin kaikenlaisen turhan, teoreettisen ja eksperimentaalisen koe-kaniini-toiminnan UHRI ja Kohde, Jumalien,Valtiaiden ja lastensa TAHOLTA. Jumalat, Valtiaat lapsineen (siis myös Jeesukset, Mariat, IHAN kaikki) tulevat ihmisiin kiinni, sisäämme ja asuvat siellä VAIKKA kuinka kauan. Vievät siellä sisällämme, luonamme ollessaan meiltä lihaa, soluja, plasmaa ja Henkeämme. Ja sitten, kun He lähtevät meistä, YHTÄÄN loitommalle, niin He ovat vieneet meiltä IHAN kaiken.

Ihmisillä EI ole niin vajaa oma olemus, Henki ja Elämä, olemassaolo, VAAN Noi Kaikki mainitut viettävät Elävät lois-elämäänsä KOKO planeetalla. Heidän kaikki ruokavaranto ja muukin hyödynnettävä, hyväksikäytettäväkseen oleva minkälainen vaan varanto, ovat ihmiset, mitä enemmässä määrin. Eivät sitten voi näköjään mennä esim. Isoihin, lihaviin eläimiin, esim. isoihin valaisiin tai virtahepoihin, ja niiltä viedä, mutta EI TOSIAANKAAN liikaa niiltäkään, keltäkään. Käytännössä katsoen Herrat Valtiaat lapsineen OVAT ihmissyöjiä, kannibaaleja, hyväksikäyttäjiä monellakin asialla. Ja Jumalauta ELÄVÄLTÄ ihmisiä, liikkuviakin ihmisiä syövät ja vievät hetkessä KAiken.

VANNON, että kaikki MITÄ olen kirjoittanut, sanonut tai huutanut on ABSOLUUTTISESTI TOTTA, TOSIASIA. Ja Herroja EI KIINNOSTA antaa takaisin, palauttaa viemäänsä (EIVÄT TOSIAANKAAN voi lainatakaan) meille ihmisille, elintärkeitä, vähintään perusolemuksemme, solumme, Henkemme ja palsmamme.
Noi kaikki Valtiaat lapsineen OVAT kaiken Alzheimerin-, Parkinsonismin-, dementian- ja MS-taudin takana ja aiheuttajat. KAIKENLAINEN minkävaanlainen lihas- tai Henkirappeuma on Heidän aikaansaamaansa, viemällä, syömällä ihmisen olemusta. VANNON, että Herrat Jeesuksineen tulivat 2015 keväällä TÄYSIN viemään, VARASTAMAAN minun lihani, KOKONAAN selästä. SIIS IHAN Oikeasti ja pitkään, useita tunteja YHTÄ soittoa KEHTASIVAT tolla kaikella tavalla ja asialla KIUSATA ja KIDUTTAA minua hengiltä, JA IHAN HUPIIN, ILMAN Mitään Oikeutta tai syytä tai perusteita.

TÄTÄ kaikkea enimmäkseen ja IHAN vaivihkaa salakavalasti tekevät siis VALTIAAT lapsineen. KUN JOS toi tollainen JATKUU ja/tai saavat OLLA OLEMASSA, niin saavat pakotettua muutkin noi Henkimaailman olennot VÄKISIN mukaan tollaiseen aktiviteettiin. SIIS eläimetkin kyllä aina tapetaan, ENNEN kuin Kukaan niitä alkaa syömään, MUTTA tällaista kaikkea, EIKÄ TÄSSÄ EDES vielä kaikki, Tällaista kaikkea LOIS-VALTIAAT Antikristus-lapsineen täällä HARRASTAVAT, elostelevat.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10089
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3549