Ole oma itsesi

eimeikkii

t oteaa Lola Odusoga ja poseeraa meikittömänä. Epätäydellisyys on kaunista. Lienen epätäydellinen, kun en ole koskaan meikannut. Tietoisesti olen halunnut erottautua joukosta ja hienon elämän olen saanut.

14

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä-välii-enää

      No, olipa hyvä keskustelun aloitus sinulta. Sinä ja Lola olette ilman meikkiä!! Entäs sitten? Mistä haluat keskustella?

      Minä olen meikannut jo nuoresta asti, silloinkin, kun äiti kielsi huulipunan käytön, mutta hellkaoukulla kiharsi hiuksiani salaa ja minkäs hän mahtoi, koska oli itse jossain navetalla!;)

      Oli sekin aika, kun en WC:stä ulos mennyt, kunnes oli meikki kunnossa ja ne jokaöiset paplarit päässä, että joltain näyttäisi.

      Alastomaksi olisin tuntenut silloin itseni, jos ei varpaan kynnetkin ollut lakatut!D

      No, nyt on toisin. En jaksa meikkailla. Tuskin tukkaani kammata, kuin pakosta. Lolan oloista minusta ei tullut, koska tuo ihana rusketuskin on saamatta, koska en halua mennä aurinkoon ihosyövän pelosta.

      • Kyllä Lola Odusoga on kauneimpia missejämme, en vertaa itseäni siinä suhteessa häneen. Mutta mielestäni ikäluokassamme naiset, jotka eivät ole paljon meikanneet, ovat paremman näköisiä kuin aina vaan meikkaavat. Tämä on vain minun mielipiteeni


      • eimeikkii

        Ajattelinkin, että vastaukset polarisoituvat eli osa puolesta, osa vastaan. Ja hyvä, jos suurin osa on tyytyväisiä omaan tyyliinsä. Kun katselee ihmisjoukkoja, saa käsityksen, että rahaa on, koska jo ala-aasteikäiset meikkaavat.


    • sili.konit

      Lolalle on tehty leikkaus jossa on asennettu silikonirinnat. Se siitä luomukauneudesta ja luonnollisuudesta. Kumma into noilla afrikkalaistaustaisilla suoristaa tukkansa.

      • Himmelsauge

        Ihmetellyt miten tukka on yritetty suoristaa, antaisi olla afrona kun on sitä rotua ja kaikenlisäksi niin kaunis vieläkin. Perjantain vetäjä antaa afronsa kasvaa mutta voi sen leikata ennen metrinmittaa, mahtuu ovesta sisään. Lämminverinen pörröpää Sean Ricks ja vaalea viileäverinen Pekka Vahvanen vetävät kivaa perjantai-illan perjantai ohjelmaa. Kesäksi sekin loppuu, kuka nyt kesällä mitään tekee, saa katsoa suomifilmejä omista tallennuksistaan😌🌤🐈🐕


      • 0461

        Kun Suomeen saapuu ulkomaalainen. häm otetaan aivan älyvapaasti heti TV'hen, se onkin ks vetonaula, jolla "Suomeen rynnätään hallitsemattomasti", kuten Sauli Niinistö sanoi.


      • Himmelsauge

        Radiossa pari muualtatullutta nauroi ja kälätti ihan joutavista asioista, kaikki mitä sanoivat oli niin hauskaa hehehehee.....Nyt näyttää toinen saaneen naamansa jo telkkariin, oli tanssii tätienkanssa ohjelmassa ja ihan oma ohjelma sillä partanaamalla. Partahan niillä on kaikilla kun heidän jumalansa ei anna sitä ajella. Taisivat olla Huli ja Asu vai oliko Ali ja Husu, heh, heh, he....eiks ollu kiva vitsi 😂 vai mitä?


    • Pikkuapulainen

      En ihan ymmärrä aloitusta, mutta ei kai tarvitsekaan. Jos nainen ei meikkaa, onko se jokin erityinen arvo eli pitäisikö sitä kehua? Ei kai sentään. Olla oma itsensä - ei kai se voi jostakin meikkisysteemistä olla kiinni?

      Mielestäni Lola on ollut aika järkevä missi jo ihan nuoresta tytöstä, eihän hän nyt enää mikään missukka olekaan, perheenäiti jne. Hänen kommenttinsa ymmärrän siltä pohjalta, että esillä olevalla naisella (ns. julkisuuden henkilöllä) kasvot ilman meikin hiventäkään eivät ole ihan tavalliset. Tavallisempaa lienee, että lisäväriä, pidennystä sinne ja täydennnystä tänne on haettu monesta purkista. Kaipa tuolta pohjalta meikittömät kasvot saattavat tuntua noh - ainakin erilaisilta. Mutta että meikattuna olisi täydellinen ja meikittömänä epätäydellinen? Tuota noin, täydellinen ihminen oli ja meni jo aikaa sitten ja sen jälkeen on olut vain meitä epätäydellisiä joko irtoripsien kera tai harvemmin räpsyttimin.

      Entisinä aikoina meikkaaminen oli jopa syntiä, niin muistan lapsuudessani jossakin vaiheessa puhutun. Sekin kai oli paikkakuntakohtaista. Nyt meikkaaminen on niin tavallista, että synniksi sitä ei kai pidä kukaan. Meikit ovat nykyään myös halpoja eli edullisia, mita ei voi sanoa vaikkapa 60- ja 70-lukujen meikeistä.

      Ikä on sellainen juttu, että sitä osaa olla oma itsensä ilman meikkiä ja meikin kanssa. Vallan mainiosti voin nykyisin mennä minne tahansa ilman meikkiä tai meikattuna, jos silta tuntuu. En ole vähempi tai enempi kumminkaan tavoin. Jokainen valitsee itse, mutta enempi sisältöä naisellekin (naurua) antaa mitä siellä korvien välissä on tai ei ole. Jostakin akkainlehdestä luin, että tämä meikittömyys on nyt uusi trendi, joten saattaapa olla, että Lolankin kohdalla on kyse tästä eikä sen syvällisemmästä asiasta.

    • Perfektionisti

      Kauneus on kauneutta ja epätäydellisyys on epätäydellisyyttä eikä niillä ole mitään tekemistä keskenään. En muutu täydelliseksi enkä edes kauniiksi lanttunaamarin färjäämisellä mutta paremmalta näytän sanoi kuka tahansa mitä tahansa.

      Aivan tasan sama asia kuin jos pukeutuu epäsopiviin, vartalolle sopimattomiin vaatteisiin. Eikä se tarkoita pelkästään vaatteen kokonumeroa vaan tyyliä, stailia yms. Oikea vaate vartalolla sekä kooltaan että muilta ominaisuuksiltaan muuttaa kaiken kokoista ulkomuotoa paremmaksi. Metka ajatus että jollekin välttää epätäydellinen olotila.

      • tääonmun

        Noista vaatteista vaan pari sanaa. Ihminen viestii valinnoillaan jotain omasta persoonastaan. Ei tarvitse pukeutua kuten muut. Kodinkaan ei tarvitse olla kuten muilla. Minusta muita seuraamalla itselle ei ole kehittynyt omaa mielipidettä, ollaan stereotypioita varmuuden vuoksi.


      • Estetiikkaakehiin

        Yeap, mutta sehän on aivan eri asia kuin pukeutua huonosti ja kropalleen epäsopivasti. Eikä se tarkoita että pitäisi olla täydellinen tai edes yritystä pyrkiä siihen, että käsittää mikä oman itsen päälle sopii.


      • Himmelsauge

        Persoonallisuus, siis oma, omintakeinen tyyli kaikessa vaikka tämänpäivän puitteissa liikkuukin ja ajan hengessä. Nyt on kiva aika kun voi pukeutua miten tykkää, ei koskaan ole ollut näin vapaata, tarjonta monipuolista. Minä olen lapsena jo oppinut iloitsemaan uudesta mekosta, kengistä, takista...Äidillä oli aina useampia hattuja.
        Kulutan rahaa vaatteisiin mutta kohtuus siinäkin, kaikkea kuitenkin pitää saada mitä haluaa, mut ei mahdottomuuksia. Kodinkin voi sisustaa omalla tyylillä, omien tarpeiden mukaan. Mukava rakentaa itsestään ja itselleen omanlaistaan, pieniä arjen iloja omaksi ilokseen ja toistenkin.😊 👒🕶👗👜👠


      • Meitä on moneksi. Minä taas nautin siitä, että vaatteita on joka menoon, on ilon ja surun juhliin esim. Ostan laadukkaita ja kroppani on pysynyt samanlaisena meko kauan. Hoksasin, että huomisissa suvun juhlissa olen nuorikko. Päivänsankari on 18-vuotias ja seurustellut jo viitisen vuotta, me iäkkäämmät alle vuoden. Kotini perustuu menneeseen elämään


    • muiskumaistuu

      Onkohan meikeissä eri makuja? Me suukottelemme usein ja kaverini on tykästynyt luomuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe