Suomalaisilla miehillä menee huonosti ei naista!!!

vitusta-riittää

Tutkija: Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista

Joka viides suomalainen asuu yksin. Eniten sinkkuja on suurissa kaupungeissa. Esimerkiksi turkulaisista ja helsinkiläisistä joka neljäs on naimaton, leski, eronnut tai ei elä rekisteröidyssä parisuhteessa tai avoliitossa.

Joka viides suomalainen asuu yksin.

Eniten sinkkuja on suurissa kaupungeissa. Esimerkiksi turkulaisista ja helsinkiläisistä joka neljäs on naimaton, leski, eronnut tai ei elä rekisteröidyssä parisuhteessa tai avoliitossa.

Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä.

EU:n tilastolaitos Eurostatin keväällä julkaiseman vertailun mukaan lapsettomien sinkkunaisten osuus on Suomessa suhteellisesti EU-maiden suurin: toissa vuonna jo lähes 23 prosentissa suomalaistalouksista asui lapseton nainen.

Myös sinkkumiesten kotitalouksia (16,5 %) on Suomessa selvästi EU-keskiarvoa (13 %) enemmän. Sinkkumiesten osuus on Suomea korkeampi vain Saksassa.

Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista.

Silti joukkoon mahtuu myös niitä, jotka seurustelisivat mielellään, jos sopiva kumppani löytyisi. Kun Think If Laboratories Oy selvitti asiaa parisen vuotta sitten, yksinasujista 57 prosenttia nimeää kumppanin löytämisen suurimmaksi toiveekseen.

Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään.”

Sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasta tulos ei yllätä. Kaipuu parisuhteeseen ja seksiin on ihmisen perustarpeita, vaikka se ei johtaisikaan enää perinteisen perheen perustamiseen.

Mutta jos parisuhdetta – ja seksiä – kaipaavia sinkkuja on näin paljon, miksi etsivät eivät löydä toisiaan? Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää:

– Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Enää tämä ei takaa menestystä parisuhdemarkkinoilla, mutta se ei välttämättä riitä mihinkään seksisuhdemarkkinoillakaan, koska sielläkin vaatimukset ovat koventuneet.

Laasasen mukaan yhä useampi ”kunnon mies” jää yksin, osa pysyvästi – eikä kaikille naisillekaan riitä sellaisia kumppaneja, joita nämä etsivät, koska etsintä keskittyy ”parhaaseen A-ryhmään”.

Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että parisuhdemarkkinoilla valta on tutkijan mukaan naisilla.

–  Nainen löytää esimerkiksi seksikumppanin käytännössä koska tahansa; kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Sen sijaan on olemassa miehiä, joille kävisi melkein kuka tahansa, mutta he eivät saa edes sitä, hän kärjistää.

Tutkijan mielestä on helppo sanoa, että kyse on henkilökohtaisesta ongelmasta – että ainahan on ollut miehiä, jotka eivät saa naista.

Mutta jos tämä joukko edelleen kasvaa, ongelma on nähtävä myös yhteiskunnalliseksi, Laasanen sanoo.

Hänen mukaansa suhdemarkkinoilta ulosjääminen lisää riskiä syrjäytyä ja vetäytyä myös muuten. Kun yksi merkittävä perustarve ei täyty, mies voi helposti ajatella, ettei hän onnistu muillakaan elämänalueilla. Se lisää paitsi yksinäisyyttä, myös päihteiden käytön riskiä, Laasanen muistuttaa.

Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa – kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.”

Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan. Sen pohjalta syntyi myös kirja Naisten seksuaalinen valta (2008).

Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset. Epäsuhta syntyy tilanteesta, jossa naiset tavoittelevat vähintään itsensä tasoista, mutta mielellään ”miesten huippua” edustavaa miestä, mutta miehille kelpaisi myös omantasoinen partneri.

Yksittäisellä nuorella miehellä on tässä tilanteessa vähän keinoja murtaa kierre, Laasanen sanoo.

– Mies voi toki muuttaa elämäänsä investoimalla markkina-arvoonsa tai naissuhteiden hankinnassa tarvittaviin taitoihin. Mutta aika monella on edessä vetäytyminen suosiolla pariutumismarkkinoilta, koska osallistumisen vaihtoehtoiskustannukset ovat liian suuret.

Naisten tavoittelun lopettaminen ja keskittyminen naisettoman poikamieselämän hyviin puoliin voi olla jonkin aikaa toimiva vaihtoehto, mutta se ei ratkaise ongelmaa pidemmällä aikavälillä, hän muistuttaa.

– Pidemmän tähtäyksen investointi on tietysti pariutumisen toiselle kierrokselle. Kun ikää kertyy, alkaa pariutumisen toinen kierros, jossa naisten preferenssit ovat muuttuneet vakautta arvostavaan suuntaan. Pidemmän tähtäyksen strategian ongelma piilee siinä, että keskeisimmät pariutumisen ja nuoruuden vuodet menevät ”hukkaan” yksinäisyydessä.

Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? Laasanen ei ota asiaan kantaa, vaan vasta kysyy: miksi ongelmaa ei tunnusteta ja tunnisteta?

– On se huonoa kun moni mies ei saa koskaan pillua saa tyytyä vain saippua palaan ja käsi Kaisaan, mutta kalja auttaa unohtamaan.....

168

3288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää-tietoa-pukkaa

      Tämän takia se miesten välinen homoseksi lisääntyy paljon.
      Kun ei saa naisen pillua niin, pannaan miestä sitten perseeseen.
      Tiedän muutaman tallaisen ;vaihtoehto; eläjän.
      Osa on nuoria mutta monet ovat keski-ikäisiä ja heistä ei muutamalla ole koskaan ollut nais-kokemusta.

      • VastenmielinenAjatus

        Kunhan selittelevät. Ei täysheteroa kiinnosta karvaista jölliä perseeseen vetää edes puutteessa. Oma käsi, tekovittu tai joku Barbara mieluummin.


      • pillun-pirpana

        Mää paan yhtä homoa kun en saa naista.
        Mies imee kalua tosi hyvin. Paremmin kuin nainen koska mies tietää mikä tuntuu hyvältä.


      • kollin-konkura

        Minuakin imee aina homohomppeli ja imee hyvin paremmin kuin nainen.
        Mies imee miestä tosi hyvin paremmin kuin nainen kokemusta on molemmista ilman muuta valitsen imijäksi miehen.


      • pillun-pirpana

        Apua NUHELO miehille jos ei naista koskaan saa

        pillun-pirpana

        1.3.2017 8:12
        Bockin perheen saaga kertoo kuinka pakana-aikana pojan täytettyä seitsemän vuotta hänelle opetettiin saunasolmuasento, jotta hän voisi myöhemmin itsetyydytyksessä ottaa itseltään suihin ja helpommin niellä oman spermansa, ettei se joutuisi hukkaan. Asennon oppiminen oli pojille lapsuuden ja nuoruuden välinen siirtymäriitti.

        Tätä vanhaa oppia noudattaen myös Jouko Turkka kertoi menevänsä joka aamu saunasolmuun ja juovansa siittimensä päästä oman spermansa.


      • rakkautta-kehiin

        Pillun pirpana laita mailiosoite haluan kirjoitella sinun kanssasi.
        Olisi kiva tutustua sinuun.


      • köähdujlåp

        Voi mene hoitoon, ei se sua haluu, haluu, haluu!


      • häähä-häähä-häähä

        Miten on niin suomessa miehillä pillun puute


      • Anonyymi
        häähä-häähä-häähä kirjoitti:

        Miten on niin suomessa miehillä pillun puute

        Suomineito on ronkeli,ei kelpaa ku mamut.Ai miten ihana.........


      • Anonyymi
        VastenmielinenAjatus kirjoitti:

        Kunhan selittelevät. Ei täysheteroa kiinnosta karvaista jölliä perseeseen vetää edes puutteessa. Oma käsi, tekovittu tai joku Barbara mieluummin.

        ”Aikaisemmin riitti, kun oli työ, jolla pystyi elättämään itsensä ja perheensä”!

        Nykyään yhä harvemmalla on kokopäiväinen pysyvä työsuhde. Jos on muutama tunti kuukaudessa töitä, ei ole työtön. Kuitenkin nykyisillä työmarkkinoilla on paljon pätkätöitä, lyhytaikaisia työsuhteita, joista palkka ei riitä elämiseen, vaan elanto tulee tuista. Myös huonosti palkattuja kokopäivätöitä on paljon. Näissäkin palkka on niin pieni, että lisäksi tarvitsee esim asumistukea. Työelämä on mitä on ja moni joutuu elämään kädestä suuhun. Nykyhallituksen aikana on Suomen köyhyysrajan alla elävien talouksien määrä lisääntynyt 35 000:lla. Ota siinä sitten vastuuta perheestä, kun rahat eivät riitä normaaliin elämään saati perhe-elämään. Syntyvyys pienenee ja Suomeen houkutellaan lisää väkeä, joka ei kykene työllistymään Suomessa eikä edes entisessä kotimaassaan. Tämä porukka lisääntyy kuin kanit, mutta rasittaa yhteiskuntaa taloudellisesti monta sukupolvea eteenpäin.


      • Anonyymi
        häähä-häähä-häähä kirjoitti:

        Miten on niin suomessa miehillä pillun puute

        No ei oikeasti olekaan. Kyllä halukkaita miehiä ja naisia on yllin kyllin, mutta ei se tarkoita, että sukupuolisen kanssakäymisen lisäksi pitäisi perustaa perhe.

        Perheen perustamisen esteenä on pysyvän toimeentulon puute.

        Varsinkin silloin, kun vietit ovat suurimmillaan, on tulot pienimmillään. Vastaavasti perheen perustamiseen biologisesti paras aika on se, kun yritetään opiskella, saada pysyvä toimeentulo jne. Silloin jää perheen perustamiselle vähän aikaa.

        Suomen syntyvyyttä voisi peilata ammatteihin, joissa on varma toimeentulo ja työn kesto eläkeikään saakka. Tällaisten ammattien ihmiset ovat pääsääntöisesti perheellisiä ja lapsia on useampi. Jos perheeseen tulee taloudellisia ongelmia, ei synny myöskään lapsia (pl maahanmuuttajat ja maanviljelijät).


      • Anonyymi
        pillun-pirpana kirjoitti:

        Apua NUHELO miehille jos ei naista koskaan saa

        pillun-pirpana

        1.3.2017 8:12
        Bockin perheen saaga kertoo kuinka pakana-aikana pojan täytettyä seitsemän vuotta hänelle opetettiin saunasolmuasento, jotta hän voisi myöhemmin itsetyydytyksessä ottaa itseltään suihin ja helpommin niellä oman spermansa, ettei se joutuisi hukkaan. Asennon oppiminen oli pojille lapsuuden ja nuoruuden välinen siirtymäriitti.

        Tätä vanhaa oppia noudattaen myös Jouko Turkka kertoi menevänsä joka aamu saunasolmuun ja juovansa siittimensä päästä oman spermansa.

        On tämä ikävää


      • Anonyymi

        Mies joko saa tai ei saa seksiä. Naisilla on valta, ja ne miehet, jotka joutuvat tahtomattaan elämään seksitöntä elämää, kärsivät naisten vallankäytön seurauksista.


    • köyttä-teille-kaulaan

      Sen sijaan on olemassa miehiä, joille kävisi melkein kuka tahansa, mutta he eivät saa edes sitä,.

      Vittu voiko jollakin miehillä mennä näin huonosti?
      Ei saa edes homon persettä!
      Täytyy olla sitten helevetin ämpäriruma tai jokin suohirviö.

      Niin jos ei homoseksuaalikaan ei huoli...

      • Aina_mielessä

        Ajatteletko paljon homomiehiä öisin yksin kun uni ei tule simmuun ?
        Onko se syy vai seuraus unettomuuteesi ?


      • Köyttä-heille-kaulaan

        En koskaan koska olen hyvin toimeentuleva ja minulla on kaunis vaimo ja teemme sitä kivaa joka päivä mitä jotkut onnettomat miehet eivät saa koskaan kokea.
        Olen keksinyt uuden sanan NUHELO tarkoittaa minun mielestä miestä joka ei saa koskaan naista ja kuolee kokemattomana poitsuna.

        Koiria ja homosex kontakteja ei lasketa.


      • päässäseimitään
        Köyttä-heille-kaulaan kirjoitti:

        En koskaan koska olen hyvin toimeentuleva ja minulla on kaunis vaimo ja teemme sitä kivaa joka päivä mitä jotkut onnettomat miehet eivät saa koskaan kokea.
        Olen keksinyt uuden sanan NUHELO tarkoittaa minun mielestä miestä joka ei saa koskaan naista ja kuolee kokemattomana poitsuna.

        Koiria ja homosex kontakteja ei lasketa.

        Mikä syy sinulla on moittia joitain ihmisiä, jotka eivät nyt satu kumppania löytämään? Se asia ei tee ihmisestä yhtään sen huonompaa kuin seurustelevastakaan.
        Sitä paitsi huomaa ettei sinulla ole kaunista vaimoa jota paneskelet joka päivä. Liika kehu usein paljastaa valheen.


      • hanskaaja_se_on
        päässäseimitään kirjoitti:

        Mikä syy sinulla on moittia joitain ihmisiä, jotka eivät nyt satu kumppania löytämään? Se asia ei tee ihmisestä yhtään sen huonompaa kuin seurustelevastakaan.
        Sitä paitsi huomaa ettei sinulla ole kaunista vaimoa jota paneskelet joka päivä. Liika kehu usein paljastaa valheen.

        Ihmisten ilmoilla tuollaisen ääliön kanssa ei kukaan nainen kehtaa kulkea.


      • Ainamielessäkö
        Köyttä-heille-kaulaan kirjoitti:

        En koskaan koska olen hyvin toimeentuleva ja minulla on kaunis vaimo ja teemme sitä kivaa joka päivä mitä jotkut onnettomat miehet eivät saa koskaan kokea.
        Olen keksinyt uuden sanan NUHELO tarkoittaa minun mielestä miestä joka ei saa koskaan naista ja kuolee kokemattomana poitsuna.

        Koiria ja homosex kontakteja ei lasketa.

        Miksi ajattelet sitten niin paljon homomiehiä jos sinulla on kaikkea ja kaunis vaimo ?
        Enpä ole ennen moista kuullut. Kyllä ne miehet puuhastelee yleensä sen vaimonsa kanssa kaiken yötä ja päivääkin.
        Ei normi heteromiehet joilla on kaikkea ja kaunis vaimo päivystä nettiä kaiken yötä ja päivää.
        Homomiehiä ajatellen.

        Koetahan tuota niin saat sitten tietää. Minkä muut jo ehkä tietävät.
        http://ranneliike.net/testit.php?alue=neitimatso
        Unikin tulee sitten.


      • Köyttä-heille-kaulaan
        Ainamielessäkö kirjoitti:

        Miksi ajattelet sitten niin paljon homomiehiä jos sinulla on kaikkea ja kaunis vaimo ?
        Enpä ole ennen moista kuullut. Kyllä ne miehet puuhastelee yleensä sen vaimonsa kanssa kaiken yötä ja päivääkin.
        Ei normi heteromiehet joilla on kaikkea ja kaunis vaimo päivystä nettiä kaiken yötä ja päivää.
        Homomiehiä ajatellen.

        Koetahan tuota niin saat sitten tietää. Minkä muut jo ehkä tietävät.
        http://ranneliike.net/testit.php?alue=neitimatso
        Unikin tulee sitten.

        Kirjotin vain aikani kuluksi illasta, tietenkin kun olin suihkusta tullut kun kävin pesulla naimisen jälkeen.


      • Niinniinseon
        Köyttä-heille-kaulaan kirjoitti:

        Kirjotin vain aikani kuluksi illasta, tietenkin kun olin suihkusta tullut kun kävin pesulla naimisen jälkeen.

        Teit "sitä kivaa" kauniin vaimosi kanssa ja menit heti suihkuun pesulle ?
        Aikasi kuluksi kirjoittelet ?
        Eikö aika kulukkaan "kaiken kivan ja vaimosi kanssa" ?

        Hieman epäloogista ajatusvirtaa ja aikajanan mukaan sinun elämässä ei ole. Kaunista vaimoa ja kaikkea kivaa.

        Mikä oli muuten homotestin tulos ?
        Älä nyt kuitenkaan itsellesi köyttä kaulaan.
        Se on katsos niin kun ne homomiehet on aina mielessä niin se on sitten vaan niin.


      • hhhjjkllölkjh

        Ompa outoa kirjoittelua.


    • käskäy

      Suunta on hyvä. En kaipaa naista edes seksiin. Nykyään on paljon turvallisempaa ja parempi harrastaa soolo seksiä kuin deittailla joitain sekopää bimboja.

      • Anonyymi

        Totta, monet naiset pyrkivät usein mielistellen ja jonkin aikaa pillua antamalla vaan enemmän tai vähemmän kuppaamaan miehen rahat ja muun saatavissa olevan ja saadakseen lisäksi ulkoisen "hyödyn" hänen seurassaan julkisesti kulkemalla, ollakseen taas houkuttelevampi "saalis" seuraavalle samaan ansaan mahdollisesti haksahtavalle miehelle. Tätä tyyliähän harjoittavat enemmän tai vähemmän myös ns. fiksummat naiset ja etenkin juuri heidän viiteryhmänsä. Jos mies on ko. naisen mielestä asemaltaan ja piirteiltään kyllin tasokas, hän "antaa" itsensä tulla raskaaksi ja tekee lapsen/lapsia tämän miehen kanssa, sitoakseen itsensä vielä paremmin jatkuvampaan hyötysuhteeseen tähän mieheen. Muodon vuoksi nainen saattaa ehkä itsekin käydä jossain, usein matalapalkkaisissa töissä, jottei olisi ihan läpinäkyvä pyrkimyksissään ja mieskin olisi tyytyväisempi koko kuvioon pitemmällä aikavälillä, eikä suhde päättyisi eroon niin helposti. Usein tällaiset suhteet kuitenkin jossain vaiheessa päättyvät eroon jo muutamien vuosien jälkeen ja sama "kuvio" alkaa taas alusta.


    • EläinystäväKokkola

      Hah hah, tästä olen kirjoitellut jo kymmeniä vuosia. Homot hirteen ja hullut hourulaan. Kukaan ei kaipaa sekasikiöitä ja parantumattomia hulluja, hörhöjä, hah hah haaa!!!...

      • pirreperhosta

        Oho Reijokin vanha irstailija ja pyllyseksin ihailija kommentoimassa omalla perholaisella tyylillä.


    • ruotuunelukat

      Koska Suomeen saadaan laillistetut bordellit. Tuohan on suorastaan miesten kiduttamista. Naiset ovat vetäneet vaatimuksensa niin korkealle, että sellaisia miehiä ei riitä kaiklle. Miehet voivat joutua elämään yksin ilman ensimmäistäkään kokemusta naimisesta.

    • Tämäontäyttäfaktaa

      Laasanen on sataprosenttisesti oikeassa. Näin se menee.

    • TosirealistiKokkolan

      Hah hah, lopettakaa homot tuo ikuinen kitinä, hullut impotentit, paskaa jauhavat paskiaiset, housuihin liruttavat pissiäiset, hah hah haaa!!!... Tanssitaidottomat tohelot, kompurajalkaiset kohelot, tupakkaa imevät tuherot, nuuskaa nuolevat nussiaiset, kapakoissa istuvat itkupillit, turpaansa kerjäävät koltiaiset... Saatana, sano.....
      Tuollaiset sontiaiset pantiin nuoruudessani 1960-1970- luvulla kuriin ja järjestykseen, tai upotettiin kivi kaulassa suolampeen, kuin paskahäntä kissanretale tänään,
      hah hah haaa!!!...

    • KaleviKokkolasta

      Ei ole mitään ihmettelemistä että Suomen puolustusvoimat on heikossa hapessa ja varusmiehet mitä on. Tälläisen edellä olevan kirjoittakin päässyt ylenemään majuriksi ennenkuin sai lopputilin ja vapautettiin virasta eli sai loparit. Lisäksi tämä vähä älyinen oli jopa kelpuutettu viime vaaleissa ehdokkaaksi, sai tosin vain 23 ääntä.

    • Miehilläkö_vain_huonosti

      Meneekö naisilla sitten paremmin? Olen toki kuullut haaremeista, mutta en ole tiennyt, että ne ovat Suomessakin niin yleisiä, että kaikilla naisilla on aviomies.

    • perhoisbäst

      Kyllä tiiän monta poikamiestä kekkä ei saa naisia ees rahalla

      • kaveri-kertoi-ja-nauroi

        Ovatko niin rumia vai mistä sitten se johtuu?


      • kaveri-kertoi-eilen

        Arabeilla ja mustilla tätä ongelmaa ei ole.
        Melkein kaikki ovat naimisissa oman ryhmän naisen kanssa.
        Miten Suomessa sitten niin vaikeaa suomi-miehen saada naisen sex seuraa.
        Kun arabit ja mustatmiehet ovat todella harvoin sinkkuna.


      • lisää-tietoa

        Niillä ulkolaisilla on tapana järjestää kumppani, esim siskot pitävät huolta siitä että oma veli löytää hyvä ;pystyvä; vaimo.
        Suomessa Jehovantodistajat toimivat samoin.
        Sinkkuus jehovilla on hyvin harvinaista.


      • Himangalla-tapahtui

        Kun olin 14v niin pääsin onneksi mukaan kokluihin, kuten minun aikana 1980 luvun lopulla seksikokeiluja sanottiin nuorien kesken.
        Meitä oli 6 poikaa 13-15 ikäistä ja yksi 25v nuori naisen opetti meitä.
        Me kaikki menetimme poikuus hänen kotonaan vuorotellen yhden illan aikana.
        Hänen asui yksin, kerroimme hänestä toisille ystävillemme.
        Ainakin noin yli 20 nuorta 13v ja ylöspäin kävi hänellä opissa.
        Hän ei ottanut keneltäkään rahaa koskaan vaan halusi heidän poitsuus.
        Muutaman nuori ei päässyt hänelle koskaan.
        Syitä oli ruma naama tai ylipainoisuus.

        Eivätkä ne koklut jääneet siihen yhteen kertaan.

        Myös nuorena erotetaan jyvät akanoista. Joitakin nuoria haukutaan ja syrjitään ja ei huolita kokluporukoihin...


      • viha-kasvaa-kalja-auttaa

        Minun nuoruudessa yksi koulumme 16v naisenalku otti pojilta suihin ja antoi laittaa käsiä housuihin koulumme läheisessä pusikossa välituntisin.
        Katsoin usein kun hän otti joltakin suihin. Vuosi oli 1987 ja paikka oli Ylivieska.
        Minäkin olisin halunnut mutta hän ai halunnut minua vaan torjui minut ja toiset pojat ajoivat kiusaten pois minut.
        Kateudesta kerroin salaa rehtorille ja siitä tuli suuri ;juttu; meidän koululla.
        Kaikki 15 poikaa jotka olivat tässä mukana saivat kuulla kunniansa ja se naisenalku 16v erotettiin koulusta vähäksi aikaa. Olen nyt 45v ja en ole koskaan saanut naista enkä seurustellut. En tiedä mikä minussa on vikana kun en vaan kelpaa naisille.


      • Kokluissa-mukana-1989
        Himangalla-tapahtui kirjoitti:

        Kun olin 14v niin pääsin onneksi mukaan kokluihin, kuten minun aikana 1980 luvun lopulla seksikokeiluja sanottiin nuorien kesken.
        Meitä oli 6 poikaa 13-15 ikäistä ja yksi 25v nuori naisen opetti meitä.
        Me kaikki menetimme poikuus hänen kotonaan vuorotellen yhden illan aikana.
        Hänen asui yksin, kerroimme hänestä toisille ystävillemme.
        Ainakin noin yli 20 nuorta 13v ja ylöspäin kävi hänellä opissa.
        Hän ei ottanut keneltäkään rahaa koskaan vaan halusi heidän poitsuus.
        Muutaman nuori ei päässyt hänelle koskaan.
        Syitä oli ruma naama tai ylipainoisuus.

        Eivätkä ne koklut jääneet siihen yhteen kertaan.

        Myös nuorena erotetaan jyvät akanoista. Joitakin nuoria haukutaan ja syrjitään ja ei huolita kokluporukoihin...

        Kerran hän piti ,imukoulua; makuuhuoneessaan. Meitä oli monta nuorta poikaa jolta hän otti suihin. Se oli ensimmäinen juttu, sitten vasta seuraava koulutus toisella keralla oli yhdyntä.


      • nuhelo-uusi-sana-kieleen
        kaveri-kertoi-ja-nauroi kirjoitti:

        Ovatko niin rumia vai mistä sitten se johtuu?

        Voi kuinka koskee kelle sen kertois syvälle sydämeen sattuu...
        siis näitä onnettomia nuhelo miehiä ( NUHELO on saamaton mies joka ei koskaan saa naisen rakkautta EI MYÖSKÄÄN KOSKAAN PILLUA) Keksein tämän uuden sanan itse siis uuden sivistyssanan.

        Olen itse mies ja naisia saan usein.


      • Reijo_Tumputtaa
        nuhelo-uusi-sana-kieleen kirjoitti:

        Voi kuinka koskee kelle sen kertois syvälle sydämeen sattuu...
        siis näitä onnettomia nuhelo miehiä ( NUHELO on saamaton mies joka ei koskaan saa naisen rakkautta EI MYÖSKÄÄN KOSKAAN PILLUA) Keksein tämän uuden sanan itse siis uuden sivistyssanan.

        Olen itse mies ja naisia saan usein.

        No no.
        "Naisia saan usein". Mutta sinullahan on kaikkea ja kaunis vaimo jonka kanssa teet sitä kivaa ?
        Eikös tässä ole nyt joku saalemin ristiriita ?


      • SopiiSeSuomalaisellekin
        kaveri-kertoi-eilen kirjoitti:

        Arabeilla ja mustilla tätä ongelmaa ei ole.
        Melkein kaikki ovat naimisissa oman ryhmän naisen kanssa.
        Miten Suomessa sitten niin vaikeaa suomi-miehen saada naisen sex seuraa.
        Kun arabit ja mustatmiehet ovat todella harvoin sinkkuna.

        Mikäs siinä on, että kun arabimiehellä on parta tai sänki, niin suominainen kehuu komeaksi, mutta jos suomi miehellä on parta, niin heti suomi nainen haukkuu rumaksi ja määrää, että leikkaa heti tuo parta.
        Arabimiehelle suomi nainen ei edes uskalla sanoa, että parta on ruma ja leikkaa heti parta pois.


      • pillun-pirpana-oot-ihana
        kaveri-kertoi-eilen kirjoitti:

        Arabeilla ja mustilla tätä ongelmaa ei ole.
        Melkein kaikki ovat naimisissa oman ryhmän naisen kanssa.
        Miten Suomessa sitten niin vaikeaa suomi-miehen saada naisen sex seuraa.
        Kun arabit ja mustatmiehet ovat todella harvoin sinkkuna.

        Miten noilla esim; afrikan miehillä kaikilla on vaimo yleensä omarotuinen ja toiset saa suomalaista naida miten heillä on niin hyvin ja joka viides suomalainen mies asuu koko elämä yksin?
        Afrikan miehillä ehkä joka 10 nes asuu yksin.


    • naisethenkisestivahvempi

      Naiset pärjäävät miehiä paremmin yksin eron tai puolison kuoleman jälkeen. Itsellä ja monilla sukulaisnaisilla tästä omakohtaista kokemusta.

    • lisää-tietoa

      Sama lestatiolaislla kyllä, sopivat usein äidit keskenään lastensa avioitumisista.
      Naimisiin nuorena menevät ja yksin asumista ei tunneta. Niin ja paljon lapsia.
      Jos nainen on hengellinen ja jonkin uskonnonlahkon jäsen niin on tavallista normaali naista jotenkin kiltimpi.

    • Eläintenystävä

      Perhossa 1960-luvulla meilläkin oli samankaltaisia kokluja. Sidoimme lampaan takajalat kiinni poikien kanssa. Enempää en kerro, hah, hah, haaa!!!...

    • Pekkayxpilasta

      Tosirealisti on siis harjoitellut nuorempana vaikka mitä. Nyrkkeillyt ja edellä kerrotusta en voi edes mainita. Sairasta, perholaisuus lasketaan oikeudessakin lieventäväksi asiaksi.

    • Sinkkukoke

      Ja syntyi lisää perholaisia.....

    • mustan-miehen-mari

      kiinni jääminen vaikeaa koska ostan brebait liittymän käteisellä ja poistan aina katseluhistorian ja käytän puhelinta ja EN soita koskaan sillä liittyältä jolla kirjoitan netissä.

    • vielä-kiinni-jäät

      Senkin seko Mari ne Sutanilaiset asuu haukkumasi henkilön yläpuolella olevassa huoneistossa.
      Toivottavasti Mari saat vielä haukut itsekin kun toisia olet kova arvostelemaan ja täällä haukkumaan. Ilmoitin sinun kiusaamiskirjoittelusta viranomaisille pari vuotta sitten mutta ne eivät tehneet mitään.
      Ihmettelen kovin sitä?

      • kokemusta-turhaa

        Tottakai vika on naamassa. Missäs muualla? Kelpaahan jopa varatut miespuoleiset kaverinikin naisille siinä missä itse koen vain tyhjiä verkkoja naisten osalta. Olen mä kysellyt näiltä muutamalta naispuoleiselta ystävältä et mikä vittu mussa oikeasti on että en kelpaa kenellekään. Eihän nää naiset suoraan sano tietenkään että olet helvetin ruma. Yleiset vastaukset on vain et "tapaat vääriä naisia, kyllä sä sen oikean löydät" jne mitään konkreettista neuvoa ei tule ja vaikka he tietävät että olen ruma koska enhän ole heillekään kelvannut niin eihän nyt sivistynyt ihminen sellaista vaan kaverilleen sanois.


      • Kaapistanytulos
        kokemusta-turhaa kirjoitti:

        Tottakai vika on naamassa. Missäs muualla? Kelpaahan jopa varatut miespuoleiset kaverinikin naisille siinä missä itse koen vain tyhjiä verkkoja naisten osalta. Olen mä kysellyt näiltä muutamalta naispuoleiselta ystävältä et mikä vittu mussa oikeasti on että en kelpaa kenellekään. Eihän nää naiset suoraan sano tietenkään että olet helvetin ruma. Yleiset vastaukset on vain et "tapaat vääriä naisia, kyllä sä sen oikean löydät" jne mitään konkreettista neuvoa ei tule ja vaikka he tietävät että olen ruma koska enhän ole heillekään kelvannut niin eihän nyt sivistynyt ihminen sellaista vaan kaverilleen sanois.

        Ei sussa ole mitään vikaa, olet vaan homona väärillä apajilla uittamassa.


    • ikävää-mutta-totta

      Taas sontaa täällä taas tyhmiä juttuja.

    • Järkeviä

      voi voi

    • transladySS

      En ihmettele ollenkaan, ettei niitä naisia löydy, kun ei osata käyttäytyä.

      Eilen olin palauttamassa poikaystäväni kanssa Lidlissä pulloja, kun takaa alkoi kuulumaan kovaänistä seniori-ikäisen miehen puhetta. Ladoin yhden pussillisen pulloja, ja muutaman tölkin, kun tämä seniori alkoi huutelemaan, että pitäisi nopeampaa syytää niitä pulloja sinne automaattiin. Sutjakkaasti niitä laittelinkin, mutta tokaisin sitten, että; "Ota iisisti, mihin tässä valmiissa maailmassa on kiire...", niin tämä papparainen alkaa yhtäkki raivoamaan ja uhkasi mm. käyttää väkivaltaa "Tirpaisen turpaan", vaikka millään tavalla emme häntä provosoineet poikaystini kanssa. Sitten papparainen alkoi yhtäkkiä jauhamaan mulle, että; "Pue hame päälles!". No sanoin rehellisesti, että teenkin niin aika usein... =)
      Tähän hän tokaisi; "Sen kyllä huomaa!"
      Jatkoin vielä, että; "Niin olenhan nainen..."

      Poikaystikin totesi, että on se kumma kun Helsingistä tulee vähänkään pohjoisemmaksi, niin huomaa kyllä olevansa junttien seassa...

      Palautin pullot, vaikka adrenaliini saikin hieman meiningin vittuuntuneeksi, koska pullojonossa oli käytösongelmainen ilmeisestikin naiseton seniori-ikäinen mies, koska en ymmärrä miten muuten joku voi ruveta jossakin pullojonossa aukomaan päätään ventovieraille.

      - translady S. S.

    • kaveri-kertoi-kivat

      voi voi voi

      • kannuksen-kouho

        Tämä suomi.24kokkola on kyllä kaikista negatiivisin palsta täällä.


    • pillun-pirpana

      Rumalikot ovat näitä rumia, kaljuja, tekonatseja piilogay homoja läski possukoita ketkä ovat katkeria komeille heteromiehille ja kateellisia kauniille naisille, koska kukaan itsessään arvossa pitävä mies ei halua panna näitä possujen peräreikiä.

      Nämä miehet eivät tyypillisesti voi ottaa vastuuta omista teoistaan ja vihaavat huoria joilla on paljon kivoja seksisuhteita. Nämä rumalikot läskit piiloutuvat natsismin taakse ja ovat isänmaallisia patriootteja ovat maskuliinisuuteen kykenemättömiä oman laiskuuden ja homoperverssion takia.

      • mies-vai-nainen

        Pillun pirpana ookko aivan ihana?


    • Mitä järkeä mennä naimisiin tai alkaa parisuhdetta kun tarjolla on naista rahalla niin paljon kun vaan aikaa ja rahaa riittää.
      Voi vaihtaa naista miten tykkää ja ulkolaista esim tsekkikaunotarta löytyy markkinoilta pilvin pimein ja jos kotimaisesta pitää niin kotiäideistä opiskelijatyttöihin löytyy tarjontaa.
      Ei tarvi kuulla kitinöitä ja sitäkin saa jos haluaa sellaisesta maksaa.

      • tosimies_saa_ilmaiseksi

        No siinä on vaan se ero että toiset saa niiltä kaunottarilta ilmaiseksi kun sinä kaivat joka panoon lompakon esille.


    • nimimkokon

      Helpoimmalla pääsee kun pysyy hameväestä kaukana.

    • kollin-konkura

      Mää oon heroinen mies saan pillua usein panna.
      On minun nainen kaunis Hanna.
      Sanon usein Hanna anna panna!

      • piiskatkaa-pyllyyn

        Minun vaimo huutaa usein näin rakastelun aikana.
        ;-Paa mua! Saat nussia parasta! Muttet kyllä varasta!
        Vaimoni ei halua että menen vieraisiin naisiin.


    • Kollin-konkura

      Mää oon heroinen mies-siis sankarimies sängyssä!

    • pullosta-tullu

      Tämän kokkola palstan saisi sulkea ja sukkelaan sitten.

      • kullin-kinkura

        Kyllä on negatiivinen palsta ja joiden Hyytisten ansiosta.


      • Järkeviä-vastauksia

        Ketkä Hyytiset?


    • kullissa-kukertaa-kiima

      Pillun pirpana oot ihana, voisitko antaa tallaiselle 55v kokemattomalle miehelle ekakerta koklu kokemus.

    • Arddee

      Naisia saa, jos on ulkomaalainen nimi tai muistuttaa jotain mamua!

      • kikkeli-seisoo-nytkin

        Miksi ne mamut saa niin helposti pillua.
        Ja minä en olen normaali 33v 180 80 vaalea mies.
        En ole saanut koskaan....


      • vitun-paska-oot

        Jos sinusta jotenkin huokuu ;naiseus; tai ole sitten vaan niin ruma tai feminiinimies. Katso peiliin.


      • hermanissa-asutaan

        Veä vittus päähän senkin kyöliön kyölikäs.


    • sensanon

      millää naisella mittää tee

    • Pillun-pirpana

      Ylös tämä päivittäin.

    • Pillun-pirpana

      up ap nostoa

    • Pillun-pirpana

      Do hopp ooooppsss

    • Pillun-pirpana

      ÄÄRRRRRR! YLÖS!!!!

    • killin-kinkura

      Up! Ap ylös

    • Nyt-ymmärrän-vihan

      Kuinka usein harrastat seksiä? Kertakin viikossa voi riittää.

      Seksi on iso osa elämää. Tutkimukset ovat osoittaneet seksillä olevan lukuisia terveyshyötyjä. Seksi tekee hyvää myös mielenterveydelle, sillä petipuuhat on onnistuttu yhdistämään parempaan mielialaan ja vähäisempään masennukseen.

      • Martti_Motoristi

        Höpö höpö !
        Ei kerta viikossa riitä mulle ja mun omalle kulta Reijolle mihinkään. Aamulla heti herätessä se nostelee sitä peppuaan peiton alta ja alkaa huokaillen vonkumaan. Jos ei päivällä keritä niin illalla sitten taas pannaan kuin oltais oltu pidempäänkin erossa.
        Ja tuleehan siitä ihan höplä ja hyvä olo ja elo. Oman kullan panemisesta meinaan.


    • TosirealistiKokkolan

      Hah hah. Ei ole ihmekään, että Suomalaiset miehet eivät saa naista. Joka kymmenes on homo, joten onhan se aivan ymmärrettävää, että yksinäisiä käteenvetäjiä on noin 250 000. Naisissa on sama määrä lesboja, niin 250 000 naista on vailla tosikarjua. Toki on kymmeniä tuhansia "leskineitosia", joilla vielä sokeri sulaa suussa,
      hah hah haaa!!!...

    • Pillun-pirpana

      ylös tämä taas

    • pillun-pimpura

      ylö ylös ylös

    • kaikkea-kivaa-täällä

      ylö tää juttulainen

      • RöllinRetales

        Millon aletaan vemputtaan, onko netissä oikea sivu auki, ko on naisenpuutetta taas!


      • Koirat-haukkuu

        Tiedän yhden joka sormitti koiraansa ja koira tykkäsi siitä


      • EläinTohtori

        Olettekos miettineet, että miksiköhän joillakin naisilla on isoja koiria ja mikähän naisia vetää ratsastus talleile. Talleillahan on yleensä ori hevosia, tiedätte kyllä!


      • karavaani-kulkee

        Öh..juu, minäkin olen nähnyt aikoinaan pornolehdessä kuvia, joissa nuoret naiset ottivat kesällä ulkona hevoselta suihin. Aika karsean näköistä oli.


    • keski-ikäinen-mies

      Viha viha viha pyhä kolminaisuus viha!
      Kun en ole saanut naista koskaan!

      • milloin-saan-pillua

        Teen taas jotain ilkeää yöllä kun menen vituttavalle lenkille.
        Särjen tai tuhoan jotain Halkokarilla.
        Syytän sitten siitä matuja lukekaa MV lehteä ja eläköön kalja ja alkoholi!

        Mies 55v


    • YksinäinenMiesVaan

      Mä oon puutteessa, en oo saanu naista minäkään koskaan.
      V***n wc pönttökin ja tuolit on paremmassa asemassa ja saa sitä naista, johon sautun oleen ihastunut, mut en mä saa sitä naista, johon oon ihastunut.
      Tuolikin saa olla naisen alla, mut en mä saa ja wc pönttö saa vielä enemmän, alastonta naisvartaloa tuoksuineen kaikkineen, perkuta vie, et mä oon tosi puutteessa, kun tällasii mietin.
      V***u ku sais ees kerran nuuhkasta naista sieltä, mutta ei.
      Joskus kun harvoin on nainen lähellä, niin nainen tuoksuu jo silleen huumaavalle, et kuinka huumaava naisen tuoksu on sit sieltä....
      On se samperi soikoon kumma, kun ei tajuta, että naisen puute voi saada miehen täysin sekaisin ja sen jälkeen voi tapahtua ihan mitä vaan, ei naisille, vaan ihan jotain muuta.
      Naista en voisi vahingoittaa koskaan.

      • YksinäinenMiesVaan

        Kirjotuskin sekoaa, kuten huomaatte, et paha on tilanne!


      • viha-viha-viha-viha

        vihaa ja vihaa


    • Ymmärrän-vihan

      Tuhoan esineitä öisin toisten pihoilla kun olen niin täynnä vihaa!
      Olen 47v ja vielä kokematon naisten suhteen. Vitun homoksi en ala saisi edes kerran pillua panna.

      • kannuksen-kouho-mies

        Kerran tapoin toisten elukoita kun niin vitutti tämä ainainen pillin puute.
        En koskaan jäänyt kiinni ja syytin niistä tapoista yhtä homeseksuaali mies että nainen kimeeriä


      • kauhiaa-vihaa

        ainainen pillin puute.--- tarkoitin pillun puute! Saa tämä viha kalajnjuonnin aikana vähän kädet täriseen.


    • viha-viha-viha-kaljaa

      Ennenvanhaan Nuhelomies saattoi käydä vaikka naapurin navetassa mutkan jos himotti mutta vaarana oli että esim. käsi katkeaa kun tipahtaa lypsyjakkaralta. nykynavetoissa ei taida olla enää lypsyjakkaroitakaan...

      Nuhelo tarkoitta miestä joka ei ole koskaan saanut naisen rakkautta ja pillua koskaan!

    • peruSmasturbointi

      PerSuille osoitettu naiskiintiö meni luonnollisesti mamuille ja nyt perSut vetelevät handuun. Se on luonnon valinta.

      Kyllä jotkut perSumiehet ovat pilluakin saaneet, mutta myös pikku extraa, eli oheisena tuli raiskaustuomio kun menivät pirun elukat sekaantumaan ihmiseen.

    • en-ole-koskaan

      Kyllä viha kasvaa! Runkkaan päivittäin ja unelmoin naisesta. Vituttaa ja juon kaljaa ja tuhoan öisin esineitä ja muuta omaisuutta!

      • oon-sama-vihaaja

        Tuhoan esineitä öisin toisten pihoilla kun olen niin täynnä vihaa!
        Olen 47v ja vielä kokematon naisten suhteen


      • Anonyymi
        oon-sama-vihaaja kirjoitti:

        Tuhoan esineitä öisin toisten pihoilla kun olen niin täynnä vihaa!
        Olen 47v ja vielä kokematon naisten suhteen

        Samas tääl mut 55v jo ikää eik koskaana kokenut vielä sex !!! Vituttaa särjen kyllä jotain ulkona yöllä.


    • KokkolanYksinäinen

      Jos kerran suomalainen nainen on tarkka miehen suhteen, kuten ulkonäkö, varallisuus, työpaikka ym. tekijät, niin suomeen pitäisi alkaa tuomaan aasiasta köyhissä oloissa asuvia naisia maaseudulta ja lähiöistä.

      Mulle kelpaa aasialainen tai vaikka hinkuvinku intiaani, kunhan on vaan nainen....

    • kokenutnäin

      Usko pois elämä on paaljon helpompaa ilman naista.

      • KokkolanYksinäinen

        Taitaa sun mielilide muuttua, jos ihastut johonkin naiseen.
        Sen jälkeen on toinen ääni kellossa ja nainen kiinnostaa.


    • itse-saan-usein-sex

      Suomalaisista 2–3 prosenttia ei harrasta seksiä koko elämänsä aikana. Parikymppisten keskuudessa seksittömyys on vielä suhteellisen yleistä, mutta 40–50-vuotiaiden keskuudessa tilanne on toinen. Siinä ikäryhmässä seksiä harrastamaton kuuluu pieneen vähemmistöön omassa ikäluokassaan.

      Väestöliiton väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Osmo Kontula huomauttaa, että seksittömyydessä ei ole kyse vain siitä, ettei ole harrastanut seksiä. Siinä on kyse myös siitä, ettei ole koskaan seurustellut toisen henkilön kanssa. Jos koko elämä menee kokematta seksiä tai parisuhdetta, ihminen saattaa kokea jääneensä jostain paitsi myös sekä sosiaalisessa että emotionaalisessa mielessä.

      Henkilöt, joiden itseluottamus on heikko, jäävät helpommin ilman seksuaalisia kokemuksia. – Kyse on paljolti omakuvasta ja siitä, luottaako siihen, että joku voisi olla minusta kiinnostunut. Myös vuorovaikutustaidoilla on merkitystä, Kontula selittää.

      Seksittömyys vaikuttaa tutkimusten mukaan elämänlaatuun. Esimerkiksi Finsex-kyselyissä henkilöitä, jotka eivät ole harrastaneet seksiä yli vuoteen, yhdistää muutama seikka. – He kokevat olevansa vähemmän onnellisia ja enemmän yksinäisiä kuin henkilöt, jotka ovat harrastaneet seksiä. Miehet kokevat näin useammin kuin naiset. Tässä ryhmässä hyvin harva kokee, että olisi ketään, joka rakastaisi heitä, Kontula listaa.

      Seksistä paitsi jääneillä on myös merkittävästi useammin psyykkisiä oireita kuten unettomuutta tai ahdistusta kuin seksiä harrastaneilla henkilöillä.

      Sexpon erityisasiantuntija, seksuaaliterapeutti ja seksuaalikasvattaja Anna Kolster sanoo, että parisuhteetta tai seksittä jäämiseen saattavat vaikuttaa muun muassa henkilön historiassa tapahtuneet asiat. – Aika usein ihmisen taustassa on jotain sellaista, että toisen ihmisen lähestyminen ihastus- tai seksimielessä ei tunnu turvalliselta. Tähän liittyy usein itsetunto-ongelmia.

      Kolsterin mukaan syynä voi olla myös se, että sosiaalinen kanssakäyminen on muutoinkin haastavaa. Toisaalta osalla seksittömistä ja parisuhteettomista voi olla runsaastikin ystäviä, mutta kontaktin saaminen parisuhdemielessä ei ota onnistuakseen.

      Jos ihminen on elänyt nelikymppiseksi ilman seksiä tai parisuhdetta, saattaa henkilö tuntea riittämättömyyden tunnetta, häpeää ja jopa katkeruutta. – Saattaa tuntea ettei kelpaa. Seksin suhteen voi olla samantyyppisiä pelkoja kuin nuorilla. Että miten siinä toimitaan, ja osaako. Voi olla tietynlaista häpeää siitä, että huomaako mahdollinen kumppani, että on kokematon.

      Myös anatomian tunteminen ja oman kehon toimiminen voivat Kolsterin mukaan askarruttaa etenkin miehiä.

    • ilimanjäi

      Ei kai kun akka ei tykkää jos juo kaljaa ei tykkää jos on lihava pitää olla tumma pitkä ja komea sit lyhyen läntä ulukomaan pikku mies kelepaa siinä sit ihmettelee moni kammarin poika missä vika on tän maan akat sen verta löperöitä kun tullee ulukomaan poika...

    • Anonyymi

      En ole koskaan vielä ollut naisen kanssa ,sukurissa, eli Perholaisittain sanotaan sukupuoliyhteys. Olen 52v mies.

    • Anonyymi

      Mulla ei ainakaan ole ollut pulaa, välillä paan teidän akkoja ja välillä tyttäriä.

    • Anonyymi

      Kaikki nämä peräkammarin pojat ovat persuja äänestäviä ja vihaavat naisia niin vihreissä ja hallituksessa olevia varsinkin.

    • Anonyymi

      He vihaavat voimakkaita naisia, sellaiset naiset pelottavat heitä. Heille naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä.

    • Anonyymi

      ENNEMMIN YKSIN KU OTAN NAISEN RIESAKSI.

      • Anonyymi

        Missä Kokkolan baarissa nää aikuiset yksinäiset ynnä epäonnistuneet voisivat tavata toisiaa.iloisen tai vähemmän iloisen rupattelun merkeissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä Kokkolan baarissa nää aikuiset yksinäiset ynnä epäonnistuneet voisivat tavata toisiaa.iloisen tai vähemmän iloisen rupattelun merkeissä?

        Eikö joku vois perusta semmosen aikuisten keskustelukahvilan jossa vois parantaa maailmaa tavata IHMISIÄ ja jutella vapaasti ?


    • Anonyymi

      Asun yksin. Olen virallisesti 'poikamies'. Todellisuudessa olen ollut 20 vuotta suhteessa ihanan naisen kanssa ja meillä on 2 yhteistä lasta.
      Kaikki ei ole aina sitä mitä tilastoista voisi luulla..

    • Anonyymi

      Se on ammatinvalintakysymys, kyllä julkisen puolen työpaikka järjestää naiset opiskelijoina ja harjoittelijoina, tilatkin on valmiina taukohuoneina ja työaika silleen soppeli että joka neljäs päivä pääsee painamaan muura kuin omaa vaimoa.

      Toki oman vaimon voi myös tuoda työpisteelle jos ei pärjää ilman tai jos vaimo ei ihan luota työpaikan tapahtumiin.

      Ei oo incelit kitisemässä tässä duunissa.

    • Anonyymi

      Olen 48v ja koitin lähestyä naista jonka olin tuntenut jo pitkän aikaa. En ole vielä koskaan ollut ,sukurissa, siis sukupuoliyhteydessä. Nainen vastasi lähentelyihin näin. On Suomessa paljon miehiä jotka eivät koskaan saa.

      • Anonyymi

        Ei ne oo niin tärkeitä juttuja, naiset ja seksi, seksivälinejuttuja netistä ja elämyksiin deep snow 200hp moottikelkka ja lunta


    • Anonyymi

      Hei ne on Ylivieskan sanontoja nuorison keskuudessa 1980 luvun lopulla.

      Koklut - seksikokeilut
      Nuhelo - tuo poika tai mies ei saa seksiä.
      Sukuri- sukupuoliyhteys
      Sukurissa - sukupuoliyhdynnässä
      Käellä - käteenveto

    • Anonyymi

      Aina kun alkaa viikonlopun aika tai juhlapäiviä ja juhlapyhiä tunnen suurta vihaa.
      Syy on siinä koska viikonloppuisin on enempi ihmisillä sukupuoliyhteyksiä ja Seksiä . Ja minä en ole koskaan saanut seksiä, en edes suudellut koskaan. Olen kyllä ollut naisten seurassa ja yrittänyt saada , mutta aina ja aina on minut torjuttu. Olen usein kuunnellut kun naapurissa nuoripari tekee sitä mitä en ole saanut koskaan kokea. Mietin usein miltä tuntuu työntää siitintä naisen pilluun.

    • Anonyymi

      Olen sängyssä kuten AINA ennekin taas YKSIN . Kuuntelemaan alan kun naapurissa nuori pariskunta touhuaa... Ovat useamman kerran viikossa SUKUPUOLIYHDYNNÄSSÄ. Minä saan vain vetää käteen. Olen kirjannut kalenteriin rastimerkillä kaikki seinänaapureiden seksi sessioit . Aloitin 2017.ja kaikki kalenterit on tallessa. Usein vertaan eri vuosien merkintöjä sukupuoliyhdynnöistä. Siitä Olen iloinen että Mäntynäädänkatu alueella on ohuet seinät. Hyvin kuuluu....
      Vuonna 2017 oli kalenterissa 216 merkintää 2018 oli kalenteriin tullut 233 merkintää 2019 241 merkintää ja niin edelleenn niin muutamina aikoina kun olen ollut osastolla merkintöjä ei ole tehty. Muuten on aikaa koska olen työkyvyttömyys eläkkeellä jo 2015 alkaen. Olen nyt 53 vuotias ja en ole vielä ollut sexsi suhteissa vielä koskaan

      • Anonyymi

        Aaaah aaaaahh tuli käteen! Pian tulee taas merkintä kalenteriin.
        × tarkoittaa naapurissa oli sukupuoliyhdyntä

        O tarkoittaa minä Pekka vedin käteen.
        Paikka Mäntynäädänkatu eräs asunto.


    • Anonyymi

      Minä 47 vuotias mies joka olen vielä ilman ensimmäistäkin seksuaalista kokemusta. Voisko joku nainen auttaa minua. Voi laittaa vaikka yhteystiedot niin voisin tulla.

      • Anonyymi

        Mietin kuinka paljon on tänäkin Lauantaina sukupuoliyhteys tapahtumia täällä Kirkonmäen alueella oikein tapahtuu, olen alkanut vihaamaan itseäni kun en ole saanut koskaan seksiä. Olen 52v ikäinen mies ja lapsuudesta asti olen ollut kiusattu ja haukuttu ja sekä syrjitty.


    • Anonyymi

      Kun minä 27v nainen ja minun Kenialainen mies 22v rakastelemme ,miehelläni on tottakai iso ...
      Niin minä huudan usein .

      Rakastele raskaaksi
      Pane paksuksi
      Siitä siittiöllä

      Ja jotkut ei siis saa kokea kuinka ihanaa sexi on?

      • Anonyymi

        Maistoin terskaa kielelläni. Livoin sitä hetken kuin tikkaria ja hieroin toisella kädellä miehen palleja. Tajusin, että annoin mustalle miehelle aivan liian hyvää hoitoa. Tajusin, että halusin tehdä häneen vaikutuksen. Mikä minuun oli oikein mennyt! Jatkoin mustan kyrvän nuoleskelua ja pian huomasin, että sormeni olivat sujahtaneet shortsieni sisään ja hieroivat märkää pilluani! Kehoni oli pettämässä minut täysin. Olin ollut niin kiimainen jo ennen tänne tuloani, että pilluni halusi viedä homman loppuun. Vetäisin käteni pois ja hillitsin itseni. Päätin keskittyä vain kyrvän imemiseen, jotta pääsisin mahdollisimman pian pois täältä. Ehkä pysähtyisin autolla johonkin levähdyspaikalle sormittelemaan tämän jälkeen.


    • Anonyymi

      Tuskinpa te apua täältä saatte. Katsokaa peiliin jos sieltä näkyy mies jota ette itsekään huolisi, niin tuskin sitä kukaan muukaan huolii. Ulkonäkö, siisteys ja hyvä käytös ensin kuntoon, syy voi olla hyvin lähellä eli itsessäsi.

    • Anonyymi

      En ole koskaan seurustellut tai edes naista suudellut Olen kuitenkin työtön, mikä tuntuu olevan se kynnyskysymys, kun etsii parisuhdetta. Joka kerta, kun tulee puhe asiasta, huomaan, miten ihmiset ottavat heti välimatkaa tai kiinnostus lopahtaa siihen ja viestittely loppuu. Tämän takia viivyttelen asiasta kertomista mahdollisimman pitkään, enkä itsekään esitä olevani kiinnostunut toisen osapuolen opiskelu- tai työtilanteesta. Asia kuitenkin tulee aina jossain vaiheessa ilmi. Olen nyt täyttänyt Tammkkuussa 52 vuotta ja vielä vailla seksiä.

    • Anonyymi

      Nyt olen on yli 50-vuotias, eikä ole käynyt koskaan treffeillä, suudellut tai harrastanut seksiä. Se hävettää sen verran paljon, ettei hän halua esiintyä tässä jutussa omalla nimellään.

      – Hävettää, kun joutuu vasten tahtoaan olemaan yksin ja sinkkuna, hän toteaa.

      Romanttiset kokemukset puuttuvat
      Teini-iässä kaverit ympärillä alkoivat seurustella, mutta ei Pekka. Romanttisia kokemuksia ei vain alkanut kertyä.

      – Minulla ei ollut minkäänlaisia romanttisia tilanteita yläasteella, ei ammattikouluaikana, eikä muualla.
      Vittu vittu ja vielä kerran vittu.

    • Anonyymi

      Vittuu vittuu se alkoi taas aamusta tuolla seinän takana. Paikka Mäntynäädänkatu alue.
      Mietin käyttävätkö he kondomi?
      Vaiko muuta e ee ehkäisyä,,?
      Miten he jaksaa? Viimeksi eilen illasta taas alkoin 08.00 aikaan.
      He olivat sukupuoliyhteys kontaktissa.
      Käyn lähes päivittäin tuossa lähikaupassa. Ja olen usein hymyillyt yhdelle kassantyötekijälle mutta en ole häntä sänkyyni koskaan saanut.

    • Anonyymi

      Nainen ei ole vain "pillu". Luulen, että joistakin seksivälinekaupasta voi ostaa sellaisen "tekopillun". Käytä sitä niin kauan, että ymmärrät, että nainen ei ole vain "pillu".

    • Anonyymi

      Kuuntelin tänään oikein tarkalla korvalla, oikein höristin korvia ja Painoin korvia oikein seinää vasten.
      Ja kuuntelin.

      Naapurissa tehtiin taas sitä. Eli oltiin SUKUPUOLIYHTEYS.

      • Anonyymi

        Aina kun alkaa Maanantai ja viikko niin olen iloinen kun viikolla on vähempi yhdyntöjä. Kun on monilla työviikko.
        Minä olen ollut eläkkeellä jo vuosikaudet. Olen nyt yli viisikymppinen mies Mäntynäädänkadulta.


    • Anonyymi

      Taitaa olla vaan enempi pahviseinät homman juurisyy siellä Koivuhaassa. Kaikenlaista se teettää kun ihmisiä asutetaan tuollaisiin sumppuihin, voisi myös sanoa.

      • Anonyymi

        Niin kyllä on ? Heräsin ja olen iloinen kun on taas Maanantai ja on vähemmän niitä sukupuoliyhteys tapahtumia ihmisillä.
        Mää en oo koskaan saanut pillua, naiset ovat olleet torjuvia minua kohtaan. En tiedä miksi en vain saa pillua.
        Kerran näin yhden naisen paljaat rinnat kun tuli suihkusta tämä tapahtui viisi vuotta sitten. Pillua en nähnyt kun pyyhe oli naisen ympärillä. Tissit näkyi kun ne eivät olleet pyyhkeen alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin kyllä on ? Heräsin ja olen iloinen kun on taas Maanantai ja on vähemmän niitä sukupuoliyhteys tapahtumia ihmisillä.
        Mää en oo koskaan saanut pillua, naiset ovat olleet torjuvia minua kohtaan. En tiedä miksi en vain saa pillua.
        Kerran näin yhden naisen paljaat rinnat kun tuli suihkusta tämä tapahtui viisi vuotta sitten. Pillua en nähnyt kun pyyhe oli naisen ympärillä. Tissit näkyi kun ne eivät olleet pyyhkeen alla.

        Taas naapurin seinän takaa kuuluu seksin ääniä.
        Vitun Jeesuksen Åerkekele
        Minä vedän käteen ja käsi käy...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas naapurin seinän takaa kuuluu seksin ääniä.
        Vitun Jeesuksen Åerkekele
        Minä vedän käteen ja käsi käy...

        Vittuu taas on Perjantai ja monet ovat enempi sukupuoliyhteyksissä.


    • Anonyymi

      Nainen löytää esimerkiksi seksikumppanin käytännössä koska tahansa; kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Sen sijaan on olemassa miehiä, joille kävisi melkein kuka tahansa, mutta he eivät saa edes sitä, hän kärjistää.

      • Anonyymi

        Hei teille tämän ketjun seuraajat.
        Kerron teille aivan vallan mainion tavan tyydyttään itsensä.
        Aloitin tämän jo kun olin 13 vuotias. Ja sain samalla elämäni ekan vaatimattoman siemensyöksyn.

        Makaa mahallasi patjalla alasti ja hiero kaluasi lakanaa varten. Kun kalu seisoo ja jatkat tätä niin jo kohta tulee siemensyöksy. Asiaa auttaa kovasti se että kuvittelet jotain henkilöä kuka olisi tämän sexhetken kohteena.
        Ainoa haitta on se että lakana pitää pestä aina välillä.
        En ole naisen kanssa ollut koskaan. Ja hyvin on pärjätty.

        53 vuotias mies Kokkolasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei teille tämän ketjun seuraajat.
        Kerron teille aivan vallan mainion tavan tyydyttään itsensä.
        Aloitin tämän jo kun olin 13 vuotias. Ja sain samalla elämäni ekan vaatimattoman siemensyöksyn.

        Makaa mahallasi patjalla alasti ja hiero kaluasi lakanaa varten. Kun kalu seisoo ja jatkat tätä niin jo kohta tulee siemensyöksy. Asiaa auttaa kovasti se että kuvittelet jotain henkilöä kuka olisi tämän sexhetken kohteena.
        Ainoa haitta on se että lakana pitää pestä aina välillä.
        En ole naisen kanssa ollut koskaan. Ja hyvin on pärjätty.

        53 vuotias mies Kokkolasta.

        Saatana !!!! Olen huomannut sen että afrikkalaiset miehet saavat hyvin naisia. Todella harva on sinkku. No jos on alkoholiongelma se on taas eri juttu.
        Heillä on vaimo omasta maasta ja monet nuoret miehet katsastsvat valkoisia naisia. Mää en ole saanut vielä ollenkaan naista. Kun olen vihassa teen jotain sellaista mistä en täällä Kirjoita....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei teille tämän ketjun seuraajat.
        Kerron teille aivan vallan mainion tavan tyydyttään itsensä.
        Aloitin tämän jo kun olin 13 vuotias. Ja sain samalla elämäni ekan vaatimattoman siemensyöksyn.

        Makaa mahallasi patjalla alasti ja hiero kaluasi lakanaa varten. Kun kalu seisoo ja jatkat tätä niin jo kohta tulee siemensyöksy. Asiaa auttaa kovasti se että kuvittelet jotain henkilöä kuka olisi tämän sexhetken kohteena.
        Ainoa haitta on se että lakana pitää pestä aina välillä.
        En ole naisen kanssa ollut koskaan. Ja hyvin on pärjätty.

        53 vuotias mies Kokkolasta.

        Suomalaiset intoutuvat lemmenleikkeihin lauantaisin lähes puolessa suomalaisista kotitalouksista.

        Koko maassa lauantaisin seksiä harrastaa 48 prosenttia suomalaisista, seuraavaksi suosituimmat viikonpäivät ovat perjantai ja sunnuntai. Tiedot käyvät ilmi Kaalimadon kyselytutkimuksesta.

        Siis on vihapäivä tästälähden Lauantai


    • Anonyymi

      Yksinäisyys on tuskallista. Kumppanin kaipuu on valtava. Jumala on kuitenkin kaikkivoipa ja hänelle ei ole mahdotonta johdattaa kumppania, kun sitä häneltä nöyrästi pyytää. Jumalaan kannattaa tutustua tämän kirjekurssin avulla. Kurssi on ilmainen
      https://www.raamattuavautuu.fi/

    • Anonyymi

      Miehen pitää mennä julkiselle puolelle töihin naisvaltaiselle alalle niin ei ole eikä tule incel ongelmaa eikä naisista ole pulaa tai ainakin jokaista voi yrittää ja työkulttuurin pedata sellaiseksi että kaikkia voi vähän nu*aista tai kettua käyttää kolossa

    • Anonyymi

      Hyvinvointialueen tulee järjestää kaikille miehille nainen pikimmiten ja jos on miehiä joilla ei ole naista eikä työpaikkaa hyvinvointialueen tulee tällainen myös järjestää. Eikö siellä ole kaikenlaisia järjestely, hoitelu- ja kuljetustehtäviä joihin jokainen kykenee ja sitten työn ohessa saa hoidettua luonnolliset tarpeetkin.

    • Anonyymi

      Demareilla menee hyvin, heillä on naisia.

    • Anonyymi

      Maahanmuuttajien pariutumismarkkinoille osallistumisen sukupuolittuneisuus. Maahanmuuttajina saapuu jonkin verran enemmän miehiä kuin naisia. Lukumäärä ei ole kuitenkaan oleellinen asia pariutumismarkkinoiden kannalta. Maahanmuuttajamiehet ovat aktiivisia pariutumisessa, kun taas maahanmuuttajanaiset eivät ole. Maahanmuuttajanaisten osallistumista pariutumismarkkinoille rajoittaa usein kulttuuri.

    • Anonyymi

      Usein maahanmuuttaja naisen veli tai veljet katsovat että maahamuuttaja nainen ottaa mies omasta ryhmästä.
      Suku ei hyväksy varsinkaan suomalaista miestä.
      Kun taas maahanmuuttajien naiset ja siskot auttavat jos saavat omille veljilleen suomalaisia naisia...
      Vaikka ei avioliittoa tulekkaan saavat ainakin heidän veljet pitää kivaa ....

    • Anonyymi

      NAISILLE KELPAAMATON SUOMIMIES.


      Ei ole työssä tälla hetkellä, koulutus toista astetta
      Ei omista autoa kulkee pyörällä
      alle 180cm pituus
      muna keskikokoa eli 13cm ja kestää sen normi 3min.
      Vähän tai enempi vatsakas ja alkavaa kaljuuntumista
      kasvoiltaan näyttää vaaleaihoiselta suomalaiselta
      Kasvot pyöreäköt posket pullottaa, pallopää..
      ei ole kiinnostunut matkailusta
      kertoo olevansa "kiltti ja lapsirakas"
      Pihi ja tarkka vähistä varoistaan ja köyhä.

    • Anonyymi

      Ei se aina mitään silkkaa auvoa ole se naisen kanssa eläminenkään. Suhteen pitkittyessä homma tavallisesti väljähtyy ja ajatuskin seksistä sen plösön kantturan kanssa alkaa tuoda jo oksennusta kurkkuun. Tästähän on paljon juttua, että näin siinä useimmiten tapahtuu.

      • Anonyymi

        Nyt ymmärrän miksi mies 25v jolla on vaimo käy naimassa minua pyllyyn.
        Hän kutsuu minua vaimokseen ja haluaa että otan häneltä suihin.

        Hän näytti vaimonsa kuva minulle.
        Vaikka vaimo oli nuori 23v Hän oli naamaltaan lihava ja toi mieleen nousevan pullataikinan.

        Mies on pitkä ja hyvin hoikka. Hän käy minua usein nussimassa pyllyyn tai suuhun.

        Homo 38v Kokkolasta.


    • Anonyymi

      Kokematon mies voi olla hyvin hermostunut eikä oikein tiedä, mitä tekisi. Ensimmäisellä kerralla mies saattaa myös laueta todella nopeasti."

      • Anonyymi

        Kyllä tiedän.
        Otin suihin yhdeltä 26v kokemattomalta mieheltä kesällä kerran.
        Näin se meni.
        Kirjoitin hot or not sivulla yhden Alajärveläisen miehen kanssa.
        Hän kirjoitti olevansa hetero ja halusi etsiä naista.
        Ei ollut vielä löytänyt....
        Kirjoitin että voin pukeutua naiseksi ja otan suuhun jos haluaa.
        Kirjoittelimme jonkin aikaa ja yhtenä lauantaina hän tuli luokseni.
        Hän sanoi olevansa kokematon ja haluavansa tuntea suihinotto.
        Otin hänen kalu suuhun ja imin. Hän tuli melkein heti .
        Hämmästyin että kun hän tuli niin nopeasti.
        Minä olen 48v homomies ja olen ottanut suihin kymmeniltä miehiltä.
        Tämä oli kyllä nopeudessa ykkönen selvästi.


    • Anonyymi

      Mikko Maasola sutkauttaa miespakolaisten vastaanottamisesta sävyyn YLEn artikkelissa otsikolla Ne vie meiltä naiset. Todellisuudessa kyse on tragediasta. Jokainen suomalaisen naisen kanssa pariutuva ulkomaalainen mies jättää suomalaisen miehen naisettomaksi.

      Kyse on suomalaisen miehen kannalta ikävästä asiasta, sillä yhä entistäkin suurempi osa suomalaisista miehistä pakotetaan vastentahtoiseen naisettomuuteen.

      • Anonyymi

        Kylläpä se tuollainen uhriutumisalttiuskin tekee miehestä vähemmän vetävän. Maailmassa kyllä naisia riittää. Pelkkä ruikuttamaan jättäytyminen ei johda mihinkään.


    • Anonyymi

      Onpa yhtä surkeutta tämän palstan miesten elämä 😂. Taitaa johtua vain teistä itsestä että olette ilman naista tai onnettomassa suhteessa.

    • Anonyymi

      Useimmiten syyn löytää peiliin katsomalla, sieltä näkyy monta syytä. Tärkeimpinä itse pidän sitä ettei hoideta itseää, ulkoista habitusta,hygeniaa, pukeutumista ja oman elämän hallintaa. Nämä asiat kun ovat kunnossa niin uskon kyllä naisia löytyvän.

      • Anonyymi

        Jääpä ne monet naisetkin ikuisiksi yksineläjiksi ja sieltäkin se syy löytyy yhtälailla peilistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jääpä ne monet naisetkin ikuisiksi yksineläjiksi ja sieltäkin se syy löytyy yhtälailla peilistä.

        Naapurissani asuu nainen jo 15 vuotta ja koko ajan ilman miestä. Nainen on lyhyt ja pituus ja leveys samaa luokkaa. Ollut yksin koko ajan ilman miestä. Minä en häntä nai koska minua naidaan olen gay mies...


    • Anonyymi

      En ole koskaan ajatellut olevani homo. Mutta aijon kokeilla naida jotain homoa pyllyyn.
      Pääsempähän näin edes eroon kokemattomuudesta.
      Mies 55v Oulusta.

      • Anonyymi

        Yksinäisiä naisia on vaikka kuinka paljon. On tosiaan tarjolla treffisaiteilla. Omasta viitsimisestä kiinni ja etenkin kuvan nähdessä jääkin sitten helposti kahden vaiheille ja sitä rataa...


      • Anonyymi

        Täällä on 22v tavataanko toripoliisipatsaan edessä tänään 22.00 aikaan.
        Minä annan kyllä pyllyä. Pyllyni olkoon sinun käytössäsi.


    • Anonyymi

      Kyllä olen saanut useitakin.. ..

    • Anonyymi

      Vapaita naisia on vaikka huru mycket. Taitaa olla vaan peräkamarin Pertsat niin valikoivia ettei se oman tasoinen daami vaan kelpaa.

    • Anonyymi

      Miehet ne vaan viisastuu vuosi vuodelta!

    • Anonyymi

      Sudanilainen mies teki sen 4 kertaa ja laukesi joka yhdynnän päätteeksi. 19.30 - 00.30 välillä.
      Saman illan ja alkuyön aikana.

      Suomimies suunnilleen samaa ikää teki sen kerran vain ....

      Tästä voi vähän vetää johtopäätöstä.

      Eräs nuori Somali jaksoin noin 30min.

      Suomalainen noin pari minuuttia.

      • Anonyymi

        Tiedän naisia joille merkka vain ulkoiset tekijät
        Ja perustavat perheen nopeasti näiden hurmurien kanssa menettämisen pelossa.
        Sitten otetaan vielä turpaan mennen tullen.
        Ne ovat omia valintoja sitten uusi mies koiran
        asemmaan työjuhdaksi.


    • Anonyymi

      Venäjäis ja Ukrainan naisilla on 5v päästä pula miehistä, sillo voi päästä kiimaista kokeilemaan

    • Anonyymi

      Wtf Ur all talking about.unbelivable stories about sex and how u see the sex.

      • Anonyymi

        No wife-, better life MOGWT


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe