Hyvä autovuokraamo Kanarialla?

Automatkailua

Kokemuksia, vinkkejä?

22

4906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaaralla

      Autos Moreno.

    • Automatkailua

      Kiitos vinkistä.

      Olisi hyvä kuulla myös perusteluja: hinta, palvelu, autojen kunto, jne

      • Googleta.


    • Suhari789

      Top car autoreisen. Edullinen, luotettava ja kohtuullisen uudet autot. Useamman kerran olen sieltä vuokrannut, ei ongelmia.

      • Dos_Viajeros

        Muutaman kerran olen käyttänyt tämän vuokraamon palveluita inglesissä, eikä moitittavaa ole ollut. Viikolla 12 on kolmeksi päiväksi varaus päällä.


    • pumi

      Olen käyttänyt Cicar vuokraamoa monta kertaa. Hinnassa on kaikki mukana, mm täyskasko. Palautus käy helposti. Autoa ei edes tutkia, onhan se täysvakuutettu. Autot ovat uusia ja hyväkuntoisia. www.cicar.com

    • pumi

      Jatkoa aikaisempaan. Lisäksi luvataan kaksi kuljettajaa samaan hintaan. nettivaraus.

    • jartsacicar

      CICAR
      -- Kohtuulliset hinnat, joissa aina mukana omavastuun poisto kaksi kuskia rajoittamattomat kilsat. Kaikki hinnat aina pitäneet varaukseen, ei ylläreitä tai lisäkaupittelua.
      -- Kalusto OK.
      -- Helppo varata netistä. Ei siinä vaiheessa edes tarvitse luottokorttia. Aina on ollut tilattu auto tai pari kertaa parempikin odottamassa.
      -- Kymmenkunta kertaa käytetty kentältä-kentälle periaatteella ja ei ole viittä minuuttia kauempaa tarvinnut vuoroa tisikille odottaa koskaan.
      -- Yhden oman tötöilyn (bensaa diesel-autoon) hoitokin meni tyylikkäästi, maksoi muutaman kympin ja vara-auton tulo kesti n. 45min. Ongelmien varalle kattava toimipisteverkosto.

      Hiihtolomalle on Alfa (Giulietta) varattuna, vähän alta 200€/8 vrk. Jotain Fiesta/Corsa - rimpulaa olisi saanut samalle ajalle alta 140€/8 vrk.

    • tirajanalta

      Mikä saari?

    • käteisellä

      auton saat useista pikku liikkeistä paikan pältä halvimmalla
      ja ilman luottokorttia ! maksa vain käteisellä ( silloin tuo täys kasko todella toteuttuu )
      ( nyrkki sääntö älä anna missään mitään tietoa luottokortista ) sinulla ei ole sitä !
      esim: ingles las faluas hotellin edessä otin päiväksi 27€ takuu 50€ sen saa takaisin kun palautat auton ! katso että sopimiksessa CDW tai CDR löytyy 0€
      Tämä sääntö toimii hyvin saarilla mutta on saanut auton mantereeltakin

    • EiSuaemez

      VaroķaaSuarmezia
      Inglesis Italia kadulla. 100 metrii Kontulast. Maksattaa toisten a jamat lommot ja naarmut. Olkaa tarkkana

    • autoreisen

      ainakin Teneriffalla Autoreisen on ehdottomasti paras hinta-laatusuhteeltaan. Auton soi tosi vaivattomasti kentältä ja palutuskin sujui helposti. Hyvä auto ja hintaan sisältyy heillä täysi vakuutus ilman väkisinmyyntiä tai pakottamista. Silti halvat hinnat . Suosittelen!

    • autonvuokraus

      Olemme perheen kanssa käyttäneet AVIS autovuokraamoa se on kansainvälinen iso konserni ja palvelut kaikenkaikkiaan laadukkaat. Autokalusto todella uutta ja vuokraushinnat sisältävät kaikki mahdolliset vakuutukset kaskon mukaanlukien. Se mikä on mielestäni kanssa hyvää palvelua, että auto useimmissa kohteissa tuodaan jopa hotellille tai maksavat taksin kuittia vastaan vuokraamossa, joka on tosi hyvää palvelua. Varasimme kanarian matkalle tjareborgin sivujen kautta maaliskuulle Volswagen polon ja vuokraamo toimittaa sen meille hotellille. Tässä sattui olemaan vielä tarjous helmikuun loppuun 20e hinnasta pois eli kahden päivän vuokra oli 45e ja tuohon hintaan ei kannata autoo lähtee kyseleen mistään ns. katuvuokraamosta. Olemme vuokranneet reisuillamme autoja 25 vuotta ja AVIS ei ole koskaan pettänyt ja autot ovat olleet aina alle kolmevuotta vanhoja ja pienillä kilometreillä ja siis näinollen luotettavia ja toimineet aina moittettomasti.

      • autonvuokraus

        Niin noista ajokilometreistä vielä niillä AVISIN autoilla on ollut pääsääntöisesti ajettu alle 10000 km ja kerran Kreetan matkalla sattui meille aivan uusi tuliterä tilaauto jolla kiersimme koko koko saaren.


      • On_käytetty

        Hetziä, Avista, randomia kadunvarsivuokraamoa ja nyt viimeksi Aviaa. Ei ongelmia.

        Kannattaa ottaa AINA täysvakuutus mukaan. Autoasi voidaan kolhia vaikka itse et ole likimainkaan, kuten meille juuri kävi.
        Olimme läheisellä näköalapaikalla maisemia ihailemassa kun joku Pedro tai Pablo oli sangriapäissään viistänyt kadun reunaan pysäköidyn automme kylkeen Turha kysyä, että oliko enää paikalla setvimässä asioita kun tulimme autollemme takaisin.

        Avia suhtautui hyvin ymmärtäväisesti. Näitä varmaan sattuu useasti?

        Pysäköinnistä Espanjassa vielä sen verran, että paikalliset tuntuvat pysäköivän ihan mihin tahansa. Hätävilkut vaan päälle ja pirssi siihen paikalleen. Liikennehän voi toki häiriintyä, mutta so what?


      • Avis
        autonvuokraus kirjoitti:

        Niin noista ajokilometreistä vielä niillä AVISIN autoilla on ollut pääsääntöisesti ajettu alle 10000 km ja kerran Kreetan matkalla sattui meille aivan uusi tuliterä tilaauto jolla kiersimme koko koko saaren.

        Marraskuussa 2018 vuokrasin Gran Canarialta Avikselta hyundai tucson auton, autolla oli ajettu yli 40 000 km, naarmuja oli joka puolella. Hinta ei sisältänyt täysvakuutusta. Vakuutus maksoi 24 euroa päivältä, 8 päivältä pelkkä vakuutus 192 euroa, tosi kallis verrattuna kilpailijoihin. Tämä täysvakuutus pienentää kalliin omavastuun 150 euroon, joka veloitettiin kortilta ja palautettiin kun vahinkoja ei sattunut. Lasten turvakaukalon vuokra 8 päivältä 67. 80 euroa, esim. Autoreisenillä tuo sisältyy hintaan. Gran Canarialla Aviksen auton nouto/palautus on kaukana, muilla lähempanä, yrittävät saada lähempää tulevaisuudessa.


      • Avis
        Avis kirjoitti:

        Marraskuussa 2018 vuokrasin Gran Canarialta Avikselta hyundai tucson auton, autolla oli ajettu yli 40 000 km, naarmuja oli joka puolella. Hinta ei sisältänyt täysvakuutusta. Vakuutus maksoi 24 euroa päivältä, 8 päivältä pelkkä vakuutus 192 euroa, tosi kallis verrattuna kilpailijoihin. Tämä täysvakuutus pienentää kalliin omavastuun 150 euroon, joka veloitettiin kortilta ja palautettiin kun vahinkoja ei sattunut. Lasten turvakaukalon vuokra 8 päivältä 67. 80 euroa, esim. Autoreisenillä tuo sisältyy hintaan. Gran Canarialla Aviksen auton nouto/palautus on kaukana, muilla lähempanä, yrittävät saada lähempää tulevaisuudessa.

        Ja vielä tuosta Aviksen täysvakuutuksesta, hintaa ei kerrota missään etukäteen, eikä sitä voi ostaa kuin tiskiltä. Jos olisin hinnan tiennyt etukäteen en olisi Avikselta vuokrannut autoa. Puolet halvemmalla olisi saanut kilpailijalta auton vuokrauksen. Autoa ei olisi voinut tiskiltä perua ilman maksua. Eli asiakas laitetaan tilanteeseen jossa vaihtoehtona on ottaa riski yli 1700 euron omavastuusta tai sitten ostat ylihintaisen vakuutuksen.


    • JormaVe

      Cicar on osoittautunut parhaaksi vuokraamoksi Kanarialla. Autoreiseniä olen käyttänyt myös, mutta sieltä sain kahdesti pienemmän auton kuin olin tilannut, toisella kertaa huollon merkkivalo paloi kun sain auton. Korvaava auto oli ikivanha ja loppuun ajettu. Siispä olen sen jälkeen käyttänyt pelkästään Cicar-vuokraamoa. Siellä on hyvät ja uudehkot autot ja hintaan kuuluu ihan kaikki - lastenistuin, nolla-omavastuu, toinen kuski, toimitus hotellille tarvittaessa... Hieman kalliimpi kuin Autoreisen, mutta mitään ongelmia ei ole ollut.

    • VaroAinakinGoldcaria

      Varot nyt ainakin Goldcaria, vaikka halvat vuokraushinnat voisivat houkutellakin. Varoituksia Golcarista löytyy myös useilta ulkomaalaisilta nettisivuilta, muun muassa Tripadvisor varoittaa Goldcarista. Joudut saadaksesi auton Goldcarista antamaan Goldcarile luottokorttisi tiedot ja se on paha virhe. Sinulta tullaan todennäköisesti mielivaltaisesti veloittamaan kortilta satunnaisia summia rahaa keksittyinä syinä ollen jotkut auton vanhat viat, mahdolliset keksityt lisävakuutukset, polttoainetäydennysepäselvyydet, mahdollisesti jopa auton keksityt siivouskulut, joiden kulujen veloitus voi tulla veloitettavaksi kuukausia matkan jälkeen luottokortiltasi. Koska et voi tietää veloitusten mielivaltaisuuden vuoksi, mitä tapahtuu seuraavaksi, niin parasta on, jos kuoletat luottokorttisi tiedot välittömästi, jotta Goldcar ei voi tehdä satunnaisia mielivaltaisia veloituksia kortiltasi jälkikäteen ja kärsit mahdolliset tappiosi, Tappiot voivat nousta sadoista euroista vahvistetusti ainakin tuhanteen euroon varausta kohden.

    • dfgdfgffd

      Eikös tuo vakuutuksen ottaminen ole tapa rahastaa vuokraajaa... Olen sata varma, että autoissa on jo vuokranantajan ottama täyskaskovakuutus... Vuokraajalta sitten otetaan vakuutusmaksu... :-)
      Tämä siis on systeemi lähes jokapaikassa... No suomessa ei sentään, muilla kun yksityisillä hyväksi todettu rahastuskeino... Peloittelee 1700 euron omavastuulla jne... Ainakin minulla on aina ollut kaskon omavastuu 150-200 euroa

      Tiedän, että se "pakkovakuutus" on hyvä ottaa, mutta kusestustahan se on :-)
      Minäkin maksan sen mukisematta... tai ehkä hieman pilke silmäkulmassa

    • Kohtataasmennään

      Autoreisen on ollut meillä vuokraajana viimeiset 10 vuotta aina helmikuussa. Kentältä otetaan auto ja koko viikko voidaan ajella.
      Ei ennakkomaksuja ja tankkaus aina täyteen (tai siihen mitä tankissa oli) cdw kuuluu hintaan sekä lastenistuin ja toinen kuski. Välillä on jätetty vaan avaimet kentän lokeroon kun toimisto ei ole ollut auki.
      Meitä kun on vaan kaksi otamme usein pienimmän auton. Välillä on saatu parempikin. Nyt on viikoksi varattu Citroen c3 hintaan 65€/vko.

    • Anonyymi

      Cicar. Hyvät autot, kohtuuhinta, täysvakuutus, hyvä palvelu.

      Viime vuonna laitoin erehdyksessä dieseliä (gasolina) bensatankiin, onneksi vain vähän. Auto käynnistyi ja kävi lämpimänä lähes normaalisti, mutta aamulla ei lähtenyt käyntiin. Soitto Cicar'iin, parin tunnin päästä toivat toisen auton hotellille. Lisäveloitus koko rumbasta 50€.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe