Sateenkaariväen omat kurssit ja palvelut

StartUpMielessä

Sateenkaariväelle suunnattujen palveluiden määrä on lisääntynyt ja laatu parantunut, mutta edelleen tarjonta on niukkaa. Lisäksi palveluiden järjestäjät ovat lähinnä sateenkaarijärjestöjä, eikä kovinkaan moni muu taho ole vielä tarttunut toimeen. Toki täytyy antaa paljon kiitoksia mm. muutamille ev.lut.kirkon seurakunnille ja tahoille sekä mm. Parisuhdekeskus Katajalle.

Uusien palveluiden saamiseksi tarvittaisiin sekä osallistujia että järjestäjiä. Olisi upeaa, jos Suomeen syntyisi uusia sateenkaarevia yrityksiä palvelemaan sateenkaariväkeä ja muitakin. Myös verorahoilla osin tai kokonaan toimivien tahojen mahdollisuudet tulisi hyödyntää nykyistä paremmin.

Jos kotikaupunkisi työväenopisto tai kansalaisopisto järjestäisi sateenkaarevia kursseja, osallistuisiko sinä? Otetaan esimerkiksi sateenkaariväelle suunnattu jooga-kurssi, joka kestäisi syksystä jouluun kerran viikossa ja maksaisi 60€. Houkuttelisiko? Homo- ja bi-miehille tarkoitettu teatteriryhmä, joka kokoontuisi kerran viikossa ja maksaisi 55€ kevätlukukaudelta. Kiinnostaisiko? Parihieronnan viikonloppukurssi sateenkaariväelle 140€/pari. Lähtisitkö mukaan? Sateenkaariperheiden lapsi-aikuinen liikuntaryhmä, hinta 80€/pari syyslukukaudelta. Olisiko kysyntää? Osallistuisitko itse? Luuletko, että tuntemasi sateenkaariväkeen lukeutuvat henkilöt olisivat halukkaita osallistumaan? Millaisia kursseja sinä toivoisit järjestettävän?

Valitettavasti tällaisia kursseja pystyttäisiin järjestämään todennäköisesti vain suurempien kaupunkien opistoissa. Sen sijaan kansanopistoissa voitaisiin ehkä järjestää mm. viikonloppukursseja, joilla olisi opetuksen lisäksi hoidettu majoitus ruokailuineen.

Olisiko sinusta opettajaksi, ohjaajaksi tai vapaaehtoiseksi avustajaksi tällaisille kursseille? Olisitko valmis kehittämään osaamistasi tällaisten palveluiden tarjoamiseen?

Mitä muuta sinulle tulee mieleen tästä aiheesta?

51

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikseivät nykyiset palvelut kelpaa ja miksi pitäisi kaikista palveluista olla oma sateenkaariversionsa, etenkin jos hblt väki haluaa tulla kohdeltuna tasavertaisena?

      • StartUpMielessä

        Monet nykyiset palvelut sopivatkin sateenkaareville henkilöille ja -pareille, mutta kaikki eivät ole sopivia. Esimerkiksi heteropareille järjestetään kymmeniä ja kymmeniä avioliittoleirejä joka kesä. Sateenkaaripareille niitä järjestetään tasan yksi, jonne pääsee mukaan kokonaista kahdeksan paria koko Suomesta. Onko reilua? Jonkin verran on myös tarjolla sinkkuryhmiä kuten esimerkiksi sinkkujen kokkikurssi. Mutta kannattaako homosinkun mennä sinkkukurssille, jossa kaikki muut ovat todennäköisesti heteroita. Suomen suurimpien kaupunkien työväenopistoissa on kymmeniä lapsi-aikuinen liikuntaryhmiä. Sateenkaariperheet käyttävät näitä palveluita. Jos kuitenkin on sellainen sateenkaariperhe, joka ei tunne muita sateenkaariperheitä esimerkiksi uudesta kotikaupungistaan, tällainen harrastus olisi heille hyvä mahdollisuus saada uusia tuttavia. Tanssikurssejakin järjestetään paljon, mutta samaa sukupuolta oleville pareille tanssia opetetaan hyvin harvoissa paikoissa.

        Kaikista palveluista ei ole tarkoitus luoda omia versioitaan eikä sateenkaariväen haluta eristäytyvän omiin ryhmiinsä. Tarkoituksenamme on lisätä tasavertaisessa hengessä sateenkaariväelle sellaisia palveluita, joita heteroille on jo tarjolla ja tulee jatkossakin olemaan. Nykyisin ehdottomasti eniten sateenkaariväelle suunnattuja tapahtumia ja toimintoja järjestää Seta sekä sen jäsenjärjestöt. Eikö olisi hyvä, jos htbl-porukkaa alkaisi näkyä enemmän myös muissa instituutioissa kuten vaikkapa työväenopistoissa?


      • Avioliittoleiristä olen aivan samaa mieltä, se ei oikein homoparille ole suunnattu, toivottavasti tämä asia menee parempaan suuntaan tulevaisuudessa. Mitä kokkikurssiin tulee, aina voi mennä, ei sitä koskaan voi tietää missä siihen oikeaan törmää. Uskoisin tosin tilausta olevan myös sinkkuhomoille suunnatuille tapahtumille, jotka olisivat muuallakin kuin ravintolaympäristössä. Loput ovat taas minusta aivan makuasia. Tanssikurssille voi aivan varmana mennä homopari siinä missä heteroparikin, se on minusta vain omasta asenteesta kiinni. Perheisiin en osaa ottaa kantaa, koska se on heti kinkkisempi asia, koska joka paikkakunnalla ei pakosti edes ole sateenkaariperheitä. Luulisi heistä kuulevan esim. neuvolasta, jos lapsi on sen ikäinen tai aina voi googlella koittaa katsoa. Leikkipuistoissa varmaan parhaiten törmää erilaisiin perheisiin.

        Itse näin vähemmistöön kuuluvana vain kummaksun aina miksi kaikesta pitää olla oma sateenkaari versio. Jos haluan mennä työväenopiston kurssille tai tanssikurssille miehen kanssa, niin menen enkä mieti asiaa enempää. Minusta paras linja olisi, ettei palveluita luokiteltaisi ollenkaan seksuaalisen suuntautuneisuuden mukaan, vaan ne olisivat automaattisesti tasavertaisesti kaikille. Se on omasta mielestäni ideaalitilanne. Osa näistäkin on omasta asenteesta kiinni, kokeeko palvelun pelkästään heteroille vai ei minusta. Toki jossain sinkkutapahtumassa ymmärrettävästikin homo luultavimmin kokee itsensä ulkopuoliseksi, vaikkei tätä järjestävä taho varmaan edes tarkoita. Sentyyppisille hblt-palveluille on ja aina tulee olemaan tilausta. Työväenopiston kurssit tuskin ovat suunnattuja automaattisesti heteroille kuitenkaan.


      • Siis millä perusteella pyydät minua poistumaan palstalta? Miksi oloni täällä on ongelma, jos kommentoin asiallisesti? Jos haluatte tehdä ylläpidolle ilmoituksia, siitä vaan ihan vapaasti, etenkin jos ei ole parempaa tekemistä.


      • fanikerhoton

        En kuulu kyseiseen fanikerhoon. Miksi biseksuaalin pitää olla homopalstalla?
        Suvaitsevaiset ja fiksut bisset jättävät homokeskustelut rauhaan, huomaan et kuulu kumpaakaan niistä.
        Sinun ilmaisu on homorasistinen ja sillä perusteella sinut saisi poistaa täältä.


      • fanikerhoton kirjoitti:

        En kuulu kyseiseen fanikerhoon. Miksi biseksuaalin pitää olla homopalstalla?
        Suvaitsevaiset ja fiksut bisset jättävät homokeskustelut rauhaan, huomaan et kuulu kumpaakaan niistä.
        Sinun ilmaisu on homorasistinen ja sillä perusteella sinut saisi poistaa täältä.

        Kerrohan millä tapaa olen esim. tässä ketjussa ollut homorasistinen? MIelestäni en millään tapaa. Miksei biseksuaali saa olla homopalstalla, kun on miehistäkin kiinnostunut? Bipalstalla on ainoastaan naisia, ei ketään muita, joten nimen voisi muuttaa binaisten palstaksi. Fiksut aikuiset myös tekevät muuta kuin vainoavat joukolla toista, fiksut aikuiset osaavat sivuuttaa kirjoitukset joista eivät pidä. Täällä, oman tunnustuksensa mukaan, porukka ei kumpaakaan osaa. Eli herää kysymys ovatko he edes aikuisia.


      • homoillevarattukeskuste
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Siis millä perusteella pyydät minua poistumaan palstalta? Miksi oloni täällä on ongelma, jos kommentoin asiallisesti? Jos haluatte tehdä ylläpidolle ilmoituksia, siitä vaan ihan vapaasti, etenkin jos ei ole parempaa tekemistä.

        Jos et sattumoisin huomannut yksiuseammanpuolesta kertoi tämän olevan homoille varattu keskustelu, etkö ymmärrä vai onko suurikin halua olla häirikkö, et ole eduksi biseksuaaleille, onko ne heittäneet sinut ulos biseksuaalien keskusteluista?

        Ja biseksuaalina olet ei toivottu tänne, kai ymmärrät sen verran suomenkieltä.


      • homoillevarattukeskuste
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Kerrohan millä tapaa olen esim. tässä ketjussa ollut homorasistinen? MIelestäni en millään tapaa. Miksei biseksuaali saa olla homopalstalla, kun on miehistäkin kiinnostunut? Bipalstalla on ainoastaan naisia, ei ketään muita, joten nimen voisi muuttaa binaisten palstaksi. Fiksut aikuiset myös tekevät muuta kuin vainoavat joukolla toista, fiksut aikuiset osaavat sivuuttaa kirjoitukset joista eivät pidä. Täällä, oman tunnustuksensa mukaan, porukka ei kumpaakaan osaa. Eli herää kysymys ovatko he edes aikuisia.

        Oletko lukutaidoton? Vai etkö halua ymmärtää tämä on homoille varattu keskustelu ihan Suomi24 on päättänyt niin.
        Se on ihan sama mistä olet kiinnostunut biseksuaalina, kysymys on mistä homomiehet ovat kiinnostuneita, ei tässä ole kysymys mistä sinä olet kiinnostunut.
        Miksi sinä haluat haastaa riitaa tästä?


      • Eli et osannut vastata kysymykseen, etkä ymmärtänyt luettua. Halu ei ole häiriköidä. Tässä keskustelussa te muut nimenomaan olette häiriköinnen aloittaneet, mikä on todella ironista jo. Minua ei ole heitetty mistään ulos, joudun tuottamaan pettymyksen sinulle. Ja suosittelen tarkistamaan oikeinkirjoitustasi.

        Sinusta en ole toivottu tänne, kuten ei yksikään biseksuaali, eli olet rasisti.


      • Ja on se kumma, jos 27:llä aikuisella ei ole parempaa tekemistä kuin vainota yhtä ihmistä, jonka kirjoitukset voisi vain ohittaa. Huh huh, on todella tervettä menoa. Pennut hakevat seksiseuraa ja nyt 27 homoa päättää ketä palstalla saa olla. Milloinka puututte muiden häiriköiden toimintaan täällä, jotka ihme kyllä ovat sapattivapaalla näemmä? Ihan vinkkinä, hankkikaa elämä ja löysätkää sitä pipoa.


      • Omaakerhoaeiole

        Aivan järkyttävää juttua! Olen 36v "hetero" ja just oon miettinyt, tulisinko kaapista vihdoin ulos. Just tänään viimeksi puhuin hyvän lesboystäväni kanssa siitä, että biseksuaalien osa on vaan niin kurja, vaikka moni haluaa muuta väittää.

        Anteeksi, että häiritsin homopalstaanne. (Seksiseuraa saisin ilmeisesti etsiä, jos unohtaisin kertoa olevani bi, ja mainitsisin ainoastaan etsiväni miestä miehelle.)

        Sen verran tiedoksi teille homoille, että bisseillä ei ole omaa kerhoa. Naisbissejä pääosin suvaitaan lesboaktiviteeteissa, vaikka sielläkin esiintyy syrjintää ja ulossavustustakin. Osa lesboista kuulemma aina puolustaakin bi-siskojaan. Heterotkin usein syrjivät bissejä.

        Ehkä pysyn heterokaapissani ja jatkan salaisia miehiin retkahteluita vedoten mielenhäiriöihin.


      • NytOnTörkeää
        Omaakerhoaeiole kirjoitti:

        Aivan järkyttävää juttua! Olen 36v "hetero" ja just oon miettinyt, tulisinko kaapista vihdoin ulos. Just tänään viimeksi puhuin hyvän lesboystäväni kanssa siitä, että biseksuaalien osa on vaan niin kurja, vaikka moni haluaa muuta väittää.

        Anteeksi, että häiritsin homopalstaanne. (Seksiseuraa saisin ilmeisesti etsiä, jos unohtaisin kertoa olevani bi, ja mainitsisin ainoastaan etsiväni miestä miehelle.)

        Sen verran tiedoksi teille homoille, että bisseillä ei ole omaa kerhoa. Naisbissejä pääosin suvaitaan lesboaktiviteeteissa, vaikka sielläkin esiintyy syrjintää ja ulossavustustakin. Osa lesboista kuulemma aina puolustaakin bi-siskojaan. Heterotkin usein syrjivät bissejä.

        Ehkä pysyn heterokaapissani ja jatkan salaisia miehiin retkahteluita vedoten mielenhäiriöihin.

        Teissä bisseissä suurin ongelma on se, että pidätte vastakkaisesta sukupuolesta ja sulaudutte sen takia heteronormatiiviseen massakulttuuriin. Te biseksuaalit voitte armotta ilmaista ja ajaa yhteiskunnallisia asioita, jotka ovat teille hälläväliä taas meille homoille vahingoksi.
        Ja se yksittäisseikka, että satutte pitämään samasta sukupuolesta niin teidän henkilökohtainen mielipide lasketaan yhteiskunnan puolesta homojen mielipiteen mittariksi.

        Eli esimerkkinä voitte vastustaa spn-avioliittoa koska menetätte mahdollisen oikeutenne avioliittoon vain 50 prosenttisesti, taas me homot menetämme sen oikeuden 100 prosenttisesti. Teillä on siis vähemmän uhrattavaa ja voitte pitäytyä mitä kummallisemmissa, järjettömissä uskomuksissa, kuten uskonnossa, kun me homot joudumme täyskärsijöiksi.

        Olette kuin susi lampaan vaatteissa, eli kaappaatte itsellenne oikeuden lausua homojen mielipiteitä ja heterot uskoo teitä, koska itse eivät välttämättä pysty erottamaan homoa bistä.

        Jokainen yhteiskunnallinen asia mikä liittyy homojen kohteluun, voitte tulla yhteiskunnan kanssa puolitiehen missä teille on sopivaa, kun taas meille homoille sama kompromissi tarkoittaisi vajaata ihmisoikeutta tai tasa-arvoa.

        Ja sitten henkilökohtaisesti nimimerkille Omaakerhoaeiole:

        "Aivan järkyttävää juttua! Olen 36v "hetero" ja just oon miettinyt, tulisinko kaapista vihdoin ulos. Just tänään viimeksi puhuin hyvän lesboystäväni kanssa siitä, että biseksuaalien osa on vaan niin kurja, vaikka moni haluaa muuta väittää. "

        Biseksuaalien osa on lähtökohtaisesti AINA parempi kuin homon. Sinulla on kaapissa ollut paljon viihtyisämpi elämä, koska olet saanut toteuttaa julkisesti 50 % seksuaalisuudestasi. Monet kaappihomot joutuvat säätämään naisten kanssa vastoin omaa haluaan yhteisöpaineiden vuoksi, mikä sinulle taas on ollut itsestäänselvyyttä!

        Sinä valitat, että sinulla ei ole oikeutta esittää homon mielipidettä ja niin yrität rohmuta itsellesi sekä heteron, että homon mielipiteen.

        "Anteeksi, että häiritsin homopalstaanne. (Seksiseuraa saisin ilmeisesti etsiä, jos unohtaisin kertoa olevani bi, ja mainitsisin ainoastaan etsiväni miestä miehelle.)"

        Häiritsit nyt homoille tarkoitettua gallupia. Vaaditko usein myös oikeutta vastata naisille esitettyihin gallupeihin? Voit toki puolestani heittää chit-chattiä sekalaisista aiheista tai valehdella ihmisille seuranhakuilmoituksissa, mutta älä ole täällä sutena vahingoittamassa homoille esitettyä kyselyä, OK???

        "Sen verran tiedoksi teille homoille, että bisseillä ei ole omaa kerhoa. Naisbissejä pääosin suvaitaan lesboaktiviteeteissa, vaikka sielläkin esiintyy syrjintää ja ulossavustustakin. Osa lesboista kuulemma aina puolustaakin bi-siskojaan. Heterotkin usein syrjivät bissejä."

        No pitäisikö asialle tehdä jotain??? Jos ette olisi niin sujut heteronormatiivisen yhteiskunnan kanssa niin olisitte jo omalle ryhmälle yhteiskunnassa saavuittaneet jotain. Mutta teille kelpaa kompromissi ja yritätte nyt meille homoille heittää meille kapuloita rattaisiin asioissa, jotka teidän intresseihin eivät tarvitse parannusta.

        "Ehkä pysyn heterokaapissani ja jatkan salaisia miehiin retkahteluita vedoten mielenhäiriöihin. "

        Sinä puet yllesi marttyyrin viitan ja valitat asiasta, jonka JOKAINEN kaapista tuleva joutuu kokemaan. Miksi sinua pitäisi kohdella yhtään sen erityisemmin kuin muita homoja, jotka haluavat tulla ulos kaapista??


      • Naisten kohdalla tuo on totta, heidän biseksuaalisuutensa on hyväksyttyä. Miesten kohdalla taas on asenne että joko olet homo tai hetero, muita vaihtoehtoja ei käytännössä ole. Onko tämä parempi lähtökohta? Et voi avoimesti olla oma itsesi, vaan joudut pakosti valitsemaan jommankumman tai kohtaat syrjintää sekä homoilta että heteroilta.

        Mitä yhteiskunnallisiin asioihin tulee, en nyt noin sanoisi. Esim. avioliittolaki on myös biseksuaalien oikeus, jotka seurustelevat miehen kanssa. Nykyinen avioliittolaki vain sulkee biseksuaaleilta toisen vaihtoehdon kokonaan ja pakottaa näin heteronormatiiviseen muottiin.

        Susia lampaiden vaatteissa on aika ontuva, koska ei mies voi olla biseksuaali, ainoastaan homo tai hetero. Miesten biseksuaalisuutta ei juurikaan tunnusteta. Kerro asiasta naiselle, olet homo. Kerro heteromiehelle, olet homo. Kerro homolle olet epämääräinen, joka ei tiedä mitä haluaa. Ja lopputulos on, että todella harva on valmis seurustelemaan avoimesti bi kanssa.

        Homojen asema on hyväksytympi kuin bissejen ja hyvä niin minusta. Voit olla avoimesti homo, eikä monikaan kohauta enää edes kulmakarvaansa ja voit toteuttaa seksuaalisuuttasi 100%. Naisten kohdalla taas tilanne on aivan toinen ja tämä pitäisi myös muistaa, kun asiasta puhutaan. Naisten biseksuaalisuus on todella suvaittua, enemmän jopa kuin homojen.

        Miksi bisset heittäisivät homojen rattaisiin kapuloita? Homojen asioiden eteneminen auttaa myös biseksuaalien asemaa, jotka kokevat enemmän vetoa miehiin. Enemmän sanoisin biseksuaalien jääneen muiden jalkoihin ja toisaalta kovinkaan moni ei kaapista uskalla tulla, koska tulee syrjityksi. Joten minkään ryhmän tmv luominen on todella haastavaa.


      • Suomi2017
        NytOnTörkeää kirjoitti:

        Teissä bisseissä suurin ongelma on se, että pidätte vastakkaisesta sukupuolesta ja sulaudutte sen takia heteronormatiiviseen massakulttuuriin. Te biseksuaalit voitte armotta ilmaista ja ajaa yhteiskunnallisia asioita, jotka ovat teille hälläväliä taas meille homoille vahingoksi.
        Ja se yksittäisseikka, että satutte pitämään samasta sukupuolesta niin teidän henkilökohtainen mielipide lasketaan yhteiskunnan puolesta homojen mielipiteen mittariksi.

        Eli esimerkkinä voitte vastustaa spn-avioliittoa koska menetätte mahdollisen oikeutenne avioliittoon vain 50 prosenttisesti, taas me homot menetämme sen oikeuden 100 prosenttisesti. Teillä on siis vähemmän uhrattavaa ja voitte pitäytyä mitä kummallisemmissa, järjettömissä uskomuksissa, kuten uskonnossa, kun me homot joudumme täyskärsijöiksi.

        Olette kuin susi lampaan vaatteissa, eli kaappaatte itsellenne oikeuden lausua homojen mielipiteitä ja heterot uskoo teitä, koska itse eivät välttämättä pysty erottamaan homoa bistä.

        Jokainen yhteiskunnallinen asia mikä liittyy homojen kohteluun, voitte tulla yhteiskunnan kanssa puolitiehen missä teille on sopivaa, kun taas meille homoille sama kompromissi tarkoittaisi vajaata ihmisoikeutta tai tasa-arvoa.

        Ja sitten henkilökohtaisesti nimimerkille Omaakerhoaeiole:

        "Aivan järkyttävää juttua! Olen 36v "hetero" ja just oon miettinyt, tulisinko kaapista vihdoin ulos. Just tänään viimeksi puhuin hyvän lesboystäväni kanssa siitä, että biseksuaalien osa on vaan niin kurja, vaikka moni haluaa muuta väittää. "

        Biseksuaalien osa on lähtökohtaisesti AINA parempi kuin homon. Sinulla on kaapissa ollut paljon viihtyisämpi elämä, koska olet saanut toteuttaa julkisesti 50 % seksuaalisuudestasi. Monet kaappihomot joutuvat säätämään naisten kanssa vastoin omaa haluaan yhteisöpaineiden vuoksi, mikä sinulle taas on ollut itsestäänselvyyttä!

        Sinä valitat, että sinulla ei ole oikeutta esittää homon mielipidettä ja niin yrität rohmuta itsellesi sekä heteron, että homon mielipiteen.

        "Anteeksi, että häiritsin homopalstaanne. (Seksiseuraa saisin ilmeisesti etsiä, jos unohtaisin kertoa olevani bi, ja mainitsisin ainoastaan etsiväni miestä miehelle.)"

        Häiritsit nyt homoille tarkoitettua gallupia. Vaaditko usein myös oikeutta vastata naisille esitettyihin gallupeihin? Voit toki puolestani heittää chit-chattiä sekalaisista aiheista tai valehdella ihmisille seuranhakuilmoituksissa, mutta älä ole täällä sutena vahingoittamassa homoille esitettyä kyselyä, OK???

        "Sen verran tiedoksi teille homoille, että bisseillä ei ole omaa kerhoa. Naisbissejä pääosin suvaitaan lesboaktiviteeteissa, vaikka sielläkin esiintyy syrjintää ja ulossavustustakin. Osa lesboista kuulemma aina puolustaakin bi-siskojaan. Heterotkin usein syrjivät bissejä."

        No pitäisikö asialle tehdä jotain??? Jos ette olisi niin sujut heteronormatiivisen yhteiskunnan kanssa niin olisitte jo omalle ryhmälle yhteiskunnassa saavuittaneet jotain. Mutta teille kelpaa kompromissi ja yritätte nyt meille homoille heittää meille kapuloita rattaisiin asioissa, jotka teidän intresseihin eivät tarvitse parannusta.

        "Ehkä pysyn heterokaapissani ja jatkan salaisia miehiin retkahteluita vedoten mielenhäiriöihin. "

        Sinä puet yllesi marttyyrin viitan ja valitat asiasta, jonka JOKAINEN kaapista tuleva joutuu kokemaan. Miksi sinua pitäisi kohdella yhtään sen erityisemmin kuin muita homoja, jotka haluavat tulla ulos kaapista??

        Ai. Mun käsittääkseni kaapista ulos tuleva biseksuaali on vähintäänkin yhtä punainen vaate homokammoisille kuin täysi homokin. Aika hauskaa taas todeta miten syyttelet muita asioista, jossa sinä olet kunnostautunut mestarillisesti; esimerkkinä tuo marttyyrin viittaan pukeutuminen.

        Pitää ihan kysyä, että juontaako tuo katkeruutesi biseksuaaleja kohtaan siitä, että sinä itse et uskalla tulla kaikille läheisillesi ulos kaapista? Minä, jota joku täällä (olitkos se sinä?) kerkesikin väittämään ei-homoksi, tulin 10 vuotta sitten kaikille tutuilleni ulos kaapista siitäkin huolimatta, että tiesin osan lähtevän kävelemään mun elämästä. Siis tälläkin hetkellä _KAIKKI_ tuntemani ihmiset tietää, että olen homo. Sekös katkeria vanhoja homoja ärsyttää, kun ovat edelleen kaapissa mm. vanhemmilleen, koska pelkäävät, että niille tulee paha mieli. Heidän pahin pelkonsa siis lopulta on se aiheuttamansa paha mieli ja ne kovaan ääneen haukkuu ja vattuilee kaapeissa lojuville homoille ja biseksuaaleille! Voi sitä ironiaa!


    • enolebisseonneksi

      Olisihan se pitänyt arvata uuden keskustelun noususta, bisse-piippari vauhdissa ;)

    • oliparätinki

      Etkö voisi piippari lopettaa tuota sinun sekoilua? Eihän sinulle kohta vastaa kukaan nainen tai mies, sillä olet sekoilijan maineessa.
      Yritä nyt tajuta biseksuaalien ja homojen keskustelun erot.
      Sinua pyydettiin kauniisti poistumaan ja aloitit sekoilut, jopa sanomalla muut aloittivat häiriköinnin jopa sanot homopalstan homoja rasisteiksi, kun eivät halua sinua ja biseksuaaleja keskusteluihinsa, siitä voit ihan syyttää suomi24:jää koska he ovat sääntöjen takana.

      • Etkö itse voi vain ohitta kirjoitukseni? On se ihme, miten aikuiset "miehet" täällä jaksavat valittaa sen sijaan, että ohittaisivat vain osan kirjoituksista. En tähänkään ketjuun ole kirjoittanut kuin ihan asialliseen sävyyn ja paskaa sataa sataa ropisee. Miksi syyttäisin ylläpitoa homojen syrjivistä asenteista? Vikahan on teidän muutamien korvienvälissä, ei ylläpidossa? Ota jo järki käteen.


      • oliparätinki
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Etkö itse voi vain ohitta kirjoitukseni? On se ihme, miten aikuiset "miehet" täällä jaksavat valittaa sen sijaan, että ohittaisivat vain osan kirjoituksista. En tähänkään ketjuun ole kirjoittanut kuin ihan asialliseen sävyyn ja paskaa sataa sataa ropisee. Miksi syyttäisin ylläpitoa homojen syrjivistä asenteista? Vikahan on teidän muutamien korvienvälissä, ei ylläpidossa? Ota jo järki käteen.

        Etkö itse voi ohittaa gay keskusteluja? Olet jaksanut useita kertoja valittaa tässä homokeskustelussa, olisit aikuisena ohittanut sen ja olen samaa mieltä kanssasi kun sinä asiallisesti kirjoitat niin paskaa sataa että ropisee(korjasin vain kirjoitusvirheesi).
        Asiallisesti haukut täällä toisia rasistiksi, sekö on asiallista sinun mielestä?
        Tässä sinun asiallisuudet tässä keskustelussa, Vikahan on teidän muutamien korvienvälissä,Pennut hakevat seksiseuraa ja nyt 27 homoa päättää ketä palstalla saa olla. Ihan vinkkinä, hankkikaa elämä ja löysätkää sitä pipoa,Sinusta en ole toivottu tänne, kuten ei yksikään biseksuaali, eli olet rasisti. Tässä keskustelussa te muut nimenomaan olette häiriköinnen aloittaneet...
        Ja varmaan löytyy lisää jos viitsii katsoa tarkemmin.
        Siis meissä kaikissa muissa on se vika jos et sinä tajua miten riehut taas kerran homoille varatussa keskustelussa.
        Ei raukka tajunnut taaskaan mitään, Miksi syyttäisin ylläpitoa homojen syrjivistä asenteista? Tässä taas sitä piipparin luetun ymmärrystä ja eihän raukka edes ymmärtänyt että gaypalsta on varattu homoille, piipitti vakiotaan bissekeskusteluissa vain naisia, kummallista bisseä eivät kiinnosta enää naiset eikä bissemiehet vaan kiinnostus on siirtynyt homokeskustelujen häiriköintiin päätoimisesti.
        Sanontaa "Ota jo järki käteen" voidaan pitää kummallisena sinulta, ethän ymmärrä missä oikein olet menossa ja missä.


        ps. Pakko minun on uskoa kaikki aapon postaukset sinusta.
        Qruiseriahan sinä hallitset huomattavasti pienemmällä porukalla ihan neljällä.


      • Usko kuule vaikka joulupukkiin jos haluat. Aapo ei ole mitään tehnyt kuin levitellyt ilkeitä juouja minusta. En tunne häntä, eikä hän tunne minua. Tehdään tämä selväksi. Joten, koska hän ei minua tunne, miten hän mukamas voi tietää minusta yhtään mitään? Ainahan sitä juoruta voi.

        No kyllä sinulta taas tuli "asiallista" tekstiä. Tiedän ihan tarkalleen missä olen menossa, mahdatkohan itse tietää? Ainakin sinulla on kova asennevamma.


      • oliparätinki
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Usko kuule vaikka joulupukkiin jos haluat. Aapo ei ole mitään tehnyt kuin levitellyt ilkeitä juouja minusta. En tunne häntä, eikä hän tunne minua. Tehdään tämä selväksi. Joten, koska hän ei minua tunne, miten hän mukamas voi tietää minusta yhtään mitään? Ainahan sitä juoruta voi.

        No kyllä sinulta taas tuli "asiallista" tekstiä. Tiedän ihan tarkalleen missä olen menossa, mahdatkohan itse tietää? Ainakin sinulla on kova asennevamma.

        Tiedätkö mistä sinut tunnistaa ja aapon tarinat tosiksi?
        Esimerkiksi tässä keskustelussa peepingtommi1 31.5.2017 16:58
        Tuota samaa olet toistanut vuosia usealla mediassa yleensä jollain peepingtommi nickillä ja muutamalla muullakin.
        Ainahan sinä olet valehdellut ja teet sitä edelleen.
        Vai asennevamma :) Valelääkärinä olet esiintynyt jo vuosia. Ei masennushoitoon joutuessa saa lääkärin oikeuksia.


      • oliparätinki kirjoitti:

        Tiedätkö mistä sinut tunnistaa ja aapon tarinat tosiksi?
        Esimerkiksi tässä keskustelussa peepingtommi1 31.5.2017 16:58
        Tuota samaa olet toistanut vuosia usealla mediassa yleensä jollain peepingtommi nickillä ja muutamalla muullakin.
        Ainahan sinä olet valehdellut ja teet sitä edelleen.
        Vai asennevamma :) Valelääkärinä olet esiintynyt jo vuosia. Ei masennushoitoon joutuessa saa lääkärin oikeuksia.

        Mitähän tuo muka todistaa? Ei sitten yhtään mitään, mutta usko mihin haluat, ei ole minulta pois :) Jos haluat olla tarpeeksi tyhmä uskoaksesi aapon sepustuksia, siitä vaan. Sinun kanssasi on aivan turha edes yrittää keskustella asiallisesti, koska et sitä osaa.


      • oliparätinki
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Mitähän tuo muka todistaa? Ei sitten yhtään mitään, mutta usko mihin haluat, ei ole minulta pois :) Jos haluat olla tarpeeksi tyhmä uskoaksesi aapon sepustuksia, siitä vaan. Sinun kanssasi on aivan turha edes yrittää keskustella asiallisesti, koska et sitä osaa.

        Pitäisikö minunkin käyttää sinun asiallisia termejä kuten tyhmä, kova asennevamma ja vikaa korvienvälissä?
        Jos sinun asiallisissa keskustelussa on vain loukkauksia peräkanaa, niin se ei ole minun mielestäni kovinkaan asiallista, johan aapo on osoittanut sinun asiallisuuden ja keskustelutaidot, hyvin näillä "asiallisilla keskustelutaidollasi" olet nyt osoittanut ne henkilökohtaisesti minullekin.
        Jää odottelemaan mitä uusia termejä keksitkään asilliseen keskusteluun.


    • Suomi2017

      Minua ainoastaan ihmetyttää, miten tänä päivänäkin homoilla on jokin ihme tarve tehdä tuollaisia keinotekoisia karsinoita "sateenkaariväelle", vaikka toisaalta maailmaan pitäis pyrkiä katsomaan aidon tasa-arvon vinkkelistä, jota tuollainen lokeroituminen ei millään tavalla edusta.

      Minusta tuntuu siltä, homot eivät nykypäivänä halua mitään muuta kuin 24/7 puhua siitä, mikä on heidän seksuaalinen mielenkiinnon kohteensa. Me olemme pieni prosentuaalinen vähemmistö ja sen asian kanssa on vain elettävä. Minun ei esim. tarvitse asioida erikseen jossain sateenkaaripankissa saadakseni parempaa palvelua, koska yksinkertaisesti seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä koko asian kanssa.

      Kiitos edellisille sukupolville siitä, että olette tehneet hyvää työtä edistäessänne seksuaalivähemmistöjen asioita, mutta minä en suostu perimään uhripääomaa lokeroitumalla johonkin politisoituihin sateenkaarihihhulikarsinoihin.

    • StartUpMielessä

      Kiitos kaikille asiaa kommentoineille. Ihan vaan tiedoksi teille, että sama keskustelunaloitus laitettiin tänään myös lesbo-keskusteluun. Siellä on syntynyt aika paljon enemmän keskustelua aiheesta.

    • Eivittunyttaas

      Minkä takia ei voi käydä vaan normaaleissa kaikille suunnatuissa kursseissa tai palveluissa? Nykypäivänä homot on jo ainakin suomessa ihan samalla tasolla kuin heterot eikä ketään enää kiinnosta onko joku homo vai hetero. Ensiis näe syytä tähän

      • noentiiä

        Varmaan osa sateenkaariporukasta halua pysyä omana piirinä ja syödä samalla kuormasta :)
        En usko että kynnys liian suuri mennä toisten sekaan, ei suuntaus näys ulospäin jos ei korosta sitä.
        Jos on mukana sateenkaaritouhuissa niin uskaltaa mennä kansallaisopiston tai kurssikeskuksien kursseille.
        Tietenkin siinä mielessä sateenkaarikurssit jos haluaa parantaa toimintaa, niissä kursseissa joihin on muuten vaikieaa päässä.
        Tää taitaa olla enempi jotain merkkikohtaista kerhotoimintaa vertaan ladakerhoon, saabkerho, mersukerho, hd-kerhot jne.


    • Veggsu

      Hieno idea. Tuolle on tarvetta. Me homot voisimme opetella parisuhdetaitoja ja hyvä, jos sille luodaan turvalliset puitteet. Toisaalta, on vain positiivista eristäytymistä, jos omille treffeille kutsuu vain homoja. Joogassa. Eihän tiedä, vaikka löytyisi pysyvä kumppani. Muiden homparien tunteminen luo turvaverkkoa omalle suhteelle, vertaistukea.

      Miksei myös kielikurrseja, joissa homojen sanasto on mukana, lukupiirejä, joissa luetaan homokirjallisuutta. Yllättävän moni homo on kiinnostunut retrosta, antiikista ja ruoanlaitosta. Ehkä niiden ympärille saisi jonkin kurssin?

      • StartUpMielessä

        Kiitos kommentistasi.

        Parisuhdetaitojen kurssit on mainittu monesti. Niille tuntuu selvästi olevan tarvetta. Ehkä sen sarjan kursseja voisi olla tarjolla myös hlbt-sinkuille.

        Lesbojen keskustelussa nousi esiin mm. muuttumisleikit, joissa naisia stailataan aina feminiinisesti. Pitäisikö pukeutumisneuvojille järjestää koulutus, jossa he joutuisivatkin pukemaan lesbonaisia miesten vaatteilla? Tai androgyynejä henkilöitä sukupuolettomasti? En tiedä, onko homoilla lainkaan tämänkaltaisia ongelmia.

        Toinen lesbojen keskustelussa esiin noussut tarve oli vertaistuki vähän vanhemmille kaapissa eläville ja/tai sieltä pois haluaville. Tämän tyyppinen toiminta sopisi kyllä ehkä parhaiten Setan ohjelmaan.


      • Suomi2017

        Tuollaiset kursseilla vaan tuotaisiin ilmi se tosi seikka, joita homot ovat väistelleet vuosikaudet, eli he eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen, koska tarve irtoseksin harrastamiseen on ihan seksiaddiktin luokkaa.

        Aika hassua siis näin vuosien ja vuosien jälkeen tuollaisilla järjestettävillä kursseilla julistaa virallisesti, että näin on asian laita ja tehdä seksuaalivähemmistöön kuuluvista ihmisistä suorastaan pellejä järjestämälle heille jotain kursseja, joilla he edustaisivat virallisesti tätä seksuaalisesti holtitonta "ongelmaryhmää".

        Sateenkaarihihhuleiden ydinporukka taas lopulta täyttäisi nuo ryhmät, joissa sitten poliittisesti korrektilla kielellä päivitellään asioita sen sijaan, että niille tehtäisiin yhtään mitään.


      • Suomi2017

        Pahoittelen lukivaikeudesta johtuvia kirjoitusvirheitä ja turhaa saman sisällön toistoa, mutta pointti lienee luettavissa kuitenkin.


      • pohdiskelijahomppeli
        Suomi2017 kirjoitti:

        Tuollaiset kursseilla vaan tuotaisiin ilmi se tosi seikka, joita homot ovat väistelleet vuosikaudet, eli he eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen, koska tarve irtoseksin harrastamiseen on ihan seksiaddiktin luokkaa.

        Aika hassua siis näin vuosien ja vuosien jälkeen tuollaisilla järjestettävillä kursseilla julistaa virallisesti, että näin on asian laita ja tehdä seksuaalivähemmistöön kuuluvista ihmisistä suorastaan pellejä järjestämälle heille jotain kursseja, joilla he edustaisivat virallisesti tätä seksuaalisesti holtitonta "ongelmaryhmää".

        Sateenkaarihihhuleiden ydinporukka taas lopulta täyttäisi nuo ryhmät, joissa sitten poliittisesti korrektilla kielellä päivitellään asioita sen sijaan, että niille tehtäisiin yhtään mitään.

        Eikö tuo ole juuri homopalstoille juuttuneiden biseksuaalien ongelma josta kirjoitat?

        Miestä etsitään homojen keskuudesta, bissepalstoilla etsitään molempaa sukupuolta ja naisia etsitään erikseen palstoilta jossa naiset hakee miehiä, sehän suuri bissejen ongelma.

        Ainakin tässä keskustelussa on tullut hyvin ilmi mikä on se "holtiton ongelmaryhmä".

        Eikö sateenkaariväkeen kuulu enää muita kuin homoja?

        Ihan tekstisi on tähänkin keskusteluun osallistuneen peepingtommi1:n tapaista, ettet vain olisi sama henkilö. Hyvin tuot esiin vain negatiivisen näkemyksesi homoista ja se on outoa homolta eli et ole edes homo.

        Kertoihan ap lesbopalstalla olevan sama keskustelu, joten sateenkaariväkeen kuuluu ainakin lesbot ja homot, tietysti ap voisi lisätä saman keskustelun bissejenpalstalle suvaitsevaisuuden ja tasapuolisuuden nimissä, jossa saisi/saivat ne homopalstalle eksyneet katkerat bissepoloiset purkaa pahaa mieltään.

        Ainahan jokaisessa projektissa/hankkeessa on vetäjät/johtajat(konsultti) ei kukaan ala ilmaiseksi talkoilemaan/työskentelemään päätoimisena puoluekantaan katsomatta, joten jätetään politiikka sille kuuluvalle osastolle.

        Jospa olisi kurssi jossa pohdittaisiin bissejen ongelmia, sille näyttää olevan kysyntää.


      • Suomi2017

        Jos tämä aihe nostaa homojen keskuudessa olevat ongelmakohdat esille, on niistä mielestäni ihan aiheellista keskustella ilman harhaanjohtamista, jollaista sinä yrität siirtämällä huomion joidenkin "homopalstoille juuttuneiden biseksuaalien" niskaan. Näköjään vielä teet omat oletuksesi olenko homo vai en, koska minulla on jokin kriittinen näkemys asioista? Kyllä minä itse parhaten tiedän sen, mikä minä olen; ihan 99% homomies olen.

        Olet tainnut nyt itse vähän liikaa jumittua näille homopalstoille. Kaikki sinun kanssa eri mieltä olevat ja asioita kriittisesti tarkastelevat ihmiset eivät ole mitään biseksuaaliliskoihmisten salaliittoa sinua tai kaltaisiasi kohtaan.

        Ja sanotaan nyt vielä kertaalleen, että niin kauan kuin sinulla on oikeus tehdä tuollaisia yleistyksiä biseksuaaleista, sinulla ei ole mitään saumaa alkaa kiekumaan jos joku tekee vastaavia homoista.


      • aiheonvapaa
        Suomi2017 kirjoitti:

        Jos tämä aihe nostaa homojen keskuudessa olevat ongelmakohdat esille, on niistä mielestäni ihan aiheellista keskustella ilman harhaanjohtamista, jollaista sinä yrität siirtämällä huomion joidenkin "homopalstoille juuttuneiden biseksuaalien" niskaan. Näköjään vielä teet omat oletuksesi olenko homo vai en, koska minulla on jokin kriittinen näkemys asioista? Kyllä minä itse parhaten tiedän sen, mikä minä olen; ihan 99% homomies olen.

        Olet tainnut nyt itse vähän liikaa jumittua näille homopalstoille. Kaikki sinun kanssa eri mieltä olevat ja asioita kriittisesti tarkastelevat ihmiset eivät ole mitään biseksuaaliliskoihmisten salaliittoa sinua tai kaltaisiasi kohtaan.

        Ja sanotaan nyt vielä kertaalleen, että niin kauan kuin sinulla on oikeus tehdä tuollaisia yleistyksiä biseksuaaleista, sinulla ei ole mitään saumaa alkaa kiekumaan jos joku tekee vastaavia homoista.

        Eli jos pohdiskelijahomo olisi vastanut sinulle, niin millä oikeudella sinä kirjoitit sen kommentin mihin pohdiskelijahomo vastasi?

        En ole kuullut tyhmempää perustelua pitkiin aikoihin.

        Selvennys asiaan pohdiskelijahomolla on elämänsä loppuun oikeus siihen.

        Tiedä hänen jumituksista, ainakin Neiti bisse suomi24:n pannu kiehui reilusti yli.

        Sorry olen samalla kannalla miten asiat sanoi pohdiskelijahomppeli.

        Aihe nosti vain bissen riehumaan useilla nimimerkeillä.


      • homonatsille
        Suomi2017 kirjoitti:

        Tuollaiset kursseilla vaan tuotaisiin ilmi se tosi seikka, joita homot ovat väistelleet vuosikaudet, eli he eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen, koska tarve irtoseksin harrastamiseen on ihan seksiaddiktin luokkaa.

        Aika hassua siis näin vuosien ja vuosien jälkeen tuollaisilla järjestettävillä kursseilla julistaa virallisesti, että näin on asian laita ja tehdä seksuaalivähemmistöön kuuluvista ihmisistä suorastaan pellejä järjestämälle heille jotain kursseja, joilla he edustaisivat virallisesti tätä seksuaalisesti holtitonta "ongelmaryhmää".

        Sateenkaarihihhuleiden ydinporukka taas lopulta täyttäisi nuo ryhmät, joissa sitten poliittisesti korrektilla kielellä päivitellään asioita sen sijaan, että niille tehtäisiin yhtään mitään.

        "Tuollaiset kursseilla vaan tuotaisiin ilmi se tosi seikka, joita homot ovat väistelleet vuosikaudet, eli he eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen, koska tarve irtoseksin harrastamiseen on ihan seksiaddiktin luokkaa."

        Tiesitkö, että heteroille on myös olemassa parisuhdekursseja?? Onko mielestäsi parisuhdekursseila käyvät heterot seksiaddikteja, jotka eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen??

        Suurin tarve homojen parisuhdekursseissa olisi siinä, että ympäröivästä heteroyhteisöstä saa harvoin hyviä neuvoja homoparisuhteisiin. Jos olet hetero ja parisuhteessa, voit tutustua vaikka naapuriasunnon/talon pariskuntaan ja voitte hankkia parisuhdeneuvoja toinen toisilta.

        Homojen kohdalla sama ei ole mahdollista. On hyvin epätodennäköistä, että naapurissa asuu toinen homopariskunta, taikka edes naapurustossa, joten tarvitaan paikkoja missä samanlaiset ihmiset pääsee tapamaan toisiansa.

        Olen itse homo avoliitossa ja olemme poikaystäväni kanssa etsineet tahoa joka voisi neuvoa meitä parisuhdeasioissa, sillä olemme molemmat 2-kymppisiä ja aikaisempaa kokemusta parisuhteesta ei ole.

        Lukemani perusteella sinä, nimimerkki Suomi2017 olet itse sellainen ihminen, joka ei kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen tai ehkä muihin homomiehiin ylipäätänsä, vaan jyräät meitä parisuhteessa olevia homoja omin subjektiivisten ideologisten uskomuksiesi perusteella.


      • Suomi2017

        Heterojen parisuhdekurssit ovat yleensä suunnattuja pariskunnille, joilla parisuhteessa solmuja. Eikä niitäkään parisuhdekursseja tai parisuhdeneuvojan palveluja ole käsittääkseni rajattu vain ja ainoastaan heteropareille, joten tuossakin mielessä koko homma vaikuttaa aivan käsittämättömän typerältä ja itsetarkoitukselliselta sateenkaarihihhuloinnilta. Puhut siis paskaa väettäessäsi, että homojen kohdalla sama ei olisi mahdollista.

        Onhan se toki mairittelevaa kuulla väitteitä siitä, että en olisi homo. Ei siinä; vaihtaisin heteroksi ihan koska tahansa. Nyt aletaankin jo kuitenkin"lukemansa perusteella" päättelemään, että minä olen sitoutumiskyvytön, sinkku, joka ei kykene sitoutumaan homomiehiin ja mitäs muuta henkilöön käyvää tossa taas olikaan. Joudun vaan toteamaan että olet tässäkin asiassa hakoteillä. Lisäksi väität minun suoltavan jotain "ideologisia" uskomuksia ja vieläpä subjektiivisia sellaisia, joka on kaiken lisäksi hieman ristiriitainen väite. Kerrohan mitä ovat nämä edustamani "subjektiiviset ideoligiset uskomukset"?


      • Suomi2017
        aiheonvapaa kirjoitti:

        Eli jos pohdiskelijahomo olisi vastanut sinulle, niin millä oikeudella sinä kirjoitit sen kommentin mihin pohdiskelijahomo vastasi?

        En ole kuullut tyhmempää perustelua pitkiin aikoihin.

        Selvennys asiaan pohdiskelijahomolla on elämänsä loppuun oikeus siihen.

        Tiedä hänen jumituksista, ainakin Neiti bisse suomi24:n pannu kiehui reilusti yli.

        Sorry olen samalla kannalla miten asiat sanoi pohdiskelijahomppeli.

        Aihe nosti vain bissen riehumaan useilla nimimerkeillä.

        Eihän tuossa viestissä penätty minkään oikeuksien perään. Siinähän vain totesin, että niin kauan kuin hänellä on oikeus tehdä tuollaisia _subjektiivisiin kokemuksiin_ perustuvia karkeita yleistyksiä biseksuaaleista, niin samalla muilla on oikeut tehdä niitä homoista. Tässä tapauksessa niitä teki ihan itse homoseksuaali mies, joten vattuakos riekut ja uhriudut siinä.

        Ei minusta nyt ole kovinkaan paha loukkaus ketään kohtaan todeta, että tuollaiset joutavat sateenkaarikerhot eivät palvele oikeastaan enää sitä ajatusta, mikä sateenkaaritoiminnassa oli joskus pointtina: tulla kohdelluksi missä tahansa samalla tavalla kuin muutkin ihmiset. Jos esim.. pankissa kohdellaan ihmistä huonosti siksi, että tämä on homo, tähän epäkohtaan pitää puuttua, ei perustaa sateenkaaripankkia. ONKO TUO POINTTI MITEN VAIKEA TAJUTTAVAKSI TOLLOLLE? HÄH?


      • homonatsille
        Suomi2017 kirjoitti:

        Heterojen parisuhdekurssit ovat yleensä suunnattuja pariskunnille, joilla parisuhteessa solmuja. Eikä niitäkään parisuhdekursseja tai parisuhdeneuvojan palveluja ole käsittääkseni rajattu vain ja ainoastaan heteropareille, joten tuossakin mielessä koko homma vaikuttaa aivan käsittämättömän typerältä ja itsetarkoitukselliselta sateenkaarihihhuloinnilta. Puhut siis paskaa väettäessäsi, että homojen kohdalla sama ei olisi mahdollista.

        Onhan se toki mairittelevaa kuulla väitteitä siitä, että en olisi homo. Ei siinä; vaihtaisin heteroksi ihan koska tahansa. Nyt aletaankin jo kuitenkin"lukemansa perusteella" päättelemään, että minä olen sitoutumiskyvytön, sinkku, joka ei kykene sitoutumaan homomiehiin ja mitäs muuta henkilöön käyvää tossa taas olikaan. Joudun vaan toteamaan että olet tässäkin asiassa hakoteillä. Lisäksi väität minun suoltavan jotain "ideologisia" uskomuksia ja vieläpä subjektiivisia sellaisia, joka on kaiken lisäksi hieman ristiriitainen väite. Kerrohan mitä ovat nämä edustamani "subjektiiviset ideoligiset uskomukset"?

        "Heterojen parisuhdekurssit ovat yleensä suunnattuja pariskunnille, joilla parisuhteessa solmuja."

        Johtuisikokohan siitä, että normaaleja parisuhdeneuvoja saa helposti heterolähipiiriiltä, omilta vanhemillta tai vaikka naapurilta??

        Jo olisiko se sinusta homojen kykenemättömyyttä sitoutua, tunnustaa, että homoilla, kuten heteroillakin voi olla parisuhteessa ongelmia?

        "Eikä niitäkään parisuhdekursseja tai parisuhdeneuvojan palveluja ole käsittääkseni rajattu vain ja ainoastaan heteropareille, joten tuossakin mielessä koko homma vaikuttaa aivan käsittämättömän typerältä ja itsetarkoitukselliselta sateenkaarihihhuloinnilta."

        Heteron parisuhdeneuvojan voi olla vaikea samaistua homopariskunnan ongelmiin, etenkään jos aikaisempaa kokemusta asiasta ei ole.
        Väitätkö nyt, että homopariskunnat on seksiä myöten identtisiä heteroiden kanssa ja esim. asiantuntemus heteropariskuntien seksielämästä antaa riittävät taidot ratkoa myös homoparien ongelmia???

        "Puhut siis paskaa väettäessäsi, että homojen kohdalla sama ei olisi mahdollista."

        Sinun wanna-be-heteron mukaasi tietenkin homopariskunta osaa antaa hyvin asiantuntevaa neuvoa, mitä tulee heteropariskunnan seksielämään. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

        "Onhan se toki mairittelevaa kuulla väitteitä siitä, että en olisi homo. Ei siinä; vaihtaisin heteroksi ihan koska tahansa."

        Nuo tuo todistaa sen, että vihaat omaa homoseksuaalisuuttasi ja siksi olet toimillasi vain vahingollinen homoyhteisölle. :DDD

        " Nyt aletaankin jo kuitenkin"lukemansa perusteella" päättelemään, että minä olen sitoutumiskyvytön, sinkku, joka ei kykene sitoutumaan homomiehiin ja mitäs muuta henkilöön käyvää tossa taas olikaan. "

        No oletko ollut itse ikinä homoparisuhteessa???? Mitä tulet tänne opettamaan isääs nussimaan???

        "Lisäksi väität minun suoltavan jotain "ideologisia" uskomuksia ja vieläpä subjektiivisia sellaisia, joka on kaiken lisäksi hieman ristiriitainen väite. Kerrohan mitä ovat nämä edustamani "subjektiiviset ideoligiset uskomukset"?"

        Viha omaa homoseksuaalisuuttasi kohtaan ja näin myös muita homoja kohtaan, mikä kumpuaa jostain itsetunto-ongelmasta tai raamattukoulun opetuksista. Miten voit pitää muista homoista, jos vihaat sitä itsessäsi?

        En oikeasti haluaisi loukata sinua ahdistavassa tilanteessasi, mutta voisit purkaa vihaasi muuhun kuin homoyhteisöön. Rupea harrastamaan vaikka kilpajuoksua tai osta nyrkkeilysäkki. Tärkeintä että saat vitutuksesi purettua.


      • Suomi2017

        "Johtuisikokohan siitä, että normaaleja parisuhdeneuvoja saa helposti heterolähipiiriiltä, omilta vanhemillta tai vaikka naapurilta??"

        Millä tavalla homoparisuhteet lopulta poikkeavat heterovastaavista? Hassua miten sukupuolittunut käsitys sulla on asioista. Kyllä minä olen heterolähipiirini kanssa keskustellut minun parisuhdetta käsittelevistä asioista. Lisäksi kumppani on ollu useasti mukana mm. psykologin vastaanotolla.

        "Jo olisiko se sinusta homojen kykenemättömyyttä sitoutua, tunnustaa, että homoilla, kuten heteroillakin voi olla parisuhteessa ongelmia?"

        En minä niin väittänyt. Lukisit joskus ajatuksen kanssa ja unohda tuo tunteisiin menevä suoranainen paska.


        "Heteron parisuhdeneuvojan voi olla vaikea samaistua homopariskunnan ongelmiin, etenkään jos aikaisempaa kokemusta asiasta ei ole.
        Väitätkö nyt, että homopariskunnat on seksiä myöten identtisiä heteroiden kanssa ja esim. asiantuntemus heteropariskuntien seksielämästä antaa riittävät taidot ratkoa myös homoparien ongelmia???"

        Kenen tahansa _VOI_ olla vaikea samaistua kenen tahansa aikuisen parisuhdeogelmiin. Onko heteroseksuaalilla parisuhdeneuvojalla välttämättä mitään oikeaa kokemusta kestävistä parisuhteista? Suutarin lapsella ei ole kenkiä sanonta pätee tämän ammattikunnan kohdalla paremmin kuin hyvin.

        "Sinun wanna-be-heteron mukaasi tietenkin homopariskunta osaa antaa hyvin asiantuntevaa neuvoa, mitä tulee heteropariskunnan seksielämään. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

        Miksikäs homopariskunta tai homo ei osaisi antaa asiantuntevaa neuvoa heteropariskunnan seksielämään? Mies ainakin osaa kertoa miehille hyviä vinkkejä ja naisille siitä, mistä miehet tykkää. Lisäksi en ole mikään wannabe hetero. Oon ihan vaan homomies.


        "Nuo tuo todistaa sen, että vihaat omaa homoseksuaalisuuttasi ja siksi olet toimillasi vain vahingollinen homoyhteisölle. :DDD"

        No sen verran vahingollista on toimintani ollut, että olen saanut useamman ihmisen kohdalla revittyä alas niitä stereotypiota, joita homoihin liitetään. Ja minä olen ihan fine oman homouteni kanssa. Entä sinä, kun tuntuu olevan niin suuri juttu sulle? Olisin siksi mielummin hetero, koska naisissa olis varaa valita, kun ja jos suhde sattuisikin päättymään. Ei nimittäin houkuta pienet homopiirit.


        "No oletko ollut itse ikinä homoparisuhteessa???? Mitä tulet tänne opettamaan isääs nussimaan???"

        Olen ja olen edelleen parisuhteessa toisen miehen kanssa. Miten on oma laita?


        "Viha omaa homoseksuaalisuuttasi kohtaan ja näin myös muita homoja kohtaan, mikä kumpuaa jostain itsetunto-ongelmasta tai raamattukoulun opetuksista. Miten voit pitää muista homoista, jos vihaat sitä itsessäsi?"

        En pidä kuin yhdestä homosta tällä hetkellä. En ole käynyt mitään raamattukouluja ja erosin kirkostakin jo vuonna 2001.

        "En oikeasti haluaisi loukata sinua ahdistavassa tilanteessasi, mutta voisit purkaa vihaasi muuhun kuin homoyhteisöön. Rupea harrastamaan vaikka kilpajuoksua tai osta nyrkkeilysäkki. Tärkeintä että saat vitutuksesi purettua."

        Purkauksestasi päätellen joku muu kuin minä olen tässä nyt sen loukkaantumisuhan alla. Suosittelen sulle vähän lenkkipolkua ja nyrkkeilysäkkiä. Ei tarvis niin paljon vetää kiesiä kaiken maailman biseksuaaleista.


      • aiheonvapaa
        Suomi2017 kirjoitti:

        "Johtuisikokohan siitä, että normaaleja parisuhdeneuvoja saa helposti heterolähipiiriiltä, omilta vanhemillta tai vaikka naapurilta??"

        Millä tavalla homoparisuhteet lopulta poikkeavat heterovastaavista? Hassua miten sukupuolittunut käsitys sulla on asioista. Kyllä minä olen heterolähipiirini kanssa keskustellut minun parisuhdetta käsittelevistä asioista. Lisäksi kumppani on ollu useasti mukana mm. psykologin vastaanotolla.

        "Jo olisiko se sinusta homojen kykenemättömyyttä sitoutua, tunnustaa, että homoilla, kuten heteroillakin voi olla parisuhteessa ongelmia?"

        En minä niin väittänyt. Lukisit joskus ajatuksen kanssa ja unohda tuo tunteisiin menevä suoranainen paska.


        "Heteron parisuhdeneuvojan voi olla vaikea samaistua homopariskunnan ongelmiin, etenkään jos aikaisempaa kokemusta asiasta ei ole.
        Väitätkö nyt, että homopariskunnat on seksiä myöten identtisiä heteroiden kanssa ja esim. asiantuntemus heteropariskuntien seksielämästä antaa riittävät taidot ratkoa myös homoparien ongelmia???"

        Kenen tahansa _VOI_ olla vaikea samaistua kenen tahansa aikuisen parisuhdeogelmiin. Onko heteroseksuaalilla parisuhdeneuvojalla välttämättä mitään oikeaa kokemusta kestävistä parisuhteista? Suutarin lapsella ei ole kenkiä sanonta pätee tämän ammattikunnan kohdalla paremmin kuin hyvin.

        "Sinun wanna-be-heteron mukaasi tietenkin homopariskunta osaa antaa hyvin asiantuntevaa neuvoa, mitä tulee heteropariskunnan seksielämään. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

        Miksikäs homopariskunta tai homo ei osaisi antaa asiantuntevaa neuvoa heteropariskunnan seksielämään? Mies ainakin osaa kertoa miehille hyviä vinkkejä ja naisille siitä, mistä miehet tykkää. Lisäksi en ole mikään wannabe hetero. Oon ihan vaan homomies.


        "Nuo tuo todistaa sen, että vihaat omaa homoseksuaalisuuttasi ja siksi olet toimillasi vain vahingollinen homoyhteisölle. :DDD"

        No sen verran vahingollista on toimintani ollut, että olen saanut useamman ihmisen kohdalla revittyä alas niitä stereotypiota, joita homoihin liitetään. Ja minä olen ihan fine oman homouteni kanssa. Entä sinä, kun tuntuu olevan niin suuri juttu sulle? Olisin siksi mielummin hetero, koska naisissa olis varaa valita, kun ja jos suhde sattuisikin päättymään. Ei nimittäin houkuta pienet homopiirit.


        "No oletko ollut itse ikinä homoparisuhteessa???? Mitä tulet tänne opettamaan isääs nussimaan???"

        Olen ja olen edelleen parisuhteessa toisen miehen kanssa. Miten on oma laita?


        "Viha omaa homoseksuaalisuuttasi kohtaan ja näin myös muita homoja kohtaan, mikä kumpuaa jostain itsetunto-ongelmasta tai raamattukoulun opetuksista. Miten voit pitää muista homoista, jos vihaat sitä itsessäsi?"

        En pidä kuin yhdestä homosta tällä hetkellä. En ole käynyt mitään raamattukouluja ja erosin kirkostakin jo vuonna 2001.

        "En oikeasti haluaisi loukata sinua ahdistavassa tilanteessasi, mutta voisit purkaa vihaasi muuhun kuin homoyhteisöön. Rupea harrastamaan vaikka kilpajuoksua tai osta nyrkkeilysäkki. Tärkeintä että saat vitutuksesi purettua."

        Purkauksestasi päätellen joku muu kuin minä olen tässä nyt sen loukkaantumisuhan alla. Suosittelen sulle vähän lenkkipolkua ja nyrkkeilysäkkiä. Ei tarvis niin paljon vetää kiesiä kaiken maailman biseksuaaleista.

        Nyt ymmärrän " Lisäksi kumppani on ollu useasti mukana mm. psykologin vastaanotolla."
        Ei minulla muuta.


      • Suomi2017

        Pitäähän psykologin pakeilla käyville ihmisille vinoilla. Mihinkään muuhun sinä sitten kyennytkään tarttumaan. Eipä yllättänyt.

        Mukavaa kesää kuitenkin.


      • Veggsu
        Suomi2017 kirjoitti:

        Tuollaiset kursseilla vaan tuotaisiin ilmi se tosi seikka, joita homot ovat väistelleet vuosikaudet, eli he eivät kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen, koska tarve irtoseksin harrastamiseen on ihan seksiaddiktin luokkaa.

        Aika hassua siis näin vuosien ja vuosien jälkeen tuollaisilla järjestettävillä kursseilla julistaa virallisesti, että näin on asian laita ja tehdä seksuaalivähemmistöön kuuluvista ihmisistä suorastaan pellejä järjestämälle heille jotain kursseja, joilla he edustaisivat virallisesti tätä seksuaalisesti holtitonta "ongelmaryhmää".

        Sateenkaarihihhuleiden ydinporukka taas lopulta täyttäisi nuo ryhmät, joissa sitten poliittisesti korrektilla kielellä päivitellään asioita sen sijaan, että niille tehtäisiin yhtään mitään.

        Samaa ajattelin työpaikan tarjoamasta kielikurssista. En halunnut osallistua, koska pelkäsin, että minut leimataan huonommaksi kuin halusin muiden ymmärtää minun olevan. Jälkeenpäin kaduin sitä, että hukkasin hyvän mahdollisuuden. Hyväksymällä puutteitani olen päässyt uuteen kasvuun.

        Tie tasa-arvoon käy vain sen kautta, että opimme olemaan rehellisiä. Jos edes vähän vähemmän koitettaisiin kiillottaa julkisivua ja miettiä, mikä meille tekee hyvää. Jo sillä askeleella voi parantaa omaa hyvinvointia.

        Meillä homoilla on erityistarpeita, joihin start-up voisi tarjota hyvän vastauksen. Meillä on romantiikannälkää, kaipuuta yhteisetä turvaverkosta (jonka kurssin käyneet voivat tarjota toisilleen), kaipuuta hyväksynnän tunteesta ja tarvistemme suoja-aitoja jotta voimme vapautua miettimästä "mitä he meistä ajattelevat". Hyvä kurssi voi tarjota lepohetken ulkomaailman paineista. Toivoisin myös yhteisiä kokemuksia, joiden tunnekuohussa syntyisi upeita uusia ystävyyksi. Koskimelontaa, any?


    • homonatsille

      "Millä tavalla homoparisuhteet lopulta poikkeavat heterovastaavista?"

      Monissa asioissa.

      " Hassua miten sukupuolittunut käsitys sulla on asioista. Kyllä minä olen heterolähipiirini kanssa keskustellut minun parisuhdetta käsittelevistä asioista."

      Haluat siis kieltää muilta halukkailta homopariskunnilta parisuhdekurssit, koska sinun lähipiiri osaa neuvoa teitä?

      "Lisäksi kumppani on ollu useasti mukana mm. psykologin vastaanotolla."

      Komppaan sivustaseuraajan kommenttia; Nyt ymmärrän. Hoida pääsi kuntoon itsevihastasi.

      "En minä niin väittänyt. Lukisit joskus ajatuksen kanssa ja unohda tuo tunteisiin menevä suoranainen paska."

      Älä kierrä kysymystä kuin kissa kuumaa puuroa!!!
      Väitätkö, että homoilla ei ole parisuhteissa koskaan ongelmia?? Rikkooko se sinun ideaaliasi homosupermiehistä, jos joku on avun tarpeessa??

      "Kenen tahansa _VOI_ olla vaikea samaistua kenen tahansa aikuisen parisuhdeogelmiin. Onko heteroseksuaalilla parisuhdeneuvojalla välttämättä mitään oikeaa kokemusta kestävistä parisuhteista? Suutarin lapsella ei ole kenkiä sanonta pätee tämän ammattikunnan kohdalla paremmin kuin hyvin."

      Parisuhdevalmentajan titteliä ei saada muropaketista, TOOPE!! Parisuhdevalmentaja kouluttautuu rooliaan varten, enkä ole ollenkaan varma siitä, sisältyykö tuohon koulutukseen nykyäänkään tietoja homoparisuhteista.

      "Miksikäs homopariskunta tai homo ei osaisi antaa asiantuntevaa neuvoa heteropariskunnan seksielämään? Mies ainakin osaa kertoa miehille hyviä vinkkejä ja naisille siitä, mistä miehet tykkää."

      Koska litisevä menstruoiva pillu, jota sinulla eikä poikaystävälläsi (oletan niin?) ei ole.

      "Lisäksi en ole mikään wannabe hetero. Oon ihan vaan homomies."

      No olet kirjaimellisesti WANNA-BE-hetero, lainaan sinun sanoja: "Onhan se toki mairittelevaa kuulla väitteitä siitä, että en olisi homo. Ei siinä; vaihtaisin heteroksi ihan koska tahansa."

      "No sen verran vahingollista on toimintani ollut, että olen saanut useamman ihmisen kohdalla revittyä alas niitä stereotypiota, joita homoihin liitetään."

      Olet siis itse alistunut kuin stereotyyppinen pelokas homopoika ja myötäillyt ennakkoluuloisten heteroiden kanssa, että homojen ei tulisi missään nimessä hyppiä heteroiden silmille?

      "Ja minä olen ihan fine oman homouteni kanssa. Entä sinä, kun tuntuu olevan niin suuri juttu sulle?"

      Oletko jokin vitun puhegeneraattori vai etkö huomaa ristiriitaa omissa puheissa????

      Sanoit edellisessä viestissäsi: "Onhan se toki mairittelevaa kuulla väitteitä siitä, että en olisi homo. Ei siinä; vaihtaisin heteroksi ihan koska tahansa."

      Turha yrittää projisoida omaa homovihaasi minuun. Lörpöttelit ohi suusi, todisteet on kaikkien nähtävillä.

      "Olisin siksi mielummin hetero, koska naisissa olis varaa valita, kun ja jos suhde sattuisikin päättymään."

      Todella laskelmoiva olet. Perustuuko nykyinen suhteesikin matemaattisiin kaavoihin?? Feikkirakkautta sinulla sanon minä, jos et koko "suhdettasi" ole päästäsi keksinyt.
      Lisäksi vahvistat itse stereotypiaa, että homot ei osaa sitoutua.

      "Ei nimittäin houkuta pienet homopiirit."

      Kymmeniä tuhansia, josta valita. Mutta sinähän haluat koko jalkapallojoukkueen kerralla.

      "Olen ja olen edelleen parisuhteessa toisen miehen kanssa. Miten on oma laita?"

      Lukivaikeus on kamalaa.

      "En pidä kuin yhdestä homosta tällä hetkellä. "

      Sitä se homoviha teettä. Kun ei hyväksy homoutta itsessään niin vaikea sitä on hyväksyä muissa.

      "En ole käynyt mitään raamattukouluja ja erosin kirkostakin jo vuonna 2001."

      Kirkko ei ole kuitenkaan eronnut sinusta. Sopisit hyvin itsehomovihasi kanssa jonkun kristillisen järjestön mannekiiniksi.

      "Purkauksestasi päätellen joku muu kuin minä olen tässä nyt sen loukkaantumisuhan alla. Suosittelen sulle vähän lenkkipolkua ja nyrkkeilysäkkiä"

      Minä mistään loukkantumisesta ole puhunut.
      Purat vitutustasi homoja kohtaan täällä ja haluat kieltää muilta homoilta kaiken kuten Päivi Räsänen. Tottakai se minua vituttaa, kun yrität viedä minulta oikeuksia. Vedä siis vittu päähäsi ja keksi jotain omaa vittuiltavaa, minulla riittä kyllä harrastuksia, älä huoli.

      • HoitoonHetiHuomenna

        Sen lisäksi, että tekstissäsi käyt lähes ainoastaan henkilön, eikä itse asian kimppuun ja se on tahallisen ja ylilyövän vääristelevä, se sisältää myös sanavalintoineen sekä seksistisiä että misogynisia piirteitä. Sen lisäksi että "narauttelet" vastapuolta, onnistut itse olemaan todella epälooginen ja ristiriitainen.

        Jos huomauttelet toisille psykologilla käynneistä, niin sinun olisi jo todella korkea aika soittaa johonkin. Sinun kohdallasi nimittäin voidaan puhua, että homous on sairaus, vaikka se ei sitä olisikaan.


      • Suomi2017

        "Parisuhdevalmentajan titteliä ei saada muropaketista, TOOPE!! Parisuhdevalmentaja kouluttautuu rooliaan varten, enkä ole ollenkaan varma siitä, sisältyykö tuohon koulutukseen nykyäänkään tietoja homoparisuhteista."

        Parisuhdevalmentajaksi voi kouluttautua kuka tahansa, jolla on allaan lukio tai ammatillinen perustutkinto: http://www.lifecoachacademy.fi/hakeminen/

        Sekä tässä on hieman sinulle tietoa koulutuksen sisällöstä ja aikatauluista: http://www.lifecoachacademy.fi/koulutus/

        Ja jos et ole ollenkaan varma asiasta, niin miksi esität väitteitä siihen liittyen?

        Toisin sanoen kuka tahansa puoskari voi tuolta halutessaan hakea paperit. Vuoden koulutuksella ihmissuhteiden asiantuntijaksi, jossa paikat täytetään hakujärjestyksen mukaan? Titteli on lähestulkoon tasoa muropaketti. Koulutuksen sisältö näyttäisi noin muutenkin olevan ihan sukupuolineutraali. Jos sinua askarruttaa sinun pippelitason parisuhde-elämä, niin seksologit ovat sitä varten. Siinä ammatissa onkin sitten hieman vaativampi tausta, mutta puoskareita noissakin on kun niitä löytyy todella korkeasti koulutetuistakin ihmisistä.

        Muut sinun kirjoittamasi olikin sitten täysin asiatonta, johon on vähän vaikea sanoa yhtään mitään kun sinä olet pääsi sisällä asiat mieltänyt haluamaksesi. Älä kuitenkaan laita asioita minun suuhuni, vaikka sinulla itselläsi olisikin oman identiteettisi kanssa ongelmia. Sulle tekis ihan oikeasti hyvää käydä jonkun _ammattitahon_ juttusilla.

        Skarppaa vähän.


    • homopari.avoliitossa

      Sen sijaan, että jatkan turhaa ajankuluttamista itseriittoisiin itsestään epävarmoihin vänkääjiin, haluaisin ilmaista nyt oman mielipiteeni itse aloitukseen.

      Eli tämä viesti menee aloittajalle:

      Palvelujen tarjonta sateenkariväelle on tosiaan niukkaa. Vaikka elän suht koht suuressa kaupungissa, tarjontaa homopariskunnille ei oikein tahdo löytyä.

      Olisi tosi mukavaa, jos pystyisi kokoontumaan jossain ryhmässä muiden paikallisten homopariskuntien kanssa vaikka rupattelun ja ajatuksenvaihdon merkeissä.
      Myös urheilupainotteinen toiminta homopariskunnille olisi kiva.

      Sateenkaariväen parisuhdekurssit olisi myös erittäin hyödyllisiä ja henkilökohtaisesti minulla saattaisi olla sellaiseen jopa kiinnostusta.

      Tärkeintä kuitenkin olisi, että palvelujen ja kurssien hinnat eivät olisi liian korkeita, sillä olemme pienituloisia. 50 e lukukaudelta olisi sopiva hinta.

      Joten vihreää valoa omasta puolestani tälle stratup idealle!

    • jäätynytkaari

      Palautteen perustella näyttää olevan myös tarvetta mielenterveysongelmien kohdalla.
      Se tuli esiin muutamien kohdalla yllättävän nopeasti lyhyessä ajassa, siis miksi sateenkaariväki ei panostaisi siihen?

      • sisäistetty.homofobia

        Johtuuko kenties heteronormatiivisesta yhteiskunnasta, mutta palstan kommenttien perusteella ICD "F66.1 itseään häiritsevä seksualinen suuntautuminen" näyttää olevan monilla bi- ja homomiehillä perusongelma. Tuo häiriö on eräillä täällä kommentoivillakin niin kriittisessä tilassa, että turvaudutaan suoranaiseen valehteluun, omien ongelmien projisointiin ja psykiatriseen hoitoon määräämisiin jos vastapuoli uskaltaakin tuoda ilmi, että halu muuttua homosta heteroksi ei ole ihmisellä psyykkisesti normaali tila.

        Puhutaan usein sisäistetystä homofobiasta, mikä on minusta täysin looginen termi kuvaamaan palstan kommentointia. Niin naurettavalta kun se kuulostaakin, mutta homon halu muuttua heteroksi ja heteroseksuaalisuuden ylistäminen, vastaa samaa, että hetero haluaa muuttua homoksi ja ylistää homoseksuaalisuutta. Sääli, että tuollaista homoseksuaalisuuden ylistämistä tapahtuu yhteiskunnassamme vain arvokonservatiivien päiväunissa ja näyttää että olen nyt tuollaisten syytösten kohteena usean arvokonservatiivisten homon toimesta.


      • HetiHoitoon

        No teille hihhuleille ihan normaalia elämää ja muiden kanssa toimeentulemiseen tähtäävä ihminen edustaa tyyppiä, joka on sisäistänyt homofobian. Täällä kukaan ole mitään heteroseksuaalisuutta ylistänyt. Sen sijaan sehän on nyt päivän selvää homojen keskuudessakin, kumpi saa helpommin seuraa: ranteita vispaava neiti, jolla ulkoa opitut maneerit vai sellainen, jolla tuollaiset ominaisuudet eivät ulospäin paista.

        Voisit sinäkin yrittää vähän itsenäisempää tapaa ajatella asioita sen sijaan, että kopioit ajattelusi suoraan SETA:n raamatusta.


      • HetiHoitoon
        sisäistetty.homofobia kirjoitti:

        Johtuuko kenties heteronormatiivisesta yhteiskunnasta, mutta palstan kommenttien perusteella ICD "F66.1 itseään häiritsevä seksualinen suuntautuminen" näyttää olevan monilla bi- ja homomiehillä perusongelma. Tuo häiriö on eräillä täällä kommentoivillakin niin kriittisessä tilassa, että turvaudutaan suoranaiseen valehteluun, omien ongelmien projisointiin ja psykiatriseen hoitoon määräämisiin jos vastapuoli uskaltaakin tuoda ilmi, että halu muuttua homosta heteroksi ei ole ihmisellä psyykkisesti normaali tila.

        Puhutaan usein sisäistetystä homofobiasta, mikä on minusta täysin looginen termi kuvaamaan palstan kommentointia. Niin naurettavalta kun se kuulostaakin, mutta homon halu muuttua heteroksi ja heteroseksuaalisuuden ylistäminen, vastaa samaa, että hetero haluaa muuttua homoksi ja ylistää homoseksuaalisuutta. Sääli, että tuollaista homoseksuaalisuuden ylistämistä tapahtuu yhteiskunnassamme vain arvokonservatiivien päiväunissa ja näyttää että olen nyt tuollaisten syytösten kohteena usean arvokonservatiivisten homon toimesta.

        Ja kukas täällä alunperin muuten käski ihmisiä hoitoon mennä ja ilkkui, kun joku sanoi käyneensä psykologilla? Taitaa olla myös sinun viestejäsi poisteltu sääntöjen vastaisena, kun et osaa näköjään mitään muuta kuin hyökätä henkilön päälle mitä törkeämpää kieltä käyttäen.

        Olet todella hukassa oman identiteettisi kanssa.


      • Suomi2017
        sisäistetty.homofobia kirjoitti:

        Johtuuko kenties heteronormatiivisesta yhteiskunnasta, mutta palstan kommenttien perusteella ICD "F66.1 itseään häiritsevä seksualinen suuntautuminen" näyttää olevan monilla bi- ja homomiehillä perusongelma. Tuo häiriö on eräillä täällä kommentoivillakin niin kriittisessä tilassa, että turvaudutaan suoranaiseen valehteluun, omien ongelmien projisointiin ja psykiatriseen hoitoon määräämisiin jos vastapuoli uskaltaakin tuoda ilmi, että halu muuttua homosta heteroksi ei ole ihmisellä psyykkisesti normaali tila.

        Puhutaan usein sisäistetystä homofobiasta, mikä on minusta täysin looginen termi kuvaamaan palstan kommentointia. Niin naurettavalta kun se kuulostaakin, mutta homon halu muuttua heteroksi ja heteroseksuaalisuuden ylistäminen, vastaa samaa, että hetero haluaa muuttua homoksi ja ylistää homoseksuaalisuutta. Sääli, että tuollaista homoseksuaalisuuden ylistämistä tapahtuu yhteiskunnassamme vain arvokonservatiivien päiväunissa ja näyttää että olen nyt tuollaisten syytösten kohteena usean arvokonservatiivisten homon toimesta.

        "Johtuuko kenties heteronormatiivisesta yhteiskunnasta, mutta palstan kommenttien perusteella ICD "F66.1 itseään häiritsevä seksualinen suuntautuminen" näyttää olevan monilla bi- ja homomiehillä perusongelma."

        Se on muuten "itseä häiritsevä sukupuolinen suuntautuminen". Jaksaisitkos taas ottaa asioista hieman enemmän selvää, ennen kuin alat lätkimään toisille päästäsi keksittyjä diagnooseja tai voisitko ihan lopettaa sellaisen toiminnan noin niin kuin kokonaan?


      • 66.1
        Suomi2017 kirjoitti:

        "Johtuuko kenties heteronormatiivisesta yhteiskunnasta, mutta palstan kommenttien perusteella ICD "F66.1 itseään häiritsevä seksualinen suuntautuminen" näyttää olevan monilla bi- ja homomiehillä perusongelma."

        Se on muuten "itseä häiritsevä sukupuolinen suuntautuminen". Jaksaisitkos taas ottaa asioista hieman enemmän selvää, ennen kuin alat lätkimään toisille päästäsi keksittyjä diagnooseja tai voisitko ihan lopettaa sellaisen toiminnan noin niin kuin kokonaan?

        No joo, eikö sinulla ole muuta elämää, voit keksiä itsellesi ihan omasta päästäsi sopivan diagnoosin, kun eivät sinulle kelpaa diagnosoidut, en tarkoita tuota 66.1


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe