Import-muijat Pattayalta

Saksan_auto_tuoja

Miksi Suomeen tuodaan kaikkein rumimmat ämmät Pattayalta? Vanhat, läskit, monenlapsenäidit ja persejalat tuodaan Suomeen kun siellä olisi parempaakin tarjolla. Ihme homma!

Loppuuko suomalaisilla ukoilla taateli siinä kohtaa kun aletaan puhumaan laadukkaammasta sarjasta kun rahaanhan suhteet perustuu. Onko sellainen 50-v savipellon persejalka halvempi ylläpitää kun 22-v kireä kissa jolla maileja on edessä.

36

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Finnair720euroanyt

      Ei näihin sinun lapsellisiin maanisiin herjoihisi pitäisi vastata ollenkaan, mutta oletko Suomessa katsellut ympärillesi? Onko jokaisella 50-70 vuotiaalla suomalaisella miehellä 22 v kireä suomalainen kissa kainalossaan? Minä kun en ole nähnyt ainuttakaan sellaista paria.

      Kyllä ne on ihan tavallisia suunnilleen samanikäisiä pariskuntia ne suomalaiset pariskunnat ja ei se suomalainenkaan nainen ole ikuisesti nuori ja hehkeä. Hyvin harva ikääntynyt mies edes haluaa 22 vuotiasta tyttöä, ainakaan puolisoksi.

      Jos sinä laadukas mies yökerhosta sellaista 22v kireää kissaa halajat ja arvelet sellaisen hurmaavasi silkalla hurmaavalla luonteellasi ja kreikkalaista Jumalaa muistuttavalla vartalollasi, niin käypäs sitten vaan hakemassa itsellesi sellainen ja esittele sitä Citymarketissa maitohyllyn vieressä, koska siellä käy eniten porukkaa ihastelemassa valintaasi ja upeaa omaa ulkomuotoasi myös.

    • ThainAviomiesOriginal10

      EI JATKOON.

    • Kyttäasemalta2

      Kuka kirjoittelee Pippeli kirjoituksia:

      Jos olisit Psykiatri ja analysoisit näitä kirjoituksia, niin mitä ajattelisitte seuraavasta:
      Henkilö kirjoittaa Pippeleistä, huorista, pilluista... huumeista ja hän ei ole nainen ?
      Henkilö kirjoittaa selvästi osoitettuna, että hän ei edes ole käynyt Pattayalla ?
      Henkilö Kirjoittaa selvästi olevavansa jo keski-ikäinen noin 50 vuotias.. mies ?
      Henkilö on selvästi, rotuvihainen ja valtio ensin ja ihminen sitten henkilö.
      Henkilö kehuu selvästi suomalaista naista ja suomen järjestelmää ?

      Minkälainen nainen voisi yleensä edes olla tällaisen ihmisen kanssa suomessa jos tämä henkilö olisi oikeasti olemassa. Hehän eivät voisi mennä edes Kiinalaiseen ravintolaan, kun tämä mies kehuisi naisensa pillua parempana kuin ravintolan henkilökunnalla on ?

      Minä olen tullut siihen johtopäätökseen, että näiden on pakko olla palkattuja Netti-kyttiä joiden olemassaolo me tiedetään Heitä on noin 100. He etsivät ihannoimansa hallintonsa nimissä rikollisia näiltä palstoilta ja samalla levittävät saastaansa missä
      elävät. ( Suljettuja IP-osoitteita, huumekyselyjä, KELA:n lutkia vaimoina... eli hyvin kommunistisia luteita.)

      Päivät katsovat pornosivuja ja tuovat tänne sitä samaa saastaa... mitä itse tykkäävät katsoa... sillä seura tekee kaltaisekseen. Sortuvat virheisiin, koska kyttä opisto ei tee heistä mitään yli-ihmisiä ja kuvitelmat ovat monesti hyvin näkyviä. Kukaan muu tällä
      palstalla ei yleensäkään vieraile muilla sivuilla eikä välitä kenenkään nimimerkeistä.
      Ihmiset lukevat normaalisti asian ja ajattelevat itsenäisesti ja etsivät hyötyjä itselleen tällä palstalla.

      Nämä Pippeli kirjoitukset ovat samasta lähteestä ja ylläpito voisi vahvistaa asian ja heittää kytät ja heidän konstaapeli pervoinsa ulos tältä palstalta. Asiasta pitäsi oikeastaan ilmoittaa Thaimaan konsulaattiin. Parasta mitä tiedän ja voin sanoa:
      Pieru lämmittää haalareissa taas talvella, mutta se haisee pahalta... Eikö.. ja leijona miekan voitte työntää sitten sinne aunuksee kun Teillä on pari siinä autossa.

      Yleensä Te olette Nahkapäitä ja ruman näköisiä ja niin kuten tahdottekin ja naiset ei kyllä Teitä välitä ja siksi voit kirjoittaa... koska elät vielä omalla kädelläsi sairaita fantasioita. Juttujasi ei kukaan kuuntele kun olet poissa työstä ja sukulaiset ja tuttavat varovat olemasta Teidän kanssanne.

      • mielisairaalassa

        Ota tapsa tabletti


    • Hreuhzjhf

      Itse otan Pattayalla yöseuraksi vain parikymppisiä kauniita tyttöjä, mutta ei ole kyllä mitään aikomusta tuoda heistä ketään Suomeen.

      Suomeen naisen tuovat lienevät toisen luonteisia, joten en kyllä osaa arvioida miksi he tyytyvät vähemmän kauniisiin.

      Ehkä se on turvallisempaa, ettei nainen lähe toisen mukaan, tai ehkä vanhemmat naiset ovat valmiimpia muuttamaan Suomeen.

      • luonnolliset_syyt

        Nuori tyttö takoo rahaa. Ei se halua lähteä kesken tilikauden mihinkään. Monikaan ukkeli kun ei ole valmis maksamaan sadan euron elatusrahaa jokaisesta päivästä nuorelle naiiville tyttöystävälle ja vaikka olisikin antaa se 3000 euroa kuukaudessa, minkä sellainen nuori kaunotar seurastaan suurinpiirtein haluaa, niin monikaan ei myöskään halua sellaista tyttöystävää, kuten itsekin totesit.

        Ihan samasta syystä ei suomalaisillakaan keski-ikäisillä miehillä ole parikymppisiä vaimoja. Kuka keski-ikäinen jaksaa riekkua jonkun nuoren bimbon kanssa jossakin festareilla tämän kavereiden kanssa? Sellaisen nuoren tytön henkinen taso on sellainen, ettei sitä jaksa katsella eikä kuunnella. Pelkkää panemista varten sellaisen ottaminen kuulostaa ja näyttää perverssiltä.

        Siinä ei kysyntä ja tarjonta vaan kohtaa. Mutta on ne sentään keskimäärin 15-20 vuotta nuorempia ne tuontivaimot kuin sulho. Suomalainen mies kun on yli 50v, niin hänellä on suuria ongelmia löytää Suomesta 15-20 vuotta nuorempi vaimo. Silloin tarvittaisiin taas sitä tahtoa ja massia.

        Niskakarvat nousee pystyyn kun ajattelenkin nuorta tyttöystävääni, jota jaksoin puoli vuotta katsella ja perässään juosta ja sitten koitti se vauvakuume ja homma oli sitä myöten taputeltu.


    • Saksan_auto_tuoja

      Minulaisella adoniksellä olisi tulevaisuus ladypoikana Pattayalla.

    • tilitöllintiitii

      Miksi kukaan ottaa persejalkaa muijaksi?

    • Juuhas

      Perseaukinen ukko ottaa sen mitä saa. Taso on köyhille heikko ja laatumiehet saa parempaa luokkaa.

    • Eisaksantuoja

      Itselläkin on kaksi Saksasta tuotua autoa, mutta en silti oo Saksan_auto_tuoja

      • vanhataximersu

        onko persejalka muijaa?


      • Eisaksantuoja

        Eipä ole ei.


    • ulkokuori

      Onhan se kummallista jos aikuinen mies haluaa aikuisen naisen seuraa. Siinä on varmaan jotain pervoa.

      Onnellisuuden huipentuma nainen joka keskittyy itseensä ja kauneuteensa. Mitään ei voi oikein tehdä kun kynnet voi mennä pilalle tai meikki sotkeentua. Sänkyyn mennessä kuorinta naamio kasvoille ja kurkkuviipaleet silmille. Mikä onni ja autuus.

      Asiaa vielä parantaa jos nainen itse pitää itseään hyvin kauniina. Silloinhan hän voi olettaa tietenkin saavansa mieheltä kaiken pelkästään kauneuttansa vastaan.

      Alan lehdistä aina löytyy joku uusi kauneus ohjelma johon voi käyttää kaiken tarmonsa. Eihän se haittaa vaikkei yhteistä aikaa niin jäisikään kun, voihan sitä ihastella kumppaninsa selfieitä vaikka facebookista.

      Itseasiassahan aikuinen mies valitsee naisen kaveriensa vuoksi. Naisen pitää olla kaunis jotta kaverit olisivat kateellisia. Tietenkään satunnaisia tuntemattomia cittarimiehiä unohtamatta. Onhan se ihan kammottava ajatus jos valitsee itselleen mieleisen, eikä ottaisi cittarimiehen tunteita ollenkaan huomioon, kumppania valittaessa. Kyllä moinen itsekkyys pitäisi suorastaan kriminalisoida, tässä muuten niin lojaalissa maailmassa.

      Tekee myös hyvää niin pari- kuin kaverisuhteille jos nainen on niin kaunis että mahdollisimman monet miehet flirttailee. Asiaa tehostaa vielä jos kumppani viehkäesti flirttailee takaisin, saaden voimansa kauneutensa palvonnasta. Se on niin terapeuttista kun, tutut ja tuntemattomat miehet riisuvat silmillään.

      Vaikka luottamus olisikin 100% niin hienoa kuulla tyttöjen illan jälkeen kuinka, monta suomalaista herrasmiestä on pienessä tai vähän isomassa humalassa ehdottanut kaikkia mahdollisia ja mahdottomia erotiikan saloja. Asiaahan tehostaa vielä, jos kumppani on aasialainen, koska cittarimiehet kaikessa viisaudessaan tietävät kaiken aasialaisista naisista koska, ovat lukeneet suomi24 palstaa. Tosi cittarimiehet jenginsä kingit, ovat saattaneet jopa käydä pattayalla, joka tietenkin antaa täyden pätevyyden kaikkeen aasialaiseen kulttuuriin.

      • TaxiTeroTT

        Taidat olla tapsa kirjoituksesta päätelleen... ainakaan naisista sinä et tiedä mitään... onko cittarimies vain sinun yksi tunnari lisää, ja keskustelet itseksi, ovatko kirjoituksesi itsekseen puhumista netissä, kun itse kysyy ja vastaa saa itseään miellyttävän vastauksen, mutta lukijasta se kuulostaa hieman oudolle/typerälle, kuten itsensä kanssa keskustelu livenä.


      • VivaLasVegasboy
        TaxiTeroTT kirjoitti:

        Taidat olla tapsa kirjoituksesta päätelleen... ainakaan naisista sinä et tiedä mitään... onko cittarimies vain sinun yksi tunnari lisää, ja keskustelet itseksi, ovatko kirjoituksesi itsekseen puhumista netissä, kun itse kysyy ja vastaa saa itseään miellyttävän vastauksen, mutta lukijasta se kuulostaa hieman oudolle/typerälle, kuten itsensä kanssa keskustelu livenä.

        Kato Vegasin lerppa se siinä täysissä ruumiinsa ja sielunsa voimissa. Et sitten ymmärtänyt taaskaan tuon kirjoittajan sarkasmia ollenkaan, koska se oli liian fiksusti kirjoitettu sinun älyllesi. Sehän on nähty ennenkin, ettet elä samalla planeetalla kuin valtaväestö.


    • maaltaparhaat

      Hain omani sokeriruokoviljelmältä, kovia tekemään töitä, eikä
      tarvitse pelätä, että lähtisi toisen matkaan.

    • ThainAviomiesOriginal10

      Hyvää huomenta täältä Chiang Maista.
      Mielestäni Te olette sairaita ja sen johdosta oireiden vähentämiseksi suosittelen ihan oikeasti lomaa Thaimaassa.

      • Orginal100

        onko muijas persejalka? ootko ite reppana paskamaha?


      • koskasäkatoat
        Orginal100 kirjoitti:

        onko muijas persejalka? ootko ite reppana paskamaha?

        Voi sinua Lerppa. Olet niin idiootti, että et tajua näillä asiallisiakin kirjoittajia ja Thaimaata haukkuvilla sovinistisilla kirjoituksillasi kertovasi samaan aikaan sadan prosentin varmuudella sen, että sinulla ei ole thaivaimoa, etkä sinä ole upseeri, et herrasmies etkä mitään muutakaan. Olet mielisairas trolli. En sinuna olisi kovinkaan ylpeä.


      • Orginal100
        koskasäkatoat kirjoitti:

        Voi sinua Lerppa. Olet niin idiootti, että et tajua näillä asiallisiakin kirjoittajia ja Thaimaata haukkuvilla sovinistisilla kirjoituksillasi kertovasi samaan aikaan sadan prosentin varmuudella sen, että sinulla ei ole thaivaimoa, etkä sinä ole upseeri, et herrasmies etkä mitään muutakaan. Olet mielisairas trolli. En sinuna olisi kovinkaan ylpeä.

        eli siis olet paskamaha ja muijallas perse hankaa maata.


    • Ogks tää joku kakaroitten palsta??? 555 555

      • Elämäntarkoitukseni

        .....On että tämä on minun palstani.
        Olen katkera kaikille, joilla mikä tahansa kontakti Thaimaalaiiin naisiin.
        Sen lisäksi olen katkeroitunut siitä, että kaikki ei ole kanssani samaa mieltä seikasta Pattayan olevan mailman paras paikka.


    • Saksan_auto_tuoja

      Minä toin Saksasta tosi hyvännäköisen sian itselleni. Suorastaan inhottaa nämä hoikkien thai kaunottarien tuojat. Kyllä Saksalainen sika on kunnon sika.

      Poliisi epäilee: Mies ja 250-kiloinen sika parittelivat sikalassa
      Sian kanssa paritellut iski jo toistamiseen - viipyi ensimmäisellä kerralla yli tunnin

      • Elämäntarkoitukseni

        .....On selvittää kuka kirjoittaa, mitä kirjoittaa ja selvittää mitä kirjoittaja tarkoittaa, sekä eritoten kirjoittaako kirjoittaja totta.

        VastaaVittu.
        Minkä auton ja koska olet tuonut.
        Mikä inhoittaa.
        Mikä sinulle on siassa mieleistä.
        Oletko paritellut Thaimaalaisen kaunottaren kanssa.

        Mitä mieltä olet, onko Hua Hin mailman paskinpaikka.


      • Elämäntarkoitukseni

        Minä en ole edes käynyt Saksassa.
        Minua inhottaa Thai kaunottaret.
        Röhkäisee tyytyväisenä aktin jälkeen.
        En koskaan, koska iso sika on parempi.

        Hua Hin on Thaimaan paras paikka.


    • ammuu300

      Mulla tulee aina löysää paskaa Thaimaassa ja PALJON!

    • Geelikään_ei_auta

      Suomalaisilla resupekoila loppuu rahat laatunaisten kohdalla ja sitten pitää tuoda importtina ruma vanha persejalka ryppymaha.
      IMPOrt sopii muuten hyvin näiden vanhojen Pattayan lerppaukkojen termistöön.

    • OneLifeOnly

      Hyvin harvoin palstalla poikkevan kysymys.

      Onko tällä Thai-palstalla montakin kirjoittajaa vai vain kourallinen ihan aidosti häiriityneitä, vähä-älyisiä ja totaalisen sivistymättömiä specimenejä henkistä tunkioelämäänsä purkamassa?

      Vaikuttaa kuin ihmisinä se Suomen kaikkein alin mahdollinen pohjasakka olisi pakkautunut Thai-palstoille.

      Sama totaalisen sairas meno vuodesta toiseen.

      Ps. Espanja-palstoilla vaikuttaa olevan melko vastaava aivan sairas meno päällä vuosista toisiin ... muutamien sairaiden myllyttämänä.

      One Life

      • Elämäntehtäväni

        .......on johtaa tätä palstaa ja olet oikeassa kaikessa mitä kirjoitit, eli kysymykseesi vastaus on KYLLÄ.

        Olen se Cittarimies ja Lerppatarinoiden laatija, en siis lerppa.


      • Saksan_nautseri

        taxiteroko siellä onecoin -kusetuksen kanssa vielä trollailee?


      • ostakkoonecoinei
        Saksan_nautseri kirjoitti:

        taxiteroko siellä onecoin -kusetuksen kanssa vielä trollailee?

        Terohan minä Jyväskylästä, lentäjä oon melkeen ja talokauppias kaukomailt vaikka rahat loppu sossu auttaa kyl.


      • cittarimies
        Elämäntehtäväni kirjoitti:

        .......on johtaa tätä palstaa ja olet oikeassa kaikessa mitä kirjoitit, eli kysymykseesi vastaus on KYLLÄ.

        Olen se Cittarimies ja Lerppatarinoiden laatija, en siis lerppa.

        cittarimies ja lerppatarinoiden kirjoittaja ei ole sama henkilö. Tsori nyt taas "salapoliisi"


      • Elämäntehtäväni

        Ei olekaan koska on kyse mielisairaudesta jossa potilaalla on jakautunut persoona.

        Lääkitys epätasapainossa niin DonQuiote ja taspainossa niin Cittarimies ja kun keppanaa tarpeeksi niin tonni tiskiin ja GogoMies putkahtaa kehiin.


    • TasajakoTapsa

      Eipä Pattayan kävijän ulkomuodolla ja näöllä mitään miessjä tuoda ja siihen kun lisätään perseauksiuus tai vaikka työttömyys niin ei sielä jää kun ne ryppymahat käteen.

      • lerpankaveri

        Niinpä, käy kuin sinulle, että et saanut ketään ja joudut yksin rahattomana Takahikiällä luuhaamaan.


    • juntit-jupisee

      Suuri on maailma ja pienet ympyrät aloittajalla kuin 60 luvulla konsanaan.
      Silloin päivittelivät kylän vanhat piiat jossakin Sotkamossa kun joku Nurmeksesta naisen itselleen toi, Että miksei se helevetti kelevanna se oman kylän tyttö suatana piti Nurmeksesta hakija...
      ..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2951
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      108
      2230
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1174
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      954
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      42
      786
    Aihe