Cheekin, Elastisen, Uniikin yms sisäpiiri!!

23

2145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmiääijiä

      No tuosta kusipää keekistä nyt voi uskoa mitä vaan, mutta Elastista olen pitänyt fiksuna.

      • Isoho

        Samanlainen tai pahempi Ela


      • Pätkispätkis

        Iltasanomat (poikien sisäpiirin oma mainos/kriisiviestintätoimisto) tänään: Pikku breikki ennen Profeetat-kesää... :D

        Oletteko muuten huomanneet, että Profeettojen symboli on kaikkinäkevä silmä?

        Kannattaa kuitenkin kaikkien olla tooooosi varovainen niiden kaikkinäkevien salakameroiden ja egoa hivelevien salaseurojen kanssa.


      • Nassesetäonhyvinhyvin

        Lisää päivitystä Suomen Kuvalehdessä: Elastisen asianajaja on yrittänyt hiljentää Sofi Oksasen, jottei Oksanen puhuisi Sisäpiiristä.


    • OnTämäSuomiIhanaMaa

      Cheekillä ja Elastisella ovat niin suuria ja karismaattisia tähtiä,että heillä on varaa pilkata ja naurata kehitysvammaisille.

      • bannipera

        Vitun hyvä että totuus paljatui.

        Profeetat on historiaa joille nauraa aidan seipäätkin.

        Paha saa palkkansa ja hyvä niin, koko kööri banniin kaikkialta syvän halveksunnan kera!


      • Mistänäitätulee
        bannipera kirjoitti:

        Vitun hyvä että totuus paljatui.

        Profeetat on historiaa joille nauraa aidan seipäätkin.

        Paha saa palkkansa ja hyvä niin, koko kööri banniin kaikkialta syvän halveksunnan kera!

        Kyllä toi lesoilu loppuu ihan omaan naurettavuuteensa ,eihän noita enää kukaan voi fanittaa ton paljastuttua ,ainakaan jos on edes vähänkään älyä,näillä ei ole mitään kenellekään tarjota ,häpeäis edes eikä sotkis vielä juristeja tohon soppaan ,kannattais pitää suu kiinni kun on kusessa korvia myöten


      • Harmittaako
        Mistänäitätulee kirjoitti:

        Kyllä toi lesoilu loppuu ihan omaan naurettavuuteensa ,eihän noita enää kukaan voi fanittaa ton paljastuttua ,ainakaan jos on edes vähänkään älyä,näillä ei ole mitään kenellekään tarjota ,häpeäis edes eikä sotkis vielä juristeja tohon soppaan ,kannattais pitää suu kiinni kun on kusessa korvia myöten

        Suosio vain jatkuu kuten n. 15 vuotta tähänkin asti. Harmittaako?


    • Yllätyskötämä

      Ei julkkiksista tiedä, millaisia he oikeasti ovat. Julkisuudessa voi olla ihan erilainen henkilö, mitä todellisuudessa on. Valitettavaa on, että moni kuvittelee olevan muiden yläpuolella ja upeissa sisäpiireissä. Sieltä sitten mollataan ja haukutaan muita ihmisiä. Toivottavasti osalla säilyy jonkunlainen todellisuudentaju ja arvostus muita kohtaan!!

    • paskoillepaskaa

      Nää tyypit kuvittelee olevansa lain yläpuolella ja voivansa tehdä mitä vaan esim. naisille rangaistuksetta. Ihan verrattavissa axl smith- kohuun. Koko paskaporukka kusettanut ja pannut naisia halvalla oikeen olan takaa.

      HELVETIN HYVÄ ETTÄ PASKA LENSI TUULETTIMEEN, SE ON MENOA NYT MAINE JA KUNNIA, KIITOS PALJASTAJALLE! DDDDDDDddddDddddd

    • idioottikeekki

      Tuo, että nimittävät itseään profeetoiksi, kertoo jo paljon siitä, mitä noiden päässä liikkuu! Eiköhän nuo kaikki ole kuuluneet siihen Axelin pornorinkiin!

    • Vaiherrasmies

      (Herrasmies)liigalla raha ja maine ratkaisee. Oikea herrasmies arvostaa naisia eikä naura vähemmistöille!!

    • eisaaoikeitanaisia

      No ei ihme, että keekki halveeraa naisiaan, kun seukkaa noiden aivottomien muovipovipommien kanssa.

    • 7päivää

      http://www.como.fi/uutiset/intohimoinen-cheek-tietaja-epailee-han-on-kertonut-sisapiiri-torkyryhmasta-jo-vanhoissa-kappaleissaan-olemme-vain-olleet-sinisilmaisia/

      Comon toimittajan tunteman intohimoisen Cheek-tietäjän mukaan Cheek on saattanut laulaa Sisäpiiri-ryhmästä jo aiemmin Alpha/Omega-albumin kappaleella Chekkonen.

      Kappaleella Cheek laulaa nimittäin näin:

      ”Just ku jengi alkaa nukahtaa / mä tulin starttaa juhlat taas / Sisäpiiri mukana kun putataan se kuvataan / tytöt on et uulalaa / herranjumala se ei oo kuka vaan vaa/ Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen”

      Comon tunteman intohimoisen Cheek-fanin mukaan tämä saattaisi olla suora viittaus juuri paljastuneeseen Sisäpiiri-kohuryhmään.

      ”Nyt kappaleen kuulee täysin eri tavoin kuin ennen”, Comon nimettömänä pysyttelevä musiikkialan ammattilainen kertoo. ”Olemme vain olleet liian sinisilmäisiä asian suhteen.”

      Lauloiko Cheek ryhmästä jo vuonna 2015? Mikäli vyyhtiä pengotaan lähiaikoina enemmän, niin totuus toivottavasti selviää.

    • voiraukat

      Niinköhän nämä äijät pilkkaa fanejaankin, onneksi en kuulu siihen porukkaan. Siellä ne rakentaa talojaan ja naureskelee , kun hölmöt fanit kustantaa näille tyhjäpäille luxuselämän. Mutta antaahan olla akan järvessä, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa.

    • Ghklkgdss

      Kuuluivatko myös törkyseksi-Smithin renkaaseen....???? Näitä luusereita nuoriso palvoo..... ja elättää ne!!

    • hyvinkäältä

      Voi, Diandra! Mihin kusipäiseen porukkaan sutkin on sotkettu! Ei nää vinkujat osaa varmaaan edes arvostaa oikeasti osaavaa laulajaa. Nyt pois siitä porukasta! Vai rahako se ratkasee, Didi?

    • Fhjjkkhxz

      Kusi noussut päähän ja nyt pahoitellaan kun paljastuivat... eivät pahoittelisi vieläkään jos ei asia olisi tullut ilmi.... törkeimpiä viestejä emme saa lukea.... ovat siis erittäin törkeitä... eivät kestä lehdistön painoarvoa..

    • Tätiharmonika

      Mä luulin että rock'n roll on kuollut ja muusikot on nykyään puhtoisia pyhäkoulupoikia, mutta onpa helpotus kuulla, että vaikka telkkarit ei enää lennä hotellihuoneen ikkunasta, vielä löytyy kunnon törkymöykkyjä tyttösten ihailtavaksi ja tätien paheksumaksi.
      Sanotaan että maailma muuttuu, mutta ei. Ja hyvä niin.

    • skeittarimixaaja

      No joo Cheek on leija ollut ihan 16v lähtien ellei aikaisemminkin, tuli aika-ajoin pyörittyä yhen cheekin kaverin kanssa ja Jare pyöri kanssa samoihin aikoihin remmissä, kova uho oli pojalla mutta tapellahhan cheek ei osaa, pienempiä saattoi lyödä sivulta tai takaapäin. Kyllä broidinsa jeesi kelpasi aina kun jare lasileuka meinas saada turpaansa, lähes aina cheek katosi paikalta kun tappelut oli alkamassa, eli pelkurikin vielä. Kova poika haukkumaan kavereitaan ja oikeita räppäreitä. Kukaan ei ole oikeestaan vieläkään usko että jare veteli jotain jannua jollain pampulla pitkin jalkoja ja selkää(joskus kun jare oli 18v tai vähän alle), jare sellainen tyyppi joka ei kasva ikinä aikuiseksi vaan elelee omissa luuloissa ja luulee että ne pitävät paikkansa, persoonaton diiva on jare. Elastinen täysin erillainen kun mikä hänen julkisuuskuvansa on, ei siis todellakaan niin positiivinen hahmo, osaa olla todella ilkeä ihmisille. Uniikki, tuo pieni kääpiö joka luulee välillä olevansa isokin stara kun joskus jossain baareissa riitaa niin heti "uniikin" frendit tulee väliin ja kääpiö jatkaa provosoimista, uniikki noista kahdesta järkevin vaikka neste noussu hänelläkin hattuun. Arman taas skeittiajoista jollain tapaa tuttu, ei olla paljoo puhuttu mutta joskus jossain kuppilassa heitetty läppää sekä Armanin nähnyt kadulla joskus ja jääny jutuille, kyllä Arman mut ulkonäöltä tietää mutta ei sen paremmin, ihmettelen eniten mitä Arman tekee noiden vajaaälyisten sisäpiirissä kun Arman sentään osaa ajatella loogisesti asioita ja on fiksu tyyppi, ihan väärässä porukassa Arman pyörii, Armanillakin voi olla Cheekistä jotain kerrottavaa(ehkäpä sit joskus kirjassa kertoo). Jare muuten sano n2v sitten erään baarin ovella jossa oli isot jonot että tuo roskasakki(tarkoitti jonottavia asiakkaita) muuten jää ulos seisomaan kun hän menee vippinä sisään ja naureskeli jonottaville asiakkaille tyypillisellä narsistin ilmeellä.

      • Harmittaako

        Harmittaako sinua, ettet ole saanut ketään heistä ystäviksesi?


    • MÄNGsterI

      Nii joo ja sanokaapa kun näätte Jarea että "mitäs bi seksuaali", se sekoo siitä:D. No sen nuoruuden bi ajat ehkä ohitte mut mihinkäs seepra raidoistaan pääsee...Kun on jätkän kanssa ollu niin se maine seuraa mukana aina varsinkin jos on tollanen nössö julkkis. Jarepoitsu oli nuorempana ainakin humalassa että jätkätkin kelpasi, tuskin Jare 100% hetero on mutta ehkä liian kova naistenmiehen maine pikku "kokeilen jätkiäkin" Jarella. Jarehan voi suuttua tästkin viestistä ja syyttää kirjoittajaa kunnianloukkauksesta mutta tuskimpa pystyy mitenkään todistaa kuka kirjoittanut tämän viestin tällä koneella kun kylässä on nytkin 4 kaveria.. Kuhan faktoja heittelen.

      • IlkeäIhminen

        Sinun motiivina kirjoitukseesi on silkka ilkeys. Tuntuuko hyvältä olla ilkeä ihminen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      631
      22497
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      128
      21921
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      118
      11860
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9867
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      270
      6886
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5841
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      150
      3069
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2295
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1798
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe