Uskon sanan rukoukset epäonnistuvat jatkuvasti !

bakerhytkyylattialla

Nämä valelahkon jäsenet hyppivät ympäri kaupunkia yrittäen rukoilla ihmisten parantumista ja joka kerta epäonnistuvat, ei väärällä hengellä voi parantaa, hokevat vakuuttavasti että paranee heti ja paskanmarjat, tämä on asia joka on vetänyt paljon ihmisiä pois uskosta kun näkevät tällaista valheellista toimintaa, nyt tulee vielä heille emävalehtelija Afrikasta Thomas Muthee joka itse jäi kiinni valehteluista, noitavainoamisesta yms.... ja Patu yhdessä hänen kanssa täynnä valhetta esiintyvät hurmoshenkisinä, psyykkisesti heikkojen ympäröivänä, voi kun Jumala EI sallisi tällaista tapahtuvan mutta lopunaikoina Hän lähettää eksytyksiä ja tämän Hän on lähettänyt Kokkolaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapin--noita

      Kaikki uskovaiset hyppivät erisuuntiin ja ovat epäonnensotureita jotka ristiretkillään pahoinpitelevät ympäristöään.

    • Kaikki jumalolentojen nimissä puhuvat ovat valehtelijoita.
      Kun joku puhuu jumalalleen on se teologinen kysymys. Kun kuulee jumalansa vastaavan on siirrytty lääketieteellisen ongelman lähteille.

    • tänääntuleetotuus

      Mauno Mattila tulee tänään kuulemma Kokkolaan kertomaan miten hän pääsi irti siitä hirvittävästä lahkosta, onkohan siellä uskon sanan jäseniä häiriköimässä kuten tekivät Norolammen rukouskokouksessa ???

    • ThomasMuteeJaPatu

      Tässä faktaa Patrick Tiaisen kutsumasta kenialaisesta piispasta ja NOITAVAINOSTA:

      OUTOA HENGELLISTÄ SODANKÄYNTIÄ

      PIISPA THOMAS MUTHEE on noussut suuren yleisön tietoisuuteen kertomalla tarinaa, jonka mukaan hän on muuttanut koko Kiambun alueen hengellisellä sodankäynnillä. Muthee kertoo Jumalan paljastaneen hänelle, että alueella oli toiminut voimallinen noita, jota kutsuttiin nimellä Mama Jane, ja että tämän voima tuli murtaa.

      Mutheen kertoman tarinan mukaan Mama Janen yritti teeskennellä kristittyä. Mama Janen talon kohdalla tapahtuneet, lukuisia ihmishenkiä vaatineet auto-onnettomuudet, kiinnittivät niiden huomion, jotka Mutheen johdolla tekivät kaupungissa niin sanottua hengellistä kartoitusta. Onnettomuuksissa oli se outo piirre, että niistä ei yleensä jäänyt pisaraakaan verta kadulle. Näiden todisteiden valossa Muthee julisti, että Jane oli noita.

      Thomas Muthee väittää, että Mama Jane keskitti lopulta huomionsa häneen ja hänen seurakuntaansa, kun hänen saarnatoimensa alkoi menestyä. Mutheen kirkkoon ja sen ympäristöön alettiin kohdistaa erilaisia okkultteja rituaaleja.

      Lopulta Mama Janen talon kohdalla tapahtui onnettomuus, joka vaati kolmen lapsen hengen. Sen myötä kaupungin väki joutui raivoihinsa. Mutheen kertoman mukaan poliisit menivät Mama Janen taloon ja ampuivat siellä heitä vastaan luikerrelleen suuren käärmeen. Muthee väittää, että Mama Jane pakeni toiselle alueelle, jossa alkoi ilmetä samankaltaisia onnettomuuksia.

      Mutheen tarina joutui outoon valoon, kun siitä kiinnostuneet tutkijat alkoivat selvittää asiaa paikallisilta viranomaisilta. Mama Janeen kohdistuvista syytöksistä, sen enempää kuin hänen käärmeensä ampumisesta ei löydy mitään viittauksia paikallisen poliisin arkistoista.

      Mama Jane onkin osoittautunut paikallisen African Mission of Holy Chost -kirkon pastoriksi ja on oikealta nimeltään Jane W. Njenga. Hänellä ei ole koskaan ollut lemmikkinä käärmettä, eikä hän ole koskaan jättänyt asuntoaan, joka sijaitsee samalla kadulla Mutheen kirkon kanssa.

      Jane W. Njenga kertoo, kuinka Thomas Muthee seisoi aikanaan kadulla megafonin kanssa vaatien hänen lynkkaamistaan. Piispa Muthee näyttää siis käyttävän kilpailijoidensa kaatamisessa hyväkseen ihmisten hyväuskoisuutta. Keniassa poltettiin jokin aika sitten yksitoista vanhempaa naista, joita väitettiin noidiksi.

      Kuten edellä kerrottiin, on Kiambussa Thomas Mutheen johtaman Uskon Sana -kirkon lisäksi satoja muita seurakuntia. Niiden pastoreiden joukossa on kritisoitu sitä, kuinka häikäilemättömästi piispa Thomas Muthee hyökkäsi kilpailevan seurakunnan pastoria vastaan kohdistaen häneen pahimmat mahdolliset syytökset.

      HENGELLISEN SODANKÄYNNIN VALTAVAT TULOKSET(?)

      THOMAS MUTHEE on saanut laajaa julkisuutta uskomattoman tarinansa myötä. Sitä käytetään eräänä todistuksena hengellisen sodankäynnin myötä saavutetuista tuloksista. Tarinaa levittävät hyväuskoiset eivät tosin ole koskaan tulleet tarkastaneeksi asioiden todellista laitaa.

      Mutheen väittämän mukaan Kiambun ilmapiiri on muuttunut ja alueen rikostilastot ovat laskeneet maan alhaisimmalle tasolle. Kaikkialle ympäristössä nähdään hänen mukaansa vain menestystä ja vaurastumista!
      (Patrick Tiainen ei, ihme kyllä, kerro opiskeluaikojensa blogeissa mitään Kiambun ihmeellisestä vauraudesta. Päinvastoin, hän unelmoi mahdollisuudesta päästä auttamaan alueella kurjuuden ja puuutteen keskellä olevia.)

      Tosiasiat puhuvat jälleen aivan toisenlaista kieltä: ”Lain ja järjestyksen ylläpitäminen on epäonnistunut Kiambussa. Julkeasti toimivat ryöstelevät jengit tappavat syyttömiä ihmisiä oikealla, vasemmalla ja keskellä.” Näin siis kertoo profaani lehtiartikkeli kaupungin yhä kasvavasta väkivallasta samaan aikaan, kun Word of Faith -kirkon Thomas Muthee kehuu muuttaneensa koko kaupungin rauhan tyyssijaksi!

      Jane W. Njenga alias Mama Jane nauraa kuulemilleen uutisille. Hänen mukaansa Thomas Mutheen suurin saavutus on, että hän väittää karkottaneensa Mama Janen kaupungista! Naisen, joka edelleen asuu kotitalossaan ja on pastorina omassa pienessä kirkossaan.

      Piispa Thomas Muthee sai suurta julkisuutta USA:ssa, kun hän vuonna 2005 rukoili alaskalaisen presidenttiehdokkaan Sarah Palinin puolesta ja pyysi tälle erityistä suojaa noituutta vastaan. Koska Thomas Mutheen tarina Kiambusta oli tuolloin USA:ssakin tuttu, monien mielenkiinto heräsi ja sen vuoksi Kiambun legendan taustat selvitettiin.

      Mutta entä meillä? Tähän mennessä olemme saaneet kuulla, että Suomen yllä olevassa "taivaassa", jota pimeyden henkivallat hallitsevat, on täydellinen kaaos sen tähden, mitä Word of Faith -seurakunnan kautta maassamme on jo nyt tehty. Maamme yllä olevassa "henkivalltojen patjassa" on reikiä, ja nuo reiät mahdollistavat sen, että eri paikkakunnille on syntymässä uusiia versoja, uutta kasvua. Seurakunnanjohtaja on tehnyt hengessä aikamatkan karismaattisella kalenterilla ja saanut varmuuden siitä, että juuri nyt elämme ratkaisevan tärkeätä hetkeä Jumalan aikataulujen mukaan..

      • valon-näkijä

        Luuletko että joku lukisi sinun pitkää virttäsi?

        Poistun tästä jutusta tyytyväisenä, koska näen kirkkaan valon joka tulee katulampusta, eli ei tarvitse pimeydessä vaeltaa silloin kun vielä näkee ja ymmärtää lähteä aamukävelylle pienessä pakkassäässä.


    • jokuhuijaaehkäpatu

      Aika feikki koko uskon sana ?? miksi ??

    • psykoosiuskonto

      Aivopesutoimintaa psyykkisesti heikoille, tämän loputtua nämä heikot romahtavat vielä heikompana ja kuka ottaa vastuun siitä, ei ainakan patu-poika !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2107
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1246
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1157
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1155
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe